Vuxenpoäng!

Jag vet inte vad det tagit åt mig. Först den där telefonförsäljaren och nu en liten pojke. Varför har jag fått sådan medkänsla för andras välmående??
Måste skärpa till mig för kommer bli ruinerad annars, denna gång gick jag nämligen till och med dubbelt upp 40 kr minus. Eller ja och 6 disktrasor rikare....

Man han vågade sig ju upp trots en stor varg som blockerade vägen och så såg han ju så söt ut så varför inte hjälpa honom att få stötta sin fotbollsklubb.


Som om jag inte hade disktrasor, jo en hel jävla säck.

/Malin-Måste skärpa sig, för varför bry sig om andra när man kan lägga pengarna på sig själv i stället?!

Valet är ditt!

Okej tjejer och killar man kanske borde bli överlycklig när man får välja fritt vad man vill köpa för runt 6000kr. Men för mig vart nog valet mer jobbigt än personen som gav mig valet hade räknat med.
Det som kanske är mest logiskt är att köpa en dator då denna ska vistas i Usa utan mig i tre veckor (ja vet dom där pengarna är en muta för att jag ska överge mitt äpple) i sommar och jag inte vet hur jag ska överleva detta. Har en till datorn, visst men den fungerar absolut inte alltid utan mer lite när den känner för det.

Har även alltid velat ha en till tv så jag slipper tjata och gråta till mig tvn när den andra här hemma helst av allt vill se fotboll. Men vart ska jag då ha den, sovrummet är ju bara att glömma där ska det då inte in någon jävla romantikdödare.

Men hur kul är dessa saker att köpa när man får välja nästan precis vad man vill.
Det ändå som var absolut nej var en till hund eller helst ingen djur alls sedan måste saker/sakerna som inhandlas på något sätt helst vara något för båda två. Vad finns det kvar då?
Fanns ett val till och det var att jag lät bli att välja något ting och i stället lägger dessa pengar till något som jag ABSOLUT vill ha men som kostar mer och då går en dröm i uppfyllelse.

Hur skulle ni gjort? Vad hade ni köpt? Eller hade ni kanske låtit bli att köpa något och istället valt att behålla datorn hemma dom där 3 veckorna av era liv?/Malin

internet uppehåll!

Det var absolut inte planerat men har bara blivit så att jag glömt bort att kolla till nätet under helgen.
Helt sant var det inte insåg jag för har kollat FB i mobilen någon gång men annars ingen dator alls på nästan 3 dagar.
Konstigast är nog att jag brukar få abstinens efter några timmar men nu inte känt ens lite saknad förrän för så där en timme sedan.

Har i och försäg jobbar hela dagarna hela helgen så har ju inte haft mycket tid över till något alls utöver jobb.
Men i går blev det i alla fall en skön avslutning på helgen med lite bio och trevligt tjejsnack.

I dag har det åter jobbats och sedan lunchats med mor. Trevlig stund hade vi och så blev det även klart att man får ledigt nästa jobb helg så man kan gå och festa loss på 50 års fest.

Nu ska jag besöka kylen och se om jag hittar något att laga middag på, i morgon är jag ledig och det ska firas med en god drink tror jag.

/Malin

sex and the city 2

Här kommer min recension av sex and the city 2 (Om ni är snälla, så kanske Malin också slängere in ett inlägg om filmen. Man vet ju aldrig. ;) ) som Malin, jag och ett par andra töser var och såg igår.

Okej, jag erkänner; Jag var från början livrädd att de skulle sabba första satc-filmen och framför allt själva tv-serien. Jag menar ganska svårt att få filmen att hålla världsklass (som tv-serien) i 2.5 h. Men ta-mej-tusan de lyckas riktigt bra. Minus dock för de pinsamma musik/karaokenummren och den något tunna handlingen. Annars så lyckas de hålla den kvicka dialogen och framför allt modekänslan igång riktigt bra. Skulle kunna kalla filmen 2.5 h timma ögongodis.

                         Betyg:  av 5 möjliga

                


                                        /sara


OMG

Oh my god! Jag har ju inte direkt följt tv-serien the hills. Det har bara blivit lite strötittande då och då. Trots detta så har jag inte missat att Heidi gjort en billion skönhetsoperationer eftersomdet har stått i varenda tidning som man har öppnat det senaste året. När jag tittade på klippet nedan så kan jag inte annant än tycka synd om henne. Hon kan ju varken uttrycka känslor med ansiktet eller tugga ordentligt. Allt detta pga av ingreppen. Fast å andra sidan så förstår jag pressen om att se bra ut som hon berättar om...Hon bor ju för tusan i hollywood, ytlighetslandet nr 1!

       


                                  /sara

4-ever young

Påväg hemfrån sena bion så diskuterade jag och Malin den ombloggade och hypade baseball jackan som bla sålts hos Gina tricot. Vi var båda överens om att den marinblå jackan var toksnygg och att vi båda två har avstått från att köpa den pga av åldershinder. För 10 år sedan så hade jag inte tvekat en sekund över att köpa den. Men att som 27-åring gå runt i den? Nja...kanske inte. Kan faktiskt komma på mig själv med att stå och dividera i klädbutikerna hurvida det är okej att bära viss typ av kläder i min ålder. Kanske inte så passande att springa runt med lågt skurna snortighta jeans längre. Tråkigt men sant.
En liten parentes, jag blir ofta misstagen för att vara yngre än vad jag egentligen är. Vilda gissningar från främmmande människor brukar oftast hamna mellan 18-23 år, haha.

Här är 3 saker som jag hade kastat mig över om jag var 10 år yngre

* Baseball jackan (så klart, haha ;) )

* Varit med i en dokusåpa. Antagligen paradise hotel eller något annat oansvarigt. ;)

* Antagligen någon het 20-åring, haha ;)


                                                                        /sara


Ågren var det här ja...

Jag har legat vaken, vridigt och vänt på mig i nästan 1 timme nu. Hade ju räknat med att sova till typ åtminstone  kl 14 på eftermiddagen med tanke på hur dags jag kom i säng igår. Men ångesten håller mig vaken. Jag har aldrig haft ågren i hela mitt liv, iaf inte vad jag kan minnas. Men nu är den ta-mej-fan näst intill outhärdig!

Anyway, gårdagkvällen spenderades med ett gäng härliga tjejer. Vi käkade grillbuffè, bowlade, vissa sjöng karaoke...sedan runt halv 1 snåret hände något som jag helst av allt vill glömma. Kvällen avslutades på ett smockfullt Harrys.

