Hem ljuva hem...

Nu är Marc här och vi trivs så bra med varandra. Eller mer rätt ord vi älskar varandra. Vill ni se honom?

Ni får vänta tills i morgon tror jag....


/Malin

Hem ljuva hem...

Nu är Marc här och vi trivs så bra med varandra. Eller mer rätt ord vi älskar varandra. Vill ni se honom?

Ni får vänta tills i morgon tror jag....


/Malin

Inta vaktposition!

Har haft Kapten i 3 år snart men är först nu som jag fattat vilken vakthund han kan vara.

Ne han har inte inte lärt sig hur man vaktar sin matte men när det kommer till sina egna saker hållar han dom hårt till och med när han sover.

/Malin

Look no hands!

Handsfree är enligt mig en "hatkärleks-pryl" Hur vanlig den än är så kollar folk (Jag själv inkluderat) alltid, alltid, alltid snett på användaren. Vilket egentligen inte är så konstigt.
Jag glömmer nog aldrig då jag stod vid fruktdisken för ganska många år sedan och killen bredvid mig stod och utförde en låååång diskussion "med sig själv" hurvida han skulle köpa röda eller gröna äpplen för båda var ju faktiskt goda på sitt sätt(!?)
Idag så var det jag som var fjanten som stod och glappade med mig själv inne på hm. Då är handsfree`n jäkligt smdig. Vid shopping så behövs båda händerna! ;)

Vad tycker ni om handsfree?

              

                                            /sara


dagens

Dagens outfit är ena riktig färgbomb! :)

                
                  kavaj:
divided, tunika: wear it, tights: gina tricot
                  sidensjal: Matthew Williamson, väska: monroe

                                   /sara


Förlåt....

Jag skäms verkligen för min super dåliga uppdatering senaste tiden, men livet är lite tungt just nu vad det gäller främst jobb. Så har behövt bara släppa allt och satsa helhjärtat på att i alla fall få sömn så jag orkar.

Men ska försöka skärpa till mig för utan min/våran söta blogg som jag kan kasta ur mig precis vad jag vill på och som faktiskt tycker synd om mig precis lika mycket som jag själv gör så skulle jag nog tycka livet var ännu tråkigare.

I alla fall så skulle Marc ha flyttat in hos mig i dag, men orkar inte åka in till stan igen i kväll för att hämta honom så han får allt vänta till i morgon med att göra entre här hemma.

Helgen har bestått av massa tråkigt skit jobb men ett massa tjatande.... Och de få stunder jag varit hemma har jag ätit och sovit, ätit mycket också trerätters både lördag och söndag.
Mat är en av mina bästa vänner, aj nu lät jag som dom i du är vad du äter....

Har varit dålig på att fota i helgen men ni kan i alla fall i lite halvkass kvalite få se huvudrätt och efterrätt från i lördags.


Fruktsallad med chokladrussin, nötter och chokladgrädde

Pepparstek, pomme, grönsallad, hot bearnaesesås och smörstekt svampblandning.

Ni fick dom i bakvänd ordning men orkar inte ändra det.
Nu ska jag ringa mamma och se va hon gör, går rykten om att en viss bebis ska dit i dag så kanske jag ska titta ut så jag får se henne innan hon hinner bli 5 år och trotsig.

/Malin

Gårdagens present

Igår fick jag en liten present av mamma som intog fastlandet igen efter en vecka på Gotland. En finfin te-sil. Denna är så fin att den gott kan stå framme som prydnad mellan användningarna. :)

               

                                        /sara


Korv med bröd?

Ni vet de där människorna som står med skyltar på magen och delar ut reklamblad om dagens lunch på drottninggatan i stockholm? Vore det inte tusen gånger roligare om de var utklädda till tex en sushibit eller smörgås undertiden som de delade ut reklambladen? :)

                
                 Sugen på korv med bröd eller hamburgare?

                                                /sara

    


Dags att säga upp vänskapen?

Nu så ska ja dela med mig av en pinsam händelse som inträffade tidigare i veckan. Detta kan ju vara en av anledningarna till att ingen av mina vänner bett mig att bli gudmor till kidsen. (eller någonsin kommer att be mig efter denna händelse...) Jag berättade detta för en arbetskamrat som har barn. Hon drabbades av hjärtklappning och ångest...
...som sagt så var jag med Fia och baby-Liam och handlade på maxi i veckan. Väl inne matbutiken så överlät Fia Liam till mig undertiden som hon skötte handlingen. Ja, så långt var ju allt okej...ända fram tills jag hittade skivavdelningen. Då glömde jag bort Liam helt. På riktigt! Jag glömde Liam inne på maxi! Och han är ju inte ens min egna unge! Sjukt pinsamt! :O

Till er som brukar vilja skjuta in samtalsämnet barn i min närhet:
Tror ni fortfarande att jag kommer bli en bra mamma? ;)

                
                  Sorry, Fia! ;)

                                                 /sara


Ang min graviditet...

Den senaste tiden så har jag råkat ut för en mindre trevlig fråga. Nämligen;"Är du med barn!?" Bara den senaste månaden så har det hänt vid åtminstone 2 tillfällen. Ni hör ju själva, 2 jävla gånger är ingen tillfällighet! 1 gång= pinsamt misstag. 2 gånger=?
Slutsats: Antagligen så har jag blivit semesterfet eller så saknar folk något att prata om då de träffar mig...Vad ni än gör fråga ALDRIG, ALDRIG en tjej om hon är med barn. (Inte ens på ett skämtsamt sätt.) Det kan vara känsligt av olika orsaker och tjejen ifråga kan ta illa upp även om det inte är menat som elakt.
Jag återkommer senare med en stor,fet anledning till varför jag inte är lämplig som mamma...Ett litet missöde som hände härom dagen...

               
                 Nicole Richie däremot väntar med största säkerhet smått...

                                      /sara

 


Renèe Voltaire

På begäran så skall jag nu betygsätta Renèe Voltaire`s hallonremmar.

Remmarna som bara innehåller naturliga ingredienser: bla hallon, aprikoser och massor av kärlek smakar förvånansvärt mycket. Dessvärre inte så pass gott att jag skulle byta ut det mot vanligt godis. Jag tröttnade ganska fort och gav upp tuggandet efter ca 5 cm...

För er som undrar så köpte jag mina hallonremmar i matbutiken men de kan även beställas från Renèe Voltaire`s hemsida 

                
                   betyg:   av 5 möjliga

                                                /sara

Sista chansen att spara...

Nu har ni bara några få dagar på er att spara innan dom åter börjar lägga till frakt på din order.
Så ska du ha något bör du ju helt klart passa på innan måndag 24.00.

Men det var väl klart att jag pratade om Nelly.

/Malin

2 omtalade saker...

2 omtalade saker åker ned i jobbarväskan ikväll:

Boken "Dumpa honom" som är den svenska översättningen av "He`s not that into you" Oprah Winfrey är en av många som höjt boken till skyarna. Boken är skriven både från det manliga och kvinnliga perspektivet och författarna är de som ligger bakom tv-serien sex and the city...

Nu skall jag testa raw food eller iaf godisvarianten. Reneé Voltaire`s handgjorda hallonremmar innehåller bara hallon, aprikoser, banan och massor av kärlek(!?) och ser ut som gammalt torkat kött...

              

                                          /sara

Dagens citat

Dagens eller snarare gårdagens bästa citat står min kompis Magnus för:

"En egoist är en ofin människa som intresserar sig mer för sig själv än om mig!"

                                    
/sara

gårdagens

Gårdagens:

                
                  kavaj: divided, tröja: mq, tights: gina tricot, väska: fendi

                                                           /sara

Jag vann!

