Fullt med katter...

Idag så har jag och Malin (Pernilla tittade på och underhöll oss, då degen jäste) ägnat större delen av eftermiddagen och kvällen till att baka lussekatter, käkat pizza och godis. Riktigt adventmys med andra ord...

              
             
                                  
                

                                                       /sara

LV

Blir riktigt besviken på er läsare att ingen av er kunde identifiera felet på bokpaketet. Men vad trodde jag om er egentligen, att ni var smarta?
Ne skämt o sido vem bryr sig om att lämna en komentar om något så oviktigt.

I alla fall felet var LV kuvertet som hade hamnat på utav någon anledning.


Ett fint vykort var innehållet i kuvertet. Vykort med texten "vi ber om ursäkt" m.m.

/Malin

kamel!?

Kamel!? Ja, man skulle nästan kunna tro det... Jag hade lite svårt att bestämma mig för vad jag skulle dricka ihop med frukosten, så det blev en salig blandning, haha ;)

               

                                                /sara

Årets släktsammankomst

Ja i går avklarades årets släktmöte. Nu är det i alla fall ett år tills nästa och det är ju skönt.
Finns ju självklart dom jag kommer träffa ändå men finns också dom som jag kommer undvika fram till nästa år för att det är personer man inte vill träffa allt för ofta.

Tack i alla fall till mamma och ni andra som ordnade all god mat och godiset. Mindre tack till de som drog lottvinsterna för är riktigt illa att ingen ut min familj någonsin vunnit något på dessa julbord under de 8 år som dom hållt på.

Här kommer lite bilder:

Lite av det ätbara


 

Här en en del av alla i min tjocka släkt



/Malin
Släkten -Vi ses nästa år.


knasigt det blev...

Den här helgen så har det varit väldigt svårt att ställa om sig till den "normala" dygnsrytmen. Jag gick och lade mig sjukt tidigt i fredags, redan kl 22. (tidigt för att vara en fredagkväll, iaf...) Jag vaknade av att det var någon som duschade och spelade ganska hög musik i lägenheten bredvid. Så jag förmodade att att det var dags att gå upp. Jag gick därför upp blaskade av mig i ansiktet, började äta frukost och tittade på klockan. Kl var straxt över 01 på natten och jag som trodde att det var dags och stiga upp för att ta tag i dagen. Så det var bara att lunka tillbaka till sängen och försöka att somna om, vilket tog ganska så många timmar. Hade en deja vu inatt också...Så skönhetssömnen har det varit lite si och så med i helgen...

                 
                ingen favorit men den funkar... video: youtube

                                                         /sara

modekungen

För att inte dö av tristess nu innan läggdags så har jag kollat runt bland diverse webshops. Vilket kanske inte var den smartaste idèn. För just nu så sitter jag nästan och biter mig själv i knogarna (samt kallsvettas) för att inte stoppa ner saker i kundvagnarna. En webshop som just nu ligger risigt till, pga sina fina saker är modekungen.

                              
                              bilder: modekungen

                                                         /sara

Uttråkad och godisgalen

Jag ska mumsa vidare. Sitter och tittar på damernas storslalom och tror att klockan är massor. Är nämligen jätte trött och vill krypa ner i sängen men det är ajabaja. För somnar jag nu så lär jag vakna vid 4:00 och vara piggare än någonsin.

Men vad ska jag hitta på för att fördriva tiden då? Några förslag?
Har varit uppe på vinden och letat fram en adventsljusstake och en stjärna, mer hittade jag inte så får väl bli att köpa någon ny med men orkar inte tänka på det.
Städa vill jag inte för blä så tråkigt, det ska man väl inte behöva göra på en lördag?!

Nu vet jag det får bli samma slapparkväll som gårdagens, bara att denna gång har någon bakfull tröttis tagit min soffa så jag får nöja mig med fotöljen.

Denna tröttis ska mumsa på allt detta själv!

/Malin


fortfarande lika gott!

Jag hade nästan glömt bort hur sjukligt gott det var med kinder-ägg. Var bara tvungen att köpa ett idag, då jag var påväg hem från stan.

                
                 fick ihop leksaken också! :)

                                           /sara

Full som och rund som en gris

Ne inte på sprit körde ju bil! Men däremot är min mage rund och go efter all julmat. Dock blev jag utan jansson då mamma glömt min hemma. Men får väl mumsa lite på Kapten istället för han kanske smakar likadant.

En okej tillställning i alla fall mer om det sen. Här en dagens.


Kavaj: Forever21, Klänning: American apperal, Strumpbyxor: Halens, Skor: Dinsko

/Malin

Julshopping var det här...

Och springa på stan pms-tjurig är absolut ingen bra idè, ännu mindre en lönehelg som denna-1 månad kvar till jul. Fick ändå en hel del shoppat, dessvärre så var allt utom en sak till mig själv. Fick in en öskelista igår-kväll och det är den enda! En liten ledtråd på julklappen är att den går under kategorin "årets julklapp" dvs en upplevelse... 
Jag börjar däremot undra vad fan är det med folk i min omgivning!? Vill ni inte ha några julklappar i år eller!? Jag frågar och frågar, vad min familj och kompisar önskar sig, men ingen vet...Använd fantasin vettja!
Jag vet iaf att jag vill ha massor av julklappar!

               
                 tidiga julklappar till mig själv!

                                             /sara
 


Denna bild får er nog...

Denna bild får er nog att tänka efter både en och två gånger. Den fick iaf mig att svära på att jag ALDRIG NÅGONSIN skall bära äkta päls, utan bara fejk!

                                                            /sara

                               

Biosugen?

Tänkte vara lite generös i dag. Det är så att med andra & tredje boken i twilight serien fick man biorabatt.

Då jag redan sett filmen och helt klart kan rekomendera den för den som gillar förbjuden kärlek och spänning vill jag nu ge bort dessa rabattkort.


Det finns 2 rabattkort.
Kortet innebär att 2 personer kan gå och se filmen får 140 kr. Normalt pris är 90kr/person så lite rabatt är det i alla fall.
Tycker absolut att du ska ta chansen och se den med kompis. Kortet är giltigt mellan 1-31 december 2008

För att bli en av de lyckliga som får rabattkortet ska du i komentarsfältet ange vad som du tycker är bäst med denna blogg.
(Glöm inte att lämna din email adress så vi kan kontakta dig)

Lycka till!
/Malin

Halvlockigt

Stressad eller vad, fick nämligen åka och hämta en full Mr O klockan 3.30 i natt så tro inte att jag fått den skönhetssömn jag behöver.
Nu är det bara några timmar tills man ska vara klar och framme i Simonstorp där släktmiddagen och årets första julbord ska hållas.

Då jag som sagt missade en del av min viktiga sömn blir det extra mycket jobb för att vara snyggast på tillställningen. Håller nu på att locka håret. Ska bli skönt med klippning på måndag för nu är det så långt att alla spolar går åt för att göra halva håret. Alltså tar det dubbelt så lång tid att göra hela håret numera.


Visst är jag sexig?

Ne har inte tid med det här så återkommer senare.
/Malin

Upp till bevis!

För ett par månader sedan så bloggade jag om en dyr fransnäring, som just då kändes hutlös dyr. Kan ju nu erkänna att min nyfikenhet vann, så jag slog helt enkelt till på en. Har den senaste tiden från privatpersoner hört så himla mycket gott om denna produkt, så nu är det upp till bevis alltså! Återkommer givetvis med vad jag tycker om produkten senare. (det står att resultatet skall synas efter 3-10 veckor)
Här kan ni läsa mer om produktens bakgrund.

               

                                            /sara

                 

Fett gott!

69kr är egentligen något jag absolut inte skulle betala för att få en kokbok med expressen eller aftonbladet. Men när jag såg denna kunde jag inte motstå den.

Kan denna bok innehålla annat än hamburgare & cheesecake?

/Malin

hej luggen!

Hemkommen och "nyluggad" (dåligt ordval, jag vet ;) ) Har även hämtat ut ett paket som ni får se senare.
Så länge så får ni hålla till godo med en outfitbild.

               
                 väst: hm, farfars-tröja: hm trend, leggins: hm
               
                                                 /sara

Mycket text den närmsta tiden.

Hittade ni felet förresten? Jag tänker nämligen inte avslöja vad felet innehöll förrän någon hittat det. (Sara får inte vara med och leta)
Men tills vidare kan jag ju i alla fall glädja mig med att mina två böcker är här. Dom två uppföljarna till om jag kunde drömma.
Då Sara redan gett lite information om hur bra andra boken är så är det ingen tvekan om att jag redan i kväll kommer börja läsa den.

/Malin
Något helt annat: Vill du städa åt mig jag orkar inte?

Äpple användare!

För alla er där ute som använder någon av Mac:s produkter passa på att gå in på Applestore i dag då det är årets rea dag i onlineshopen.
Massor av produkter och tillbehör är prisnedsatta.

Handla via våran sida, gör tillräckligt många det lovar jag att vi sedan lottar ut ett pris.
(reklam och mutning - ja jag vet men ibland är det tillåtet)


Bild lånad här

/Malin

Butget och lyx

Insåg just att Sara bloggade om det ställe som jag i dag fått paket i från. Men titta noga på paketet för det har fått en liten egen tutch.


Fin ett fel!

Senare kommer innehåll i paketet.
/Malin

bokslukar-period

Just nu så är jag inne i den värsta sortens bokslukar-period. Sitter och funderar på att beställa hem lite tidsfördriv från adlibris. Böckerna nedan ligger bra till, speciellt Rickard Flingas biografi: "iskallt och stenhårt" Den har jag nämligen vid (flera) tidigare tillfällen stått och fingrat på i bokhandeln. Den handlar om Flingas 20 år i amerikanskt fängelse ( varav 13 var i isoleringscell). Han avtjänar ett straff där, efter att med 11 skott dödat en arbetskamrat som förgripit sig på hans dotter...

                                   
                                             bilder: adlibris

* bok 1 från vänster: "iskallt och stenhårt"
* bok 2: "hantering av odöda"
* bok 3: " låt den rätte komma in"

                                                              /sara

Att göra egen sushi...

Att göra egen sushi visade sig vara svårare än väntat. Tanken var ju från början att jag och Malin skulle göra egen, mumsig sushi på söndag. Så nu under kvällen, så har vi letat recept och tips...
Men vi började nog båda kallsvettas, då vi insåg hur mycket jobb det skulle det skulle innebära. Så nu har vi sänkt ribban lite till första advent-firandet. Det blir lussebak och hämtmat. 

                             
                             så här var ju tanken att det skulle se ut på söndag...
                             bild lånad här

                                               /sara

Nu vet jag Sara!!

Jag har nu löst ett mysterium åt Sara.
Bara så ni vet är jag riktigt stolt att kunna meddela vad Saras tubtop, mössa eller vad det nu är för något är egentligen.

Här

/ Malin  har alltid rätt.

ny!

En ny tunika inhandlades tidigare i veckan. Dock så har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska klippa bort rosetten än.

               

                                                  /sara

T-shirts

Jag är väl egentligen ingen jättestor användare av vanliga t-shirts med tryck av olika slag, men när de är ekologiska och rättvisemärkta blir jag trots allt lite sugen. Jag kan inte få ekologisk mjölk eller liknande på grund av intolerans men nu kan jag bidra i form av att köpa kläder i stället.

Dessa två föll jag faktiskt för:
Dock vete tusan om jag vill betala 345 kr för en enkel t-shirt.
Dessa och andra ekologiska kläder finns i alla fall att köpa här


/Malin

love, love, love...

Detta är Kärlek! Obeskrivligt massa love, love, love...
skulle vara sjukt snygga till kort kjol, skinnbyxor, lacktights- till allt!

                                               
                                                        finns hos nelly

                                 /sara

                  


skådis, valbeskyddare och designer...

Skådis, valbesyddare och nu designer...Kan ni gissa vem?
Jo, Hayden Panettiere från tv-serien heroes ska designa en clutch-kollektion i italienskt kalvskinn (Dubbel moral?! Ingen Stella Mccartney eller Natalie Portman där inte...) för Dooney & Bourke. I december så landar väskorna i de amerikanska butikerna och kommer att kosta straxt över 2000 sek.

               
                   bild: glamour

                                                /sara

Svart svart

Jag har nu letat mig runt i affärerna i stan, i en hel del affärer i Stockholm. Jag är på jakt efter den där PERFEKTA kjolen.
Den ska vara svart och lätt att matcha med olika slags plagg.

Tog en snabb titt på Forever21 för en stund sedan och fann hela 3 stycken som i alla fall lockade mig. Hur vida det blir beställning eller ej får ni reda på efter att alla denna månads skulder/räkningar betalats.



Jag längtar tillbaka till Los Angeles!
Ska man beställa eller ej?

/Malin


/Malin

Utmaningen.

Jag blev utmanad....

 

VAD ÄR DU RÄDD FÖR? I går var det Sara, hon kan vara riktigt läskig.

Men i dag är det nattfjärilar och mörkret

HUR SER DIN IDEAL KILLE UT? Åhh jag såg honom i går, ni skulle varit med.
VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? Nedre delen av min rygg

DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Jag
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? Plackers  
HUR MÅNGA GÅNGER HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR? Vem räknar?!
ÄR DU KÄR? Ja
ÄR DU I ETT FÖRHÅLLANDE JUST NU? Ja
OM INTE, NÄR VAR DITT SENASTE? …

ANSER DU ATT DU ÄR EN BRA FLICKVÄN? Absolut, den bästa.

VAD HAR DU HUNNIT GÖRA IDAG? Vaknat, skjutsat Mr O till flyget, åkt hem och sovit en timma till, vaknat igen, åkt till jobbet, ätit frukost, jobbat, ätit lunch, promenerat, kommit hem, rastat Kapten, kollat facebook, bloggat

VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL? Laga/äta middag, blogga mer, kolla bloggar, hämta Mr O, kolla facebook, kolla mailen, se på tv, duscha, borsta tänderna, ta lite knark och sen sova.

VAD VILL DU HELST HA JUST NU? Sommar sol och massa pengar
VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU? Datorns sus
VILKA ÄR DINA FAVORITSKOR? Oj älskar så många av mina skor men absoluta favoriter är nog ett par av stövletterna från din sko.

ANVÄNDER DU LYPSYL? Är smått beroende
ÄR DU ARG OFTA? Beror på vem man frågar

BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU SER ÄLDRE UT ÄN VAD DU ÄR? Nej, jag ser nog yngre ut.
VAD KÖPTE DU SENAST? Om du menar allt så var det russin jag skannade av som sista vara.
HUR LÅNG ÄR DU? 1.66 cm
VILL DU GIFTA DIG? Ja om jag får bestämma när var och hur.
VEM ÄR SNYGGAST I VÄRLDEN? Jag
VAD BRUKAR DU HA FÖR SMINK? Har nästan alltid maskara i övrigt varierar det lite.
ÄR DU RÄDD FÖR SPINDLAR? Nja inte direkt men skulle det komma en svarta änkan i köket skulle jag nog hoppa till.
ÄR DU BRA PÅ ATT KYSSAS? Självklart
ÄR DU LESS PÅ ATT SVARA PÅ FRÅGER NU?  Nja berätta gärna mer om mig, men får ju inte bli för långt så ingen orkar läsa.