Idag tänker jag spendera dagen med att tycka synd om mig själv fram till kvällen då ska jag möta upp mina tjejer för att bedömma den nya sex and the city-filmen. Den har ju som ni kanske vet fått ganska sval kritik.

                
                  bild


                                              /sara

Tröstshopping är för ledsna personer...

Tröstshopping är för ledsna personer. Vad kallar man shopping som utförst under vredes utbrott? Jaja, jag gjorde det sistnämda igår. Shoppade loss för ca 8000 lax. Och i min värld så får man lite hygienartiklar på h&m samt en extra fin födelsedagspresent till sig själv för den summan. Hoppas på att "presenten" skall hinna anlända till min födelsedag. Lovar att visa när den kommer. ;)
...hann även med att boka en tid hos min amatör psykolog Jonas. Så himla skönt att han har flyttat tillbaka till Norpan och framför allt att han låter mig gnälla hur mycket som helst och därefter komma med fantastiska råd.

Lördagen ser spännande ut för min del. Linnea har bjudit med mig på bowling kväll med hennes stallkompisar...Och Linnea brukar ju alltid hitta på något fuffens så detta blir nog bra. :)

               
                 more to come...förhoppningsvis nästa vecka! ;)


Update:
Menade givetvis 8 lax. Inte 8000 för då hade jag ju verkligen inte kunnat dölja mitt shoppingmissbruk längre. ;)

                                        /sara

Tired of being sorry

Okej, då kör vi igen då. Tänkte börja blogga lite succssesivt igen. För er som undrat vad jag har haft för mig de senaste veckorna så kan jag ju upplysa er om att jag varit på bloggsemester i helvetet. Maj-månad har utan tvekan varit den värsta månaden i mitt liv, hittills. All skit har liksom kommit med på en gång. Startskottet kan vi väl säga var den förstörda väskan som jag inte fick någon ersättning för. Ja, jo, jag vet det är bara en matriell sak men ändå 9000 kr i sjön. Sådant är ju aldrig kul. Nybliven singel. Har nog aldrig känt mig så ensam och vilsen som de senaste 2 veckorna. Att inte längre ha det privilegiet att var med den personen som man har delat sina innersta hemligheter med det senaste året. Suger banan rent ut sagt. Massa trista frågetecken runt jobbet. Bli sviken av folk som man har sett som sina vänner. Finns det något som jag avskyr så är det folk som bara finns i krokarna när det passar dem men när man verkligen behöver dem så flyr de fältet för att det känns obekvämt när någon mår dåligt...

Nog klagat om maj-månad nu. Känner att det är dags att vända på steken nu. Igår så övergick de senaste veckornas gråtande till ren och skär illska. Enligt min vän J så är det ett kliv framåt i bearbetningsprocessen. Hmmm, vet i katten. Men hellre förbannad än blödig som sagt.

Tack till mina finaste, fina vänner som stått ut med mitt bölande de senaste veckorna. Ni vet vilka ni är! Ni är bäst! <3

               
Mina underbara arbetskamrater tog med mig ut på en riktig tjejrunda för några veckor sedan.
Tack Malin och Linnea för att ni finns!

 
                                            /sara

Seg och trött

Denna dag har varit jobbig, har egentligen inte hänt något utan jag har bara känt mig allmänt nere och inte orkat något. I morgon startar helgens arbetspass och kan väl inte säga att jag ser fram emot det då jag känner mig rätt slutkörd och deppig just nu. Men vet ju att jag ska jobbar med underbara tjejer i helgen så kan inte bli tråkigt när jag väl kommer dit.

Nu blir det sängen för trots att jag sovit middag i över 2 timmar i dag är jag helt slut och vill bara krypa ner i sängen och bli kramad av plutten..

/Malin

Härligt att du frågar!!!

Telefonförsäljare är bland det jobbigaste som finns, men i dag ringde en brud som hade sådan energi att man inte kan annat än le genom luren.
Trodde nästan hon skulle meddela att jag vunnit på lotto men så var tyvärr inte fallet. Hennes enda brist var nog egentligen att hon varje gång jag frågade något började sitt svar med....
"Härligt att du frågar...."
Vi fick verkligen en relation tösen och jag, hon var till och med så ärlig att hon berättade vad hon hade i lön. Det var något som verkligen fick mig att tycka synd om tösen. 20kr för varje såld produkt hade hon.
Jag har en gång varit telefon försäljare (stod ut någon vecka) så jag vet vilket helvete dom får utstå från människor och jag är nog inte alltid den snällade själv heller när dom ringer.

I alla fall 20 kr/genomförd affär och säg att du har kanske 1 riktigt bra dag per vecka och då kanske du säljer 5-10 produkter. Andra dagar kanske du endast säljer 1 produkt om ens det.
Utöver sin provission hade tjejen 70kr/timme. En riktigt låg lön (jag hade i alla fall 85 kr och 40 per produkt under min tid)
Detta skulle alltså en normal månad ge en månadslön på ca 13000kr. Det är väl ingen människa i världens som tycker att detta är en accepterad lön.
Men att ändå kunna vara så positiv och hålla uppe hömöret fick mig faktiskt att gå med på hennes proverbjudande för 59kr.

Uppmuntrade dock tjejen att ta sina 20 extra kronor för dagen och köpa sig två tiolotter för så här kan hon ju inte leva för alltid.

/Malin

(Bild lånad här!)

En nyttans dag

I dag har det gjorts nytta. Allt gräs är klippt och gissa vem som körde gräsklipparen. Ni behöver inte tro mig för det gör jag knappt själv men så var det i alla fall.

När nästan allt var klippt så tog ju självklart bensinen slut så var bara att åka och handla ny. Då vi ändå åkte till stan passade vi på att handla hem lite andra tråkiga men nödvändiga saker. Så som disksvampar, plastpåsar och snacks till Kapten.

Nu sitter jag och halv sover, vet inte varför jag är så trött, men kan vara allergimedicinen som jag var klumpig nog och först smaskade i mig efter att jag vandrat runt och fått grässtänk på kroppen i timmar.

Ska plocka ur tacopajen ur ugen nu äta lite och sen kryper jag ner med en bok, för i morgon väntas jobb igen och börjar veckan med en delad tur.

/Malin

Girl night 2

För även denna kväll blev till natt innan jag hittade hem till sängen igen.
Gårdagen var underbar som jag redan nämt.

Jag blev hämtat och bilades ut till Frida där jag fick en riktig tjejkväll. Som i och försäg invaderades av två härliga pojkar senare på kvällen/förnatten.

Tillbaka till början, fick min första present i bilen....

