Fix och trix

Här håller det på att förberedas för fullt. Om 2 timmar ska jag vara i stan för att plocka upp lilla syster. Sen bär det av på kalas.
Det värsta är att jag inte ens bestämt vad jag ska ha för klänning ännu utan jag står i valet och kvalet mellan en som jag spontan handlade i dag och en som inhandlades i Stockholm.
Beroende på vilken av dom jag ska ta kommer nästa problem. Vilka skor? Dom rosa eller dom svarta, eller kanske några helt andra?
Sen ska det väljas väska med och där står valet mellan så många som 4 stycken. Fan va livet är jobbigt när man ska vara fin. Hur ska detta sluta?

Ska också i detta inlägg tillägga att jag sover hos svärfar i natt och att datorn får stanna hemma då jag har så mycket annat med mig.
Så uppdatering från min sida (vi får hoppas på Sara under tiden) kommer först i morgon någon gång när någon av oss är körbara.


Trevlig lördagkväll och hallowen på er!

/Malin

Här ska jag bo!

Nu är det klart eller flyget är i alla fall bokat. Och hit ska jag och här nedan någonstans ska jag bo.

Bild lånad här!

/Malin

Lördag och dags för Party!

Hej där ute i landet och utanför Sverige. För finns visst folk som läser som inte är från Sverige. Kul, det uppskattar vi.

I går kopplades diskmasiken in så nu kommer jag aldrig mer att diska, eller jo kanske någon stekpanna men i övrigt kör jag in allt i maskin :D

I dag är det lördag och tydligen Alla helgonafton, någon av er som ska ut på maskerad? I så fall vad ska ni klä ut er till?
Själv ska jag tillbringa kvällen på en 25 års fest. Min älskade Korpan fyllde ju 25 förra fredagen och i dag ska det firas ordentligt.
Korpan eller Frida som och egentligen heter träffade jag i gymnasiet, vi gick i samma klass och började umgås även privat. På sätt och vis har jag Frida att tacka för att jag träffade Mr O. För det var hos henne för ca 8 år sedan som jag träffade mannen i mitt liv för första gången. Då var båda upptagna och det blev inget mellan oss eftersom han flyttade till Södertälje och började gymnasiet där.

Men nog om mig och Mr O, det var ju nämligen meningen att jag skulle försöka berätta om min söta Frida här. Även om jag tycker bättre om att prata om mig själv så är dagen Fridas och hon ska få uppmärksamheten.

Frida är en söt tjej på 25 år som bor i en liten skogshåla ca 3 mil utanför Norrköping. Hon flyttade hemmifrån i somras men ville inte flytta in till festerna och staden så hon tog sig en lägenhet i närheten av mamma, pappa och syster.
Frida är en tjej som man verkligen får skratta när man umgås med, utan Frida hade många fyllekvällar i tonåren gått åt pipan. Hon var den som alltid såg till att vi kom hem. Frida var våran lilla "mamma" och för det kommer vi alltid att älska henne.
Det finns så mycket att berätta om denna tös men långa inlägg är inget kul att läsa så här sätter vi punkt!

Grattis än en gång gumman!

/Malin

Den ramlar nog av.

Så i går var det även dags för mig att sätta nålen i armen och förgifta kroppen med lite svininfluensa. Man kan lätt säga att jag är ett halvt svin nu, så ursäkta mig om jag bär mig grisigt åt närmaste dagarna. Bara så ni vet är detta bara början först om 3 veckor kommer jag kunna bli ett riktigt svin.

Vaccinet i säg kändes ju inte men fy fan så ont jag har i armen. Kan inte ens använda den när jag ska klä på eller av mig. Kan endast böja den i vissa lägen. Det här känns inte kul, i morgon är det fest och hur fixar man hår och kläder med endast EN fungerande arm?!

Nu blir det repris av True blood här, och förhoppningsvis blir jag även trött så jag kan få någon timmes sömn till för det har inte varit mycket av den varan i natt.

/Malin

Vart tog dom vägen egentligen?

Vanligtvis så har jag ganska bra koll på min ekonomi men just nu så är det kaos. Mina pengar på spenderarkontot har liksom gått upp i rök. Och fråga mig inte hur. Det jag kan komma på, på rak arm är att pengarna har gått till gårdagens tandläkarbesök, kommande skåneresan och köp av 2 st tröjor härom dagen. (+ räkningarna på ca 10000) Men sedan då? Vid det här laget, en vecka efter löning så brukar jag vara mitt uppe i den värsta spenderarhärvan i månaden. Men 2 jäkla toppar är typ det enda som jag shoppat på flera veckor, hmmm. Wher did they go!?


               

                                         /sara
           


Senaste nytt!

Det är på något sätt skrattretande att det som är senaste nytt lokalt enligt Norrköpings tidningen är:

09:29 Dagens recept

Kumminstuvad vitkål och färsbiffar

Kan det vara så att dagen inte blir intressantare än så här?

 

/Malin


Nu slipper jag undra iaf...

Alla klädälskare har väl något plagg som de går runt och undrar hurvida det är lika snyggt på dig som det är på skyltdockan eller i modemagasinet. För min del så har det ända sedan latextightsen blev hippa (nej, jag passade inte idem) nu varit paljettklänningen...eller nåväl ända sedan jag i våras såg Sienna Miller i en grön paljettdröm från det egna märket twenty8twelve, så har jag undrat om paljetter är min grej. Igår fick jag svaret. Låt mig säga såhär; om den svenska schlagergruppen Alcasar söker en extra medlem så tar jag paljettfodralet från MQ och hoppar in med glädje. Kort och gott svaret var och är nej. Jag passar inte i paljetter. Så nu slipper jag undra iaf... ;)


               
                         bild: glamour


 
                                                         /sara


I påsen...

I påsen så låg den här lilla sötnosen. Tanken då jag for in på konditoriet var ju att jag skulle köpa lite färska frallor. Ni vet sådana som är så vansinnigt goda med bregott, ost och gurka men som bara innehåller luft. Det blev inga frallor. De glömdes helt bort då jag stod i kö och fick bakelserna i synfälltet... ;)


               

                                            /sara

biverkning: Väskarmen är paj!

Att ha ont i armen som en av de ökända biverkningarna från influensavaccinet, hade jag räknat med. Men att ha så förbaskat ont att jag inte kan klä på eller av mig själv (kan inte ens lyfta armen i en vågrät vinkel från axeln) och ännu mindre armvecksbära mina väskor. Det hade jag absolut inte räknat med! Med andra ord så krävdes det lite tröstshopping efter tandläkarbesöket. ;)


               
...lite grann som när man är sjuk; Man får äta vad man vill...Javisst ja, det brukar jag ju göra ändå, haha. Visar upp innehållet i den vita påsen senare. ;)
                

                                                      /sara


Där kunde miljonerna gått upp i rök.