 

 

Jag utmanar: Alla som har lust, orkar inte skriva massa namn.

 

/Malin


på burk...

Det finns faktiskt saker i klädväg som jag tycker är riktigt, riktigt tråkigt att shoppa. Underkläder och strumpor tillhör den kategorin. Jag menar, de spelar inte så stor roll i helheten. Det är ju ändå endast ett fåtal människor som får se dem. Något däremot som hade gjort trosshoppingen lite roligare, skulle vara om de levererades i söta förpackningar ist för en plastnit i högra och vänstra hörnet tillsammans med storleks och prislappen...
Nedanstående förpackningar gör trosshoppingen 100 gånger roligare...

                         
                              bilder: chique och nelly

                                                           /sara

"wtf" är detta!?

Innehållet i goodiebagen har ju Malin redan visat er, men det var en liten detalj som skillde dem åt. Malin fick en hårspray och jag fick en stickad sak som jag inte riktigt vet vad det är. Alla som jag har frågat ser ut som frågetecken och jag kan inte klandra dem...

                
                 så här ser den stickade saken ut...

                  
                   tubklänning, polokrage, mössa/pannband, armmuff...!?

                                              /sara

Taco a´la Pillan!

Har precis ätit och gott var med med om någon undrar. I dag blev det Tacopaj, men inte mitt vanliga recept utan såg för ett tag sedan en tacopaj på Pillans blogg som verkligen lockade mig och visst hade jag rätt för den var mumsig som attan.
Ett jättebra altenativ när man tröttnar på sin vanliga.


Passade på att göra två små så vi får varsin lunchlåda i morgon med.

/Malin

smyga eller slå på stort?

Vi gör alla denna dag på vårat eget sätt. Vissa har drömt om prinsessaktig dag och andra vill göra det i hemlighet, kanske på någon romantisk ö eller liknande.

The hills mediakåta par Heide och Spencer valde att det senare altenativet. De tog endast med sig en av de större "kändisskvallertidningarna" för att hela världen bara dagen efter skulle kunna beskåda det hela.


Det ny gifta paret. Bröllopet ägde rum på en strand i Mexico
Bild lånad här

/Malin

eh...okej!?

Idag så har jag gått igenom varenda skobutik som jag kunde hitta i norpa. Att det ska vara så jäkla svårt att hitta ett par vinterskor i storlek 36...
Hade hoppats på bättre lycka i nätshopparna men nja...
Hittade iaf ett par grymt konstiga par skor. Det verkar som om desigern hade lite svårt att bestämma sig då han skissade på dessa... (nej, självklart så beställde jag inte dessa)

                               
                                             bild: brandos

                                                        /sara

Hacka tänder och övervägningar

Ska jag vara duktig eller ska jag göra som Kapten och krypa upp i ena hörnet av soffan och sova en stund. Eller i alla fall mysa under en filt och se på tv?
Jag vet vad jag borde men fryser ända ut i fingertopparna av alla timmar som tillbringats ute i snön i dag så jag borde vara värd ltie slappande innan jag tar tag i matlagningen.

Just nu önskar jag att jag hade beställd denna gosiga tröja, så kanske man hade hållt värmen något längre.


Finns att köpa på Chicy

/Malin

Matthew Williamson för hm

Kan glädja alla hm-shoppare med den fantastiska nyheten, att den 23 april 2009 så kommer hm släppa en designer kollektion i samarbete Matthew Williamson. Exempel på kändisar som bär Matthew Williamsons plagg är: Kate Moss, Sienna Miller mf.
Här nedan, så ser ni en försmak på vad som komma skall...

               
                  bild: veckorevyn

                                            /sara

Dagens dubbel

Snö snö snö, vad ska man ha på sig för att inte frysa ihjäl.

I går morse när jag vaknade och upptäckte snön fick jag panik. Sommardäck på bilen och på det aldrig kört vinterväglag förrut ju. Kröp fram till jobbet i typ 30km/h men överlevde i alla fall både dit och hemresan.

Valde i går morse att även inviga mina minusgrader och snö skor då jag insåg att det på jobbet skulle bli en del traskande i snödrivorna för att ta sig till affären.
Glömde tyvärr redovisa gårdagens morgonoutfit, för det som bars till bion hann jag inte ens fota på grund av att jag var tvungen att hinna läsa klart slutet på boken innan min skjuss kom.

I alla fall blev lite onödigt babel här men ger i både gårdagens och dagens outfit här nedan för att kompensera er.

Gårdagens!

Linne: Gina Tricot, Tröja: ?, Jeans: Wearit, Skor: skokanonen, örhängen: Wal*Mart

Dagens!

Tröja: American Apperal, Jenas: Någon affär i LA, Stövlar: Din sko, Väska: Nuknuk

/Malin

Värme nu!

Varför har jag skaffat mig en hund som vägrar vara inne. En stor årig sak som inte förstår att min jacka bara står emot kylan ett tag innan jag vill in och värma mig. En hund som tycker jag är helt galen för att jag inte rullar runt i snön och springer upp och ner för backarna.
Som säkerligen tänker tusen tankar om hur coco vi människor är som inte fattar att det blir varmare om vi gör som honom och gräver ner oss i snön för en snabb lunchtupplur.

Ni förstår säkert att jag pratar om Kapten, den hårliga besten som sitter och gnäller vid dörren. Försöker på alla sätt att öppna den igen redan efter någon minut inne i det varma gosiga huset.

Bild tagen av mamma igår

Vill någon komma och leka med mitt snömönster?
/Malin

dagens...

Dagens störtsköna låt hade jag glömt bort att jag hade i mina ägor. (påmindes igår) Dock så är jag inte helt säker på var den är för tillfället men misstänker att den ligger i pappas bil...

             
                 video: youtube

                                                        /sara

vampyrer är det...

Vampyrer är det nya svarta! Efter att ha slukat den första boken i twilight-serien så var jag ju självklart tvungen och veta fortsättningen, så igår inhandlades 2 böcker till i serien. Det slog mig då, att läsa böcker är ett ganska dyrt nöje, såvida man inte lånar dem på biblioteket. Och det är för mig uteslutet eftersom jag oftast inte orkar ta mig tillbaka med bäckerna i tid och då blir det dyr böter. Med andra ord så går det nog jämt ut...

                
                 kommer med varningstexten: vansinnigt beroendeframkallande!
                 ...no shit!

                                                    /sara

Shoppat från storstaden

Här kommer mina inköp i klädväg från storstan för min älskling har ni ju redan fått sett.


Precis som Saras shopping inhandlades allt på H&M

/Malin

twilight-boken vs filmen

Jaha, då var både twilight-boken och filmen avklarade. Och så här tyckte jag:

Boken: var en av de bästa jag läst. Den ligger definitivt på min topp 3 lista. Kärleken mellan Bella och Edward beskrivs på ett sådant romantiskt och innerligt sätt att tom mitt stenhjärta smälte...
En riktig Romeo och Julia berättelse utan de larviga replikerna...
betyg:      av 5 möjliga

Filmen: Med facit i handen så kanske man skulle ha sett filmen först, eftersom boken innehöll så mycket ingående detaljer om känslor mm, så hade skådespelarna svårt att "hinna" med att förmedla all kärlek. Så istället så blev det ganska mycket medelmått-high-school-rulle där handlingen for förbi i 110 km/h. Hade nog helst av allt sett att det sparats på krutet och att filmen hade delats in i flera filmer alternativt gjort filmen längre. Därmed så har jag inte sagt att filmen var dålig. Nejdå, helt klart sevärd för 95 pix.
betyg:    av 5 möjliga

                  
                   bild: google

                                                   /sara

nothing fancy...

Idag så blir det absolut inte uppklätt. Hade tänkt att hinna uträtta några ärenden innan jag ska träffa Malin och Frida på kvällen. Men allt verkar gå i slowmotion idag. Jag vaknade alldeles för tidigt av att grannen höll på och borra. Avskyr att vakna till sådant...

                 
                 Outfit: tröja: hm trend, jeans: ginatricot, väska: vero moda

                                                 /sara

del 2...

Här kommer del 2 på stockholmsshoppingen:

                           
                                   ...även den från hm...

                                     /sara

vinterland

Jag ogillar snö! Jag avskyr blåst! Jag hatar kyla! Det verkar som att vädergudarna har lyckats göra en hattrick. Det ända som skulle kunna göra saken ännu värre är om det skulle bli blask av allt och därpå blixthalka...
Jag skulle mer än gärna säga: "Hej solsemester! Här kommer jag!" Men det lär inte bli av innan jul och nyår, får se om tomten tycker att jag har varit snäll, så kanske det blir en liten utlands-tripp i början av nästa år...

              
                så här mörkt och dystert var det då jag gick hem imorse...

                                                      /sara

hm trend

Jag delar upp senaste stockholms-shoppingen i 2 delar. Som ni säkert har förstått så ska första delen handla om hm trend.
Inhandlade faktiskt alla mina kläder denna gång, från hm. Jag brukar tvinga mitt shoppingsällskap att plöja nästan alla hm butikerna. De flesta stockholms-hm-butikerna har en avdelning som heter hm trend men den absoluta favoriten ligger på söder.
Norpa borde se till att köpa in trend-plaggen, nu!
klicka för större bilder!

               
                samtliga plagg kommer från favorit-avdelningen.

                                             /sara

pinsam formsvacka...

De som inte känner mig brukar oftast uppfatta mig som en kylig (och otrevlig) bitch med mycket skinn på näsan. Det är iaf vad jag fått höra. En del av de påstådda egenskaperna stämmer säkert, men har den senaste tiden kommit på en till egenskap som jag själv uppfattar som lite pinsam. Jag är romantiker! Vilket absolut inte går ihop med min image! Nu är jag dock inte den smörigaste sorten. Men vardags-romantik typ: att få stolen utdragen, dörrar som hålls upp etc. Det är en typ av romantiska vardags-gester, som går hem hos mig.
Denna pinsamma formsvacka upptäckte jag, då Malin och jag promenerade på söder i stockholm och upptäckte en liten spolad skridskobana mitt på torget. Väldigt new york-romantiskt om ni frågar mig. Skulle dock aldrig få för mig att snöra på mig skridskorna och göra mig till åtlöje inför hela södermalm...

                
                 denna syn triggade igång min romantiska sida...

                                                     /sara


Lördagens

Kom på i går kväll att jag lovat dagens de dagar jag var ledig, men tror ni jag kom ihåg att fota det när jag stressade i väg på morgonen för att Frida stod nedanför och tutade?!

Men vad gör man inte för att få nöjda läsare. Självklart drog jag på mig hela outfiten igen i går kväll bara för att smöra lite för er.
Eller så var det visst inte, insåg nämligen vid 19.00 att det vi skulle äta saknade massa tillbehör så var ju bara att hoppa ur mysbyxorna och klä sig igen för att bege sig till affären.
Denna gång kom jag ihåg att fota, och jag ger er också den finaste bakgrunden man kan


Cardigan: H&M, Linne: Något reklam från en tidning, Jeans: Gina Tricot, Scarf: H&M, Strumpor: Wallmart, Väska: NukNuk

/Malin

Välkommen hem nummer 2

I går kom den med posten. Nummer 2 är nu här och är minst så vacker som bilden fick den att framstå. Dock slår ju inget min älskling från Stockholmsturen.


Kan bara säga mmm, den är minst lika välkommen som dom tidigare.

/Malin

I`m lovin`it!

Åh, jag ville bara meddela alla om att i nuläget så är jag total förälskad i 2 saker: (om man bortser från alla tusen saker i klädväg och väskväg som jag vill ha, förstås) Varma spenatsmörgåsar och boken "om jag kunde drömma" Jag har ett fåtal kapitel kvar på boken, så nu i veckan hade jag tänkt att köpa på mig de övriga två böckerna i serien: "ljudet av ditt hjärta" och "när jag hör din röst" Men mest av allt så har jag skyhöga förväntningar på filmen som vi ska se på måndag. Can`t wait!

Och nu till min andra förälskelse, de varma spenatsmörgåsarna. Radar upp ingredienserna här nedan som ni ska ha på smörgåsen innan ni stoppar den i smörgåsgrillen:

* valfritt bröd
* smör så att påläggen fäster bättre
* fryst spenat (tinad förstås)
* soltorkade tomater
* pizzakrydda
* mozzarellaost

Den perfekta smörgåsen, vill jag lova!

                
                 mycket godare än det ser ut...

                                                /sara


Fotvärmare

Har i dag spenderat min tid med Frida, vi tog en tur till Rusta för att köpa vit väggfärg och sedan blev det en tur på skopunkten, jysk, skokanonen, citygross och maxi. Vi passade även på att luncha på Lindahls. Blev  bakad potatis med kycklingröra för min del, riktigt gott.
Tyvärr glömdes kameran hemma så blev inga bilder från dejten med Frida. Men däremot beslutade jag i dag att inhandla ett par "uggs" kopior eller ja dom är i alla fall lite åt det hållet i stilen fast ändå inte.
Köpte dom för att de var otroligt varma och gosiga, de är perfekta för promenader i minusgrader med kapten eller promenader runt strömmen med brukare på jobbet.


Här är mina nya minusgrader skor eller Kaptens nya leksaker om ni frågar honom.

/Malin

Egomani ger recension av Alexandra hotell

Alexandra Hotell ligger på Söder i Stockholm. Lätt att hitta dit, och inte speciellt långt i från shoppinggatan eller tunnelbanan.

Hotellet var:
Sängar vars madrass man kände fjädrarna igen. Frukost helt utan äggröra eller andra varma tilltugg.
En yoghurt som Sara blev totalt kär i "det här är bättre än glass Malin!".

Ja vad ska detta små charmiga men ändå inte helt perfekta hotell få för betyg. Vi börjar med lite bilder av det.

En bra bredd på sängen men tyvärr får till och med folk utan ryggproblem ont av att sova i den.

Rosa kakel blir i alla fall Malin glad av. Fint badrum i allmänhet. Dock svårt att få varmvatten i lagomtemperatur ur handfatet. Ytteligare ett minus är pumptvål och pumpschampo. Alla hotell borde köra med små söta flaskor schampo, hudlotion m.m.

Guldspegel i hallen gör att man känner lyx. Men tog inte många minuter innan man insåg att det var påmålat på en vanlig träspegel. (Tittar ni noga kan ni se det i nedrekanten av spegeln)

Ganska fint gammaldags skrivbord. Eller man tänkte nog inte mycket på skrivbordet var nog mer Saras nyaste älskling som gjorde att man vände blicken åt det hållet.

Mums frukost är alltid gott, men tyvärr var det inte den hotellfrukost som man väntar sig.

