Frulle!

Idag så hade jag tänkt att skämma bort mig själv med lite shopping, träna kettlebells, samt äta sen middag med päronen. Full rulle med andra ord! Så nu blir det till att äta en stadig frulle; rester från gårdagens middag. Kan verkligen rekommendera Felix halvfärdiga ost och skinkpaj. Så enkel att tom jag lyckades och 20 gånger godare än deras torra, halvstabbiga bärpajer.


               
                


                                              /sara

 


dagens

Dagens kanske mest udda beslut, var att efter att jag och Sigge suttit och stekt i folkparken medan jag svullade i mig en mjukglass med polkaströssel size XL, så fick jag för mig att jag skulle iväg till spinning pass i denna tryckande hetta! Hur jäkla dum för man vara!? Anyway, en halvtimma in i passet så badade jag i min egen svett, hade druckit upp varenda droppe i vattenflaskan samt var kissnödig som ett as! Sjukt skönt att vara hemma nu iaf. Känslan efter ett stenhårt träningspass är ta-mej-tusan oslagbar!


               
                 linne: nike, tights: h&m

               
Nu så ska jag käka ost och skinkpaj och dricka kokosnötsvatten. Kokosnötsvatten ska tydligen vara toppenbra i samband med träning. Proppad med vitaminer, antioxidanter och framför allt så återfuktar den kroppen inifrån. Ska serveras iskall och smakar ungefär som en fräsch juice.


                                              /sara

Norpan-det nya rosengård!?

Alltså vad händer!? Håller lilla norpan på att förvandlas till det nya rosengård!? Skottlossningar och knivhuggningar på öppen gata, mitt ett stenkast från city! Sjukt läskigt är det iaf. Tidningarna menade att det handlade om ett gängbråk inne på baren deli. Mitt stammishak för 10 år sedan. Det var det första stället jag gick till när jag hade fyllt 18...Old (good) times! För er som inte har tillgång till lokaltidningen kan läsa mer här.


               


                                             /sara

The killing

Varje dag då jag öppnar min laptop för första gången så kollar min mail, facebook, läser lite kändisskvaller, ögnar igenom de lokala nyheterna, samt en överblick på aftonbladets och expressens huvudrubriker. Ja, ungefär i den ordningen också. Så ni ser ju vad jag prioriterar att läsa, haha. Efter att ha läst alla deprimerande rubriker så går jag direkt till tv-tablåerna. Kan ju vara så att jag hittar något som piggar upp där. (Yes, jag är tv/film junkie!) Och idag så drog jag nästan jackpot! Såg att Joel Kinnaman`s omtalade, amerikanska tv-serie ska visas nu i veckan. Spännande, spännande. Enligt rykten, så ska det tydligen vara en riktig höjdarserie! Tv-serier där poliser löser mordgåtor kan iaf jag (nästan) inte få nog av. Don`t miss!

The killing, tv 4, kl 22.30, 30/6


                
                   Kinnaman tillsammans med poliskollega



                                                  /sara

Sista semesterdagen

Är redan inne på sista semesterdagen för den här perioden. Nästa semesterperiod ligger i slutet av juli. Så nu blir det till att jobba i en månad först, med start imorgon!
Min lediga vecka har verkligen gått hur fort som helst; jag har hunnit träna, shoppat, rensat garderoben, varit en sväng i huvudstaden, träffat kompisar, firat midsommar med familjen och spenderat heldagar och nätter med lilla Pyret. Oslagbart! Det kommer kännas tufft att lämna bort honom imorgon kväll, då jag ska till jobbet men jag vet ju att han är i goda händer. Mamma och pappa älskar och behandlar honom som sitt tredje barnbarn, haha.

Sista timmarna innan kvällen är slut, tänkte jag strypa med en kvällspromenix i parken med Sigge och ev någon film och lite glass med kolasås.


