31/10 halloween

Sista dagen i Oktober idag. Fasen, vad det här året har gått fort. Har ni haft några barn som ringt på och busat med er idag? Kidsen på gården verkade köra stenhårt på bus eller godis redan igår(!?) För ska man vara riktigt petig så är det ju halloween idag och inte igår.
Hittade dessa supersöta marsipanfigurer samt pumpabakelsen på konditoriet när jag och Sigge var ute och promenixa imorse. Kan behöva lite extra energi efter gårdagens stenhårda träningspass. Favoritinstruktören var på plats. Han är verkligen toppen, förklarar och går igenom träningen på ett bra sätt. Och ser till att pusha en till det yttersta utan att vara gapig. Visar hur man ska göra för att få ut det mesta av träningen, så jag vågade tom lägga på några extra kg på skivstången. Så rump och bröstmusklerna fick allt vad de tålde igår, haha. ;)


               



                                              /sara


Ut med det gamla...

Ut med det gamla och in med det nya!
Så nu ligger min soffgrupp ute på blocket. Har blivit så himla sugen på att skaffa nya möbler och det brukar ju i vanliga fall bara hända då jag byter lgh men nu har en viss Patricia inspirerat mig till att skaffa nytt. ;)
Här hittar ni annonsen:
http://www.blocket.se/ostergotland/Svart_soffgrupp_36962907.htm?ca=14&w=1

                
Ska även slå till på en ny matta vartefter. Sigge kissade på den gamla då han tränades till att bli rumsren. ;)


                                             /sara


söndagsshopping

Idag så blev det mera shopping, dock bra mycket dyrare än den igår, tyvärr. Tog en sväng om i Linköping och ett snabbesök inne på Ikea för att bara nämna någon av alla butikerna som besöktes. Hittade en soffa som jag ska slå till på. Men först så måste jag bli av med min gamla soffgrupp. Ska slänga upp en annons redan ikväll, tänkte jag. Och givetvis så kommer jag lägga upp länken här på bloggen för den som är intresserad av nya vardagsrumsmöbler.
Men bortsett från mina soffplaner så inhandlades detta:

          
              
                               
Nya prydnadskuddar. Inga lexington men ack så dyra ändå. Blir alltid lite snål då det kommer till heminredning. För 300 kr/kudde är väl ganska dyrt, håller ni inte med mig?
              
                Ny clutch. Till jul/nyår, kanske?
              
                Påfyllning till beautyboxen
              
Ny säng och en stickad polotröja till Sigge. Sigge nämde något om att det skulle vara inne med sådant i höst/vinter. Han hade tydligen läst det på någon modeblogg, haha ;)


                                               /sara

 

 


Loppisfynd

Hela jäkla veckan så har jag varit sugen på utgång! Det händer inte speciellt ofta men nu så var jag det, dessvärre så var ingen annan i min bekantskapskrets det...Jag fick helt enkelt kasta om mina lördagsplaner helt och hållet. Så idag så körde jag och Sigge en "loppis och fika-dag". I förmiddag så tog vi oss upp till Folketspark och gick på inomhusloppis. Slog till på en bok, en dvd-bok samt fikabröd. Tyckte att jag kom riktigt billigt undan-170 spänn för hela kalaset.
Därefter så har vi gått runt och fikat hos folk. Mysigt! Men nu på hemvägen så gjorde sig utgångssuget påmint. Träffade massor av festglada (okända) människor. Fasen också! Ska ta och svulla i mig något galet onyttigt i stora mängder nu, så att jag känner mig sådär lagom tjockisful, brukar ju inte vara så sugen på att gå ut då. ;)

Trevlig lördag på er!


               
                 Välbesökt på loppan
               
                 Vetekaka med vanilj och kardemumma samt kolastrutar.
               
                 21 skivor långa dvd-serien oz och en bok om hundar.



                                               /sara


Badrumsfavorit: sweet liquorice

Hittade 2 st superprodukter på h&m (såklart) för ett tag sedan. En bodysplash och tillhörande bodylotion som doftar viol/lakrits. Perfekt för en gottegris som mig. Har fått massor av komplimanger då jag burit denna doft. Lite diskretare och mera lättburen än parym.
Har för mig att de kostade 29 kr/st.

               



                                               /sara

Här är ditt nya lättare liv!

