Tummen ner för 2:a säsongen

Första säsongen av tv-serien "svenska hollywoodfruar" var ju fantastiskt underhållande. I min familj så gillade vi det så mycket att vi bytte ut Kalle Anka mot Anna Anka på självaste julafton. Den 2:a säsongen som går på tv nu, den är ju så tråkig att kossorna somnar. Det enda positiva är tokcharmiga Maria Montazami`s medverkan. Kolla bara in klassikern från 1:a säsongen i klippet nedan.


Klipp: youtube

Finns även roliga parodier på 1:a säsongen. Här och här.


                                  /sara

 


On the top

Jag har slagit till på en ny väska! Jo, det är sant. Jag har velat fram och tillbaka men till slut så slog jag till. Nu kan jag däremot inte förstå vart allt velade och tvekande kom ifrån? Den är ju så fin och jag ångrar mig inte en sekund! Så nu blir det till att leva på snåldiet fram tills löning.
Visar upp godbiten senare. Nu så kommer lite shoppingredovisning som borde visats för typ 2 veckor sedan men det hamnade liksom på is någonstans mitt i mina då pågående feberyror. Men som sagt, bättre sent än aldrig! ;)

               
Letade nästan ihjäl mig efter den perfekta collegetröjan innan jag fann denna. Love it!

               
                 Ni känner ju mig, dras till randigt... ;)


                                         /sara


The last day!

God morgon, det må vara grått ute men jag skinner som en sol.
Ska i väg och jobba om några timmar och detta blir sista arbetspasset för i morgon börjar jag på det nya.
Denna kväll kommer förhoppningsvis bli bra med massa onyttigheter till middag och något gott till kaffet för att ta adjö av mina kära kollegor som jag faktiskt kommer sakna riktigt mycket.
Är tur att dom inte kommer vara allt för långt borta.

/Malin

Nedräkningen har börjat!

Det blir nog lite nattsuddande ikväll/inatt med. Jag är verkligen en nattmänniska ut i fingertopparna. Kommer sällan i säng före kl halv 3 när jag är ledig men sover därefter kanske bör tilläggas. ;)
Igår så satt jag och "fejkshoppade" fram till kl halv 7 på morgonen. Dvs: Jag går in i en webshop, klickar i alla varor som jag vill ha, går vidare till kassan, där jag avslutar med att klicka på "töm varukorg" Tråkigt men bättre än inget alls brukar jag tänka...
 
Idag (eller om man ska kalla det igår eftersom det är en ny dag nu) så damp det ner ett rosa kuvert i brevinkastet. I kuvertet så låg senaste nr av tidningen veckorevyn, en massa glitter-stjärnor samt ett kort med texten: "Nedräkningen har börjat!" En god anledning till att redan nu börja plöja webshopsen, i jakten på en grym outfit. Åt skogen med fejkshoppingen! ;)

                

               

                                 

                                      /sara


               


Får man göra så...!?

Uppkrupen i soffan med en mastodont potion av mammas kycklinggryta, inväntandes ev av veckans tv-höjdpunkter. Trodde jag ja! Men tji fick jag. Utav någon för mig oförklarig anledning så utgick veckans avsnitt av desperate housewives. Vanligtvis så utgår ju program bara om det är: sport, en viktig nyhet av kungligt/dödligt/historiskt slag eller vid högtider. Men ikväll så utgick programmet tillförmån av ett annat tv-program nämligen "CSI" Får man göra så!?

Jaja, jag får väl nöja mig med att bekämpa pormaskar ikväll ist. Jag ska testa en ny produkt från "neutrogena" som jag slog till och köpte på maxi-huset idag. Jag är en riktig sucker för hygien och beauty-produkter! :)

               


                                           /sara

     

Fantastisk dag

Idag så har det varit just en sådan där dag som inte kan beskrivas med något annat adjektiv än fantastisk. Började med en grymt skön sovmorgon, uträttade lite ärenden, for ut till Malin för att snacka lite skit och käka våfflor, därefter en sväng i maxihuset. Tänker avsluta kvällen med lite desperate housewives och mammas underbara kycklinggryta. Mums!

               
               
               

 

                                        /sara


Punkterad lunch!

Så där då var lunchen avklarad. Hade ju som sagt Korpan över på lite mat. Bjöd på kyckling och fetaost sallad med vitlöksdressing.
Var riktigt gott, och alltid lika trevligt med lunchsällskap. Dejten slutade dock i lite halvkatastroff.
Korpan skulle åka i väg och jobba efter men hann bara ut på vägen när hon upptäckte att hon fått punktering på ena däcket så hon kom inte långt hon.
Var bara att försöka ställa tillbaka bilen på min tomt och sedan skjussa henne till jobbet. Tur hon för tillfället arbetar så nära och att jag ändå var på väg bort till Åby för att inhandla grädde och glass till eftermiddagsdejten.
'
Nu sitter jag och väntar på att någon ska komma och byta däck på Korpans bil så hon har något att åka hem i från jobbet och så att jag kan komma upp med min egen bil på parkeringen. För just står den precis mitt i min parkering.

Men nog om det nu ska jag plocka undan i köket lite och leta fram våffeljärnet.

(Frida för något år sedan)

/Malin

Tisdag och 2 dagar kvar....

Ledig, så skönt att bara jobba måndag och sedan vara ledig på nytt. Detta är fördelen med att ha tagit ut lite semester.
Att ta semester 1 helg och bli ledig så många i rad är verkligen värt dom där semesterdagarna.

I dag skinner solen, man blir sååå glad när man tittar ut. Ska bege mig ut på en promenad nu och sedan kommer Korpan över på lite lunch innan hon ska till sitt jobb.
I eftermiddag kommer även Sara hit och då ska de där våfflorna från förra veckan tas igen och det är ordentligt!