Tyvärr tog jag kortet själv så därav reflektionen i solbrillorna.

Väl framme fick jag i alla fall min andra present...

En skål med godis, en ros och en disktrasa. Borde dock vända på allt för disktrasan har texten "I`m a Desperate Housewife" och så där 5 timmar efter ankomst insåg jag också att skålen har texten godis på andra sidan. Man kan ju inte alltid uppmärksamma detaljer.

Efter detta välkomnande fick jag i alla fall gå ut och sätta mig på Fridas altan tillsammans med min present och en välkomst drink.

Sen serverades maten......

Det bjöds på tacos. Riktigt mumsigt.

Sen tog Frida och jag en promenad med Kapten som var med på kalaset, under tiden fixade Erica lite i köket och förberedde nästa mål.....

Marängtårta med ljus. Och en spelande tårtspade :)

Sen var det dags att ge sig på tilltugggen......

På bilden ser ni det lite nyttigare, sedan tillkom chips av olika slag, jordnötsringar m.m.

En riktigt lyckad kväll. Super tack tjejer ni är underbara.


På bild: ...., Frida och lilla syster Lina som tittade in när hon kom hem från jobbet.


/Malin

True blood 3


Här kan ni få en försmak av vad säsong 3 kommer bjuda på, jag vet i alla fall en som kommer sitta klistrad framför tvn när serien kommer tillbaka nästa år.

/Malin

Slappar dag...

Ligger i sängen, nej jag har inte sovit till nu om ni tror det utan ligger bara och vilar ryggen lite.

Gårdagen var kanon helt underbara saker tjejerna fixat för mig, ligger och äter på delar av presenten precis just nu. Men mer om det sen när jag laddat in bilderna.

I dag kommer plutten hem från jobbkryssningen, ska åka och hämta honom och Johan om ca 1 timme. Och efter det ska jag tända grillen, korka upp vinet och njuta av kött och hemmagjord potatissallad som jag slängt ihop på förmiddagen.


/Malin

Tjejkväll 1 - done!

Gårdagen kunde inte varit bättre, en bra dag på jobbet och efter det en underbar kväll med två fantastiska tjejer vid min sida.
För dricka hemma hos Linnea och sen ut på Harrys där det i och försäg var dött, typ vi och 5 till eller något på hela stället.
Så vidare ner till SVEA fick det bli då allt annat var stängt. Där blev det mera dricka så klart men även kvällens klantighet fick till det.
Hur i helvete man kan springa in i ett "fönster" vet jag inte men hon lyckades i alla fall... inga namn nämde. Men ni som var där vet nog vem jag menar för ingen där kan nog missat smällen.

Nu ska jag snart fixa i ordning mig igen och då vankas tjejkväll nr2. Har ingen aning om vad som ska hända under kvällen. Jag vet än så länge att jag och Kapten blir hämtade vid sex tiden och att jag ska ha något rosa på mig. Vet också att jag någon gång får skjuss hem men vart jag ska eller vad som ska göras har jag ingen aning om.
Ska bli spännande, men kan inte bli tråkigt för vet ju att dessa tjejer alltid får mig att skratta och ha kul. Sen älskar jag ju presenter och detta är en försenad födelsedagspresent så.

/Malin

Tyvärr inga bilder från gårdagen att lägga upp men Sara har fullt på kameran så kommer nog vart efter.

Hej solstrålar!

Och syftar inte på de som borde lyssa ner från himlen utan på er där ute. Hoppas ni mår bra allihop.

Själv har jag en hel dag på jobbet att se fram emot men vad gör det när man ska jobba med härliga Linnea. Denna tjej får en verkligen att le och skratta. Hon är fantastisk.
I morgon ska vi ta med oss älskade Sara ut på en riktig tjejkväll så att hon livas upp och kan återkomma hit, eller vad säger ni. Ni kan väl inte påstå att ni inte saknar henne.

Nu blir det att göra sig i ordning lite, står nämligen en gnällig sak vid örat på mig som verkar tycka att vi ska hitta på något roligare än att sitta vid datorn så bäst jag gör som han säger.


/Malin

Ska sluta klaga men...

Jag vet att jag är tråkig just nu men det är mitt liv så jag gör vad jag vill. Och läs då inte om du tycker det är jobbigt...
Men vad är det för fel på det Svenska vädret. Solen är som bortblåst, visst har det varit okej värmemässigt i dag men utan sol och med en himmel full av gråa moln blir det ju inte till något glädjande. Och som om detta inte räckte så kom det precis en ordentlig störtskur med regn utanför mina fönster.
Jag vill bort igen, varför kunde inte askmolnet stoppat min hemresa i söndags så jag hade kunna tillbringa flera dagar i strålande sol, medelhavsvärme och med dagar fyllda av goda drinkar.
Men det är klart varför skulle jag ha den turen för.

I dag har man varit på jobbet under några timmar, sen bar det av för att handla. Kylskåpet var ju nämligen tömt innan avresan så att ingen skulle stå och ruttna.
Men nu är det fullt med godsaker igen.
Och godast av allt är nog mammas rabarberpaj som hon lite snabbt var förbi här och lämnade förut.
Tack för den, får se om det räcker så Mr O får sig en provsmakning eller om jag fått i mig hela innan.

Nu ska jag klä på mig regnjacka och paraply för promenad med hårbollen, typiskt att regnet skulle komma precis just när vi planerat in vårn eftermiddagspromenad....
/Malin

supermassive black hole

Som ni säkert har märkt så har jag satt mitt bloggande på pause för tillfället vilket har sina förklaringar. Har varit med om en massa tråkigheter i helgen och känner mig för tillfället väldigt vilsen och nere. Lite grann som att yra runt i en labyrint och hoppas på att hitta ut snarast. Återkommer till er så snart jag hamnat på fötterna igen.
Var rädda oom er så länge! <3

               
                  supermassive black hole


                                   /sara

Finns ju fördelar även om nackdelarna är flera...

Sitter och funderar på vad som är positivt med att vara hemma...

Kom fram till följande.

1: Det är underbart att besöka sin egen toalett och kunna göra nummer 2
2: Det är fantastiskt mycket skönare att sova i sin egen säng
3: Kapten är med och myser
4: Alla nära och kära finns här omkring än så man kan lättare både ringa och träffa dom.

Där var det slut men vill ni ha listan över nackdelar så säg till, kommer dock ta mig några timmar att knåpa ihop den./Malin

I´m back!!

