Manligt snyggt vs kvinnligt snyggt

I senaste nr av tidningen solo så skriver Calle Schulman en krönika om att män och kvinnor inte riktigt tycker om samma saker i klädväg (oftast) och han har så rätt, så rätt. Jag skrattade en hel del då jag läste den. Den krönikan var antagligen det bästa jag läst sedan Anders Rydell slutade skriva för veckorevyn.

Jag har fortfarande inte en aning om vad jag ska ha på mig ikväll eftersom jag inte brytt mig om att skaffa någon ny nyårsblåsa. Vanligtvis så brukar jag ha 3 tankar i huvudet då jag väljer outfit:

* Vad vill jag uppnå?
One night stand...Killar är simpla varelser. Så i detta fall så räcker det att visa lite hud, framhäv gärna både tuttar och rumpa och nattsällskapet är kirrat. ;)

* Avundsjuka?
Vill man ha avundsjuka från andra tjejer. Tänk dyra skor, dyra smycken, väskor och gärna det senaste i klädväg. Låna gärna inspiration från Elin Kling.

* Humör?
Vilket humör jag är på brukar jag matcha outfit med. Rött= grrr, blått=lekfullt, svart=smälta in i mängden...



Några (onödiga) parenteser:

* Varför föredrar 95 % av hetrosexuella killar Fahrman framför Kling?

* Killar (och jag med oftast...) har i allmänhet väldigt svårt för kjolar och byxor med hög midja.


Jag: Åhhh, vilken snygg kjol...!

Philip: Vilken?

Jag: Den där högt skurna...

Philip: Uhm, ska kjolen sitta sådär...? På magen!?


                             Gott nytt på er/kramar sara


Coco Chanel

Jag har legat och myst i soffan framför en 3 h lång film om Gabrielle Chanel, kanske mer känd som Coco Chanel.

Jag hade från början inga högre förväntningar på den här filmen men den var verkligen underbar. Jag älskade kläderna, romantiken, skådespelet och inte minst sagt hur självständigt envis Coco Chanel var. Handlingen pendlar mellan då och nutid (men det är inga som helst problem att hålla isär tiden) Historia om hur hur Coco växte upp, blev förälskad, hur parfymen chanel no 5 och hur den lilla svarta kom till berättas i den här filmen. Hade jag fått önska något mera så hade jag mer än gärna velat veta mer om 2:55an (väskan) som skymtar förbi i filmen vid flera tillfällen.

Betyg:     av 5 möjliga

 

                


                                         /sara


Bilder!

Här kommer lite bilder från Miami Beach...


Hotellrummet i London. Inte det minste oskön säng.


Utsidan av Hotellet på South Beach



Lite av det man såg dagligen.


Lite av nödshoppingen första dagen. Bilder på kläder m.m av vikt kommer när jag lyckats plocka upp all packning.


Hotellpoolen där vattnet var så kallt att tårna frös till is när man doppade dom :D

Mer bilder kommer...

/Malin

Bruce Springsteen

Egentligen så är jag inget fan av Bruce Springsteen utan tycker att han är rätt så överskattad som artist. Men visst finns det guldkorn som "dancing in the dark" och oemotståndliga "my hometown" som jag är helt såld på just nu. Det blir väl till att leta upp någon Bruce Springsteen-greatest hits inom en snar framtid, skulle jag tro...

             
                video: youtube


                                                    /sara

Hem kalla hem.

Kan inte säga att det är skönt att vara hemma. För fy fan va kallt det är. Frös så mycket i går att jag sov med mysdress, duntäcke och en fleecepläd. Ska detta vara männsklig kyla? Jag vill tillbaka till värmen NU!

Ska åka och hämta den lilla håriga bebisen nu.

/Malin

Victoria secret

Ni glömmer väl inte bort att titta på årets mest glamourösa modeshow ikväll? Just precis, ikväll kl 20.00 så sänder tv 3 Victoria secret fashionshow 2009. Alltid lika pampigt och glamouröst. Uppträder gör black eyed peas. Jag kommer iaf sitta bänkad med chipspåsen i högsta hugg, beundra all perfektion och späda på mina redan befintliga kroppskomplex. ;)


                

                
                 bilder: google


                                             /sara


Mina matnojor

Jag har matnojor, grova sådana. Man kan dessutom dela upp dem i två kategorier:

Den första kan vi kalla för "besatthet". Det är en typ av mat som jag blir mer eller mindre besatt av under en period. Jag äter den i enorma mängder och på konstiga tider att det är på gränsen till sjukligt. Just nu så är jag inne på chokladdoppad banankaka och chokladpudding. Detta började i söndagskväll då jag kom på att jag var bara tvungen att ha chokladpudding kl 21.50 på kvällen. Så det bar av till hemköp som stänger kl 22 för inhandling av mjölk och chokladpudding-pulver. Sprang sedan hem och vispade upp 2 st påsar chokladpudding med 5 dl mjölk och åt upp allt själv. Helt normalt...eller inte.

Den andra kategorin är mat som jag faktiskt en gång i tiden har ätit (och tyckt om) men numera så skulle jag inte ens äta det under pistolhot. Här är några sådana exempel:

* sill: Jag gillade sill när jag var liten. Nu mera så kan jag inte ens titta på skiten utan att tänka gummibitar!

* blodpudding var mums ända tills jag faktiskt förstod att det faktiskt var gjort av blod. Surprise, surprise! ;)

* keso med smak av päron och vanilj smakade efterrätt(piggelinglass) och passade mig utmärkt som mellanmål ända tills jag föråt mig på det och kräktes piggelin-keso genom näsan!

* Min senaste matnoja är kanske den mest bisarra av dem alla. Den kom jag i kontakt med nu runt julen. Jag har alltid ätit julskinka fram tills i år...Tyckte att det var lite läskigt att äta det. Jag trodde först att det var pga att köttet var kallt. Kött skall ju faktiskt vara varmt när man äter det...Men slog jag huvudet på spiken. Det var stjärten på en gris som jag satt och tuggade på. Ett kallt grisarsle! Så nu lär jag aldrig mer kunna äta skinka.


               
                tacka vet jag chokladpudding


                                 /sara
 


Till Kristina!

Hej!
Tack för en bra blogg! Hittade nyligen hit :)
Har en några frågor till dig som verkar ha koll på mulberry väskor. Jag har nu länge funderat på en svart vanlig bayswater men när jag såg den i affären (NK) så såg skinnet lite matt och knottrig ut. Tycker att alla andras väskor ser blanka och fina ut. Ska det se ut så i början när de är nya? Eller blir de blanka med tiden?
Skulle vara jätte tacksam för svar!
Mvh Kristina


Jag blir så himla glad när ni anförtror er med frågor runt mulberry-väskor till mig. Att ni känner sådan tillit att ställa frågor runt "guldklimpar" värda ca 8000-10000 kr...Det är ta-mej-tusan inte illa. Fortsätt gärna att peppra oss med frågor. Vi svarar gärna så gott vi kan.

Till Kristina:
Jag är ingen expert på mulberrys väskor som är i darwinskinn. Jag äger själv ingen. (än så länge) Men jag har också studerat blankheten på den svarta och den oak-färgade. Jag kan tänka mig att just detta matrialet blir snyggare med åren. Sedan så beror det nog på hur ofta man behandlar dem med collonil-spray. Men för att vara helt på den säkra sidan så fråga gärna butikspersonalen inne på mulberry. De hjälper nog mer än gärna till och guidar dig bland mulberry-godbitarna. Lycka till!

mvh sara


              
                  mulberry bayswater i darwinskinn



                                     /sara


Vi ses snart...

Här kommer en hälsning från en väntande prinsessa på en otroligt långtråkig flygplats. Om så där 2 timmar kommer vi åka härifrån och vara på väg hem till kylan.
Fy va tråkigt säger jag bara, vill inte hem till snö och minusgrader. Vill fortsätta kunna gå i sommarklänningar och njuta av att det aldrig är kyligare än att det räcker med en cardigan.

Jag anländer i alla fall till Sverige i morgon ca 18.00 svensk tid. Dett är ju självklart om allt går som det ska men vi kan ju hoppas på att resan hem inte blir lika jobbig som den hit.

/Malin

designerbag

Första gången jag kom i kontakt med begreppet "att hyra designerväskor" var då Carrie`s assistent outade den mer eller mindre brillianta nättjänsten. Och jag kan tänka mig att just den typen av tjänster fullkomligt exploderade efter satc-filmen, iaf i USA. Här hemma så hittade jag en svensk sida som körde på det konceptet så det var ju givetvis värt en länkning.
Nu så har jag hittat en till sida som hyr ut designerväskor. Den här sidan gillar jag skarpt. Den känns lite yngre, trendigare och fräschare på något vis. Själv så föredrar jag ju att äga mina egna designerväskor men för er som nöjer er med att vara prinsessa för en vecka eller en dag så tycker jag absolut att ni ska spana in designerbag. Utbudet är fantastiskt: 2:55an trängs med godbitar från mitt älskade mulberry, gucci, louis vuitton mf.