Annars blir det en lugn dag, ska väl kanske plocka undan lite här då det ser ut som en katastroff precis över allt.


/Malin

Skriv aldrig!

Okej folk vill nog verkligen att jag ska skaffa barn nu, varför kan man ju undra för är jag redo och mogen för det?
Hur som helst, jag är INTE med barn och har inte planerat in något under närmsta tiden heller. Varför tolkar folk meningar som "Bästa dagen på länge", "Hoppas det blir mycket rosa att handla till hösten" och "Nu sprids det på nätet" till att jag väntar barn???!!

Kanske är jag som inte förstår mig på folk men dessa saker har inte med att jag är gravid att göra. Jag LOVAR. Jag ska däremot kläcka hemlisen som gjorde den där dagen till den bästa på länge.
Släpper den till er här och nu och samtidigt kommer den komma ut på FB så slipper vi misstolka denna mening mer överhuvudtaget.


Är ni med??
Torsdag byter jag jobb!
Jag går ner i tid och blir deltids hemmafru.
Jag och Kapten kommer få så många flera härliga timmar med varandra.
Älsklingen kommer att få en 4 av 6 helger med mig hemma.


Tummen upp för det!

/Malin




Tack för senast!

Hade tänkt att ge er lite bilder från i Lördags, men av hänsyn till dom som inte vill vara med här så går det lite si och så.
Respekterar självklart att alla inte vill synas på nätet men inte lätt att hitta bilder där dessa personer inte är med då de var några riktiga linslusar i lördags.

Men fanns en tjej som vart så glad när hon fick veta att det skulle upp här så här kommer det....

Sötaste Sandra och gulliga Totte gjorde högstadiedagarna till roliga och minnesvärda stunder.


Jag och underbaraste Lollo. Helt otroligt att vi känt varandra i ca 23 år

Tack till er alla som gjorde min lördags så otroligt roligt.
Vill för utom dom på kortet tacka min bästaste Tessan, Danne, Mirza.
Även tack till andra men ni var inte riktigt lika viktiga som ovan nämda!

/Malin


2 platser som...

Jag ska snart i väg till frissan. Ska bli så skönt att putsa till hårtopparna! Kom och tänka på att det är nog ett av de få ställena som jag inte har blivit "uppläxad" på, när vi talar om de klassiska ställena och av de personerna som man absolut inte vill få en utskällning av/på.

Här är just 2 sådana ställen/situationer som jag hade klarat mig alldeles utmärkt utan...:

* Hos tandläkaren; Vilken idiot allmänbildad eller inte VET att man ska borsta tänderna, använda plackers och fluxa minst 2 gånger om dagen. Ändå så kan tandläkarna/tandhygienisterna inte låta bli att upplysa om detta precis som om det skulle vara en världsnyhet. Oftast så har man inte ens hunnit få på sig haklappen och gapat innan. Känns sååå motiverat att gå till tandläkaren...

* I sovrummet; Denna punkt är jag väl inte direkt vrålstolt över att ha upplevt. Men jag lärde mig en läxa som plåster på såret. Sex på första dejten är mer än okej, var gärna "slampig" och ta intiativ också. För ett par år sedan så dejtade jag en kille och tänkte låtsas vara "fin" tjej så jag väntade med att ligga. När det väl kom till skott så...blev det mer än katastrof! :O Klassiskt citat är ju att man ska testköra bilen innan man köper den. Personen som myntade det uttrycket visste vad han/hon talade om. ;) 

                   
                     Inte ens Zlatan kan göra alla rätt... ;)


                                               /sara




strumpbyxor

För er som är flitiga användare av strumpbyxor eller om ni bara är trötta på vanliga, enfärgade strumpbyxor så kan jag tipsa er om att lindex har en del snygga alternativ till humana priser. Mina favoriter är de här nedan som är mönstrade på det viset så att det ser ut som om man bär stay-ups istället för vanliga strupbyxor. De kostar 99 pix.

                     


                                     /sara

Slappar..

Hade en underbar kväll i går med mina gamla goa tjejer. Va verkligen kul och nu ska det då fan inte dröja år innan vi ses alla fyra igen.
Även kul att träffa dom andra klassisarna som dök upp på återträffen.
Men i dag är det slappa som gäller, är öm i kroppen, illamående i perioder och har till och med ont i fötterna vilket jag nästan aldrig har.

Bilder m.m. kommer men inte i dag för denna dag ska endast gå till att äta onyttigheter och ligga på soffan.

/Malin

Lördagsgodis på amerikanskt vis

Ville bara tipsa er om att ni kan byta ut det traditionella lördagsgodiset (påskgodiset) mot amerikanska klassiker från godishyllan. Discshop har nämligen tagit in en hel del amerikanskt godis i sitt sortiment. Tex: Jell-o, twinkies, torkat kött, donuts, mm. Spana in vettja! :)

                                  
                        



                                          /sara

Förberedelser...

Håller på förfullt här att leta kläder och skor till kvällen. Har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig ännu.
Men det får väl på något vänster lösa sig.
Är lite sugen på ett av dom nya paren skor som fick följa med hem i går. Men så lär det inte bli då ag är sååå emot strumpbyxor i öppna skor. Det är verkligen riktigt hemskt.

Så dessa skor får vänta på invigning till varmare dagar.




/Malin




Oj så det kan bli.

En snabb sväng in på Coop och handla mjölk. Vidare till systemet där det blev lite mer än dom cider jag tänkt mig som fördrink i morgon.
Sedan vidare till Maxi huset, in på Gina och vidare till H&M, runt i lite andra affärer och avslut på Din sko.
Vidare ut till posten och hämta paket. Och nu hemma.

