Aj aj aj och extra allt...

Sorry för att jag inte bloggat något men har i stort sett suttit ner 5 min här och 5 min där.
Jag hoppas det är tillfällig för detta kan inte vara sant. Det kan inte göra så här ont av så lite. Visst var jag varnad att inte ge mig in på tyngre arbeten igen och inte hade jag tagit jobbet om jag vetat vad det innebar att jobba natt där.
Vet inte om jag ska tacka min chef för den här möjligheten när hon mer eller mindre verkar ha förstört min rygg igen. Ska väl inte skylla på henne men ställde ju inte direkt frågan om det förekom vändningar och lyft för att vara rolig. Jag ställde frågan uppreppade gånger och talade tydligen om att det var på grund av min rygg jag undrade. Men ne då det förekom ju inget "tyngre" arbete.
Lögn är allt jag har att säga. Tog till lunch innan jag ens kom ur sängen i dag och det hade inte skett utan värktabletter. Fan fan fan....
Hur ska det gå i Stockholm på onsdag och torsdag? Kan ju inte gå knappt alls i dag och då ska jag gå i klackar. Fan fan fan allt verkar förstört just nu. Men jag vägrar vara hemma jag ska dit. Jag ska ha hamburgare och presenter. Jag ska shoppa från sparkontot för ett har jag förtjänat.
Nu tack vara chefen så kanske borde tacka lite i alla fall så kommer det flytta in 2 nya älsklingar hos mig i veckan.

Men i dag fick jag nöja mig med extra allt som tröst


/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0