                



                                             /sara

Ny diet

Sedan exakt en vecka tillbaka så går jag på en ny diet. Efter vissa tråkiga omständigheter, som ägde rum förra lördagen så hoppade jag helt oplanerat på chipsdieten. Dieten är väldigt enkel: Den går ut på att du kan äta i stort sett allt du vill och ska utöver det kompletera med MINST 1 chips eller annan valfri snackspåse om dagen. Kör dieten under valfri tidsperiod...!
...I torsdags när jag var och handlade så blev jag så nojig att affärerna skulle vara stängda över midsommar så det blev lite fler påsar än vanligt. Tur att det vankades midsommar runt hörnet, då kanske jag slapp undan kassörskans misstankar om att jag faktiskt skulle svulla i mig alla påsarna själv, haha. Kanske är tur att jag har planerat in ett träningspass imorgon.


                
                 Favoriten för tillfället är estrella`s double cheese chili! Mums!



                                               /sara

dagens

Hemkommen och nyduschad från ett spinningpass. (därav de rödblossiga kinderna på bilden)
Resten av em ska spenderas med Fia. Än så länge så står hämtmat och jackass 3d på schemat. Fia är förmodligen den enda i världen som tycker att kiss och bajs-skämt är lika roligt som jag tycker... ;)
Får se om jag kan tjata med henne för en vända på stan också. Jag är grymt shoppingsugen! Och kanske stalker-spana lite på min blivande make (han vet dock inte om att han är min husband-to-be än, haha) inne på systemet. 


               
                 Kofta: bik bok, linne: divided, jeans: levis


Uppdate: Bloggen fuckade sig förut så detta inlägg är sisådär 7 timmar sent.


                                  /sara


semestershopping

Har haft lite svårt att bege mig ned för att ströshoppa på stan som jag brukade göra innan Sigge flyttade in hos mig. Så nu blir det ist korta intensiva shoppingrundor. Dvs jag har köpt på mig så mycket grejer att jag måste ta bussen hem. Här har ni min semestershopping sedan i måndags:

Klicka på bilderna för att se dem i större format.


                              
                             Lite baskläder. 
               
Har inhandlat mitt första snobbschampo. Kände att jag behövde skämma bort mitt hår lite. Bortsett från mina täta frisörbesök så är jag expert på att misshandla mitt hår. Jag använder dagligen plattång utan värmeskydd, använder inte balsam, skippar solskydd, etc, etc...Ja, ni fattar. Mitt hår mår pyton. Hoppas på att omtalade Redken ska finna bot på det.
               
Jag slog till på en ny kamera. Lika så där; Jag är himla vårdslös med mina kameror. Deras livslängs brukar snitta på 1 år ungefär. Jag använder dem nästan dagligen, struntar i kamera-väska för att jag vill kunna fota snabbt och inte hålla på att fumla med massa dragkedjor/kardborre innan...
Anyway, denna kändes ganska klumpig. Helt klart största kameran som jag någonsin har ägt. Men vill inte hålla på att slänga ut allt för mycket kosing då de brukar bytas ut efter 1 år. Men denna verkar ju okej. 12 megapixel och 15 * zoom...


                                       /sara

 


Balklänning till salu-one of the kind

Nu så har jag lagt in annons på min balklänning. Du hittar den HÄR

Som många av er kanske redan vet, så ska jag på exklusivt bröllop i sommar. Och eftersom jag visste precis hur min klänning skulle se ut så tog jag saken i egna händer och designade den själv. Och så här blev resultatet: På tok för stor för mig, så jag blir tvungen att sälja den vidare. :(

Vid intresse, hör av er!


               



                                           /sara

 


Lång dag för lille Sigge...

Ojoj, vilken lång dag det har varit för min lille Sigge idag. Besök hos veterinären för en försenad 12-veckorspruta. Min lille knubbis lyckades charma alla patienter med tillhörande hussar och mattar och även självaste veterinären. Kan bara upplysa er om att det kan vara jobbigt ibland, att vara ägare till en så pass söt hund som Sigge. Nästan alla vill nämligen stanna oss för att hälsa och klappa Sigge. Och Sigge är ju inte den som är den. Nej, han måste hälsa på alla. Annars så är man oartig. Mer social och kärleksfull varelse får man leta efter. Han älskar alla: andra djur, barn unga, gamla-ALLA! Vill vara med överallt: i sängen, sova i knät framför tv`n, sitta i köket då man äter och helst även vara med i badrummet men där går min gräns... ;)


                
                 Socialiserade med en annan hund i väntrummet idag. :D

...som sagt efter sprutan så bar det av, ut till jursla. Där käkade jag och Malin grillat medan Sigge försökte sig på att bli kompis med hennes jättebamsing till hund. Därefter så blev det med Sigge`s mått mätt en rask långpromenix i ösregnet...


