My little pony

De flesta i min omgivning brukar tycka att min familj framstår som lite av en dokusåpa familj a la the Osbourne`s. Pappa framstår oftast som clownen, senast idag.

mamma: Sara, du vill väl inte ha dina gamla sängkläder med my little pony?

jag: Va, har du sparat dem? Du kan slänga dem...

pappa: Här skall inget slängas! Lägg tillbaka dem i skåpet igen! De kan vara bra att ha...

mamma: När då!?

pappa: Ja, i värsta fall så får väl jag sova med dem. Jag gillar hästar...

Vem hade kunnat ana att pappa var sådan djurvän att han tom räddade mina 20 år gamla sängkläder med rosa, tecknade hästar!? ;)

              
                 För er som inte är tillräckligt gamla för att känna till my little pony
                 så ser de ut på följande vis. Bästa tjej-leksakerna ever, tillsammans
                 med Barbie, såklart!

                                                                 /sara

Mycket sol lite bloggande!

Det här med sol och sommar är något jag älskar, dessvärre får bloggen lida för detta då jag hellre är ute och myser i solen än sitter hemma och försöker knåpa ihop något läsvärt för er.
Nu vet jag ju att folk tänker precis som jag, då läsarantalet alltid minskar i samband med sol och värme men för er trogna som sitter inne och läser för att ni inte vill ha värme så försöker jag ändå ge er något läsvärt varje dag.

Dagen har tillbringats hon mamma, där har det solats och badats. Bilder kommer, men har tyvärr fel dator i gång så kan inte få in dom bilderna just nu.


Det är väldigt ärliga bilder på sommaren då den osminkade sanningen kommer fram.

/Malin

Knark för huden!?

Idag så har jag investerat i en ny solkräm för ansiktet-innehållandes SPF 50! Jag har fått många näsrynkningar åt mitt inköp men som sagt hellre "överdrivet skydd" än hudcancer! Däremot så har jag inte sett något solskydd som överstiger SPF 30 för kroppen än. Om någon vet var jag kan få tag på det så är alla tips mer än välkomna!

PS: En person i min närhet hade följande åsikt om att jag skulle investera i ansiktskrämen: SPF 50!? Finns det? Borde inte det vara narkotikaklassat eller något!?

              

                                              /sara

boken vs filmen

Nu har jag både läst boken och sett filmen, precis i den ordningen också...
Och titeln som jämfördes var den hyllade "Låt den rätte komma in."
Jag börjar verkligen tro på det där att man inte ska se filmen om man gillade boken eftersom man bara blir besviken. Detta stämde även denna gång, tyvärr. Nästan alla i min bekantskapskrets hade sett filmen (men inte läst boken) innan mig och alla höjde den till skyarna. Jag lånade boken av Malin som var riktigt bra, lite jobbig att läsa dock eftersom texten var ganska liten samt en del namn att hålla reda på. Den enda kategorin som filmen vinner över boken på- I filmen så är det mycket lättare att hålla reda på alla birollsfigurer som figurerar...

               
                  bild lånad här

Boken:    

Filmen:  

                                                                 /sara

Lillebror på besök.

Nu på eftermiddagen dök mamma och lillebror upp. Mamma skulle vidare till min morbror men J ville inte följa med så han tänkte visst tillbringa lite tid med sin älskade syster.

Det är ju inte svårt att roa honom som tur är, wii eller tv fungerar bra. Men i dag är det ju sommar och då ska man ju vara ute så blev lite aktiviteter utomhus istället.





/Malin

Nelly we love

Vem älskar inte webshopen Nelly, jag är i alla fall ett stort fan av den och hittar alltid något jag kan klicka hem.
Gjorde en beställning straxt innan Sollefteå resan som en liten present på grund av den tråkiga resan som väntade. När jag kom hem hade ju 75% rean börjat så då blev det ytteligare en beställning och när denna damp ner i min brevlåda i dag kom jag på att ni inte ens fått sett den förra leveransens innehåll.
Så här kommer det, och vart efter kommer senaste leveransen också upp.

En bikinitop med tillhörande svarta bikinitrosor som inte finns med på bilden.

Ett par Jeans fick det bli med.

/Malin

Underbara sommardag

I dag har det verkligen känts som semester. Jag har njutit av sommaren så mycket att jag är som nykär på alla sätt och viss i dag.
För er som inte vet har jag inte ens semester ännu, men har varit långledig i helgen på grund av Sollefteå resan och kommer i morgon bara jobba 7-12 och sedan är jag ledig 2 dagar igen så detta känns inte alls dåligt trots att jag har enda till Augusti innan min riktiga semester tar fart.

I dag har det bara ätits massa somrigt och jag å mina pojkar har myst vid en sjö och bara umgåts med varadra hela dagen. En riktigt lyckad söndag om ni frågar.


Bara att passa på att njuta för snart har vi väl fått regn igen...

Kapten älskade självklart naturen och njöt..

Då Kapten som många vet inte gillar att bada fick vi ta loss pälsen och ge den ett svalkande dop istället.

Även mina små (vid tillfället vackra) fötter behövde få lite färg.

Hemma blev det glass med maränger, jordgubbar,banan, melon, chokladsås och strössel.

Avslutade kvällen med lite grillat.

Nu ska här förberedas för sängen i morgon väntar som sagt lite jobb innan man kan fortsätta njuta av solen.
/Malin


Prison break är tillbaka!

Hur glada nyheter är det inte att tv 3 skall visa de sista avsnitten av prison break i sommar då alla andra tv-serier har tagit semester!? Måndagen den 6/7, kl 22 så sparkar Prison break igång igen alltså.
Don`t miss!

                            
                                    bild

                                                  /sara

Hur snygg var inte denna?

Hur snygg var inte denna klänning? Vill ha den NU!
(får se om det funkar. Jag lade ju in en önskan om influence-föregående inlägg.)

Klänningen kommer förresten från Nelly, dessvärre inte från deras pågående rea...

                                              Mollie Studded Dress SEK 749, Rare Fashion - NELLY.COM            

                                           /sara
                                                 

Influence

Mina önskningar har blivit hörda här på bloggen. Den lyhörda sötnosen är ingen mindre än min älskade vän Fia. I Fredags så fick jag boken "Influence" som jag länge haft på min önskelista. Boken är skriven av "Olsen twins" och innehåller bla intervjuer med Karl Lagerfeld, Diane von Furstenberg samt en massa inspiration...såklart!
Love it!
Tack Fia!

               

              

                                                  /sara

              

Choklad med frystorkade jordgubbar

Här har ni resultatet av choklad kakan. Marabou sommar har inte en smak man längtar till. Deras övriga chokladkakor slår denna med hästlängder. Men helt usel var den inte även om frystorkade jordgubbar inte är någon höjdare i något alls enligt mig.