               

                         bild: designerbag

 

                                  /sara


2009-12-27

Hej hopp!
Här skinner solen och ska snart ner till stranden och hoppas på att det inte blåser så förbannat så man i alla fall kan få lite sol på sig.
Annars vankas det shopping i eftermiddag. Är ju våran sista heldag här så ska försöka köpa det sista, främst försöka hitta några julklappar till billiga penningar då jag fick använda en del av mina sparpengar för att överleva innan väskorna kom.

I går var vi i alla fall ute på Usas södraste spets, Key West. Var helt otroligt vackert att blicka ut över havet. Tyvärr var det lite för molnigt för att se till Cuba.

Ne bäst att ge sig av innan solen väljer att gömma sig igen.

/Malin

gårdagens

Tänkte slå 2 flugor i en smäll; både visa er gårdagens klädval och ge er en sådan där high & low-lista.

Höjdpunkter

* Tro det eller ej men jag känner mig motiverad till att jobba imorgon. Detta brukar jag ju aldrig säga. Vad fan är det som händer! :O

* Gud älskar mig! Eller okej en överdrift kanske. Men han tycker iaf synd om mig för att mina favoritjeans gick sönder för ett par veckor sedan. Detta kompenseras med att det finns snygga levis jeans i varenda butik jag går in i! :)


Low

* Boys. Har just nu en slags hatkärlek till dessa varelser. Varför i helvete ska ni krångla till allting egentligen!? Can`t live without them or with them... :/

* Ångrar mig att jag inte skrev svarta lådan på önskelistan. Hade varit bra att ha inför beach 2010. :P



...och här kommer gårdagens:

                
                 tröja:
whyred, linne: gina tricot, stuprör: divided


                                                 /sara


Mulberry Alexa

Just nu så pågår mulberrys 50 % rea. Vanligtvis så hade jag gått bananas: vrålat rakt ut och klickat hem saker som jag egentligen varken har råd med eller behöver. Anledningen att jag ligger lågt på väskfronten just nu är ursnygga, kommande mulberry alexa. Från början så var jag inte alls förtjust i den men nu så blir jag tårögd så fort jag ser en bild av godbiten. Så med andra ord så blir det varken något reabesök på NK eller någon av butikerna på Birgerl Jarlsgatan. Mulberry Alexa släpps 12/1-10 för er som undrar och suktar efter en. Här kan ni titta närmare på Alexa-kollektionen.


                

               
                  bilder: google


                                        /sara

whyred

Hmmm, det verkar som om Fia är försenad. Så jag tänkte passa på att visa er mitt senaste tillskott i garderoben. Det är en leopardmönstrad topp från whyred. Ursnygg men hade önskat att den hade suttit åt lite mer, kanske...
Den åker på idag, tror jag.

               


                                           /sara

3 klappar kvar...

Jag har 3 julklappar kvar, liggandes i bokhyllan i vardagsrummet och om någon timme så skall en av nedanstående julklapp delas ut. Vilken det blir säger jag jag inte. ;)
Nu så skall jag äta frukost och hoppa in i duschen...


                


                                             /sara

              

Merry Christmas

Det är nog det vanligaste utrycket här i dag. Alla verkar på något sätt känna sig tvugna att uttala dom orden när man går ur en affär, möter någon trevlig filur på gatan eller liknande.
Känns skumt för annan som inte är van att främlingar säger detta till än bara man går förbi, vi är verkligen ett osocialt folk vi svenskar om man jämför.

Men nog om det, här är typ allt stängt, eller några av dom små lite mer turist aktiga affärerna är öppna men där finns ju inte mycket att hurra över.
I kväll blir det i alla fall middag med Anna, ska bli trevligt. Skulle ha gått ut i går men då allt här har öppet fram till 24.00 dagen innan julfirandet så fick vi inte tillfälle utan hon var tvungen att jobba.
I stället blev det resturangbesök med våran gamle man här på hotellet Otto. En Österrikare som är hur snäll och generös som helst.
Efter maten blev det ett besök på det fina kändishotellet Delano. Bilderna går så sakta att ladda upp här så det är därför ni inte fått se mycket av resan men lovar massproduktion av bilder så fort vi kommer tillbaka till kylan.

Nu ska jag sätta mig ner och skriva alla dessa tråkiga vykort. Beklagar att det inte blir många av er där ute som kommer få något men hur kul är det att spendera semestern med att leta brevlåda. Ni vet ju ändå hur vi har det genom att läsa inläggen så.

Otto och Mr O första gången Österrikaren lagade mat till oss.

/Malin

3/4 dagens

Just nu så kan jag inte annat än att hålla med om brorsans egen-påhittade ordspråk: "Julen är komatrollens högtid..." För visst tusan är man seg efter all god mat och allt stressande inför julen.

Idag har jag trängts ute vid maxi-området. Visserligen så var bara matbutikerna, onoff, media markt och co öppet men det räckte gott och väl. Pappa lyckades fynda en ny kamera+lite tillbehör. Själv så köpte jag ingenting.
Resten av eftermiddagen så har det slöats på soffan. Såg härliga school of rock för en stund sedan. Jack Black är sjukt rolig.
Nu så skall jag hoppa i mysbyxorna, hinka kaffe och fortsätta mysa i soffan. :)

Här har ni 3/4 dagens (innan mysbyxorna åker på)


               
                kofta: mq, topp: hm, jeans: only



                                  /sara

Förmiddagens funderingar

Åh herregud; jag vaknade med känslan av att jag hade övertagit rollen som årets julgris. Sista backningen tog jag vid kl 23, sammanlagt så blev det 4 omgångar! Shit! :O
Hur många omgångar julmat blev det för er del igår?

Jag hade tänkt att släpa mitt trötta arsle ut till maxi-området idag eftersom det är väl det enda som är öppet i shoppingväg idag eller är det någon med säker koll som vet om butikerna i norrköping city är öppet idag?

Och sist men inte minst förmiddagens tredje fundering: Är det snöblandat skit som kommer ned från himlen? Hade ju just vant mig vid att ha några minusgrader och mängder med vit snö på backen...

Jaja, nu så ska jag sätta fart. Blev lite snålt med bilder igår hemma hos mina föräldrar men det var en samma, trevliga skara människor som trändes hemma hos mina päron som "alltid": mamma, pappa, brorsan+hans 2 barn, brorsans ex-fru med tillhörande nya make och tillhörande 2 barn och så jag! :)

Jag tog tyvärr ingen outfit-bild av gårdagens men jag återanvände (ja, jag gör det ibland, bär samma sak flera gånger ;) ) en svart klänning från Viktor & Rolf (dock så bar jag den i en utsläppt variant, så den var knälång ungefär...) och matchade med guldsmycken.

               

                


                                          /sara

God Jul!

Hej där hemma. Vill bara önska er en riktigt skön jul. Jag hörde av lillsyrran att det är både snö och sol. Härligt! (i alla fall på julafton)
Här är det soligt och runt 24 grader, klockan är ca 9.00 och vi ska väl försöka planera dagen lite.
Egentligen skulle vi träffat Anna och ätit middag framåt kvällen men så blir det inte då hon jobbar sent eftersom dessa konstiga Amerikanare först stänger allt i morgon för julklappsöppning och firande.



Som sagt GOD JUL!

/Malin

En dag på stranden.

Nu har man tagit en promenad nere på South beach park och vandrat lite. Tyvärr blåser det rätt mycket på dom öppna ytorna så man kan inte lika och drika drinkar och sola utan man får vandra runt så man inte börjar frysa.
Var i alla fall otroligt vackert där nere, foton kommer senare i dag eller i morgon.

Annars tog vi en tur till Little Haiti för att det skulle finnas ett stort market place där men var helt dött. Bara massa skumma människor i gamla fula bilar. Så vi åkte vidare och åt lite pizza i stället.


Eftersom som det blåser en del och värmen är max 23 grader nu så ser man mest Mr O med sina öl.

/Malin

gårdagens

Tänkte bjussa på en gårdagens samt önska er alla god jul! Imorgon så kommer jag nämligen inte hinna blogga något innan jag sticker iväg för att möta tomten. ;)

                
                kofta:
topshop, topp: hm, jeans: gina tricot


                          God Jul kramar/ sara


The day before the big day!

Hallå. Ska jag klaga eller låta bli. Jag kanske borde strunta i det men va fan allt verkar gå åt helvete på den här semestern så nu kan ni vara glada som stannade hemma. Finns inget här som går som det ska känns det som.
Eller okej shoppingen är minst lika bra som vanligt i alla fall.

Har i alla fall äntligen fått våran packning i alla fall, den anlände natten till 22 December så nu är man inte helt osminkad och utan sina farovit ägodelar längre.
Självklart har jag nu även kamerasladd så här kommer lite bilder.






Mer bilder finns och kommer bara allt fungerar som det ska vilket det bara verkar göra då och då.

Nu blir det frukost och sen ska vi nog ner på stranden och hoppas på att bli lite bruna, vi får se hur vi lyckas med det. Blåser en del här dock så man kan inte vara säker på att det är så varmt på stranden.

