trenchcoat

Igår så överaskade (min älskade vän;) Fia, mig med både ny frisyr och ny, urläcker vårjacka. Jag är själv på jakt efter en perfekt trenchcoat i mörkt beige, skärp i midjan och som slutar i knähöjd. Har spanat in en riktig snygging från hilfiger, som tyvärr kommer att garantera ett ganska stort hål i plånkan men en tidlös trench måste väl ändå räknas som en investering, eller!?

                
                  yes babe, ibland så inspirerar du mig med! ;)

                                                 /sara

Män blir snyggare med åren!?

Jag har nästan alltid sagt att män blir snyggare med åren...Jag tror nog att jag får ta tillbaka det där.
Edward Furlong är väl ett ganska bra exempel på det!? För typ 10 år sedan var killen vrålhet och nu...nja, vi kan kalla honom mindre het...
bilder: lånade här och här

               
                 Då: så pass snygg att han modellade för calvin klein...

                
                  Nu: hmmmm....

                                                /sara
             


Säkra vårtecken!

Jag blir så glad, solen skinner och det är riktigt skönt. Det är underbart ute helt enkelt.
Kapten och jag har precis kommit in från en sjukt lång promenad som bjöd på massa friska vindar och varma solstrålar.
Men det bästa under hela promenaden var att halva vägen var full av härliga gula små prickar.


Tussilago, och jag lovar det var inte en det var fullt över allt. Finns det något säkrare vårtecken än detta?

/Malin

gårdagens...

Det blev ganska dåligt med uppdatering här på bloggen igår, från min sida. Ber om ursäkt för det. Här kommer iaf gårdagens outfit, klädd i hm från topp till tå! :)

                

                                                  /sara

Barnförbjudet

Om någon som inte ansvarar för sin egen mat/frukost och liknande skulle läsa så sluta här för ni bör nog inte se denn bild.

Jag älskar frukost eller kanske inte men när den består av något så gott som min favorit macka så kan jag ju inte annat än längta tills jag blir hungrig och ska äta frukost.


Okej jag ska vara ärlig det är ingen macka utan delar av min älsklingspizza som min fantastiska pojkvän köpt hem till mig i går kväll.

/Malin

ananaspaj!

Jag funderar skarpt på att slänga ihop en ananaspaj. Jag är grymt sugen på det! Passar dessutom alldeles utmärkt eftersom jag förhoppningsvis får finbesök i efermiddag.

             
               bild lånad här

                                                       /sara


Nelly paket

Ja nu har jag äntligen fått tid till att starta upp stenålders datorn som tar så där 40 minuter på sig att starta.
Så här kommer redovisningen av nelly shoppingen jag gjorde för någon vecka sedan.


Dessa älskar jag, dom är både sköna och grymt snygga på.


Älskar färgen och formen, dock är klackarna något höga för att jag ska känna mig helt bekväm så vi får se om de får stanna eller ej.

/Malin

Ännu en hemsk tatuering att ångra!?

Tatueringar är jättesnyggt i måttliga mängder och på rätt personer, tycker jag. Jag har själv under flera år funderat på att skaffa en liten, diskret en...
...men nu tänkte jag klaga lite på andras tatueringar. Jag undrar hur fan Rihanna tänkte då hon printade in pistoler på kroppen!? Det känns som lite dubbla budskap där, gällande ämnet våld med tanke på den omtalade misshandeln. Eller försöker Rihanna bara lägga till någon slags ghetto-attityd!? Fula, onödiga tatueringar som ångras i efterhand känns såååå 90-tal. (Johnny Depp, Pamela Anderson och Angelina Jolie är några som ångrat sina...)  Eller vad säger ni!?

                            
                              bild: us magazine

                                                      /sara

Den perfekta jobbväskan!

Nu slänger jag ut flera väskor på bloppisen. Dessa är i lite större modell och passar därför alldeles utmärkt som tex jobbväska, då det går i en pärm i A4-format utan vidare...

                
                godbit som påminner om mulberry bayswater: 100 kr

                
                 väska från friis & co påminner om kändisarnas favorit balenciaga 100 kr

               
                 röd väska från friis & co 50 kr

                                               /sara


dagens

Här bjussar jag på en dagens!
Nu så skall jag slänga ihop något att äta och efter det, kanske titta lite på one tree hill. Det var ju ett tag sedan men handlingen brukar ju inte vara så komplicerad, så det brukar inte göra så stor skillnad att man har missat ett par avsnitt.

              
                kofta: halens, tröja: divided, tubklänning: monki, tights: hm

                                                   /sara

Ledig söndag i jobbarhelgen!

Ledig idag, under jobbarhelgen! Det känns helmysko. Men som sagt det nya schemat har både sina för och nackdelar...
Jag skall försöka och ta mig ned till stan och byta en trasig tröja inne på gina tricot. (öppet köp går ut idag, så jag kan tyvärr inte vänta tills imorgon...) Sedan så skall jag posta lite paket och handla på hemvägen hade jag tänkt.
Så nu står jag i startgropen för att hoppa in i duschen. Låten som går på repeat hemma hos mig är Santa Esmeraldas låt "Don`t let me be missunderstood" En låååång låt! (cd-versionen är mycket längre än youtube-klippet...)
Ni kanske känner igen den från denna Tarentino-rulle. (Tarentino har en fantastisk förmåga att få musiken att passa till diverse filmscener)
           

             
              video: youtube

                                                      /sara

2009-03-29

God morgon!
Då var det söndag och snart dags att göra veckans sista arbetspass. Känns skönt, och extra skönt att man är ledig i morgon. Veckan som kommer har rätt mycket jobb så kommer nog ta min lediga dag till att slappa och kanske pyssla lite här hemma. Eventuellt åka in till stan och hämta en sak om den är färdig och sedan kanske försöka få till någon present till en viss tjej som ska ha sin 25 års fest i helgen som kommer.
Hoppas på fint väder i morgon med så man kan vara ute lite, för är så trött på det vita och blaskiga som är utanför mina fönster att jag vill gå i ide och inte vakna förrän solen och värmen har kommit till vårat avlånga land.

Ni ska förresten få se innehållet i paketet från Nelly i morgon med. Ni skulle ju kunna få se det i dag men då måste jag byta datorn och starta om allt och det tar lite för lång tid för att jag ska hinna med det innan jag ska ge mig i väg hemifrån.

Vet ni förresten vad jag är sugen på, pizza och inte vilken pizza som helst utan min favorit med banan och currysås. Någon som har lust att åka ut på landet (till skogen) och hämta det åt mig och sedan leverara den hem till mig eller till mitt jobb?
Jag har ett så start sug efter den att jag skulle kunna åka denna resa i totalt fel riktning för att få den. Men har ju inte tid så kan ju hoppas på en snäll pojkvän som kanske kan ta med sig en när han ändå åker förbi i närheten där i eftermiddag/kväll.


Ne nu ska jag sätta lite fart måste sortera lite tvätt och fixa lite annat här innan jag klär mig i lite vettiga kläder och startar bilen för veckans sista bilfärd in till stan.

/Malin

händelserik lördagkväll!?

Det verkar bli en händelserik lördagkväll:

Earth hour kl 20.30-21.30. Läste någonstans att ca 3000 städer har anmält sig till klimatmanifestationen. Vilket är mer än positivt. Nu så är jag inte speciellt insatt i detta men det borde bli en hel del energiförbrukning som sparas in där. Någon som vet hur mycket?

Sedan så får ni för guds skull inte glömma att ställa fram klockan i natt. ! 1 timme mindre sömn för er och 1 timme mindre arbetspass för mig. :) Det känns mer än rättvist, tycker jag...

Och för er som är lediga så vankas det lönehelg, vilket brukar betyda massa folk ute på krogen...

                 
                      bild lånad här

                                                      /sara

loose fit kavaj

Hur snygg är inte denna kavaj med guld detaljer!?
Me like!
Finns hos modekungen i flera färger för den som är på jakt efter en snygg, loose fit kavaj.

              

                                                       /sara

HUTLÖST DYRT!

Jag trodde att jag hade nått min personliga gräns, gällande vad jag är beredd att hosta upp för en mascara. Den dåvarande gränsen var 260 kr. Men så bestämde sig kanebo för att göra om sina (relativt tråkiga, vita) förpackningar och detta på sina kunders bekostnad. Fan, så jävla otacksamt! Helt plötsligt så kostar mascara-helvetet 318 kr! HUTLÖST DYRT, om ni frågar mig. Men eftersom jag inte kan vara utan fanskapet så var jag helt enkelt tvungen och ge med mig.

Vissa saker borde vi kvinnor få rabatt på: smink, större shoppingkonto, migränmedicin, etc, etc, etc
Helt gratis däremot borde mensskydd vara. Ett nödvändigt måste som kostar skjortan varenda månad...

                
                För 58 kr mindre så hade jag mer än gärna stirrat mig blind på den
                gamla förpackningen. *suck*

                                                          /sara


Vart kom det ifrån då?

Vad hände med min sol och min vår?
Jag blir deprimerad, jag ville ju sätta på mina sommardäck på bilen nu och slippa allt som är vitt och blaskigt.
Jävla svenska väder, vad ska jag ta mig till. En akut semester till värmen har jag varken tid eller råd med just nu så på något sätt måste jag lida mig igenom ännu en vit mark och kalla vindar.
För inte räcker det med att det snöar, nej det ska ju självklart blåsa halvstorm med så att man inte vill gå utanför dörren.


Varför har jag fått ett snömonster och inte en liten prinsessa som hatar kyla precis som jag själv för?

/Malin

God morgon fredag

I kväll börjar helgen och ledigheten för dom flesta. För mig däremot väntar 3 dagar med kvällsjobb så blir inte mycket roligt som kommer ut av denna helg.
Sånt man får leva med dock för vad skulle vi göra utan pengar?

Ska straxt sätta mig och äta frukost här men först tänkte jag ta och ge er lite mer av mig.