Betyg: 2,5 / 5

/Malin

Glass i stora lass!

Ja, igår så skippade Fia, Tommy och jag middagen och åkte en sväng till smultronstället för att frossa i glass ist. Så himla underbart gott. Det får vi definitivt göra om flera gången i sommar.

                

               

                


ps: Fick en fin, fin present av Fia också. Den får ni se sedan! ;)

                                     /sara

Sourcream & peppar chips!

Första betyget blir på chipsen. En helt okej smak som verkligen var en blandning mellan sourcream och peppar chips som namnet säger.
Gillar man den kombinationen är detta en hit. Personligen har jag nog chips som är betydligt mycket mer njutfulla i min mun.


Betyg:
3 av 5

/Malin


Gårdagens

Detta bar jag igår då jag frossade glass. Bilder på sällskapet och glassbergen kommer senare.

               
                 cardigan: Wera stockholm, linne: Stella Mccartney, shorts: hm

                                                         /sara


Försöks personen M

Ja i går var jag lite av en försökts kanin. Många nya saker i affärerna nu och självklart måste jag veta om dom är goda eller ej. Så blev en kväll full med laktostabletter och onyttigheter.



Betyg kommer under dagen!

/Malin

Love love love.

Jag är KÄR och det är med stora bokstäver så har inte tryckt in caps lock av misstag.
Huset är bedårande, visst finns det en hel del tapetbyten att göra och en del utvändigt. Men hallå det är så höga prinsess kapaciteter att det inte gör något alls.
Jag vet precis vart min  walk in closet ska vara, inte för att det egentligen behövs då huset bestod av hur mycket garderober och klädkammare som helst.
Jag har möblerat allt i huvudet, en hel del inköp måste göras och köket måste målas om. Jag måste ha det, om någon annan får det ska jag spöka ordentligt runt huset så de flyttar och jag kan få det.

Dagens outfit för att slänga tankarna till något annat ett tag.


Top & Shorts: Gina Tricot

/Malin

Husvisning!

Underbar sommardag utanför mina fönster. Har tillbringat förmiddagen med fika på altanen tillsammans med mamma och lillebror. Riktigt mysigt och trevligt.

Nu tänkte jag hänga ut lite tvätt, då den luktar så otroligt gott när den fått torka i det fria. Efter det blir det väl att försöka slänga ihop en snabblunch för att sedan bege sig ut till Mr O:s jobb och få en privat visning av huset som jag redan är helt stört förälskad i fast jag bara sätt det utvändigt i verkligheten och på kort invändigt.
Längtar så till kl 16 när jag ska få gå in i det och se om det har alla dessa möjligheter som jag tror.
Har väl egentligen sakt att jag inte vill bo så långt från stan men är det drömhuset som jag tror, så överväger jag nog ändå att från gå de principerna och buda på det. Det tar ju trots allt bara ca 20 min till stan så är ju inte så där jätte farligt långt i alla fall.

Till något helt annat, är det någon som har förslag på mat jag kan laga i kväll. Har helt tomt på fantasi så kan inte alls känna att jag är mer eller mindre sugen på något.


Bild lånad här!

Tvätten var det som väntade ja!
/Malin

Smultronstället

För er som är intresserade av att veta vad som står på mitt schema idag så kan jag ju berätta att först så skall jag springa några ärenden på stan sedan så blir det en snabbsväng ut till Östra Ryd och Smultronstället som sista stopp. Där så skall vi givetvis beställa den finaste och dyraste glassen vi kan hitta...skämt och sido!
Ha det gott så länge!

              
                     En sådan här kanske det blir...
                     Bild lånad här

                                                                /sara

Dagens största bloggnyhet!?

Dagens (gårdagens) förmodligen största bloggnyhet måste antagligen vara att världen har blivit en popstjärna fattigare.
Michael Jackson blev endast 50 år gammal! 
Nyheten kändes overklig att vakna till men ändå inte speciellt oväntad...

                       
                         Höjdpunkten i karriärren(!?)
                         bild lånad här

                                                          /sara

Hem ljuva hem.

Då var man äntligen hemma i sitt kära hem. Det känns så underbart att vara hemma i vardagen igen. Livet som norrlänning kunde nog varit roligare.

Ska göra mig i ordning snart och sen blir det nog sängen för är så otroligt trött. Kommer sova som den prinsessa jag är i natt det är jag säker på.


Så här fint ska nog jag med försöka mig på att sova i natt.

/Malin

Bara så ni vet...

Jag är i Stockholm, ska jag hoppa av och göra slut på nya lönen kanske?!

/Malin

På sista tåget!

Då var man äntligen på sista tåget hem, inga flera byten utan nu kan vi sitta här tills vi är framme och pojkarna kommer och hämtar oss.

Då vi haft väldigt kort tid mellan våra byten i dag har vi inte hunnit stanna och köpa någon mat utan har helt enkelt fått leva på ett äpple tills för en stund sedan då vi fick dagens middag.

Lyxigt eller inte!

/Malin

Mera semester!

Nu så skall jag sätta mig på balkongen och äta min köpta oliv/fårostsmörgås samt läsa om varför för lite semester kan vara dödligt...Kanske kan snappa upp några bra argument till nästa löneförhandling, haha ;)

              

Ps
Malin hälsar att hon är påväg hem med tåget. Pratade lite med sötnosen i eftermiddags...Ska bli så skönt att få tillbaka henne till Norpa igen! :)

                                                /sara

Hej då Sollefteå.

Nu sitter jag på tåget halvvägs till Sundsvall. Cirka en timmes resa kvar med buss innan vi får byta till första tåget.
Känns skönt att veta att man i kväll kommer få sova i sin säng igen och med sin älskling intill sig. Har verkligen saknat alla där hemma och speciellt min säng.
Helt otroligt sjukt vad man kan sakna en säng kan jag lova. En skönt tempurmadrass i stället för en hård jävla skumgummimadrass som man kände sängbotten igenom.


Hej då hus, som jag inte  kommer sakna speciellt mycket!

/Malin


Mer Kapten?

Jag må kanske vara tvungen att tillbringa kaptens födelsedag borta men fick i alla fall träffa någon liten sötnos som hade en hel del likheter med min söta Kapten där hemma.

Så i dag kan man säga att jag firat födelsedag åt Kapten genom att ge honom en liten bild på en söt släkting.

En söt liten alaskan blandning.