/Malin

Paloma Faith

Åhhh, vad jag gillar Paloma Faith`s röst i brilianta "new york" Det låter som en mix mellan Amy Winehouse och Duffy. Undrar om man vågar hoppas på att resten av spåren på skivan håller samma höga klass?

             
                video: youtube


                                          /sara

Levis Strauss

Igår hämtade jag ut ett efterlängtat paket från ellos. Anledningen till att det var så efterlängtat var att de innehöll ett par jeans. Jeans är ju supersvårt att hitta i fysisk butik...så med andra ord så blir det ju ännu svårare att hitta ett par välsittande snyggingar via nätet.
Jag slog till på ett par klassiska Levis-jeans. Vild chansning där! Jag har inte använt levis-jeans på typ 7 år ju! Lyckost mig, de passade som handen i handsken. :)

               
                 Levis-jeansen är i stuprörsmodellen 603 om ni undrar
       
               
                 Det blev även några slit-och-släng toppar.


                                         /sara

på dumburken...

Jag har just spanat in vad dumburken har att servera ikväll och imorgon...Ikväll så går den fantastiskt usla komedin "välkommen till familjen" Men eftersom jag inte har något bättre för mig så får det väl bli till att "gläppa" mellan den och skräckisarna på tv 400. Jag har väldigt svårt för den här typen av "komedier" där vuxna människor fryser ut, tar varandras pojkvänner och mobbar andras handikapp mm. Ser inte riktigt det skojiga med det. Synd att filmen är sådan pannkaka och framför allt slöseri med så många bra skådisar i en och samma film: Sarah Jessica Parker, Diane Keaton, Claire Danes, Rachel McAdams, Luke Wilson mf.
Imorgon kväll däremot så går underbart charmiga komedin "Mickey blue eyes" med bla Hugh Grant och James Caan. En av mina favoritfilmer. Tror att jag har rekommenderat den förut. Anyway, den handlar om hur Hugh Grants rollfigur välkomnas i blivande frugans maffiafamilj...och James Caan (Ed Deline i tv-serien las vegas) är ju alltid brilliant! :) 

                       
                     
                       bilder: cdon


                                              /sara
               


Rise against...

Rise Against`s låt hero of war är riktigt, riktigt bra(och väldigt, väldigt amerikansk). Blev lite förvånad när jag hörde att den spelades på rix fm som annars brukar vara duktiga på att hålla sig till: idol-Erik, idol-Ola, etc...



video: youtube


                                           /sara

Gör plats för rutan!

Just nu så hakar jag på trenden med rutor. Då pratar jag inte om de rutiga flanellskjortorna(superläckert på killar dock, yummie! ;) ) utan stickade tröjor med rutor. Det är så snyggt och ser dessutom sofistikerat välklätt ut. Jag hittade 2 snygga koftor inne på MQ igår och hade svårt att bestämma mig vilken som var snyggast, så jag slog till på båda. Me like!


                


                                            /sara

dagens

Bättre idag än imorgon eller övermorgon att besöka stan, tänkte jag. Och eftersom jag inte tänkter utsätta mig för att trängas på stan mera innan jul nu så blir det ju ganska svårt att avgöra om jag hade rätt...
Jaja, skönt att ha det gjort nu iaf. Det blev en ganska ogenomtänkt, osminkad outfit idag eftersom jag ville ner på stan så fort som möjligt...
Här har ni dagens:

               
                 kofta: cheap monday, topp: mq, jeans: only 
             (Bar även en lång, stickad, leopardmönstrad kofta från zara under jackan)


                                      /sara

Måndag 21 December.

Hej hå!
I dag ska vi ute på båttur för att kolla på Krokodiler/Aligatorer. Endast för att Mr O vill, jag stannar hellre kvar på hotellet men det var visst inte en valmöjlighet.

Annars kan jag uppdatera er om att väskorna självklart inte kommit ännu så att det blir dags för en shoppingrunda snart igen. Som tur va så träffade vi Anna i går kväll och hon hade lite kläder som jag kunde få låna tills vidare.
I dessa stunder är det verkligen tur att man känner någon i denna Stat.
Annars var det ganska lugnt i går vi tog en sväng till Little Havana och till Bayside. Bayside är en av de största Marinerna här och där fanns butiker i mängder. Allt från märken till små marknads stånd med krimskrams.
Blev dock inget inhandlat i går för måste ju försöka spara lite på pengarna tills i morgon (i eftermiddag för mig)
Så då kanske jag kanske shoppa lite mer, får dock tänka mig för då det kanske är så att väskan aldrig kommer och jag måste köpa en ny för att komma hem igen.


/Malin

Brittany Murphy

Jag är fortfarande i chocktillstånd...Skådespelerskan Brittany Murphy finns inte mer. Nyheten kablades ut igår att Brittany igår (söndag morgon) drabbats av hjärtstillestånd och då räddningstjänst kom till platsen så var det redan för sent...
Det är ju så sorgligt då en så ung människa avlider.
Vansinnigt begåvad och charmig som få, den bilden hade jag av den 32-åriga skådespelerskan. Jag älskade hennes rollprestationer som mentalt sjuk i "Dont say a word" och den lika flippade rollen som anorektiker i filmen "stulna år" Och vem kommer inte ihåg den minst sagt syrliga kommentaren som hon fällde då hennes ex-pojkvän Ashton Kutcher`s förhållande med Demi Moore blev offentligt: "Well, I guess age doesn`t matter for him and size doesn`t matter for her"

På Ashton Kutcher`s twittersida så skriver han följande om ex-flickvännen: 2day the world lost a little piece of sunshine. See you on the other side kid."

               
                   Brittany Murphy 1977-2009


                                     /sara


Ugg Australia

Nu är ett par chokladfärgade ugg Australia påväg hem till mig. Först så var jag inne på den ljusare modellen (chestnut) men jag tänkte att de kanske blir förstörda/fula fortare eftersom smutsen kommer att synas tydligare på dem.

                              
                                         brandos



                                    /sara

Snabb uppdate!

Hej igen!
Är ju underbart att internet i alla fall fungerar utan problem även om det endast går i lobbyn och ute.

Bilder kan ni dock inte få för sladden ligger i väskan som ännu kommit fram. Blir tokig. Inte för att jag inte fått handla för visst har det blivit en del nytt. Mest onödigt som alltid men även en del måsten så man överlever tills bagaget är på plats.
Har träffat en trevlig Österrikare som lånat oss en Amerikansk laddare i alla fall så datorn inte dör. Sen så är det inbokat en tour bland de farliga aligatorerna nu med så Mr O blir nöjd.

Till shoppingen, vi besökte ett underbart köpcenter i dag med massa lyxaffärer och en hel del buget med. Affärerna trängdes på 3 våningar. Affärer som chanel, Louis Vuitton, Betty Johnson. Forever 21, Forever 21 Love, Miss Sixy m.m.
Vad säger detta då, jo att en ny bebis i alla fall får följa med hem om det blir flera får vi se.

Grattis till Kimiz förresten som fyller år i morgon. I dag er tid. Hoppas du får en bra födelsedag.

Nu ska jag låta datorn ladda.

Soliga men inte tillräckligt varma (26 graders) hälsningar
/Malin

Jennifer och Jason

Hur förbannat 90-talssnyggt par var inte skådisarna Jennifer Connelly och Jason Priestley i Roy Orbison`s musikvideo "I drove all night"!?
Snyggare än snyggast och tusen gånger snyggare än Kate Moss och dåvarande pojkvännen Johnny Depp ihop, skulle jag vilja påstå iaf.
Jennifer är fortfarande vacker som få, dessvärre kan man tyvärr inte säga detsamma om den gamla Bevvan-skådisen. :O

Här kan du se musikvideon


                                             
                                               Då

                
                 Jennifer: Nu
                   
                    Jason: Nu


bilder: google

                                             /sara


Vägen till mitt hjärta

Finaste P stannade till här som hastigast. Helt klart dagens bästa! Sötisen ville lämna över lite lördagssnask iform av en ask med cashewnötter. Tusen tack, det ska bli supermumsigt! Vägen till mitt hjärta behöver inte vara krångligare än så.


                



                                                        /sara

Saknat mig???

Jag har då nästan gått så långt så jag vill hem igen. Den här resan har hittills i stort sett bara varit katastrof om man bortser från att all mat i alla fall varit god!

Som jag sa så blev vi ju sena till London och fick ombokas. Natten i London var ju inte fel men vi tappade ju lite tid här i Miami som vi nu faktiskt i alla fall är i.
Väl framme på flygplatsen tror man ju att allt ska vara okej, men nej nej vart fan är vårat bagage???
Jo då visar det sig att idioterna i London glömt att skicka det med planet så att dom står kvar där. Så nu väntas dom komma hit tidigast i eftermiddag/kväll.
Fan va irriterande det är när saker går emot en.

I alla fall så skinner solen här och då jag inte äger mer än en dator, kamera, mobil, mysdress, ett par short och ett linn typ så måste vi bege oss och inhandla lite nya kläder då vi inte med säkerhet vet om väskorna anländer i dag.
Så det är vad vi ska börja med att göra.