Du heter: Malin
Smeknamn: Malin, Milissan, Mili, Fjöllsan, Älskling
Låt som när du är ledsen sörjer till? Lyssnar inte på något särskilt vid de tillfällena

Beroende av: Shopping fast inte enligt min egen åsikt
Vem behöver du mest just nu: Mr O
Vad tror folk om dig? En snäll och trevlig tjej som är svårt att verkligen tycka illa om.
Stämmer det? Till viss del kanske men jag kan nog vara en bitch i bland
Vad får du oftast komplimanger för? Mina väskor, mina matlagnings och bakkunskaper, jobbet och bloggen får jag väl även en del komplimanger för
Vad säger du för att imponera på någon? Jag berättar nog hur bra jag är ;)
Hur imponerar man på dig? Pengar, jag gillar när folk bjuder till och står för kostnaderna...
Brukar du skratta för dig själv? Ja det händer väl
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ditt paket fråm .... finns nu att hämta hos ... ange nummer 94.. Ta med leg Mvh posten
Var bor du? I ett hus
Trivs du där: Ja men vill nog inom en snar framtid bygga nytt eller flytta helt till något som är betydligt mycket större
Äger du några converse: Inte hela ;)
Sprit, cider, vin eller öl: Vin intas oftast men vid fester ska det även till lite sprit för att krydda partyt till max
Brukar du bli för full: Ne inte så att jag tappar kontrollen
Vad har du för mobil operatör: Telia imini
Är du allergisk i mot något: Laktos, Pollen, Kvalster. Pricktestet gjorde även utslag på nötter och fick kliande hals av det en period men nu äter jag det rätt ofta och det brukar gå bra för det mesta.
Har du haft sex idag: Nej
Nästa mål i ditt liv:  Finns en viss väska som väldigt gärna vill flytta in hos mig.
Hur svarar du i mobilen: Nästan alltid "Aaa"
Vem ringde du senast? Mr O
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hej!, Okej men då tar jag vecka 30,31,32 o 33. Blir det bra?
Antal timmar sömn inatt:  8 timmar
Sov du ensam: Ne jag hade någon som rullade runt och tog upp lite för mycket plats intill mig.
Brukar du komma i tid: Ja absolut, vet inte när jag senast kom försent
När mår du bra: När jag fått handlat något som jag väldigt gärna velat ha, eller när jag är med dom som jag tycker om
När blev du fotad senast: Det var nog förra helgen
Hur känner du dig nu: Trött och deppig på grund av att jag måste åka och jobba sen
Vanligaste färg på dina kläder: Det varierar
Vad tycker du om fötter: Äckligt!!! Jag vill helst inte se mina egna och vill absolut slippa ta i andras
Vad saknar du: Luois Vuitton rose "30", för utom det saknar jag en walking closet.
Hade du en bra kväll igår: Inte direkt men var o andra sidan på jobbet så hur kul eller bra kan det vara?
Favorit dryck på morgonen: Kaffe eller varm choklad plus minst 1 glas vatten
Rakar du benen: Ja
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag blir färdig och känner att jag kan koppla av tillräckligt mycket.
.Är du blyg? I vissa situationer är jag helt klart det
Sysslar du med någon idrott: Promenerar mycket utöver det är det lite muskelträning och yoga hemma.
Vill du hellre ha mail än brev: Mail för vill inte behöva betala frimärke för att skicka tillbaka ett svr ;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Har du spytt offentligt: Ja fast var som tur är länge sedan
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Det är inte tillräckligt rumsrent för att berätta
Är du nöjd med ditt liv: I stort men finns små saker som kan bli bättre
Är du bortskämd: Absolut inte, skulle vara av mig själv i så fall.
Vad gör du i morgon: Vaknar och hoppas på fint väder. Blir det som jag vill tar Kapten och jag en lång härlig solskens promenad på så där 2 timmar. Sedan blir det hem och kanske pyssla lite inne altenativ ute innan jag måste stoppa något i magen och åka och jobba.
Vad är det värsta du vet? Offentliga toaletter är en av dom värsta sakerna men vet inte om det är värst. Snåla människor är inte heller mycket värda i mina ögon.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det håller jag för mig själv. Men kan berätta att det varierar en del beroende på om jag jobbar lång vecka eller kort vecka.
Vad behöver du just nu? En viss väska, ett par nya svarta pumps och en söt kuvertväska till min födelsedagsfest.
Vad längtar du till? Sommaren och värme. Fast innan det vill jag ha fest och få presenter.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja en del av dom i alla fall
Vad använder du för shampoo? Beror på
Vad är det finaste du fått? Det är nog Kapten, fast han är o andra sidan inte så fin utan söt så kanske är det en väska trots allt.
En speciell dag du minns: Bra dag är då jag hämtade Hugo och han fick flytta in här hemma. Bilresan till norrland och att hämta Kapten var inte fel heller. Minns dagen då jag fick hem min söta Louis också den dagen går inte att glömma och inte dagarna som följde heller med alla ursäkter och förklaringar från alla. Ett mindre kul minne är dagen då Bebis blev överkörd (Hugo) eller månaden innan då det man tror bara händer andra hände mig på vägen hem från jobbet. Ja finns många minnen men vi nöjer oss så där

Hur gammal är du: 24 år 11månader och 17 dagar
Tycker du om någon just nu: Jo då
Om fem månader: Hoppas jag på att kommunen ännu inte börjat göra sig av med folk för måste hinna bli 2 åring (fasttid) så man blir kvar. Annars hoppas jag på att det hänt lite förändringar på jobbet till det bättre. Privat kommer jag ha sålt av med en hel del väskor och troligen införskaffat en del nya med.
Du samlar på: Väskor och skor skulle kunna räknas dit men samlar egentligen inte på dom bara älskar dom
Gröna eller röda äppeln: Beror på humöret ;)
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Beror på vad eller vem jag är arg eller ledsen på.
Gillar du golf: Minigolf kan vara kul det andra förstår jag mig inte på
Vilken tid gick du upp idag: 08.46
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Ja
Vad ska du göra ikväll: Jobba
Är det okej att gråta: Ja
När grät du senast: I lördags var det glädjetårar och i onsdags över hur mycket räkningar jag hade ;)
Laddar du ner musik och film från Internet: Ne det gör andra åt mig ;)
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa loss huset och sedan resa i väg, skulle även shoppa lite.
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Väldigt olika men när jag vaknar och känner att det börjar kurra i magen eller att Kapten vill gå ut och kissa.
Har du piercing: Nej, hade dock en i naveln tills för så där 3 år sedan.
Vill du gifta dig: Ja om jag får det drömbröllop jag vill ha
Vill du ha barn: Ja det ska jag väl ha vart efter
Solar du ofta: Nej
Är du bra på att laga mat: Bäst
Gillar du att dansa: Nja
Är du flygrädd: Ja
Hur vig är du: Absolut inte
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Vilken är din favoritglass: B&J fast äter sällan glass
Tror du på ett liv efter döden: spekulerar inte i det
Tycker du om sushi: Ja den gång jag provat var det okej. Ska ge mig på att göra det själv snart så får vi se vad jag säger efter det.
Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn och godis
Bor dina föräldrar tillsammans: .Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Mitt på dagen människa
Vilken ögonfärg har du: Grön
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja vem har inte?!
Biter du på naglarna: Nej
Röker du: Det händer väl när jag dricker eller något sådant.
Hur ofta tränar/motionerar du: Motionerar i form av långpromenader i stortsett varje dag. Utöver det blir det 2-5 dagar yoga och styrketräning hemma.
Senaste låt du hörde: Introt till våra bästa år spelades visst på tvn i vardagsrummet nyss.
Vad gör du på helgerna: Jobbar varannan helg. De helgerna jag är ledig blir det mys hemma med pojkvännen eller att träffa vänner.

 

Ja det var då inte den kortaste listan och den tog tid att göra då Kapten vart kissnödig mitt i så vi fick gå på promenad.

Men nu ska vi dricka lite mer kaffe och kolla mailen.

/Malin


stressig dag

Vi kan väl kalla detta lugnet före stormen. Pga av schema-ändringarna så blir detta en sjukt stressig dag. Om ett par timmar så skall jag iväg på p-möte,(innan p-mötet ska jag iväg och veckohandla...)  därefter så får jag springa hem för att försöka sova några timmar innan jag skalltillbaka till jobbet för att påbörja mina 3 arbetsnätter. Lägg där till att jag idag är sjukt trött eftersom jag låg vaken inatt och grubblade över diverse teorier om hur jag skulle kunna minska stressen denna dag...

dagens låt:

             
                video: youtube

                                                   /sara

Detta är skumt

Jag tycker att personer som handlar mycket ska få mer i rabatt än dom som nästan aldrig handlar. Borde det inte vara logiskt att trogna kunder får tillbaka mera än dom som kanske får för sig att handla någon gång per år?

H&M verkar dock inte hålla med mig där, jag är grymt besviken på deras sätt att locka kunder, tror dom att jag tänker skicka efter något nu när jag kan be mamma och på så sätt få det ännu billigare?

Företag ska vara rädda om sina trogna kunder.

/Malin

flera väskor ute i bloppisen!

Då var det dags för lite påfyllning i bloppisen!
Om ni är intresserade av någon väska, räkna från vänster så blir det lättare och förstå vilken väska som ni vill köpa...

   50 kr st

   100 kr st

  150 kr st

Flera väskor finns under kategorin bloppis i högerspalten. Bla en underbar kathy van zeeland-väska!

                                                   /sara

Dags att önska!

Det är inte långt kvar nu, det är närmare bestämt 16 dagar kvar till dagen med stort D. Dagen då jag ska börja åldras på riktigt, dagen då rynkor och liknande med säkerhet kommer börja smyga sig fram även på mig.
Det är då dags för 25 års kalas. Eller dit är det i och försäg en vecka till att lägga på i matematiken men 16 dagar är det till dagen då jag fyller i alla fall och har nu fått en del frågor om vad jag önskar mig så här kommer en önskelista så att alla har några förslag på presenter jag kan bli glad över.

Önskelista!

·        En Mopsvalp

 

·        En Louis Vuitton special edition speedy 30 rose

 

 

·        Pengar

 

·        Presentkort på H&M, Nelly.com m.fl affärer

 

·        En resa till ett varmt land med respengar

 (så jag har något att spendera när jag är där)

 

·        En systemkamera

 

·        Smycken

 

Ja det där får duga åt er men ni ska veta att punkt 1-3 är bästa möjliga presenter till denna lilla prinsessa  ;)

/Malin

(Bilder lånade på här och här)


"the lugg" is back!

Då var luggen på plats igen!
Här får ni dagens outfit. Nu skall jag bege mig ned till stan! 

                
                 stickad klänning: hm, tights: hm

                                                   /sara

rubrik!?

Idag så ignorerade jag den vanliga frukosten och sprang ist iväg till affären för att köpa lite komplimenterande varor för en amerikansk frukost. (det hann visst tom bli brunch) Så nu blir det grillade smörgåsar, äggröra, bacon och smörstekta champinjoner.
Senare idag så vankas det frisörbesök. Äntligen!

Tillägg: idag så är det inte alls lika kyligt och blåsigt ute, som igår! :)

               

                                          /sara

             

Frukost

Blev ingen direkt frukost kanske för smeten skulle ju svälla i 1 timme så när den var klar var klockan redan 10.30. Så vi får nog kalla det brunch.
I alla fall blev inte direkt nyttigt, 4 dl vetemjöl 3 dl vatten och 4 dl vispgrädde. Det var smetens innehåll och som in detta inte vore nog var jag ju tvungen att ha topping också när jag serverade mig själv dom färdiggräddade.


Men det är väl bara våffeldagen en gång om året så det är helt okej att svulla med äkta våffelsmet.

/Malin

Paket är det bästa vi vet

Till och med de paket som vi får införskaffa oss själva för att bli nöjda. Ett sådant paket kom till mig i går på posten. Som alltid blev jag som ett litet barn på julafton. Klart jag visste vad det var i men man kan ändå aldrig vara säker på att innehållet överensstämmer (på både gott och ont) med den bild man sett på internet eller i en katalog.


Inte det minsta paketet direkt, vad det innehåller kommer sen. Måste förbereda min inte allt för nyttiga frukost nu.

/Malin

I väntan på att intrigerna...

I väntan på att intrigerna i wisteria lane (desperate housewives) skall börja så slötittar jag på tv, mumsar godis, bläddrar i "modekompassen" och bloggar samtidigt. Här spar vi varken på el eller miljön. ;)
Efter "hemmafruarna" så blir det nog till att krypa till kojs. Känner mig himlans trött och måste spara på krafterna tills imorgon då delar av lönen skall spenderas, haha ;) Jag ska nämligen iväg och kapa barret! Gissa hur efterlängtat det är på en skala 1-10!?