              
               Just nu: Tröttisen orkade inte ens gå ur transportburen efter bilresan.



                                                   /sara


            

Dagens

Va fasen, imorse så var himlen klarblå och molnfri och nu så blåser det med regnet hängande i luften...! Jag som hade hoppats på grillväder idag när jag ska ut till Malin på em. Men innan dess så blir det en snabb sväng nere på stan, lunch och veterinärbesök.

Dagens:


                
                   kofta: twilfit, tröja: reebok, jeans: levis, väska: louis vuitton

                
Det enda som skvallrar om att det FAKTISKT är mitt i sommarn, är mina flip flop`s. De sitter på även om det regnar. Dessa kommer från reebok och är sandalversionen av de hypade reebok easy tone. Ni vet de som sägs ge rumpmusklerna en extra match. Ingen aning om de verkligen funkar för då kanske jag kan dra ned på knäböj och utfalls-övningarna på gymmet, haha. Anyway, sköna som tusan är de iaf! :)


                                              /sara

 


Film

Det blev lite film innan läggdags igår. Hade nämligen 1 film kvar att se av den hyrda "trissen" Jag skulle nog kunna rekommendera er att se alla 3, faktiskt...Det är inte ofta jag lyckas plocka på mig 3 filmer vid ett och samma tillfälle och dessutom gilla dem allihop...!

 
                


Love & other drugs: Förutsägbar, superamerikanskt romantiskt drama Men som ändå griper tag. Lite skoj att se Anne Hathaway med en lite rivigare sida!
 av 5 möjliga

 

Charlie st Cloud: Romantiskt drama med en lite oväntad vändning mitt i, som lyfte filmen... ;)
 av 5 möjliga


Hereafter: Oväntat mordernt berättartempo signerat Clint Eastwood! Svårt att hålla tillbaka tårarna på slutet. På gränsen till elefantastisk!
 av 5 möjliga




                                                         /sara


broadway <3

Fasen, min produktivitet på semestern håller i sig. Har hittills hunnit med att boka veterinärbesök tills imorgon, varit och putsat tänderna hos tandhygienisten.

Nu sitter jag och slappar med en kopp te och nyköpta macarons. När Sigge och jag var ute på promenix förut så gick vi förbi cafè broadway. Tanken var att jag skulle köpa lite färskt bröd som tillbehör till dagens gulaschsoppa. Upptäckte då, till min glädje att de har börjat sälja macarons. Så en med pistage och en med kaffe-smak fick följa med hem! :)


               
               

                                              /sara


Frank Wagner

Herregud, vad fort den första semesterdagen har gått. Men jag känner mig ändå nöjd med innehållet: har hunnit med lite shopping, hämtat hem Sigge som har varit hos mina föräldrar ända sedan i fredags. Mycket kärt återseende! <3 Dock så hade pyret råkat få sig en ögonskada, då en annan större hund bestämde sig för att attackera mitt lilla pyre. Hoppas på att irritationen på ögat ska lägga sig så snart som möjligt. Min otursförföljda lilla fjant! ;) Nu s ska jag hoppa in i duschen har just kommit hem från ett svettigt träningspass sedan så åker snacksen fram till kvällen`s Johan Falk-film. Gillar nog mest filmerna för att ett av (alla) mina frikort är med i filmen, haha ;)

Kan berätta en liten knäpp historia om min kärlek till Joel Kinnaman. Min förra pojkvän, visste ju hur snygg jag tyckte skådisen var. Så efter att exet kommit hem efter en blöt natt i malmö, så berättade han, att han sett Joel Kinnaman på hemvägen och lyckats knäppa en bild på honom. Jag blev självklart eld och lågor och ville se bilden med en gång! Bilden var dock till min besvikelse, en mms-bild av MQ-kampanjen som Kinnaman var ansiktet för. Haha, surt värre! ;)