En liten hälsning till mamma: Joakim sa i telefon att jag skulle ta med Jansson hunden hem till honom så på fredag är ni hundägare och jag kan få ägaren att sälja honom lite snabbt ;)

/Malin

Efterlyses! Efterlyses! Efterlyses!

Här kommer en viktig efterlysning: Jag söker en sådan där färgglad keps med propeller a`la 80-talet på Skara sommarland, ni vet! Se bilden nedan...
Jag kan lova er att om ni kan ge mig  tips om vart jag kan finna en sådan...så kommer ni belönas med rikliga skrattattacker! ;)

                              
                                       bild

                                                        /sara

Grattis Bebis!

Här kommer en inlägg tillägnat dagens födelsedagsbarn. Är jätte ledsen att jag inte kan vara hemma och fira honom. Men hoppas verkligen han haft en kanon dag tillsammans med Gustav i dag.
Tack G för att Kapten får leka med dig och slipper sitta i sin hundgård hela födelsedagen.

Ett stort grattis till Kapten Jansson Sixx som blir så gammal som 3 år i dag.

Min bebis är visst blöt. Hoppas han tagit sig ett svalkande dopp i dag med.

/Malin

God morgon solen!

Då var det en ny dag i Sollefteå. Sitter här nyduschat och redo att påbörja lite frukost.
Vi har så mycket mat att man kan verkligen välja och vraka mellan vad man vill ha till frukost. Finns ost, skinka, kaviar, mjukost, 5 paket juice, hur mycket ägg som helst, ris mjölk, cornflakes, popcorn, 3 sorters bröd ect.
Så i mat väg har dom då tagit i så att vi ska överleva våra dagar här väl.

Hur dagen ser ut i övrig har vi inte speciellt mycket koll på alls men förhoppningsvis blir den lite mer händelserik än gårdagskvällen här.



Frukost nu och sen ut i  solen eventuellt.
//Malin

Sängen snart

Ja nu sitter vi och sammanfattar dom få korta mötena med personal och brukare som vi fått göra i dag. Det har väl inte varit riktigt som vi tänkt oss men vi överlever. Även om det är med nöd och näppe.

Nu längtar jag hem mer än jag någonsin gjort efter 18 timmar förrut. Jag har vid flera tillfällen påpekat att vi fixar det i morgon när vi åker hem. Men hallå Malin vi ska ju inte hem förrän på torsdag.  *gråter*

Nu så ska det i alla fall förberedas för sängen snart. Har ju varit en lång dag och vill bara sova nu. Vi får även sovmorgon till ca 9.00 så hoppas verkligen man kan sova nu när man får chansen. Men är inte så troligt med tanke på hur dåligt jag till och med sover hemma.

Natti natt på er i alla fall vi lär höras mer från detta norra men ändå varma Sverige.

/Malin

Skor kanske?

Har fått nyhetsbrev från Have2have och bland annat dessa söta ballerinor fastnade jag lite extra för.


Ser lite plastiga ut på bilden tyvärr, men något säger mig att dom trots allt är riktigt snygga i verkligheten.

/Malin


Saknaden är stor!

Nu har jag varit borta i 12 timmar och har nog aldrig längtat hem så mycket som jag gör i nu.
Jag vill hem och krypa ner i min sötnos famn och bara få mysa och göra inget. Eller kanske slå in lite paket till morgondagens födelsedagsbarn men max det.

Saknar min ylande gnällande bebis och önskade att även han var här. Fast o andra sidan är han det på sätt och viss. Hittade honom på lakanet jag tog med mig så nu kan jag oc Kapten mysa även i dag.

Hoppas ni har det varmt och skönt och Sara slit inte ut dig allt för mycket på jobbet i natt.


Bebis är till och med söt när han kissar ;)

/Malin

Varför kommer det inte fram?

Jag har ju mobilbloggat minst 4 gånger i dag och inget av inläggen kommer visst fram. Varför?

Men skit i det nu, jag är i alla fall framme i Sollefteå och är trött. Vill hem hem och åter hem. Det är verkligen synd om mig kan jag lova.
Men det får lösa sig, blir ju i alla fall en dag ledig extra på grund av detta så får väl inte klaga allt för mycket, eller jo det är så synd om mig så jag får klaga.

Nu ska jag sitta och slappa och hoppas på att någon kommer och informerar om vad som kommer hända.


Så här vacker, eller mer ärligt hemsk ser Kramforsstation ut.

/Malin

Några månader för sent...

I mars (-09) så släpptes Sofia Coppola`s kollektion för Louis vuitton. Den innehöll bla sandaletter, kuvertväskor samt några större väskor. Kan det ha varit så att jag var blind och missade dem i butik eller tog favoritbutiken på Birger Jarls gatan inte in dem?
Jaja, jag blev himla sugen på den vinröda bagen iaf. Kanske den nya, större butiken har kvar någon av godbitarna?

               

              
                 bilder: google

                                               /sara

Ingen avundsjuka!

För en gångs skull så känner jag absolut ingen avundsjuka på att andra får möjligheter att resa och inte jag. Speciellt inte om det gäller en viss resa till Sollefteå, på ett svettigt tåg då vädret utanför fönstret är strålande! med andra ord så tycker jag att vi ger Malin en extra tanke idag! Poor baby!

                 
                      bild

                                             /sara

Läsvärt!

I förmiddags var jag inne en snabbis på ica maxi och inhandlade lite mamma scans köttbullar, pasta och bacon till Mr O så han klarar sig men slipper anstränga sig allt för mycket med matlagningen när jag är borta.
Passade då även på att köpa på mig 3 pocket. Kommer väl gå åt en del läsmaterial under resorna till och från Solleftieå.

Va tag 3 betala för 2, om ni undrar varför jag köpte så många.

/Malin

Paus!

Ja nu har jag paus från mina sysslor igen. Härligt!
Har gjort så mycket som att ta in väskan som ska packas från förrådet. Är jag inte duktig? Nu ska jag i alla fall belöna mig själv med en glass.



/Malin

Latmaja

I dag är jag verkligen lat. Eller är nog egentligen så att vädret gör att jag inte vill göra något nytta utan i stället bara ligga och sola.
Har nu legat ut en liten stund men får då ångest för att jag inte gjort det jag ska och inte ens börjat packa inför i morgon.
Ja som många säkert vet så drar jag till Sollefteå, det är absolut ingen nöjes resa som ni säkert förstår av resmålet. Ne det är en jobbresa tyvärr.
Hade hellre njutit av solen hemma eller kanske tagit en sväng till Stockholm men jobbet är tyvärr inte frivilligt om man vill ha sina pengar så det är bara att packa ner det viktigaste och ge sig i väg 6.00 i morgon bitti med tåg.
Blir nog inget bloggande under resan men förhoppningsvis får jag igång min dator och uppkoppling uppe i urskogen och kan ge er lite uppdateringar då om hur mitt liv på ett behandlingshem kommer se ut.
Och nej jag ska inte läggas in för att jag är kriminell ;)

Ni har ju inte fått se min klänning sedan midsommar ännu så här kommer den. Klänningen kommer från H&M.