              

                                                             /sara

dagens

Alltså jag fattar inte att det kan vara så himla kallt ute, trots att solen har visat sig från sin bästa sida större delen av dagen. Blir kanske aktuellt att ta fram mössan och extra tröjorna igen. När kommer våren!?
här får ni dagens outfit minus ytterkläderna

               
             cardigan: hm, spetstopp: gina tricot, stuprör: divided, väska: louis vuitton

Dagens besvikelse var utan tvekan lönekuvertet. Jag borde skaffa mig en dubbelgångare som kan hoppa in och jobba för mig, de dagar som jag är sjuk. Karensdagar och sjuklöner är skit! 
Typiskt, jag som hade tänkt att utöka min älskade väsksamling ytterligare denna månad...

Dagens gladaste besked stod helt klart Lina för... Tror även att Malin (my partner in crime) håller med om detta... ;)

                                                     /sara

Botkier

Nu har nelly öppnat en ny avdelning i webshoppen. Denna avdelning riktar in sig på lite lyxigare/dyrare märken. Bla så hittar du finfina botkier-väskor. Vilket är ett märke som saknas i min väsksamling...än så länge iaf. ;) Godbiten nedan skulle jag absolut inte tacka nej till!
Fram tom 29/3 så kör de även med fri frakt!

                                            Sasha Duffle SEK 4798, Botkier - NELLY.COM
                                                              bild: nelly

                                     /sara

Äntligen lite redovisning.

Har ju som jag nämt under veckorna shoppat lite när Mr O varit borta men har inte velat fota med mobilen utan är först nu ni ska få bildbevis på vad som inhandlats senaste tiden.

Följande redovisning innehåller kläder och alla dessa plagg kommer från Gina Tricot.


Två kjolar


Två klänningar

och så blev det följande då den endast kostade 49 kr och var riktigt mysig i materialet.


Det är den största delen av shoppingen jag gjort. Har dock köpte en jacka med för några veckor sedan som kommer upp här lite senare.

/Malin

måndag? tisdag?

Pga schemabytet igår så har jag nästan tappat bort räkningen ang veckodagarna. Men pusselbitarna skall nog falla på plats där med. Funderar på att slå till på att käka mumsiga våfflor på någon av mina lediga dagar. Blev nämligen gymt sugen på det redan i natt. Ibland så önskar jag att vi tog efter den lata amerikanska kulturen lite mer: typ som att kunna köpa färdiga våfflor som man snabbt och enkelt stoppar ned i brödrosten och vips så är de färdiga!

              
               Dessa fullkorns våfflor från förra årets våffeldag var dock ingen höjdare.
               De blev degiga och inte alls så där mumsigt frasiga som våfflor ska
               vara...

                                                     /sara
              

Ett snedsteg!?

Hmmm, ja vad hände här då? Ja, bra fråga! Jag vet inte riktigt sjäv vad jag tänkte på då denna shoppades. Ändå så är jag för lat för att skicka tillbaka den. Jaja, den får väl dug som slit och släng klänning om våren och sommaren behagar att dyka upp....

              

                                               /sara

2009-03-23

Måndag och tillbaka i vardagen. Mr O är på jobbet och Kapten och jag ska ut en sväng innan det är dags för mig att ge mig av till mitt jobb. Allt är som vanligt igen, myset kommer sakta men säkert troligen återgå till sitt normala och något mer sällan tillstånd. Men ja vad ska man göra är det, jag har ju i alla fall fått hem honom igen och i alla fall fått 1 dag med massa mys och söta ord.

Som alla kanske märkt har vi fått snö igen, i alla fall där jag bor. Blir så arg, här var det sol och hur underbart vårväder som helst för bara 2 dagar sedan och så i går kväll när man skulle gå och lägga sig var hela marken täckt av ett vitt täcke igen.
Livet i Sverige är inte underbart, varför föddes man här och inte i något land som har sol och värme året runt. Var jag miljonär skulle jag lugnt flytta härifrån och bo lite här och var i världen. Men drömmar är väl drömmar för något så bäst att sluta tänka på det innan man deppar ihop.

Nu till de där inbjudningarna, tydligen var det en del som posten hade slarvat bort för en tid och som kom fram först i fredags. Jag ber om ursäkt på postens vägnar men hoppas nu att alla som skulle ha en inbjudan har fått en. Om du inte fått någon men tror att du borde fått det får du höra av dig så får jag väl se om du var en på V.I.P listan.


Har du fått den rosa lappen i det svarta kuvertet eller ej?

/Malin

Kattskrället fanns ute vid ingelstaområdet...

Efter nästan en veckas letande så fann jag idag (ÄNTLIGEN!) salta katten. Kattskrället fanns ute vid ingelstaområdet av alla jäkla ställen. Och eftersom godiset verkar vara så svårt att få tag på, så var det lika bra att köpa upp sig på 3 påsar med en gång!
From ikväll så påbörjar jag nytt schema. Att börja på en söndag och avbryta sin sista hellediga helg känns INTE som någon höjdare. Söndagar är liksom lite heliga för mig. Det är denna dag som jag spenderar ihop med mina vänner som jobbar "raka veckor" tillsammans så brukar vi titta på tv, käka gott och annat som håller söndagsångesten på en armlängds avstånd. Men i fortsättningen om vi skall fortsätta med detta så blir det varannan (bakvändt) söndag och jag som kommer släpandes direkt från bingen....

               

                                                     /sara
              

2009-03-22

Godmorgon eller ja god middag är det väl snarare.
Somnade vid 5 i morse efter en massa timmar av mys. Jag är som nykär, helt exalterad jag älskar honom verkligen.
Visst har jag saknat honom men hade nog aldrig anat att det skulle kännas så här bra igen att ha honom tillbaka. Alla känslor som fanns där för snart 4 år sedan är tillbaka. Jag vill bara ligga i hans famn och inte göra något annat.
Tyvärr tycker inte Kapten att det är lika mysigt som jag så nu är det dessvärre dags att ge sig ut på en promenad så att Kapten blir tyst och nöjd.
Eller nöjd är han väl han fick ju massa americanska tuggsaker i går och var helt överlycklig att ha sig husse tillbaka. Jag tror nästan Kapten börjat misstänka att han inte skulle komma tillbaka för när han fick syn på honom blev han helt överlycklig. Fast efter några sekunder gick detta över i morrande och lite sura miner så han va nog lite arg och fundersam över vart fan hans husse hållit hus.

Resa upp och hem gick i alla fall jätte bra, jag börjar gilla att köra bil, eller det är väl inte helt sant men känner mig i alla fall någolunda trygg i både Stockholmstrafik och i hastigheter upp emot 130km/h.
Ne menar ju självklart 110km/h mamma, så bli inte orolig ;)

Ska försöka tömma Mr O:s bilder från kameran sen så ni nu äntligen ska kunna få lite bilder på mina shoppinginköp under senaste veckorna.

Nu ut i det mulna men ändå rätt friska vädret.
/Malin

Robinson

Igår så gick startskottet för årets Robinson. Men efter att ha sett halvvägs in i programmet så gav jag upp. Med andra ord så kommer jag inte att följa dokusåpan i år. Trista deltagare, ingen som direkt stack ut i mängden och programledaren Linda Isaksson...Ja, vad ska man säga? Det fanns nog en anledning till att hon fick vara programledare för bonde söker fru. (inte helt säker men har för mig att hon var programledare även för farmen)
Här kan ni förresten göra ett test ang tidigare robinson-omgångar. Beat my score: 10 av 13 rätt, vettja! ;)

               
                      bild: expressen

                                                              /sara

Min nya vårjacka...

Igår så investerade jag i årets vårjacka. Den är verkligen min stil och jag gillar den massor. Kan knappt vänta tills det blir så pass varmt att jag kan börja använda den! 

               
               

                                                          /sara

2009-03-21

Dagen D är här. Min undergång.
Ne nu vart det väl lite fel i alla fall, i dag är dagen med glädje. Dagen då han kommer tillbaka till vårat lite bättre Sverige än vad han lämnade det.
I kväll kommer jag få känna hans doft igen och veta att han kommer vara hemma nu ett tag framöver. Eller det vet jag ju inte hans jobb kanske skickar honom på resa direkt det kan jag ju inte vara säker på men då ska jag nog ta och hota chefen.

Eftersom han inte kommer förrän i kväll måste jag och Kapten försöka komma på något tidsfördriv så att timmarna går. Då solen faktiskt lyser i dag så blir det nog att försöka tillbringa lite tid ute. Vi ska mixtra lite med hundgården och sedan eventuellt tvätta min bil som är så smutsig att man inte längre kan se om den är grå eller grön.

Men nu ska jag börja dagen med att avnjuta lite äggröra och en härlig varm baguette.

/Malin

Dags för middag för en

Det är verkligen grymt tråkigt att både laga och äta mat när man är själv. Hittills har jag lagat mat typ 5 gånger sedan Mr O åkte men har dessa gånger gjort så mycket mat att jag haft matlåda till nästan alla dagarna. 3 av dessa 5 gånger har jag dessutom haft besök vilket är anledningen till min matlagning.

Man i dag var jag tvungen var trött på korvstroganoff, köttfärssås och wok så i dag har jag faktiskt lagat mat.


Nu dags för avnjutande i min ensamhet.

/Malin

Nu kändes det så där underbart igen.

Vilken kick, jag älskar det och struntar fullständig i om det innebär att jag nu har exakt 45 kr kvar på kontot till lön.
Känslan, glädjen och kicken är värd det och jag tänker säkert göra om det nästa månad och månaden efter det för vill inte ens sluta fast det skulle kunna innebära mer pengar på sparkontot.


Det kanske är närmare en vecka kvar till lön och jag är pank men vad gör det? Känslan av att få spendera gör att jag hellre går back än sitter och funderar på hur mycket jag kunde haft på sparkontot om jag inte var en sådan slösfia.
Men i dag var nog kicken extra stor, för vad ska jag med pengar till innan lön? Dom närmsta dagarna hade jag ju ändå bara tänkt att spendera med att mysa och låta Mr O bjuda mig på massa hämtmat.

/Malin


dagens

Nu börjar det minst sagt bli dags att göra något vettigt av denna lediga fredag. Jag ska till att börja med släpa mig till affären. Kylskåpet är ekande tomt och jag börjar bli hungrig. Choklad och kaffe frukosten mättade inte speciellt länge... ;)
Här kommer dagens:

                
                kofta: vero moda, randig topp: hm, tubklänning: monki, tights: hm

                                                    /sara


soft fredag eftermiddag

God morgon! Jaja, det är morgon för mig iaf...Jag har nyss vaknat och planerar en soft fredags eftermiddag. Jag ska lyssna igenom mina 4  nya skivor och avnjuta kaffe och choklad (min frukost, oooopppps! ;) ) 3 st skivor med ett av mina nya favoritband. Kings of leon. Amerikansk garagerock, då den är som bäst. Jag fastnade för deras musik då de gästade någon kvällsshow för ett par månader sedan (jay leno, conan o`brian eller någon annan minns inte riktigt...) och slog redan då till på en skiva. Den 4:e skivan är 80-tals bandet eurytmics som bla gjorde välkända "sweet dreams"

Hittade 2 st nya smaker från plopp och center i godishyllan i veckan. Plopp-tutti frutti och Center-strawberry, lemon chili. Jag är dock lite skeptisk till dessa smakkombinationer...återkommer med smakomdömme då jag provsmakat!