        
                
                 Lagom snygg, lagom skäggig mmm. Mycket snyggare än i
                 snabba cash-filmen! ;)



                                         /sara

Bildregn från möhippan

Första riktiga dagen lediga dagen på min första semesterhalva, tjuvstartade ju lite i helgen redan. ;)
...Som sagt så har jag varit ledig i ett par dagar och dessa har spenderats i Stockholm. Hälsade på min bästa kompis samt gick på min blivande svägerskas möhippa. Den blivande bruden blev "utsatt" för att spela in sin egen version av "Vill du ligga-låten", spela in tillhörande musikvideo, limo-tur, spa-besök, middag, samt utgång. Full rulle från lunch till morgonkvisten vill säga...! ;)


               
Den blivande bruden anlände på pimpad cykel. Hade dessutom kommit hem från thailand 4 timmar tidigare! ;)
               
                 I inspelningsstudion
               
               
                 the hummer...
               
               
               
               
                  På spa...




På den här bloggen hittar du lite flera bilder från möhippan.
 
                                          

                                         /sara


Norpan är ju ganska okej ändå...

...som sagt så blev det en kvällspromenix igår. Blev en sväng runt strömmen. Fantastiskt fint promenadstråk som endast ligger ett stenkast från min lgh. Även om jag är dödstrött på stan emellanåt så ser ju norpan ganska okej ut så här på sommaren. :)

             
                
                
                
                
Kan knappt bärga mig tills Sigge är så pass stor att han orkar följa med på promenix runt strömmen. Får bli nästa sommar...

                
Haha, var bara tvungen att slänga upp den här bilden också. (Sorry, Daniel) På vägen hem så gick vi förbi det här ihåliga trädet, där jag bara var tvungen att tvinga in Daniel...Stackar`n! ;)



                                           /sara

 

 


Dagens

Idag så har det varit fullt pådrag i mina kvarter. Massvis av studenter på diverse färdmedel. Den populäraste gatan att åka på efter utspringet. För min del så är det exakt 10 år sedan jag tog studenten. Helt sjukt ju! :O

Nu så ska jag hoppa i lite promenadvänliga kläder och möta upp några kompisar för en kvällspromenix! :)


                 
                  cardigan:
h&m, topp: mq, shorts: new yorker


PS Med tanke på min slappa outfit så förstår ni säkert att jag inte varit på någon studentskiva idag. ;)


                                      /sara

...och så lite shopping...

Imorgon så sticker jag iväg till Stockholm för övernattning+hemligt uppdrag (återkommer senare till uppdraget ;) ) och bäst av allt kanske ändå är att när jag kommer tillbaka på söndag em/kväll så har jag bara ett arbetspass innan jag går på en veckas semester. Wohoo! :)

Slog faktiskt till med lite shopping redan innan Stockholm och semesterveckan, grejerna kommer kanske till användning redan i helgen ju!

               
               
Både tröjan och klänningen har generös urringning i ryggen. Just the way I like it! Har iofs redan en liknande spetsklänning men jag är ju en riktig sucker för tighta fodral så jag kunde inte låta bli att slå till! ;)
               
Kroppslyx! Hudvårdsserie som doftar granatäpple från bodyshop, blev dock lite besviken på scruben som kändes lite mesig. Jag gillar ju när det verkligen "river" tag i huden. Men body butter blir jag dock aldrig besviken på. De doftar superfräscht och kan mjuka upp krokodilhud...typ. ;)
               
Nya gympaskor till gymmet. De gamla lallade verkligen på sista versen. Och vad de luktade ska vi inte prata om, haha. Kan ju säga så mkt att Sigge älskar dem...! ;)
Kör nästan uteslutande med reebok då det kommer till sneakers. Har inte använt något annat märke på gympaskor på över 10 år.


                                        /sara

 

 


This sucks!