Hej, i går efter jobbet åkte jag ut till mamma för att delta i deras bingospel. Ja det är kanske lite pensionäraktigt i mångas ögon men vi hade verkligen grymt kul med massa skratt. Det bjöds även på lite lättare mat. Det kommer jag helt klart delta vid flera gånger, speciellt med tanke på att jag gick därifrån med hela 11 vinst paket. (Flest av alla så klart)

Det var allt från lite små onödiga vinster till mer användbara och perfekta vinster.

Pensionärsbingo is the shit!

/Malin

Stephanie Meyer`s femte bok.

Jag stod inne i bokhandeln och fingrade på den femte boken av författaren Stephanie Meyer idag."Genom dina ögon" heter den. Att Stepanie Meyer kan skriva kusligt romantiska berättelser visste nog många redan. Men frågan är om denna bok är lika bra som de föregående. Den har ju lite att leva upp till om man säger så...

               
                  bild lånad här

                                                          /sara

Måste bara visa...

Måste bara visa detta youtube-klipp:
11 roliga sekunder med snygg-Martin! :)

            

                                            /sara

trauma 1 och trauma 2

Min virrighet från gårdagen tycks suttit i även över natten. Jag höll nästan på att missa min tandläkartid i förmiddags och det var inte med vilje, även om man skulle kunna tro det. Jag lider av obotlig tandläkarskräck. Det är lite som att gå till gynekologen. Alla kroppsöppningar är intima på något sätt... Jag behöver väl knappast tillägga att dagens tandläkarbesök blev en kostsam historia...
Trauma 2: upplevde jag då jag upptäckte ett par fruktansvärt osmickrande "taggningar" på facebook imorse. Tack Lisa, jag älskar att bli taggad då jag ser ut som en blek, tjock fågelunge... ;)

                
                 roligt väder för ett tandläkarbesök...

                
               Lite ironiskt att tandläkaren ligger vägg i vägg med nattklubben
               otten.

                                                       /sara


Fel dag!

Haha, vad virrig jag är! Jag har nu under kvällen slängt ihop en ananaspaj, ställt fram nagellacket, hårinpackningen, ansiktsskrubben och den tillhörande fuktmasken till ansiktet. Allt skulle avnjutas till premiären av den omtalade tv-serien "true blood" Ja, det var ju tanken iaf...och den var ju god. Det enda felet var att jag tog fel dag(kväll) True blood börjar ju först imorgon. Så Nu får jag nöja mig med ananaspajen och mina fåfänga sysslor ist.

               
                 Först imorgon kväll så intar Alexander Skarsgård mitt vardagsrum...

                                                            /sara
              

separationsångest

Pink tycks lida av svår separationsångest. Jag också, iaf ifrån min precis nyinkomna lön som tycks försvinna från kontot på kortare tid än vad det tar för en porsche turbo att komma upp i full hastighet på en rak sträcka...Att betala räkningar är kuuuul! Not!

             

                                                          /sara

I kväll tar vi farväl

Det är med en liten tår i ögat som jag nu säger farväl till måndagens tv snyggingar. Vad ska jag ta mig till utan er?

Låter som jag är besatt av tvn men så är inte fallet även om jag kommer sakna spänningen i en av dom bästa serierna ever.
Farväl boys, i will miss you!

Ni missar väl inte tidernas sista PB, hur kommer dom lösa allt detta på ett enda program?!

/Malin
Bild lånad här!

Jörgen kanske hade lite rätt iaf...

Egentligen så avskyr jag att erkänna att jag har haft fel om något. Men okej då...Jag kan ha haft fel angående min arbetskamrat Jörgen. Ganska så länge så har herrn gått runt och skrytit (på skoj, såklart) om att han skulle vara världens bästa Jörgen(!!!) Vilket jag totalt har viftat bort...Men igår så slog killen på stort och överaskade mig med en present. Två kakor direkt från Vilbergens ica-butik. Det ni! Den perfekta humörshöjaren till mig som gått runt och varit en riktig bitterf*tta större delen av söndagen...

                
                                       
                                                      /sara

Måndag 24 Augusti - En dag jag helst aldrig sett komma..

Godmorgon. Då var det dags för helvetet igen. Alla diskussioner med chefen, allt skitsnack i huset och mer där till.
Varför är inte jag född till den prinsessa jag är, varför måste jag jobba för mina pengar. Jag gillar inte att arbeta.
Någon som kan ge mig några miljoner så jag slipper det här och kan ägna min tid åt dig kära blogg.

Måste kasta i mig lite frukost nu för sen vill Kapten ha motion men om jag överlever dagen så hörs vi troligen i kväll.


Kapten och Malin säger farväl till semestern!

/Malin

Hur fan fotar jag?!

Det här är en av dom suddigaste bilderna jag äger och endå har jag tagit den med den bästa kameran i huset.
Hur gick detta till?

Det ska föreställa gårdagens men gör både världens konstigaste min och lyckas verkligen inte få bilden klar.

Men på mig trots dessa missöden har jag Linne & Cardigan: H&M, Jeans: Nelly.com, Skor: Nike

/Malin

Skaka rumpa...

I går var det uppträdande på stora scenen av ett av min favorit kusinbarn Cajsa. Hon är verkligen grym på att dansa, synd bara att man inte kan få det att lyssa igenom på kort också.

Men fotade som en tok och här är några av de halvskapliga resultaten i alla fall.






/Malin

Sista semesterdagen.

Ja då börjar den sista dagen på sommarsemestern, känns tugnt att behöva gå tillbaka till helvetet i morgon och slita för sin skitlön men det är väl bara att göra det och vara tyst tills något bättre dyker upp.

I dag ska jag bara njuta och mysa med mina pojkar. Blir kanske lite målning av huset men annars ska inte mycke nytta göras.
Ätas gott ska det göra med, ska fixa till en ordentlig rådjursstek att smaska på framåt eftermiddagen.
Det värsta med steken är att den är större än min gryta, hur ska jag lösa detta?

Ja ja på något sätt löser det sig, oroar mig inte för det ännu.

/Malin

Honungsmarinerade rebensspjäll och fulla människor

Jag och Kapten blev inte hemma hela gårdags kvällen trots allt.
Vi agerade fyllechaffisar till mamma med sällskap och sen blev vi kvar ute hos dom där det bjöds på revbensspjäll och massa goda skratt.


Full mamma med väninna

Svår att få på bild så passa på när han tände ljusen.

En glad men trött Malin.

/Malin

God morgon solstråle!

Här är det sol, eller ja det är lite en halv lögn men man ser att det kommer igenom strålar i de lite mörkare molnen emellanåt.

Så vad ska ni hitta på för kul i dag då?

Själv så har jag en planering men vet inte helt hur den kommer sluta än.
Tror det blir lite städning hemma på förmiddagen
Sen blir det in till stan och kolla på Cajsa när dom dansar på stora scenen.
Efter det blir det nog hem och kanske mysa med pojkvännen altenativ träffa några vänner vi får se
Sen är det väl sängen som gäller efter det skulle jag tro.

Nu ska jag i alla fall fixa lite frukost.


Ljus bild men det är lillsyrran som försökt sig på min systemkamera för ett par månader sedan.
/Malin


Jag vet verkligen vad som gör mig glad...

Jag vet precis vad som ska få kompensera att jag sitter hemma i dag. Och om ni är snälla får ni med veta om några dagar.

//Malin

Ibland blir man förvånad

Jag får ibland för mig att kolla in på någon av de traditionella svenska postorderföretagens hemsida och denna gång är jag verkligen imponerad av vad Ellos har tagit hem.
Kolla bara in följande saker så förstår ni nog vad jag menar.





/Malin

Det blev målning ändå..

