Här ska knapras...

Nu är jag hunrig vart är min mat? Vet inte om jag orkar stå och göra hjortbiffar som jag hade tänkt men nu är det ju upptaget ur frysen så måste väl.

Var hos läkaren på dan i dag och fick besked om att jag absolut inte ska jobba på en vecka nu. Där efter bör jag kunna jobba igen. Han kunde dock inte förstå hur jag kunde gå tillbaka till ett liknande jobb som jag tidigare fått smärtor i ryggen av. Förklarade då att det var något jag inte visste. Har även fått reda på från chefen i dag att hon inte trodde det var så mycket som det var. Att hon kanske var lite dåligt insatt i det när hon svarade mig angående hur tugnt jobb det var.
I alla fall, akut ryggskott har medicin skrivits ut emot, om det är det går inte att avgöra men det är vad man kallar de flesta ryggproblemen i dag så.
Har i alla fall blivit tillsagt att slå på stort vad det gäller värktabletter.

Sammanlagt ska jag äta mellan 8-10 tabletter/dag
Hmm känner mig lite som en tablettmissbrukare när jag ställer upp dessa burkar på mitt köksbord och inser att dom är en del av mitt liv för minst en vecka framöver.

/Malin


Kommentarer
Postat av: sara

pronaxen fick jag utskrivet mot migrän för ett par år sedan. de var så stora att jag knappt kunde svälja dem o inte hjälpte de för d. Hoppas de funkar bättre på din rygg! kram, kram

2008-11-17 @ 17:46:27
URL: http://egomani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0