Oj jag som bara skulle ha lite mat, dricka till i morgon och något att ha på mig i morgon kväll. Men så blev det visst inte. Något till i morgon hittade jag inte alls. Men en hel del annat som vanligt.


Vad som finns i får ni se senare. Men blev ju en del med tanke på att det damp ner en paket avi i går i brevlådan också.

/Malin

Full fart mot helgen!

Fredag och fullfart mot helgen! Känns som jag har tusen saker att göra idag eftersom min "förberedelser-inför-helgen-dag" utgick pga av jobb igår. Så idag så ska jag försöka haffa en ny tid hos frissan, (have 2) gå till tandläkaren nu på fm, (nödvändigt men ett måste) ta en liten eftermiddagslur så jag orkar jobba i natt efter alla ärenden (såååå underskattat att sova middag. Try it!) och sist men inte minst så ska jag handla inför helgen. Och här blir det krångel ska ni veta. En bloggläsare skrev en gång att kassörskorna brukar diskutera kundernas inköp. Efter det så blev jag nojjig och tycker att det känns pinsamt att handla så mycket onyttigt på ett och samma ställe. Su idag så ska jag köpa godis, chips och kakor på typ 3 olika ställen hade jag tänkt. Bara för att krångla till det för mig själv samt att det är en prima täckmantel för mitt godismissbruk! ;)

Hej så länge!

               
               


                                          /sara


Dagens göra!

  • Tvätta
  • Åka och handla
  • Ta en sväng i affärerna i Maxihuset
  • En sväng in på Systemet
  • Betala räkningar
  • Ev städa
  • Äta massa onyttigheter och eventuellt någon mat


Det är väl min dag i stort!

/Malin

På våffeldagen

Idag så blev jag väckt på ett ganska oväntat sätt. Blev inbeordrad att jobba dag. Jag som inte har jobbat dag på över 2 år. Kan väl säga att dagen flöt på med blandade känslor. Skitkul att träffa jobbarkompisarna. På natten så träffar jag ju sällan någon eftersom det är ensamarbete. Mindre kul var att Malin och jag var tvungna att ställa in vår planerade våffelkväll. Men går allt enligt planerna så kör vi en våffelkväll kombinerat med påskgodis frosseri nästa vecka ist...Eller va tusan, vi kanske ska ta och slänga in lite julfirande med klappbyte när vi ändå är igång! ;)

                
Lyckan var total då Malin fiskade fram en sockerkaka med vaniljkräm till fikat på jobbet. :D

               
               Stort tack till Malin`s snälla mamma som bakade mumsbiten!


                                        /sara

Nytt hårpuder

Nu finns ett nytt hårpuder ute påmarknaden: "the all nighter styling powder" Detta är en produkt som i mina örön låter som en super uppfinning. Det är en sk 2-i-1 produkt. Fungerar både som torrschampo och stylingspuder. "The nighter styling powder" finns i en rad olika "nyanser" för att på bästa sätt matchas med din egna hårfärg. 

              


                                        /sara

Hot & våld-utbildning

Nu är jag hemma igen, efter att ha nyst och snorat mig igenom en heldags-kurs i hot & våld.
Denna gång så kändes det tusen gånger bättre än första gången som jag gick kursen. Jag har en teori om att det har med kurskamraterna att göra. Sist så blev ju jag och Malin akut inslängda i en gruppmed främmande människor...och idag så var vi där med jobbet dvs världens härligaste jobbarkompisar det kändes mera avslappnat på något vis. Hoppas dock på att få repetera kursen snart igen för att hålla kunskaperna vid liv. ;)

Nu så ska jag slänga mig i soffan för att vila lite. Jag är så himla trött...Trött men glad, kanske jag ska tillägga. Första gången på 5 dagar som jag vistas ute bland människor igen. Eftersom influensan inte tog död på mig så hade definitivt tristessen gjort det ist. ;)

               
                Dagens lunch bestod av en ganska så sorglig buffè. :/

               

                                               /sara


Mango

För en tid sedan så tog webshoppen nelly in sina första varor från det spanska märket mango. Näst på tur att haka på, är butikkedjan MQ. From v 12 så kommer ett antal MQ-butiker i Sverige att sälja väskor, skor samt delar av klädsortiment.
Här kan du se om din stad kommer att ta in mango-kollektionen till våren


               


                                           /sara

        

I´m alive!

I`m alive! I`m back!
Tror att det nästan var en vecka sedan jag bloggade sist. Jag har legat däckad i någon typ av influensa. Måste väl medge att min kära doktor hade rätt. Hon förvarnade att jag skulle bli rejält sjuk nu om jag drog på mig något skit pga av mitt nedsatta immunförsvar. Jag har legat i sängen, i soffan, på golvet sovit 2 timmar i stöten och typ grinat för att jag har haft så jäkla ont i kroppen. Att resa mig från liggande ställning till sittande position har ungefär varit lika angenämt somatt bli påkörd av en buss...med andra ord så har bloggandet känts sådär lagom avlägset.
Jag har tom plågat mig igenom trillioner avsnitt av skitserien "the hills" som rullat typ dygnet runt på mtv. Jag har inte ens orkat sträcka mig efter fjärrkontrollen. Nu har ni fått en hyfsat bra bild av hur synd det har varit om mig.

...Men som sagt from imorgon så kommer väl saker att rulla på somvanligt igen. Jag ska på hot & våld-utbildning för andra gången i mitt liv. Ska bli skönt med lite närkontakt med jobbarkompisarna. Jag ska hosa, hosta och sprida mina baciller på allt och alla som kommer i min väg, muhahahah ;)

               
Vems sjuka idè var det att ersätta musikvideor med skitserier som "the hills" på mtv? Omde absolut måste sända serier så ska det var "jackass" Kiss och bajs-humor när den är som bäst. ;)


                                      /sara

Inte helt kanske

Jag släpper inte det där med vår och sommar helt. För trots allt så borde den ju snart vara här så jag kan få gå sola igen.