Regnet gjode ett uppehåll från 14.00 så det var ju bara att ge sig ut och måla igen. Men kan ju glädja mig med att jag har mindre att måla i morgon nu tack vare detta.
Annars har jag inte gjort mycket i dag, tagit det lugnt och slappat. Men börjar ju tyvärr jobba på måndag igen så lika bra att passa på att bara få njuta av att få vara innan det är dags för helvetet igen.

I kväll är det däremot mer synd om mig, alla verkar vara ute och festa loss på Augustifesten men själv sitter man hemma med sin lilla vovve trots att man var den som egentligen skulle vara på stan nu.
Ni behöver inte påpeka att jag med kan åka in och sätta hunden i hundgården för så elak är jag inte när jag vet att han största rädsla fyrverkerier ska smälla vid 22.00 tiden.
Ne då får det vara då är jag hellre hemma med min bebis och ser till att han mår bra, ska ändå få pappa på besök här i morgon och han ska hämtas tidigt så lika bra att hålla sig nykter i alla fall i dag.
Vi får väl se hur det blir med den saken i morgon dock.

Men synd om mig är det, och bara mig så försök inte med något annat....

/Malin

mitt ständiga sug

Den senaste veckan så har jag gått runt med ett ständigt sug efter sk naturgodis. Och just nu så är suget värre än vanligt. Jag funderar på att ge efter för begäret och bege mig till affären. Müslitoppar, yoghurtdoppade jordnötter, hot crackers, mexicanos, cashewnötter...Mums!
Jo, det får nog allt bli en sväng till affären, så jag har något att mumsa på medans jag gör mig iordning... ;)

              
                  bild lånad här

                                                            /sara


Ibland tycker jag faktiskt om vatten

Jag vet inte om jag blev helt överlycklig, hade blivit ännu gladare om regnet kunde ha tittat fram innan jag hann och byta om till de hemska målarkläderna men tack vare regnet fick jag skjuta på målningen ytteligare. Får se om det klarnar upp efter jag ätit lunch annars tänker jag spendera denna dag framför min älskade dator.


Bild lånad här!

/Malin

fredag med sting!

Fredag med sting! Ja, eller inte. Jag känner mig lite grinig, trött och omotiverad...pms-tjurig med andra ord! Jag har inte ens kommit ur morgonrocken! Tänkte vänta med att hoppa i dagens outfit eftersom mamma dyker upp när som helst. Hon har sytt om några klänningar till mig så vi ska se om det behövs göras några sista finjusteringar...

Kommer nog förresten få svårt att hinna med bloggandet under de närmaste dagarna, då helgens schema mer eller mindre är fullsmockat med allt från besök från skåne och stockholm till kusinträff. Socialt värre med andra ord! men jag lovar att vara fitig med kameran så jag kan uppdatera både bloggen och facebook sen. ;)

Kör en mindre Sting-kavalkad nu:

             
                shape of my heart
           
                        
                englishman in new york

                                                       /sara

gårdagens

Igår så bar jag jeans för första gången på väldigt länge. Jag har ju trotsat det luriga sommarvädret i år och burit kjol, klänning och i nödlägen leggins men igår så åkte jeansen fram alltså...

               
                  tröja: uppvikt klänning från american apparel, jeans: vero moda
                  väska: monroe, örhängen: hm

                                                           /sara

Fredags nöje..

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag måla hus har jag visst lovad Mr O, vi får se hur mycket jag håller det avtalet.

I alla fall på återseende lite senare under dagen.

/Malin

5 saker som jag har fått lära mig ikväll

Fasen, vad fort denna vecka har gått. Jag har börjat jobba igen: 2 arbetspass. Lite lagom med en mjukstart efter semestern, haha ;) Helgen däremot är verkligen ingen mjukstart. Jag har ingen aning om hur jag skall få tiden att räcka till: Imorgon så kommer finfint besök från Skåne och Stockholm, På lördag så är det kusinträff och utgång på kvällen...puh!
Ikväll däremot så blev det en lugn och behaglig kväll ihop med söta Malin. Och jag lärde mig ett och annat (åtminstone 5 saker) endast genom att hyra film och gå på en lokal rockkonsert, skall ni veta:

* "En shopaholics bekännelser" var ena riktig skitfilm!

* Jag klarar inte av att gå i högklackat längre, inte ens om klacken är 4 cm! Skandal!

* Alla rockstjärnor är faktiskt inte narcissistiska idioter som förväntar sig orgier till höger och vänster...!

* Norrköping är extreeeeeemt litet! Tydligen så är det fullt möjligt att klämma in 3 av mina ex-pojkvänner i samma lokal som mig vid ett och samma tillfälle(!)

* Smala killar kan tjocka på sig de också...tom på ställen som d inte trodde var möjligt... (haha, internt skämt. Jag och Malin har tjockishumor ;) )

                
                 på scenen: supersonic speedfreaks

                
                  Malin föregår med gott exempel: öronproppar på konsert ;)

                                                         /sara


sötaste ungen, ever!

Okej, vanligtvis så brukar jag tycka att barn är lite småläskiga. Men 6-åriga Brandt Brickford skulle jag lätt kunna adoptera! ;)

             
                klipp: youtube

                                                   /sara

sthlm shopping

Jag hade ju nästan glömt bort att visa vad som shoppades i Stockholm förra veckan. Väskan har ni ju redan sett...Men det shoppades lite andra småsaker utöver den lila godbiten:

              
              
              

                                                      /sara


Solen skinner...

God morgon till er som är uppe.
Här ligger man fortfarande i sängen, inte för att jag är trött utan för att jag ligger så bekvämt att jag inte vill gå upp.
Kapten sover så sött nere på sin prinsessäng så han verkar inte heller tycka att vi ska stressa upp, skönt att vara ledig och kunna göra precis hur man vill.

I dag har jag inga planer alls, eller ska troligen in till stan framåt kvällen men utöver det är det helt tomt i planeringen än så länge. Så kanske ska försöka vara duktig och måla hus om jag orkar lyfta fram färgburken från förrådet.

Så vad ska du hitta på i dag?


Kanske man skulle skaffa bågar och börja plugga för visst fan ser jag smart ut.

Nu slappa en liten stund och sen upp och äta frukost.
/Malin



mitt andra hem

Fasen, vad seg jag är idag! Jag vet ju att de första arbetspassen och veckorna efter semestern är värst, innan man kommer in i rutinerna igen...Så det är bara att bita ihop. Ikväll så ser jag fram emot att träffa min underbara arbetskamrat Cecilia. Vi har ju inte träffats på hela sommaren. Så vi har massor att ta igen!

               
                  Igår så fyllde jag på kylen i mitt andra hem...(jobbet)

                                                         /sara


och resten var detta

Kom ju fler paket i går, dom var till skillnad från det första saker jag hade beställt från CDON.

Då Mr O ville ha sista delen i en serie så den var komplett beställde jag den och sen blev det lite annat när jag ändå var igång.



Korten blev jätte dåliga men vet tyvärr inte varför för alla kort jag tog blev precis lika suddiga.

/Malin

Lila coca cola?

Det känns lite fel men den var på något sätt rätt så läcker. Vet inte varför jag fick den hemskickad helt men vem tackar nej till gratis saker?!


Special designade coca cola light flaskor, designade i dom tre färger ni ser på kortet framför flaskan. Hade jag fått välja hade jag ju velat ha en rosa ju men den lila är helt okej den med. Får se om jag ger mig på att smaka om colan i är den samma eller om den fått smak av designen.

/Malin

Gårdagens Link outfit

Hade tänkt ge er denna i går men kom lite annat i vägen och nu på morgonen har jag hjälpt mamma att hämta, motera och bära ut soffor.

Men här kommer den nu i alla fall...

Topp: H&M, Jeans: Wear it, Skor: Dinsko, Väska: Kathy Van Zeeland

/Malin

Spanien!

Här kommer mer bilder...