/Malin

Världens hetaste ungkarlar

Tidningen People listade nyligen världens hetaste ungkarlar. Listan toppas av en, av nedanståande killar:
Men vilken? Skrolla ned för svar...

               
                  Chace Crawford omger sig vanligtvis av ett gäng skvallrande,
                  välklädda damer...

               
                 Shia Labeouf spelar i sommarens storfilm mot Megan Fox som gång,
                 på gång, på gång utses till världens sexigaste kvinna...

                            
                              Robert Pattinson behöver nog ingen närmare
                              presentation...Någon mera omskriven karl från
                              november 2008 får man nog leta efter...

Här hittar du topp 11 av listan.

                                                                  /sara
                                   

Mer midsommar..

Ska försöka få upp resterande midsommar bilder nu, vi får se hur det går men de som inte kommer upp nu kommer endast upp på FB för orkar inte hålla på med mer försök om det går lika segt som i förrgår.

Vissa var allt för fulla för att fatta att vattnet bara var 12 grader.

Självklart var kapten med och åt midsommarmat och sjöng sånger om kjell.

Straxt efter 17.00 åkte den stora whisky flaskan fram och kan lova att den gick från nästan full till i alla fall halvfull innan personen i mitten vinglade hem till sängen straxt innan 19.30

Sedan flyttade vi upp på mammas altan där det bjöds på musik al´a Mr O

Redan 21.30 kunde man se att ytterligare en man hade däckat.

Men inte blev vi ledsen för att dom flesta karlarna somnade inte. Mr O fick en ny flicka, att svänga loss med för en stund.

Ja det där var väl midsommar i kort, mer bilder kommer upp på Facebook som sagt. Men när vet jag ej ännu.

/Malin







wild, wild west

Okej, nu börjar det verkligen bli hög tid att hoppa in i duschen, byta myskläderna mot något annat och bege sig ut i det fina vädret. Hela morgonen så har jag suttit som fastklistrad och tittat på avsnitt efter avsnitt av tv-serien "dr Quinn" som har ca 15 år på nacken nu...(!)
Mina kompisar tycker att det är urtöntigt men själv så älskar jag det: western, fördomar, rasism, romantiken och gästspel av Johnny Cash!

              

                                                     /sara

dagens

Sällan så har jag väl känt mig så ensam som nu ikväll. Vanligtvis så brukar jag faktiskt tycka att det är ganska skönt med egentid. Ett tidigare klassiskt citat från min sida har varit: "Jag skall ALDRIG bo ihop med en kille, såvida vi inte bara är vänner..." Men nu under kvällen så förvandlades jag till en klängig trädkramare, skyller allt detta på Pernilla som flyttade ifrån mig idag men som en skänk från ovan så fick jag sällskap av någon annan ist. Precis vad jag behövde! Tack! <3
Här är dagens:

                
                  kofta:
hm, klänning: gina tricot, leggins: gina tricot

Ps: Nu så skall jag ringa och böla för Pernilla och låta hennes dåliga samvete ta över då hon får höra vilken röra hon har lämnat mig kvar i...

                                                 /sara


nytt

Här är några nyheter som har flyttat in i min garderob:

              
                randig klänning med djup ryggringning

              
                en vit kavaj

              
               svart kashmircardigan. (har den i grått sedan tidigare)

                                         /sara
             


Dagens fika outfit

Ska i väg här snart på en liten fika tillsammans med en gammal klasskompis som jag snart inte träffat på 10 år. Ska bli så otroligt kul att snacka lite och se hur mycket livet förändrats för henne sedan sist.
Efter fikan väntar jobb så får klä mig så det även är lämpligt för att trilla in på arbetet i sen med. Men detta ska nog kunna passa båda tillfällena.

Cardigan: H&M, Linne: Gina Tricot, Byxor: Wear it

/Malin

Midsommar i kort!

Det var en dag full av skratt, god mat och trevliga människor. Karlar som somnade innan 21.00 och pojkar som dansade tryckare med varandra. Finns intel ord som kan beskriva gårdagen men här kommer lite bilder i alla fall.


Söta töser testar barnets krans.

Tyvärr tog inte alla på sig kransen lika frivilligt


Går väldigt sakta att ladda upp bilder så ni får flera i morgon i stället.

/Malin

Glad midsommar!

Ville bara önska alla en glad och trevlig midsommar! Själv så skall jag jaga ob-tillägg på jobbet idag och imorgon, så jag får se fram mot lite trevligheter först på söndag...
Stor kram till er alla!

               
                  bild lånad här

                                                       /sara


Dagen före stångens dag

Här sitter man i soffan och dricker en cider. Njuter av att man är ledig i morgon och ska fira midsommar med sill, potatis, jordgubbstårta och grillat ute vid bråviken. Ska bli roligt även om man måste vara nykter och ta det lugnt med tanke på att man ska upp och jobba dan efter.
Men nog om det. Nu ska jag dricka ur glaset och sen blir det nog sängen för är verkligen jätte trött. Mr O med tydligen han ligger nämligen och snarkar här intill mig i soffan.
Kapten är inte speciellt mycket piggare heller. Han ligger nämligen och sover ute vid garderoberna. I går hade Kapten dock hur mycket energi som helst så då passade jag på att springa efter honom med kameran.





Nu ska här sovas ögonen orkar inte titta längre.

/Malin

En snabbis

Har precis kommit hem från Svärfar där det var taklagsfest i går, mer om det kanske kommer senare. Ska nämligen i väg till jobbet så hinner inte berätta så mycket mer än att det var grymt kul, och vi partade loss. Vissa mer än andra men mycket skratt och full sång från alla håll bjöds det på.

Men bäst av allt var att mina favorit polacker också var med.

Lite små runda om fötterna blev det kramkalas.

/Malin

hm+Jimmy Choo=sant

Är det någon mer än jag som tycker att hm blir bättre och bättre för varje säsong som går? Ett exempel på att jag har rätt ang detta är valet av gästdesigner till hösten som nämligen är....Jimmy Choo!
Tidigare gästdesigners hos hm har varit: Karl Lagerfeld, Stella Mccartney, Viktor & Rolf, Roberto Cavalli, (Madonna) Comme des Garcons, Matthew Williamson.
Bäst hittills, enligt mig har varit kollektionen som Viktor & Rolf skapade. Men nu då hm tar in en designer som i grund och botten är en accessoardesigner som tänker lägga krutet på just skor och väskor så lutar det åt....Största succén hittills för hm, eller vad tror ni?