                
                 Jag tillhör dem som fortfarande köper cd-skivor...

                
                 Någon som vet skillnaden på plopp och center egentligen!?

                                                 /sara


2009-03-20

Jag är ledig.
Det var så skönt i morse när jag vaknade vid 6.45 och tittade på klockan. Hmm inte mer och jag som är ledig och får sova hur länge jag vill.
La ner huvudet på kudden ingen och sov till halv9. Va inte alls fel kan jag lova.
I dag tänker jag försöka göra rätt lite för vill bara ta det lugnt och njuta av min lediga dag. Ska dock försöka tvätta lite för har snart inga rena strumpor alls.

Har i dag fått reda på att alla svarta kuvert jag skickat ut inte kommit fram. Jag vet att vissa kommit fram då folk hört av sig men tydligen finns det ett gäng som inte alls har anlänt till sina adresser.
Vilka dessa är förutom en viss Lina vet jag inte och ber er som tror att ni skulle få ett brev men inte har fått något höra av sig så att jag kan skicka er ett nytt.

Nu ska jag avsluta detta inlägg och bege mig in till Citygross för att inhandla mera läsk, men först ett Grattis till min söta lillebror som har namnsdag i dag.


En soffa är inte gjord för flera personer än 1 om du frågar Joakim.

/Malin

Kunde inte ha sagt det bättre själv...

Imorgon så har filmen "En shopaholics bekännelser" biopremiär. Visserligen så har den fått ganska sval kritik men jag blir ändå lite nyfiken på hur alla outfits ser ut i filmen. Det är ju ingen mindre än Patricia Field som satt ihop alla klädombyten. För er som fumlar i mörkret då jag säger Patricia Field så kanske det ringer en klocka, om jag säger att hon låg bakom de snygga outfitsen i "sex and the city" och "djävulen bär prada"
...och sist men inte minst så älskar jag filmpostern med texten:

* A new job?
Hopefully

* A new man?
Possebly

* A new handbag?
Absolutely

Hahaha, jag kunde inte ha sagt det bättre själv! ;)

                    
                      bild lånad här

                                                               /sara

smakprov på Matthew Williamsons...

Här kommer ett litet smakprov på Matthew Williamsons kollektion fö hm som släpps den 23:e April. Kläderna känns lite för bananas i färgerna för min del men en del godbitar finns det ju helt klart. Nitbältet och den bruna skinnjackan kommer jag nog att sikta in mig på...
Klicka på bilderna för större format.

    
bilder: glamour

                                                /sara

2009-03-19 Grattis dansken!

Äntligen är veckans sista arbetspass över. Så nu ska här njutas av lite ledighet och det bästa av allt plutten som kommer hem om några dagar.

I övrigt är det en rätt vanlig dag med vårsol. Ska ta med Jansson ut nu en sväng men först vill jag bara hälsa grattis till storebror som fyller 27 år i dag.
Har vissligen precis pratat med honom i telefon och grattat honom men han kan väl vara värd en hälsning till. Inte långt till han blir gubbe nu. Oj det där skulle jag nog inte sagt.


Kanske inte den bästa bilden men helt ärligt var det den enda han fastnat på som fanns på den här datorn.

/Malin

God kväll

Hej allesammans!

Va underbar dagen har varit med solsken och riktiga vårkänslor. Nu känns det inte alls som om det är en evighet till sommaren längre. Visst är det fortfarande långt men kan gå med på det bara vi får några grader till och solsken varje dag.

I dag har det mest varit bus i solen med Kapten, han är riktigt kelsjuk just nu och kräver uppmärksamhet från mig 24/7 så det är inte lätt att få en ledig stund att försöka göra något för sig själv.
Skönt att pojken kommer hem snart för nu är det allt min tur att ha semester från en tonårstrotsig hund ett tag. Jag orkar inte med flera brottningsmatcher eller att ha 30 kg i knät när jag försöker sitta vid tvn eller vid datorn. För att inte tala om att försöka läsa med ett stort flåsande ansikte mitt i boken.
Men jag får stå ut några dagar till för snart är ensamheten med Kapten över och Mr O ska allt få ta hand om sin tonåring själv. Jag vill nog dock ha hem honom mest för alla presenters skull.
Undra vad han köpt till mig för fina saker, hoppas det är diamanter, väskor och kanske en sportbil eller två.  Okej det där är önsketänkande men något kommer jag ju i alla fall få annars åker han ut med huvudet före.

Nu ska jag ta och äta något och sedan blir det sängen för mig och vilden, är ju en dag i morgon med och dessutom är det min sista arbetsdag för denna vecka så det måste jag ju fira i morgon med. Frågan är bara hur jag ska fira, med god mat eller med massa onyttigheter?!

/Malin

dagens kändiscitat

Dagens kändiscitat kommer från Kelly Osbourne:

"I wouldn`t get married in Vegas. I have a touch of class, thank you."

Hon må ha en smågalen rocklegend till pappa men då det kommer till bröllop så verkar Kelly vara som vilken traditionell svenne som helst...eller?

                          
                            bild lånad här

                                                     /sara
               

dagens...

Alltså shit vad härligt att solen lyser idag med! Men man kanske inte skall ropa hej förrän man är över bäcken...
Nu skall jag iaf ut i solskenet för att hämta ut ett paket på posten, lämna tillbaka lite hyrfilmer och köpa med lite godis ev en glass. Jag är akut sugen på salta katten (påsen inte tablettasken) och har varit det sdan igår men hittade inte godispåsen på hela kungsgatan med omnejd. Så idag så fortsätter jakten på kattfan! ;)
Här har ni dagens:

              
                kofta: gina tricot, tisha: divided, jeans: true religion

Igår så inledde jag solglasögon-säsongen! Underbart att kunna ge sig ut osminkad och gömma sig bakom ett par mörka glas utan att framstå som fisförnäm. ;)

                                                    /sara

...och jag som trodde att den skulle vara grå...

Japp, här har ni bilder på pappas nya lksak på fyra hjul. Den är verkligen urläcker! Men jag blev dock lite förvånad då jag blev hämtad i porschen och den var svart! Jag hade nämligen fått upplysningar om via skvallervägen att den skulle vara silvergrå...
Så efter många års tjatande från pappa så kanske det blir till att ta körkort iaf. Gissa vilken bil jag vill övningsköra i!? ;)

                
                hmmm, den stolta ägaren kom visst med på bild också...

                
                ...den har redan hunnit bli lite smutsig, tur att den inte var vit...

                

                                          /sara

Och så var magen mätt

Då var den lediga dagen snart över. Solen har gått ner och mörkret har börjat falla på. Sitter nu och väntar på att klockan ska bli 21.00 så att DH börjar. Är nämligen trött redan nu och vill sova så vi får väl se hur jag ska klara av att hålla mig vaken.

I morgon är det alltså jobb som gäller, mindre roligt men är ju bara 2 arbetspass kvar nu innan man har 3 dagar ledigt så får väl stå ut.

Till något helt annat min mage är nu sedan en stund tillbaka helt mätt. Fantastiskt vad mat kan göra.

Blev kanske inte den nyttigaste kycklingröran som landade i min bakpotatis men gott var det och med säkerhet blir det lika gott till lunch i morgon.

/Malin

Från en leksak till en annan

Tänkte visa er min nya leksak. Dessvärre så var den väldigt svår att få med på en bra bild, då den är så mörk. (får försöka senare att ge den en chan att komma till sin rätt) Men fin är den iaf!
Och från min leksak till en annan. Om ett tag så skall jag bege mig ut i vårvädret och åka i pappas nya leksak! ;)

                

ps: detta innebär väskgallring inom en snar framtid. Så håll ögonen öppna! En in, en ut! ds

                                          /sara


Snö regn eller sol?

Nu är det väl ändå dags för vädret att bestämma sig. Regn och blåst var det som jag vaknade upp till.
Men nu sedan några timmar tillbaka strålar solen och det är riktigt vårväder ute. Underbart, längtar så till värmen och att få ta och slänga in vinterjackorna i garderoben för att byta ut dom mot alla vårjackor som hänger där inne förtillfället.

Blev citygross shopping förrut förresten och fixade det galant med endast ett aftonblad + bilaga utöver det jag skulle handla.
Jag är en duktig flicka om jag vill.
Nu ska jag snart laga lite mat här, men först tack till F som skickade kort till mig ( efter lite tjat) från sin snösemester förra veckan.



/Malin

Den kvinnliga mystiken

Det kan inte vara lätt att vara kille i dagens samhälle bland alla veliga, svårlästa tjejer. Just detta beklagade sig en av mina killkompisar om igår. Och om jag ska vara helt ärlg så förstår jag honom, för ibland så vet jag inte själv vad jag menar...
Men som sagt för att citera min killkompis:

" Jag är sjukt trött på att va tvungen att läsa tjejtidningar och se på doktor Phil för att förstå er kvinnor. Ja betyder nej, nej betyder kanske, kanske betyder nej. Kan ni inte bara säga: JA, NEJ eller KANSKE och faktiskt mena det.

...kvinnlig mysik och playing hard to get...TVI, TVI, TVI..."

                                 
                                      bild lånad här

                                                /sara

Snygga festklänningar...

Nelly`s webbshop nästan svämmar över av snygga festklänningar till överkomliga priser just nu! Och sånt gillar vi ju! :)
Här är några av mina favoriter:

                       

                                                        /sara

2009-03-17

Det kan väl ändå inte vara sant. Huvudvärk efter knappt ett glas? Jag börjar bli nervös nu kan jag lova. Varje ledig dag kommer gå åt till att planera ut hur jag ska klara mig igenom hela födelsedagen med jobb dagen där på och sedan hela fördelsedagsfestdagen.

Till något annat, i dag är man alltså ledig från jobbet i alla fall. Känns riktigt skönt. Exakt vad jag ska göra är inte bestämt men vädret är ju så kass så blir nog mest att vara inne och umgås med min älskade dator.
Ska ta en sväng in till vetrinären med för behöver ny hundmat och sedan behöver jag nog handla hem lite mat till mig själv på vägen med. Får se om jag ska ta Maxi eller om jag ska göra ett smart drag och åka till City gross i stället.
Anledningen är att där inte finns lika mycket roliga kläder eller andra saker att slösa sina pengar på.

Ska i alla fall börja med att diska lite här nu och sedan slänga in en tvättmaskin.

/Malin

Panik!

Någon måste göra mig ugn igen. Detta på grund av att ett halvt glas gjort mig färdig för sängen.
Min 25 års fest närmar sig och jag har planerat att ladda upp med champange under själva stylandet av mig själv men har i dag insett att detta kommer kräva mycket supande av mig fram till min födelsedags kommer.
Ett halvt glas vin och jag känner att det får nog inte bli mycket mer, hur illa är inte detta? Min fest ska bli stor, den ska pågå hela natten och jag ska vara vaken längst. Men hur?
Någon som har tips på hur jag kan träna mitt alkoholsinne på nytt?
I dag känner jag mig nämligen verkligen som en fjortis som bara behövde lukta på spriten för att bli full.


Som ni ser har jag vin för ett helt år om mitt drickande endast upp går till 1/2 glas per tillfälle.