Andra dagen var det ut på upptäckts färd, man vill ju se staden man bor i.


Självklart blev det en hel del mat även denna dag.

Dag tre besökte vi La Manga för sol och ....

just det, här är det till och med på bild. Jag badar, kanske inte direkt ser så njutfullt ut men hur skulle det kunna det kryllade av fiskar!


Under en dag skulle vi visst till ett stället GPS:en inte ville hitta så då fick Mr O ge sig på kartan.

Väl framme blev det shopping och sen massa, ja visst MAT!

En dag ägnade Mr O till att leta upp något Rosa han läst om. Allt för mig, eller?

Det är som det ser ut, en sjö med rosa vatten.


Man blir trött av rosa vatten och långa bilresor så här ska det fyllas på energi med mat


Nu lite bilder på utsikten från våran lägenhet.


Och här bodde vi, i huset med blåa markiser. Fönstren över den högsta markisen.


/Malin



Paket är det bästa jag vet..

Både dom jag betalat själv och dom som är presenter.
I dag fick jag båda delarna i brevlådan, inte undra på att jag blev glad.


/Malin

Inget möte med Joe

Inatt så gör jag mitt första arbetspass efter semestern. Ångest! Jag hade mycket hellre legat i soffan, knaprat chips och kollat på "Meet Joe Black" som går på tv`n ikväll. Ett romantiskt drama om döden...med Anthony Hopkins och Brad Pitt i huvudrollerna. Vanligtvis så gillar jag bara Brad Pitt som skådespelare men i denna roll som Joe Black så är han faktiskt het! Yummie!
Så för er som inte jobbar, boka in "Meet Joe Black" tv 3 kl 21.00 ikväll.

               
                  bild

             
                trailer: youtube

                                                           /sara

Linköping UV

Dagen föll inte helt enligt planering med sol och slappande. Först och främst för att solen inte vissade sig i så stor utsträckning som jag ville förrän det redan var annat inplanerat.
Det fick i stället bli en tur till Linköping med systrarna pricken. Det blev ett besök på campus där Frida ska läsa en kurs till hösten. Vi var nämligen tvugna att ta reda på vart Frida skulle söka sig på torsdagmorgon.
Efter det blev det en kort sväng på IKEA, där Frida handlade lite. Sen in på MC donald och dags för mat och som vi åt, eller i alla fall jag.



Efter maten behövde jag något sött så tvingade tjejerna att låta mig gå in på Ica maxi och köpa hem lite lösgodis.
Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska ligga på soffan eller sitta i soffan när jag äter upp 2 kg godis.

/Malin

Hem där jag blir bortskämd!

Jag är kär, förstår precis hur denna lilla krabat tänker, men om den ena ska få då vill ju den andra också ha så här kan han inte bo.



FINNES:
Ljuvligt söt, lekfull, Yorkshire-kille i sina bästa år. Född 13 sept. 2006, 2kg mycket bra stamtavla.

SÖKES:
Harmoniskt hem där han blir bortskämd, han äter inte torrfoder, det ska vara leverpastej-smörgåsar, ost, köttbullar och vad du själv äter.


Jag förstår som sagt honom precis vem vill tugga på torra kulor!

Vill ni läsa annonsen och kanske ge denna söta pojke ett hem fullt med leverpastej finns annonsen här.

/Malin


gårdagens

Så här var jag klädd igår:

               
                  kofta: la redoute, linne: hm, tights: gina tricot, väska: monroe

                                                            /sara


God morgon tisdag!

Hej där, här är på gång till köket för att laga sig lite frukost. Jag är verkligen seg med att komma igång på dagarna.
Jag vaknar runt 8.00 varje dag, drar mig i sängen någon timme sen hamnar jag vid datorn och inser tidigast efter en timme att jag faktiskt inte ätit något.

Men jag behöver ändå gå ner några kilo efter semestern så vad gör det.

Nu en liten frukost i alla fall så jag håller mig till nästa måltid.

/Malin

Jamen, hur ska detta gå?

Igår så sände tv 3 det näst sista avsnittet av prison break. Och tv-serien är verkligen spännande in i det sista. Massor av saker som skall redas ut i nästa vecka i det sista avsnittet.

Frågan är: Vad fan ska man titta på sedan? Prison break har ju hittills räddat mina tv-kvällar, sedan flera år tillbaka. Och härom året så lades ju en annan favorit ned. Då var det färdigspelat i las vegas. Ska desperate housewives vara enda tv-nöjet för min del nu? 

                          

               
                  bilder: google

                                                     /sara

barn med en "kändis"

Okej, nu har väl ändå hollywood tagit priset i konstigheter!? Spermabanken California Cryobanks donatorer består av män som liknar kändisar. Registret består av hundratals look a likes. Bla Heath Ledger, Hugh Grant, Jay Leno, Ryan Phillippe. Kostnaden för att få en "Ryan Phillippe-bebis" är ca 3000 kr.
Här kan du läsa mer om spektaklet.

               
                 bild

                                                        /sara

snart mer Alicante/Torrevieja men först svenskt!

Närmare bestämt så får ni här det som inhandlades i lördags morse efter hemkomst. Det som inte finns med är smyckena som av någon lustig anledning till hälften är trasiga efter en kväll med arbetskamrater.



H&M



Gina Tricot

/Malin

Dag för dag...

Så där nu ska ni äntligen få se lite, blir en blandad kompott men här har ni Malin goes Toreivieja!


Hej då Sverige, här ger vi oss i väg!

Visst är jag höjd rädd men inte när jag flyger, då är det nästan lite mysigt att se hur saker ser ut nedanför.
Men en sak undrar jag alltid varför bälte när det blir lite guppigt? Det kan ju inte hjälpa om vi störtar?!

Åhh va jag ville sova när jag kom fram 22.00, men samtdigt vill man ju se allt så vi gav oss ut.

Återvändsgränd attans men när vi ändå är här kan vi ju äta tycker Mr O.

Självklart började jag Spanien resan med att äta Paella.

Sen blev det spansk musik på en söt liten bar

Nu var Mr O:s "grande cerveza" drickande i gång på riktigt.

Sen var vi visst lite full het plötsligt och den där stora sängen ni fick se nyss var dags att inviga.
Mr O missuppfattade visst det halva natten och sova på toalettgolvet.

Resten av resan får ni bilder på sen för nu måste jag hitta på något att göra middag av.
/Malin


Nytt hemma kanske?

Jag vill byta ut saker i mitt hem, helst hela huset bokstavligt talat men så blir det inte så får väl roa mig med lite små saker.
Funderar på att driva Mr O till vansinne, och hur gör man det bäst tror ni. Jag har en svag aning om hur det skulle kunna gå till.
Var sägs som att börja med dessa små nyheter i köket?!


Finns att beställa hem här!

/Malin

Jämn match men med lite fusk så...

Vann inte jag i alla fall....


/Malin

Ni får vänta längre...

Tyvärr kommer bilderna dröja lite längre. Inte för att dom inte kommer vara klara i tid utan för att jag ger mig i väg ut nu, Lilla mamsen ligger sjuk och behöver få lite sällskap och frukost så Kapten och jag tänke häla på dom och pyssla om henne lite.

Men bilderna kommer i eftermiddag/kväll.

Nu ska syskonen roa mamma

/Malin

Torrevieja

Det var ju nu tänkt att ge er resan i bilder men det får ni vänta med någon timme för håller på att ladda över bilderna från den stora klumpiga och sega datorn till den här.

Men så länge kan jag bjuda på lite inhandlade saker. Fanns inte mycket till bra shopping enligt mig just i Torriveja men då behovet efter att få handla något var rätt stort så blev det i alla fall en del halvbra fynd.



/Malin

ångest...big time!