Okej, this sucks! Big time!
Min egendesignade, MÅTTSYDDA klänning som jag ska (skulle) ha på bröllopet nästa månad, passar inte! Den är jättemycket för stor! Ja, denna till synes halvsansade inställning till eländet är den censurerade versionen! Första reaktionen var "!#"¤%¤&%&?=)(&%¤¤#¤¤%&&//(( och så svordomar, skrik och panik såklart! Men det hinner jag inte med att ge er detaljer om nu, ska nämligen iväg till jobbet...!

                
               
                 My masterpiece doesn`t fit! :(



                                               /sara


nyttigheter och onyttigheter

Tänkte visa 2 st produkter som jag fick i födelsedagspresent. Ätbara (ekologiska) saker. Älskar att prova "hälsokost"

                
Kokosfett. Perfekt att steka i. Det är helt smaklöst så man behöver inte oroa sig för kokossmak. Fettprocenten är 99.9 % men detta ska vara superduper nyttigt. (En av Anna Skipper`s favoritprodukter) Så det gör tydligen inget att ta en extra klick till matlagningen. Kan även upplysa e om att produkten är superdryg. 

               
Jordnötssmör, förmodligen mindre nyttigt...! ;) Men perfekt för mig med udda kostvanor. Jag brukar alltid vilja äta något super onyttigt innan träningen. Ju energitätare destå bättre! Är nämligen rädd att kroppen inte ska palla träningspasset annars. Sjukt, jag vet! ;) Så man skulle väl kunna säga att min träning går plus, minus, noll!



                                            /sara


Sköna söndag

Vilket väder det har varit idag! Fantastiskt! Annat var det igår då det både regnade och åskade rejält! :/

Idag så har det hunnits med en sväng på loppisen uppe vid himmelstalund. Massor av krims krams att kolla på. Har själv en massa saker som jag skulle behöva bli av med men tror inte att jag har tålamod att stå från tidig morgon till sen eftermiddag. Gjorde det för ett par år sedan ihop med min dåvarande sambo men jag blev så trött på alla prutande, snålkärringar. Kommer ihåg att de ville köpa en ny, oanvänd (med tags) skinnjacka (äkta skinn) för 20 spänn! Det slutade med att jag ryckte jackan ur handen på dem och jagade iväg dem från vårt stånd, haha. ;)
Därefter s blev det grillat till middag. Mums!

               
               
               
               
               



                                          /sara

 

 


handlat inför kvällen...

Har precis handlat hem lite gott till kvällens mys: grön sparris, fläskfilè, potatisgratäng, glass, och smågodis. Mums!

               
               Sigge kollar igenom påsen om det finns något till honom, vilket det
               inte gör...Snåljåps-matte, tycker Sigge. ;)


                                         /sara

gårdagens

Det var en riktigt bra, slapp dag igår. Spenderade eftermiddagen/kvällen med Fia, Tommy och kidsen! :)

               
                 linne: h&m, muskort kjol: gina tricot


                                    /sara

Konsert!

Okej, jag erkänner jag brukar i hemlighet digga Britney Spears låtar. Det trodde ni inte, va!? I veckan så togs dessutom beslutet att jag tillsammans med 3 kompisar ska se Brittan när hon entrar globen i höst. Yay, ska bli skoj!
Men om sanningen ska fram helt så är jag fortfarande riktigt pissed för att ingen av mina kompisar ville följa med mig till köpenhamn den 28/6 och nej, jag åker inte själv...! Där skulle nämligen mina 2 absoluta favoritband stå på scenen ihop. Forigner och Journey. Jag menar, fatta hur jäkla underbart det hade varit!? Det händer liksom 1 gång i världshistorien att en sådan konsert blir av! Såg förresten att båda banden + ett gäng andra grymma artister skulle spela på love and peace-festival i borlänge... :(


               
                     Tyvärr Brittan men du kan faktiskt inte mäta dig med...

               
                  dessa band...!