När det väl gäller så kommer beviset på vad man tycker är viktigt.

I går kunde jag inte lämna Kapten i hundgården på grund av lite olika anledningar som jag inte orkar gå in på. Det vart så att han i sista minut fick vara inne  i stället. Så jag plockade undan allt av värde och sköt in stekpanna och lite annat som stod på spisen längst in. (Detta skulle komma att visa sig vara avgörande.)
I alla fall sen lämnade jag Kapten med lite godis och en leksak. Låste dörren och hoppade in i bilen. x-antal timmar senare får jag ett telefonsamtal.

Mr O: Hej!
Jag: Hej, är du hemma nu?
Mr O: Ja
Jag: Så vad har han ätit upp nu då eftersom du ringer?
Mr O: Ne han har varit riktigt duktig, bara ätit mat och sina godisar som låg i en påse.
Jag: Vilken tur, var lite orolig.
Mr O: Ja fast, använde du spisen i dag innan du gick till jobbet?
Jag: Nej, varför undrar du det?
Mr O: Ne för att den stora plattan stod på och den har stått på ett bra tag. Den var helt eldröd.
Jag: VA!!!
Mr O: Ja så det var ju bara tur att inget stod på plattan som kunde tagit eld och att jag kom så pass tidigt som jag gjorde.
Jag: Det är inte sant, skulle Kapten varit upp och försökt ta ner något från spisen?
Mr O: Ne han har inte rört något alls utan allt står inskjutet längst in.


Vad vill jag komma med detta då?
Jag är helt klart en materialist fast när det kommer till vad som är viktigtast så vill jag hellre se mina väskor bli aska än att se bilder i huvudet av hur min hund står i lågor.
Nu kunde jag ju förlorat allt i ett svep, jag kunde ha kommit hem till en grund där inte en enda sak fanns kvar. Ett ställe där jag inte haft tak över huvudet natten som var.
Jag hade turen med mig denna gång, både min hund, mina saker och mitt tak var helt.
På brandutbildningen i våras var dom väldigt tydliga med att man absolut inte bör lämna saker på plattorna då djur och barn kan råka starta dom. Det är först i dag jag förstår hur lätt hänt det är och hur snabbt livet hade kunnat vändas totalt upp och ner av en sådan liten sak.

/Malin

Det där var ju dumt!

Med facit i handen så borde jag stå i skamvrån med dumstruten på huvudet! Jag hade nämligen bullat upp med godis till kvällens avsnitt av desperate housewives...och halvvägs igenom svullandet så kommer jag på att imorgon så vankas det ju tandläkarbesök! Snacka om att utmana ödet! Att glufsa godis dagen innan ett tandläkarbesök är ju lika dumt som att delta i hetsätartävling dagen före en Victoria secret-visning. :/


               


Tack finaste!

Ja, förutom en ganska brutal vaccinering så har jag hunnit med en lunch samt lite shopping ihop med Fia och baby Liam idag. Och jag kan ju säga att jag verkligen behövde detta. Och nu menar jag dock inte bara lättandet på shoppingspärren utan en rejäl tjejdag med Fia. Jag har öst ur mig all skit som jag burit på, vilket kändes förvånansvärt bra. Jag är fruktansvärt tacksam över att ha en Fia som vän. Troligen världens bästa lyssnare. Tack finaste! (och du baby, lunchroadtrips borde vi bjuda allmänheten på oftare. Nästa gång så gör vi youtubeklipp av det hela. ;) )

                
                

                                           
                                            /sara


Dagens

Idag så ska jag iväg och ta min första dos av vaccinet mot svininfluensan. Jag är galet nervös, måste nog erkännas. Dels så är jag spruträdd och för det andra så är jag inte så jättesugen på att drabbas av några som helst biverkningar (sägs ju att det är ganska vanligt med bla feber som biverkning...) då jag har en del planer inför helgen. Min första tanke var ju att sjuksköterskan på vår arbetsplats skulle ge oss vaccinet men det gick inte pga olika orsaker. Nähe okej, andra tanken var då att vårdcentralen som jag tillhör skulle dela ut det. Men av någon jäkla anledning så har de delegerat ut den uppgiften till vrinnevi. Så med andra ord så blir det en extra tur till sjukhuset idag.

Här har ni dagens:


                
                 tröja och jeans: hm, väska: fendi


                                              /sara

 


2009-10-27

God morgon, det är en grå tisdag och i dag väntas jobb. Trött och sliten är jag, kan nästan tro jag var uppe sent i går men inte alls. Gick och la mig redan runt 22.30 så förstår inte vad det är.

Just nu sitter jag och äter frukost och tänkte kolla reprisen från i onsdags av bonde söker fru. Är ju nämligen en kille med som gick i skolan med lilla syrran och som senare kom att jobba tillsammans med Mr O.

Blir väl inte mycket annat än jobb annars i dag, borde betala räkningarna för orkade inte i går. Men vi får se det kanske får vänta någon dag till.
Ska ju försöka hinna upp till posten med innan jobbet och hämta ut paketet. Tror jag vet vart i från det kommer men är inte helt säker.

/Malin

Jäkla smitare!

Herregud, en av mina absolut bästa vänner blev påkörd av en lastbil idag mitt under vårt pågående telefonsamtal! Min kompis klarade sig utan skador (tack gode gud för det!) men hennes relativt nya bil blev totalförstörd. Som om inte detta vore nog så smet föraren i lastbilen!
Chocken har fortfarande inte lagt sig! 

Baby, jag tänker på dig! <3

                                            /sara


I dag kom det mer..

Jag har shoppingstop eller jag har gett mig själv ett litet halvt sådant. Men vissa saker kommer visst i brevlådan ändå. Hur många packet kan det vara kvar som jag klickat hem innan köpstoppet sattes i bruk?


I morgon ska vi hämta detta och se vad det kan vara.
/Malin

Klackar eller inte

Jag fick förra veckan hem ett paket från Melba, 3 nya älsklingar fick flytta in i skåpet. Perfekta i passform och utseende. Melbas enda nackdel är deras sjuklånga leverans tid på skor.




/Malin

Mat mat mat!

Jag är hungrig och äntligen har maten blivit klar.
I och försäg mitt eget fel att det dröjt så man orkade ju inte gå ut i köket och göra nytta när jag kunde ligga på soffan och slappa.