Slutbetyg av hotellet blir

/Malin



Goodie goodie

Presenter älskar alla, den som säger inte jag ljuger. För vem vill inte ha gratissaker?

Här är påsen Veckorevyn och Tv400 delade ut efter förhandstitten på 90210


Goodiebagen var helt okej även denna gång, men gillar fortfarande den från galan bäst.
Även denna gång var innehållet lite varierande, man jag är nöjd. Veckorevyn vet vad vi tjejer vill ha på ett ungefär.

/Malin

Viva la vida

Vart jag än går så hör jag coldplays låt: "viva la vida" Jag har aldrig varit något större fan av coldplay men nu så sitter låten där den sitter, dvs i mitt huvud...

              
                video: youtube

                                                  /sara

Välkommen hem älskling!

Var inne i Skarphagen förrut i dag och lämnade tillbaka nycklar. Blev klart nu att jag återgår till mitt gamla jobb redan från på måndag. Väljer detta för att min rygg är så mycket mer värd i mina ögon än den anledning som jag bytte jobb för.

Blev bara en snabbvända in till stan för har rätt ont i ryggen i dag. Men blev i alla fall en tur i annat än mysbyxor och självklart fick även min nya älskling följa med ut på en biltur.

Här har ni en dagens:

Cardigan: Zara, Top: American apparel, Jeans: wear it
Väska: min nya älskling (ne just det så heter den ju inte) Väska: Louis Vuitton

/Malin

PS. ger er en närmare titt på runt om och i min sötnos senare Ds.

Anonym!

Tack för komplimangen Sandra!
Tänkte att eftersom det är ett antal inlägg sedan denna kommentar och vi inte har hunnit svara innan så får du ett helt eget inlägg som svar på sin kommentar.

Anonym om Se och lär, mina herrar!:
Vad kostar fraken från asos?
Hur är storlekarna?
kan ni inte ha mer outfits bilder?
Skulle vara kul..
Jätte fin blogg tjejer!
Kram sandra


Asos klädstorlekar är helt normala. Så sällan man behöver skicka tillbaka på grund av storleken. Däremot kommer vissa plagg i en helt annan kvalite än de framställs på bilderna.
Det är dock smidigt att skicka tillbaka varor till Asos, du går till närmaste post. Om jag minns rätt får man tyvärr betala portot själv och det går på ca 70 kr.

Vad frakten går på beror helt på vad man beställer. Frakten är efter vikt och kan därför vara allt från 50 kr och uppåt.

Vad det gäller outfit bilder lovar i alla fall jag att försöka skärpa till mig och tror även Sara kommer göra ett försök. Tyvärr är det ju så att de dagar vi jobbar inte alltid är så glamourösa då vårat jobb har vissa regler för kläder och vi därför inte går dit i pump och kjol till exempel. Men i fortsättningen lovar jag att försöka anstränga mig och fota outfits alla mina lediga dagar i alla fall.

/Malin

Nu är dom hemma.

Inte jag och Sara nu som allt säkert tror för vi var ju hemma redan i går och med oss kom även den fösta av dom....
I dag var Jansson och jag i väg och hämtade hem den andra. Hur dom ser ut får ni se senare men kan lova att den första var väl påklädd under shoppingrundan i går så att han inte skulle frysa.


Inte bara fint påklädd i mjuk påse utan sedan istoppad i ännu en söt påse.

/Malin

27 kr ifrån 1000 kr...

Nae, rubriken till detta inlägg är ingen dålig matematiskt uppställning. Även om jag inte föddes med John Nash matte-intelligens, så vet jag så pass mycket att man ställer det största talet först då man subtraherar...
Jag syftar på att jag var 27 ynka kr ifrån att få 1000 sköna kr att spendera på hm då de delade ut den årliga bonusen. Hade jag vetat detta, så hade jag självklart köpt något så att jag kom upp i den summan. Jag får nu ist nöja mig med min bonuscheck på 500 pix. Just my luck!

                
                 Onödigt vetande: Jag spenderade 14973 kr på hm under året...

                                    /sara

nyblivna föräldrar...

Grattis till de nyblivna föräldrarna Ashley och Pete! De blev nämligen under torsdagsnatten, päron till en liten kille.
Ashley och Pete har vid ett tidigare tillfälle berättat, att de vill ha en stor familj, ett helt fotbollslag med barn, är nu på god väg...eller!?

                                     
                                      bild: people

                                   /sara

tillbaka till vardagen...

Det känns lite ironiskt att säga att man är tillbaka i vardagen då det är fredag. Men, men så är det iaf. Idag så ska jag bortsett från att jobba försöka plocka upp min: resväska, shopping och goodiebagen som står precis innanför ytterdörren. Jag hade verkligen varken lust eller ork till att ta tag i det igår då jag kom hem.

                

                                                   /sara

Recension

Veckorecyn bjöd in sina VIP bloggar till förhandstitt av den nya Beverly hills serien 90210. Vi fick se dom första 2 avsnitten. Tilltugg blev cheeseburgare och popcorn.
Själva tillställningen var mysigt anordnad men serien var en total flopp.


Betyg:
Förklaring är följande. Filmen är en b variant av andra fjortisserier som OC och liknande. Skådisarna verkar inte alls klara av uppgiften att försöka ge oss en lika bra serie som Beverly Hill var förra gången.
Dessutom var seriens 2 första avsnitt så sega att Sara lyckades somna till och jag gick in i mig själv och började tänka på den lilla skönheten som skulle få följa med mig hem i morgon.
Hade det inte varit för det ända roliga ögonblicket "smällen" hade serien endast fått ett

/Malin

Bild lånad här!

Om jag kunde drömma...

Hemma igen efter ett späckat 1,5 dygn i huvudstaden. Har verkligen haft en supertrevlig vistelse innehållande bla sverigepremiären av tv-serien 90210, hotelvistelse och massa shopping såklart. Nu skall jag straxt krypa ner i min egen, underbara säng tillsammans med boken, som jag köpte påväg till tåget "om jag kunde drömma" Det är första delen av Stephenie Meyers roman-serie...
Ska även tillsammans, med Malin se filmen på måndag är det tänkt. Så tanken är att jag ska vara färdig med boken tills dess...
Här kan du se trailern till filmen. Den bär bokens orginaltitel, "Twilight"

               

                                              /sara
              

Mensa IQ?!

Läkaren meddelade i måndags att jag skulle ta 3 olika sorters tabletter minst en vecka. Den ena är smärtlindrande, den andra inflamationshämande och den tredje den som fått mig att börja fundera.

Muskelavslappnande?!

Hmm men en tablett är ju inte så smart att den förstår att den endast ska ge ryggmusklerna avslappning.
Hjälp, detta innebär ju att man inte kan ha sex när man äter dom för även fittmusklerna blir ju förslappade och vem vill ha sex med en slappfitta?!

Bara en tanke....
/Malin

Bild

oj oj nu är det snabba på som gäller

Here gud, hade inte titta på klockan på ett tag och det borde jag nog gjort för insåg precis att jag ska vara hos lillasyster om 2 timmar. Då ska allt vara packat och klart. Plus att jag ska hunnit gör lite med håret, välja kläder och eventuellt äta något mer.
Hur ska jag hinna? Jansson vill ut och gå med fast det får nog vänta en liten stund.
Sitter ju här i morgonrock och latar mig när jag borde ha satt igång för minst en timme sedan. Varför påminner ingen mig?!

Ja ett onödigt inlägg men ändå så nödvändigt att få skriva av mig innan jag gör mig klar.

Tillägg ska göras att vi nu troligen inte kommer blogga förrän tidigast i morgonkväll på grund av att jag valt att inte släpa med datorn i den redan fulla väskan.
Men ha en bra onsdag och torsdag allesammans så hörs vi när egomani återvänder till Norpan.

/Malin

klädkoder på jobbet...

Sitter och filurar på om jag ska ta och slänga på mitt vampröda nagellack redan ikväll, för imorgon så finns det nog knappast tid för sånt. En oskriven regel på jobbet är, att man ska väl egentligen inte bära nagellack och allra minst färgen vamprött. Men jag får väl dölja tassarna väl för mina arbetskamrater. ;)
På tal om oskrivna och skrivna klädkodsregler på arbetet så har jag hört diverse konstiga saker. Ska ta och dela med mig av några:

* Att på P`s jobb så får man som tjej inte visa någon bar hud från midjan och ned. Dvs att alla tjejerna på kontoret kan glömma kjol/klänning (såvida de inte bär strumpbyxor till) likaså öppna sandaletter på sommaren.

* En killkompis arbetade som säljare på onoff där var det dresscode på skor, finskor skulle det vara. Jeans var mer eller mindre förbjudet...

* Ett ex till mig arbetade som säljare och de bar grymma skjortor och pikètröjor. De var specialdesignade så när man tvättade dem så utsöndrades en mycket svag doft av parfymen som sponsrade företaget. Häftigt va!?

              
                ett undantag får det allt bli ikväll...sorry chefen...

                                             /sara

Se och lär, mina herrar!

Ja, det kan inte vara lätt att vara unga, rika, snygga och nyblivna husägare i hollywood... Vanessa Hudgens stämmer väl in på alla föregående egenskaper som jag radade upp. Lägg då till att hon i inflyttningspresent, fick en gåva värd 413000 sek av sin pojkvän Zac Efron. Gåvan visade sig vara en louis vuitton-koffert. Jag säger bara se och lär, killar. Så skall en inflyttningspresent se ut.

              
                   bild: msn

                                                /sara

Årtalet är...

Kan inte låta bli att visa er hur det såg ut på väggarna i vårat, när min mamma och pappa flyttade in här för snart 24 år sedan.


Troligen tapetserat under 70-talet. Vet i och försäg att dom tapeserade liknade fast i vitt med silvermönster hos en farbror jag arbetade med för ca 3 år sedan. Så kanske skulle strunta i och måla om här inne och behålla den "vackra" tapeten som fanns under.
Nej nu skulle det ju bli fint här hemma och detta är inte riktigt vad jag tänkt mig så till nästa vecka blir det nog att köpa färg och försöka komma igång. Jag målar i höjden med mig och Mr O får måla resterande bitar (nästan allt) så att jag inte skadar ryggen mer.

/Malin

Kärlek är en ljuvlig känsla

Finns mycket som är fint och som bara sätter sig på hjärnan. Man blir kär, man kan inte släppa det hur mycket man än försöker. Oftast slutar det med att man bara måste ha det och det får kosta vad det kosta vill.

Just nu är det ett par saker som jag är riktigt kär i men det som är nyast och som sedan i går varit i mitt huvud till och med i min dröm är dessa.

Titta på dom. Vilka skönheter, finns hos forever21

Hade det inte varit för att man inte är garanterad att slippa tullen hade dom redan varit beställda men nu blir det att vänta tills efter Stockholms besöket för går det åt för mycket pengar där kanske dessa får förbli en dröm.

/Malin

Varför inte betala någon för att göra grov jobbet?

Varför gör Patrick Dempsey slavgöra?

Rika människa, varför betalar du inte någon för att göra det där tråkiga jobbet?
Kan lova att jag aldrig skulle tvätta min bil själv om jag hade en sån fin bil och en hel hög med pengar.

/Malin

(bild posh24)

Önska kan man alltid göra.

Personligen har jag redan massa saker jag ska önska. Men dom flesta är saker som jag med största sannolikhet inte kommer att få så får väl önska dom av Tomten i stället för av familjen.

Nu är det så att det endast är ca 6 veckor kvar till jul och detta innebär att jag måste ha in alla önskelistor nu för får jag dom inte snarast blir ni utan klappar.

Så vill du ha någon julklapp maila din önskelista till mig på [email protected]
Självklart får alla önska men ni som inte känner mig tillräckligt väl kan nog inte räkna med att få något.

Sen får ni inte glömma att göra en kopia av önskelistan och sända till denna man:

Bild lånad här

/Malin

Paket det bästa jag vet.

I dag fick jag faktiskt något kul med posten. Min beställning från asos låg i brevlådan när jag hämtade posten.
Så underbart, lite nya härliga klänningar och en söt top nu lagom till alla julfester.
Någon av dessa saker kommer troligen att bäras på släktmiddagen lördagen innan 1:a advent, vilken av plaggen är dock ännu inte bestämt.


Klänningarna och titta vilken läcker rygg
 

Här kommer toppen med, ser dock ute lite som en klänning på bilden men kan lova att den inte är tillräckligt lång.


Malin


Nyfiken i en strut tittar alltid ut

Tycker det är så kul att höra allas spekulationer om vad denna/dessa nya familjemedlemmar kan vara för något.
Fått hört alla möjlig gissningar nu. Mamma brast även rakt ut en hund till!! Ja det hade ju varit mysigt men har ju inte ens dagpassning åt kapten hundra ännu så verkar inte som det är så smart just nu.

Älskar när folk är nyfikna av sig, är ännu roligare med hemligheter då.

Vad kan det vara?

Något av detta eller kanske något helt annat. Ni får snart veta!

/Malin

Vilt och gott

Mums måste jag säga. Vet inte om det var första gången jag åt hjort biffar. Men var i alla fall första gången som jag själv tillagade det.
Var riktigt gott, mycket godare än vanliga köttfärsbiffar. Serverade biffarna till rivna morötter, potatis, otalysås, inlagd gurka och lingonsylt.


Tur det blev så många att jag kan frysa in några och äta en annan dag för att gegga ihop dom var mindre kul.

/Malin

"whisky-musik"

Ja, tom på krogen, av "kidsen"så blir jag hånad för min "udda" musiksmak. Jag är allätare och lyssnar på det mesta, utom techno, dansband och opera. Men något som jag har börjat att lyssna på den senaste tiden är "whisky-musik" (kallade det så, då J spelade den typen av musik för ett par år sedan...) Till kategorin whisky-musik hör bla the ratpack, Frank Sinatra, Paul Anka och artisten här nedan. Skyller detta musiktycke på las vegas...

                  
               video: youtube

                                                          /sara   

Här ska knapras...

Nu är jag hunrig vart är min mat? Vet inte om jag orkar stå och göra hjortbiffar som jag hade tänkt men nu är det ju upptaget ur frysen så måste väl.

Var hos läkaren på dan i dag och fick besked om att jag absolut inte ska jobba på en vecka nu. Där efter bör jag kunna jobba igen. Han kunde dock inte förstå hur jag kunde gå tillbaka till ett liknande jobb som jag tidigare fått smärtor i ryggen av. Förklarade då att det var något jag inte visste. Har även fått reda på från chefen i dag att hon inte trodde det var så mycket som det var. Att hon kanske var lite dåligt insatt i det när hon svarade mig angående hur tugnt jobb det var.
I alla fall, akut ryggskott har medicin skrivits ut emot, om det är det går inte att avgöra men det är vad man kallar de flesta ryggproblemen i dag så.
Har i alla fall blivit tillsagt att slå på stort vad det gäller värktabletter.

Sammanlagt ska jag äta mellan 8-10 tabletter/dag
Hmm känner mig lite som en tablettmissbrukare när jag ställer upp dessa burkar på mitt köksbord och inser att dom är en del av mitt liv för minst en vecka framöver.