Den 14 november så finns kollektionen i hm-butikerna

              
                        bild lånad här

                                                         /sara

Detta skulle kommit igår...

Herregud vad störande då bloggfan inte fungerar, som igår tex...
Hade ett inlägg som jag försökte publicera 2 gånger igår men som nu får åka i skräppåsen eftersom det inte är relevant längre.
Igår så var det full rulle iaf: Hade Fia, baby-Liam och Tommy på besök så jag slängde ihop en rabarberpaj, bara så där! (Haha, det tog bara 1 ½ timme...blir lätt så då man är novis i köket som jag ;) ) senare på kvällen så gick jag och Pernilla ut och käkade hamburgetallrik som avsked innan hon flyttar ifrån mig för Stockholm...

               

              

                                                     /sara

Årets första...

Idag så gjorde solen och värmen en efterlängtad comeback. Detta firades med årets första mjukglass samt en del nya kläder som jag visar upp senare...

               

                                         /sara

Så snygga, inspirerande outfits!

Här kommer några galet snygga inspirerande outfits:

                                  
Nicky Hilton är expert på att få enkla outfits att se ut som klockrena fullträffar. Hon påminner mig även om att investera i en snygg, svart baskavaj...

                              
Jessica Szohr`s outfit är bland det snyggaste jag har sett på väldigt, väldigt länge. Kjolen is to die for!

bilder lånade här

                                                /sara                                  

Kan inte bestämma mig...

Jag testade daim cool breeze för ett tag sedan och tänkt betygsätta den nu. Jag kan dock inte riktigt bestämma mig för vad jag tyckte om den. Första tuggan smakade ganska äckligt men ju mer jag åt av den ju godare blev den. Bör nog tillägga att orginal-daimen är oslagbar...

               
                   betyg:    av 5 möjliga

                                                   /sara

Hur har jag kunnat missa.

Fick från en vän höra att jag lovat shoppingbilder. Förklarade att jag redan lagt upp dom men blev överbevisad att så inte var fallet så här har ni bilderna från fredagens shoppingtur i maxihuset.


Alla varor kommer från Gina Tricot.

/Malin

Tung helg kräver shopping...

Det har varit en relativt tung och påfrestande helg, trots ledighet. Bästa botemedlet stavas givetvis: S-H-O-P-P-I-N-G!

              
                svart cardigan + scarf

             
               svarta stuprör + örhängen

             
               2 st baslinnen

                                                        /sara

Stackars mig

I dag är det verkligen synd om mig. Jag är inte bakfull eller något sådant utan det här handlar om jobb.
Ska i väg till jobbet om ca 2 timmar för att sedan vara där ända till 22.15 i kväll. Det är inte rätt att man ska behöva jobba så sent. Jag tycker 21.15 är sent och slutar gärna 20.00 i stället varje dag men att behöva gå till efter 22 på kvällen är ju inte alls okej enligt mig.
Tur man inte jobbar på den här våningen jämt utan att det bara är några dagar per månad och sen ca 3 veckor i sommar.

Jag tycker redan nu att det ska bli jobbigt och då har ju inte ens arbetspasset börjat, hur ska detta sluta?!


En såndan söt tjej som jag ska inte behöva jobba alls, eller hur?

/Malin

Mad men

Ikväll så börjar kanal 5 sända den kritikerrosade och prisade tv-serien Mad men. Teamet som ligger bakom denna succè är samma gäng som skapade maffia tv-serien Sopranos. Det bästa av allt är att de kickstartar med dubbel avsnitt...
Så med andra ord så lär min gamla vhs få jobba på högvarv ikväll eftersom jag måste banda pga jobb...

Mad men på kanal 5, kl 22.50

               
                 bild lånad här

                                                     /sara

Sims 3

Mr O kommer hem om någon timme och då ska det nog mysas. Funderar på att be honom köpa med något smarigt att äta på vägen hem. Pizza kanske eller är ju även sugen på kebab så varför inte en kebab specialpizza.

I alla fall fram tills dess så blir det sims3. För ni trodde väl inte att jag hoppat över att köpa det, eller?


Någon mer än jag som redan är beroende?

/Malin

Have 2 have

Fick hem ett paket från dom i början av veckan. Innehållet är underbart vackert för ögat men jag vet inte helt säkert om jag ska behålla det. Tyvärr så är det inte helt perfekt i passformen.

Får se hur jag gör, älskar utseendet så kanske får dom stanna trots allt.


/Malin

Len som en babystjärt!

Jag har ju glömt att visa upp mitt köp som skall hålla rynkorna på avstånd. (fram tills det byts ut mot botox förstås...) Det är en ansiktsolja från märket Clarins. Den är helt underbar och perfekt för mig som har kruttorr och känslig hy. Tjejen i butiken berättade att huden i ansiktet är som en svamp. Den suger åt sig all fukt den kan komma åt...
Men som sagt, oljan kan användas antingen på natten eller på dagen under natt eller dagkrämen...Ingen mer stamande hy, snarare hej babystjärt!

               

                                              /sara

Gårdagens kalas.

I går var det 18 års kalas för lillebror. Inte klokt vad stor han blivit. Han fick en hel hög med presenter och han varkade inte missnöjd över någon av dom.

Det fotades flitigt under dagen så kolla in facebook sen så får ni se en hel hög med bilder.


Stora syster är alltid bra på presenter. Inte alla som får luftpussar efter varje paket.

/Malin

gårdagens

Just nu så har jag helt snöat in mig på svart och vit prickigt men till er som varit en smula oroliga: NEJ, jag har inte övergivit randigt! Ombyte förnöjer, vet ni!
Här har ni gårdagens:

                
                  kofta: hm. tunika: marknadsfynd från thailand, tights: hm

                                          /sara

Karlssons klister mot krossade hjärtan

Just idag så vore det perfekt med lite Karlsson`s klister. För idag så skall det lagas krossade hjärtan... Ska ned på stan och fixa ihop lite ingredienser till Karlsson`s klister mot krossade hjärtan: Film, godis och massa kärlek dessvärre så får du nöja dig med min kärlek, kanske inte den du helst av allt vill ha nu...
Ses senare, love!

                         
                            Finns det något värre än att få sitt hjärta krossat?
                            Skulle inte tro det. Been there, done that...och jag
                            tackar gudarna för att jag har sådana underbara
                            vänner som hjälpte mig igenom eländet.
                            Jag älskar er! <3
                    

                                                 /sara

Fredag 12 Juni

Här har det varit en riktigt trevlig kväll men god mat och många skratt som alltid när jag träffar några av mina favorittjejer.