//Malin

bloppisnytt

Här kommer resultatet från gallringen av ytterkläder. Jag säljer dem endast tillsammans och mitt pris är inte prutbart!

3 st jackor i skinnimitation+ 1 kavajliknande jacka med 3/4 ärm. Jackorna passar till någon som drar strl xs-s
2 av jackorna är i nyskick och de andra 2 är använda men i mycket gott skick.
Vid intresse eller frågor lämna en kommentar...

pris: 300 kr (för alla fyra jackorna) + tillkommande port


               



                                              /sara

bantarfrulle

Dagens frulle går i bantarens tecken: En enda apelsin!
Nu jäklar så bantar jag stenhårt fram till jul! För inget smakar ju så bra som att vara smal! Okej, skämt och sido. Det där var bara jag som gjorde mig lustig över Kate Moss ökända idiotiska citat. Så nej, jag bantar inte. Det är bara bieffekten av att sätta i sig en pommes frits-tallrik size xl kl halv 4 på morgonen. Jag hade så svårt att slita mig från bones igår. Jag älskar den tv-serien och dess färgstarka karaktärer. Tror jag såg typ 5 avsnitt igår och kommer fortsätta att att titta nu under dagen. För pulsa ut i snön och kylan kommer jag inte att utsätta mig för...inte förrän det är dags att bege sig till jobbet iaf. ;)


               



                                           /sara


London!!!

Hej där hemma. Vet inte hur jag ska börja men vi kan väl säga så här är i London och var väl inte riktigt där jag skulle spendera min semester.

Planet från Arlanda i går var över 3 timmar sent så vi missade våran anknytning till New York.
Som tur är blev vi ombokade till ett direkt plan till Miami nu på morgonen så 14.45 (Lokaltid) kommer vi landa i Miami i stället för 9.00
Det finns både för och nackdelar med detta. Hade varit i Usa nu även om det bara varit i New york men o andra sidan hade jag inte fårr hotell buffe till middag och hotell frukost och främst en stor skön säng över natten så ska väl inte klaga allt för mycket.

Blir väl svindyrt att surfa här så dags att stänga ner. Men nu vet ni att jag lever!

/Malin

Nej, nu förstår jag inte riktigt...

Okej, jag erkänner jag har ganska udda humor. "Felstavningar" är en sak som jag ofta skrattar åt.
För ca 10 minuter sedan så upptäckte jag en lite rolig formulering i ett reklamblad från hemköp.

         
               

              

Ni måste hålla med om att texten: "Handla andra varor för minst 300 kr och du får köpa ett paket!" väcker en hel del frågor:

1: Paketköp=förbjudet såvida man inte bränner minst 300 kr inne i butiken?

2: "Paketet" måste ju verkligen vara flott värre och dessutom väldigt, väldigt fint inslaget då...eller?

Bläddrar man sedan i reklambladet och läser det ordentligt så framgår det senare att paketet inte är vilket paket som helst utan ett kaffepaket! Snyggt jobbat, hemköp! ;)
              


                                          /sara


Nu blir det tårta och bones.

Äntligen så får jag slänga mig i soffan påpälsad  med mina fulaste myskläder. Jag har varit på språng hela dagen. Jag har jagat vinterskor i varenda jäkla butik som kan tänkas sälja skor i norrköping. Har tom plöjt igenom matbutiker som Willys. Ja, ni hör ju själva. Jag börjar bli desperat nu. Jag är väldigt pipplig då det kommer till vinterskor och tar absolut inte på mig vad som helst. Och att skobutikerna verkar ha givit upp det där, att det faktiskt kan dyka upp väder som kräver skor/stövlar som står emot -10 eller i värsta fall -20 graders kyla gör ju knappast saken bättre. Urvalet av varma stövlar är uselt i norrköping och linköping. Just nu så ångrar jag ihjäl mig att jag inte slog till på stövlarna som jag stod och fingrade på i stockholm för några veckor sedan. Men det är ju så typiskt mig att vänta...tills det är försent.

Bortsett från att sura över bristen på vinterskor så har jag sysslat med husliga saker som att storhandla, städat, fixat med tvätten och gallrat bland mina ytterkläder. Så snart kommer det ut några jackor på bloppisen.

Nu så ska jag iaf glufsa i mig min andra potion tårta. Mamma droppade tidigare idag av rester från gårdagens tårta. En mumsig historia med smörkräm och mandelflarn. Perfekt tilltugg när jag tittar på några avsnitt av bones.


                


                                      /sara


Hejdå Sverige!

OM SÅ DÄR 20 MINUTER SKA VI ÄNTLIGEN FÅ ÅKA. EN TIMME OCH 5 MINUTER FÖRSENAT. MIN VÄSKA VÄNTAR PÅ ATT LASTAS DÄR UTE MEN VART ÄR PLANET?? JAG SER DET INTE. BANORNA SNÖAR IGEN MED BARA MINUTERS MELLANRUM, KOMMER VI ATT KOMMA FRAM TILL MIAMI? VI FÅR SE MEN NU STÄNGER JAG AB MOBILNÄTET I ALLA FALL. / MALIN

På Arlanda

Då var man framme på flygplatsen. Har ätit lite och ska nu gå igenom passkontrollen.                                                  /Malin

God morgon vinter!

HEJ DÄR! SITTER JUST NU OCH VÄNTAR PÅ MR O OM MINDRE ÄN EN TIMME ÄR VI PÅ VÄG TILL ARLANDA.

Denna filur kommer jag sakna!

/MALIN

Nu är det över för i år!!!

Det kan nog inte kännas bättre. Det var ett segt arbetspass men inte allt för ansträngande, var födelsedagskalas så blev mest att äta gott. I form av smörgåstårta och snickerstårta.
Kan inte få en mycket bättre sista dag på jobbet för året. Längtar dock inte det minsta till att komma åter nästa år så vi kan väl fortfarande hoppas på att jag slipper gå tillbaka efter semestern.
Vet även att min december lön blir rätt bra så ska inte spara in på shoppingen nu under solsemestern. Det ändå som kan hindra min shopping är vikten som man får ta över, men tycker jag lyckas packa rätt bra så ska nog gå. Har endast 2 plagg i handbagaget så om vikten inte blir för mycket på stora väskan kommer jag alltså ha närmare 18kg att fylla på till hemresan (och sen lite i Mr O:s väskor med så klart.

Är så glad så kan inte sluta le och inte blev det sämre när jag hittade en överaskning på köksbordet när jag kom hem från jobbet.


Lite suddigt men tog med mobilen då kameran är avprickad och nedstoppad i väskan.

Tack mamma och verkligen super tack när jag såg vad det var i, det var riktigt fint.
Ni får se vart efter jag får in en bild på det från kameran.

Nu blir det att invänta Mr O som landar med flyg från Holland ungefär precis just nu.
/Malin

Förlåt Elin!

Ingen har väl missat det pågående dramat runt golfproffset Tiger Woods och hans svenska fru Elin Nordegren. Herregud, vad arg jag blir på människor som har svårt för monogami. Och kommer det fram så vill de alltid skylta med hur skamsna de känner sig som har sårat sina anhöriga och bla, bla, bla. Nej, jag köper inte riktigt det där. Det enda de skäms för är att de faktiskt blev avslöjade! För inte fan upprepar jag ju något som jag tycker är pinsamt!

Det värsta av allt är nog ändå att; de som man allra minst anar, faktiskt också oftast är de fulaste fiskarna som har svårigheter att hålla sig till en kaka.
Min första tanke då Elin och Tiger`s förhållande blev offentligt var att Tiger var en sympatiskt men blyg nörd som föll för golddigger bimbo. Men ack så fel jag hade. Förlåt Elin! Jag tror jag börjar tappa stinget då det gäller mina förmågor att läsa av andra människor. :/


                
                 bild


                                          /sara

-20?

Äntligen hemma igen! Jag sprang ner en vända på stan när jag vaknade idag eller sprang är nog helt fel ordval. Jag halvkröp snarare fram på ett sett som såg mer eller mindre bajsnödigt ut. Snorhalt ute ju. Och när jag ändå är igång och klagar så; vad tusan ska man ha på sig nu? Jag är påpälsad upp till tänderna med ulljacka, halsduk, mössa och vantar och fryser ändå som en hund trots att det bara är -2 grader ute. Visserligen så känns det som -20 grader eftersom det blåser så kyligt.

Jaja, nu så ska jag iaf dricka massor av varmt kaffe, slå in dagens julklappsköp. Det blev en klapp till X och två till mig själv. Det känns rättvist. ;)


               

               


                                       /sara

De vill tjäna pengar på allt!

Jag var inne och läste Egoinas blogg och fann följande chockerande klipp.




Hur fan rent ut sagt kommer man på att göra en uppfölning på sådant?
Är det okej att göra detta mot anhöriga till dom som omkom?
Jag tycker personligen att det är helt sjukt, men blir ändå på något konstigt sätt sugen på att se filmen.