Rödbränd på näsan och glad över att se min lilla vovve igen. Där emot mindre glad över att det i mitten av Maj fortfarande är förbannat kallt här hemmma. 15 grader sa termometern vid landning men med den vind som var och utan någon sol var det då inte skönt nog för än liten prinsessa som lämnad närmare 30 grader bakom sig några timmar innnan.
Helt ärligt har vi absolut inte haft toppväder hela tiden. När vi landade i onsdagskväll/natt var det helt okej, och förmiddagen torsdagen var toppen fin med strålande sol och någon timme på stranden innan det smått började blåsa och senare även regna några ynka stänk.
Fredagen var kall och små ruggig hela dagen, men kvällen var riktigt ljummen och härlig.
Lördagen där emot var toppen på nästan alla sätt och viss. Mellan 25-30 grader och solen tog visst lite mer än beräknat så som sagt en rödbränd liten näsa har man med sig hem.

Men nu är man alltså hemma och i morgon ska man tillbaka till vardagen. Skönt dock att man inte börjar förrän eftermiddagen så man kan njuta av att ha sin lilla Kapten hos sig igen./Malin

Myskväll

Nu är det snart dags att krypa ner i snarklådan. Philip och jag har haft en riktig myskväll. Varit och handlat ihop och lagat hemmagjord pizza. Hyrt omtalade rullen "Avatar"  och käkat mängder av smågodis. Vi var ganska överans om att den hypade filmen var ganska så överskattad. Visuellt så var den jättebra men handlingen och filmens längd får tummen ned av oss. Lite grann som smurfarna för vuxna, haha. ;) Kvällen avslutades med en planlös liten bilfärd. Ni vet, bara åka runt lite planlöst och snacka massa skit. Underbart!

Puss och godnatt på er nu ska jag krypa ner bredvid "Fläskphille" (Philips nya smeknamn. :D ) och sova.

               
               
               

 

                                       /sara

 


Husmors-knep

Kommer ni ihåg det här missödet?
Ni anar inte hur mycket kommentarer jag har fått för den missen på det privata planet. Men inget ont sominte har något gott med sig. Fick tips omhur man räddar sin kastrull efter en sådan olycka. Fyll kastrullen med vatten och lägg i en maskindiskmedeltablett. Låt det sedan stå över natten och på morgonen så är det hur enkelt som helst att diska den ren med vanlig diskborste och handdiskmedel. Kastrullen blir som ny igen!
Tack snälla Cecilia för det tipset! Känner på mig att det lär komma till användning flera gånger, haha. ;)

                
                 Så här såg kastrullen ut innan Cecilias dunderkur :/
               
                 ...och resultatet efter! :D


                                           /sara


Bilder från Lady Gaga-konserten

Här kommer ett axplock med bilder från lördagens Lady Gaga-konsert. (flera bilder dyker upp på fb vartefter)
Kan ju bara säga att vi antagligen hade globens bästa sittplatser. :)

               
               
               
               


                                    /sara

Snart dags

Då har man jobbat färdigt för den här veckan. Och än så länge ser det ut som om vi kommer att få lämna Sverige i kväll. Så håll tummarna för oss nu och att askmolnet håller sig borta tills vidare.

Håller på att packa för fullt här, har bantat ner packningen extremt mycket och ändå är det två väskor som är skapligt fullt packade. Fattar inte varför jag inte kan lära mig att packa lätt.
Ska i alla fall se till att fixa färdigt det sista här hemma nu så ni där ute får alla ha en bra helg så hörs vi efter helgen.
Datorn får denna resa stanna i Sverige.

/Malin

Dagens

Nu så ska jag snart sticka iväg och avverka det första av veckans två arbetspass. Det känns riktigt lyxigt att ha en så kort arbetsvecka för förra veckan var ju nästan lika lyxig den. Tre arbetspass och stockhomsweekend på det. :)

Här har ni dagens:

              
                tröja och skjorta:
h&m, jeans: levis


                                           /sara

             

Bra dag!

Började dagen med att vara på ett uselt pms-tjurigt humör. Men allt eftersom så har dagen bara blivit bättre.
Efter att ha tjurat hemma större delen av förmiddagen så blev jag uppplockad av mina föräldrar. Vi hade bokat in en familjelunch med brorsan och hans nya flickvän som var på snabbvisit i Sverige. Det blev ett besök på min favorit thairesturang samt glass till efterrätt vid Halvars glasskiosk i strålande solsken. Hade inte kunnat bli bättre med andra ord. :)

               
               
                 

                                             /sara


God morgon solstrålar!

Hej där ute, här skinner solen för fullt och det är väl klart för dagen ska ju spenderas inne på arbetet.
Men ska snart ge mig ut på en långpromenad med Kapten så lite sol ska man väl i alla fall kunna sno åt sig.

Hade en trevlig eftermiddag/kväll i går, Kapten och jag promenerade halva stan runt och ändå var vi bara borta en och en halv timme. Är konstigt vad liten stan är när man försöker vandra runt och fördriva tid.
Killarna fick i alla fall stor stryck i Korpen om någon är intresserad, Mr O gjorde tydligen mål men fick även en riktig fläskläpp med sig därifrån så vet inte riktigt hur den där matchen såg ut eller spelades. Ägnade nämligen inte mer än max 2 minuter åt att kolla på dom, och till och med den tiden var på flera meters håll och under tiden Kapten jagade vattten i bäcken.

Efter promenaden bar det ju av ut till svärmor för att få träffa Anna med flera. Hade en trevlig kväll och god thaimat bjöds det på också.

I dag är det alltså jobb som väntar och det för hela slanten för lovade nämligen i går att komma in två och en halv timme tidigare. Vet inte riktigt vad jag tänkte på då med tanke på att jag inte ens börjat packa. Det slog mig först i går att det är i morgon vi åker, jag har nog inte riktigt förstått innan att det är så snart som man ska lämna landet.

Oj tiden går har ju mycket att hinna med innan jag ska åka så nu är det bäst att skutta ur nattklädseln och bege sig ut.

/Malin

Bloppisnytt: sailorväska

Säljer en oanvänd sailorinspirerad väska från friis & co.
Pris: 200+fraktavgifter

               
                                                             /sara

Bloppisnytt: Klädpaket

Klädpaket 100 kr st De flesta av plaggen är oanvända med tags kvar. (en bild=ett klädpaket) Kläderna passar någon som drar storlek XS/S i kläder.
Köparen betalar frakten

               
                 Gina tricot klädpaket nr 1
               
                   Forever 21 och veromoda klädpaket nr 2
               
                  asos klädpaket nr 3
                
                 vila klädpaket nr 4
                
                 h&m och lindex klädpaket nr 5
                

                                      /sara
     
                


Bloppisnytt: topshop-klänning

Säljer en ursnygg klänning från topshop. Storleken är 12. Skulle gissa att den passar någon som drar strorlek 38/40 i vanliga fall.
Pris: 150 kr+fraktavgifter

               
                    
                     


                                           /sara

Tionde Maj

Då var det alltså måndag. Började dagen med att besöka mamma och äta lite brunch, sen bar det av hem för att fixa incheckningen till resan på onsdag. Så nu är biljetterna på bruket och snart utskrivna av en viss herre.