/Malin


Mitt första melba besök.

Fick ett tips på en blogg jag läser om en webbutik vid namn Melba. Så tog en titt in där nyss och finns en hel del fina plagg.
Var dock duktig och klarade mig därifrån utan att ha gjort av med några pengar denna gång.

Dock blev jag lite sugen på en ny cardigan och hittar jag ingen i Stockholm så blir det nog någon av dessa.


Melba.se

/Malin

beverly hills...

I mitten av  veckan så sticker jag och Malin upp till Stockholm. Vi ska shoppa, äta gott, bo på hotell och gå på sverigepremiären av den nya beverly hills-serien...
Skönt att det händer lite i höstmörkret. 

                
                        nya och gamla bevan-skådisar, i nygammal tv-serie...
                        bild: google

                                                     /sara

Drömväska nr 2...

Jag har hållt på det ett bra tag nu, endast 2 personer har sett den och vet om den. Själv så älskar jag den så mycket att den står bredvid sängen, så den är det första jag ser då jag vaknar...Jag talar givetvis om att jag har slagit till på drömväska nr 2. Eller för mig så är den numer nr 1. Den petar ner min stooora LV och min svarta 2.55:a från tronen.
Den är secondhand, men är i fantastiskt skick och jag sparade iaf ett par tusenlappar om man jämför med butikspriset, så lite "ekonomisk" var jag iaf, haha. Men nu så blir det havregrynsgröt och nudelsoppa fram till jul...

              
                tyvärr så kommer den inte riktigt till sin rätt på bilden, mycket finare 
                i verkligheten...
              
                tom fin på insidan...

                                                      /sara

Sanningen nu alla!

Okej var det någon mer än jag som hade så förbannat lite att göra att dom satt och såg sanningens ögonblick.

Linda Rosing var med och skulle svara på frågan om hon någongång hade skrivit en positiv kommentar på sin egen blogg.
Svaret blev jag och hon tilla, det tror jag nog alla har gjort i i början av sitt bloggande.
Har du lämnat en anonym kommentar till dig själv för att verka poppis? Jag har då inte gjort det i alla fall.


Ha ha ja vad ska man säga om denna blondin.. Tyvärr ger svaren på vissa av frågorna i sanningens ögonblick bara en sak. Blondiner kanske är så tröga som dom verkar!
Opps insåg just att jag själv egentligen är blond...


/Malin

(Bild lånad här
)

into the couch...

Jag skall alldeles straxt dyka ner i soffan och titta på filmen "into the blue" som börjar kl 21, på tv 3. Detta är precis lagom mycket hjärngympa en söndagskväll, dvs ingen alls, räcker med att titta på bilderna eftersom handlingen i denna typ av filmer oftast är så pass simpel...

                                     
                                             bild: tv 3

                              /sara

maybe, maybe not...

Stora delar av eftermiddagen har gått åt till att sortera min utrivna sovrums-garderob i spara, maybe och maybe not-högar inför kommande veckans tvättning. Jag har fullkomligt misshandlat mina kläder den senaste tiden, efter allt för många klädpanik-tillfällen. Allt i garderoberna har vid flertalet tillfällen rivits ut på golvet för att sedan tryckas in igen och slå igen dörren, fort innan det ramlar ut igen. Detta har resulterat i att kläderna blivit skrynkliga och måste tvättas om. Så jag passade på att slå 2 flugor i en smäll och sortera upp rubbet i spara och kasta högar. Rent söndagsnöje-not!

               

                                       /sara

Det tyska vinet...

Tror att det tyska vinet tog knäcken på mig igår...

               
                fortfarande i relativt bra skick...

 helt klart boven i dramat...

 gårdagens tilltugg...

 P försökte få mig att spela nörd-spelet wow. Och tro inget annat än att jag sa nej, nej, nej...lämnar det nöjet till spelnördarna, haha ;)

 hata, hata, hata att strumpbyxorna får maskor och går sönder första halvan av kvällen...

 P`s nya bling, bling klocka med äkta diamanter runt urtavlan. Den näst dyraste klockan som jag har taffsat på... ;)

                                  /sara

Glömde ju betyget..

Hade så förbannat bråttom till sängen i går för att så sträcka ut ryggen vilket tyvärr inte hjälpte utan somnade först runt 4 i morse av total utmattning inte av att värken försvinnut och vaknade med den mer eller mindre värre än i går men nog om det ska ringa Dr i morgon för att se om jag kan få lite starkare värktabletter.

Åt ju en pizza extra allt i går och glömde ge er betyget så här kommer det:

får

/Malin

sminkning nr 2...

Igår tänkte jag vara ute i god tid för en gång skull. Så när P ringde:

P: Hej! vad gör du?

jag: Vet du, jag är snart klar. Jag har fixat håret och nu så håller jag på och sminkar mig...

P: Oj, då är ju du snart klar alltså!?

jag: Ja, jag ska bara hoppa in i duschen och tvätta håret...f*rbannade,  j*vla, sk*t...Jag ringer upp om en stund...

Vad felet var? Jag hade glömt att duscha och tvätta håret och var tvungen och hoppa in i duschen, därefter så fick jag göra om hår och sminkning. Stenkul...

               
                 inne på sminkning nr 2...

                                         /sara

Aj aj aj och extra allt...

Sorry för att jag inte bloggat något men har i stort sett suttit ner 5 min här och 5 min där.
Jag hoppas det är tillfällig för detta kan inte vara sant. Det kan inte göra så här ont av så lite. Visst var jag varnad att inte ge mig in på tyngre arbeten igen och inte hade jag tagit jobbet om jag vetat vad det innebar att jobba natt där.
Vet inte om jag ska tacka min chef för den här möjligheten när hon mer eller mindre verkar ha förstört min rygg igen. Ska väl inte skylla på henne men ställde ju inte direkt frågan om det förekom vändningar och lyft för att vara rolig. Jag ställde frågan uppreppade gånger och talade tydligen om att det var på grund av min rygg jag undrade. Men ne då det förekom ju inget "tyngre" arbete.
Lögn är allt jag har att säga. Tog till lunch innan jag ens kom ur sängen i dag och det hade inte skett utan värktabletter. Fan fan fan....
Hur ska det gå i Stockholm på onsdag och torsdag? Kan ju inte gå knappt alls i dag och då ska jag gå i klackar. Fan fan fan allt verkar förstört just nu. Men jag vägrar vara hemma jag ska dit. Jag ska ha hamburgare och presenter. Jag ska shoppa från sparkontot för ett har jag förtjänat.
Nu tack vara chefen så kanske borde tacka lite i alla fall så kommer det flytta in 2 nya älsklingar hos mig i veckan.

Men i dag fick jag nöja mig med extra allt som tröst


/Malin

Alba klippte till...

Jessica Alba har klippt lugg, en tung sådan dessutom. Personligen så älskar jag luggar, eftersom jag själv har en med jämna mellanrum. Man brukar ju säga att allt klär en skönhet, men det vet i tusan. Jag gillade fröken Albas gamla frisyr bättre.
  
                          
                         bilder: people nya (stora bilden) och gamla frippan...

                                          /sara

klänning, kjol, whatever...

En klänning, kjol eller vad man skall kalla tygbiten för, fick följa med hem. tror att det ska vara en kjol men något kul ska man väl iaf få ha då man är kort. Gillar att nederkanten påminner lite, lite grann om miu miu-klänningen som var så populär tidigare i år.

               

                                                   /sara

Det är det här som tar tid...

Osminkad och byxlös så står jag och funderar på vilken väska som skall få följa med ned på stan idag.
Haha, jag blev tom utskälld på msn förut: "Va fan har du inte kommit iväg än!?"
Nej, för det är det här som tar tid, att välja väska alltså...

              
                friis eller 2.55:an!?

                                       /sara

pojkflicka?

DIN KILLSIDA:


[ ] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[ ] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, wii eller liknande spel
[ ] någon gång har du velat bli brandman
[x] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[ ] du kollar på sport på tv
[x] våldsamma filmer är bra
[x] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[x] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[ ] du tycker det är coolt med baggy byxor
[ ] du tycker det är knäppt med sova överparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] sport är kul
[ ] pratar med mat i munnen
[x] använder boxers


DIN TJEJSIDA:

[x] du använder läppstift/ läppglans/ lipsy
[x] du älskar att shoppa
[x] du använder eyeliner/ kajal
[x] du bär färgen rosa
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[x] du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] du älskar att få manikyr och pedikyr
[ ] du gillar att bära smycken, ringar och armband
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du gillar inte filmerna star wars
[x] du har gått på dans eller gymnastik
[x] det tar dig ca 1 timma att göra dig i ordning,eller mer (bara för att jag är så seg)
[x] du har fler än 5 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjej underkläder
[x] du gillar att sminka andra för nöjes skull

Resultatet visar ju att jag är väldigt tjejig, inte ens lite pojkflicka.
En liten fundering: Om en Kille är väldigt tjejig vad kallas det då? För om en tjej gillar tex bilar, klättra i träd etc så heter det ju iaf "pojkflicka" Men vad heter motsatsen?

                                   /sara


En ny ska flytta in :)

Inom några dagar bör jag ha gjort plats. Det är nämligen så att en ny familjemedlem ska flytta in från mitten av nästa vecka om allt går enligt planerna.

/Malin

Sugen eller ej.

Vad är du sugen på denna fredagkväll?
Detta är i alla fall vad jag är sugen på.

1.Lata mig (gör jag nu och har gjort nästan hela dagen)
2. äta onyttigheter (Blev Malins fläskfileé med ffet vispgrädde till middag och nu mumsar jag choklad)
3. se på tv (fast det får jag inte för är två herrar där ute som okuperat tvn)
4. krypa ner i soffan med en filt om mig och se på film (går ju inte heller på grund av dom stulit min tv)
5. Dricka cosmo (blir inget för finns ingen tranbärsjuice hemma, men kanske får bli ett glas vin eller något vi får se)


Ser ju inte fel ut, eller vad tycker du?
Bild lånad här

/Malin

Vad en spegel kan vara roande

Det här måste jag bara visa. Egentligen mest för Saras skull men det roar nog flera.

Titta vad söt den är:

Trött och uttråkad men en veteran vad det gäller nätshopping.

Har verkligen ingen ork till att göra något vettigt så sitter på nätet och kollar runt lite.
Hittade denna roliga sida med massor olika test.
Bland annat kom jag fram till att jag var en jävel på nätshopping.

TEST: Hur erfaren nätshoppare är du? Testet är nu klart! Du fick 24 poäng.

 Veteranen, 23-30 poäng
Du har shoppat på nätet i många år och vet precis hur du ska hitta de saker du vill ha. Det är lika naturligt för dig att shoppa på nätet som i en vanlig butik och du har lärt dig vilka plagg som passar och vilka som är mer riskfyllda att köpa. Du har verkligen tagit till dig framtidens shopping och det är jättebra, men tänk på att vara försiktig också. Det finns många oseriösa sajter där ute!

/Malin


En liten hint...

Årets julklapp, lär enligt media inte bli en pryl utan en upplevelse. Och isf så kan jag tänka mig en shoppingresa till new york eller 2 veckor i thailand kan också i värsta fall funka, haha

              
                 bild: bokasmart

                              
                                      bild : ving

Och när jag ändå är igång...Så tycker jag att ALLA CHEFER BÖR LÄSA DETTA!

                                         /sara

första men definitivt inte mitt sista...

Gjorde mitt första besök hos pinky idag och det blir definitivt flera sådana. De hade en hel del godbitar kolla bara här nedan:

                           
                          bilder: pinkywebshop

                                     /sara

Vill ha pengar nu!!!

Det är synd om mig. Jag mår helt kass och har inte sovit mer än någon timme i dag heller. Ryggen har börjat värka och jag vill bara dö just nu.
Tror faktiskt mina öron får ta smällen sen när det kommer till att välja sitt jobb.
Nog om det nu det är synd om mig och det tycker alla. Den som inte tycker det vet inte vad jag genomlider ;)
Tänk er själva att ha i stortsett tomt på shoppinkontot, ha en resa till Stockholm bokad där pengar från sparkontot måste lånas för att kunna tröst shoppa. Livet är inte rättvist.

Finns så mycket jag vill ha och behöver få shoppa redan nu för att pigga upp mig själv.
Har i och försäg redan gjort en beställning på en jacka i dag men det är inte tillräckligt.

Nu får någon ta och komma hit med lite uppmuntring till mig, det här kan inte fortsätta på samma spår.

Mums minns ni denna godbit?
Det hade ju inte suttit fel om någon kom förbi med en sådan sötbakelse till mig.

/Malin


craving...

Snacka om att vara sugen på lussekatter. I typ en timme mellan kl 6-7 imorse så höll de på och prata om lussekatter och pepparkakor på radion och då kan man ju inte bli annat än sugen. Så direkt då jag vaknade så slet jag på mig mysbyxorna och sladdade iväg till matbutiken för att köpa ett par lussekatter, en påse godis fick även följa med hem.
Nu då jag klämt och känt lite på dem här hemma så blev jag tveksam. De känns väldigt, blankpolerade och ofärska, hmmm....

              
                om man ska tro på konsistensen så är de från förra årets lucia...
              
                   säkerheten först, tur att jag köpte med godis...

                                                  /sara


superfruits

Ja, tom jag halkar på hälsotrenden ibland. Som nu, på kvällen så har jag testat "hälsogodis" gojibär har smaskats som naturella, med yoghurt-överdrag och choklad-överdrag. Gojibär bla rikt på nyttiga fetter, antioxidanter, vitaminer och mineraler.

              
                Kan nyttigt verkligen vara gott? 

                        

smakbetyg:    av 5 möjliga. Ja, varför inte? Detta kan man säkert vänja sig vid även om riktigt godis alltid är roligast...

                                                                      /sara
             

Paris Hilton-dag...

Vaddå införa en Paris Hilton-dag!? Det var min arbetskamrats första reaktion. (och ja hon såg förskräckt ut) Ja, konceptet låter mycket värre än vad det är, för hotellarvtagerskan i sig är jag inte så mycket för men glamouren...Det är en annan femma. Och vem kan glamour och lyx bätte än fröken Hilton, inte många iaf. Jag funderar starkt på att införa en Paris Hilton-dag i min vecka iaf. Då skall jag sitta uppklädd till tänderna med full spackling i ansiktet även om jag bara skall skrubba toaletten! :)
Finns sjukt många klänningar som skulle kvala in på min lyxdag. Nedanstående kommer från märket rare fashion och finns hos nelly.

                        
                        

                                          /sara

Nu ger jag upp.

Har nu försökt att somna om i över en timme men det går bara inte. Jag kan inte sova, kroppen säger att det är dag ioch jag ska vara vaken så får nog vänta in de lite mörkare timmarna som kommer snart. Då kanske jag kan lura min kropp att det är sent på kvällen och natt.
Känns inte snällt allt lura sig själv men i dag har jag inget val.