/Malin

För mycket kärlek

I dag är allt så fint, så kärleks full. Bäst av allt är att Mr O kommer hem snart med så ännu mera kärlek kan sprida sig här hemma. Om det nu är möjligt vill säga.
Fast o andra sidan är det ju en helt annan kärlek en den som jag nu tänker visa er. Den här har varken med pojkvännen eller diamant vampyrer att göra utan med det vi självklart älskar mest.


Den må vara fin men kostar också en hel månads lön så hur vida den får flytta in hos mig vart efter eller inte är oklart.
Det ända jag vet är att Marc Jacobs verkligen gjort en Malin väska som inte går att slita ögonen i från.
Får dock be Madde om ursäkt för att jag var tvungen att skrika rakt ut i hennes öra förrut när hon var gullig och ringde mig.
Men hur kan man låta bli att vid första anblicken bara vråla ut "åhh jag är kär!"?!

/Malin

En dagens...

Äntligen klar med tvätten och allt tråkigt vad det innebär...Känner mig faktiskt extra duktig då jag har varit riktigt produktiv sedan lunch: tvätt-klar! städning iform av dammsugning och våttorkning av golv klart! Belönat mig själv med snygg present- japp, visar senare... ;)
Här bjussar jag på en dagens som också hanns med mellan allt hushållsarbete!

                
               cardigan: asos, topp: ralph lauren, stuprör med dragkedjor: divided

Uppdatering: klippning får vänta ett par dagar...                                                           

                                                     /sara

Dåligt av mig jag vet..

Förlåt mina älsklingar. Eller ni räknas väl inte direkt till mina älsklingar men jag gillar er skarpt.

I alla fall måste bara be om ursäkt för helgens super kassa uppdatering. Jag har helt ärligt inte startat datorn här hemma mer än 1 gång under hela helgen.
Jag vet vad ni tänker, men nej jag var inte sjuk. Jag var dock sjukt trött efter arbetsdagarna men det är ändå inte hela sanningen.
Den största anledningen till min frånvara är att jag är kär, och som svar på det ni tänker nu. Ne han har inte kommit hem ännu och nej jag har absolut inte träffat någon annan.
En gammal kärlek gjorde ju ny entre 12 mars för att få ett slut på det väldigt udda men mest romantiska förhållandet jag någon sin varit med om.


Du kanske är slut älskling men i mina drömmar och tankar finns du allt än ;)

/Malin

Suck, det absolut tråkigaste...

Suck, det absolut tråkigaste med att tvätta är ta-mig-fan att lassa in allt nytvättat på rätt plats igen...
Någon som håller med?
Jaja, nu är iaf en vända klar, bara tiotusen kvar! Heltidsarbetande människor borde fan få städ och tvätthjälp som jobbförmån!

                

                                              /sara

Världens snyggaste frisyr!?

Just nu sitter jag med ytliga funderingar som: "Ska jag beställa klipptid idag eller vänta en vecka?" (ja, jag varnade er för att de var ytliga!) Just nu så är den lång men inte för lång eftersom jag själv varit på den med saxen vid flera tillfällen. Problemet är att den är så störigt tjock och skulle behöva en rejäl urtunning hos frissan. Men om jag väntar en vecka med klippning så kan jag även ta och spara lite pengar och slå 2 flugor i en smäll. Dvs jag kan då passa på att klippa hela håret och putsa luggen vid samma frisörtillfälle+ att håret antagligen kommer vara i perfekt skick (längd och tjocklek på luggen) vid ett väldigt speciellt festtillfälle i april.
Världens snyggaste frisyr eller iaf världens mest perfekta lugg måste väl ändå sitta på sångerskan Nelly Furtado i musikvideon "say it right"

             

                 video: youtube

                                                      /sara

Akta er för att bråka med Lily Allen!

Akta er för att bråka med sångerskan Lily Allen! Att hon vet hur man hämnas på taskiga ex visste ni nog redan. Men även paparazzis kan få sig en rejäl känga ibland... :O

                

                  
                       bilder : veckorevyn

                                                      /sara

djuriskt

Iveckan så shoppade jag lite plagg med djurmönster samt djurmotiv. Jag kan helt enkelt inte få nog av det djurinspirerade...

              
                 tror att detta är mitt första zebramönstrade plagg, äger annars
                 mest leopardmönster...

               
                  har denna tröja i svart redan men gillade denna ljusa så pass
                  mycket att jag inte kunde motstå den...

                                                      /sara

Handlingen inför helgen...

Handlingen inför helgen är avklarad! och för min del så ser den ut så här:

                
...eller delar av den! Självklart så fanns även nödvändigheter som gurka, pasta, nudlar, kaffe mm som utfyllnad i påsen. men sådana tråkiga varor vet ni ju redan hur de ser ut! ;)
Jag läste förresten att i Sverige så äter vi i genomsnitt ca 10 kg godis per person/år. Vilket jag inte tror stämmer. Lägg till en nolla eller två så har ni nog min godiskonsumtion i kg/år...

                                        /sara

Roligare liv har man inte..

I dag är det fredag och inte vilken fredag som helst utan Fredag den 13:e.
Någon mer än jag som är lite emot denna dag och faktiskt lyckas drabbas av otrur rätt många av de gånger denna dag infallit.
I år infaller den flera gånger än vanligt så har bestämt mig för att hålla mig inne i huset resten av dagen. Eller ja någon promenad kanske och lite bus på tomten men i övrigt så.

Har annars inte gjort så jätte mycket i dag, jobbade ju i morse och efter det blev det lite handling. Detta blev dock mer än planerat, vet inte om jag anser det bra eller dåligt att Maxihuset bygger ut och öppnar flera affärer som jag bara råkar besöka varje gång jag ska storhandla.
Blev lite shoppat till mig själv utöver bröd och mjölk. Men vad får ni se först när min älskade och saknade kamera kommer hem från Staterna.

Ska ta och svara på lite mail nu och sedan blir det att lata sig en stund eller något.
Helgen kommer till största delen bestå av jobb så mycket roligare än så blir det i alla fall inte för mig denna helg.
Hoppas du får en bättre och roligare helg.

*Saknar*
Bilden är från syrran 18 års dag.
På den tiden var vi nykära, det är så där 3,5 år sedan det. Inget tjafs om disk eller städning då, eller nu ljög jag fast på den tiden var det lillsyrran som var min sambo och som fick höra mitt klagade över att hon aldrig diska eller dammsög.
Blond var man också, kanske man ska bli det igen?!


/Malin

Dagens kändiscitat:

"I`m going to be licked by millions Australians and I can`t wait!"

Haha, visst låter det lite småporrigt...Men Cate Blanchett berättar faktiskt bara hur det känns att få sitt ansikte på frimärken i sitt hemland.

                                      
                                        källa: ok magazine

                                      /sara

Förra årets favorit...

Det blev inget bakande, inte ens någon köpt cupcake!
När jag stod och valde bland allt fikabröd så gjorde godistarmen plötsligt en riktig U-sväng och bestämde sig ist för att den var sugen på glass. och så fick det bli!
Dagens utan tvekan bästa köp: förra årets glassfavorit: Ben & Jerrys, wich 

              
              
                B&J-glass ihop med amerikanska cookies kan inte bli fel...
                                         
                                           /sara

2009-03-12

Hej där!
I dag har det verkligen varit en slapp dag. Jag har varvat mellan att äta, sova och läsa. Kanske inte är helt frisk i alla fall för så trött som jag är hela tiden måste det ju vara något som kroppen vill säga ifrån om.
Men i morgon blir det i alla fall jobb för min del, var ju ingen maginfluensa och så länge jag inte har någon feber så tänker jag då inte stanna hemma. Jobbar bara 3 timmar med så blir en perfekt start och så kan jag gå hem och sova lite till sen.
Eller det kanske jag inte kan förresten för mamma och eventuellt pappa skulle ju komma och hjälpa mig göra om hundgården lite.

Påtal om hund så hade jag förresten brottningssällskap åt Kapten förrut. Helt otroligt skönt och tack vara denna guldbruna sak så har jag fått sova och läsa rätt ostört under dagen.

Så här lugna kan dom vara men är inte speciellt ofta.

Nu ska jag se vad som visas på tv i kväll. Om det finns något värt att se eller om det blir sängen tidigt.

/Malin

House of Harlow 1960

Den blivande 2 barnsmamman Nicole Richie är inte den som ligger på latsidan under sin mammaledighet. Nej, hon har ägnat sig åt att designa smycken till det egna märket "House of Harlow 1960" Namnet kommer från Nicole`s dotter(Harlow) samt att smyckesdesignen skall dofta 1960-tal. Några av smyckena finns att köpa hos bla kyssjohanna för en överkomlig slant.

               
                    bilder: kyssjohanna

                                                 /sara


dagens

Dagens stora fråga för min del är om jag ska ge mig på ett riktigt eftermiddagsbestyr i form av cupcakebakning från grunden eller gå på stan och köpa färdiga bakverk på hemvägen!? Vilket i-landsproblem hörrni! ;)
Här kommer iaf dagens outfit:

              
                klänning:
Viktor & Rolf, lackskärp: hm, strumpbyxor: hemköp

                                               /sara


the hitcher

Här kommer en recension på thrillern "the hitcher"

Jag är inte helt säker men tror att det är en nyinspelning av den gamla filmen "liftaren" (har inte sett den gamla liftaren) Och isf så får vi hoppas att de inte gjorde som då de spelade in nyversionen av "psyko" dvs kapade scen för scen...För isf så fattar jag verkligen inte varför man spelade in en till liftar-film . För denna från 2007 är verkligen usel akt igenom. Den duger som tidsfördriv men inte så mycket mer. Från att ha varit en thriller så förvandlas de helt plötsligt till komedi. Huvudpersonen som ALDRIG har sett vapen förut (ja, hon säger det i filmen tom...) förvandlas till värsta Linda Hamilton (hårdkokt terminator-brutta från 90-talet) på 2 röda sekunder och hanterar en puffra som aldrig förr!? (stora puffror som s.w.a.t-team får träna i flera år med)

                    
                       betyg:  av 5 möjliga
                       bild lånad här

                                                         /sara

Kalas för hela slanten.

Grattis till pappa då! Eller det var ju igår men hann inte och orkade inte slänga in detta inlägg då så det får bli ett grattis dagen efter också.
Var alltså och firade pappsen i går som nu har fyllt gubbe. Hur gammal man blir då? Jo i mina ögon 60 år.
Va en liten tillställning med lite tårta för dom som kunde äta det, och chokladbollar som lilla syrran fixade till mig och min mjölkmage.
Tack Jessica för omtanken och kul att du får med det H till 25 års kalaset i april.

Här kommer lite bilder från gårdagen, var ju som sagt en mindre tillställning med syster, lillebror, födelsedagsbarnet, min mamma och så självklart en tårta sugen Kapten.


Han som fylde gubbe!


Syskonkärlek ;)


Kapten i väntan på sin tårtbit.

Och exklusivt för våra kära bloggläsare och en önskan från Daniel för länge sedan.

En bild från för. Visst är jag mig lik?!

/Malin



Dagens andra då...

Här får ni en till outfit från hon som trodde hon var magsjuk. Va ju som sagt tvungen att ge mig ut eftersom det vankades kalas och maginfluensan som tur var inte hade drabbat mig.

Till kalaset bar jag följande klädsel.