Men till sist sa magen i från och det var bara och ge sig ut och tillaga något ätbart.

Kassler och pasta gratäng fick det bli. Snabbt och enkelt. Glömde dock svampen i farten men helt godkänt ändå.

/Malin

Dagens post

Titta vad som kom i brevlådan idag: Hm´s vårkatalog och ett vykort! Jag har en gammal barndomsvän som jag har känt sedan jag var 5-6 år som fortfarande skickar brev på det gamla hederliga viset. Självklart använder hon facebook också som alla andra men visst tusan är det så himla mycket roligare att få ett handskrivet vykort eller brev ist för e-post. Personligare på något vis.
Resten av klvällen skall jag varva med dåliga tv-serier och bläddra i nya vårkatalogen. :)


                
               

                                 /sara


dagens

Äntligen måndag! Hur ofta säger man så egentligen? I mitt fall så har jag velat säga så sedan i lördags då jag befann mig mitt i min 31 arbetstimmar-helg. Lite surt att få bjuda Norrköpings kommun på en gratis timme dessutom. :/
Dagen har spenderats på stan, utan shopping. Tro det eller ej. ;) Nu så skall jag slänga mig i soffan och njuta av min lediga måndag! :)

Här har ni dagens:

                
                 cardigan:
melba, linne och stuprör: gina tricot


                                              /sara

För er som inte behöver spara

Löning i fredags och snart ska det betalas räkningar, efter det så ska den största delen av det lilla som blir kvar över på sparkontot. Inte för att jag egentligen behöver spara men julsemestern kommer kräva en hel hög med pengar så tänker faktiskt försöka hålla i pengarna lite nu den sista tiden från till avresa.
Det kommer med all säkerhet att bli en hel del shopping under jul och på det ska det ju köpas julklappar med till dom runt omkring mig som varit lite extra snälla.

Men till er som kanske inte ska shoppa loss under semester vid jul eller som kanske har så mycket pengar att det inte spelar någon roll om ni handlar för tusenlappar efter tusenlappar varje vecka så har jag nu tittat in på Halens webshop och hittat en hel del partykläder som kan liva upp utekvällarna dessa tråkiga hösttider.

Här är två av mina favoriter i butiken just nu.



/Malin

Då va dom på väg.

Då har man skjusat in mamma och lillebror till tåget. Så nu är dom på väg ner till Köpenhamn och några dagars besök hos storebror.
Joakim var helt till sig, ville nog bara att tåget skulle vara framme så han fick krama om brosan för inte var han speciellt intresserad av att små prata under tiden vi väntade på avgång.
Men väl på vinkande han glatt hej då till Kapten och mig i alla fall.

I dag händer inte mycket i övrigt, är ledig så ska slappa. Tänke titta på män som hatar kvinnor för jag är väl snart ensam i hela Sverige om att inte ha sett filmen.
Och när vi ändå pratar film, är det någon som är intresserad att följa med på twilight afton här i stan. Det är 19 november och börjar ca 21.00. Pågår i runt 4 timmar och då visas både Twilight och new moon.
Vid intresse hör av er snarast så jag kan boka rätt antal platser.


/Malin

Måste nog ha ett par till...

Jag vet att dessa redan legat ute på en hel del bloggar och att dom sålt bra i många städer. Jag har tänkt att jag ska låta bli att köpa dom men ju mer jag ser dom desto större blir suget efter att själv äga ett par.

Jag borde verkligen spara mina pengar nu och låta bli shoppingen men kanske jag kan få unna mig ett par skor till innan nyår?!

Bild lånad här!

Finns hos Din sko i fall någon mer blir totalt förälskad i dessa skönheter.

/Malin

Hej och hejdå...

Hemma och slappar i soffan. Fast nu ska jag sova.
Hörs i morgon
/Malin

Hur man behandlar en "äldre" dam

Jag får ofta frågor ang skötsel av väskor, oftast av tjejkompisar som själva står i startgroparna att slå till på en dyrgrip. Jag brukar ju skämtsamt kalla väskorna för mina bebisar och de är verkligen som små barn de behöver ses om ordentligt om de ska ha ett långt friskt liv framför sig. ;)
För ett tag sedan så tipsade jag ju er om en toppenspray som bla används flitigt på mina bayswater-väskor (funkar även på skor) denna gång så är det skofett som gäller. Iaf till min secondhand chanel. Den blir så mycket mjukare och blankare efter en ordentlig omgång med skofettet. Det kan dock ta en stund innan väskan har hunnit "suga" åt sig näringen.

...som en liten parentes; Jag är grymt sugen på att slå till på en sprillans butiksny chanel. Mitt ev nästkommande väskköp, såvida inte ännu en bayswater hinner slinka emellan. ;)


                


                                          /sara

             

Behandla dom lika

Det här måste i alla fall vara det nya, vill man trivas på jobbet så behöver man inte anstränga sig mer än hemma.
Denna artikel kan du hitta i November numret av Glamour.

Så nu går jag till jobbet och begär allt severat.
 Från och med i dag kommer jag inte lyfta ett finger, här ska sittas ner och begäras att andra gör saker åt mig.
Jag vill ha mera lön så fort jag handlat upp de pengar jag får, jag vill ha presenter minst en gång i veckan.
Mer krav kan komma att uppstå senare.

/Malin
Mr O är stark men klarar kommunen av detta eller kommer dom göra slut med mig?


Marabou vinter

Nu så har jag smaskat i mig ca 60 % av marabou vinter-kakan. Så det börjar bli dags för en smakrecension, tycker jag.
Vid första rutan så kan jag inte riktigt avgöra hurvida jag tycker det är gott eller inte. Men efter ca 100 grams funderande så kommer jag fram till att den här är helt okej. Dock så saknar jag lite mer krisp i chokladkakan. Jag menar den smakar ju ganska mycket pepparkaka och pepparkakor är ju knapriga. Den hamnar ju inte på min topp 3 lista över marabou`s chokladkakor direkt men jag kommer antagligen köpa denna flera gånger bara för att det är en sk limited edition.

Betyg:    av 5 möjliga

 

                


                                   /sara


Lördagkväll

Här sitter man i soffan och väntar på sammandraget av galan. Hoppas att dom inte fått med mig i någon dålig oförberedd vinkel.
Jag gillar nämligen bara ena halvan av mitt ansikte om man fotar/filmar mig i profil.
Ska ni se blogawward?
Jag ska tillsammans med en skål ostbågar och en pojkvän var det tänkte. Men valde att äta upp ostbågarna innan och mer vågar jag inte äta om jag ska kunna gå utanför toaletten i morgon.
Pojkvännen har jag med förlorat, eller om sanningen ska fram tvingade jag ut honom med Kapten i det ruggiga vädret. Inte ska jag behöva gå och frysa när han kan göra det istället.