I dag upptar nya skor min tid. Är så sugen på lite skoinköp så det är vad jag klickar runt efter just nu.

Här är två som ligger på vill ha listan. Och dessa kommer från Bianco.




/Malin

Mer sommar!

När jag i går satt och tänkte på sommaravslutningar och kläder som passade till det. Satte jag igång något inom mig. Jag fick sådan vår känslor och hela natten har jag drömt varma sommar drömmar och korta shorts, svala klänningar och massa grillat.
Måste få ur detta ur hjärnan för det är inte kul att vakna upp efter så underbara drömmar och inse att ute är det grått och ruggigt.

Så för att inse att det fortfarande är kallt och snö ute bläddrar jag nu i vinter bilder i stället....

Nästan så jag tycker det är trist att vintern försvinner...

/Malin

Sommar sommar!!

Man kan ju inte annat än längta när man hoppar runt bland webshopparna och inser hur mycket fint det finns nu till våren och sommaren att klicka hem.

Några favoriter hos Nelly just nu är.
Coral Denim Skirt SEK 329, Only - NELLY.COM Gillar att jeanskjolar men denna speciellt då den är i ett litet annolunda stuk.

Hope Dress SEK 1349, Ida Sjöstedt - NELLY.COM Sommar och skolavslutningar. En riktigt fin avslutningsklänning för er som har en sådan att se fram emot. Eller en midsommar/sommarklänning för er andra.

Tofo Top SEK 129, Vila - NELLY.COM En svalkande skön top som kan bäras både som längre top eller klänning.

Thorn Blazer SEK 399, Vila - NELLY.COM Sist tänkte jag vissa er en lite halv lång kavaj som är något jag troligen kommer klicka hem snart, perfekt längd för mig och lite lagom mysig för dom sena kvällarna ute på altanen.

/Malin

Måndag 22 Mars

Tiden går för fort. Denna månad går även den mot sitt slut och snön är ännu inte borta. Det känns hemskt att tänka att det snart är min dag men att det kan vara så illa att jag får titta ut och se snö utanför mina fönster även den dagen.
Håller fortfarande tummarna att så inte ska bli fallet men man ska aldrig säga aldrig.

I dag har jag varit i väg på utbildning inom jobbet. Så i stället för att jobba kväll som jag skulle gjort blev det en kort dag mellan 8-12. Känns underbart att komma hem skapligt och mysa med lilla Kapten.
Och bäst av allt är att detta kommer bli till en vana inom kort. Efter onsdag kan jag troligen gå ut med mer information om det.

Nu ska jag ge mig i väg ut på en promenad med Kapten är det tänkte. Vi hade hoppas på sol men verkar som om den nu lagom till vi ska ut, vill gömma sig bakom något förbaskat moln.
Annars blir det i alla fall en lugn dag här hemma. Tänkte faktiskt slappa på soffan även i dag då jag inte känner mig helt kry ännu.

/Malin

Tv4 i kväll!

I kväll fortsätter Tv4 äntligen sända resterande Johan Falk filmer.

Men för er som precis som jag till 99% bara älskar serien på grund av en viss Joel Kinnaman så kan jag meddela att tyvärr kommer han inte visas i kvällens film mer än någon minut.
Så antingen så har ni paus knapp på tvn eller så kan ni lika gärna skita i att se denna film och i stället se någon av dom som redan visats en gång till :)


/Malin

Fotoexpert?!

Jag fattar inte hur full jag måste varit i Fredag, eller ju jag vet. Men brukar ju alltid lyckas fota så bilderna på min kamera fattar jag inte alls. Men fick i alla fall fina bilder på hmm rökarna i dess olika former. Med detta vill jag säga, töser som blundar tittar i himlen i stället för kameran ect. Så det får ni inte så, då kanske jag inte är den populära på jobbet längre :)

Men ni kan få se en härlig bild från när Tuppen var i hönsgården.....

Tack för trevlig kväll gänget, det måste göras om snart.

/Malin

Tillbaka fast på ny plats

Det här kan inte vara sant. Har så förbannat ont i halsen och på detta feber. Inte så där jätte hög men mer än normal temp i alla fall.

Jag var så säker på att förkylningen hade försvunnit i går, men oj vad fel jag hade. Så om ni undrar ligger jag på soffan och gör inget i alls mer än sover och dricker te.

/Malin

20 mars

Då var denna lördag snart till ända.
Festen med kollegorna i går var toppen, har dock inte kollat kameran om det finns några bilder värda att visa ännu eller ej. Så det får jag försöka hinna kolla upp i morgon.

Dagen har mest bestått av att äta, har varit sugen på allt som innehåller fett, men har helt otroligt nog. Trots sjuka blandningar inte mått speciellt dåligt i dag. Var lite öm i magen och hade lite huvudvärk en stund mitt på dan men det var allt.

Nu ska jag ta med datorn in till sängen och krypa ner och se på film.

/Malin

Tipsat..

Så där då har jag avklarat handlingen och paket uthämtningen. Kan dock meddela att jag är besviken. När jag väl kommer till postfan och dom lämnar över paketet inser jag att det inte är mitt utan mammas.
Att dom aldrig kan lära sig att skriva ut hela namnet och inte bara första bokstaven!!!

Men nog om det, är det någon som tänker ägna helgen åt nätshopping har jag ett riktigt hett tips.


Klicka på bilden för att komma till sidan!


/Malin

Nu är helgen här!!