Vad bra att du är på bättringsvägen, Sigge! Nu så är det bara bantningen kvar...typ. Efter att Sigge opererats så försvann liksom aptiten. Detta var en bieffekt av alla medicinerna som han var tvungen att äta. Och äta var han ju tvungen till för annars så tar läkningsprocessen längre tid etc, etc...Så vi fick börja med ett nytt, näringstätt foder och sedan blev det ju ett helsike att vänja av honom vid det. Jaja, ni fattar ond cirkel. Anyway, nu så tycker både veterinären och sjukgymnasten att Sigge ska börja banta. Lättare sagt än gjort. Sedan 1 vecka tillbaka så går Sigge på strikt diet samt lite ökat motionerande beroende på benets dagsform. Tror ni att det har hjälpt? Nej, inte direkt snarare tvärtom. Han har gått upp i vikt. Sigges nuvarande vikt är 10.5 kg! En fullvuxen mops ska väga mellan 6-8 kg och Sigge växer fortfarande! Skulle skicka efter ett sk hundtäcke/overall på begäran av sjukgymnasten. Detta ska förhindra att musklerna ska stelna på honom när vi motionerar... Kan ju säga så här att täcken och kläder baserat på Sigges längd är typ 25 cm för små i omfång. Min stabbige lilla kille har ett magmått på 54 cm! Rent krasst så skulle han ju kunna låna mina kläder ist, haha. Sjukt!


               
               
               
               
               
Dagens bildserie; Sigge ägnar sig åt en av våra favorithobbys: sova. Den andra är att äta. Vi delar även den. Nu så ska jag äta. Sigge får titta på. Sen så ska det motioneras. Bodypump för mig och promenix för knubbisen.
Ps; spana in Sigges rejäla dubbelhaka. Såååå töt! <3


                                                /sara

 

 


Höstjacka

Förra veckan så kom ett efterlängtat paket, nämligen min nya höstjacka. Och jag fullkomligt älskar den. Den är så stilren, klassisk och supermysig att ha på sig. Jackan kommer från h&m`s conscious-kollektion och är tillverkad av bla återvunnen ull. Funderar på att skicka efter den i rött också. 399 pix för den som är intresserad.


                  
                  Dock kan jag upplysa er om att de är ganska stora i storlekarna.



                                               /sara

Tidig julklapp!

Wohooo, med stoooort W! Har fått årets första julklapp och ingen dålig sådan; en resa till Miami, Florida. Så nu vet jag iaf att mitt 2012 kommer att börja på ett alldeles fantastiskt sätt. "Julklappen" kommer från min älskade bror. Ska bo hos honom och Anna i några soliga veckor. Längtar som sjutton!
Så nu har jag ansökt om semester som jag hoppas på att få godkänd, ska skaffa visum och viktigast av allt hundvakt till mitt lilla pyre. Hoppas innerligt att någon vänlig själ kan ta hand om honom då jag är bortrest så slipper han vara inlåst i en trång bur på något hundpensionat.


              
                Här ska jag bo! :) Bild: lånad av brorsan



                                              /sara
              

Hello Gucci!

Här är min nya och allra första Gucci-väska. Gillar den massor, fast den åker nog fram först till våren eller så får den luftas lite vid finare tillfällen under hösten. :)


              



                                        /sara

Tips från experterna

Tro det eller ej, har hunnit med ett aptidigt träningspass, duschat och ätit 1 ½ frukost redan. Hann inte riktigt med en rejäl frukost innan gymmet då jag föredrog att snooza ett par gånger ist för att äta frukost kl 5 imorse. Så det fick bli ett äpple med en klick jordnötssmör. Läste det i en hälsotidning att det skulle vara ett bra mellanmål innan träningen. Funkade dock inget vidare för mig som höll på att hungra ihjäl 10 min in i träningspasset...


               


                                           /sara

Rehab

Idag var första gången för Sigge på rehabträningen. Vi fick träffa en sjukgymnast som gick igenom ett träningsprogram. Sigge ska bla få ta korta, långsamma promenader, ha massage på bakbenen 3 gånger dagligen samt simträning 1 gång i veckan. 


               
              
                 Första gången som Sigge vistas på djupt vatten...
              
              
              
                Kolla in den hysteriska blicken...
              
              
Avslutningsvis så fick hjärtat massor av beröm av sjukgymnasten för sin orädda och positiva personlighet. Samt att han var väldigt lättlärd så snart åker flytvästen av. :)


                                                 /sara
              

 


Gucci & Dregen

Två saker som jag gillar just nu: Det första är mitt nya köp från Gucci. Det andra är nya Polly-påsen-Dregen Edition. Saltlakrits Polly äro helt fantastiska, mums!

