klädkoder på jobbet...

Sitter och filurar på om jag ska ta och slänga på mitt vampröda nagellack redan ikväll, för imorgon så finns det nog knappast tid för sånt. En oskriven regel på jobbet är, att man ska väl egentligen inte bära nagellack och allra minst färgen vamprött. Men jag får väl dölja tassarna väl för mina arbetskamrater. ;)
På tal om oskrivna och skrivna klädkodsregler på arbetet så har jag hört diverse konstiga saker. Ska ta och dela med mig av några:

* Att på P`s jobb så får man som tjej inte visa någon bar hud från midjan och ned. Dvs att alla tjejerna på kontoret kan glömma kjol/klänning (såvida de inte bär strumpbyxor till) likaså öppna sandaletter på sommaren.

* En killkompis arbetade som säljare på onoff där var det dresscode på skor, finskor skulle det vara. Jeans var mer eller mindre förbjudet...

* Ett ex till mig arbetade som säljare och de bar grymma skjortor och pikètröjor. De var specialdesignade så när man tvättade dem så utsöndrades en mycket svag doft av parfymen som sponsrade företaget. Häftigt va!?

              
                ett undantag får det allt bli ikväll...sorry chefen...

                                             /sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0