Idag så har jag en grym måndagsångest. Det är min sista dag av sommarsemestern. Och att det känns verkligen som om hösten har slagit till på allvar nu, vilket knappast gör saken bättre. :/ Tur att jag har en hel del roliga saker att se fram emot i slutet av veckan då: Det vankas Augustifest i Norrköping torsdag till lördag, vilket innebär marknad, fyrverkerier, live musik mm. Men det bästa av allt är nog ändå finbesöket från Skåne som väntas dyka upp i samband med just denna Augustifesten. :)

Dagens
sysslor kommer däremot bestå av en sväng på stan ev även maxihuset, fylla på kylskåpet, städa, tvätta och avslutningsvis mys i soffan och titta på pb!

                  
                bästa låten just nu

                                                        /sara

Nelly love.

Det märks att man varit i väg rest till ett ställe långt i från internet dagligen och massa fönstershopping på nätet.

Bland annat en otroligt söt klänning från Nelly höll jag på att missa helt, tänk om jag varit borta en vecka till då kanske jag aldrig fått se detta ögongodis.


/Malin

Vad skulle ni rädda?

Fan, vad läskigt! Igår när jag var iväg på fest så brann det i mitt hus! Jag upprepar: DET BRANN I MITT HUS IGÅR! Lyckligtvis så hade ingen kommit till skada. Men min första tanke var: Vad fan skulle jag rädda om olyckan skulle vara framme?
Mina designerväskor, datorn...Fan vilken ångest!
Vad skulle ni rädda om det började brinna i ert hus?

                  
                   bild lånad här.

Den lånade bilden har inget med branden från gårdagen att göra. Ville nämligen inte lägga ut en bild på det egna...


Seg söndag...

I dag är Mr O:s sista semsterdag i morgon ska han tillbaka till jobbet och jag ska ligga hemma och slappa en vecka till. Känns inte alls fel.
Eftersom det är hans sista dag hemma och detta är första dagen sedan vi kom hem som vi alla tre är hemma så har dagen mest bestått av mys och där av min usla uppdatering.

Men när man har en snygging och ett charmtroll hemma så kan man inte vilja annat än att bara ligga i soffan, äta godis och mysa med den hårige och mindre hårige.


/Malin

Gårdagens


Linne: Gina Tricot ( dålig kvalité i kombo med fulla arbetskamrater resulterade i ett trasigt axelband)
Jeans: Nelly.se, Väska: Louis Vuitton, Smycken: Glitter

/Malin

In love <3

Här har ni en lite bättre bild på min nya väska. (Den senaste. Det blev ju som sagt 2 st väskor under semestern. ;) ) Väskmodellen heter Kelly och kommer från Monroe-butiken i Sturegallerian.

En liten parentes. Igår blev det som alltid en liten diskussion runt mitt (och lite runt Malins) väskshoppande. Folk i allmänhet tycker att det är mer eller mindre sinnessjukt att man kan lägga så mycket pengar på väskor som vi gör. Här har ni några argument som jag brukar slänga upp:

* Jag har inga barn och planerar inte att skaffa några heller. Jag lägger mig sällan i vad andra köper (klockor, hus, bilar etc) och förväntar mig att bli bemött på samma sätt.

* Pengarna som jag lägger på väskor är pengar som jag själv har tjänat in...

* Jag, röker inte, jag knarkar inte,  jag går sällan ut på krogen, jag har helt totalrenoverad lägenhet, jag har ingen kostsam bil, jag har inga lån (bortsett från studielån)...

* Jag lägger hellre ett par tusenlappar extra på en väska som jag vet kommer att hålla många, många år framöver än en väska för ett par hundralappar som klara en säsong. 

               

                                            /sara

Mitt i prick!

Ja, personalfesten igår (se föregående inlägg) var verkligen superlyckad. När jag matade in bilderna i datorn nyss så upptäckte jag att jag hade knäppt hela 72 st bilder på festen. De flesta var bra sedan så fanns det ju en del bilder som kanske anses som mindre passande, haha :)
Men som sagt så var det fruktansvärt trevligt och det hoppas jag att vi gör om, snart!

               
              Festen startade med en slags 3-kamp där jag vann pris. En godispåse!

                                                         /sara

Personal kul...

Det var verkligen en underbar eftermiddag/kväll hos Birgitta i går. Tack till er som kom, mindre roligt var det ju att vi anordnar en fest och så backar nästan alla ur i slutet. Ne våning 2 var då inga festprissar den saken är nu konstaterad.

Värdinnan och värden och Lia var verkligen toppen, kan garantera att det inte fanns någon som tyckte det var en tråkig kväll även om den i vissa stunder gick in på lite väl djupa saker.

Vad kan jag säga, går inte att förklara hur roligt det  var så här kommer lite bilder i stället.


Innan mörkret föll på.

Våra enda pojkar på jobbet hade i alla fall inte bangat och dök självklart upp för lite festligheter.

Värdinnorna dansar loss, vilket vi va var fler som gjorde lite senare..

Värden och lillvärdinnan.

Lite bubblande bad för en del av deltagarna.

Sen börjande dom ramla av stolar och somna så då gick var det dags att åka hem.

/ Malin


Hej Sverige!

Hemma, allt upp packat. Kapten hämtad från sitt hundpensionat och redan hunnit med en sväng till maxi huset för shopping. Inte illa va på mindre än ett halvt dygn sedan jag anlände till Skavsta.

Shoppingen var absolut nödvändigt i fall ni undrar, hade sådan abstinens det var verkligen inte mycket till shopping nere i det varma och soliga Torrevieja.

Mer om allt detta senare, men i dag är jag lite upptagen ska nämligen i väg på personalfest klockan 15.00 och har en hel del plock med mat och annat som måste fixas innan.


En liten bild från härromkvällen när vi skulle ut äta.

/Malin

Gårdagens

Här har ni gårdagens outfit.
Vad jag ska ha på mig idag har jag inte orkat tänka på. Jag hade en urjobbig gårdag, tårar i massor. Så gurkskivor på ögonen idag är kanske att föredra...

                
                 klänning: american apparel, kofta: vila väska: monroe (ny)

                 Återkommer med en bättre bild av den nya väskan senare.

                                                     /sara

Fy på mig! Jag borde skämmas!

Fy på mig! Jag borde skämmas! Och om sanningen skall fram så gör jag nog det också. Visst brukar det vara okej att unna sig något extra gott på fredagen och/eller på lördagen. Men om det ser ut som i mitt fall och detta är bara menat inför kvällen så är det ta-mej-tusan inte okej. Nej, inte ens om man heter Sara. Det var väl en förbannad tur att jag iaf köpte godiset i en annan butik, annars så hade jag väl fått skämmas ihjäl vid kassan. :/

               
                 mmmmm, fredag! :)

                                                   /sara

skönhetssömn

Herregud, vad trött jag var igår då jag kom hem från Stockholm. Jag mer eller mindre dök ner i sängen bland mina 7 kuddar straxt efter hemkomsten. Min välbehövda skönhetssömn varade i nästan 10 timmar. Underbart!
Idag så skall jag ner på stan och fixa lite inför helgen samt skälla lite på personalen inne i tre-butiken. Min nummerflytt som skulle gått igenom för några dagar sedan har fortfarande inte blivit klar. *suck* Så var beredd på ett ilsket inlägg senare...

               
                   Dessa gamla godingar fikade jag med igår.

                
                 Testa denna godbit om du har vägarna förbi sergels bageriet.
                 Den var så god att det...censur...

                                          /sara

För er som undrar...