Linne: Gina Tricot, Strumpbyxor, Kjol och cardigan: H&M

/Malin

dagens...

Kommer ni ihåg Siennas hypade klänning som var hetare än het för några år sedan!? Japp, jag äger en likadan och den åkte på idag. Här har ni dagens osminkade outfit:

                
                  klänning: Mina uk, tights: gekås

                                                   /sara

cravings

Jägarns, vad sugen jag blev på cheeseburgare när vi var och handlade förut. Kommer det till snabbmat så är cheeseburgare överlägset favoriten, helst av allt mcdonkens variant. Idag så blev det dessvärre inget mcdonalds utan ingredienser till hemmagjorda burgare!
Nu skall här smaskas burgare och tittas på desperate housewives som spelades in igår!

               
                 Här steks det burgare för fulla muggar...

               
                givetvis så skall det vara färdigskivad cheddarost till. Ska det va,
                så skall det vara ordentligt! ;)

                                                           /sara


En ny dag och en ny mage..

Ja det är väl en sammanfattning av dagen hittills.
Har mått bra i magen så maginfluensa verkade det ju i alla fall inte vara som tur är. Dock är jag fortfarande helt slut i kroppen och har nog lite feber men inget allvarligt i allafall.
Eftersom magen är okej så tänker jag ge mig ut på en snabb shopping, behöver lite mjölk och så måste det inhandlas en present.
Fast nu finns det ett till syfte med en biltur till affären. Sara gav mig just ett uppiggande samtal och det hon sa fick mig att bli helt till mig.
Vad det är lär ni märka senare i dag.
Tack Sara för att du ringde och berättade det annars kanske jag hade missat det genom att ta en genväg i affären.

Dags att slänga av sig myskläderna, dra på lite smink och klä sig något anständigare.

/Malin

Ingen klänning att frossa i...

Här kommer den senaste tidens shopping:

                
                 Klänning som påminner lite om Herve Legerfodralen. Detta insåg
                 jag ganska snabbt att det inte är någon klänning att bära då man frossar
                 mat...för då lär den spricka!

              
                Ännu ett par svarta stuprör. Dessa med dragkedjor i bensluten och 
                vid fickorna...

              
                 James Dean tisha. Love it!

              
                Sandaler till sommaren. Inte ofta som jag hittar ett par 36:or så det
                var lika bra att slå till...

                                                              /sara

             

Det får inte vara sant...

Kan vara så att jag åkt på någon magvirus. Men än så länge kan vi hålla tummarna för att det bara är någon dålig mat jag fått i mig. Ser dock inte riktigt så ljust ut för är i alla fall värre än de symtom lite mjölk ger min mage.

Blir hemma från jobbet i morgon för att vara på den säkra sidan. Men går det över i morgon så tänker jag fortsätta veckan som planerat med hundgårds justeringar och en helg full med jobb.
Men vi får se, allt blir ju inte alltid som man tänkt sig.

/Malin - va bara det jag ville säga!

Plopp!

I helgen så provade jag på plopp med saltlakritsfyllning och tyckte så här:

Vid första tanken så låter det säkert som en konstig kombo saltlakrits och choklad...Plopp gjorde ju en tidigare version med sötlakritsfyllning och den var inte ett dugg god. Det var typ det man knaprade i sig i brist på annat...Men denna gång så måste jag faktiskt säga att det blev en riktig fullträff! Smakkontrasterna var inte alls så stora som man hade kunnat tro, utan de matchar varann perfekt! Mums!

                
                 betyg:     av 5 möjliga

                                                        /sara

Möte...

Hej på er!
I dag har man alltid rullat ur sängen tidigt för ett tråkigt p-möte. Hatar dessa dagar. Här ska man upp tidigt för att bege sig till jobbet i 3 timmar och sedan ska man hem igen. Ne dessa dagar är en mardröm. Tur man bara har en sådan tur per månad i alla fall för annars vete tusan vad jag skulle tagit mig till.

Dagen bjuder inte på något kul för min del, är trött och har lite små ont i magen så tänkte slänga mig på soffan och bara gläppa mellan alla kanaler hela dagen. Kapten får nog lida lite men vadå det är ju snöoväder ute och jag gillar inte att bli blöt och frusen. Sen har Kapten ändå varit olydig på förmiddagen så han förtjänar en lite tråkdag.
Vad han har gjort är väl rätt oviktigt frågan är väl snarare vad denna hund inte gjort mig ännu. Har jag något helt som fanns där när han flyttade in som valp?

Ne nu blir det en snabblunch i form av någon smörgås och lite tv tittande. Är det inget bra på den burken blir det lite SATC avsnitt i stället för det piggar väl alltid upp.


En liten jag precis precis vid hemkomst efter att lite myskläder åkt på.

/Malin

filmrecension

Här kommer en recension på filmen "wanted"
Actionfilmer hör nog till den enda typen av filmer som jag kan komma på, som faktist kan komma undan med att vara halvbra (usla) så länge det förekommer snygga effekter i den... "Wanted" tillhör just den kategorin. Tack vare snygga Angelina Jolie, alltid välspelande Morgan Freeman och bra biljakter i galet snygga bilar- allt varvat i snabba actionscener och roliga slowmotion scener så klarar sig denna filmen hyfsat... Handlingen däremot talar jag tyst om...

                     
                       betyg:    av 5 möjliga
                       bild lånad här

                                                                 /sara

Armani råkade ut för en olycka!

Hmmm, det verkar som om Armani råkade ut för en olycka vid tvätten. Från att ha varit en herrtröja (tror det var strl L) så krymte den ned till damstorlek (min strl xs-s)
Inte mig emot. Denna blir perfekt som myströja för min del. Det är ju inte varje dag som en armanitröja flyttar in i min tröjsamling! ;)

                
                  tröja:
armani jeans, jeans: gina

                

                                                     /sara

2009-03-09

Hej måndag. Eller är väl inte direkt glad att den är här.
Nu ska vi inte klaga. Är bara så förbannat trött på att det är vitt på marken och att snön mest är blaskig som man blir helt genomsur i skorna efter varje promend. På detta så är man allmänt trött och vill bara gilla i sin säng hela dagen och deppa. Men inte det heller ska man få utan jobb jobb och mera jobb är det som väntar i dag.
Något måste hända snart för så här kan man ju bara inte stå ut i längden. Vart är min vår och min värme?
Ja har i alla fall lite sol i dag som om det skulle pigga upp mig något. Men snön ser ju i alla fall något snällare ut då än vad den är.
Funderar på en shoppingtur på vägen upp till Arlanda när jag ska hämta Mr O. Ska tydligen hämta honom rätt sent på kvällen och då skulle det ju passa perfekt med lite shopping innan och sedan någon långdragen middag på en mysig resturang. Någon som ska med?
Har inte helt bestämt mig för om jag ska göra så, beror lite på hur dags affärerna stänger då jag helst inte vill ha allt för många timmar av bara väntan på att ett plan ska landa.


Ne nog med sura miner nu, här ska det ut och motioneras snart, eller väntar nog någon timme så är Kapten extra trött sen när det är dags för mig att sätta mig i bilen för ännu en dag av tjat i öronen.


Tur att någon gillar det vidriga vädret.

/Malin

Några tips på bra resemål?

Alltså, nu får det väl vara bra med kyla, snö och slask! Jag är så förbannat trött på svensk vinter! Och jag blir ju knappast lyckligare av att vetaatt jag lade in önskemål om sen semester...Så en kortare semestertripp inom 4-6 timmars flygtur vore ju toppen i maj-månad.
Dock så finns det 3 krav på resemålet:

                
                Bra temperatur ca 20-25 grader varmt...

                
                lätthittad, tät och framför allt bra shopping...

              
                god mat: gärna mycket kött och skaldjur...

Om någon har några tips på resmål som uppfyller dessa krav, så är det mer än välkommet!
bilder: google

                                               /sara

        

Köp kanske?

Sitter och övervägen ett eventuellt klänning köp. Men kan inte bestämma mig helt då finns så mycket annat jag också vill ha.

Så ska fundera på det en dag till innan jag bestämmer mig.
Men vad tycker du?


Klänningen finns hos stylebystars.

/Malin

värstingsäng...

Idag så har det varit väldigt dåligt med bloggandet från min sida. Jag har nämligen varit fullt upptagen med att åka värstingsäng och äta god söndagsmat...

             
               så här såg den ut...

              
              Den innehöll hissfunktion vid både huvud coh fotläge samt vibrerande
              massage för ryggen. Om den inte hade varit så förbaskat tung så hade
              jag snott med mig den...

              
              Och för att stilla hungern efter sängprovningen så blev det en god
              köttbit och pommes...

                                                       /sara

Ja ha hon deppar..

Ja bara så ni vet så, äter jag godis och ligger på soffan.
Det är så synd om mig i dag, ne jag är inte bakis eller något sådant. Jag är bara deppig. Vill inte att ännu en lång jobbvecka ska börja i morgon. Vill inte heller att det ska vara mer än halva tiden kvar av Mr O:s resa.
Jag saknar honom, jag saknar till och med att tjata på honom när det gäller att diska. Eller ja det känns som det skulle kvitta om han inte gjorde det i dag men vet att det inte riktigt kommer låta likadant när han kommer hem.

Jag saknar i alla fall famnen att krypa upp i när jag är ledsen och vill bli tröstad. En sådan dag är det i dag, jag vill gråta och få tröst.
Men icke i stället får jag äta godis och se på massa repriser i hopp om att glömma de grymt dyra skorna som fastnat på min hjärna.
Kapten är i alla fall inte brottningssugen i dag och det är ju en tröst för då hade jag nog strypt honom eller något. Ne fy så jag säger, men hade i alla fall stängt ut honom från tv-rummet.
Ska se gossip nu men nu vet ni i alla fall vart jag håller hus och varför ni ska ägna eran söndagskväll åt att tycka synd om mig.

//Malin

Love..

Det är sälllan annat än väskor kan få mig att känna kärlek till just föremål.
Men i dag har något annat lyckats. Visst har jag alltid älskat att köpa skor, men oftast ligger det på en rätt låg prisnivå om man jämför med väskor som jag utan att tveka kan lägga en förmögenhet på.
Fast dessa klackar har fått mig att fastna med blicken, jag kan inte sluta titta. Jag vill bara ha dom. Dom är egentligen inte så speciella och jag kan inte svara på vad det är som är så underbart men jag är KÄR.


Okej kanske inte den bästa bilden men kolla här så får ni se dom i större format.

Priset är högt som ni kan se på länken, och på detta frakt. Ska jag handla eller tror du att jag kan få dom ur tankarna igen?

/Malin


Fet frukost

God morgon läsare!

Gårdagen var lyckad som alltid när Sara är närvarande. Sov lite väl länge i dag och bestämde mig därför att slå till på en liten mer matig frukost. Eller kanske man borde säga Brunch med tanke på vad klockan är.

Sara nämde det i går och suget efter det satt kvar när jag vakna så det vara bara att dra fram en stekpanna sätta igång.

Lite äggröra och bacon får magen att bli på top.

Nu ska jag se över när alla tv-repriser jag måste se går i dag och sen blir det en sväng i det gråmulna vädret med Kapten "bus" Jansson.

/Malin

precis som väntat...