/Malin

långlördag

Idag så vankas det långlördag. Det finns ju redan en långfredag så då måste detta ju vara långlördagen. Jag yrar självklart om att det är dags att vrida tillbaka klockan en timme inatt. För en del så betyder detta nog vinstlott men för min del så betyder det jobba en timme extra utan betalning, dessvärre. :(
Jaja, då vet ni vad jag kommer att göra och vart jag kommer att hålla hus det närmaste dygnet. Hoppas alla får en toppen lördag och glöm inte bort och tänka på mig som "bjuder" min arbetsgivare på en extra timme, haha.

            
Pssst: ni som planerar att hålla er i närheten av en tv ikväll slå på tv 400 kl 19.30 så får ni se vart jag höll hus för en vecka sedan! ;)           


               
                    bilden tagen förra lördagen...


                                           /sara

 


Rabatt

Det blev ett par nya älsklingar också under Stockholms besöket. I goodiebagen från blogawards fanns bland annat en rabattkupong hos Topshop och hur ska man kunna motstå det ni ska få se nu när man får 15% rabatt och priset går ner med över 100kr?


/Malin


Jag blir mer och mer övertygad...

Jag blir mer och mer övertygad om att Mulberry`s bayswater är snyggaste väskan, någonsin...tätt följd av chanel`s 2.55, fendi`s spybag och balenciaga`s motorcycle bag.


               
                 Min mockabebis är ju som ni vet smaragdgrön. Blake kör på en grå
                 variant.

                                    
                                     snyggo!


                                                         /sara

schnyggt!

Chique har börjat sälja kläder i webshoppen nu. En del saker är riktigt, riktigt snygga. Jag har plockat ut några av mina favoriter här nedan. Klicka på bilderna för att se dem i större format.


                    


                                      /sara

ännu en gårdagens

Här kommer ännu en gårdagens.
Malin berättade nyligen att det finns en hel del folk som stör sig på mitt outfit-posande. Så ni får väl titta bort eller något nu. ;)

...Själv så ser jag det som en smart grej, min grej:

*
Min signaturpose, långt ifrån alla som har en sådan.

* Det sparar en förbaskat massa tid: Ist  för att ta om outfitbilden pga av konstiga miner etc, så går det oftast på första tagningen. Jag slipper dessutom att göra bilden ännu mera opersonlig genom att kapa huvudet på bild. Tid är pengar och där sparade jag in till minst en stockholmsweekend, haha ;)

* Att titta in i en blixtrande kamera i tid och otid är en garanterad migränutlösare. Ni som lider av regelbunden migrän borde veta att de värsta triggarna att sätta igång ett anfall är: starkt ljus, stress och hormonrubbningar.

Så nu vet ni det så slipper ni fråga Malin om mina poser som hon omöjligt skulle kunna veta var de kommer ifrån, för så väl känner hon mig inte. ;)


                
                 kofta:
åhlens, topp och leggins: gina tricot, väska: mulberry

                
                 Accessoarerna gick i grönt.


                                                /sara


Gårdagens.

I går bar det av till moster på lite fika. Kom dock hem med svamp och kött så var verkligen en perfekt utflykt på sin lediga dag.

I klädväg åkte jag i väg i detta i går förmiddag.


Hela paketet: H&M

/Malin

En vinnarlåt.

En låt som satt sig fast ordentligt är Jordin Sparks låt sos (let the music play). En av anledningarna till att den naglat sig fast så i hjärnbalken är att den spelades konstant under blog awards prisutdelning. Enriktig vinnarlåt med andra ord. ;)

              
            
                video: youtube


                                                 /sara

smakrecension av Lindt

I den fina goodiebagen från helgen så hittade jag igår en mumsig chokladkaka. Den var så försvinnande god att jag tänkte slå till på en ny idag men kunde tyvärr inte hitta den i godishyllan men det löste ju sig ändå ;)
...Anyway här kommer en smakrecension av Lindt`s mousse au chocolat:

Hur mycket chokladälskare jag än må vara så har jag aldrig (tidigare) varit något fan av Lindt`s produkter, då jag mestadels förknippar märket med finare mörk choklad som jag tycker smakar besk skosula...
Det var innan jag satte tänderna i deras nya choklad mousse-kaka. Vansinnigt god, "fluffig" och tillfredsställande. Vanligtvis så brukar jag kunna smocka i mig en 200 grams chokladkaka utan större ansträngning. Lindt`s mousse au chocolat-kaka tillfredställde mitt chokladsug efter typ 3 rutor. Det räckte för att hamna i chokladnirvana för min del. Det som drar ned betyget från full pott är att Lindt`s priser oftast brukar vara lite högre än andra choklad märken. Och ligger Eldorado`s chokladkaka för typ 8 kr bredvid så blir det ännu mera uppenbart...även om jag aldrig skulle sätta tänderna i Eldoradokakan, då svälter jag hellre på Robinson ön! ;)

Betyg:      av 5 möjliga

 

               


                                         /sara


chokladpundare

Den här veckan har verkligen gått raketsnabbt. Det kändes som om det var igår kväll som jag kom hem från Stockholm...
Idag så är det min enda hellediga dag på veckan så jag har en hel del att göra. Hittills så har jag varit och kapat barret hos frissan samt handlat hem lite nödvändigheter till mitt tomma kylskåp. Till min stora förtjusning så hittade jag marabou`s nya chokladkaka "vinter" i affären. Den har jag letat som en galning efter. Jag skickade tom ut mina stackars föräldrar på godisjakt efter den då jag låg magsjuk för några veckor sedan. Snacka om att vara chokladpundare. Jag lovar att ge er en smakrecension inom kort.

                
                  Nyaste solo fick följ med hem också.

                
                 ...passande nog så ska den smaka pepparkaka(!?)

 


Förlåt plånbok!

Jag skäms, och borde inte skriva detta här egentligen med tanke på att jag vet en del som läser detta som nu kommer klaga på mig.
Men det är mina pengar och jag gör vad jag vill med dom, jag betalar faktiskt mina räkningar varje månad och får mat i magen så varken jag eller någon annan lider av att plånboken får öppnas till min garderobsglädje lite för ofta.