Grattis i efterskott och igen till Sara som var dagens huvudperson.

Så såg den supergoda tårtan ut i närbild och innan vi klantade oss och ställde den i kylen så den smälte samman.

/Malin

Tiamo

Jag tror jag måste ha dessa, jag är kär. 750 kr är rätt mycket för ett par skor kan man ju tycka men är man kär så är man.
Provade dom på scorett i maxihuset när jag var där i förmiddags. Valde då att låta bli att inhandla dom för att först lyckas få till Joakims presenter men nu ångrar jag mig lite.
Jag tror jag måste ha dom. Kanske får det vänta till nästa lön, fast ska nog försöka muta till mig dom av en viss man innan dess.


Dom kommer inhandlas i vitt om jag nu inte mot alla odds kan glömma dom. Hittade dock ingen bild på vita så ni får nöja er med att se dom i svart tills vidare.

/Malin

Shoppat av Sara

Jag fick erbjudande av Sara i veckan att köpa en cardigan av henne som hon skickat efter från Asos men som tyvärr var förstor.
Eller tyvärr för henne, tur för mig för nu har ju jag en perfekt och riktigt snygg cardigan till i min garderob.


/Malin

Utklassning ;)

I dag har det varit full fart hela tiden.
Började med att bege mig in på lite shopping, var ju tvungen att inhandla lite presenter till lillebror. Han blir ju stor i morgon, nämligen 18år.

Sen han jag bar hem och innanför dörren. Mamma hade sökt mig så ringde upp henne och fick då reda på att bröderna skulle spela bowling. Blev erbjuden att följa med och eftersom man träffar storebror så sällan numera så hängde jag självklart på.

Bilder från shoppingen som blev lite mer än bara presenter till lillebror kommer sen, nu måste jag försöka sätta fart och diska lite här, ska nämligen ha några tjejer på mat och tjejsnack här i kväll.



På bilderna ser ni mina bröder och sedan storebrorsans tjej Lene.

Bara så att alla vet, jag vann och det var rätt stort ;)

/Malin

snygg sommaroutfit!

Herregudars, vilken snygg sommaroutfit Eva Longoria har fått till. En outtfit som är ganska lätt att apa efter om man vill det. Dessvärre så skulle den nog inte passa mig. Jag ser lite "småvilsen" ut i gulliga, blommiga mönster...men Eva passar ju däremot i ALLT.

                               
                                 bild

                              /sara

Dagens kändiscitat

"We`re not arrogant, we just believe we`re the best band in the world."

Noel Gallagher, den ena halvan av det ödmjuka bandet Oasis har talat...

                 
                     bild lånad här

                                                     /sara

Ryggradslösa djur!

Först så tänkte jag skriva att män är svin men ångrade mig eftersom det bara skulle framstå som en komplimang. Jag trodde att jag hade sett och hört de mest konstiga och elaka beteenden hos killar men ack så fel jag hade. Nyss så fick jag höra att en tjejkompis blivit dumpad  för att killen inte tyckte att hon var tillräckligt snygg och smal för att synas ihop med honom(!?) Men skulle hon däremot "snygga till sig" samt gå ned i vikt skulle han tänka över saken igen...
Okej, låt oss säga att "my lovely friend" skulle snygga till sig samt gå ned i vikt (vilket hon ABSOLUT INTE BEHÖVER!) då skulle hon antagligen kunna välja och vraka hur hon ville på marknaden. Och varför i helvete skulle hon då välja att ta tillbaka ett ryggradslöst djur till golddigger!?

Killar, upp till bevis nu! Bevisa att jag har fel om er. Show us some real love!

                
                 Detta är den första bilden som dyker upp då man googlar 
                 ryggradslösa djur.
                 Egentligen så hade jag velat lägga ut en bild på den riktiga skiten men 
                 avstod...

                                         /sara

basiskt

Shoppade lite billiga basplagg i veckan, vilket sällan eller aldrig är lika skoj som att få gå loss på väskor och festklänningar...

               
                 grå cardigan och ett vanligt, vitt linne

                                /sara

Höstens ansikte för Burberry...

Ja, jag blev först lite tveksam till Burberry`s val av modell för höstkampanjen 2009 som visade sig vara Harry Potter-skådisen Emma Watson. Men det där tar jag tillbaka nu då jag har sett smakprov på bilderna som kommer dyka upp lite här och var i höst. Det känns modert och fräscht. Tummen upp alltså! 

              
                   Bild lånad här

                                                     /sara

Nu ligger han på plus!

Jag var bara tvungen att visa er vilken gullig present som jag fick av Jörgen igår kväll. En choklad-efterrätt som är så gulligt förpackad att jag inte ens vågat öppna den.
Tack snälla, söta Jörgen. Nu är alla dina taskiga skämt förlåtna...för ett tag iaf! ;)

               

                                       /sara

Vaddå promo?

Då har min cd-samling utökats ytterligare. Denna gång med Jem`s andra album "Down to earth" i en sk promo-variant. För er som vet vad "promo" betyder i musiksammanhang så får ni gärna upplysa mig om vad det betyder...

Åter till skivan...Den är underbar och innehåller bla låten "It´s amazing" känd från sex and the city-filmen. Skivan är dock inte lika knivskarp som debuten "finally woken" men oj, oj, oj vilken röst tjejen har!
Här kan ni lyssna på lite flera låtar med Jem.

             
               klipp: youtube

                                                /sara

Dagens

Här kommer outfiten som fick äran att sitta på min kropp till tandläkaren i dag.


Jeans: Gina Tricot, Top: MQ

/Malin

gårdagens

Hahaha, eftersom Malin visade upp gårdagens fika så kan jag lika gärna slänga upp gårdagens outfit. Bör kanske tillägga att vi inte rörde oss i samma kretsar igår, utan var för sig. ;)

              
                kofta:
comme des garcons, topp: hm, stuprör: only

                                                /sara

Gårdagens fika

Hade verkligen en super trevlig måndag kväll. Fick besök av min största halvbror och hans två döttrar. Har inte träffat honom på ca 18 år så var både pirrigt och lite små nervöst innan. Men allt gick bra och vi hade verkligen en trevlig stund i mitt kök.
Var även riktigt kul att träffa hans två döttrar, har bara sett den älsta av dom när hon var bebis. Tiden går verkligen fort inser man, men ska absolut inte bli 18 år till nästa gång för det var verkligen för långa mellanrum.
Även Jessica, Joakim, Henke och mamma kom ut på en liten visit för att träffa gästerna.