Har precis fixat håret och ska väl välja ut lite kläder till kvällen snart. I kväll blir det nämligen att skjusa Mr O till fotbollen. Korpen drar visst igång i kväll. Kapten och jag tänkte passa på att vandra i stan under tiden karlarna spelar boll. För efter det blir det direkt ut till Mr O:s mamma för lite middag.
A är nämligen hemma i Sverige för en kort visit så det vankas familjemiddag i kväll. Blir säkert trevlig, och troligen god mat med så detta vill man ju inte missa.

Det är vad denna dag har att bjuda på i morgon är det tillbaka till vardagen och jobb som väntar, ska även hinna packa mina väskor och se till att allt är klart och jag är redo att åka på onsdag. Måste ju försöka få ner packningen något då en del saker ska med hem från Spanien men får se hur det slutar är ju trots allt hela 4 dygn som ska tillbringas borta så lite kläder går ju allt åt.


/Malin

Tillbaka till verkligheten

Då var jag tillbaka till verkligheten. Jag landade faktiskt rakt in i vardagen redan igår. Anlände hem till Norrköping med ett försenat swebus transportmedel. Suck, hatar förseningar speciellt då jag har tider och passa som igår. Det blev en jäkla massa stressande innan jag skulle iväg till jobbet. Inget kul alls. Jag vet att jag ska vara tacksam för att jag har ett jobb att gå till men kan ändå inte sluta slänga ur mig klagomål som: "Jag är så bra på att vara ledig att jag nog inte är ämnad för att arbeta." ;)

Anyway, den här veckan är fullsmockad:

* Idag så ska jag röja upp lite i min svinstia till lgh, lite småfix som en del telefonsamtal att ringa, ska även försöka få upp lite saker i bloppisen.

* Imorgon så vankas det familjelunch. Med heeeela familjen samlad. Efter det så blir det jobb. Likaså på Onsdagen.

* From torsdag så är jag 4 dagars ledig. Så då kommer Philip hit. <3

* Funderar på att dra med honom till Linkeboda där det vankas festligheter till helgen. Vi får se! ;)


PS; Kommer även visa er lite bilder från lördagens Lady Gaga-konsert inomen snar framtid. :)


                
               
                 Så här ser min verklighet ut just nu...


                                            /sara

                 


Fortfarande grått

Det är då inte mycket till ljus eller sol som helgen har bjudit på. Tur man är ledig i morgon med så man fortfarande kan hoppas på någon solglimt under sina lediga dagar.

I dag har vi i alla fall varit och hämtat nyckeln till lägenheten i Spanien så nu får vi allesammans hålla tummarna för att askmolnet ger sig i väg så jag kan lyfta på onsdagkväll.
Längtar så till att få lämna Sverige om så bara för några dagar. Lite shopping och förhoppningsvis massa sol och god mat kommer inte alls sitta fel.

Nu ska jag ge mig ut för kvällens sista promenad, och efter det blir den en varm dusch innan jag kryper ner i sängen och läser en liten stund.

/Malin

Regnet det bara öser ner..

Det har från att jag slog upp ögonen i morse regnat utanför mitt fönster. Hur kul är det på en skala?

I dag har det på grund av vädret mest latat i soffan. Skjusade in lillebror till pappa i förmiddags och blev kvar där någon timme på kaffe. Sen ville far min ha håret klippt så fick fixa det med innan jag gav mig av hemåt igen.

Efter lunch tröttnade jag på att bara sitta inne så åkte in till Maxiområdet och kollade runt lite i butikerna. Handlade självklart något också men det får ni se senare. Har även fått paket den här veckan som jag måste fota så ni får se vad som inhandlats.
Tog en snabb sväng in på ica också och handlade med lite desertostar och oliver hem. Så nu sitter jag återigen i soffan men denna gång med god dricka och massa smaskiga tilltugg. Och så tänker jag nog fortsätta tills sängen kallar i kväll.

/Malin

Nu jäklar...!

Nu jäklar så är det alldeles straxt dags att bege sig bort till globen. Vi nu under eftermiddagen/kvällen laddat inför konserten med att kolla på lady gaga-youtube videor och käkat fantastiskt god mat: Oxfilè och pommes.

               


                                       /sara

Rah rah ah ah...

Rah-rah-ah-ah
Roma-roma-romaa
Gaga-ooh-la-la...

Yes, ikväll så vankas det konsert! Lady Gaga i globen, minsann! :)
Håller på att ladda för fullt. Har just grundat med en schysst frukost bestående av bla vit choklad-yoghurt! :)

Later...!

                
                Kan starkt rekommendera arlas vita choklad-yoghurt.
                Den godaste yougurt jag ätit! Mums!
               
Dagens blogghörna: Ett tjusigt vardagsrum med grym "ac" omgiven av gott sällskap, snacks, cola, kaffe, modetidningar och hemmabiosystem. <3


                                         /sara

 


Keepers?

Just nu så ligger jag och vilar hemma hos Pernilla och väntar på att hon ska komma hem från jobbet. Hann med en snabb vända på stan med bla NK som huvudmål innan jag pallrade mig hit också. Slog till på ett par apsnygga högklackade sandaletter som jag funderar på om jag ska spara eller ej. Klacken är aningen för hög för min smak. Men jag kanske kan lära mig och gå snyggt i dem. Vad säger ni? Keepers?

             
                
               
               


                                     /sara

Rabattkod!!

Ny webshop att kolla in för er modeintresserade. Här finns både kläder och accessoarer. Är en liten webshop som tagit in riktigt härliga plagg. Jag är personligen sugen på att beställa hem en söt kjol jag hittade där, men för min del får det vänta till efter weekendresan i fall jag skulle göra av med mer pengar än budgeten säger.


I dag kan jag i alla fall erbjuda er kära läsare 15% rabatt i webshopen så passa på att besöka Hannas fashion i dag.
För att komma till shoppen klicka bara på loggan.

Vid beställning uppge koden "modeblogg"


/Malin

Fredag!!!