Bilder: google


                                               /sara

Carrie skor

Slog till på ett par riktiga Carrie (satc) skor för ett tag sedan. Jag älskar dem! Och Sigge också, speciellt alla fransarna! ;)
Funderar på att ha dem på bröllopet i sommar. Måste dock lära mig att gå lite bättre i dem först. Klackarna är vrålhöga (för mig som är ganska orutinerad då det kommer till klackar) och skithala. Vill ju liksom inte riskera att bli liggande på rygg på dansgolvet eller halkandes in i dessertbordet...! ;)

              
              
                    Skorna får mig att tänka på den där satc-scenen då
                    Mirandas vatten går på Carrie`s nyinköpta skor!



                                            /sara


Sigge tyckte att...

Sigge tyckte att matte (jag) skulle lufta plånkan lite (mycket) på plånkan idag. Kan ju säga att dagens veterinär-besök kostade mig x antal tusenlappar! Alltid roligt med lite extra utgifter! Men som sagt det handlar ju bara om pengar, inget snack om saken när det handlar om en levande varelse, tycker jag...
Tydligen så har lillen fått tarmproblem/allergisk reaktion pga av något han ätit+ett upptäckt tandproblem. Så from idag och 3 dagar framåt så är det kokt mat som gäller+medicinering, därefter foderbyte+ny (den tredje, uppfödaren hade redan gjort två) avmaskning. Och om pyret är frisk om 2 veckor så är det 12-veckors sprutan som gäller, vi var tydligen tvugna att skjuta på den pga av Sigges nuvarande tillstånd.
Håll tummarna nu för att detta kommer att gå vägen!

               
Så här trött var Sigge i bilen efter dagens veterinär-besök. (Ånej, han var inte sövd). Vågar nog nästan påstå att jag var minst lika trött.


Ps: Jag vet att många av er antagligen tycker att det har blivit en massa tjat runt min lille valp men det är lika bra att ni vänjer er, för han är så pass stor del av min tillvaro nu. Och antagligen det närmsta jag kommer att komma "småttingar" för jag orkar inte med barn och hund samtidigt och om Sigge får ha hälsan i behåll så lär han ju leva minst 10 år till och då är jag på tok för gammal för att skaffa "människovalpar", haha ;)


                                       /sara

Men lilla Pyret då...!

Min vanliga otur! Mitt lilla Pyre har blivit hängig. Började redan sent igår kväll. Han ville varken äta eller dricka, var ovanligt slö och mera mammig än vanligt. (Och då är det illa eftersom vi i vanliga fall sitter ihop från höften) Har inatt sprungit ut med honom varannan timme så han har fått bajsa barnmatskonsistens liknande sörja, dock inget kissande...Blir ju lite orolig att han ska bli uttorkad i värmen
Har rådfrågat hans uppfödare men har beslutat att ta honom till veterinären senare under dagen. Bättre att vara på den säkra sidan... :(


              


                                             /sara

ångest delux

Jaha, idag så är det exakt 1 år kvar tills jag fyller 30! Bara 1 kort, jäkla, litet skitår! Vart tåg alla åren vägen!? För mig så är 30 år gammalt! Med andra ord från och med nu så kan ni vänta er massor av anti-ageing inlägg: dölj gråa hår, fillers/botox, tuttlyft, extra hårda träningspass etc... ;)

Nu så ska jag straxt iväg och agera handhållare när min kompis gör sin första tatuering, (Jag är grymt avundsjuk!) därefter så ska jag ut och käka födelsedags middag med familjen.

Happy birthday to me!


Jag har full förståelse för Samatha Jones beteende i satc, bara så ni vet! ;)

                
               
                 Bilder: google


Dagens första grattis-sms: "Grattis på den stora dagen. Du ser bara yngre ut för varje dag!"

Mitt svar: Tack så mkt! Kan du skicka samma sms om 10 år!?


                             /sara-gammal som gatan!



Spinning express

Fasiken, vilket härligt väder det är idag. Läste dessutom att det skulle vara hela helgen, lite typiskt bara att jag har min 30 timmars helg. :/
Hann med ett spinning express-pass idag på lunchen. Dödsskönt, trots hettan inne på gymmet. Express-passen är perfekt nu när man har bråttom, även om du inte hinner ta ut dig lika mycket somunder ett vanligt 1 timmes pass så är det helt klart bättre än ingenting alls.
Därefter så käkades det fiskpinnar, med pressad citron, färskpotatis och kall sås till lunch. Brukar typ nästan aldrig äta fisk men idag så blev jag så himlans sugen på (findus) fiskpinnar. Därefter så var pyret och jag i folkparken och lekte av oss en stund innan den gemensamma eftermiddagsluren. Ett nödvändigt måste då Sigge envisas med att vara så himla morgonpigg.