Det ena köpet var kanske extremt opassande just nu med tanke på hur mycket veterinärkostnaderna ligger på just nu. Rentvår köpet med att jag behövde en uppiggande höstpresent. ;) Visar upp köpet senare. Nu ska Sigge och jag iväg. Lill-buffen ska nämligen också få en "present" idag. ett 10-gångers kort på hundrehab för 7 lax!


                



                                                /sara

Bildregn från Britney 16/10-11

Här kommer ett bildregn från söndagens Britney-konsert.

Vad jag tyckte? Ger konserten 2 av 5 möjliga. Trist att Brittan sjöng playback och kortade av sina hits. Kom det någon låt som man kände igen så var låten avkortad och tillpiffad med exempelvis lite jazzigare toner osv, Trista/fula och få klädbyten och nästintill obefintlig scendekorationer.
Så njae, nästa konsert så blir det Iron maiden eller Rolling stones, sade jag till sällskapet.
Pernilla, Fia och Tommy var dock mera nöjda med konserten än vad jag var... :)


              
              
              
              
              
              
              
              
              
               
              


                                             /sara

 

 

 


BB-before Britney

Borta bra men hemma är världsbäst! Hemkommen från en fullspäckad helg i huvudstaden. Har verkligen varit fantastiskt kul och att dessutom få tillbringa massor av kvalitetstid med några av mina allra bästa vänner; Pernilla, Fia och Tommy.
Igår så slog vi till med ett besök i Kista-galleria för lite shopping och mat innan Britney-konserten. (Bilderna på Brittan får ni se senare.)


                
              
              
                 Texas longhorn
              
Tommys kommentar ang Fia`s och min 20 åriga vänskap: Det märks att ni är kompisar. Ni pratar likadant och båda tycker att kiss, bajs, rapar och pruttar är skitroligt!
Haha, kan bara instämma... :)


                                                  /sara

 

 


Lördagen i bilder

Tidigt imorse så lämnade jag av Sigge hemma hos mina föräldrar och därmed så bytte jag hundbajspåsarna i jackfickan mot SL-kort. Mysbyxorna mot jeans, etc. Befinner mig just nu i Stockholm. Har haft en fullspäckad, toppendag! Slänger upp lite bilder, sedan är det dags är det dags för bingen. 


               
               
             Fika på favoritfiket Saturnus i samband med shoppingen. Med bästa Pernilla.
               
                På djurgården...
               
                så blev det ett besök på nordiska museèt...
               
              där provsmakades olika typer av godsaker på den årliga chokladmässan.
               
                 Flower power! Jag sprang på stockholms kanske pråligaste bil. ;)
               
                 Jag åt sushi till middag. Sällskapet åt ris och någon kycklinggryta.
               
                 Kvällen avslutades med film och godsaker från chokladmässan.


 
                                        /sara

 

 

 


Camellia oil

Min absoluta favorit i badrumsskåpet just nu är den japanska camellia oljan. Det kan vara så att det tom är den bästa produkten jag någonsin provat!
I Japan så har kvinnorna använt camellia olja i århundraden för att hålla sin hy så fin som möjligt. Och jag kan bara intyga; hyn blir verkligen sammetslen och full av lyster. Jag brukar använda den i ansiktet och kroppen. Den är så himla lätta och snabb-bsorberad och lämnar ingen fet hinna eller liknande efter sig. Sägs även ha en blekande effekt på ärr och hudbristningar, Funkar som aroma/massage-olja och till håret...
Me like!


                



                                             /sara


2 ½ men med Ashton

Såg just Ashton Kutcher`s premiär i tv-serien 2 ½ men. Egentligen så är jag verkligen inget fan av tv-serien. Men jag gillar ju Ashton, skarpt. Inte för att han är någon fenomenal skådis utan för hans oslagbara charm. Tyckte han gjorde bra ifrån sig. Så det här kommer nog funka fint, tror jag. :)

Lite trist, dock att direkt efter premiäravsnittet så återgick tv 6 till att sända ett gammalt avsnitt...


              



                                            /sara

Last house on the left

Var det någon av er som såg filmen "Last house on the left" förra veckan? Utan tvekan bland det otäckaste jag har sett. Så vansinnigt obehaglig att jag fick ont i magen av att se den. Om jag inte misstar mig så är det en nyversion av Scream-regissörens-Wes Craven`s 70-tals skräckis.