Det är ju aldrig fel med helg. Och ännu bättre är det när man är ledig. I dag är en sådan dag, jag har jobbat 3 timmar och nu är man ledig fram till tisdag. Förstår ni det är sjukt vilket underbart schema jag har. Sen är det ju bara två dagar innan man är ledig 4 dagar. Okej riktigt så bra är det inte i vanliga fall utan skull jobbat 3 dagar nästa veckan och sen varit ledig 3 men har ju bytt bort torsdagen så jag kan resa bort.

I helgen finns inget planerat direkt. Eller i dag är lillebror på besök men vi ska bara slappa framför tvn och äta massa mat.
Hade tänkt köra ut pappa hit i morgon för att hjälpa till med lite huspyssel men det ska tydligen regna hela helgen så det lär väl få vänta till någon annan helg.

Nu ska jag göra i ordning lite mellanmål åt Kapten och Joakim och lite lunch åt mig själv.

/Malin

Fenomenal

Ibland så är jag verkligen fenomenal! One of the kind...Som nu tex. Lagom tills att jag ska åka till Stockholm så har jag lyckats dra på mig någon typ av influensa. Har ju känt mig halvdassig i nästan en veckas tid, till och från men skiten har ju aldrig brutit ut. Förrän nu. Jag är dunderförkyld, ont i bihålerna, halsen och hela kroppen och som grädde på moset så har jag dessutom feber. Detta händer ta-mej-tusan jämt när det är något kul på gång. Så med andra ord imorgon så är det jag som far upp till huvudstaden med fullproppad weekendbag och influensan i handbagaget.
Nu så skall jag försöka kurera mig (så gott det går); käka fattiga riddare, bacon, äggröra, panodil och shotta kan jang framför tv`n.

                


                                         /sara

Om en vecka...

Börjar bli lite små nervös inför resan som tar fart om en vecka. Jag är väl inget för flygplan men bortsett från att det är ett smidigt sätt att komma fort fram.

I dag har jag börjat dagen med lite jobb, blev till och med lite längre än planerat på grund av sommarscheman. Sen blev det hem och motionera Kapten lite innan det var dags att ta tag i lite städning.
Nu är det klart, eller städningen är väl inte helt klar men jag har lagt ner den för i dag i alla fall. Så nu blir det att slänga sig framför tvn och invänta True blood. Ja vet att jag är ute i riktigt god tid men vill ha en ursäkt till varför jag latar mig när jag egentligen har all tid i världen att fortsätta städa.


Vampyrer är verkligen min drog för tillfället... sexy!

/Malin

Efterlängtad comeback!

I måndags så blev jag alldeles till mig av glädje. Jag hittade nämligen marabou kokos i godishyllan då. Jag har hunnit köpa den 2 gånger till sedan dess, både igår och idag, haha ;)
Detta kan ju vara marabous mest lyckade chokladkombo någonsin. Jag minns att jag blev helt förtvivlad då de tog bort den ur sortimentet för ett par år sedan. Enda nackdelen som jag kan komma på är att den inte tillverkats i större förpackning än 60 gram. Jag menar det är ju uppätet på mindre än 2 minuter om man är en lika rutinerad godisråtta som jag! (jag har inte hittat den i större förpackning iaf...)

Ps; Måste nog göra ett stopp i affären och köpa på mig ett lager innan jag pyser iväg till jobbet. ;)

               
                 betyg:  av 5 möjliga                                        /sara

Tänk om man ändå kunde klona sig...

Nu är våren verkligen på gång. Det märks, inte bara vädermässigt utan även att flera jippon hålls. Det har trillat in inbjudningar till roliga saker lite var och varannan dag nu. Skitkul! Jag hade verkligen velat gå på alltihopa men tyvärr så är det ju mer eller mindre omöjligt. Nu är siktet först och främst inställt på helgen. Lady gaga! :)

Saker som jag hade velat gå på men fått tacka nej till:

* Jippot på topshop/topman 6/5
* Nelly`s outfit awards 7/5
* Förhandsvisningen av komedin "youth in revolt" i sthlm 11/5

Någon annan av er som ska på något av ovanstående jippon?


              


                                                 /saraHopplöst fall

Många tror att jag överdriver när jag berättar hur dålig jag är på matlagning. På bilderna nedan har ni ett klassiskt exempel på hur det brukar sluta. Jag hade nämligen tänkt att slänga ihop en cous cous-sallad och ta med som mat låda till jobbet. Lite så där lagom avancerat om man ser till mina kunskapsnivåer i köket. Enligt bruksanvisningen så skulle man bara koka upp vattnet, tillsätta grynen och låta stå i 5 minuter. Jaha okej. Lätt som en plätt! Vad jag missade var att grynen skulle stå och svälla utanför plattan. Jag lät skiten stå kvar på 6.ans värme och...ja ni fattar.
Har tom lyckats matförgifta mig själv en gång för ett antal år sedan. Jag fattade inte hur viktigt det var att kycklingen verkligen var välstekt. Följderna kan ni nog räkna ut själva. Nu är jag livrädd för att mat (all mat) inte ska vara tillräckligt välstekt så nu översteker jag allt ist, tills jag har svarta kolbitar i stekpannan. :/

               
               

 

                                              /sara


Lite om mig!

Hittade denna och eftersom jag var rastlös fyllde jag i den.....

TIO FAVORITER

1. tv kanal ? Kanal 5
2. blommor ? Ros
3. färg ? Rosa så klart
4. sport ? Fotboll om någon
5. affär ? H&M i Sverige, Forever 21 Usa och Nelly på nätet om det gäller mest prisvärda shoppingen. Annars blir det nog Louis Vuitton för deras service, dörr-vakt/öppnare och underbart mysiga butik
6. musik ? Lite av allt
7. mat ? Grillat men mammas mat är ju aldrig fel heller.
8. årstid ? sommar så klart
9. djur ? Kapten Jansson Sixx förstås
10. stad ? Los Angeles, CA USA finns inget som slår kombinationen av underbar shopping och det fantastiska klimatet.