Denna gång var det Asos säsongsrea som kommit upp i 75% och då erbjöd en hel uppsjö med klänningar till minimala priser.


Vart ska jag göra plats för dessa inköp då?

/Malin

2009-10-22

God morgon där ute. Här ligger man i sängen och myser med sin lilla vovve.
Funderar över vad man ska göra med den dag. Det blir nog en sväng till moster och i kväll blir det att träffa Sara och Miss X för lite tjejsnack och god mat. Kommer nog bli trevligt som alltid så det ser jag fram emot.

Vad ska ni göra denna gråmulna dag?



/Malin


Jag är så bra.

I dag har jag jobbat och varit duktig och jag har även här hemma gjort nytta eller ja Mr O tror det i alla fall.
Han har städat och plockat och jag har gått och flyttat runt saker varje gång han gått förbi mig för att visa att jag hjälper till.
Jag är så bra, och i morgon ska jag ta golven, tror han alltså. Jag ska egentligen inte ens vara hemma. Tänker åka till moster och fika.
Det är inte konstigt att killar är så lätta att få dit man vill om man till och med kan lura en man varit tillsammans med i över 4 år så enkelt.


Han är så lättlurad som han ser ut.
Förresten han borrade in hål i skåpen med så jag ska få ännu mindre att göra här hemma.

/Malin

När ska dessa användas nu då??

Jag har ju en hel hög med oanvända klänningar tillgängliga i garderoben nu, har till och med en som inte kommit på grund av försening i beställningen så vem vill ha fest så jag kan få vara fin, men ändå inte galafin?

Tänkte i alla fall vissa er några av klänningarna som handlades hem innan galan, har dock inte fotat alla ännu så eventuellt får ni se flera vart efter.


Väldigt rosa, ja vet men jag gillar det så... that´s it!

/Malin

Stockholm shopping...

Blev som alltid när man besöker Stockholm så klart en del shopping gjord.
Måste dock säga att det blev betydligt mycket mindre än i vanliga fall men en del fick jag allt med mig hem. Bland annat så lyckades jag spendera pengar på Gina Tricot och H&M.
Vad jag köpte där var följande.




Ja sen blev det ju självklart lite te också.


/Malin

Recension: clarion sign

Då var det dags för en recension av hotellet clarion sign som ligger i centrala Stockholm.
Detta var ett av de bästa hotellen som jag hittills har bott på om ärligheten skall fram...och då säger det inte lite. Det innebär att det relativt nybyggda stockholmshotellet slåss på (min personliga) topplista ihop med bla stockholms grand hotell, göteborgs radison sas, hua hins`s sofitel mf.
Bara blotta synen av hotellet ger i sig intrycket av att vara ett trendigt lyxhotell och insidan lär knappast göra någon besviken. Clarion sign är faktiskt uppe och nosar på egomani`s fullpott`s betyg men det som drar ner betyget är dock en del småsaker: saknar golvvärme i badrummet samt stora, mjuka, fluffiga morgonrockar.

betyg:      av 5 möjliga


               
                
               
                  hotellrummet

               
                  utsikten från sjunde våningen

                                  
                                                     /sara

 


Håller ni med mig nu då?

Håller ni med mig nu då? Knubbiga hundar har väl sällan varit sötare. Okej, kanske inte mopssöt men nära inpå. :)

           
            


                   

                 
                klipp: youtube


                                             /sara

Titta noga!

Titta noga på bilden nedan och kolla om det är någon som ni känner igen. (Inte på sittplatserna dock) ;)
För er som tänkt titta på sammandraget av galan så kan jag ju upplysa er om att den sänds på tv 400 kl 19,30 på lördag 24/10

               
                   bild: finest


Tillägg: Här kan du tjuvkika på videoklipp från galan.

                                          /sara

Ge mig!

Att jag älskar mulberryväskor i modellen bayswater är väl knappast någon hemlighet. Den är liksom väskornas väska för mig. Den är tidlös och rymmer det mesta. Kate Moss äger den ju i flera olika kulörer så varför skulle inte jag kunna det!? Under blog award helgen så såg jag den i mängder och blev mer och mer sugen på att utöka min samling. Jag skulle kunna tänka mig den här, och den och den.
Eller kanske rent av vårens kommande modell som heter Alexa. Den är inte helt oväntat döpt efter modeikonen Alexa Chung själv. Från början så gillade jag den inte alls men fasen vad snygg den är i färgen oak.

               

                                       

              
                    bilder: google

                                                 /sara


Jimmy Choo landar endast i 4 butiker

Vad besviken jag blev då jag fick reda på att Jimmy Choo för hm-kollektionen endast kommer att kunna köpas i 4 av sveriges hm-butiker.( + några saker kommer även kunna haffas på hemsidan om man är snabb) Städerna med tur är inga mindre än Malmö, Uppsala, Göteborg och självklart Stockholm. Inte nog med detta. Det skall även förekomma ett slags kö och armbandssystem vid öppningsdags. Reglerna hittar du på hm`s hemsida.
Fan, jag som hade sett fram emot att haffa åtminstone 1 väska ur kollektionen. :(


               

               

               
                   bilder

                                      /sara


Blog awards 2009

Ett sista inlägg tänkte jag göra från denna
tillställning. Denna gång tänkte jag ge er lite bilder från själva galan och prisutdelningen.




Vinnare årets maniliga blogg.


Foki vann tog hem hela 3 vinster. Årets nykomling, årets mest orginella och sen den störasta kategorin ÅRETS BLOGG


EGOMANI!

/Malin

Jag gillar`t (vardagen)

Jag har drabbats av någon slags ofrivillig bloggtorka. Egentligen så vet jag ju vad den beror på men strunt samma...
Jag är hemkommen från ett par glamourfyllda dagar i huvudstaden och tycker faktiskt (tro det eller ej) att det är ganska skönt att vara tillbaka i vardagen. Missuppfatta mig inte nu. Jag älskar att bli bjuden på glammiga evenemang men kan tycka att det är vansinnigt skönt att komma hem igen till enkla saker som att: ligga i sängen och ta igen förlorad sömn, hasa runt osminkad i omatchande myskläder, ja tom att gå till jobbet och snacka skit med arbetskompisarna.
Se därja, fick ju ihop ett litet inlägg trots bloggtorkan. ;)

                
                 Haha, snyggt: lagom som bilden togs så lyckades jag få in
                 en oböjd ögonfrans i ögat.


Ps: Jag kommer inom en snar framtid betygsätta hotellet som vi bodde på i helgen.
                                             

                                   /sara


Vad är detta!?