Fimen; 2 st tonårsflickor blir kidnappade, våldtagna, brutalt misshandlade och lämnade för att dö ute i skogen, av ett sadistgäng. Några timmar senare så söker sadisterna skydd för ett kraftigt oväder hemma hos en av flickorna`s ovetande föräldrar...

...Som sagt så sjukt obehagligt läskig film!



trailer


                                       /sara

7/10

Sitter och väntar på att plutten ska bli färdig inne hos veterinären. För en gångs skull så är vi inte i västerås, utan i grannkommunen linköping, Valla djursjukhus. Har hunnit slå ihjäl ett par timmar nu på morgonen med att:


               
Har käkat frulle på Donken! Älskar deras frulle! Iofs så gillar jag nästan allt som de severar. Men ändå!

               
                 Har även hunnit med att köpa mig ett gäng kakor på 7eleven. :)


Just ja, träningen igår gick kalas! Får nog ändå erkänna att det gick lite tyngre än vanligt men det tar jag igen nästa vecka! :)


                                           /sara


Första träningen...

Snart dags för första träningspasset sedan veckor tillbaka! Yay, jag är supertaggad och lite nervös om sanningen ska fram!
Nu ska jag ladda med energi så jag orkar lyfta tungt: vindruvor och kanelbullar! ;)


               
Just ja, kan ju upplysa er om att jag hann med en klippning i förmiddags också. När jag kommer hem så ska jag sätta mig med Sigges försäkringspapper och kolla igenom dem inför morgon dagen...


                                         /sara


Greys anatomy

Herregud, vilken seg start det var på Greys anatomy igår. Orkade bara med de första 15 min innan jag gav upp och bytte kanal. Så det får bli till att hålla till godo med dvd-boxarna ett tag till. Har ju ett par säsonger kvar att avnjuta. Massor av dr George O`malley! <3 Och egoistiska, manodepressiva gnällspiken Grey. 


                
               
               
                
                 bilder

       

                                       /sara

 


Dagens

Slänger in ett kort inlägg innan det är dags att bege sig till ett jobbmöte. Jag veeeet, sjukt konstig tid att hålla möten på...! ;) Därefter så blir det till att springa hem så jag inte missar säsongsstarten av Grey`s anatomy. Ligger visserligen efter lite, då jag fortfarande håller på att titta ikapp. För tillfället så har jag precis sett klart säsong 4 på dvd. Men jag ska nog reda ut intrigerna ändå. ;)

Dagens:

               
                tröja: gina tricot, jeans: levis


                                               /sara

Cupcakes

Snodde nyss ihop mina livs första cupcakes! Tyvärr så bestämde de sig för att sjunka ihop, men då vet jag till nästa gång att jag kan fylla på med mera smet i muffinsplåten. Vanligtvis så gillar jag inte muffins. De går under den ovanliga och korta listan "fikabröd som jag inte gillar" ihop med; sockerkaka, rulltårta och mandelkubb. Men glacyren gjorde ju jobbet här. 


               



                                          /sara

Garderobsrensning

I ren tristess så rev jag ut större delen av min garderob igår. Så idag ska jag försöka moffla in allt igen. Lättare sagt än gjort. Så håll ögonen öppna efter ev godbitar som kommer hamna i bloppisen den närmaste tiden. ;)


                
               
               
                 bilder: google


                                                  /sara

 


1/10

Jag trodde fasen inte att man kunde tröttna på att ligga på sofflocket, äta godsaker och glo på film. Så jäkla fel, jag hade. Är så himla trött på denna nesliga influensa. Hade tex mycket hellre firat Daniel`s födelsedag idag eller tränat. Guuuuud vad jag saknar träningen. Det kliar i både armar och ben. Vill lyfta tung metal, köra spinning, jag skulle tom kunna tänka mig att springa en runda...och då är det väldigt illa för springa är bland det värsta jag vet! Får nästan ångest när jag tänker på muskelmassan som går förlorad. Jag som kämpat sååå för att bli biff. Avskyr att muskler och kondition ska vara sådana färskvaror!

Så med andra ord så kommer resten av min lediga helg förmodligen fortsätta i samma veva:


               
                Har 3 st filmer att se...
              
               ...öppna och äta upp chokladen. Smågodiset försvann tyvärr till lätt-
               samma filmen "sweet home alabama" igår.


Ps; Funderar på att baka något. Dagens höjdpunkt!? Vi får se...?



                                         /sara

 


RSS 2.0