TIO FAKTA

1. hemstad? Norrköping, eller bor ju i en ort utanför
2. hårfärg? brunett just nu
3. längd ? 166cm
4. frisyr ? I dag har jag fläta
5. ögonfärg? Grön
6. skostorlek? 38
7. humör ? Sprallig, charmig, rolig men jävligt lättretad
9. tillgänglighet ? Ja om det gäller något jobb där jag inte behöver anstränga mig men får sjukt bra lön så är jag öppen för förslag. Förhållandemässigt: Sambo
10. vänster eller högerhänt? höger

TIO SAKER OM DITT LIV

1. har du någonsin varit kär? -Ja älskar mig själv 365 dagar om året
2. tror du på kärlek? -Absolut
3. varför tog ditt senaste förhållande slut? Okej jag ska vara ärlig. Jag träffade min nuvarande kille igen efter 4 år och insåg att jag hade känslor för honom fortfarande. Jag var otroligen, talade om att jag inte hade känslor för exet längre och gjorde slut.
4. har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja
5. har du någonsin krossat någons hjärta? Ja, men den/dom förtjänade det.
6. har du någon gång blivit kär i din bästa vän? Ne jag är inte lagd åt det hållet
7. har du någonsin älskat någon utan att tala om det för han/hon? Nej säger det till mig själv varje dag när jag slår upp ögonen. Och inte någon annan heller.
8. är du rädd för att starta ett förhållade med någon? Nej
9. har du någonsin haft en hemlig beundrare? Hur hemligt är det om jag vet om det?!
10. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag absolut, behöver bara se mig i spegeln en sekund så är jag kär

TIO SAKER: DET DÄR ELLER DET HÄR

1. kärlek eller pengar? Vill nog ha en kombiantion av det men en fattig Malin är olycklig så väljer pengar
2. vin eller öl? Vin
3. dag eller natt ? Dag
4. one night stands eller förhållande? Förhållande
5. tv eller internet? Internet
6. pepsi eller cocacola ? Coca cola
7. vild fest eller romantisk hemmakväll ? En variation är bäst
8. färgfoton eller svart/vita foton ? Beror på
9. telefonkontakt eller face to face ? Båda
10. aim eller myspace ? inget av det, finns ju FB


TIO "HAR DU NÅGONSIN"

1. har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? Ja
2. har du någonsin varit med i ett slagsmål? Ja
3. har du någonsin gjort ngt du ångrat? Glaset i bilrutan kanske inte var en succe direkt.
4. har du någonsin hoppas bungyjump? Nej tänk om linan går av....
5. har du någonsin varit på en husbåt? Nej
6. har du någonsin gjort slut på en hel jawbreaker? Nej
7. har du någonsin önskat ngn att göra sig riktigt illa? Ja absolut säkert flera gånger
8. har du någonsin gått på bio ensam? Nej
9. har du någonsin gillat ngn som inte gillat dig tillbaka? Klart jag inte har, alla gillar ju mig.
10. har du någonsin tyckt att världen suger? Nej men den dagen jag dör kommer alla andra tycka att den suger./Malin

More shoes!

Här kommer lite flera skor som söker nytt hem. Vid intresse maila egomani@live.se eller lämna en kommentar till detta inlägg innehållande din e-post adress.


Jimmy Choo
Pris: 300kr
Storlek 38Skor från Asos
Pris: 250kr
Size: 6 (liten 39)Från Nelly.com
Pris: 150 kr
Storlek: 38

Skorna levereras i tillhörande kartong.
Frakt tillkommer om du vill ha dom skickade till dig.


/Malin

Gårdagens

"Morgonstund har guld i mun"
...eller vad det brukar heta. För mig är det fortfarande morgon. Efter det här inlägget så tänkte jag smälla i mig en rejäl frukost bestående av stekta ägg, bacon och stekt vitt bröd. Mums! Kan även stolt berätta att jag har hunnit leverera en väska till en urgullig tjej nu på morgonkvisten. Fick lite dåligt samvete efteråt eftersom jag sprang dit; yrvaken, oduschad och osminkad och mer eller mindre kastade väskan i famnen på henne. *sorry*

Nu frukost sedan vila på soffan och samla tankarna. Tar på krafterna att vara så temperamentsfull som jag är. Blev riktigt arg igår och gick dessutom och lade mig förbannad. :/

Här har ni gårdagens:


               
                  Hela outfiten kommer från vero moda.


                                               /sara

UL ska skydda dig mot fästningar.

Smittigt, ja det var i alla fall det förra året. Så åkte in till djuraffären och skulle införskaffa mig en ny liten rund sak att fästa i Kaptens halsband för att slippa plocka högar med fästingar varje dag.
Kom dock hem med något lite mindre smidigt. Visade sig att den modellen jag ville ha var slut och inte skulle komma in mer. Men fick i stället en som fungerar för både människor och djur. Visst tänkte jag det får väl gå.
Satte fast den i halsbandet på Kapten och insåg att till och med på ett djur stor som en varg blev det en klumpig lösning.
Han får dock stå ut för jag ska då inte plocka fästingar i onödan i vår och sommar.Kassörskan: Den är inte så mycket större kanske någon centimeter....
-Nehe? Dubbel size skulle jag kalla det...

/Malin

festivalmode i kampen mot aids.

Då var det snart dags igen då. I slutet av maj så kommer H&M släppa sin (årliga) fashion against aids- kollektion. Det har blivit lite som en tradition för H&M. Men nytt för i år är att de själva kommer stå för designen ist för att låta kändisar designa plaggen. (Tidigare har bla: Robyn, Cindy Lauper, Timbaland mf designat kläder till detta projekt.) Plaggen kommer vara inspirerade av festivalmodet, innehålla både dam och herrkläder och som vanligt så går 25 % av intäkterna till aids/hiv organisationer. Shop `til you drop...for a good thing! ;)
Här kan du se hela kollektionen

                             
                               tunika från fashion against aids-kollektionen                                                       /sara

Gårdagens

Slänger upp en bild på gårdagens outfit innan jag pyser iväg. Jag ska ju som många av er säkert redan vet träffa butikschefen till en viss butik idag. Vi ska försöka gå till botten med miu miu-missödet. Hoppas på att vi ska komma fram till en vettig lösning för så här ska det ju inte gå till. Wish me luck!

               
                 tröja: mq, jeans: levis, väska: monroe


                                             /sara

Shoppa loss!!

Jag till skillnad från Sara har ju sjukt svårt att göra mig av med saker som finns i mina garderober. Men nu måste jag för får för inte plats med en enda pryl till.

Tänkte börja med att sälja av med lite skor. Har hur många som helst men detta inlägg skulle aldrig ta slut om jag la ut alla på en gång så här kommer några av dom.

Pris: 300 kr
Storlek: 38

Pris: 100kr
Storlek: UK 6 (39)

Pris: 250 kr
Storlek: UK 5 (38)

Pris 250 kr
Storlek 38

Alla skor är i nyskick, en del är aldrig använda men något par kan vara använt någon enstacka gång.
Finns inga tecken på repor eller slitage på skor eller klackarna.