Så där godmorgon på er. I dag är det fredag för er som missat det.
Inte vilken fredag som helst heller utan bland annat brosan fyller år. Så ett samtal till Danmark för att gratulera blir det och för att se hur mamma och lillebror har det som är det nere på besök.

I dag är schemat fullt känns det som, men vad gör det när det är roliga saker som väntas.

  • I väg och handla lite mat till helgen.
  • Till nästa affär och hämta ut paket.
  • Hem och fixa i ordning sig
  • I väg till kollegan och förbereda maten inför i kväll
  • Fest med kollegorna :)
Detta kommer helt klart bli en bra dag, om man bortser från den jädrans förkylningen som inte vill ge med sig.

I morgon skulle det varit fest med några härliga vänner men det ställdes in av lite olika anledningar, så vad som händer i morgon och resten av helgen får ni veta senare.

/Malin

Dating in the dark

Tänk er att få gå på dejt ett flertal gånger med en och samma person utan att se honom/henne. Därefter så får du titta på några klädesplagg som tillhör denne personen så att du ska få en bild av vilken typ av klädstil denne har. Du börjar måla upp en bild av hur personen som du har dejtat ser ut och sedan pang boom så får du se denne i verkligheten och då raseras den bilden som du just har målat upp. Du får då välja om du verkligen vill fortsätta träffa personen som du famlat runt med i mörkret på x antal dejter.

Jag beskriver såklart den udda men roliga programidèn till kanl 5`s relativt nya dejting-program "dating in the dark" Såg programmet för första gången igår och fastnade direkt. Kommer absolut titta flera gånger på detta. En sjukt härlig knäpp på näsan till alla lögnare som brukar säga: "Nej, utseendet är ju inte så viktigt så länge personen har en fin personlighet." Yeah right!? Jag står iaf för min ytlighet. :)

               
                   bild


                                          /sara

Mest perfekta kvinnan?

Var det någon av er som var vakna så tidigt som runt 7-snåret? Och isf hade ni på radiokanalen mix megapol då? Om inte så kan jag ju upplysa er om Sveriges i särklass tjusigaste, kanske tom världens mest perfekta kvinna var gäst i morgonprogrammet: Izabella Scorupco. Den galet snygga, fd bondbruden verkade vara otroligt cool, ödmjuk hade dessutom en vansinnigt behaglig radioröst...Somliga har visst haft tur!


               
                 Izabella Scorupco


                                                 /sara

Prosit

Fy vad nästan rinner och är täpt om vart annat. Nyser konstant hela tiden, har ont i huvudet och känner mig hängig. Hade feber förrut med men tror nog den är borta nu. Eller hoppas i alla fall för jag har då inte tid att vara sjuk denna vecka.
Ska ta och stoppa i mig något att äta nu, och det får nog bli en glassdrink för det är lagom jobbigt att äta när man egentligen inte har lust att göra annat än att sova.


/Malin

gårdagens

God morgon på er allihopa! Hoppas att ni har sovit gott. Jag har sovit helt okej trots vissa omständigheter...
Tänkte sparka igång dagen med att visa er gårdagens outfit.


                
                  topp: mq, jeans: levis


                                                 /sara

Jag vill gå!

Det är så typiskt tajmat som alltid när jag vill åka på något. Blev riktigt glad och kände att en hel dag i huvudstaden med detta som avslut hade suttit perfekt. Men självklart jobbar man ju och inte lär man få semester nu heller.


Någon mer som blivit bjuden men som ska gå?
I så fall vill jag INTE veta vad ni fick för presenter eller att ni hade en lyckad kväll!!!

/Malin

Öppet mål!

Dagens största snackis i de flesta fikarummen idag måste väl ändå vara melodifestivalen...!? Jo, jag såg den också vilket var första gången på flera år. Tyvärr så missade jag ju alla deltävlingarna så jag vet inte om jag missade något redan där.

Jag säger det redan nu: Jag tyckte att helt fel låt vann. Salem al Fakir skulle ha vunnit. Eller ja jag tyckte tom att vi hade kunnat skicka Eric Saade eller Ola ist. Tror inte att lilla, söta Anna funkar ute i Europa. Vi fick ju för fasen öppet mål. Europa visade ju lite vad som antagligen kommer att funka i musiktävlingen. Vilket uppenbarligen inte var Anna Bergendahl utan Salem al Fakir.


               
                   bild


                                     /sara

H&M NYTT!

Kollade in en sväng och tittade följande två plagg som jag verkligen fastnade för.



/Malin


Första och sista.

Då var en helg med jobb avklarad. Det var första men även sista för denna månad på grund av semester min nästa jobbhelg denna månad.
Så känns skönt, är nämligen ledig 4 helger nu innan det är dags att jobba helg igen.
Har haft en bra helg på jobbet, med som alltid trevlig arbetskamrater. Nästa helg ska det festas loss ordentligt med detta härliga gäng.

Annars har det inte hänt mycket i helgen har ju inte varit hemma mer än för att sova i stort sätt.

I morgon väntar en dag av utbildning, ska bli intresant men även jobbigt att sitta som i skolbänken en heldag.
Nu blir det visst promenad.

/Malin

Lady Gaga`s nya

Det verkar inte som om det finns något stopp för för Lady Gaga`s framgångar. Ta bara tex släppet av hennes senaste musikvideo "telephone" feat Beyonce. Videon är regisserad av svenske Jonas Åkerlund och hade 600 000 klick de första 15 minutrarna som den låg ute på youtube.

För er som inte har sett den ca 9,5 minuter långa musikvideon:





                                           /sara

"ny" sko-webshop

From 15/3 så kan du shoppa high heels (och andra skor också för den delen...) från sko-kedjan Nilson Shoes på nätet. Så nu vet ni det! ;)

    
                                           


                             /sara

Mean creak

Var det någon av er som satt uppe och kollade på den obehagliga thrillern "mean creak" igår natt? Om inte så missade ni en helt klart sevärd film.