Har inget vettigt att skriva just nu för känner mig så borta, därför får det bli stopp här så får vi se om jag återkommer i kväll eller i morgon

/Malin

Attans

Klockan 11.18 slogs ögonen upp pigg som bara den. Ljust ute och en hund som absolut inte tyckte matte skulle sova bort deras lektimmar.
Hade ju i alla fall räknat med att kunna sova till 14.00 eller något utan att bli pigg men icke.
Blir snart att krypa ner i sängen igen för mår illa och känner mig inte alls bra inombords.

För att trösta mig själv att kroppen och jag inte vill samma sak tog jag en titt i på Nelly och fann där nyheter från märket RareFashion.
Blev bland annat förälskad i följande klänningar
    
Kanske blir det en beställning även här ifrån. Får dock bli efter nästa Stockholms besök.
På tal om Stockholm berättar mer om det senare.

/Malin


tidigare än beräknat...

Ja, nu verkar det som om Stockholms-trippen har bytt datum. Den infaller tidigare än beräknat, nästa vecka för att vara exakt. Ganska sent igår kväll så bokade Malin och jag både hotell och tågresor, effektivt värre...
Tanken med resan var väl från början att vi skulle shoppa julklappar till nära och kära men nu vet i tusan. Med så här kort om tid så hinner jag nog inte samla in några önskelistor från någon annan än mig själv, haha =D

              

                                                 /sara

En påminnelse om...

Ville bara påminna om att imorgon så släpps hms designersammarbete med comme des Garcons och köerna kommer ringla sig lååånga utanför de hm-butikerna som blivit utvalda att sälja kläderna. Kollektionen släpps även på nätet för den som är snabb i fingrarna, kläderna säljer slut fort. Jag hade själv velat ha ett och annat plagg från årets kollektion men blev lite avtrubbad av de hutlösa priserna, som med största sannolikhet kommer bli ännu värre på blocket och tradera den närmsta veckan. Jag kommer tex ihåg Viktor & Rolf`s finfina kollektion för hm. De hade bla en brudklänning i kollektionen, som efter bara några dagar hamnade på blocket och köparen ville ha ut 30000 kr för den!
Nog för att den var fin men 30000 kr var och är ganska så sjukt, tycker jag...

                           
                                brudklänningen från Viktor & Rolf-kollektionen
                                bild: google

                                                                  /sara

Natti natt!

Nu ska jag sova. Har nämligen trots att jag sov till 10.00 i dag redan börjat jäspa och känna mig riktigt trött.
Så nu får sängen och Jansson göra mig lite myssällskap närmsta timmen så att jag inte slocknar på jobbet. Tror dock inte att jag kan somna när jag jobbar, har ju svårt att somna borta även om jag har världens skönaste hotellsäng att krypa ner i. Men för säkerhetsskull blir det en timmes powernap för mig nu.


Vill ju inte riskera att på på detta humör mot den snälla tjejen som ska hålla mig sällskap i natt.

/Malin

Bild lånad här

Men det har väl alla?!

Titta här:
Postat av: sara

så Kapten har oxå varit liten? så himla gullig! :)

2008-11-12 @ 12:54:20

Sara vi har ju alla varit små visste du inte det? Till och med du förresten och nu vill vi ha bevis på det. Visst vill vi?
Kom igen nu Sara och vissa oss att du 1982 var världens sötaste bebis.

/Malin

Min gamla blogg räddade visst lite..

Kommer ni ihåg att min älskade dator med säkert tusentals kort på nära och kära flög i golvet för så där ett halvår sedan?
Satt och letade Kathy väskor på nätet, finns en del svenska webshoppar som tagit in en del numera. Mer om det en annan gång.
När jag sökte på google kom självklart min gamla blogg upp, då den innehöll mycket kathyväskor. Kunde då inte låta bli att ta en koll genom alla mina gamla inlägg.

Jag som trodde allt var förlorat från hans bebistid men titta jag hittade i alla fall ett minne!

Så söt så söt och kanske mot alla odds blir allt bra till slut i alla fall.

/Malin

letar hotell...

Herregud, jag har gått runt och trott att det är fredag idag ända sedan jag vaknade. Det känns liksom som om det skulle vara fredag idag helt enkelt, eller så är det bara önsketänkande, haha. Nog pratat om min lediga, kommande helg. Just nu så sitter jag och öppnar post (mest räkningar, tyvärr) samt letar efter bra hotell i Stockholm. Hittills då jag bott i huvudstaden så har jag bott på Grand hotell, hotell stureplan, Rica hotell, hos brorsan ett par gånger samt ett skabbit hotell som jag inte minns vad det heter. Det hade iaf likt ett fängelse galler för fönstret och endast knäckebröd och gröt till frukost... Och det vet jag att jag inte vill vara med om igen. Så om ni vet några bra hotell med fantastiska frukostbuffeèr i stockholm så är det mer än välkommet...

                
                 givetvis så kom det bleka benet med på bild, igen! ;)
                                          
                                                 /sara


En riktig sanning

Har sovit otroligt dåligt i natt. Drömt mardrömmar om hur mitt jobb går åt helvete för att jag överger dom. Hur allt kommer bli "men det gjorde ju Malin, så vi visste inte hur man skulle göra" Vet ju så här i vaket tillstånd att det inte alls är så. Klart mina arbetskamrater vet hur man ska sköta sig jobb. Jag litar på att dom och tror knappt dom kommer märka att jag är borta.

På grund av dessa drömmar och en tom stor säng har jag sovit rätt dåligt i natt och ja ni det är ju inte så att jag vaknar upp och är vacker det kan ni få bevis på här:

Som jag sa inte vaknar jag upp och är en färdig skönhet inte. Frågan är hur jag kommer se ut i morgon efter fösta nattenjobbet sedan ca 2,5 år tillbaka.

/Malin

Ingen kräm men en ny...

Igår så var det ju en fet, kladdig, kräm som skulle inhandlas men trots lite vagt sökande så hittade jag ingen. Ist så kommer jag hem med en ny plattång! Fråga mig inte varför, för jag vet faktiskt inte själv. (jag har ju redan en...) Hade kanske kommit hem med ännu fler onödiga saker om det inte hade varit för att någon i sällskapet blev extreeeemt uttråkad av att vara på stan. 

               

                                                 /sara

Insåg en sak!

Att jag inte tänkt på det nu blev jag lite gladare igen. Ja alltså chokladen och pepparkakorna hjälpte med till men insåg ju precis att detta nattjobb kommer ge mig mer ledighet och mer ledighet innebär ju mer till till er läsare. Bloggen kan ju uppdateras ännu mera.
Blev ni inte glada nu?

Nu väntar sängen

Puss o godnatt
/Malin

Fy usch och bläää

Det så otroligt skönt och här ska firas. Äntligen slipper jag allt och alla
Här ska mumsas
Titta vad jag festat till det?

Ne fy usch och blää på dig Malin sitt inte vid datorn och ljug. Självklart är det inte fira som jag känner för i dag. Detta är min tröst (börjat ta efter för mycket av Saras matvanor). Att ta avsked är bland det västa som finns, hade trott att dagens skulle gå någolunda smärtfritt. Men har inte kunnat äta en smula, förutom mumsmumsen som en brukare gav mig som tack för hjälpen.
 Menar nu inte det avsked som jag tog av Mr O i morse när han lämnade mig för ett dygn med arbetsrelaterad mässa i Tyskland. Utan menar ju självklart avskedet jag var tvungen att ta med mitt jobb i dag. Hade aldrig kunna anat att jag skulle tycka att det var jobbigt. Jag som var så glad över att få lämna allt ett tag, få distans och sedan se om jag vill tillbaka eller ej.
Men avskedsrapporten som skrevs va bland det värsta jag gjort. Bättre var det ju inte heller när jag insåg att jag även var tvungen att skriva en till den andra våningen jag jobbade på.
Även om detta kanske bara blir för en månad eller två var det hemskt. Hade velat ta det med alla personligen men samtidigt hade jag aldrig klarat det för först i dag insåg jag att så många av er betyder så sjukt mycket för mig. Ni har ju blivit en stor del i mitt liv. Många av er är personer som jag kan dela det mesta med. Jag kommer verkligen att sakna er alla.

//Malin

Förresten bara så ni vet så lämnade jag alla saker i mitt fack så jag ska ha en anledning att komma tillbaka, så tro inte att jag glömt dom!


super trosan...

Jaha, då finns det ännu en super (ful) trosa på marknaden. Det här miraklet kallas för "the double-o bum bra brief" Den skall hålla in mage, lår samt lyfta bakdelen för en nätt summa på 62 dollar.
Nog för att "tuttplåster" kan se roligt ut då man kommer hem efter en blöt natt och klär av sig, men hur fan ska man förklara den fula trosgördeln då?

                                       
                                           bild: aftonbladet

                                                  /sara

glamour-mamma

Det är nog ingen myt att det är, svårt att upprätthålla sin glamourösa sida då man är småbarns-mamma. Men vill man så kan man. Det blev en sen men snabb lunch på stan idag med fina Fia och baby-Liam idag.

               
                 
                                                            /sara

kräm-Maja...

Jag är en riktig kräm-Maja. Jag älskar att prova nytt kladd till ansiktet, vilket har resulterat i att mitt badrumsskåp svämmar över av kladdburkar. Men idag så känner jag att jag måste jaga rätt på ännu en kräm. Denna gång så är det en fet, vinterkräm som skall inhandlas.
Den senaste tiden så har jag fått så torr hy och finnar i ansiktet. (brukar sällan eller aldrig ha det annars) Jag smörjer ansiktet som vanligt men det hjälper ju inte...Sen så läste jag ett påstående som jag tror stenhårt på. Förklaringen till finnar och torr hy under kalla perioder beror på följande: Hyn blir torr av vinterluften och skapar till sitt försvar fett/talg i huden, vilket i sin tur blir till kvisslor eller finnar. 

                
                  ingen av dessa har hittills hjälpt iaf...

                                               /sara

Inget att skvallra om

Nu har jag återigen besökt sidan jag berätta om för ett tag sedan. Sidan där det skvallras om lokala saker i Sverige.
Östergötland måste vara ett väldigt tråkigt län för det finns aldrig något att läsa om oss men här var ett av de skvaller Blekinge hade att erbjuda.

Det skvallret tyder ju på att vi kanske inte skvallrar om samma saker här i Öst som nere i Söder för vem här hade ansett det som läsvärt skvaller?

/Malin

Någon som vet vem Emilia är!?

Igår så fick jag en personlig inbjudan till något event som vero moda ska hålla i. Det står bla att inbjudan är personlig och gäller mig+1, dresscode: fest och på scen: Emilia de Poret.
Min fråga är nu: Någon som vet vem Emilia är? Tydligen så har hon gjort nedanstående låt, vilken jag aldrig hört tidigare...

                 
                video: youtube

                                                              /sara     

Sorlig dag..

I dag är en dag som både är så underbar och så otroligt sorlig.  Borde väl kläcka för er alla nu vad som händer i dag.
Synd bara om mina arbetskamrater som får läsa sig till beskedet på grund av försening, så att det inte kom fram redan på p-mötet förra veckan.

Detta kommer hända i dag och i morgon.
    
  I dag jobba här              I morgon jobba här

Ja så ser det ut. Jag gör ett break från mitt nuvarande jobb på grund av många omständigheter. Jag kommer från i morgon och till årsskiftet att arbeta natt på ny enhet. Ska bli så otroligt skönt att komma bort från allt.
Samtidigt kommer jag sakna vissa människor så sjukt mycket. (Ni vet vilka ni är). Men kan ju glädja alla som jag inte hinner säga hej då till personligen med att jag kommer till Eurobowl 1 december så ska fortfarande närvara på eran trivselkväll.
Nu blir det en promenad med Jansson och snart mitt sista arbetspass med tjat på ett bra tag i alla fall.

/Malin


Jag har tur

Äntligen har Mr O kommit hem och äntligen har min tv bild igen så snart blir det PB.
Tyvärr fick Sara mig på shoppingtankar genom ett mail förrut så tog en snabbvända inne på Asos (bara för att kolla inte handla)
Nu blev det ju dock en hel del handlat, men det var Mr O:s fel för hade han svarat lite tidigare i telefon hade jag ju sluppit deppa över det.
Fast o andra sidan då hade jag ju kunna kommit på någon annan anledning till att jag skulle få beställa hem lite saker.
Vad det blev får ni veta när det kommer men kan säga att det blev lite rött, lite svart och lite rosa.
Här är en klänning jag hade tänkt att beställa hem men fick välja ut några saker, för att ha något kvar till denna månads Stockholms besök.

/Malin

Kom och hjälp!!!

Nu börjar tiden bli knapp. Hade ju trott att Mr O skulle vara hemma från partimötet vid 20.00 men ack så fel jag hade. Har försökt få tag på honom men inget svar, när ska det förbannade mötet vara över?

Måste ha tag i honom nu, han måste vara här nu och se till att lösa problemet så jag inte missar Prison break.
Min tv ser nämligen ut så här just nu på grund av den förbannade blåsten och regnet som kom förrut i dag.

Någon som kan ta sig hem till mig fort och vill stå på stege ute i blåsten, för att vrida min parabol rätt igen?

/Malin

vemodigt...

Jag brukar inte vara en blödig person men nu blev det visst lite vemodiga nyheter på kvällskvisten....
Och nej, det är inga kärleksproblem...

                    
               klipp: youtube

                                        /sara  

Vit som snö...

Fy alltså inte hade jag trott att det skulle vara så här mycket jobb med att riva en förbannad vägg. Är inte ens klar nu och då har jag i stortsett hållt på hela tiden från till kl 18.00
Helt slut, undra om jag inte borde ha ett mer fysiskt jobb för nu är jag slut i både kropp och huvud i stället för bara huvudet som jag kommer vara i morgon.


Så ser det ut hos mig nu, inte den roligaste biten i renoveringen som står närmast på göra listan.

När vi ändå är inne på jobb så kommer det snart stå klart nu, men meddelar er först när alla nära och kära fått informationen.

/Malin

nytt till garderoben...

Första tanken då jag vaknade idag var att gå på stan men jag ångrade mig ganska snart då jag fick se hur vädret var. (stormvarning:blåst och regn) Senare på em så hann jag ångra mig ytterligare en gång. Så jag har tro det eller ej trotsat novembervädret och varit ut en snabbis. Under denna snabbis så har jag hunnit hämta ut ett par paket på posten, hyrt film samt handlat lite till kvällen.
I ett av paketen fanns följande:

               
               En svart halterneck och en röd kjol. Dessvärre så låg ingen snygg 
               tillhörande solbränna i paketet, så ni får helt enkelt stå ut med min blekhet.

                                                        /sara

självmordswebshop...

Jaha, då kan jag ju berätta att jag ännu en gång har utmanat ödet. Jag besökte nämligen en av mina självmords-webshoppar. Men jag överlevde ju, med nöd och näppe, kanske skall tilläggas. Herregud vad mycket snygga billiga saker de har i sitt sortiment, dessvärre så är ju frakten och den ev tullavgiften mindre snygg...

    
          kläder: forever 21

                                                   /sara

Lagom roande.