/Malin

Fan då!!!

Borde väl vara glad nu för ska ju bara jobba i morgon sen bär det av. Men får liksom inget att stämma.
Förra sommaren köpte jag en handbagageväska i Usa som ska stämma med deras mått. Tror ni den är lagom???
Ne självklart är kraven på väskornas vikter och storlekar ändrade så pass att min väska är si så där 7 cm för stor.
Blir tokig och inte har jag någon mindre heller, har inte heller tid att åka och köpa en ny.

Jag är såååå förbannad just nu och vill bara slå någon. Men min boxningssäck är ju tyvärr i Holland så någon som vill ställa upp???

/Malin

pessimist...javisst!

Som vanligt så har dagen åkt berg-och-dalbana ikapp med mitt hormonstinna pms-humör. Jag skulle väl kunna dela upp det i höjdpunkt och dess motsats.

High: En ny efterlängtad dvd-box slank ned i brevlådan. Nu blir det mordutredningar i en massa timmar framöver. Det var den tredje säsongen av "bones" för er som undrar...


Low: Jag satt i telefonkö i 27 jävla minuter för att göra en beställning hos Ellos. Deras websida hade kraschat och jag ÄR i stort behov av en expressleverans av vintervarma stövlar. Efter att ha genomlidit 27 olidligt, långa minuter av klassisk hissmusik så är stövlarna slut.
I love my perfekt life!
#"¤##%##&%¤##"#"()=?(

Bubblare till low-sidan: All förbaskad snö och kyla som antingen kommer förvandlas till blask eller blixthalka. 


               
                 Humöret är som en jäkla berg-och-dalbana


                                          /sara

 


Nyvaken!

AJJJJ har kramp i mitt lillfinger, helt sjuk. Visste inte att det gick att få.
Men vi gör så här och hoppas ni via denna sajt kan se videos utan problem.
Den förra från Youtube är dock enligt deras serviceman fixad nu så ni kan se den.



/Malin

Angående videobloggen!

Nu ska den fungera så ni kan se den enligt Youtube så bara att ni försöker igen.

/Malin

2009-12-14

2 pass till sen är det slut på skiten för i år. Känns så skönt, ska påbörja nerpackningen i dag lite smått. Blir nog mest att se över ordentligt vad som ska med och inte så jag har lite koll på läget. Själva nerpackningen i väskorna får nog ske på onsdagkväll ordentligt efter jobbet.

Annars har dagen varit seg, har jobbat mellan 7-16 så är rätt trött. Somnade sent i går och sov rätt oroligt i natt så inte alls humöret på topp i dag.
Förutom att packa så blir det nog inte att göra mycket alls, ska försöka gå och lägga mig skapligt för är så grymt trött i huvudet och kroppen.
Behöver inte heller laga mat, än en gång har min mamma använt min spis. Så i dag blir det någon korvsås och pasta.


/Malin

L.A Gigolo

Här kommer en recension av filmen "L.A Gigolo" eller "spread" som är orginaltiteln på filmen.
Jag kan tänka mig att filmkritikerna sågade den här filmen rejält då den kom. Den gick väl knappt ens 1 hel månad på bio. Men jag går mot strömmen jag gillade den, skarpt. (Det kan ju kanske ha att göra med att jag är svag för en viss Ashton Kutcher...) Gillade du filmen "Alfie" med Jude Law så kommer du att gilla den här också. Den är likadan fast den här känns trendigare, mera vågad (ja, det förekommer en hel del naket) och gjord med en gnutta humor. Vill du se lättsmält, amerikansk film med snygga skådisar, glamourösa miljöer och som går efter måttona: Ha kul medans det varar eller verkligheten kommer ifatt dig förr eller senare...så är detta filmen med stort f.

Här kan du titta på trailern

betyg:     av 5 möjliga

 

                     
                        bild


                                                /sara


rabattkod: 20 %

Jo, jag vet att Malin hade otur med style by stars men med lite tur så går er beställning smidigare till. De måste ju lära sig någon gång menar ja. ;)
Jag tänkte hjälpa er att kirra nyårsdress till ett överkomligt pris. Med hjälp av rabattkoden som jag nu tänker ge er så har ni 20 % rabatt hos style by stars.

Vid kassan ange koden: CRYSTALFASHION

Hoppas ni hittar något fint!


                    
                     kläningar: style by stars


                                          /sara


Malin Videobloggar!

Det var nog ingen som trodde, och kan lova att inte ens jag trodde jag skulle låta det ske. Men av en anledning som ännu inte kan nämnas så tänkte jag att det var lika bra att testa kamerans video funktion.

Skratta bäst ni vill för det här bjuder jag på...


/Malin

IKEA är skit!

Jag är så himla arg, besviken och ledsen just nu och har typ gråtit i en halvtimme. Arg och besviken på fucking, jävla IKEA! Under dagens IKEA-besök så hittade jag en byrå som jag sucktat efter ett bra tag, inne på IKEA`s fyndhörna. Så mamma och pappa gav den till mig i förskotts-julklapp. So far so good! Men eftersom den inte gick in i bilen så fick vi låna en buss som IKEA`s personal snällt packade in i den nyinköpta byrån i.
När vi kommer hem och packar upp den färdigmonterade byrån så har den skrapats upp på ena gaveln (big time) och eftersom de enda som hade varit i närheten av byrån var IKEA`s egen personal som lastade in den...så kan ju skadan bara orsakats där och då.
När vi kontaktar IKEA så vägrar de ta tillbaka byrån då de hänvisar till att den stod ju faktiskt i fyndhörnan! Saken är ju bara den; att då var den ju helt skadefri bortsett från en (nästintill osynlig) repa på dess baksida. Vilket vi är helt säkra på eftersom vi frågade varför skönheten stod bland skabbmöblerna i fyndhörnan.
Med andra ord så är min julklapp från mamma och pappa en ny byrå och tack vare IKEA så fick jag till på köpet en trasig byrå!

Just nu avskyr jag IKEA över allt annat!


                                   /sara

Style by stars

Hittade en klänning under min garderobsstädning i förrgår som jag insåg att ni inte fått se.
Den beställdes innan bloggawards men kom inte som planerat på grund av att varan inte levererades från tillverkaren som planerat.
Nu har den väl i och försäg funnit hos mig i snart en månad men var nog mest irriterad över dess sena ankomst så hängde bara in den utan att fota den.

Men nu är den här på bild för er, kanske kan den få följa med till Usa. Vi får se.


Den är fin ja, värd att vänta på tycker jag kanske dock inte. Jag är sjukt besviken på servicen Style by star gav när jag frågade efter vart min beställning höll hus.
Dom lovade även en kompensation för väntetiden men denna har jag nu 1månad efter att varan anlänt inte sett röken av. Dom svara inte heller på mail när jag i frågasätter vart min kompensation håller hus.
Var helt säkert gången jag använda mig av deras webshop!!!

/Malin

lucia

Tänk att det redan är lucia och tredje advent idag! December skenar verkligen i raketfart!
Nu så skall jag försöka ta mig ur chipskoman, äta frukost, duscha och (tro det eller ej) bege mig till Linkeboda. (Linköping) Med andra ord så kommer det med största sannolikhet bli ett IKEA-besök. :/

Trevlig lucia och tredje adventfirande på er!


                          
                           bild



                                                 /sara

2009-12-13

4 dagar kvar innan jag ger mig av till Arlanda och resan till Miami påbörjas. Tiden bara springer iväg. Hur ska jag hinna fixa allt innan. Det ska tvättas, provas, packas till mig, packas till Kapten, jobbas och Kapten ska lämnas i Linköping m.m.
Tiden känns verkligen knapp, men måste försöka att inte bli för stressad ännu för då kommer paniken att bli större än nödvändigt.

I dag är det alltså söndag, i går trodde jag det var söndag och var väldigt inställd på att gå och jobba i dag så hade till och med ställt klockan. Tur man kom på sig innan man satt sig i bilen och åkt.
Vad ska denna söndag bjuda på då?
Jag tänkte försöka tvätta lite och sen blir det att prova kläder och försöka skriva ner allt som ska med så inget blir kvar hemma.
Eventuellt blir det lunch hos Mr O:s mamma också men får se har inte bestämt mig helt om jag ska med eller inte, vi får helt enkelt se.
I kväll åker Mr O till Nederländerna och jobbar också så blir ensam lämnad här hemma med galningen på fyraben som just nu står och skäller på mig för att jag är så osocial.
Bäst jag ger den där hårbollen lite sällskap så han känner sig lite speciell.

/Malin

H&M:s Jimmy shopping!

Här kommer äntligen bilder på det jag beställde hem från Jimmy Choo utöver klänningen ni redan fått sett.


Som ni ser blev det två väskor. En riktigt snygg kuvert väska och en sjukt stor kuvertväska.
Även ett par ballerina fick följa med. Varför det inte blev några klackar, är för att dom par jag kollat inte inte fanns i min storlek när jag väl kom in på hemsidan.

/Malin

Kebab sa jag ju!!!