Mamma ville inte vara med på kort, men vi tar inte hänsyn till allt inte.
Innanför ser ni halvbrorsan Roger. Är vi lika?


Här ser ni Mr O skymta i bakgrunden men bilden är tagen på dom söta syskonbarnen som i och förresten inte är barn längre.

/Malin

Testfoton

Jag har i går och i eftermiddag testlekt lite med kameran och Kapten har fått stå modell. Det var väl ingen glad kapten han hade nog hellre legat inne och tuggat på något ben eller slickat sig på pungen (har inte mycket till pung men ändå)

Här får ni se några av bilderna jag tog. Fast jag är rätt nybörjare inom foto och dessa kort är tagna med autofokus så ser man helt klart en klar skillnad mellan Nikkon bilderna och de som kommer från canon digitalkamera som i och försäg är en grymt bra digitalkamera.






/Malin

1 mille eller 2, tack!

Nu så skall jag straxt sätta igång med lite trisslott-skrapning. Lotterna var ju en av födelsedagspresenterna som har sparats fram tills nu. Det sägs ju att: ska man spela, så ska man göra det när man känner sig som minst tursam! (uttrycket kommer från tv-serien Las vegas) och just nu så känner jag mig inte speciellt tursam...

              

                                             /sara

Le du är med på kort!

Jag då var det dags att visa vad som igår äntligen fick flytta in hos mig. Dom har varit slut nästan överallt när jag väl kommit i väg och ska köpa dom. Men i går när jag var ute och shoppade annat så stod den där mit framför näsan och det fanns några kvar.



/Malin

5 filmer som får mig att skratta

Hur pinsam är man om man skrattar högt, då man ser samma komedi för tredje gången? Antagligen ganska så pinsam...äh, skit samma!
Här är 5 filmer som bjuder på skratt av det pinsamma slaget:

* Wedding crashers

* Släkten är värst

* Hur man blir av med en kille på 10 dagar

* A lot like love

* Bridget Jones dagbok

             
                trailer: youtube

                                /sara

2 ½ rätters och en del grubblande...

Nu blir det lite nattbloggning. Jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite grann om jag skall kunna sova sen. Min kväll har bestått av 2 ½ rätters god mat (förrätten var så futtig och räknas därför bara som ½) film samt en himla massa grubblande...Utan att berätta för mycket så känns saker och ting väldigt förvirrande just nu!
En jäkla massa ?????? med andra ord.
Det blir nog till att varva ned med ett (eller ett par...) avsnitt av las vegas innan bingen!
Sov gott!

                 
                  En liten aptitretare iform av färgglad sallad...

                 
                  Fläskfilè i gjutjärn...

                 
                   Knaperstekt banan...

                                                          /sara

Shoppat för flera lakan..

Innan jag gick och röstade var jag ju tvungen att rädda lite affärer i lågkonjukturen.
Bland annat inhandlades följande, som inhåller något jag nu äntligen fått slösa mina födelsedagspengar på.
Vad får ni se när jag kommer åt digitalkameran så jag kan fota den.



/Malin

Glöm inte rösta!

Det är en replik som alla i massmedia sagt i dag skulle jag tro.
Jag har i alla fall gjort min röstning nu, synd bara att jag fick rösta efter hjärna och inte hjärta. Hade ju tänkt rösta på det parti som bjöd på mest godis. Men fanns inte ett enda parti vid röstlokalen när jag kom. Det är mer än illa.

Hade som alltid även bestämt mig för att rösta på den yngsta kandidaten. Men där blev det med bom. Den kom ju från Södertälje och det säger mer än varför man inte ska välja den personen. Sen hete den något som inte gick att urskilja som tjej eller kille. Något i stil med Evil... Ja ni hör ju själva. "ELAK".

Nu ska jag packa upp det jag varit och handlat som förtjänst för att jag var duktig och röstade.



/Malin

Ni slår mig fortfarande med häpnad!

Jaja, det börjar antagligen bli tjatigt nu, mitt ständiga hyllande av fantastiska arbetskamrater. (...och fritidskamrater: Malin, You`re the one I`m talkin`about...) Mina arbetskamrater slår mig fortfarande med häpnad. Igår så beklagade jag mig över hur trist det var att behöva jobba på sin födelsedag. Det tar jag nu tillbaka. Malin, Cecilia och Jessica skämde verkligen bort mig igår med presenter. Nu så fick jag tyvärr inte med alla på bild då en del var tvungen att förtäras på direkten... ;)
Men här kommer några iaf:

                
                 Från finaste Malin som vet vad jag gillar: randig klänning som
                 passade som handen i handsken och presentkort i favorit butiken no 1

               
                 Från bästa nattkamraten i världen Cecilia som även hade tagit med
                 mumsig efterrätt innehållandes dekorerad glass hemifrån (inte med på bild)
                 Jessica`s present slank också ned framåt småtimmarna.
                 (En påse smågodis)

Tack igen, ni är underbara!

                                                     /sara
              

Vart ska jag bjuda honom.

Jag har ju sparat en del semester till senare i år. Har väl tänkt mig någon kortare resa med vänner eller så. Men har nu även börjat fundera lite på vad jag ska ge Mr O nästa år på hans födelsedag. Är nämligen så att han fyller 25 då och bara någon månad senare firar vi 5 år tillsammans så någon resa ska det allt bli. Men vart ska vi åka.

Har kollat Peking, helt okej pris för bra flyg och billig rätt lyxigt boende men ingen höjdar temperatur under hösten.
Australien är ett annat alternativ har alltid velat åka dit men passar inte heller bäst just på hösten.
Sista valet var Rio de jarnero men efter kraschen nu i veckan så är jag väl inte så jätte sugen. Är i och försäg ett år kvar men ändå.
Ja vi får se vad det blir, några andra förslag på lite mer romantiska resemål med mycket sol och i alla fall okej shopping.


Oj nu är det bäst att avsluta, ska bara fota Kapten och visa er först....


" Om Matte och Husse inte fattar den här vinken fattar dom inget"

Ja som ni ser dags att gå ut!

/Malin

Pengar är det bästa vi vet

I dag har jag kollat igenom gamla födelsedagskort från 2008. Det vill säga året då jag fyllde 24 år.
Det är inte alltid tråkigt med kort som ligger lite här och var, ne i det här fallet var det mer än glädjande att finna korten.

Som alltid var det en del personer som gav mig pengar i present och tydligen har inte riktigt alla pengar hamnat i plånboken ännu.

Dessa är pengar jag inte trodde jag hade så något extra kul ska det nog kunna bli för dom.

/Malin

Nästa år så blir det botox!