Har varit väg hela förmiddagen och handlat så är därför det inte blivit något inlägg förrän nu.
Ska sätta igång en tvättmaskin nu och sedan blir det att börja såga gips för min del. Så blir en jobbledig dag men med massa av "jobb" i alla fall.

Skulle bara in till maxi och handla hem lite små saker men passa på att slå på stort så kanske jag slipper storhandla i folkmassorna på fredag efter 16.00.


Här är det ätbara som inhandlades. (okej bortsett från glödlamporna i högra hörnet)

/Malin


tur att jag hade is i magen...

Var bara tvungen att visa vilket fint julklapps-kit cdon har satt ihop:

                      
Det är ett riktigt lyx satc-paket innehållandes: Den berömda dvd-skokartongen med alla säsongerna, filmen, soundtrack från tv-serien, soundtrack från filmen samt en finfin väska från friis och co.
Vilken tur att jag hade lite is i magen och avstod från att köpa boxen sist då jag stod och fingrade på den, för nu vet jag definitivt att den står på önskelistan ist!

                                                     /sara

Fisken är död!

Haha, i förra inlägget så berättade jag ju hur väldans gärna jag vill ha en hund...Undrar hur det skulle gå med tanke på att jag har lyckats döda min fejk guldfisk, som numera simmar på rygg (ett tydligt dödstecken hos fiskar) i sitt rör. Detta pga att jag glömt fylla på vatten. Stackarn!

               

                                          /sara

ännu en lista...

Vilket färg har din cykel?
grön

Blondin eller Brunett?

brunett

Vilken färg har du på texten på msn?
eh, orginalfärgen!?

Vilket stjärntecken är du?
tvillingarna

Vad var det senaste du åt?

ett par nävar chips...

Har du en diskmaskin?
nej

Rakar du ögonbrynen?
nej, men jag plockar dem...

Har du något husdjur?
nej, men vill ha en hund...NU!

Vilket smeknamn gav din mamma dig som barn?
inget, fast mina kompisar brukar lägga till ett par smeknamn på mig då och då...

Är du kär i någon just nu?
nej

Är du ihop med någon nu?
nej, fast hade varit kul och svara ja på denna fråga, då föregående svar va nej, snacka om dåligt förhållande isf, haha ;)

Har du någonsin brytit på tyska för att imponera på en kille?
Absolut inte, hade lika gärna kunnat spotta killen i ansiktet, så hemsk är tyskan...

Har du ätit godis för 100kr själv på en kväll?
Det är klart att jag har, har inte alla det!?

Är du beroende av något just nu?
shopping, sötsaker...

Vad har du för fobier?
vatten...

Hur lång är du?

liten som en smurf...

Sover du med något gosedjur?
nej

Vad har du som ingen annan har?
tåls och tänka på...charm, haha ;)

Vem var den senaste du fick mms av?
Johan

Vem var den senaste du fick sms av?
Magnus

Vem ringde dig senast?
mamma

Är du förlovad?
Nej

När duschade du senast?
för ca 30 minuter sen...

Vad tänker du på just nu?
shopping planering, som alltid...

Vem skulle du ge 25 miljoner till (förutom dig själv)?
mamma, pappa, mina närmaste vänner och välgörenhet...

                                                /sara

Och jag som trodde att min var stor...

Åh, ni anar inte hur skönt det är, att helgen snart är över!? Det är inte ofta jag säger: längtar till måndag! Men så är det iaf. Så nu är det lite fix och trix här hemma innan jag avslutar min "jobbturnè"
Ville även passa på och visa er denna härliga bild. Här ligger man i lä, och jag som trodde att min louis vuitton var stor...

               
                bild: google
                                         
                                                        /sara

Renovering pågår...

Nu är det nog inte långt kvar tills mitt kära badrum fått in alla möbler och sen är det bara listerna som ska på plats innan alla Malins rosa prylar får flytta in. En bild på det färdiga badrummet kommer så fort allt flyttat tillbaka in.

Men nu är det bara Oskars jobb att vårat badrum blir klart så själv har jag gett mig vidare till nästa rum. Dags för rivning av vägar, byte av golv och dörrar. Målande av väggar. Här ska bli ett nytt vardagsrum.

Som huset ser ut i dag är det två små rum. Detta ska inom kort bli 1 lite större rum. Hur detta går får vi se, då det är första gången jag ger mig på renovering.

Här kommer lite förebilder så ni vet hur det ser ut  idag. Dock är all board ner riven redan men den var så ful så det var bäst ni slapp se den.
         
Dom två rummen och väggen emellan dom

/Malin

Inget för kvakliga magar..

Hade ne trevlig stund på jobbet i går, för första gången på hur länge som helst. Var dock med en annan brukare än den jag mesta delen av min arbetstid jobbar med.

Som jag nämde i går skulle vi ju på bio och så blev det med. Rallybrudar 18.15 blev det. En film som i mina ögon inte alls var något speciell.
Mycket äckliga spyor flög ut ur munnar, tarmar på kor tömdes och så vidare. Alltså ingen film för den är lite känslig.
Det bästa i hela filmen var nog den rosa rallybilen i slutet den var ju så söt.

Bild länad här

Betyg på filmen:

/Malin

stilfull comeback...

Ingen har väl missat att Britney Spears gjort en riktigt stilfull comeback i år!? Hon har både vunnit ett och flera priser och visade nu i veckan upp ett fräschare yttre än på mycket länge, då hon gästade Madonnas turnè sticky & sweet"
Madonnas stil talar vi helst tyst om...

              
                 bild: veckorevyn

                                                 /sara
                

sushi hade varit perfekt...

God kväll, eller snarare godmorgon blir det ju för min del eftersom jag är relativt nyvaken. Jag håller just nu på och förbereder mig för dag två på jobbturnèn "jobba 30 timmar på en helg" Största problemet för mig i skrivande stund är att komma på vad fasiken jag ska ta med och äta. Något som går fort och inte behöver värmas, eftersom microvågsugnen på jobbet beslutade sig för att dö för några veckor sedan. Och vem orkar ställa sig och laga mat på nätterna? Iofs så kan ju en del arbetsplatser ha det som arbetsuppgifter, att nattpersonalen skall laga mat/baka. Men som tur är så har inte vi den regeln...
Åter till mitt matproblem...sushi hade varit perfekt! Men orka ge sig ut och jaga efter bra sushi-ställen nu, med min motivation så blir det nog smörgåsar för en hel tomtearmè som får följa med som matsäck till jobbet...

              
               
                                                 /sara


Rallybruadar.

När jag hör namnet tänker jag på lillan. (min syster). Varför? Ja det är en bra fråga men tror det beror på att hon blivit en sån där "pojkficka" som bara älskar bilar, köra fort och sladda runt.

Men för en gångs skull handlar inte detta rally om henne utan om en film.
Tydligen har det kommit en film på bio som heter så här och som en av våra brukare vill gå och se. Så lovade i går att jag skulle följa med på bio för var ju hundra år sedan jag var och såg en film.


Någon som sett den och vet om den är värd sitt "pris"(gratis)

/Malin
(bild lånad från expressen)

Trasigt så knasigt

Jag avskyr när saker jag tycker om går sönder. I det här fallet som jag nu ska berätta om hade jag i alla fall tur.

Jackan jag beställde från H&M i slutet av förra månaden och som jag endast använt 2 gånger har redan gått sönder. Knapparnas tyg del faller har fallit av.
Kontaktade H&M i går för att förklara situationen och måste verkligen berömma deras kundservice. Inte nog med att dom svarar på mail på bara några timmar oavsett dag i veckan så är dom väldigt mån om sina kunder. De har redan förhandsbokat en ny jacka åt mig och nu ska jag bara skicka tillbaka den här så kommer det en ny i mitten av denna månad.
Älskar service där man tar hand om sina kunder. Ett stort plus för H&M som jag i och försäg redan älskade på alla sätt och vis innan.


Titta vad min stackars kappa har tappa.

/Malin

Hej hej

Sitter och letar bil på blocket. Det går tyvärr lite si och så.
Så här låter det på ett ungefär när mitt bilköp kommer på tal.

Mr O: Kan du leta fram en bil du vill ha nu då?
Jag: Visst, eller gör det du för alla jag tar fram verkar vara dåliga på något sätt.
Mr O: Okej.

Lite senare

Mr O: Kom och titta på den här då?
Jag: Ne det går inte den är ju röd
Mr O: Va? Du kan ju inte se till färgen..
Jag: Jo men nästan alla andra färger går bra, utan röd då.
Mr O: Varför?
Jag: För att i en rödbil kan jag ju inte ha min rosa rattmuff eller växelspaks puff.
Mr O: Men då får du väl klara dig utan dom eller köpa dom i annan färg
Jag: Ne jag har inte köpt fick dom i present när jag tog körkort för att jag bara vill ha en rosa bil
Mr O: Jaha köp då en bil och lacka om den som du vill då men det är absolut inte värt dom pengarna på en första bil.
Jag: Nehe men hitta en annan bil åt mig då. Fast inte röd okej?

Ännu senare

Mr O: Nu har jag en till
Jag: Okej få se då.... Ne men en sån där vill jag ju inte ha den är ju inte söt.
Mr O: Söt, inte ska en bil vara söt?
Jag: Det är väl klart, Jansson och jag åker bara i söta bilar.
Mr O: Okej vad för bilar tycker du är söta då?
Jag: Den, den, eller den kanske.
Mr O: Men det är bilar som absolut inte är värda sitt pris så då kommer jag inte hitta någon utan du får leta själv.
Jag: Va då jag letar ju bara fram fel bilar. Om du bara tänker på inte röd och sen att den är söt så blir ju allt bra.
TYSTNAD
Jag: Eller förresten den måste vara billig med för jag vill sälja den i vår och köpa en cab.
Mr O : *SUCK*

/Malin

delicatos havreboll

Nyheter bland sötsakerna (godis, kakor, snacks, etc) går mig sällan obemärkt förbi. Och dyker det upp något nytt så ska det givetvis testas. Denna gång så är det delicatos havreboll som står på tur.
Först och främst så har jag aldrig i hela mitt liv smakat på något äckligt från delicatos sortiment. Favoriten är givetvis den sjukt goda delicatobollen och dammsugaren/punchrullen är ju en klassiker...

               
                      av 5 möjliga...

                                                  /sara
                      

Tv kändis.

Vill bara låta lillebror stå i rampljuet ett tag. I dag är han och hans skola med i NT plus att man kan se ett inslag från skolan (där J cirkulerar vid kameran massor) på 24NT från i går.

Klicka här

Bild på lillebror kan ni se i förregående inlägg.

/Malin

Kaos i paradiset...

I dag är det kaos. Hade starkt räknat med att Kapten skulle åka till mamma nu vid 13 och vara där tills Mr O slutar i kväll men icke.
Ringde mamma förrut för att kolla om vi kunde komma lite tidigare och fika, men hann aldrig mer än säga
"Ja vi kommer ju till dig snart"
Svaret var snabbt, "det är ju så kort tid, Mr O brukar ju sluta tidigt på fredagen så han kan väl bara själv"
Nu är det ju bara det att i mina ögon är inte 13-16 en kort tid för min sötnos att vara själv. Speciellt inte när han aldrig behöver vara själv och för det andra inte kan vara själv utan att bita sönder saker.

Förslaget var alltså att lämna min bebis med munkorg i över 3 timmar, vem fan gör det? Det är ju djurplågeri.
Tänk va saker kan bli fel om fått ett budskap som sedan personen i fråga ändrat direkt utan att meddela något.
Älskar ju min mamma så inte för det, men vet att detta inte bara beror på henne, är nämligen så att någon där i hennes stuga verkligen hatar min älskling och denna någon har haft lite för stort inflyttande över mycket kring saker och ting. Går inte in mer på det för i många lägen gillar jag denna någon mycket.

Med sällskap en ängel - ensam ett monster

Nu har jag inte tid med er, måste rensa kök och tv rum så att det inte finns något ätbart kvar för Kapten att tugga i sig under sin ensamma tid här hemma.
Tur A hörde av sig idag så att detta bökande fram och tillbaka varje dag kanske får ett slut snart.

/Malin

Tjejer kan också vara taskiga...

Tjejer kan också vara taskiga svin, tro det eller ej... Här har du exempel, åt dessa exempel vet jag dock inte om jag ska skratta eller gråta.
Så nu så försöker jag komma på vad som är det elakaste jag någonsin har gjort mot en kille
Och vi har en vinnare:

Det elakaste jag har gjort mot en kille: Det var för typ 2 år sedan, en kille som satt och sköt på en fest om hur "kär jag var i honom och bla, bla, bla" Saken var den att en av festdeltagarna var en nära vän till mig som skvallrade. Så på nästa fest så frågade jag svinet om inte han ville följa med mig hem, vilket han självklart ville. Utanför min ytterdörr så frågade jag igen om han även ville sova över, självklart så ville han även det. Resten av dialogen såg ut på följande sett:

jag: Okej, jag bara undrade. Godnatt!

han: Godnatt!? Men du frågade ju om jag ville...

jag: Ja, jag frågade om du ville, inte att du skulle få...

Så han fick allt traska hem kl 2 på morgonen i ett antal minusgrader. Payback is a bitch!

                
                   även i de lugnaste vatten...

                                                    /sara
                                                      

Mest udda..

Satt och såg på EMA i går kväll och måste nu för er som missade detta bara få visa Katy Perrys mest udda klänning. Det gjordes ju hur många kläd byten som helst under kvällen och de flesta av valen var riktigt fina

Den här vet jag inte om man kan kalla fin, men den är o andra sidan inte heller ful. Den är udda och rolig helt enkelt.


Bild lånad här

/Malin

Storslagna helgplaner...

Den här veckan har verkligen bara sprungit iväg. Undrar om de kvarstående 3 dagarna också kommer att gå lika fort? Jag och Malin har storslagna planer på att åka en snabb vända ner till barcelona för att shoppa, bo på fint hotell...och där ljög jag så tungan blev kolsvart. Vi kommer att befinna oss på jobbet. Så sjukt, himla roligt- not!
Dagens låt:

                 
                video: youtube

                                                        /sara

Attans..

Har suttit här och försökt lägga upp ett inlägg i evigheter nu men vill sig inte så till er alla nu ska jag se EMA och det innebär vi hörs i morgon.

Byebye
/Malin

Nicolas, Ethan och Jared...

Nicolas Cage, Ethan Hawke och Jared Leto... Ja, det är några av skådisarna som medverkar i filmen "lord of war" som jag skall titta på ikväll. Till det så skall jag äta massa gott. Börjar snart tro att det är något fel på mig. Jag är nämligen hungrig hela tiden och mer godissugen än vanligt. (ja, tydligen så kan man vara mer godisgris...)

              

                                                        /sara

Trosor i rosor..