Igår så hittade jag och Malin denna sida då vi googlade bloggen. Någon har tydligen anmält oss till något slags bloggforum. Kan det vara någon av våra underbara läsare månne? Himla kul att vi ligger på en tredjeplats med läsarrecensioner som snittar på 4,5 av 5 möjliga. Jag har själv försökt komma på vad denna sida innebär men fattar nada. Stort tack iaf till den snälla själen som har anmält vår blogg till...ja vad det nu är. :)

                                  
                                         /sara

Vardag

Jag är trött, sliten och vill inte lämna huset i dag. Det är mulet och tråkigt ute men det verkar inte Kapten bry sig det minsta om när han sitter vid dörren och väntar på att jag ska göra mig i ordning.

I dag är det alltid tillbaka i vardagen som gäller, ska snart åka och jobba så det är vad jag ska ägna hela dagen åt, sen ska jag försöka hinna fota alla inköp i kväll så ni får se dom också.
Ska även visa er alla klänningar som inte användes till galan men som ni inte fått se pågrund av att jag inte helt kunde bestämma mig för om dom var tillräckligt bra eller inte.


Bild:Från hotellet i lördags där fördrinken intogs.

/Malin

Goodiebag

Jag älskar Stockholm och skulle helt klart kunna bo där, men så länge det inte är mitt hem så längtar jag alltid tillbaka till Mr O och Kapten.
Helgen har verkligen varit underbar, vilket hotell vi bodde på och vilka måltider vi stoppat i oss. På detta gala, presenter och underbar shopping.


Inte var det dåligt med presenter som fick följa med hem heller.

Nu ska jag sminka av mig och mysa med pluttisarna.

/Malin

Gala Outfit!

Åhh vilken lördag, det var ju en underbar eftermiddag med massa presenter (ni får se senare) och en kväll full med glada bloggare och god champange.

Och bäst av allt, klänningen passade även när det var dags så slapp gå naken eller i sopsäck. Tyvärr var det som vanligt en hel del bloggare som fuskat med outfitsen och kom i byxor eller mindre glamourösa klänningar.

Som alltid hade jag den bästa och snyggaste outfiten.


Här ska ni få se den helt framifrån också men ursäkta mitt ansikte...

Har ingen förklaring till den här bilden så fråga inte.....

/Malin

Cocoo

För att prata om något annat för ett ögonblick så kan jag nämna att Cocoo har fått in grymt snygga nyheter på sin hemsida.

Titta på följande och njut!




Kicka in på hemsidan ni också.

/Malin

Del ett avklarad

Nu var man tillbaka på hotellet en vända igen. Afternoon teapartyt va över förväntan. Och tror ni inte Sara hade rätt....




Det här var visst bara en liten del av allt och ändå såg jag knappt Sara äta. Förstår ni?
Ne inte jag heller, men kan nog ha med att göra att någon tyckte hon skulle låta bli för ett tag sedan så hon kom i klänningen.

/Malin

Teaparty outfit

Nu var vi tillbaka från en liten sväng i regnet, natten är räddad.

Här regnar det som sagt, men är inte allt för kallt i alla fall så kanske överlever kvällen i strumpbyxor.
Nu bär det snart av till teapartyt och sen blir det bara tillbaka till hotellet för en snabbomstyling och klädbyte.

Här har ni dagens outfit för eftermiddagspartyt i alla fall. Jag har inte lagt något krut på den för att det enkelt och snabbt ska gå att få av inför kvällen. Och förhoppningsvis är håret då stylat och klart så det bara är att kliva ur kläderna, bättre på makeupen och dra på galakläningen.


Cardigan och linne: H&M, Jeans: Wear it
(Ej på bild) Väska: Chanel, skor: Din sko

/Malin

Ny bebis är med i storstaden!

Ni ska få se vilken bebis jag har med i huvudstaden. Det är inte vilken sötnos som helst utan en helt ny, underbar svart och guldig bebis.


Visst är han söt min nya Chanel älskling?

/Malin


Gala hela vägen...

Hej där ute i landet. Här sitter man efter sin första hotellfrukost på många månader. Vad det blev får ni se i morgon då jag väljer att vissa matbilderna då eftersom dagens frukost inte var allt för speciellt för att undvika en uppblåst, gasig mage till den stora galen i kväll.

Nu ska vi börja göra oss i ordning lite här och sen blir det en sväng ner till 7eleven för att fylla upp godisförådet här tills i natt när vi kommer tillbaka från galan.

Utöver det hinner vi nog inte med så mycket mer då afternoon teapartyt börjar redan 13.00.

Vi hörs under eftermiddagen då galaförberedelserna ska i gång ordentligt.

/Malin

Det blir ingen gala, veckorevyn ljög!

Det är inte sant! Hur kan det vara möjligt, jag har beställt 8 klänningar och verkligen letat efter den perfekta galablåsan och så blir det inte av.
Jag gråter, ligger på hotellsängen och är i chock. Det verkar inställt, hur kunde dom ljuga?

Okej det blir gala men inte på tv om man kollar tv400:s tablå för morgondagen. Galan finns inte med i programmet och ändå har veckorevyn gått ut med att den ska sändas där redan i det förra blogspecialnummret av tidningen.
Hoppsa tablån är fel, för annars kunde jag ju tagit 6 av dom 8 klänningarna utan minsta ångest.

Stor goodiebag till mig för dessa klänningsproblem som var onödiga TACK!!!!

/Malin

Dagens JAG!

Hej där hemma. Här är man i huvudstaden och har precis kommit tillbaka från en middag bestående av fläskfilé, pomme och sås. Riktigt mumsigt. Varvade även ner med ett glas rödvin.
Hotellet är hur underbart som helst mer om det kommer senare.

Här har ni min reseoutfit.


Cardigan: Zara, Linne: Det har jag ingen aning om i dagsläget, Strumpbyxor: H&M
Anledning till att ni inte får se ansiktet: Sara fotar som en kratta.

/Malin

reseoutfit

Så nu sticker jag till huvudstaden snart. Jag tror att jag har fått med mig allt. (och lite till ;)) Det blev ju en rekordsnabb packning på ca 15 minuter igår. Då allt vräktes ut ur garderoberna och ned i väskan. Så med andra ord så har jag ingen aning om hurvida kläderna matchar varann eller inte nu. Det blir en överaskning. ;)
Det ytliga har jag koll på iaf: 

* lackade naglar 
* rakade ben, så slipper strumpbyxorna tova in sig imorgon ;p
*
egenklippt lugg

Jaja, så här ser jag ut idag iaf. Hittar ni något opassande hojta till fort som tusan för guds skull, så jag hinner fixa till det innan avfärd. ;)

                
               
                 tröja: mq, stuprör: only, väska: mulberry

                                      /sara

 


Hej då!