Min pojkvän måste ha sämre minne än en senil gubbe på 85+. Här frågar man om det är möjligt att man kan bli bjuden på kebab till middag och om han kan köpa med det när han åker hem...
När han väl kommer hem betydligt mycket senare än jag trodde, traskar han in med glad minn och verkar inte alls tycka att han glömt bort något förrän han frågar vad det blir för gott till mat och svaret han får blir " Det borde väl du veta som ska fixa den"

Jaha så här sitter man och får vara utan mat, det är inte klokt va dålig stil av karln. För tror ni han kom på vad han missat innan han hann klunka i sig öl? Ne självklart inte.

För väl leva på godiset jag inhandlade förrut, och karln kan glömma att jag delar med mig ens av dom minsta godisarna i påsen.

/Malin - Bara jag själv är bra nog för mig!

dagens anträngning

I hopp om att få lite extra (välbehövd) energi så tog jag en promenad i dagsljuset samt brände lite pengar på shopping till mig själv. Tror ni att det hjälpte? Nej, ansträngningen fick sanarare motsatt effekt. Nu är jag så trött att jag knappt orkar stå på benen utan att somna. Med andra ord så blir det en liten powenap nu och kvällen kommer inte inkludera några saker som är värre än att läsa textremsan på den hyrda filmen och knastra i migde 2 nyköpta chipspåsarna.


                 
                 prickigt och randigt

               
                 passar även på att visa upp gårdagens inköp: the fame monster



                                       /sara


Candyland.

Här i Norrköping öppnade för några veckor sedan ett stort godisvaruhus.
Lokalen är stor och det finns verkligen godis från golv till tak. Tyvärr var ändå mitt besök där i dag en besvikelse. Det var nästan bara färdiga askar eller påsar med godis.
Lösviktsgodisavdelningen var minimal och priset var 6,95kr/hg Inte var utbudet av lösviktsgodis någon höjdare heller både Coop Forum och City gross slår detta godishus med längder.


Något denna affär dock ska ha ett plus för är deras avdelning med nötter. Den är både stor, välfylld med olika sorter och på detta ser den riktigt lockande ut.

/Malin

2009-12-12

Lördag och jag hade planerat en ute kväll tillsammans med två av mina syskon. Men så blir det icke, då den ena kände sig lite små sjuk och jag själv med känt mig lite små hängig.
Tråkigt i alla fall för hade sett fram emot denna kväll, vi får ta igen det när jag kommer tillbaka till Sverige efter jul.

Så vad ska jag göra med denna dag i stället då? Lilla syster skulle kolla med extra mamman om vi skulle ta en glöggafton men jag har inte hört något så passade nog inte i kväll.
Annars så överväger jag skogshålan och ett besök hos svärfar, Mr O skulle ut och jobba lite och sedan åka och hjälpa sig far så kanske man skulle ta en sväng ut och hälsa på honom i eftermiddag/kväll.
Fast jag vet inte för kan inte riktigt bestämma mig för om jag har lust med det, vi får helt enket se vad som händer.

Nu ska jag i alla fall äta något för börjar må lite små illa av att inte ha stoppat något i magen sedan i går kväll klockan 20.30

/Malin

recension: push

Här kommer en liten recension på filmen push.
Man kan ju inte anklaga filmen för att slösa tid. Nej, actionscenerna sparkar igång redan 1 minut in i filmen...Varken effekterna, handlingen eller skådespelarinsatserna är ju inte direkt banbrytande men ändå så är filmen helt okej. Jag kan dock inte sätta fingret på varför jag gillar den...Men som sagt helt klart sevärd och hellre något som jag slänger ut hyrpengarna på än idolfinalen som täckte större delen gårdagens tv-tablå.


betyg:   av 5 möjliga


trailer


                           /sara


Aj aj aj det värker!

Har sjukt ont i huvudet och som detta inte vore nog ligger Mr O här brevid och snarkar ljudligt. Blir galen, funderar på om jag ska stoppa in en av mina strumpor i hans mun eller om jag ska råka sparka ner honom ur sängen så han vaknar och jag hinner somna innan han börjar snarka igen.
Är konstigt att han börjat snarka så plötsligt, förr snarkade han bara när han var riktigt full. Men nu verkar det inte ens behövas en enda öl för att det ska låta som jordbävning i huset.

Tar nog och slänger i mig några värktabletter nu och sen en sista sväng på toaletten innan jag sätter någon av mina planer i verket.

/Malin

Ps: Alla ni verkar visst fastnat i IDOL träsket i dag för vart fan håller ni läsare annars hus???

Shoes

Jag måste sluta kolla runt i webshoppar nu, för blir helt tokig av hur mycket saker jag kan hitta som jag blir små kär i.
Nu är jag i och försäg riktigt stolt över mig själv för har inte klickat hem något sedan H&M och Jimmys sammarbete.

Ska efter detta inlägg hålla mig till Forever21 där jag vet att jag snart kommer kunna kasta runt bland kläderna. Eller kanske Macys där jag kan klämma och känna på väska efter väska eller sko efter sko.

Men innan jag ingår det löftet (som jag säkert kommer bryta) så måste ni få se följande dojjor som skyltades med i Asos nyhetsbrev.

Dom är ju bara så otroligt snygga. Finns även i svart för dom som gillar det bättre. Själv fastnade jag direkt för den här färgen.

/Malin

2009-12-11

Tiden bara rinner i väg, redan 11 December. I dag ska jag försöka fixa ordning lite här hemma. Städa lite i ena garderoben då jag fått i ordning byrån i sovrummet så jag kan lägga in alla underkläder och myskläder där.
Ska bli skönt att få mera hängplats i garderoben.

Sen ska jag tvätta kläder med så klart, gäller att passa på nu under helgen att få rent allt man vill packa ner för sen nästa vecka kommer det inte finnas tid alls.
För utom detta ska jag bara ta det lugnt och njuta av ledigheten, är ju som sagt 3 dagars ledig och känner att min kropp verkligen behöver få vila så denna dag ska jag försöka att inte stressa runt allt för mycket.

Där har ni min dag i korta drag.
//Malin

Till alla som missat det!!!

STORT GRATTIS TILL MIG OCH BARA MIG!!!



Super tack för alla grattis på MIN dag!

Speciellt tack till den enda som verkar förstår att man ska ge presenter på namnsdagar.
Tack till världens bäst Birgitta. Jag älskar den kvinnan :)

/Malin

3 ledigt och 3 pass kvar.

Äntligen gjort sista arbetspasset denna vecka. Nu så är man ledig fram till måndag morgon. Ska bli så skönt, tråkigt bara att man känner sig jätte trött och hängig och har förbannat ont i huvudet.
Det sista jag har tid med är att bli sjuk så det får vi hoppas att jag inte är på väg att bli.

Helgen har jag ju full planerad så det får bara inte vara så att jag blir liggande.
Vad jag ska hitta på kommer ni få reda på vart efter.
Nu ska jag i alla fall krypa i säng och håll tummarna för att jag får sova något mera denna natt.


På tal om sova så kan jag meddela att Kapten inte alls går upp denna tid på nätterna normalt, bara de dagar en viss Mr O varit för lat för att gå kvällspromenad med honom efter sitt arbete. Så normalt sett sover han fridfullt hela nätterna.

Natti natt på er nu
/Malin

Finaste julhälsningen!

Idag fick jag förmodligen årets enda julkort. Jag brukar iaf få 2-3 st men jag kanske inte har varit så snäll i år. ;) Men med tanke på hur fin denna julhälsning var så gör det inte så mycket. Detta julkort kompenserade alla halvdana tomtekort med hästlängder och värmde mig ända in i själen. Tänk att jag har så fantastiska vänner!


                

                


                                   /sara

Nattblogg

HEJ, FAN VAD ARG JAG BLIR PÅ MIG SJÄLV. SOMNADE JÄTTE LÄTT I GÅR KVÄLL. MEN SÅ VID CA 02.00 VÄCKER KAPTEN MIG OCH BEHÖVER GE SIG UT FÖR ATT BAJSA. SÅ HÄR LIGGER JAG 2,5 TIMME SENARE OCH KAN OMÖJLIGT SOMNA OM. VARFÖR?????  ÄNNU ARGARE BLIR JAG NÄR MIN TELEFON VERKAR FÅTT SPELET OCH BARA SKRIVER STORA BOKSTÄVER. PÅ ALLT DETTA LIGGER MR O OCH SNARKAR LJUDLIGT OCH SPARKAR RUNT SOM OM HAN SKULLE VARA I SLAGSMÅL.
NU MÅR JAG ILLA OCKSÅ OCH BÖRJAR BLI HUNGRIG, HUR SKA DETTA SLUTA??
/MALIN

Vad fan är det för fel på mig!?

