Dark pink

Kan inte sova! Jäkla skit, blev lite nätshopping ist. Hittade 3 st finfina fodralklänningar från märket "Dark pink"


               
                                         




                                             /sara

29/3

Veckans sista arbetspass ska genomföras om en stund. Ska bli riktigt skönt med ledig helg. Imorgon så ska jag och Sigge hem till Malin och "hund" för lite fredagsmys; premiärgrillning, godis och massa skitsnack. *längtar*


               
               
               
                 Herr`n har agerat tvätthjälp hemma hos mina päron idag. :)



                                                  /sara

28/3

Håller på att packa min matsäck inför mitt nattarbetspass. Inte det lättaste, skulle jag vilja säga. Känner mig som en liten packåsna. Får ofta frågan ang mina matvanor på natten: om jag äter och vad isf? Så här har ni ett ganska bra exempel på vad som slinker ner under ett nattpass. Och ja, jag dricker även kaffe på natten. Fick ju massor av smäll på fingrarna på ett seminarium för nattjobbare. Tydligen så ska man varken dricka te, kaffe eller andra koffeinhaltiga drycker och ännu mindre äta efter kl 19 på kvällen. Sååå sjukt, så dags har jag inte ens slutat äta när jag har lediga kvällar/nätter.


                
2 matlådor, skyr, äpple och något sött. Vanligtvis så brukar jag ha 2 st smörgåsar med också men upptäckte att osten såg läskig ut för man kan ju inte käka bröd utan ost ju! ;)


                                        /sara

American horror story

Kollade igenom veckans tv-tablå när jag satt hos frissan. Såg att tv 11 ska börja visa skräckserien "American horror story" Har hört att den ska vara riktigt bra. Trailern här nedan ser ju lite sådär lagom skitläskig ut a`la Stephen King`s the shining.





                                    /sara

Bokleverans

Jag har haft ett litet uppehåll i mitt bokslukande men med gårdagens efterlängtade bokleverans så ska jag nog komma igång igen. Paketet innehöll bla 2 böcker som numer även finns som film men jag tänkte börja med böckerna...

"Morgonen hon försvann" av Linwood Barclay en av mina favoritförfattare.

"Hungerspelen" Suzanne Collins bok behöver väl knappast någon närmare presentation. Filmen går ju på bio sedan en vecka tillbaka. Och jag hoppas själv på att kunna komma iväg och se den i helgen.

"Vi måste prata om Kevin" skriven av Lionel Shriver. Även denna går på bio. Ännu en vill-se-film!


                



                                           /sara

William Stokkebroe

William Stokkebroe är nog den näst sötaste William jag någonsin sett...näst efter min egen brorson som bara blir snyggare för varje år som går.





                                          /sara

Trotsåldern!?

Som sagt igår så blev min lille kille stor. Tror att han firade detta med att göra ett försök att bli mera självständig alternativt vara trotsig. Av någon anledning så tokvägrade Sigge att sova i sängen ihop med mig igår kväll, vilket han ALLTID har gjort. Han skulle promt ligga i dörröppningen till sovrummet och så fick det bli tillslut. Jag kände mig förådd och övergiven, kan tänka mig att det är så klängiga föräldrar känner då deras barn skall flytta hemifrån, haha. Några timmar senare kom dock pyret krypande och ville krypa ner i sängen som vanligt igen. Min lille Buff! <3
Idag så vankas det 1-års vaccination hos veterinären. :)


              
              
              
                Lite mycket grisöra igår, kanske!? ;)



                                        /sara

Nutramino

Lucky me! Just som jag bestämt mig för att dra av ett combat-pass och dragit på mig träningskläderna så får jag till min stora lycka reda på att killarna från nutramino skall gästa gymmet ikväll. Sist, tror det var för 2 veckor sedan så var de också på besök på gymmet. De bjöd på generösa mängder energi och återhämtningsdricka samt massa mumsiga protein och energibarer som jag annars aldrig brukar unna mig själv pga av jag blir lite dumsnål till sådana produkter. Men inte då minsann...slutade med att jag fick så mycket bars och dricka (de delade ut de stora flaskorna inte i snåla pappmuggar som många andra företag brukar göra.) att det blev jobbigt att bära, haha. Så nu ska jag sticka iväg en halv timma tidigare så jag hinner svulla lite...! ;)


                
                  bild lånad



                                              /sara

Min 1-åring

Idag fyller min älskade, fina, lillkille 1 år. Tiden går fort. Kommer knappt ihåg hur (trist) mitt liv såg ut, innan min lille Buff flyttade hem till mig. <3 <3 <3


                
               
                Kolla in lilla magen på översta bilden! <3



                                            /sara
               

Slösa

Att hålla i pengarna inför new york-resan har inte gått något vidare, måste jag nog tyvärr erkänna. Har köpt en hel del saker som jag inbillar mig att garderoben behöver. ;)


                
                Den oranga blusen är mycket snyggare irl, transperant matrial.
               
                  Den svarta ralph lauren-koftan är en favorit
               
                The king & queen of all shoes. Love them!


                                           /sara

23/3

Nu var det så länge sedan jag bloggade att jag knappt visste hur jag skulle börja inlägget-illa! Kan dra en snabb resume vad jag sysslat med sedan sist; njutit av våren som kommit till norrköping-tagit långpromenader med Sigge och bränt nästippen då jag slarvat med solskyddet. ;) Börjat fylla på mina nattarbetspass med kvällsturer eftersom man inte får jobba heltid natt längre. Så den senaste månaden har jag kastat om dygnsrytmen ett antal gånger vilket har resulterat i konstant trötthet. Tröttheten i sin tur har jag försökt att mota med träning, massor av träning! Testade på bodycombat för ett tag sedan. Sjukt skojigt även om jag kände mig som en idiot först som stod och skuggboxades. För er som bor i norrköpingsområdet och är nyfikna på just bodycombat så kommer det visas upp på scenen i lindens köpcentrum på lördag kl 13.15. Blev tillfrågad av instruktör-Carro att vara med på uppvisningen men var tvungen att bomma pga av att jag inte hinner öva in koregrafin+att jag jobbar. Synd! Men som sagt kom gärna förbi och kolla. Koreografin är inspirerad av flera typer av kampsporter bla: karate, kung-fu och thaiboxning. Svettbad samt pulshöjning kan garanteras!