För er som undrar vad jag har haft för mig under de timmarna som jag har haft blogguppehåll så gjorde jag en snabbvisit i huvudstaden. Så nu så sitter jag chockat och stirrar på hur mycket pengar som har försvunnit från shoppingkontot. Låt mig säga att det är tur att det bara är 2 veckor kvar till lön. En 2 veckorsdiet bestående av nudlar och havregrynsgröt kan jag nog lätt stå ut med, haha. ;)

              
                 Några tusenlappar fattigare. Men det var det lätt värt!

                                                  /sara

The ugly truth

...som sagt så var Daniel snäll och bjöd med mig på förhandsvisningen av filmen "The ugly truth" igår.
Efter att ha sett trailern så hade jag egentligen inte några högre förväntningar på filmen. Men tji fick jag. Filmen var riktigt rolig och radade upp diverse exempel på hur olika män och kvinnor är, speciellt då det kommer till att dejta...
Jag skulle vilja kalla filmen för en "tjejfilm" som passar både tjejer och killar...Gå och se den! Filmen har premiär i September...

                
                 Daniel ger filmen 2 tummar upp.
                 Mitt betyg:  

                                             /sara

Gårdagens

The ugly truth ja, det är väl ett ganska passande namn på gårdagens sunkiga, osminkade outfit...för precis sådär fräsch kände jag mig efter att ha legat däckad hela dagen i sängen. And yes, för er som tycker att jag är fåfängan själv...Jag gick precis så där ofixad till bion. (Oh, my god! :O ) Därinne är det ju ändå mörkt liksom, så vem bryr sig?

Idag så är det frisörbesök som gäller på morgonen och när jag kommer hem så skall jag ge er en hint om vad jag tyckte om förhandsvisningen av filmen "The ugly truth" som Daniel och jag var på igår kväll.

               
                 stickad kofta: gina tricot, klänning: hm, väska: fendi

                                                          /sara

semestersjukan

Jag har drabbats av en mindre semesterförkylning och huvudet tycks väga ett ton. Hittills så har dagen bestått av pannkaksbrunch, sympatitelefonsamtal och en massa degande i soffan. Nu så skall jag fortsätta dega och försöka kurera mig till kvällen då det är bio som gäller. Min snälla kompis Daniel ska ta med mig på förhandsvisningen av en film som kommer ut nästa månad. =)

               
                  fullkornspannkakor och glass is the shit!

                                                    /sara

Storslam för twilight...igen!

Härom kvällen så gick årets teen choice awards av stapeln i LA. Kvällens stora vinnare var utan tvekan Twilight som kammade hem hela 11 priser. Andra vinnare var bla Britney Spears, Megan Fox och Gossip girls.
Här kan du se alla pristagarna.

                  
                  
                  
                        bilder

                                                 /sara
                


Dubbelbröllop!

Dagens största nyhet måste väl utan tvekan vara prinsessan Madeleine och Jonas förlovning. Stort grattis! Det måste kännas bra, att äntligen få byta ringar efter 7-8 år tillsammans. Frågan är bara var och när bröllopet skall stunda? Om ni frågar mig så får det gärna bli dubbelbröllop ihop med Viktoria och Daniel nästa år, fast de får fortfarande hålla sig inom samma budget som var tänkt från början. Ett "simpelt litet" bröllop för 20-30 miljoner som skattebetalarna får stå för! Egentligen så skulle traditionen att brudens far betalar för bröllopet passa utmärkt här. Eller vad säger ni?

              
                   bild lånad här

                                            /sara

Johnny Depp skrämmer skiten ur mig!

Jack Nicholson är läskig som i "the shining". Robert De Niro är otäck i filmen "cape fear" och Anthony Hopkins kannibalkaraktär i "när lammen tystnar" behöver jag väl egentligen inte ens nämna som ett av namnen bland läskiga rollkaraktärer...?
Men det är faktiskt inte någon av ovanstående som skrämmer mig mest på film. Den som skrämmer mig mest är faktiskt Johnny Depp! Helt ärligt så skrämmer han skiten ur mig. Första gången var; då han blev uppäten av sängen i "nightmare on elmstreet" sedan så dröjde det ganska många år innan han axlade huvudrollen i "Charlie and the chocolate factory" och den kunde jag faktiskt inte ens se färdigt eftersom han var så läskig i rollensom Willy Wonka. Så jag behöver väl knappast säga vad jag tänkte då jag fick höra att han skall spela in "Alice in wonderland"

               
               
               
                   Skräckbilder x 3 lånat hos google

                                                           /sara

Gårdagens

Trots mardrömmen inatt så har den här dagen varit ganska så bra. Här är några av anledningarna:

* Mina tv-kanalen är tillbaka! Jäklar vad jag skall titta på tv ikväll. Jag ska se igen för alla förlorade dagar så stör ej! ;)

* Lunchbesök av mamma.
Love you!

* Jag har pratat med Lisa som berättade att hon och Tommy kommer till Norrköping under Augustifesten. Guuuud så himla skoj! :D

* Ibland kan ett par väl valda ord verkligen värma mitt shoppingberoende hjärta.
"Shoppa loss ordentligt nu, så hörs vi senare!" Killar, svårare än så behöver det inte vara...

Btw: Här har ni gårdagens outfit

               
                  kofta: hm, klänning: gina tricot, väska: monroe
                
                 Jag har någon slags hatkärlek till denna kalvskinnsväska. 
                 Den är ju så fin men ändå inte min stil. Får ta och slänga ut den på 
                 bloppisen eller något vart efter...

                                                        /sara


tips på snygga västar

Ville bara tipsa om ett några galet snygga västar som trillat in hos modekungen.
Klicka på bilderna för större format.



                                     /sara

Drömfångare

Fan, vilken mardröm jag hade inatt! Den var så verklig att jag var tvungen att gå upp en stund och fundera på om det verkligen hade hänt. Den innehöll verkligen saker som var väldigt lika hur jag skulle handla i verkliga livet samt följderna av denna handling. Hua! :/ Jag får nog ta och investera i en drömfångare om mardrömmen skulle komma tillbaka. För att ge er en hint om vad mardrömmen handlade om så kan jag ju säga att om ni har sett filmerna "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" och "Wedding crashers" Så kan ni ta Gloria Cleary`s(Isla Fisher)+Andy Anderson`s(Kate Hudson) rollkaraktärer och multiplicera dem med 10 så har ni verkligen flickan från helvetet, alltså moi! Och tro mig så vill jag verkligen inte bli/vara.

                                        
                                                  drömfångare

                                                       /sara

Välkommen till betonggallerian

Jag fick ett ryck idag och tog bussen ut till Hageby för att ta en sväng i shoppinggallerian Hagebycentrum. Nog för att jag visste att de håller på att bygga ut gallerian men jag hade inte den blekaste aning om att de hade kamouflerat den så väl att jag skulle missa hållplatsen! Jag hamnade ist vid ändhållplatsen och fick knalla till gallerian i stekande hetta. 

              
              
                Mitt ute i betonggettot, påväg mot gallerian...i 28 graders värme!

              
                Inne i den här betongklossen finns numera hagebycentrum...
              
              Suget för shopping försvann ännu fortare då jag kom in i betongklossen.

              
                Det blev inte någon shopping men väl hemma lite tröstfika...

                                                  /sara

Snusk på elitnivå!

Seriöst! Hur jävla snuskigt är inte detta!? Snusk på elitnivå, skulle jag vilja kalla det. Just nu så tackar jag gudarna att jag för en gångs skull inte befinner mig i Skåne. Då hade jag med största sannolikhet sovit med lampan tänd fram till 30 års ålder samt drömt mardrömmar om hur det krasar under sulorna på mina pumps. Urk! :/

                 
                En nyckelpiga är okej men när de hänger i klasar likt vindruvor 
                så är det snarare kinky.