Nu så blir det till att ladda inför jobbet; dvs middag, en snabbis till godisaffären etc! ;)


Spinning outfit:

                
                 Sportbh:
champion, linne: nike, byxor: halens



Trevlig Fredag på er! <3                  /sara

              

grabbdag

Igår så var det en riktig grabbdag. Jag, Sigge och Daniel var hembjudna på fika hemma hos Johan. Johan som numera bor i ensam hushåll höll på att utrota det sista från sitt sambohushåll! :O

                
               
               
                Duktiga pojkar! ;)
               
               
               
               Haha, jag försökte mig på en karriär som rockstjärna. Fanskara: 1 pers.
               
                 kvällsmat :)


Efter kvällsmaten så hann jag "hacka" Johans facebook. Lyckas jag komma över någons facebook så lämnar jag alltid min signaturstatus: "Jag ska bajsa nu!" Exempel på kommentarer på Johans statusrad var: "Push hard", "Tack då vet vi", "Skriver ner det i min svarta anteckningsbok", "Dä låter skitbra Johan"


         
                                               /sara

 

 


gårdagens

Alltså om sanningen ska fram helt så går jag faktiskt nästan runt i träningsliknande kläder hela dagarna, absolut inte för att jag sportar jämt utan för att det är bekvämt och smidigt att ha på sig om man ska gå ut o kissa och bajsa (Haha, gillar att jag får använda mina två favoritord flera gånger om dagen nu) med Pyret 58000 gånger om dagen. Det är dessutom nästan det ända som jag shoppat de senaste 3 månaderna. Har nog inte insett förrän nu hur dyrt träningskläder kan vara, speciellt sportbh`s. (Dessutom så känner man sig mycket mer motiverad att träna i något (snyggt) som man trivs i än ett par urtvättade trasor från 2000-talets början.) Kan starkt rekommendera hm`s sportbh`s kostar bara 149 pix, finns i flertalet färger och klarar "skuttestet". När jag köper sportbh så skuttar jag alltid inne i provhytten (Jag vet, ser säkert urdumt ut...!) för att vara säker på att allt sitter på plats. Vill ju inte riskera att bli hakknockad under ett träningspass...! ;)

                
                Hela kitet kommer från hm:
Sportbh, linne, tights

                                              /sara


1/6 vilken fantastiskt bra dag!

Ojojoj, vilken fantastiskt bra dag jag har haft! Trots att jag gått runt på 2,5 h sömn efternattpasset så känner jag mig nästan hög. Har hunnit med massor: tränat, tittat på lägenhet ihop med mina päron. From 1/9 så kommer mina älskade päron bli stadsbor. Jag kommer att ha dem på precis lagom gångavstånd. Lägenheten var kanonfin!
Sen så dök ett minst sagt oväntat besök upp: En av mina absolut bästa vänner kom ner från Stockholm och passade på att fira mig i förskott! Känner att min omgivning sätter ribban högt inför nästa år då jag fyller jämt, haha ;)

               
               
               
               
                Mina älsklingar <3

 

                                                          /sara


Tack bloggen!

Gissa vad!? Idag kom ett kort med posten som gjorde mig minst lika glad som förra veckans post...eller ja kanske tom lite gladare för detta eftersom det var så himla oväntat! Fick ett grattis-kort av raraste Patricia! Gud så himla gulligt! Vi har förresten pratat om att ses i sommar, något som jag ser fram emot så himla mycket! (Parre, vi får ta och spika ett datum snart tycker jag! ;) ) Ibland är det väldigt tacksamt att blogga, speciellt när man kommer i kontakt med så fantastiska människor som man antagligen inte skulle ha träffat annars...!

              
                Detta gjorde verkligen min vecka, Patricia! Tack!


                                                  /sara


RSS 2.0