Nu stänger jag ner här så datorn kommer ner i väskan och inte blir kvar hemma.
Vi hörs senare under dagen, ska försöka blogga så fort som möjligt men om ca 45 min åker jag hemifrån och om 1,2h lämnar jag kalla och regnig Norrköping för ett lika kallt och regnigt Stockholm.
Vi ses på blogaward i morgon va? Och för er som inte ska dit försök ha så kul ändå.
/Malin -Jag tycker inte det minsta synd om er, är man inte stor nog så är man inte!

Andas ut!

Ja då kan man äntligen sätta sig ner och inse att nästan allt är klart inför avresan klockan 17.00
Jag har packat allt utan dator och kamera som ligger på laddning, nya väskan ska få följa med så den kommer ni få se under helgen om kamera sladden vill fungera.

Nu ska det överföras pengar snart så man kan fixa till lite små shopping i alla fall, för något större blir det inte med tanke på hur lite pengar jag har kvar och hur lite lön det verkar komma in den 25:e


Packat och klart! Eller oj det där var visst bara beautiboxen som inte ens får plats i väskan.
Tur Sara lovat mig en halv väska till till skor och denna rosa pryl med alla viktiga saker i.

/Malin

bra och dåligt

Jag var och hämtade ut 2 st paket på posten tidigare på kvällen. Det ena (hm) får tyvärr skickas tillbaka. Jag hade verkligen hoppats på att jeansen skulle passa. Jag är nämligen i desperat behov av ett par ljusa jeans som inte är i modell stuprör. Jag är dödstrött på stuprörsjeans. Det spelar ingen roll vad modeexperterna säger, alla passar faktiskt inte i dem. Men å andra sidan så kan jag ju pusta ut då jag inbillade mig att jag gått upp en jeansstorlek. Men inte då, puh! ;) Det ända positiva med returen av jeansen.
I paket nr 2 så låg en efterlängtad klänning. Den är så fin, så fin! Visar upp den i sin helhet vid ett senare tillfälle.

                 
                 En fråga till hm: Om man vill handla era jeans och drar mindre än
                 strl 26. Ska man behöva handla på barnavdelningen då?

                 
                 Har sökt med ljus och lykta efter denna klänning och nu så är den
                 äntligen min. :)

                                            /sara


Om jag visar min, så kan väl du visa din!?

Herregud, vad seg jag är. Jag har sovit uselt, så hjärnkapaciteten går i slowmotion. Jag har precis bokat biljett upp till Stockholm och sitter nu och velar över vilken handväska som ska få följa med upp...för jag har lovat mig själv att begränsa mig till 1 handväska och en kuvertväska.
Just nu så lutar det åt den gröna bayswatern. Visserligen så väger den minst 1 ton att släpa på men jag kan iaf vara säker på att jag får plats med allt jag behöver. Jag tänkte visa innehållet i min handväska. Om jag visar min, så kan väl du visa din!? ;)

                
                

Innehåll:

* tamponger
* värktabletter
* mobiltelefon
* sugtabletter
* tuggummi
* choklad (den brukar jag inte släpa på den har jag bara glömt ta ur väskan)
* plånbok
* handsprit
* läppcerat och läppglans
* ögondroppar
* hårsnodd
* pappersnäsdukar


                                      /sara


Biljetter till blog awards efterfest

Nu så har veckorevyn släppt ett begränsat antal biljetter till blog awards efterfest på lördag. På scenen kommer bla Jordin Sparks stå.
Här kan du köpa biljetter. Först till kvarn, begränsat antal platser.

             
              klipp: youtube

                                                /sara

Stövlar

Jag har inte kommit ur sängen än om ni tror det, utan ligger fortfarande kvar och spanar webshoppar. Utöver det svarar jag på mail och funderar på vilken tid vi ska bege oss till Stockholm i morgon.

Men just nu tänkte jag visa er ett par grymt snygga stövlar jag hittade hos have2have.

Jag är kär ;)

/Malin

För plastig

Godmorgon, här ligger jag i sängen och kollar runt i webshoppar.  Jag borde egentligen testa kläder och packa men orkar inte gå upp riktigt ännu så det får vänta.

Vad tycker ni om den här väskan förresten?

Jag tycker personligen att färgkombon är helt okej men att väskan ser väldigt plastig ut.
Blir inget köp för min del.

/Malin

Goodiebag

Det ska bli spännande att se vad VR har att erbjuda i dom i år, dom ska ju tydligen vara ännu bättre än förra året och då var det inget skit.

Men tills vi vet det kan ni få se goodiebagen man fick från Sofies mode om man handlade från Nelly.com i torsdags.




Ja det var väl ett helt okej innehåll om ni frågar mig. Klänningen är faktiskt helt okej till en sval sommarkväll.
Mössan däremot har lite skumt och obehagligt material.

/Malin

Absolut sista chansen!

Om du är ute i sista minuten gällande klänningsköpandet till helgen så kan du med fördel spana in dessa ifrån nelly. Om du klickar hem den ikväll eller imorgon förmiddag så borde du ha den hemma hos dig på fredag då nelly brukar leverera rekordsnabbt.

                  
                     finns i färgerna svart och pärlgrå
 
                               
                                      /sara

 


Här ska vi bo!

Min übersnälle bror ringde tidigare under dagen och berättade att han hittat ett hotell som jag och Malin ska bo på under blog award-helgen. Och gissa om det är fint. Jag kan knappt bärga mig. Jag ser verkligen fram emot helgen. Det ska bli så himla skoj!

Här kan du titta närmare på hotellet.


                             
                                         bild


                                       /sara



Nelly

Även om klänningarna från Asos nådde upp i rätt klass så har det ju kommit ett annat paket till mig denna vecka också. Detta innehöll inga klänningar utan bara en eventuell väska till galan. Men utöver det hade den med sig ett annat plagg också.



Troligen blir det denna lilla kuvertväska som får följa med på galan också, men inte säkert. Det beror nämligen på klänningsvalet jag gör.

Paketet innehöll ju även lite presenter från Sofies mode, dom får ni se vart efter.

/Malin

Stylad sopsäck!