Precis som väntat så var tjejkvällen hemma hos Malin urtrevlig igår. Den goa tösen bjöd på mumsig tacotårta! Om ni inte har ätit det så kan jag verkligen rekommendera det till söndags brunch, lunch eller middag idag. Ni får be Malin om receptet ;)
Resten av kvällen bestod av skvaller, film och godis samt ett par brottningsmatcher mellan Malin och en uppspelt Kapten, haha :)

                

               
                   mums!

                                           /sara

Mest komplicerade skinksåsen ever!

Vem sa att det ska vara enkelt att laga mat, eller att mat med få ingredienser är enekelt och oftast går snabbt.
Inte kommer det någonsin komma från min mun igen i alla fall.
Har nu ägnat komplicerade stunder i köket för att få till lite pasta med skinksås. Hade det bara varit till mig hade det nog som alltid varit klart på 15 minuter men denna gång skulle maten lagas även glutenfri för lillebrors skull.

Enkelt tänkte jag, jag kör i lite smör, vispar ner hans mjöl. Tillsätter skinkan och häller på min mjölk. Avslutar sedan med osten ingen match alls. Till det får det bli glutenfri pasta så att vi båda kan äta.

Tar fram smöret och börjar smälta det. Ska tillsätta glutenfritt mjöl och inser att det inte finns något sådant i mitt kök. Nehe hur gör vi då rå?! Ja men se där finns ju sån där redning för ljusa såser perfekt.
Ska precis strö det över mjölet när jag inser att det är mjölksocker i pulvret. Ja tillbaka på ruta ett. Kan ju ta maizena redning. Ja så får det bli. Tar fram den och rör ut i lite vatten. Kommer på att mjölken måste tillsättas först och kokas upp.
Tar fram min laktosfria mjölk och inser att den varma chokladen jag drack till frukosten visst inneburit att mjölken inte kommer räcka till skiksås åt oss båda.
Så än en gång tillbaka på ruta ett.

Blir så trött på allt att jag bestämmer mig för att göra 2 stycken såser i stället. En glutenfri med vanlig mjölk och en laktosfri med vetemjöl.
Så då var entligen sås problemet ur världen. Dags för pastan. Eller ne det gick visst inte det där heller. Finns ju inte mer glutenfria makaroner än till 1 porttion så bara att sätta i gång och dra fram ytteligare en kastrull så jag kan koka lite vanlig pasta med.

Ja dagens lunch vart lite mer ansträngande än planerat så nu är det bara att hålla tummarna för att maten till i kväll ska flytta på lite smidigare. Men det ska väl inte bli så stort problem för då har ju gluten pojken i alla fall lämnat samlingen.

/Malin

Lite att ta igen...

Här kommer dagens stressade outfit...
Jag har stressat runt som en tok hela förmiddagen och uträttat en diverse saker som jag missat pga att jag legat hemma hela veckan. Nu skall jag kasta i mig något ätbart innan jag stressar vidare...
Ikväll så blir det tjejkväll hemma hos Malin. Ska bli skitkul! Mat, skvaller, film, godis och lägg där till 100 % nöje då man umgås med Malin! ;)

                
                 Randig topp:
hm, stuprör: hm

                                                                         /sara

Lördagmorgon

God morgon. Eller nu kanske det är dags att säga lunch.
Har i alla fall sovit jätte skönt även om sängen var trång med en stor hund i.
I dag under dan ska jag mest ta det lugnt spela lite tv spel med lillebror så att han roas lite och sedan lagom till han beger sig hem kommer Sara och underhåller mig.
Det ska ätat tacotårta och eventuellt äpplepaj. Sedan blir det film och smågodis. Antar vi ska se melodifestivalen med då BWO är med.
Men nu först ska det bli att städa lite för Kapten har sprungit in med allt för smutsiga tassar lite för många gånger nu så man ser spår av honom genom hela köket.


Så vad ska ni göra i dag då? Partaj eller lugn hemmakväll?

/Malin

Egobitch?!

Har återigen ägnat lite tid åt att göra massa onödiga personlighets test på internet. Har denna gång dock inte gjort något i still med vem passar du med, vilken kille skulle du dejta eller liknande för dom resultaten jag hittills fått är ju inget att vara stolt över.

Testet jag gjort nu hette, vilken hemmafru är du och karaktärerna man kan bli är alla Desperate homewife karaktärer fast från tidigare säsonger.

Här har ni mitt resultat:

Du är GABRIELLE Du älskar att vara "center of attention" och vem kan
klandra dig? du är ju perfekt. Livet är gjort att leva och det gör du.

Det är ju det jag alltid sagt. Jag är perfekt och äntligen har jag bevis från opartisk person att ge er.

Testet finns att göra här, det är även där bilden är lånad.

/Malin

2009-03-06

En vecka har snart gått och ja jag får väl erkänna att jag saknar honom sjukt mycket. Så nu vet alla. Ingen stark tjej som vill stå på sina ensamma ben här inte. Vet att jag sa att det skulle bli skönt men tar nog tillbaka det där.

Men nu nog om det för annars börjar jag väl bölla och det är ingen vacker syn. Nu är det ju i och försäg bara lillebror som kommer se det men ändå.

Jobbat hela dagen så är helt slut nu men haft en härlig eftermiddag. Blivit en del skratt och bowling matcher här hemma i dag.
Lilla syster och favorit Inger har varit och hälsat på. Aldrig fel det, synd bara att det blir så sällan men det kan man väl ändra på.
Vet i alla fall nu att festen börjar växa i person antal i alla fall. Ytteligare 3 personer har tackat ja så detta kommer nog bli året stora händelse för min del.
Dags att sätta sig ner lite i helgen och knåpa ihop en önskelista bara så att folk får lite tips på vad lilla jag vill ha när jag blir stor.
Fast nu ska jag ta och tillaga lite pomme och korv då brosan gärna ville ha lite lagom till tv-kvällen som väntar oss. Blir nog tvungen att se på Lets dance om jag vill se på tv men det får väl gå för är ju skönt och trevligt att man slipper sitta ensam i alla fall.
I morgon får jag besök av en fantastisk tjej som frivilligt kommer och underhåller mig på sin lediga helg. Trots att hon större delen av denna vecka legat nerbäddad och sjuk.
Ska tacka henne med trevligt sällskap och lite god mat tänkte jag.

Men jag skriver mer senare när jag fått mig lite i magen och inte har en varg som hoppar på mig för att han vill leka.

/Malin

En film som upprör...

Ville skjuta in ett filmtips till er igen! Jag blev så glad då jag såg att en av mina absoluta favoritfilmer går på kanal 9 ikväll: "Juryn- a time to kill" Kanske skall varna de känsligaste att detta är en film som upprör på många plan: rasism, barnvåldtäkt och dödsstraff. Filmen bygger på en av John Grishams böcker med samma namn.
Skådespelarlistan går inte av för hackor: Matthew Mcconaughey, Sandra Bullock, Samuel l Jackson, Kiefer Sutherland, Donald Sutherland, Chris Cooper, Ashley Judd mf...
Kortfattat vad filmen handlar om: En ung flicka (mörkhyad) blir svårt misshandlad och våldtagen varpå våldtäksmännen (ljusa såklart) går fria. Flickans pappa tar saken i egna händer och avrättar dem inför massvis av vittnen och blir självklart dödsdömd...

Missa inte! kanal 9, kl 21

                    
                       bild lånad här

                                                     /sara

               

dubbelt upp!

Jag vaknade vid lunchdags av att det dundrade till ordentligt vid brevinkastet...
Här har ni förklaringen:

                
Jag hade fått 2 st nr av den kompakta tidningen glamour! Så antingen tycker redaktionen på tidningen att jag ska få valuta för pengarna som jag har lagt på prenumerationen eller så sitter någon stackare och undrar var tusan deras glamour-tidning för denna månad har tagit vägen...

                                        /sara

Reprisstart på Stephenie Meyer

Om man går och lägger sig kl 20.00 på kvällen så känns det ganska naturligt att vakna kl 6 på morgonen igen, lägg sedan till ca 10 timmar extra sömn...Ja då har ni mitt liv i ett nötskal sedan i tisdags.
Men idag så känner jag mig hyfsat bra. Eftersom jag vaknade så förbaskat tidigt imorse så kröp jag in till vardagsrummet och slötittade på diverse morgonprogram (hur många vuxenpoäng är inte det då!? ;) samt körde en reprisstart på Stephenie Meyer`s underbara bokserie. Det blir lagom att plöja igenom dessa 3 böcker i väntan på den 4:e som släpps nu i veckan. Iofs så har jag redan läst den 4:e boken på engelska och tyckte att den var underbar, bäst i serien faktiskt. Men jag är trots lite nyfiken på den svenska översättningen också...

                

                

                                         /sara


Väskan

Lyckades inte få till någon bra bild på den min hittade den efter mycket letande på nätet så här är väskan jag funderar över om jag ska behålla eller ej.


Bilden är lånad här!

Så vad tycker ni jag ska göra nu då?

/Malin

För mycket snyggt...

Jag hade tänkt att som hastigast skumma igenom nellys weshop på jakt efter något snyggt. Men det blev alldeles, alldeles för mycket information för min ännu inte helt återställda hjärna. God Lord, säger jag bara... Det känns som om jag har legat i ide eller något eftersom de har hunnit fylla på så mycket snygga nyheter...
Ni kan ju kolla igenom webshopen själva på egen risk!

         

                                                     /sara

Ibland så har man det bra...

Ibland så har man det bra, för bra kanske...
Efter att ha sovit bort i stort sett halva dagen så blev jag väckt av ett telefonsamtal som undrade om jag lyckats äta något idag och eftersom svaret var nej så kom en express leverans från Mcdonken! Så nu sitter jag under filten på front row (min soffa) och käkar cheeseburgare och pomme. Life is good, sometimes!

                
 
               

                                  /sara- sjukling på bättringsvägen :)

          

Gilla eller inte gilla?!

Mamma fick en väska i går och denna ska vara någon finare variant för runt 2500kr. Nu är det så att den är hemma hos mig för att se om jag tycker den passar mig eller ej.
Kan inte bestämma mig dock, försöker gå och klämma på den, bära den och se om den på något sätt kan kännas Malin. Men jag vet inte jag lyckas inte få någon wow känsla men samtidigt ogillar jag den inte heller.
Kan endast i dags läget säga att inte inte är värd sina 2500kr i alla fall men kanske hade kunnat ge en 500-1000kr för den om jag ni skulle få den där otroliga ha-känslan.
Vi får se hur vida den får stanna eller ej men vill gärna ha era åsikter så bara jag kan få till ett bra kort så ska ni få se den sen.
Måste ta ut Kapten på en runda nu för snart dags att bege sig i väg till jobbet för andra gången i dag.
Hoppas på lite extra klirr i kassan nu lagom till födelsedagsfesten. Är förresten redan några som tackat jag så har i alla fall 4 personer som jag vet kommer utöver mamma, Mr O och jag själv.

Alla har dock inte fått inbjudan skickad till sig och detta beror på att jag trodde jag skulle träffa dessa personer inom en snar framtid så jag slapp skicka dom på posten men fallet kanske inte är så och då får jag väl sända i väg dom efter helgen.
Är i och försäg inte ens hundra på att jag fått med alla på inbjudningslistan så är det någon som känner sig bortglömt hör av er så kanske det finns en inbjudan i outskickade högen till just dig.

Ne nu var det Kaptens tur ja.

/Malin

väskbyte!?