Mean creak handlar om Några barn/ungdomar i 10-15 års åldern. Sam blir mobbad av George i skolan och berättar det för sin storebror Rocky. Bröderna drar ihop ett gäng vänner för att planera en hämd. Hämden går ut på att de ska lura med George på utflykt ute i skogen. Där ska de lämna honom kvar ensam och naken. Men planen går fel, väldigt, väldigt fel...

Filmen känns väldigt amerikansk men ändå verklighetstrogen, något som faktiskt skulle kunna hända och lämnar en mycket obehaglig känsla i magen.

Betyg:     av 5 möjliga

 

                

                    
                       bilder: google


                                                      /sara


uppdaterad version

Såg att Net-a-porter har en uppdaterad version av min miu miu-väska i webshoppen nu. Den blå är verkligen superfin! Nästan så jag blir lite sugen på den...men nej, jag ska inte köpa den eftersom jag inte ens kom överens med min gamla. Jag älskar designen men tyvärr så är den inte riktigt min stil. Men snygg som sjutton är den!

                    



                                                              /sara

Inte fel alls!

Dags för frukost här så ska bege mig ur sängen och ut i köket. Men först vill jag bara visa er något fint från Forever21


Vore det inte för tullrisken hade jag klickat hem den direkt.
Vill ju verkligen ha den så ska räkna lite på vad det kan bli om jag åker på alla extra avgifter....

/Malin

Torsdag 11 Mars

Dagen då min far föddes för ett X antal år sedan. Så kvällen tillbringades hos honom med kaffe och tårta.
Förmiddagen tillbringades på utbildning, så inte direkt jobbledig trots enligt schemat ledig dag.
Där emellan hade jag besök som jag lunchade ihop med, riktigt trevlig.
En stund ute i solen och sparka fotboll med Kapten hann vi visst med också.

Det var den dagen, nu väntar en helg på jobbet.

/Malin

Shoppingredovisning

Kom på att jag inte redovisat min shopping på ett bra tag nu. Det har liksom byggts på hög. ;)
Klicka på bilderna för att se dem i större format.

             



                                             /sara


Gottegris

Väldigt ofta så får jag höra att jag är värsta sortens gottegris vilket antagligen stämmer ganska så bra. På jobbet så brukar det skämtas om att det syns när jag har jobbat. Jag lämnar nämligen spår efter mig iform av godis/kakor/chips/ostbågspåsar i papperskorgarna inne på kontoret, haha. ;)
Min senaste noja är pizza. Jag har aldrig tidigare varit någon pizzaälskare utan har föredragit ostburgare, falaffel, kebab, gyros eller french hot dog då det vankats skräpmat. Men just nu så är det mozzarella pizza som gäller, är inne på andra dagen i rad då jag äter mozarella pizza till middag. Igår så vaknade jag tom 2 timmar tidigare än vanligt bara för att jag hade sådant jäkla pizzasug. Helt sjukt! :/


               
Min andra stora tillfälliga last: marsipan och pistage. Perfekt tilltugg till kvällens avsnitt av true blood!

               
                 mums!


                                                 /sara


Dagens

Idag så har jag slirat runt nere på stan. Och slirat är verkligen rätt ord. För att markant minska risken för benbrott så åkte jag bil ner till stan och buss hem, haha. ;)
Nu så ska jag äta plockgodis och kolla på filmen "the guardian" med Ashton Kutcher och Kevin Costner.
Tjing så länge!

                
                 kofta: mq, topp: hm, jeans: gina tricot


                                            /sara

Snorhalt men ändå glädje!

Det är en isbana överallt här hemma. utanför dörren. Man får gå i slomotion för att inte slå ihjäl sig, trots detta kan man inte annat än att le och njuta av att solen är framme. Det är underbart vackert ute just nu.
Ska ge mig i väg på en promenad nu och sen bär det av till jobbet för ett kvällspass. Måste nog försöka hinna med ett snabbt stopp i en affär på vägen in sen för är så otroligt sötsugen.

//Malin

Tisdag 9 Mars

God förmiddag mina sköna. Här sitter jag och kollar runt lite på FB och webshoppar. Ska inom några timmar fixa i ordning mig och ge mig av till jobbet. I dag väntas möte och sedan kvällsarbete. Vi får se vad det kan komma fram för överaskningar denna vecka.
Solen skinner utanför mitt fönster så Kapten och jag ska klä oss lite varmt och ge oss ut på en långpromenad nu tänkte vi.
I helgen försökte jag förresten att skotta fram lite av altanen så man skulle kunna sitta där vid husväggen och njuta av solen. Men om vi säger så här fick kanske fram en kvadrat decimeter trä innan jag gav upp. Den sista halvmetern snö bestod mesta dels av is.
Förhoppningsvis kan naturen fixa fram min altan av sig själv under denna vecka för det viskas om att det ska bli upp emot 5 grader varmt i mitten av veckan.