                              





                                                            /sara


              

LCHF

Har förstått att LCHF-dieten är populär, så jag var helt enkelt tvungen att googla den. Kort och gott så säger namnet allt: Low-Carb-High-Fat allt, dvs lite kolhydrater och mycket fett. Funkar det för folk och att de märker att de mår bra av den så kör på men frågan är om inte kroppen tar stryk i långa loppet, kanske en kort diet variant? Själv så älskar jag kolhydrater, även de snabba (onyttiga) och känner att jag måste ha dem eftersom jag tränar...skulle antagligen säcka ihop utan dem.
PÅ tal om viktminskning och träning så berättade instruktör-Miguel att många som vill gå ner i vikt, speciellt tjejer är rädda för bulliga muskler och skippar därför styrketräningen. Helt fel, för att bygga stora, bulliga muskler så behövs extreeeeemt hård träning i kombo med rätt kost. Om man vill gå ned i vikt så ska man ist kombinera styrka och konditions-träning. Ju mer muskler du har destå högre förbränning. Så lägg på lite extra vikt då du tränar ben, rygg och bröst eftersom detta är stora muskelgrupper...

Haha, nu kom jag helt ifrån ämnet LCHF...ville tipsa de som är intresserade att Ica Kvantum i norrköping har en hel avdelning för LCHF-anhängarna.


                         
                          Bild lånad av min vän "Skippy"



                                                /sara

Skräck/rysare/thriller

Min dvd-spelare vägrar att samarbeta med min nya tv. Och oteknisk som jag och min omgivning är så får jag/vi inte igång skiten. Vilket för mig är en helt ohållbar situation i långa loppet. Jag älskar ju att kolla på dvd.
Igår så blev det lite nattsuddande då det till min stora förtjusning gick 2 st helt okej, hyfsat otäcka filmer på tv. Usla recensioner men som sagt jag tyckte att de var helt okej: "obsessed" och "the texas chainsaw massacre". Man skulle kunna säga att "I have a thing" för ruggiga filmer; den fördömda byn, when a stranger calls, skeleton key, psyko, omen, ondskans ansikte, mothman det mesta med stephen king...Kan dock erkänna att jag inte tittar lika mycket som den tiden då jag bodde i kollektiv. Då var det skräck var och varannan kväll men så sov man aldrig ensam heller...! ;)


                            
               Drew Barrymore gjorde en kort men minnesvärd prestation i Scream



                                                    /sara

Pippa

Min vanliga, jäkla otur. Ligger nedbäddad i soffan, ist för att sitta på spinningcykeln. Har sedan igår kväll legat i sängen med influensa-liknande symtom: feberfrossa och ont i kroppen. Är verkligen både besviken och ledsen eftersom jag hade sett fram emot denna fysiska utmaning. :(

Nu väntar jag bara på att (Jacob) Hård ska nämna Pippa (Middleton) i vasaloppet, haha. Man uttalar nog inte namnet som jag brukar göra. Men det vore himla skoj isf. ;)


                       



                                                      /sara

Förberedelser inför "Vasan"

Kör lite förberedelser inför morgondagens Vasaloppsspinning; packar gymväskan tills imorgon bitti, tar det lugnt samt käkar varannan timme. Nu är det blodigt allvar! ;)

Har dock en del funderingar inför morgondagen:

* Vätskekontroll: ska man behöva ta med sig en 25-liters plastdunk med lååååångt gummisugrör? Kommer ju gå åt en hel del vätska...?

* Matintag: Likaså med maten. Under ett 5-timmar långt spinningpass så kommer iaf jag att bli hungrig både 2 och 3 gånger. Matsäck i ica-kasse hängandes på styret...?

* Rumpskydd: Har sett att alla seiösa cyklister har vaderat därbak. Själv så äger jag inga sådana byxor. Ska man tillgå en hemmagjord variant med pensionärs-blöja...?

* Svettskydd: Efter ett normalt 60-minuters pass så brukar min "snutte-filt" vara rejält svettig. Ska man packa ned ett stort, otympligt badlakan, alternativt flera små och lägga i ica-kassen...?

* Kisskontroll: Har alltid undrat vad maratonlöpare/skidåkare gör om de måste gå på toa, under pågående tävling? Finns det utställda "baja-major"? Har dock inte sett några på tv. Och om man dricker mycket, kombinerat med att jag har världens minsta blåsa så kommer jag garanterat  bli kissnödig.
...Kom dock på att om jag kör blöj-varianten som rumpskydd så har jag ju löst det problemet...! ;)

              
Kände mig otroligt nyttig när jag käkade denna grymma sallad vid lunch. Innehöll bla: Matvete, bönor, linser, valnötter, mandel, spenat, granatäpple mm. Proteinkälla var grillad fläskfilè i curry.


                                              /sara


lite bilder från gårdagen

Min seghet idag (och Sigge`s. Pyret har sovit hela dagen.) vittnar om en fantastisk gårdags kväll helt enkelt. Mat, dricka, nostalgi-maraton på spotify med bästa arbetskollegorna till långt in på småtimmarna...


               
               
               
               
               
               
               



                                               /sara

RSS 2.0