Vad fan är det för fel på mig!? Jag är trött jämt och det spelar ingen roll hur mycket jag än sover. Jag är trött ändå. I söndags så sov jag och Philip till ca kl 15.00! Ja, ni hör ju själva hur det låter, visserligen så var vi ju ute kvällen innan men ändå. Idag sov jag till kl 10.15 och gick och lade mig och sov igen mellan kl 14.30-16. Jag får ju ingenting gjort om dagarna. Först så trodde jag att det var bristen på solljuset som gjorde mig så trött. Jag menar; det är ju mörkt när jag går till jobbet och ännu mörkare när jag knallar hemåt igen. Men folk i min omgivning som har helt andra dygnsvanor än mig känner ju precis likadant.


              
                inte ens chi-san och berocca hjälper längre ju!



                                      /sara

detaljer

De flesta vet nog redan att jag avskyr heminredning. Jag tycker att det är så vansinnigt trist och sen så är jag helt blind då det kommer till att matcha möbler, med detaljer mm. Mitt vardagsrum är utan tvekan det rum som får mest undrande blickar. Tänkte ge er lite bilder på detaljer som får en del undrande blickar med jämna mellanrum:


               
En pålsklädd katt som ligger på en av högtalarna i vardagsrummet. Jag fick den av mina föräldrar. Den ska föreställa min första stora kärlek; min katt Sessan. Jag ville ta med mig min katt då jag flyttade in till stan men mamma och pappa var så fästa vid kissen så jag fick ge med mig och nöja mig med en kopia.
Jag vet den är ganska hemsk(ful) men eftersom jag har haft den i så pass många år och den har en gullig bakomliggande historia så har jag inte hjärta att packa ned den i någon kartong.
Onej, för er som undrar min (den riktiga)kisse finns inte längre. Men jag kan ju upplysa er om att hon blev 19 år gammal. Vad blir det i kattår?

               

               
Ett av mina väskberg. (har 2 till lika stora i klädkammaren) Väskorna som jag använder mest ligger huller om buller på ett databord i vardagsrummet. Egentligen så borde jag väl hitta någon bättre lösning på väskförvaring. Jag vet ju att någonting är fel då tom Philip kommenterade väskberget...och han är inte ens intresserad av varken väskor eller inredning:

Philip: Varför knölar du ihop väskorna i ett hörn? Borde de inte stå uppställda på någon snygg hylla eller något?


                                         
                                                /sara


2009-12-09

I dag ska jag jobba och det bli med dagen jobb 5 pass kvar. Känns så underbart, det bästa av allt är att jag inte ens fått resfeber ännu. Brukar annars drabbas av det kanske tidigt. Men nu känner jag mig cool lugn. Eller det är inte helt sant, bara om man bortser från packningsproblemet. Jag måste ju rota fram massa sommarkläder i garderoberna och sedan börja kolla vad av det som jag kan ha. Menar har ju gått och blivit tjock nu och inte har jag tid eller lust att banta bort dom kilona så det får bli som det blir.
Men dessa problem tänkte jag ta i tu med i helgen när jag är ledig.

Jag blev visst lite skrivsugen nu och behövde få skriva av mig min glädje. Detta inlägg skulle från början bara visa er ett par snygga skor som jag hittade hos Have2have nyss.


Ha en fortsatt bra dag, nu ska jag snart bege mig till jobbet.

/Malin

Nyårs blåsa kanske?

Här kommer ytteligare ett klänningsförslag till nyår för er som ännu inte lyckats hitta den perfekta klänningen.

Klänningen finns att köpa hos ONLY och finns även i svart.

/Malin

Typiskt kanal 5

Så himla typiskt kanal 5 att göra säsongsuppehåll då desperate housewives är som mest spännande...eller det är väl egentligen inte bara kanal 5 som gör så utan de flesta kanaler gör nog så. Hur sjutton ska man kunna vänta? Det ryktas ju om att serien ska bli en huvudkaraktär fattigare.


                              
                                 bild


                                        /sara

dagens

Dagens outfit+dagens (årets) mest idiotiska impulsköp:


              
                tröja: topshop, tights: monki, väska: mulberry, 
                impulsköp/idioti: kokosnöt(!?)



                                      /sara

på min önskelista

Igår så inhandlade jag de 5 första julklapparna. Så de ligger inslagna och klara i en påse i vardagsrummet.
Idag fortsätter klappjakten, fast i detta fall så är det mestadels till mig själv och sådant är ju aldrig fel. ;) Det givna vore ju såklart en snygging från mulberry eller ett armband från hermes men det skulle jag aldrig kräva att få av någon annan än mig själv. Så jag har väl dragit till med ganska vanliga saker som:

* Presentkort hos cdon. Där hittar jag alltid något, speciellt eftersom jag är ett stort fan av dvd-boxar. de serier som som inte är kompletta i min samling är prison break, bones, beverly hills 90210 och desperate housewives.


* Presentkort hos adlibris eller bokus men om man känner sig modig och vågar ta eget intiativ så gillar jag även
modeböcker.


* Presentkort hos h&m och mq. DE är nästan de ända fysiska butikerna som jag handlar i.


* Ett riktigt snyggt vardagssmycke skulle inte sitta fel.


* Sist men inte minst så funkar ju alltid ätbara saker som godis, haha


Vad har ni själva skrivit upp på era önskelistor?


                
 


                                                       /sara


Sex pass kvar..

God morgon där ute!
Har precis ätit lite frukost, fick bli tomtegröt och skinsmörgås i dag. Jag passar verkligen på att äta mig trött på det nu så jag inte känner att jag missat något när jag kommer hem efter jul och allt är slut.

I dag ska det i alla fall jobbas, detta kommer bli det första av dom sex arbetspass som återstår på detta år. Visst låter det underbart. Sen får vi se efter årsskiftet vad som händer, är inte alls säkert att jag kommer gå tillbaka till just detta jobb. Men vi får se där är inget bestämt ännu.

Ne nu börjar jag visst bli trött igen så bäst att klä på sig och ge sig ut i kylan så man inte råkar somna innan man ska åka och jobba.

/Malin

Nu blir det fin skit!

Jag hade bestämt mig för en lugn hemma dag med vovven. Endast gå ut de promenader han krävde och i dag har dom varit få för han sov till 11 sen gick vi ut en sväng. Sen kom mamma och efter det insåg vi att toalettpappret nästan var slut och att det behövde inhandlas i dag eller i morgon.
I morgon hinner jag inte för ska fixa lite och sen jobba, så var ju bara att ge sig ut i det ruggiga och trista vädret en onödig gång.


Men lite rugg och regn var det värt för nu kan jag skita i mängder och samtidigt bli julfin i baken.

/Malin
Bild lånad här!

helgen i bilder

Det känns som ren och skär lyx att vara ledig ett par dagar igen. Räknade just ut att jag har/kommer endast att jobba 3 arbetspass inom en 13 dagars period. Tyvärr så kommer det väl visa sig på januarilönen. :/ Men som sagt det tar vi då...
"Arbetsglappet" skulle jag väl kunna skylla på lördagens julbord men med tanke på hur trevligt det var så tackar och bockar jag ist för att skylla. ;)
Här kommer lite bilder från i lördags:

                
                 Lägg märke till Philips snygga, gröna förkläde, haha ;)

                
                 
jag och finaste Lisa

                

                
                  Johan blandar till sin mumma. En "häxblandning" på öl och diverse
                  spritsorter. Smakade skit! ;)

                

                
                 klappjakten togs på blodigt allvar!

              
                Haha, jag älskar Tommys snygga fotopose på den här bilden! :)

              

              
               påväg till bomullsfabriken så lektes det med de nya julklapparna. :O



                                             /sara


Asos

Jag vill ha jag vill ha åhh jag vill verkligen ha!

God morgon förresten. Ledig i dag och tänkte i stortsett bara slappa. Ligger i sängen och kollar på webshopar.
Hittat så mycket som jag vill ha, men som jag inte kan köpa. I alla fall inte förrän jag kommer hem igen efter jul och vet hur mycket pengar jag har kvar.


Titta bara på denna söta klänning från Asos vem vill inte ha den?

/Malin

Fiiiint avslut på helgen!

Nu så ska jag bege mig till jobbet, om en liten stund. Hade ett ganska intressant slut på en lyckad helg. Philip tyckte tydligen att vi skulle krydda till slutet på söndagen genom att låsa oss ute. Stenkul! För honom så spelade det ju inte så stor roll han var ju hyfsat tillfixad och fullt påklädd. Jag däremot var oduschad, helt ofixad, barfota klädd i blommiga pyjamasbyxor(!) Med andra ord så har hälften av mina grannar i min trappuppgång sett mig i en outfit som skriker dagen-dagen-efter-en-lyckad-julfest.
Som sagt, fiiiint avslut på helgen!


 
                                              /sara

2009-12-06

Sjätte December och söndag. Dags att bege sig till jobbet om så där 45 minuter.
Är helt slut, känns som jag var ute och festa loss i går. Men så var inte fallet jag låg hemma på soffan och hade det mysigt med mina pojkar.
Men det är väl bara att sminka sig ordentligt och klä sig för hur trött jag än är så måste jag ju tyvärr till jobbet.

Ni får alla hålla tummarna för att jag kommer hem som planerat i kväll och inte blir kvar längre än så.
Nu ska jag försöka få liv i den fyrbenta latmasken här så vi hinner med våran promenad innan jag ger mig av.