                                                                  /sara
              


Gårdagens

Jag är heeeeelt slut, färdig som människa, finito...och det har ingenting med gårdagen att göra utan enbart pga av dagens kraftansträngning. Jag berättar mer om den senare. Nu så måste jag till affären och belöna mig med något gott!
Här har ni förresten gårdagens outfit:

               
                 kofta: åhlens, klänning: hm, örhängen: hm, väska: chanel
 
               

                                                    /sara

Dagens kändiscitat

Dagens kändiscitat är verkligen inte någon "idiotisk groda" som hoppat ut ur någon storbystad bimbos silikonstinna läppar. Nej, detta kommer från modedesigners Diane von Furstenberg:

" The most important relationship you will ever have is the one with yourself."

               
                    Diane von Furstenberg

                                                               /sara

smakprov på kvällens outfit...

I väntan på att min skjuts skall dyka upp så ger jag er ett smakprov på kvällens outfit. En bättre bild får ni forhoppningsvis imorgon, såvida jag kommer ihåg att fota den när jag kommer hem ikväll. Det vet man ju aldrig, hihi. ;)
Önskar er alla supertrevlig lördagskväll...men inte för trevlig
som jag brukar tillägga lite snyggt och diskret. ;)

              

                                                     /sara

Nygammal väska!

Jag har alltid gillat modellen på fendi`s spy bag. Men en väska där minimum priset ligger på ca 15000 kr är tom lite magstarkt för mig. Sedan hittade jag en finfin godbit på 40 % rean på nätet som jag började grubbla över om jag skulle slå till på...Jag grubblade så länge att den hann sälja slut och deppigheten var ett faktum! Men som en skänk från ovan och via kontakter så fanns det en tös som tröttnat på sin spy bag (Hur man nu kan göra det!?)
Så vips rök min semesterkassa men vad tusan gör det då jag har en alldeles, alldeles underbar nygammal väska!? Nada!

               

                                                   /sara

gårdagens

Här kommer gårdagens...
Det måste väl nästan vara tredje eller fjärde dagen i rad som jag kommer ihåg att publicera den? Duktigt eller vad? ;)

               
                kofta:
åhlens, chiffonglinne: Karl Lagerfeld, jeansshorts: & now
                armband: lindex

             
                   En lite bättre närbild på armbandet...

                                                         /sara
                 


Skönheten och odjuret

Haha, vilka kontraster det blev nu. Jag sitter och tittar på superläskige Robert De Niro i rollen som psykopat i thrillern "Cape fear" som går på tv 4 just nu, samtidigt som jag får sms från någon som är raka motsatsen till Robert De Niro...
Messet kom från sötaste Malin som lät meddela att hon kommit fram till Alicante i Spanien. Orättvist eller vad? Jaja, vi får hoppas att hon får en underbar semester så att hon är laddad inför festen då hon kommer hem. ;)

                
                     cape fear

                                                           /sara

Nikki Reed vet varför Rob går hem hos kvinnorna...

Robert Pattinson blev nyligen framröstad till världens sexigaste man av glamour magazine`s läsare. För er som undrar varför denne snygging går hem hos kvinnorna, så kan hans twilight-motspelerska Nikki Reed ha svaret(!?):

"Rob is sort of feminine looking and I think young girls like boys that look like women."

                                          
 
                                             Robert och Nikki

                                                          /sara

gårdagens

Fasen, vad skönt det har varit med klänningsväder hela veckan! Denna bar jag igår under shoppingturen och  på tjejkvällen hemma hos Malin.

               
klänning: glitzy (med egna guldknappar...orginalknapparna i plast var ju så hemska :/ )

                                                 /sara

Titta titta!

Eftersom jag ändå är så morgonpigg i dag och för rastlös för att ligga kvar i sängen kan jag väl lika gärna blogga.

Här ska ni få se ett par skor som nu ligger på listan över saker jag troligen kommer köpa inom en snar framtid.

Skorna finns att köpa hos pocobello

/Malin

På väg någonstans...

Fredag 7 augusti och i dag ger jag mig av. Om så där 6 timmar åker vi till flygplatsen och sen blir det den vanliga tråkiga väntan innan man får lyfta och äntligen landa i det andra landet.

Ska gå och packa det sista till Kapten nu så att han får med sig tillräckligt med godis och mat på sin lilla semester vistelse på Pensionat.


Då var min incheckade väska klar för avresa ska jag bara packa handbagage och kanske försöka slinka ner med lite saker i Mr O:s handbagage.

/Malin

Teknikens under

Hemkommen från en urtrevlig skvallerkväll hos Malin och trött som få. Men ändå ivrig att komma igång med den nya telefonen som jag slog till på idag.
Lite komiskt att jag just kom och tänka på en sak som Malin sade tidigare under kvällen: "Tjejer läser flera böcker än killar. Killar kan däremot ägna timmar till att läsa teknikmanualer..." så sant, så sant...Frågan är bara vart karln som skall läsa min mobilmanual befinner sig nu!? För satan, vad trist och krångligt det är att komma igång med nya telefoner. Jag hade mycket hellre bläddrat i en modetidning just nu...

              
               Lite svårt att fånga färgen på den nya nallen...här har ni en bättre bild.

                                                        /sara

Shopping från i måndags

Då var det kväll och sista kvällen hemma innan avresa. Troligen min sista blogg med då datorn åker ner i väskan direkt i morgonbitti.

Har tillbringat kvällen med Sara, ätit gott och sett på en kass film men trevligt som alltid var det ändå.
Nu ska jag packa resväskorna och packa hundväskan så att vi alla är redo för avresa i morgon.

8.00 ca åker vi härifrån för att lämna av Kapten, sen blir det hem och fixa det sista innan vi beger oss till flyget.
Kommer försöka blogga från Spanien men vet ännu inte hur vida vi kommer ha internet i lägenheten eller ej så vi får se hur det blir.

Nu till det som shoppades i måndags när jag egentligen var på stan för att handla presenter till Mr O

...........

Det trodde jag ni kunde få se ja, men icke har ju bilderna på den andra datorn så ni får vänta med det, kanske till senare i dag eller ända tills jag kommer hem.

/Malin

Lunch och shopping

Hemkommen från en sväng på stan med Daniel. Trevlig lunch samt en ny mobiltelefon blev det. Jag visar upp den senare. Nu så skall jag ta en snabbdusch innan jag sticker iväg till godisaffären. Ikväll så blir det tjejkväll med underbaraste Malin! :) 

               
                Så här tyckte Daniel om lunchen och sällskapet, haha ;)

                                                    /sara

Gran torino och toffifee

Igår så blev det en spontan kvällsvända till videobutiken. Kom därifrån med en påse toffifee (videobutiken säljer dem i lösvikt, mums!) och filmen "Gran torino"

"Gran torino" är en film av (regi) och med Clint Eastwood i huvudrollen som rasistisk änkling. Walt (Clintan) är gammal krigsveteran som efter sin fru`s död bor i ett kvarter där större delen invånarna är invandrare samt där kriminella gäng härjar titt som tätt. Grannarna är en familj från sydostasien och Walt avskyr dem mer än något annat på jorden dessutom så försöker grannpojken stjäla hans ögonsten en Gran torino...

Wow, vilken film! Jag gillade Clintan`s Oscarbelönade drama "Million dollar baby" men denna är nog ta-mej-tusan bättre. Se den!
Betyg:  av 5 möjliga

               
                  här kan du se trailern för filmen "gran torino"

                                            /sara

Gårdagens andra

Nu har jag besök av en till hund som måste underhållas, men först ska ni få se gårdagkvällens outfit.

Klänning: American apparel

/Malin

Mer födelsedag..

Här lite bilder från gästerna som var över på middag i går kväll. Var som sagt en sen ankomst, men när dom väl var här så hade vi riktigt trevligt.


Mr O och Nicke

Mr O:s mamma och lillebror.