Äntligen hittat något som fått mig att dra på smilebanden.


Trodde först att jag såg något skumt. På den lilla bild som vissades såg det ut som en godisklubba men icke. Detta är en trosförpackning som våran söta sponsor Nelly just nu har i lager.

Skulle kunna köpa den bara för förpackningen som för övrigt även är en blyertspenna.
Sött eller hur?

Så här ser trosorna i ut förresten.


/Malin

Inte riktigt såå synd om mig....

Haha, det är faktiskt inte riktigt sååå synd om mig, som jag ibland vill få det att framstå som... Som problemet med de nytvättade mysbyxorna i förmiddags tex. Det är faktiskt inte så att jag bara äger 1 par mjukisar. (folk började bli oroliga där...) Nej, jag äger faktiskt 6 par svarta mysbyxor, varav 3 st är likadana. (tyckte om dem så mycket, så jag köpte upp ett lager...) Men av någon anledning så hann inte några av dessa 3 identiska byxor torka, fast att jag hängde ett par i mitt uppvärmda badrum. Så idag fick jag dra fram ett ess ur rockärmen...

               
                 i ett par andra mysbyxor än favoriterna...
 Här har ni felet på byxorna. De har resår i nederkanten, vilket jag avskyr. Men det fick gå iaf, hellre det än att sitta instängd i ett par tighta stuprör...

                                                                    /sara

Kul.

Ja har tråkigt orkar verkligen inget och har inte heller lust. Borde åka och fixa lite saker men vet inte tar nog och skiter i det och gör det i morgon i stället.
Blir ingen utgång heller för orkar verkligen inte.

Försökte muntra upp mig själv här nyss och klickade här Stod att det skulle vara en kul sida.
Eller hur, det var nog den roligaste sidan jag besökt på länge, så kul. Så roande och man blev verkligen på bättre humör.

AJ..... Fan j*vla hund här sitter man och skrattar hejdlös över en såååå rolig sida och så får man en boll släppt i huvudet. Jätte kul. Eller det var nog det roligaste i dag om man nu ska vara allvarligt.


/Malin

Skryt!

Ha ha det är fantastiskt att man kan vara snyggast på ett p-möte och ändå bara vara i klädd myskläder. Eller vad säger du Sara? För fanns inte en chans att någon av de andra närvarande kom i närheten av hur snygga vi var.

Kan rangordna de närvarande om ni vill, fast o andra sidan vad säger namn er. Man måste ju känna personerna för att förstå så det skiter vi i.
På tal om att skita det ska jag göra i det mesta i dag, är seg, trött, ont i huvudet och vill helst av allt bara sova. Men icke här ska slappas framför datorn. Eller hmm kanske man skulle kolla lite på sex and the city för det finns väl ingen tjej som tröttnar på.

Vet att detta är ett rätt så ointressant inlägg, men vill bara poängtera att Sara och Jag var snyggast och vi slog alla med hästlängder.

Kan även tillägga att det icke blir någon bomb släppt i dag för är ej så säkert ännu så ni får vänta.
Snälla någon lär er tygla eran nyfikenhet så slipper detta väntande bli jobbigt....

På återseenade senare nu ska mysas med vovven som tyvärr fått tillbringa rätt mycket tid ensam i dag.

/Malin - mysbyxor regerar!

fan, fan, fan...

Fan, fan, fan... Ja, det är lindrigt sagt. Det verkar som om jag måste tvinga in min pms-mage i något annat än mjukisbyxor idag. Jag var ju helt säker på att de skulle hinna torka helt under natten... 

                

                                                 /sara

botemedlet på söndagsångest...

Jag tror att jag skall börja använda finklänningar till vardags a`la Paris Hilton. Det kan väl funka? Jag har ju haft svärmödrar som gått runt med högklackat och pressvecksbyxor hemma a`la Gaby i desperate housewives. (och ja hon var hemmafru till på köpet...)
Poängen som jag vill komma till är att just nu inför jul och nyår så svämmar butikerna fullkomligt över av snygga festklänningar. Och tyvärr så är det ju bara nyår en gång om året. Eller åtminstone söndagsfin, även om man bara ska sitta hemma framför tv`n. Jag tror att en snygg klänning på söndagar skulle bota 99 % av alla flickors söndagsångest.
Nedanstående snyggingar kommer alla från asos.

               
             Klänning nr från vänster kommer nog skickas efter till nyår...

                                                      /sara
  


strandad knubbsäl...

Imorse (typ nyss) så hade jag lite svårt med att ta mig ur sängen. Och detta berodde inte på att jag satt uppe och tittade på reprisen av prison break kl 1.45 inatt (för det gjorde jag) inte heller att jag 6 av 7 dagar denna vecka kommer att befinna mig på jobbet... Nae, svårigheterna med att ta mig från liggandes på rygg i sängen till sittandes position låg helt enkelt i min mage. Min stora, vätskefyllda, pms mage gör livet underbart för mig i alla lägen, underbart att behöva ta i ända från tårna för att ta sig ur sängen- not! 
Så med största säkerhet så blir det mysbyxor och osminkat även för mig på personamötet idag. (se Malins föregående oros-inlägg, hihi ;) )

                 
                        bild: google

                                                 /sara


Jobb jobb jobb

Ja då är det straxt dags att bege sig till jobbet. Först ska det jobbas på och sedan efter lunch är det personalmöte.
Ingen jätte rolig dag, men när var arbetet roligt? Skön att det är möte i alla fall för då slipper jag i stortsett slita något alls i dag.

Tänkte bjuda er på dagens jobbis också, då Sara med all säkerhet kommer till jobbet stylad som alltid när det är p-möte så vill jag att ni ska tycka synd om mig som måste se ut så här....


Linne: Gina Tricot, Cardigan: H&M, Mysbyxor: Någon posorder, Öhängen: Sears

Ha en bra dag.
/Malin

Vi får se..

I morgon borde jag få det slutgiltiga beskedet. Bomben ska släppas för alla.
Det känns både jobbigt och väldigt lättande att nu efter en tid med detta inom mig eller bara kläckt för dom närmsta få berätta det för alla.
Synd bara att det måste ske så här snabbt så att man inte hinner förbereda sig mer på hur det ska bli med allt nu närmsta tiden.
Jaja nog funderat för i dag, nu ska jag gå och ladda kaffebryggaren för har en känsla av att jag måste ha kaffe i morgon för att orka skrapa bilen.
Synd bara att kaffe har en sån laxerande effekt, får ställa klockan som vanligt trots nya schemat så borde jag hinna med ett besök inne på "byggarbetsplatsen" med vita stolen.

Nu ska här borstas tänder och sedan krypas ner i sängen. Mr O ser på fotboll som jag hoppas är slut snart för hörs så väl när någon gör mål, eller när någon gör något fel. Att karlar aldrig ska lära sig att spelarna inte hör dom.


Detta är en bra bild av hur jag ser ut utan kaffe och smink

Natti natt
/Malin

(Bild lånad här)

Djurmys

Eller inte...
Har hittat en så otroligt fin päls som jag vill ha, självklart inte en äkta då jag inte gillar när djur används till att klä människor.

Tyvärr finns Pälsjackan inte inne i butiken för tillfället så måste hålla ut några veckor till innan jag kan få klicka hem den.
Det är i och försäg tur för då har jag lite tid att bestämma vilken färg jag ska ta hem den i.


Finns att köpa, eller kommer finnas att köpa på Pinky

/Malin

Gucci+UNICEF=sant

Mellan datumen 19/11-08-31/1-09 så kommer en vit, tatuerad godbit från gucci finnas tillgänlig i butik. För fjärde gången i ordningen så släpper gucci en special-kollektion där 25 % av intäkterna går till UNICEF.

                                   
                                                 bild: glamour

                                                        /sara


Nödvändigt eller onödigt?

Beslutsångest igen. Denna gång över om jag ska skicka efter eller ej. Är ju egentligen inget jag så där måste ha men o andra sidan kostar den ju knappt 70 kr + porto så hur ska man kunna låta bli.


Hur skulle du ha gjort?

/Malin

Titta vad som kom med posten...

Titta vad som kom med posten idag! En pärlplatta med tillhörande pärlor...och nej det är inget skämt!
Lite komiskt att min bank väljer att skicka ut sådant skit under den finanskris som råder! ;)
             
               
             
                                           /sara


Fick mig just en jobbig tanke..

Mycket i mitt hem är ju rosa som dom flesta redan vet. Vissligen har det varit så några år nu men har aldrig firat jul mer än med mig själv och Mr O något hemma hos mig så detta har liksom aldrig varit ett problem.

I år är det ett stort problem. Jag äger ju inte en julgardin, inte en enda röd duk eller något annat rött som passar med julen. Har självklart adventsljusstakar och en gran men tror ljusstakarna är vita eller rosa och granen brukar jag bara ha silver eller guldkulor i.
Ska man nu lägga massa pengar på att gå och köpa julgardiner, nya dukar ect eller ska man låta det vara och hoppas på att pyntningen i övrigt (som jag inte ens har gjort något av förr) ska bli så bra att ingen märker det.

Ja vi får se hur det blir, synd bara att jag inte gillar heminredning när det kommer till gardiner, dukar m.m. Tycker i stort sett allt sådant är fult eller tråkigt.


Kanske skulle ha lite gammaldags julpyntning i år?
(Bild: Halens)

/Malin

En ny värld

Kanske är det dags för enorma förändringar i världen nu. En svart president i Usa är ju ett steg till att världen börjar förstå att vi alla är från samma art.
Tänker dock inte gå in mer på Usa val och liknande, först för att jag är sjukt dåligt insatt i deras politik och för det andra för att det för mig inte är någon stor sak om presidenten är vit eller svart.
Jag hoppas bara att det nu ska bli bättre för Usa, fast inte för bra för jag vill att dollarn ska fortsätta ligga lågt så man kan få saker sjukt billigt när man besöker detta enorma land.

Nog om det, är svinkallt i mitt hus. Elementet i mitt sovrum vägrar att fungera. Var i och försäg krångel med det redan förra året men då var det bara lite damm som gjorde att det hakade upp sig. I år verkar det inte finnas något som hindrar det från att fungera så är nog tyvärr så illa att vi måste ha ett nytt. Men vem vill lägga pengar på det lagom till jul?

Nu står det en gnällande hund intill mig som med all sannolikhet vill gå ut och bajsa så är väl bäst att han får göra det.
I övrigt kommer min dag se ut något åt det här hållet:

*Promenader
*Diska
*Rensa i garderoberna
*Börja plocka ner saker i datarummet så att väggen kan slås ut
*Laga mat


Fast hur mycket av det där lät roligt då?
Ska nog börja med att ringa mamsen och se om hon är hemma så Jansson och jag kan göra ett besök där och eventuellt få promenad sällskap nu på förmiddagen.

Vi hörs
/Malin

Vår nya kategori: Bloppis

From nu så är egomani med bloppis. Dvs en kategori-flik som ni bör titta in i ofta, för här kan ni göra riktiga fynd! Vi kommer att slänga in kläder, skor och accessoarer som bara tar plats i våra garderober och därför kan göra bättre nytta hos någon annan.

                
                 Som ni ser så är garderobsrensningen i full gång...

mums i handväskan...

Just nu så är jag inne i en oreokak-period. Till det så dricker jag loka i alla dess smaker. Det bästa av allt med oreokakor (förutom att de är så goda) är att de kommer i smarta potions-förpackningar med 4 kakor i varje. Det är ju perfekt att bära med sig i handväskan då sockersuget sätter in. 

                
                 Ett 4-pack kakpaket påväg ned i jobbarväskan...

                                            /sara

dresscode: kofta

Igår så var jag på "lära-känna-samtal" hos den nya chefen. Hon ville veta nödvändigheter och onödigheter som tex: bakgrund, framtidsplaner, fritidsintressen mm. Under de 70 långa minutrarna som jag grillades så bar jag denna outfit:

                
                  Och vad säger då detta om mig? Jo:

Jeans: vardagligt, avslappnat och inte allt för uppklätt.

Tischa med rörigt mönster: Ger lite krydda till hela outfitten.

Kofta: Mitt säkraste kort alla kategorier. Den räddar alla typer av situationer. Allt ifrån kyliga sommarkvällar till att göra ett gott intryck på chefer. (förhoppningsvis, haha)

                                             /sara

Här kommer den!!

Finns inte ord som kan beskriva hur söt denna är, finns inte heller ord som kan beskriva hur mycket jag måste ha det. Finns inte ord som kan säga vad min telefon kommer älska denna när jag väl får tag i en.

Luis Vuitton butiken blir ett måste vid nästa Stockholmsbesök och har dom det inte där då kommer jag jaga världen runt efter ett.


Vilken Iphone kommer inte älska att bo i en sån här sötnos?

/Malin

Sorry

Förlåt jag vet att nästa inlägg skulle handla om mitt nya JAG MÅSTE BARA HA EN men först måste jag bara meddela att att jag har världens mest intelligenta hund.
För ca en timme sedan var jag ute i hallen och låste ytterdörren för att Kapten fick något ryck och börjad hoppa upp på den. Kände en extra gång så att dörren verkligen var låst och det var det.
Nu hörde jag för ca 10 min sedan Kapten än en gång vara på dörren och gick ut i hallen för att säga åt honom att sluta. Då är dörren öppen, allså inte olåst utan den står halvöppen. Innanför eller nästan halvägs utanför sitten min sötnos med oskyldiga ögon. Hur gick detta till?
Inte kan väl Kapten Sixx lärt sig att vrida om låset? Jag blir skraj, kan han vara så intelligent eller är jag bara sjukt virrig och inte längre vet vad jag gör.


Hundarnas Einstein

/Malin


Vad ska man ta...

Ja då har ett svårt beslut uppstått. Vad ska lunchen innehålla i dag. Har i och försäg bara två val om jag inte vill ställa mig och laga allt från början.


Ska det bli tacos eller ska jag ta köttsoppan. Ska ju i och försäg äta båda sakerna men vilken ska bli lunch och vilken ska jag bära med till jobbet om några timmar.

Varför ska små saker bli till jobbiga val? Det är väl inget att fundera över utan bara att ta det ena tycker många, men där har ni fel. Så enkelt fungerar det inte i mitt liv.
Om jag tar tacos nu är ju den goda maten slut i kväll, men o andra sidan äter jag soppa nu får jag minst 4 burkar att bära med till jobbet för att slippa blanda ihop alla saker i en gägga. S
å hur gör jag nu då? Jag måste verkligen bestämma mig nu så att magen får något i sig snart.

Efter maten ska jag förresten återkomma till saken jag hittade i går och lovade att visa er i dag.

/Malin


Tick tack

Sitter och överväger om man ska införskaffa sig en ny klocka. Min favoritklocka blev jag ju tyvärr bestulen på under resan till Usa. Var någon snabb jävel som lyckades plocka på sig den i säkerhetskontrollen på Atlanta.
Synd bara för denna tjuv att klockan inte var värd något alls mer än personligt då den var en present.