Okej, det första jag skall ta upp som önskemål nästa år vid medarbetarsamtalet med chefen är att jag vill införa obligatorisk ledighet med full betalning på födelsedagen!
I nuläget så är det absolut inte så. Jag firar nämligen min 1-år-närmare-rynkstadiet med att jobba!
Nästa år däremot så funderar jag seriöst på botox! Oh ja, jag är seriös! Jag är nämligen livrädd för att få rynkor! Så om ett år så har jag paxat Malin och Magdalena! Ni har lovat att följa med och hålla mig i handen! ;)

Nu så skall jag titta lite på Sverige-Danmark matchen, innan jobbet!

                 
                   bild lånad här

                                                       /sara

presenter!

Jag blev ju som sagt födelsedags-firad några dagar tidigare...
Här är mina presenter: 5:e och sista säsongen av underbara tv-serien Las vegas och pengar och trisslotter ifrån mamma och pappa. Bara hoppas på att det ligger 1 mille eller 2 på lotterna! ;)

                

                                         /sara

Shoppingen

Här kommer bilderna på det som gårdagens påsar innehöll.




Plaggen är inhandlade på H&M, Gina Tricot och MQ i fall någon undrar. Vilka som kommer från vilken affär får ni väl fråga om ni vill veta.

/Malin

Nörden i mig...

Igår så väcktes nörden i mig åter till liv då jag pratade med Daniel i telefon. Anledningen var att han hade varit och sett den nya "terminator salvation" och enligt min filmintresserade vän så var den helt okej. Och kommer det till terminator-filmerna så kommer nörden i mig fram. Min toleransnivå är ganska hög. Jag var nog en av de få (som inte visste/förstod bättre) som faktiskt tyckte att film nr 3 i serien var bra...ja, jag gillade faktiskt tom tv-serien. (Sarah Connor chronicles) Får se om jag kan övertala någon stackare att gå och se spektaklet med mig eller om det blir till att vänta in hyrfilmen...

               
                 2 timmar Christian Bale...Kan det vara något?
                 bild lånad här

                                                 /sara

Potatisbullar a´la Malin

Jag kan visst allt, här har jag till och med lyckas göra några potatisbullar utan att ha en aning om vad det ska vara i.
Kanske i och försäg var mer plättar än bullar men det har ju inte med saken att göra.


Och nu ska dom stoppas i min mage.

/Malin

Stilla begäret ett tag

Äntligen har jag fått släppa loss på lite pengar och stillat mitt begär.
Egentligen skulle jag in till Maxi för att köpa sista delen i en viss tös present och för att försöka hitta något kul att ge till lillebror som fyller 18 år nästa helg.

Men som alltid blev det ju trots allt mest handlat till mig själv. Även om jag var duktig och i alla fall fick till sista delen i presenten till födelsedagsbarnet som ska bli äldre redan i helgen.

Innehållet kommer senare nu ska jag nämligen försöka mig på att göra potatisbullar från grunden.

/Malin

Presenter till mig och bara mig.

I gårdagen  var en rätt okej dag och då var jag ändå bara på jobbet. Hur kan min dag då varit bra kan man ju undra. Har nämligen inte haft en riktigt rolig arbetsdag sedan i julas då jag fick shoppa och äta chokladboll.

Men i går var nog bättre, jag fick nämligen presenter. Dom må varit små men så gulligt av "gubbarna" som gav mig dom.
"Söta tjejer ska ha blänkande saker och du är ju en söt tjej så här får du välja ut något blänkande att sätta i öronen."
Ja ungefär så lät det när jag var på runtvandring på lite olika dagliga verksamheter för handikappade i går. Älskar presenter även om dom kommer från äldre män.



/Malin




spikmatta

Igår så fick jag med mig en spikmatta hem för att göra en bedömning av denna hälsotrend. Oja, den invigdes igår kväll men låt oss säga att jag räddades av telefonen. Jag satte på en skiva med Foreigner och hann nog ligga i ca 1 minut...Det var väl ungefär vad jag klarade av. Så idag gör vi ett nytt försök. Den där futtiga minuten skall bräckas!

               

              
                plastspikarna är vassa som.....fan!

                                      /sara

sweden rock

Idag så sparkar sweden rock igång i Sölves borg. Artistlistan är riktigt grym i år. Några som jag mer än gärna hade offrat pumpsen för och stått och lyssnat på med lera upp till knäna är: Journey, Motörhead, Dream theater och inte minst Foreigner som är ett av mina absoluta favoritband.

            
               klipp: youtube

Uppdatering: Mina snälla vänner på facebook tycker att det är jäääääättekul och påminna mig om hur roligt de kommer att ha de närmaste 3 dagarna bland bajamajorna...

                               /sara

dagens

Denna regniga dag har jag och mamma sprungit på stan och shoppat samt planerat lite inför morgondagen då det skall firas dubbla födelsedagar. Det är nämligen så att mamma och jag fyller med bara 2 dagars mellanrum så detta skall firas imorgon då jag har en helledig dag. Om vädret tillåter så blir det grillat, så håll tummarna för solsken imorgon! Något som däremot är spikat och klart är att det blir budapest-bakelser (my favourite) ist för tårta. Mamma har gjort en specialbeställning tills imorgon! :)

Här kommer dagens:

               
                jacka:
lindex barnavdelning, tröja: Matthew Williamson,
                leggins: gina tricot, väska: Monroe

                                                    /sara


Drömboende

Jag tittar sällan eller aldrig efter lägenheter eller hus och ännu mindre på heminredning eftersom inget av detta intresserar mig. Men härom dagen då jag var påväg hem från en shoppingrunda på stan så fann jag något som har potential att bli ett riktigt drömboende. Läget är perfekt: ca 5 minuters promenix till city. Utsikt över strömmen och strömsparken. Och spana in de grymma stora fönstrena!
Jag anar att dessa lägenheter kommer gå åt som smör i solsken och kosta skjortan...

               

              

                                      /sara

Morsdags klädsel.

Då min dator vägrade lyda mig i går fick jag aldrig upp detta inlägg, men här har ni i alla fall morsdags outfiten.


Skor, Jacka och Klänning a´la H&M

/Malin

Det blev lite Matthew Williamson iaf...

Det blev lite plagg från Matthew Williamson-kollektionen iaf. En tröja, 1 sjal samt en scarf...

                

               

                                     /sara

Den officiella new moon-trailern

I samband med mtv movie awards så släpptes den efterlängtade, officiella new moon-trailern. Filmen har skyhöga förväntningar på sig. Vad tror ni, kommer den att hålla måttet?


 klipp: youtube

                                              /sara

RSS 2.0