/Malin

LDB

Svarta, snygga (och gärna tighta) klänningar kan man aldrig få för många av. Och kombon svart och spets är ännu bättre! Just denna från märket motell är vrålhet! Dessvärre så anar jag att bäraren av denna kommer att bjuda på en och annan "nipple slip" då den ser aningen svårbalanserad ut. Men som sagt, för den modige...? ;)

                                            
                                              finns hos nelly


                               /sara


Från bokrean

Ibland så kommer min lathet verkligen ikapp mig skulle man kunna säga...Nu senast så var det nog i samband med bokrean. Jag avstod att gå på bokrean nere på stan dels för att slippa all trängsel, stå i kö samt släpa hem alla reafynd. Böcker är tungt, även i pocketversion. Så jag klickade helt enkelt hem några böcker från bokus rea på nätet ist. Blir inte alls lika långt att bära då mitt postombud ligger typ 150 meter ifrån hemmet och som bonus så slipper jag trängas med massa annat folk.
Jaha, men vad händer? Jo, bokus paketombud i norrköping ligger i pressbyrån mitt inne i city, får jag reda på när det är dags att hämta ut mitt paket. Med andra ord så fick jag släpa böckerna nere från stan i vilket fall.
Lyckligtvis så fick jag skjuts med bil och hann dessutom med lite shopping som jag ska visa upp senare. ;)

                
Varför så många böcker?
Jo, jag läser flera böcker parallellt med varandra. Lite grann som plockgodis, ena stunden så vill jag ha skräck andra gånger sockersöt romantik. Som mest så brukar jag väl ha igång 4 böcker samtidigt.


                                                  /sara


              

A night at the Oscars

Okej, jag erkänner...Jag satt inte vaken hela natten och såg på Oscarsgalen. Kan ju berätta för er som inte satt uppe att den var ganska kass och förutsägbar i år, tyvärr. Ta tex galans höjdpunkt: röda mattan. Reportrarna, kameramännen och kommentatorerna hade noll kommunikation med varann. Kameran flackade samt filmade mestadels de hela ovanifrån. Ointressanta samtalsämnen med de anländande skådisarna. Nja, tummen ner i det stora hela. Men visst tusan fanns det en och annan klänning som lyfte spektaklet. Jag har valt ut några favoriter här nedan.

               
Sarah Jessica Parker hade alla rätt. Snygg make up, fin håruppsättning och en klänning från chanel. (som antagligen inte hade passat på någon annan.) Snyggast var ryggen på klänningen, har dock inte hittat någon bild på det än.

               
Carey Mulligan i prada. Såg fräsch, ung och trendig ut. Gillar egentligen inte den här typen av längd/snitt på klänningar med Carey lyckas bära upp den.

               
                Zoe Soldanas bar en färgbomb från givinchy.

               
                                         /sara

Nöden har ingen lag!

Hej på er allihopa! Hoppas att ni har haft en toppenhelg!
Det har jag haft. Nu är jag precis hemkommen från en slirig godishandling. Så himla typiskt mig att vara ute i sista stund. På kvällen så har jag och Philip ätit på "donken" samt köpt godis på macken. Men det där godiset var ju bara en liten aptitretare för min del för när Philip började masa sig iväg tillbaka till Skåne straxt efter 9-snåret så hoppade jag in i duschen, sminkade av mig och hoppade i mina röda tomtebyxor. Bang typ kvart i tio så fick jag ett vansinnigt sug efter ostbågar. Så det var bara att kasta sig iväg till hemköp innan stängning. Väl inne i butiken så tänkte jag att det var lika bra att fylla på godisförådet ordentligt inför kvällen eftersom det vankas Oscarsgala inatt. Lättare sagt än gjort!
Nu så ska jag tjuvstarta mitt vakande inför oscarsgalen med ambrosiakakor, kaffe och lite nätshopping! :)

                
                 överlevnadskit inför natten!


                                                    /sara


Borta!

Mensvärken är äntligen över. Så nu vet ni det!

/Malin

Solig Lördag!

Härligt det är med SOL. Man blir så glad, men varför kan det inte vara plusgrader på samma gång så att den här vita sörjan försvinner bort från min altan!
Försökte skotta bort lite av det i går men fy fan vilket helvete. Det är ju nästan en meter med snö.

I dag ska jag i alla fall ut på landet eller skogen brukar vi väl kalla det. Ska ut och fira Lina som fyllde år i Torsdags. Så i dag bjuds man visst på kakor och tårta och vem tackar nej till det?!

Annars blir det troligen en lugn lördag, har nämligen fortfarande en helvetes mensvärk.

/Malin

Ledig helg!

Då var en vecka till avklarad. Tiden bara springer iväg från mig just nu. Jag har en hel del jag ska hinna med innan April och det känns som jag får sparka mig själv riktigt ordentligt i rumpan om jag ska lyckas med allt.

I dag är jag i alla fall ledig och hinner göra undan lite hushållsgöra och liknande.
Började dagen med att storhandla så nu har jag fyllt på kyl och frys. Fick dock precis vid hemkomst ett sjukt sug efter chokladkakor och självklart så köpte jag ju inte hem en enda en.
Men ska ringa Mr O snart och se om inte han kan fixa fram ett par stycken till mig.

Sen jag kom hem har jag bara slappat, har en sådan sjukt jobbigt mensvärk att jag bara vill ligga med en varm kudde på magen och göra ingenting.
Skulle vilja skotta ordning lite på Altan och kanske tösalta trappen så man inte slår ihjäl sig när man ska gå till bilen. Men vi får se om värken går över annars får det vara tills någon annan dag.

Nu ska jag i alla fall släppa ut Kapten lite så han får kissa, det är så långt som jag orkat planera än så länge.

/Malin

Ledig helg!

Då var en vecka till avklarad. Tiden bara springer iväg från mig just nu. Jag har en hel del jag ska hinna med innan April och det känns som jag får sparka mig själv riktigt ordentligt i rumpan om jag ska lyckas med allt.

I dag är jag i alla fall ledig och hinner göra undan lite hushållsgöra och liknande.
Började dagen med att storhandla så nu har jag fyllt på kyl och frys. Fick dock precis vid hemkomst ett sjukt sug efter chokladkakor och självklart så köpte jag ju inte hem en enda en.
Men ska ringa Mr O snart och se om inte han kan fixa fram ett par stycken till mig.