Ser helst köpare som kan mötas upp och hämta skorna i hand då det blir en rätt hög fraktkostnad för er om skorna ska skickas på grund av vikten.

Är du intresserad av något/några par släng in en kommentar och lämna mailadress eller maila direkt på egomani@live.se

/MalinNy vecka...

Jag mår nu lite bättre, febern är helt borta sedan över ett dygn tillbaka. Det som är jobbigast nu är hostan jag har hela nätterna som håller mig vaken och att pollenallergin har slagit till ordentligt så att jag nyser och snorar hela tiden.
Men som sagt annars mår jag bara fint, i morgon är det tillbaka till jobbet och jag längtar faktiskt.
Är bara 3 arbetspass denna vecka innan det är ledig helg igen så finns inget att klaga över.

Jag har tydligen i feberfrossan också släppt resmålet jag ska till under Kristihimmelfärdshelgen. Så nu är det alltså ingen hemlighet längre att jag och Mr O tar planet ner till Alicante och beger oss till lägenheten och värmen i Torrevieja. Ska bli otroligt skönt att lämna Sverige om det så bara är för några dagar. Speciellt eftersom jag troligen inte kommer lämna landet under min sommar semester om ingen bjuder med mig på en sista minuten.


Är väl inga 40 grader som förra sommaren men ska i alla fall vara runt 20-25 grader.

/Malin

Ny lek: Inte pussa på munnen

Igår så "uppfanns" en ny lek hemma hos mig. "Inte pussa på munnen" nästan lite som "inte nudda golv" Tanken till denna sjuka lek var att undvika att jag skulle smittas av Philips feber och halsont som han har legat däckad i sedan förra veckan. För det vore ju just snyggt om jag skulle bli sjuk lagom tills mitt Stockholmsbesök. :/
Jag kan ju avslöja att det blev oavgjort med viss ansträngning, haha. Men trots denna udda åtgärd så vaknade jag med halsont. Såååå jäkla osportsligt av honom att smitta mig med halsont trots att jag höll mig till reglerna. Grrrr

Regler för "inte pussa på munnen"
Allt är tillåtet utom att just pussa den andra på munnen. Pussa på kinden, näsan, pannan osv om du blir extremt "pussnödig" Good luck! :)

                      
                        bild


                                                /sara

Tråkigt perfekt.

Sitter och slötittar på den råusla filmen "Good luck Chuck" som går på 3:an. Jag förundras över hur perfekt (utseendemässigt) men hur jäkla dålig och tråkig skådis Jessica Alba är. Tur att gud inte gav allt till den kvinnan utan höll inne lite på skådistalangen, annars så hade livet varit bra orättvist. ;)
Nu så ska jag iaf avsluta kvällen med en lite mer lovande film. "The lookout" som börjar på 4:an. Ska även smaska upp godiset som Philip och jag köpte tidigare på kvällen.

Trevlig kväll och god natt på er! <3

               
                  "Good luck Chuck"

               
                  "The lookout"


                                               /sara

 

 


Varningstext saknas!

Vissa saker borde komma med varningstexter på. "Skinnfett" till skor och väskor tex. Tänkte berätta lite runt missödet med min miu miu cofferbag. Igår så var jag inne i en skobutik för att fråga efter någon kräm att smörja min cofferbag med. Jag hade väskan med mig som expediten fick titta på. Jag informerade henne om vilket matrial den var av. Blev rekommenderad att använda en produkt som jag slog till och köpte. När jag kom hem så testade jag först produkten på ett litet hörn av väskan vilket gick utmärkt. Så jag började då smörja en liten större yta 3 timmar senare. Kaboooom. Kan ju säga att väskan reagerade så kraftigt på "skinnfettet" att den har blivit blekt i färgen samt matt och strävt på ytan. Utseendemässigt förstörd med andra ord. Jag är så obeskrivligt ledsen och besviken för detta. Eftersom jag litade på säljarens kunskaper och rekommendationer om skinnprodukter. Var nere på stan idag med väskan och visade upp den i butiken. Butiksbiträdet var jättegullig och tillmötesgående. Ska ned i morgon igen och träffa butikschefen så vidare beslut kan fattas ang min förstörda väska.

Nu så ska jag hoppa i lite vettiga kläder innan Philip dyker upp. Han är också informerad omläget fast jag tror knappast han förstod hur kritiskt läget är. 


               
                 boven i dramat


                                                /sara

Gårdagens

Himla jobbig avslut på gårdagen efter ett missöde med min älskade miu miu cofferbag. Det var länge sedan jag var så ledsen som nu över en matriell sak. Återkommer senare med vad som har hänt. Här har ni gårdagens (som vanligt osminkade) outfit, med min älskade coffer bagen innan missödet:

               
              kofta: hm, tisha: hm+fashion against aids, jeans: levis, väska: miu miu


                                          /sara


1:e Maj

1:e maj och 1 månad ifrån vad jag brukar kalla sommarstart. Dessvärre så känns vädret allt annat än somrigt hittills men som sagt. Solen och värmen har ju 1 månad på sig att hinna hit...

Har hunnit med några ärenden idag, ofrivilligt tittat på det årliga motorcykeltåget som passerar 1/5 i Norpa, samt rensat lite i garderoberna. Så inom kort fylls bloppisen på igen. :)
Nu så ska jag käka tårta, läsa skvaller och hundsova på soffan.

                
Jag fick ofrivilligt se större delen av motorcykeltåget pga att jag inte hann över till "rätt" sida av vägen. :/
               
               
              Kungen fyllde ju år igår så vi kan ju låtsas att det är anledningen till mitt
              eftermiddagsfrosseri. ;)


                                              /sara

 


Om en vecka...

Om exakt en vecka så kommer jag antagligen sitta och käka brunch alternativt springa runt och shoppandes i huvudstaden vid den här tidpunkten. Igår så blev det nämligen klart att jag får semester ett par dagar för att sticka iväg till mitt älskade Stockholm! :) Längtar sååå himla mycket! Jag kommer åka upp tidigt på fredagmorgon så jag har hela dagen på mig att shoppa sedan så ska det bla firas födelsedagar och sist men inte minst så ska jag på Lady Gagas konsert i ett fullsatt globen! Jag har velat se henne uppträda live ända sedan hon gjorde ett fullsatt gröna lund förra sommaren men varit lite för lat och snål för att göra något åt det. Tur att jag har så underbara vänner (de finaste) som ser till att råda bot på sådant. Blir nämligen bjuden på konserten! *Lycka*
Ser fram emot att få se/höra pokerface, bad romance och alla de andra hitsen live! 

                
                 lady gaga


                                            /sara

RSS 2.0