/Malin

Dagens etta

Det är snart dags att stänga ner den här och vänta in gästerna men måste ge er en dagens först. Det är dock inte det jag har på mig nu ni får se utan det jag haft på mig tidigare i dag.



Topp: Forever 21, Jeans short: Gina Tricot

/Malin

Mr O God morgon!

Nu har snart hela födelsedagen gått för pojken men ännu har inte sista gästerna varit här, ne dom kommer över på middag vid 19.00. Eller vi har bestämt 19.00 men dom lär inte vara här innan 19.30 då dom aldrig är i tid.
Men men det får jag väl ta även om jag avskyr det grymt mycket. Människor borde lära sig passa tiden bättre.

Här lite bilder från det det firande som varit hittills i alla fall...

Kapten väntar på att husse ska vakna till.

Paket öppning, två nyfikna pojkar som spänt väntar på att få se vad som finns i.

Sen kom min mor och lillebror förbi med present och då bjöds det på följande...

Så klart det blev hemmagjort smörgåstårta. Även denna gång har jag lyckats perfekt.

/Malin


En dagens

Nämen, kors i taket! Det blev en dagens outfit idag ist för en "gårdagens" ;)

Kan ju även tillägga att denna dag har varit till mer än belåtenhet. Grillat till lunch, en snabb sväng i maxihuset, har fått ett nytt halsband och sist men inte minst så slog jag till på en ny väska. Den är så underbar att jag saknar ord! Visar upp den senare! <3

              
                kofta:
åhlens, klänning: hm, halsband: Det nya, fina som jag fick idag.

                                                               /sara

5 saker som jag har gjort...

Hej! Nu är jag tillbaka från mitt lilla blogguppehåll. Jag har haft sällskap hemma hos mig några dagar och tyckte att det var lite opassande att smacka upp datorn och blogga mitt i allt. Mycket kan man anklaga mig för men ouppfostrad och oartig är jag definitivt inte iaf...

För er som undrar, så kan jag ju berätta att jag bla har sysslat med dessa 5 sakerna dessa dagar:

* Blivit bjuden på kinamat, italienskt och amerikanskmat. (amerikanskt: iform av cheeseburgare i massor, haha) Med andra ord så har vi käkat ute varenda dag. Snacka om semesterlyx.

* Shopping var absolut inte sällskapets favoritsyssla. ;) Återkommer till shoppingen senare...

* Jag har blivit galen av avundsjuka på Lisa som slagit till på en gucciväska i Milano. (grrrrr)

* Varit och sett filmen "Sommaren med Göran" Vanligtvis så brukar jag inte gilla svenska filmer men denna var sjukt rolig. Gå och se!

* Varit på mysig picknick...Jag har länge tyckt att picknick varit lite lökigt trams men fasen vad mysigt det var att packa ned filten, sticka iväg och handla fika som man sedan mumsar på utvald plats...

        

               
                   Här är utsikten från vår picknickplats...

                                         /sara

I dag blir det kalas igen....

Godmorgon mina sötnosar.
I dag kommer det vara fullt upp här, ska straxt gå och göra lite frukost och väcka mitt födelsedagsbarn med paket.
Inte klokt att det redan är 5 agusti, sommaren är med andra ord snart slut. Blää men har ju bara några dagar kvar nu innan jag får sola och njuta i syd Europa.

Nu vrider och vänder Mr O sig så bäst att sätta fart.

/Malin

Till bror min

Ja i dag var det ju som sagt dags att träffa ena halvbrorsan igen. Denna gång var det hemma hos honom.
Då hans dotter nyligen eller ju i alla fall för en månad sedan fyllt år så skulle hon ju firas och det var ju perfekt för då fick jag även träffa två av mina systrar. Den ena har jag aldrig träffat förrut så det var lite extra kul. Men självklart var det helt underbart att träffa andra syrran med som man inte sett på säkert 10 år.

I alla fall till saken det här hade jag på min, när jag begav mig till Finspång alias äggskallebyn.




Linne: H&M, Jeans: Nelly.com, Väska: Kathy van Zeeland

/Malin



Sysslor

Då var det kväll och jag får blogga/ sitta vid datorn igen. I vissa stunder ångrar jag mitt dags förbud men samtidigt får jag betydligen mycket mer gjort hemma dom dagarna jag inte sitter vid datorn än annars.

Hade ju lite att fixa i dag och nu ska vi se hur det gått med att göra listan...

  • Äta frukost (KLART)
  • Åka till Maxi huset och köpa dom sista paketen till Mr O (KLART)
  • Städa ( klar till hälften i alla fall)
  • Ev måla (ej hunnit med)
  • Åka till halvbrosan och hälsa på (KLART och det var väldigt trevlig. Även träffat två systrar och lite syskonbarn)
  • Förbereda smörgåstårtan (KLART)
Nu insåg jag att jag är mer än värd en guld stjärna jag borde få en present för så här bra trodde jag ju inte ens själv att det skulle gå. Men shoppade ju lite i går och nu behöver jag inte känna mig dum över det utan var helt klart värd det efter dagens slit.

/Malin


2009-08-04

I dag är det fullt upp här. Det ska hinnas med en hel del så jag måste verkligen sätta fart.


I dag ska jag hinna med:
  • Äta frukost
  • Åka till Maxi huset och köpa dom sista paketen till Mr O
  • Städa
  • Ev måla
  • Åka till halvbrosan och hälsa på
  • Förbereda smörgåstårtan
Ja ni ser det blir nog inte en lugn stund så vi hörs i kväll

/Malin

Dagens andra

Här kommer kvällens outfit och nu blir det sängen. Hörs i morgon.


Topp: Gina Tricot, Jeans: Nelly.com

/Malin

Dagens första

I dag får ni två outfits då klädombyten gjorts ett antal gånger på grund av ärenden i stan, målning och sedan en avstickare till mamma på kvällen.


Topp: H&M, Jeans: Wear it

/Malin

Boka in 20 november.

Den dagen är i alla fall inbokad i min kalender nu, varför? Vad tror ni det är ju Sverige premiär då för 2 filmen av 4.


bild lånad här!

/Malin

Outfit Fredag

Ledsen att uppdatering kommer så sent men så är det när man jobba helg och måste vara på jobbet större delen av tiden. Men nu är det slut med det för ett tag framöver. JIPPI!

Här har ni kläderna som fick följa med mig på 5-års kalas i fredags.

Top: Gina Tricot, Jeans: Wear it, Skor: Skopunkten

/Malin

Gissa vad som fattas!?

Som många av er kanske vet så beslutade sig min TV att döda alla mina tv-kanaler härom dagen i samband med ommöbleringen...
Så nu likt folket i början av 1900-talet (innan TV`n kom) så får jag roa mig på annat sätt. Då blir små banala saker plötsligt vääääääldigt roliga. ;)

               
                 Gissa vilka ord som fattas?

                                                            /sara

3 för 20

Ah, nästan 7 timmar in på min andra semesterperiod så sitter jag och firar med pistagebullar från hemköp. 3 för 20 kr. Mums! :)

               

                                              /sara

Ibland så ligger Svedala efter...

Jag har fastnat för Snow patrol låten "Crack the shutters" vilken jag trodde var en ny låt eftersom radiostationerna spelar den som ny musik. Men låten är ju nästan ett år gammal! Ibland så ligger vi verkligen efter i Svedala. ;) För er som inte har hört låten så kan ni lyssna på klippet nedan.

...och det bästa av allt: Om ca 12 h så kan jag titulera mig som semesterfirare! 2 veckor skön, välbehövd, efterlängtad semester, det ni! :)
...så skulle jag behövas på jobbet så kan ni (om ni ha tur) nå mig ute på vischan bland amishfolket! ;)

             
                klipp: youtube

                                                     /sara

RSS 2.0