Någon som jag absolut skulle kunna tänka mig att byta väskor med är Jessica Simpson. Säga vad man vill om sångerskan/skådespelerskan men smak det har hon, då det kommer till väskor. 
 
               

                  
                           bilder: us magazine


Tillägg: Alla dessa idiotiska skriverier om att hon skulle blivit tjock...Ja, vad säger man om det!? Hur fan kan en tjej som drar storlek 36, anses vara tjock!? Isf så är väl en majoritet av världens befolkning smällfet!

                                             /sara

          

En flyktplan från tristessen

Jag tror jag har hittat en flyktplan från tristessen. Ikväll så går thrillern "secret window" på tv 6. Visserligen så har jag sett den förut men Johnny Depp är ju alltid trevlig underhållning. Filmen bygger på en Stephen King-berättelse om en författare som har drabbats av skrivkramp och problemet stannar inte där...En dag så dyker en mystisk främling upp vid författarens dör och anklagar honom för att han plagiering...

Vi får se om jag orkar hålla mig vaken tills filmen börjar (och slutar) vilket jag tvivlar starkt på för just nu så känns ögonlocken hemskt tunga trots att större delen av dagen ägnats till att sova...

              
                  bild lånad här

                                         /sara

snygga strumpbyxor

Egentligen så är jag inget direkt fan av strumpbyxor. Jag avskyr dem snarare! De hänger kliar, går sönder samt att man helt plötsligt har grenen hängandes i knähöjd. Men som sagt så måste man ibland dra på sig detta obekväma plagg och då kan det u vara roligt att variera sina vanliga enfärgade mot ett par med mönster på. Gina tricot (tro det eller ej) har fått in ett par riktiga snyggingar.

         
           bild: gina tricot

                                              /sara

En bebis i familjen...

Fan min stora feta flodhäst har visst blivit mamma. Skumt men sant. Vet inte hur det gick till för hon har då inte sagt något till mig i alla fall.

Men i dag efter mötet hittade jag bebisen och en lapp på mitt köksbord.

Jaha då var även Floda mamma så är väl snart bara jag kvar då. Men bara så ni vet, det kommer dröja.

Ne tillbaka till arbetet då!
/Malin

Bra reklampelare

Något som jag gillar skarpt är då kändisar agerar reklampelare till något som faktiskt har ett gott syfte. Skådespelerskan Reese Witherspoon måste väl ändå räknas till den skaran. Hon försökte tidigare i veckan få amerikanska folket att uppmärksamma Avons kampanj mot våld i hemmet.

Här nedan så ser ni smycken som visar att man ger sitt bidrag till att stoppa våldet i hemmet. De kostar 5 respektive 3 dollar och är dessutom riktigt snygga.

               

               
                      bilder: chic

                                                           /sara

Ingen metod mot platt mage iaf...

Ja, igår kväll så var det bekräftat!
Jag har blivit sjuk! IGEN! Jag fattar ingenting, måste verkligen ha världens sämsta imunförsvar. Efter att ha bottats med hög feber de senaste 16 timmarna och gått på en diet bestående av loka och febernedsättande så borde ju magen vara som en planka mindre förståligt är för mig att den under dessa timmar har svällt upp som en ballong.(tänk er en graviditet som är gången 4 månader ungefär...) Hmmm, mysko vad kallar man detta!?
Nu skall jag åla mig tillbaka till feberhyddan/sängen. Jag är såååå trött trots all sömn inatt.
Zzzzzzzzz

               
                  En 16 timmars diet av detta gav ballongmage som hette duga....

                                                            /sara

Här är numret du kan ringa!

Okej eller ja det var en av fraserna i samtalet mellan mig och Mr O förrut i dag. Han mår fint och njuter av sol och värme i fall någon undrar.
Men det som var bäst var ju att han redan på bara ett par dagar har hunnit handla presenter till mig. Vad kan det vara? Jag är så nyfiken vill ha hem honom nu så jag får se allt fint jag fått.
Fast finns även andra anledningar till att jag vill ha hem honom, spökar i knutarna. Känner mig ensam och rädd. Eller helt ensam är jag inte har ju en stor hårig Kapten och just nu en underbar mamma hos mig.

Ska väl ta och vara lite social med henne men är så nyfiken på alla presenter som jag ska få så var bara tvungen att sprida min glädje lite här med innan sängdags.


En trött lite ledsen men ändå lycklig tjej precis hemkommen från jobbet.

Som ni märker har jag hittat ett sätt att få in bilderna i datorn från mobilen, detta är dock lite kostsamt och tidskrävande men är det något viktigt jag måste visa er kommer det självklart bilder.

/Malin

Inte igen!

Det verkar tyvärr som att jag får ställa mina kompisträffar nu på em. Jag känner mig nämligen lite dassig. IGEN! Det var ju inte länge sedan jag var sjuk. Så det blir nog sängen/soffan för min del. Hade ju inte varit helt fel med en bra bok just nu...Jag får ist nöja mig med det mystiska paketet som rassla ned i brevlådan idag...Förmodligen inget kul eftersom det är från min hyresvärd...

                

                                         /sara

2009-03-03

3:e mars och det är hur blaskigt som helst på gården. Vart är min vår?
Hur kul är det att veta att ens respektive är i värmen, säkert solar, surfar och njuter av att varje dag vakna till minst 25 grader.
Livet är så sjukt orättvist. Själv måste man slita och jobba fast man är helt slut och egentligen borde få en veckas ledig bara för att hämta krafterna.
Ska som sagt till jobbet snart så blir inte mycket bloggande för min del i dag, men Sara är ledig så vi får väl hoppas på henne så att vi får något kul att läsa när vi startar upp datorerna.

Min lediga dag i går försvann av bara farten, mamma och lillebror var ju här en sväng och gav dom stor stryck i bowling gång på gång. Men är man bäst så är man ju.
Ska gå och fixa till mig lite nu för måste ju bege mig i väg om mindre än en timme så ingen rast och ingen ro här i dag. Kanske i och försäg får skylla mig själv som låg och drog mig i sängen till kvart över 11 men det hade jag helt klart gjort mig förtjänt av.


Drömmar är jobbiga. Tänk om jag också fick vara här i stället för där jag är.

//Malin

Gissa dokusåpan!?

Haha, jag hittade igår brorsans gamla tävlingströja från tiden då han deltog i en viss dokusåpa...

               
               
                  vilken kan det ha varit?! ;)

                                              /sara

Systrarna Owens

Jag nämde ju i all hast igår att jag funnit en riktig guldgruva till butik. För er som har vägarna förbi Norrköping och gillar lite exklusivare kläder, smink och accessoarer än vad lindex, kappahl och hm erbjuder så kan jag tipsa er om butiken "Systrarna Owens" som ligger belägen på Drottninggatan. (bredvid kings) Butiken har tydligen funnits i 5 månader och gått mig obemärkt förbi. (tills nu, vill säga) Exempel på märken som trängs i butiken är Tommy Hilfiger, Ted Baker och secondhand designerväskor som Gucci, Louis Vuitton och Mulberry i finfint skick.

                
                
                
                
                
               

Ett stort tack till den trevliga butikspersonalen (en av systrarna Owen) som lät mig ta lite bilder och berättade om butiken!

                                       /sara
         

Skobeställning?!

Ja valen är alltid svåra och till 99% väljer jag nog det jag själv mår bäst av för stunden men kanske inte alltid gynnar min plånbok eller liknande.
I dag står jag återigen inför ett sådant val. Ska jag göra en lite större skobeställning och hoppas på att jag vinner på lotto eller ska jag spara pengarna lite till och hoppas på sjukt snygga presenter från Mr O.
Jag vet inte hur jag kommer gör i just denna stund men finns så sjukt mycket snygga skor som jag vill ha så kan jag verkligen bara skjuta den tanken ur huvudet och vara glad ändå?

Have2have är en av affärerna som har så grymt mycket snygga fin skor, följande är några av dom jag verkligen fastnat för.

/Malin


Det hettar till...

Enligt kanal 5 så skall det hetta till ordentligt i säsongspremiären av desperate housewives imorgon kväll. Dock inte på det bra sättet. Det ryktas ju om att tv-serien skall bli en hemmafru mindre den närmaste tiden. Jag tänker dock inte berätta vilken eftersom alla inte vill veta utan föredrar att bli överaskade ist... Får se hur det går som sagt...

                  
                         
                                                  /sara

dagens...

Jag får väl börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering från min sida idag. *sorry*
Jag har spenderat det mesta av den vakna tiden på stan: Tjaffsat med snorkig personal på onoff som vägrade att ta emot en reklamation på en nyköpt trasig/oläsig dvd-skiva. Idiotsäljaren försökte ist vända det till att det var mina dvd-spelare och datorer hemma som det var fel på, eftersom smårepor klarar ju de flesta kvalitets dvd-spelare nu för tiden. Jaja, onoff besöket tog iaf nästan ½ timme och jag gick därifrån som vinnaren...Därefter så var jag tvungen att lugna ner mig med lite shopping inne på hm...
Fann även ett riktig guldgruva till butik som jag ska tipsa er om senare. ;)

               
                kofta:
tommy hilfiger, topp: new yorker, kjol: monki, leggins: hm,
                väska: mulberry bayswater

                                                 /sara


Vad ska jag hitta på då?

Nu är man alltså ledig, i och försäg bara en dag men bättre än inget alls.
Började med att sova ut ordentligt, åkte sedan in till Maxi och handlade lite så att kyl och frys har något jag kan stoppa i magen om jag blir hungrig.
Ja det är vad denna dag bjudit på hittills. Jag är riktigt besviken på solen, här har det varit fint i flera dagar men så fort jag är ledig så är det grått och trist igen. Varför är det alltid så?

Måste ut och spika lite för i går när jag kom hem var plutten på ett helt annat ställe än jag lämnade honom, så har lite små justeringar jag måste göra så att det inte uppreppas i morgon.
Mamma och Buddy är på besök med och snart kommer lillebror så ska väl försöka laga till lite mat med att bjuda på. Tror jag kör på korvstroganoff men har inte bestämt mig helt.
Sen framåt kvällen blir det nog lite tv men tänkte även försöka gå igenom Amerikanska webshoppar grundligt med i fall det finns lite jag vill få hem om si så där 2,5 veckor.

Har som sagt ingen kamera till Mr O är tillbaka så ni får klara er ändå. Ska försöka fixa så att jag kan få in mobilkameran till datorn i alla fall så ni kan få lite halvsuddiga bilder i stället för inga alls.


Kramkalas från ett tidigare besök!

/Malin



snart, snart, snart ledig!

Om en stund så skall jag bege mig iväg till jobbet för att utföra helgens sista arbetspass. Och sedan så väntar några lediga, sköna dagar! :) Funderar på om jag ska ge bokrean en chans till, kanske hyra film, träffa lite kompisar och givetvis en hel del bloggande!
Här kommer kvällens låt! Denna får mig alltid, alltid, alltid att bli lite gladare än vanligt!

         
            
            video: youtube

                                              /sara

först med det senaste...

Åh, vad jag älskar att vara först med det absolut senaste och hetaste...Och den senaste och absolut hetaste händelsen nu till våren måste väl ändå vara inbjudan till en viss fest som kommer att äga rum i april. Återkommer om detta då det närmar sig...

              

                                             /sara

RSS 2.0