I alla fall fick mail från Cocoo förrut och bland de nya produkter som kommer in i veckan fanns en hel del snygga klockor till riktigt bra priser. Kanske man skulle passa på att slå till på en nu.


Vad tycker ni? Någon som du gillar mer eller mindre?

/Malin



God dagens god dag.

Då var det en ny dag. Har fortfarande lite små ont i magen men inget som jag inte kan leva med. Så i dag blir det att jobba igen. Har bara ett kort pass mellan 16-21.15 så är rätt skönt, plus att det är på en av våningarna som det är kul att jobba på.

I dag hade jag tänkt att börja dagen med en promenad med söta Kapten men så blir det icke, för magen kurrar och vill ha frukost så det får bli nummer 1 idag.
Sen bär det av ut, hoppas det inte är lika ruggit som igår bara för det var inte alls något härligt väder.

Till frukost blir det baguett i ugn med korv på, ett glas vatten och en tallrik med laktosfri persiko & vanilj yoghurt + lite müsli.
Tyvärr får ni inga bilder på det för i dag är jag utan kamera. Detta på grund av att herren i huset behövde ha den.
Måste verkligen se över ekonomin efter jul och införskaffa mig en systemkamera för vill ha fina skarpa bilder och det tycker jag sällan våran vanliga kamera ger.

Ne nu frukost innan jag svälter.

/Malin

Tack för i dag, slut för i dag.

Det där uttrycket kommer jag ihåg att "tanterna" på öppna förskolan alltid körde med. Som barn tyckte man det var rätt kul att använda det men i dag låter det riktigt töntigt. Fast o andra sidan vilka barn är inte töntiga?

Prison Break var bra som vanligt, men kunde tyvärr inte koncentrera mig till 100% på grund av något sött jag hittade på nätet innan och som jag bara måste ha.
Vad det var får ni veta i morgon för är alldeles för trött för att leta upp en bra bild på det nu.

Natt i natt för nu ska prinsessan sova.


Tänk om man var så där söt när man sov! Eller förresten det är jag ju ;)

//Malin

(På bild: Allas ängel, Hugo)

Oj oj oj..

Vilken katastroff. Jessica Simpson har gått upp massor i vikt.
Ska man skratta eller gråta, här ska ni få se bilder på damen vart vikt ökad dramatiskt...


Bild: Improveme

Skulle detta vara mycket eller? Visst ser hon något mulligare ut än vanligt, men det ser även ut som hon böjer ryggen och trycker ut magen på mitten bilden.
Kanske är tjejen bara mät efter måltiden som precis intagits, kanske är hon på väg att öka i vikt naturligt eller så är hon gravid. Hur det ligger till får vi säkert veta med tiden.
En sak vet jag dock och det är att jag vill kalla denna viktökning dramatisk. För hur illa ser det egentligen ut?

Måste vara en viktkänslig person som skrivit denna artikel

/Malin

Nu ska jag invänta PB...

Vill inte reta Sara för lider verkligen med henne. Missade Desperate housewives för      2 veckor sedan och det är pest, speciellt när man även jobbar söndagen då reprisen går.
Tyvärr äger jag inte ens en VHS så att jag kan spela in programmen om jag så skulle vilja, eller för att kunna glädja Sara. Har dock en inspelningsbar DVD men snälla någon hur fungerar den?!

I alla fall i kväll blir det Prison Break för mig, men i morgon och även på söndag blir det kvällsjobb och miss av Desperate housewives än en gång. Livet är tufft ibland.

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med måndagsbilagan och invänta den spännande fortsättningen av PB


/Malin

Inget pb och inget dhw :(

Denna vecka ser mörk ut. Jag jobbar både måndag och tisdag kväll då mina favoritprogram (prison break och desperate housewives) går. Mamma och pappa som vanligtvis brukar spela in åt mig är ute på shoppingresa och kommer hem senare i veckan. Om jag skulle fråga mina vänner så skulle de bara skratta åt mig om jag skulle nämna ordet vhs-inspelning....
Livet är tufft ibland, buhu... :(

                                    
                                        bild: tv 3

                   
                      bild: kanal 5

Window shopping

Visst är det synd om en när man är sjuk? Jag tycker i alla fall alltid synd om mig själv när minsta lilla tecken på sjukdom kommer.
Självklart hade jag en tycka synd om dag i går när jag låg hemma på soffan ensam.

Vad gör du när du tycker synd om dig själv?

Jag vet i alla fall det som fungerar allra bäst för mig.

1. Shopping
2. Goda ätbara saker
3. Bra sällskap
4. Något bra att titta på

Nummer 1&4 var dom saker jag i går valde att göra för att muntra upp mig själv lite.
Blev lite shopping från Forever21. Bland annat beställde jag hem en söt liten klänning att bära på julafton.
Vad det gäller punkt 4 kan man ju tolka den lite på olika sätt. I många lägen kan ju något bra att titta på vara en film, ett bra tv-program eller likande. Men igår var det inte så där jätte mycket bra på tv under dagen och inte heller fanns någon film jag var så där jätte sugen att titta på.
Vad kan då 4:e punkten inneburit?! Fönster shopping så klart. Fanns ju mängder av snygga saker hos Forever21. Bestämde mig dock till att begränsa beställningen till endast 2 saker. Vad det var får ni se när jag får hem sakerna till mig.
Ska nog även inom kort göra en ny beställning från Nellys för finns en hel del snyggt där just nu. Bland annat hittade jag den här:


/Malin

Liten miss...

Jag är nog inte helt frisk trots allt. Har nog något bestående hjärnfel för måste ju vara helt knäpp.
Outfitbilden stämmer inte till hundra procent, var något som ändrades innan utgång.

Här är den korekta bilden:

Hittar ni felet?

/Malin

Ärenden uträttade!

Nu har man alltså hunnit med en promenad med Jansson. Var riktigt ruggit ute i dag, är lite smått duggregn som sakta faller ner mot kroppen. Inte skönt alls.

Har även varit i väg en sväng till stan för att utföra lite ärenden som inte kunde vänta tills i morgon även om jag känner att jag inte är helt okej ännu. Bland annat var jag tvungen att åka till smådjurskliniken för att köpa ny mat till Jansson, tog nämligen det sista i går.
Sen behövde vi spolarvätska och glykol så for förbi ÖB och handlade med med innan jag slutligen åkte till City gross för att köpa hem lite mat så vi kan få någon middag i eftermiddag.

Eftersom jag fick slänga på mig annat än pyjamasbyxor vid utomhus besöken så får ni här en dagen.


Var visst en till som ville visa sin outfit, oturligt nog fick han bara med en jäspande mun.

/Malin



Vid nästa stockholmsbesök...

Vid nästa stockholmsbesök så vill jag till favoritstadsdelen södermalm igen. Förutom att det är sjukt mysigt på söder så ligger även american apparel där. De har alltid en massa snygga plagg i bra kvalitet. Kolla bara här nedan. Extra sugen är jag på deras lacktights som jag har hört skall var i mycket bra kvalitet. Finns både som släta och med tex ormmönstrat lack.

                                 
                         
                          bilder: american apparel

                                                    /sara

 

Inte så illa trots allt.

Hej alla glada. Nu är vardagen tillbaka, som om det är någon som har saknat den.

Vill bara upplysa er om att jag mår fint igen, är i och försäg lite öm i magen men verkar inte varit något allvarligt utan troligen en mjölkmiss.

Ska ge mig ut på en promenad med Kapten nu men lovar att i dag ska det bloggas igen lite för gårdagsens sovande.


Kapten Jansson Sixx

//Malin

Sjukt konstiga tider...

Igår så var väldigt duktig, gick till sängs redan kl 22. Men till vilken nytta då? Vid kl 01 inatt så var jag klarvaken igen och likaså tycktes mina grannar vara i denna extremt lyhörda fastighet. (Pernilla undrade vad det var som lät så konstigt igår då vi tittade på tv igår. Det var någon granne som gjorde sina behov på toaletten...precis så lyhört är det där jag bor.) Låg kvar i sängen och vred på mig fram till kl 3 då jag gick upp och tittade lite på tv och åt ett par smörgåsar, för att sedan krypa tillbaka till sängen vid kl 4. Och här nedan så hör ni mitt mobillarm som väckte mig kl 8.30
Stenkul med ryckig sömn då man ska träffa chefen nu på morgonen samt jobba vaken natt.

                   
                 video: youtube

                                                    /sara

första glöggen...

Pernilla var förbi hemma hos mig nu på em. Med nästan 1 månad kvar till första advent så finns glögg och lussebullar redan tillgängligt i affärerna, så det hade hon köpt med. Mysigt som sjutton!

               

                                                 /sara

Det är en bråkig mage här...

Vill bara upplysa er trogna läsare om varför jag inte bloggar. Ligger nämligen på soffan och mår grymt illa.
Får också med korta intervaller springa till toaletten så är inte alls bra här i dag.

Hur vida det är maginfluensa, mjölk problem eller fördröjd bakfylla vågar jag inte yttra mig om. Men släpper det inte inom korrt blir det nog sjukanmälan i morgon så man inte går och smittar ner någon.

Nu ska jag försöka sova en stund igen så jag får slippa illamåendet lite, men vi hörs när jag är piggare.

Puss på er.
/Malin

lördagskvällen...

Lördagskvällen sysselsattes till en början hemma hos Pernilla. Vi gick lös på hennes systemkamera med tillhörande extra utrustning. Jag är verkligen jättesugen på att skaffa en precis likadan, dvs en nikon D40. Under fotograferingen var det en himla massa finanssnack. Jag kan inte fatta hur jäkla dåligt uppdaterad jag varit på att hålla koll på min bank. Man kan ju verkligen förlora massa pengar om man inte är vaksam, hmmm bakläxa där. Kan inte låta bli och citera en manlig bekant: "Finanskris is the new black!"

Senare så hanns det även med en mycket snabb vända ut. Jag var verkligen inte klädd för det, så med facit i handen så hade jag hellre köpt smågodis på city gross och kollat på the grudge. (tyvärr så blev det förslaget nedröstat.)

 En sån här vill jag också ha...

 haha, ser ut som jag kommer direkt från sängen. Tur att det var halloween så jag hade något att skylla på. ;)

 Pernilla däremot var uppklädd till tänderna...

 Ute i kylan för den här!? Fick ett mobilsmycke i form av en corona flaska i baren(!?) Och nej, jag kommer inte pimpa min mobil med denna. jag har skrivit mitt eget telnr på den eftersom jag hela tiden glömmer bort det...

                                                          /sara

mera knasigheter från igår...

Bilder säger ju oftast mer än tusen ord. Så jag slänger upp lite bilder från gårdagen...
(Klicka på bilderna för större format)
  
                
            

                                                                          /sara

Det efterläntade myset...

Sitter här i mysbyxor och slappar med både tv och dator igång.  Har verkligen längtat efter att denna dag, då jag bara kan slappa och mysa hemma utan några förpliktelser. Ångrar absolut inte att jag följde med i går med tanke på hur kul det var. Men samtidigt behöver jag verkligen lugnet och vilan för vet inte när jag fick det sist.

Tyvärr är inte Mr O hemma så Jansson och jag får mysa själva tills han kommer tillbaka från innebandyn. Då ska det ätas pizza, eller kebab vet inte vad jag ska välja. Men tills dess blir det tv, blogg, facebook, och massa godisätande.


På tal om godis, köpte godiset på Coop i dag. Vet inte om jag någonsin gjort det innan men insåg att dom hade hur mycket härligt och lite annolunda godis som helst.

Den mest annolunda men enda lite roliga godisen jag hittade vad denna:

Kanelbulle godis.
O visst smakade den kanel men nja inte min favoritgodis.


/Malin

Efter i går förstår jag varför..

Innan det bar av till Miss X i går var jag och lillebrosan inne på maxi och inhandlade nytt mousse och lite nagellack.
För första gången på evigheter valde jag att parkera på den gamla "stora" parkeringen. Detta innebar att jag på vägen till H&M självklart passerade MQ.
I skyltfönstret lyser en så otroligt snygg klänning så jag kan bara inte hindra mig själv från att rusa in i butiken och kolla på den.
Väl inne inser jag att det kommer från Paris Kate & I- kollektion. Inser också att jag inte vet vart jag ska fästa blicken för alla plaggen lyser och fångar min uppmärksamhet. Vilka skönheter, vilka härliga plagg.

Tyvärr rök nog tankarna på att spara pengar till en viss väska så jag kunde ge mig själv den i julklapp, men hur ska jag kunna motstå dessa läckra kläder. Jag ska shoppa i veckan, det måste jag få göra.


Titta bara här! Ingen mer än jag som får Ha-upplevelser?
Förresten jag vet en, Sara.

/Malin
(bild lånad från MQ)


bakis/seghetsstatus:

Dagens bakis/seghetsstatus: Ingen, trots att jag inte var i säng förrän runt kl 8 imorse. Men det kanske kan bero på att jag fortfarande går på nattjobbartid och förberedde mig med en liten powenap igår em samt åt både gyrosrulle och falaffel-tallrik innan sängdags. Sjukt svårt att somna då magen är poppfull av fet efter-krogen-mat.
Så jag passade även på att öka mina snällhets-poäng genom att ringa och kolla så att stackars Frida som var chaufför igår kom upp ordentligt till sitt 10-timmars arbetspass...

                
                       gårdagens bål satte inga spår...
                

                                                         /sara


Makeover

Som alltid fick Frida ställa upp att skjussa och hämta folk. Plus hjälpa Miss X med att fixa inför festen, fixa så Miss X blev stylad m.m. Detta ledde ju självklart som nästan alltid till att Frida själv inte hann få i ordning sig innan festen.
Men som tur var kom Sara till Fridas undsättning, Sara ville så gärna sminka Frida och så fick det bli.

Här har ni förvandlingen:
      
Före                           Efter

Bra jobbat Sara, nu kan du lägga till makeup artist på meritlistan bland meriter som spådam, behandlingsassistent, bloggerska, vårdare m.m.

Här får ni även våran nya makeup tjej i action


/Malin



Utgångens

Har precis slängt in bilderna från gårdagen på datorn, kastat ut vovven och killen på promenad, gjort mina behov och ätit frukost. Så nu ska det väl göras lite nytta här hemma med.
Men innan dess tänkte jag vara gullig och ge er en bild från gårdagens outfit. Ni har ju redan sett den men ni vet inte vart sakerna kommer ifrån.



Tubtop/klänning: American apparel, Skor: Ellos, Örhängen: H&M, Jeans: minns ej.
Tillkom senare under aftonen en cardigans med från Zara, Den finns med på många om inte alla kort från själva festen.

/Malin

Bästa utekvällen hittills i år?

Kan det vara så att årets bästa utekvällen hittills, just har har avslutats? Ja, den ligger iaf på topp 3! Tack alla inblandade för en fantastisk kväll. Massa sköna bilder kommer upp här inom kort!

               
                              
                                                          /Sara och Malin


RSS 2.0