Sen jag kom hem har jag bara slappat, har en sådan sjukt jobbigt mensvärk att jag bara vill ligga med en varm kudde på magen och göra ingenting.
Skulle vilja skotta ordning lite på Altan och kanske tösalta trappen så man inte slår ihjäl sig när man ska gå till bilen. Men vi får se om värken går över annars får det vara tills någon annan dag.

Nu ska jag i alla fall släppa ut Kapten lite så han får kissa, det är så långt som jag orkat planera än så länge.

/Malin

bröd utan smör och sju sorters kakor

Jaha, ja vad säger man? Ibland så kan man inte annat än att jubla åt sin egen klumpighet/virrighet. Jag har varit i affären och handlat lite som med största sannolikhet kommer att gå åt de närmaste dagarna: bröd, yoghurt, kakor...Det viktigaste! ;) Kommer hem ålar på mig myskläderna, hoppar in i duschen ska bre en av de nyinköpta smörgåsarna...Och upptäcker att jag har glömt köpa smör. Bra Sara! Så nu blir det ännu en vända till affären.

På tal om kakor så måste jag bara skjuta in att jag hittat den perfekta facebook-gruppen: "Vi som hatar när människor säger att man ska fika och man bara får kaffe"

               
                 Nej, sju sorters kakor ska det vara till fikat samt bröd med smör. ;)


                                              /sara


gårdagens

Igår så haglade det verkligen bra nyheter. Alltifrån att jag hittade/fick tillbaka min leopardmönstrade kofta som varit försvunnen i typ ½ år (så nu har jag 2 st eftersom jag köpte en ny för ett tag sedan) till den bästa jäkla nyheten som jag har fått på länge. En av mina finaste killkopisar skall flytta tillbaka till norrköping! Det ska bli så himla skönt att ha honom på gångavstånd ist för 30 mil bort och endast kunna ses till jul, påsk och under semestern. Nu kan man ju sticka emellan med en dejt lite då och då ist. Vet inte riktigt alla detaljerna än då den lille fulingen släppte nyheten som en bomb 10 minuter innan desperate housewives igår. Vilket inte kunde missas och han skulle även haffa ett plan till the big apple!

Som den pessimist jag är så måste jag även skjuta in lite ris också. Var det någon som såg kanal 5`s nya satsning "couger town" igår? Om ni missade det...Stort grattis till er! Vilken jävla skitserie! Courteney Cox försöker att rida ut den sista vågen efter länge sedan avslutade serien vänner. Råuselt skådespeleri samt gamla skämt på tomgång. Nej, tummen ner där!

Här har ni gårdagens:

                
                 kofta: hm, topp: hm, jeans: levis


                                          /sara

3 Mars

Solen skinner men vart fan är +graderna som smälter bort snön?
I dag blir det i alla fall jobb hela eftermiddagen/kvällen så inget roligt som väntar. Men det får gå, vi är ju inne i mars och snart kommer ju allt bli bra igen det är jag säker på. Det blir vår, jag fyller år och än underbar förändring kommer ske.

Men just nu skjuter vi det åt sidan och kollar in min nya blåsa från Asos


/Malin

Anna Skipper har varit på besök!

Anna Skipper har varit på besök! Nej, skämt och sido, det är bara jag som har slängt ihop en übernyttig brunch som skall avnjutas innan jag beger mig ned på stan för att uträtta några ärenden.


                
               
                 ingredienser: babyspenat, gurka, tomat och granatäpple
                 
Okej, inte så nyttigt längre...fyller ut med en pan pizza. Ett måste, annars så kommer jag med största sannolikhet vara hungrig efter en timme igen.


                                            /sara

 

 


Nattfåk

För typ 1 timme sedan så började jag läsa boken "Nattfåk" som legat helt oläst i min boksamling i evigheters, evigheter nu. Det smartaste hade kanske varit att låtit det förbli så...för nu är jag så jäkla skärrad att jag inte vågar släcka lampan och sova! :/

Jag har varit med om den här sortens skräck förr:

* sjätte sinnet: Höll på att skita på mig när jag såg den på bio och reser fortfarande ragg och får kalla kårar av den.

* the ring och the grudge: Jag bodde i kollektiv då jag såg de här filmerna och tur var väl det. Sov med öppen dörr i en vecka och tvingade Jonas att göra detsamma så jag skulle kunna smita dit fort som tusan om det var något...

               


                                      /sara


blodfattigt eller...

Helt underbart att järntabletterna verkar göra nytta. Jag känner mig inte alls lika trött som tidigare och blir inte längre anfådd av att gå mellan sängen och badrummet. Jag sover tom bättre. Förrut så kunde jag känna en slags rastlöshet i kroppen trots att jag var dödstrött, nästan som krypningar i kroppen. Skitläskigt!
Däremot så har jag upptäckt en biverkan av medicinen som inte står med på bipacksedelns biverknings-lista. Jag har fått ökad aptit, är hungrig för jämnan liksom. Mindre kul. Så blodfattig och trött eller eller hungrig och...knubbig(!?)

                 
                  bild


En annan tjej som antagligen skulle ha behövt en dos järn...


                                       /sara


New shoes!

Jag vill ha vår NU!!! Jag och mina nya skor vill gå på promenad!!!


Ser lite matta/ljusa ut på bilden men är normal svarta i verkligheten.

/Malin

Ny månad och mer snö

Det kommer inte bli sommar, lika bra att snart boka in en utomlandsresa trots allt.

I dag ska jag besöka en gammal arbetskamrat på en fika, annars blir det mest slappa inne för det här vädret är ju inget man vill vara ute i.


Dags att fixa frillan och byta om för snart är det dags att åka.
Lite smink behövs visst också ser jag!

/Malin

RSS 2.0