Bröderna Karlsson

Jag är väl inte typen som brukar välja svensk film om det inte är beck eller någon annan klassiker men i dag när jag fick chansen att se gratisbredbands film så hade jag inte direkt någon film som jag var riktigt sugen på att se.

Enda kraven var att det skulle vara en lättsam film som jag bara kunde krypa upp under filten i soffan till så Bröderna Karlsson fick det bli.


Den går ju inte att höja till skyarna men en helt okej svensk film som gav några skratt i alla fall/Malin

Bild lånad här!

Frakt fritt

Här har jag stängt av den mesta kontakten med sponsorer och webshopping senaste tiden för att jag känt att det behöver sparas lite pengar just nu och för att det enda jag satsat på att handla är julklappar.
Skulle garanterat ljuga om jag sa att jag inte köpt något till mig själv senaste månaderna men har absolut minskat mina utgifter ordentligt.

I dag kollade jag dock mailen och insåg att en hel hög med webshoppar har kört med bra reor, clubdagar med mera.
Fast var nog tur jag såg detta i dag och inte för en vecka sedan för då hade helt klart sparkontot varit på minus i stället för plus.

Men det jag vill komma till och som jag faktiskt ska akut utnyttja nu är att Nelly kör frakt fritt fram till midnatt i dag.
Jag dom har tydligen gjort det ett tag nu men bättre att upptäcka det i sista minut än när det är försent.


/Malin

Hem ljuva men kalla hem

Fy fan va kallt det är här hemma. Över 15 minus grader ute och så har det ju kommit över 2 decimeter snö med sedan vi åkte i fredag.

Har verkligen varit en avkopplande och skön helg på andra sidan bron. Och bäst var självklart allt mys med deras lilla trollunge. Han vet verkligen hur kan ska charma faster så hon till och med byter blöjor med leende på läpparna.


Kommer verkligen sakna myset, men om mindre än en vecka är dom här hos mig i 7 dagar så mellan allt jobb denna veckan ska det bara mysas med bebis.

Nu blir det att fixa lunchlådor till i morgon och sedan väntar spikmattan för fy för att åka bil i över 5 timmar.

/Malin

I utlandet..

Jag har tagit paus från min vardag och begett mig ner till storebror med familj för att koppla av och mysa lite med Victor.

Gårdagen blev mest bilresa men en sväng på köpcenter och sedan Buggi burgare (300g kött). En lugn och mysig kväll med mys och film blev det på det och sedan somnade man skönt.

I dag är de två stora pojkarna ute på bilfärd till Tyskland, under tiden så pluggar Lene och jag latar mig, byter blöjor och har det allmänt lungt och skönt tillsammans med det lilla trollet som för närvarande sover sött i sin säng.

/Malin

RSS 2.0