/Malin

5 december

God morgon på er allihopa! Jag vet, jag är vaken på tok för tidigt...iaf om man är ledig vilket jag är. :)
Gårdag kvällen bestod av middag på sing thai och film. Supermysigt! Även om Philip somnade typ 20 minuter in i filmen. Stackarn var nog helt slut efter att ha jobbat hela veckan för att sedan köra ända nera från landskrona upp till norrköping...för att sedan vara någolunda allert för att hålla mig på gott humör. ;)

Idag så blir det en sväng på stan på dagen och på kvällen så vankas det julbord och utgång. *Skoj*

Nu så ska jag straxt hoppa in i duschen och efter det så funderar jag på att vara extra gullig och servera frulle på sängen. Frullen kommer isf bestå av den smaklösa jätte lussekatten, haha ;)


               

               
                  morgondusch i lyxförpackning

             

                                           /sara


dagens

Det har varit full rulle idag. Jag har skickat iväg några paket, sprungit på stan ihopp om att hitta något nytt att ha på migimorgon då vi ska äta julbord. Nu så skall jag hoppa in i duschen och fixa till mig. Philip ringde och berättade att han var på ingång om ca 2 timmar. (Och ja, jag är tjej och behöver ca 2 timmar på mig att snygga till mig.)

Här har ni dagens:


                
                 tröja: uppvikt klänning från american apparel, stuprör: only


                                            /sara

New boots

Av de 2 paketen som jag hämtade ut igår så var det endast de mc-inspirerade bootsen som fick stanna. Jag hade verkligen hoppats på att kunna ha plaggen från h&m`s Jimmy Choo-kollektion men dessvärre så var de på tok för stora. Så de skall skickas tillbaka idag. :(
Ang mina nya boots så var jag först lite tveksam då jag vanligtvis inte gillar grövre sulor men som sagt de får stanna. Vad jag egentligen behöver är ett par varmfodrade stövlar till vintern. Ska om tiden räcker till spana efter ett par idag. Wish me luck.


               


                                            /sara

Mer bilder från i går.

Nu har jag fått in alla bilder på datorn från gårdagens bak så vi kör ett inlägg med lite bilder nu.


En fin deg som osade härligt av Saffran.
Under tiden den jäste passade vi på att....


Äta lunch, det blev piroger med spenat och fetaost. Helt okej.
Till efterrätt blev det...


Godis så klart.


Sen var baket i full gång. Det blev två plåtar med katter....


Eller ångrade mig det blev bara en enda katt!


Ne men se man på, dom blev visst två :)

/Malin

Gula katter!

Tack till min söta Sara för en eftermiddag full av så mycket skratt att jag har ont i magen.

Här kommer resultatet av vårat kattbak.

Nu kanske ni förstår Saras 5l påsbehov

/Malin

Lussekissekatter

Jag och Malin har ikväll med största sannolikhet genomfört årets sjukaste luseeskattsbak. Malin slänger nog upp lite bilder senare.

Nu så ska jag pysa iväg och köpa 5 liters fryspåsar (bilderna från lussekattsbaket kommer att visa varför det går åt 5 liters fryspåsar) och hämta ut paket på posten. Med lite tur så är det en passande Jimmy Choo klänning som skall hämtas ut. Vore ju toppen isf. Så har jag något att ha på mig på lördag.


                             /sara

Bakning

FULL FART PÅ BAKNINGEN HÄR. SNART ÄR VÅRA KATTER FÄRDIGA!
/MALIN

dagens

Som sagt så kommer Malin hit om en stund. Dagens att göra kräver en bekväm outfit vill jag lova. ;)


               
                 kofta: zara, tunika: wear it, tights: gina tricot



                                           /sara

verklighetstrogen reklam

Det finns en reklamsnutt som rullar på tv`n med jämna mellanrum. Handlingen är att en tjej sitter på sängen och ska ta på sig ett par strumpbyxor. Sedan så går något fel och tjejen blir helt psyko och börjar slita och försöker dra sönder strumpbyxorna...Jag tror att det är reklam för wasa-knäckebröd eller något.
Härom dagen så pratade jag och mamma om den reklamsnutten då den dök upp i reklampausen.


mamma: Så överdrivet. Så där finns det väl ingen som reagerar...!?

jag: Finns det inte? Händer mig ganska ofta faktiskt...


Enligt mig så finns det nog ingen mera verklighetstrogen reklam än den. Det verkar som att mamma har glömt bort/förträngt hur det var att ha en temperamentsfull fröken (moi) boende hemma. För det var precis sådär jag ville reagera nyss då min mail började fucka sig.


                                              /sara


Övertid.

Jag skulle ju ge er en förklaring till att man kunnat tro att jag försvunnit.
Jag jobbade i tisdags eftermiddag från 12.00. Bara det att jag på grund av lite oväntade händelser inte kunde gå hem från jobbet förrän 03.00
På grund av extrem halka och endast 3 timmar tills man skulle bege sig tillbaka till jobbet så valde jag att inte åka hem utan stann över på jobbet.
Blev i alla fall ca 1 timmes sömn och sen var det dags för jobb igen från 7-16.00.
Väl hemma så blev det ju så klart sängen som ni kan förstå. Sov en timme innan magen blev allt för hungrig och jag var tvungen att äta.
Sen var det likabra att hålla sig vaken till natten så man fick tillbaka rätt dygns rytm och nu är man alltså hemma, vaken och allt känns nästan som vanligt.

Ett stort TACK till Sara som höll mig sällskap under gårdagsnatten. Och till världens sötaste Madde som fixade riktig fin frukost med ägg, köttbullar och smörgåsar igår morse.

Nu ska jag ut i kylan på promenad för sen ska man göra sig i ordning lite för att åka till Sara.

/Malin

Röd Sammet!

Ska ge er en liten kort förklaring snart till vart jag hållt hus sedan i förrgår.
Men först vill jag att ni kollar in den här, den är ju så perfekt för julafton.

Red Velvet Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM
Finns att klicka hem hos Nelly.

/Malin

till julbordet?

På lördag så ska jag äta årets första julbord och efter det så blir det utgång. Det ska bli himla skoj faktiskt. Och mitt största problem, liksom alltid är vad jag skall ha på mig? Från början hade jag tänkt ha min nudiefärgade naked-dress med glitter. Men då Lisa berättade att hon minsann inte tänkte spara på krutet så vill ju jag inte vara sämre. En bild på Lisa`s snygga stass ser ni här nedan på bilden.


                                          
                                        klänningen har även öppet ryggparti


                                      /sara


Ang Mulberry bayswater...

Den senaste tiden så har jag fått en hel del frågor ang Mulberry bayswater. Nu är ju inte jag någon utbildad expert på detta område men jag kan ju berätta lite runt det jag vet om väskornas väska.

* Vanligaste frågan är hur mycket kostar de?
Det beror helt på färg och matrial. Men de billigaste brukar väl kosta runt 7000-8000 kr. (I modellerna oak, chocolate, black. ) Sedan så har jag sett modeller som nästan kostar det sexdubbla till de billigaste modellerna...

* Hur sköter man om väskan?
Jag använder collonil-spray. Den säljs inne i mulberry-butikerna. Beroende på matrial så behandlar jag dem olika. Mocka sprayar jag var tredje vecka och övriga ca var sjätte vecka.

* Sjunker väskan ihop och blir påsig?
Jag gillar ju då väskan är lite påsig i modellen så jag har med flit valt de som är lite mjukare/påsigare i matrialet. För dem som föredrar de stelare modellerna så finns ju väskan i darwin-läder och lack bla.

* Det bästa av allt, enligt mig är att den är verkligen 3-i-1: snygg, tidlös och praktisk. Jag gillar väskor som är tåliga vilket bayswatern är och den rymmer dessutom halva bohaget.



               

               

               

               



                                                 /sara


Love or Hate?

Riktig hatkärlek kanske, det är i alla fall något med dessa höga platåer som jag inte kan släppa blicken ifrån.
Tyckte vid första blick att dom var riktigt fula men nu kan jag inte sluta tänka på dom. De dyker upp i drömmar så som i tankar när jag matchar kläder.
Varför? Tycker jag verkligen om dom?

Finns i alla fall hos Have2have om det är någon mer än jag känner denna hatkärlek.

/Malin

1 December

I dag börjar nedräkningen för alla barn. Om 24 dagar är tomten hos dom med den stora julsäcken.
Paketen är helt klart det bästa med julen. Visst är det gott med jul mat och godare med jul godis. Men hur skulle en jul vara utan julklappar?!

I dag ska i alla fall alla adventskalendrar öppnas för första gången detta år. Lucka ett ska finnas, och när man gjort det kan man ju hoppas på att det innehåller något gott.
Själv har jag inte fått någon julkalender i år så nedräkning till jul blir svår för mig. Tur jag inte behöver räkna till 24 utan bara till 17 innan min njutning kan ta fart.


Bild lånad här!

/Malin

RSS 2.0