Jag vet inte vad jag ska göra men innehållet var väl inte riktigt så som jag hade hoppas. Ta inte detta fel för jag gillade båda klänningarna men ingen av dom (eller jo den ena skulle fungera men ändå inte) var riktigt den perfekta galaklänningen.
Jag tror ändå jag har bestämt vad det blir för klänning nu, eller en av de nya får följa med upp och sedan minst en annan troligen. Vet dock inte hur jag ska frakta denna i väskan utan att skrynkla ner den totalt.

/Malin

teknikens under

Jaha, här sitter jag och suckar över tekniken`s under, med andra ord min nya kamera som jag slog till på igår. En dyr liten makapär som kostade mig åtskilliga tusenlappar. Vilket har slagit mig att ju dyrare tekniska prylar man köper destå krångligare är de att förstå sig på. Har jag inte rätt? Den lille jäkeln vägrar ju att göra som jag vill. Med facit i handen så kanske jag skulle tagit nybörjar-kameran för 400 kr och därmed fått min vilja igenom direkt, ist för en bråkig kamera med extra allt, inklusive en egen vilja. Suck!

               
                

                                          /sara

 


När man talar om trollen...

Kör en bil in på min uppfart.
Hmm visste inte att jag väntade besök. Aha posten då måste det vara till mig för vem annars här skickar efter saker.

Ja ni ser, mina klänningar är här. Spännande nu ska vi se hur det här går....

/Malin

Gårdagens

Här kommer gårdagens:

              
                kofta: åhlens, randig topp och tights: gina tricot, väska: mulberry


                                                       /sara

 


2009-10-14

Snart har även halva oktober passerat. Det är inte sant va tiden går fort. Men jag ska inte klaga, så länge som den ser till att kylan och vintern är över snabbt.
Vill tillbaka till värmen och solen.
Det är lite svårt här hemma just nu, jag vill så gärna till Usa över julen men är en del små hinder som ställer till det lite för tillfället så vi får se hur det blir.
Det som är bestämt är i alla fall att vi ska åka i väg till solen om det så blir något annat för att lösa det smidigare på alla sätt och vis.
Men snälla ni håll tummarna för att det blir USA för det är ju vad jag vill.


Nu till något annat, har sovit gott men vaknade upp med en sjuk huvudvärk som tydligen inte tänker ge med sig. Och på detta ska man behöva jobba hela eftermiddagen/kvällen.
Livet är verkligen inte rättvist.
Dags att klä sig varmt för någon vill ut och bajsa.

/Malin

Jag spö skiten ut lillan!

Det är sant, jag vann första serien i bowlingen. Tro det eller ej men hon kan till och med bekräfta det om ni inte litar på mig.
Har som ni som inte känner mig så väl förstår aldrig hänt förrut så detta är en stor grej.
Dock vände turen efter första serien eller snarare hennes otur så sen var det kört.


Första Striken stod I för.

Det var mest skratt och glada miner i hallen.

Till sist fick även lilleman dit en Strike!

Ja det var som sagt en dag full av skratt.
Killen i kassan trodde nog att en viss dam som var med var lite "bakom flötet"
Killen: Vill han ha skydd i rännorna? (tittar på Joakim)
Jag: Nej tack det klarar han ändå.
X: JA det vill vi ha!
Killen: Så vad ska jag skriva för namn då?
X: S*****n (vårat efternamn)
Killen ger oss en konstig blick.
Jag: Malin, Joakim, Jessica och I.
X ( eller ska vi säga I): Jag tyckte det va bra med S*****n så kan ingen säga att jag var sämst.

/Malin


Dagens!

Så var bilderna klara så här kommer dagens outfit!



Cardigan: Zara, Linne: Gina Tricot, Jeans: Wear it.

Kapten har som alltid päls på sig, men han ville visa upp sitt halsband för er så därför smög han sig in på bilden


/Malin


Dagens bilder.

Jag hade ju planerat att anlända hem, slå på datorn och tanka mer bilderna så att ni kan få se outfiten för dagen och lite bilder från dagens aktivitet.
Men är verkligen inte alltid livet går som jag vill så ni får vänta för kameran ligger på laddning då batteriet dog precis när jag började överföra bilderna till datorn.

Har i alla fall haft en bra eftermiddag. Trots en hel del bil åkande hit och dit. Skulle avsluta dagens aktiviter med att lämna av lillebror hemma, men då var bron ut till dom avstängd så fick åka runt hela jävla stan för att komma till mamma så blev lite extra tid där.
Kapten var inte glad på mig när jag kom hem men har gottgjort det nu.

Under tiden batteriet laddar ska jag diska och hänga tvätt så vi hörs sen.

/Malin

Nu så är det verkligen höst ute!

Nu så är det verkligen höst ute! Det slog mig då jag såg hur färgglatt det var ute hos mina föräldrar i Åby. Nu så ska jag ut och leta efter en ny kamera i teknikdjungeln. Wish me luck!

               
              
               

              
                ...passade även på att äta lite av mammas mumsiga gryta. :)


                                        /sara

 


13/10-09

Oj, vad dåligt jag har sovit inatt. Jag somnade visserligen redan innan kl 22 igår, men blev illa nog väckt av ett sms senare under natten. Ett sms från USA! Roligt som tusan men tänk på att vi ligger ca 6-7 timmar efter här! Efter det så hade jag svårt att somna om...eller rättare sagt jag somnade inte om alls så nu sitter jag här som en frusen zombie. Jag som sällan eller aldrig fryser; sitter påpålsad och dricker te iklädd mysbyxor, långärmat samt min ralph lauren-morgonrock. Brrrr.

               

                                         /sara


Posten nästa!

Då var man hemkommen från jobbet. Men redan i dag har visst ett av mina paket anlänt till posten så ska kasta på mig skorna igen och ge mig i väg för att hämta det.

Undra vilket av paketen det är som kommit redan i dag.

/Malin

tips på impregneringsmedel

När jag och Malin befinner oss i Stockholm i slutet av veckan så måste jag ta och fylla på mitt lager av impregneringsmedel till mina dyrgripar. Jag är ju som många av er redan vet, en sucker för dyra väskor och är väldigt mån om att sköta om dem ordentligt så att de är fina i många år framåt. När jag behandlar dem så sprayar jag collonil nano tech på dem var tredje till var sjätte vecka beroende på matrial. (skinn och läder var tredje vecka och mocka var sjätte vecka) Just den här sprayen har jag köpt inne på mulberry och det är den bästa, enligt mig. Den är dryg (har räckt ca ett 1år ) och funkar även till skor om man så vill.


                

                                        /sara


Likt ett barn på julafton...

Likt ett barn på julafton så for jag upp ur sängen då jag hörde att brevbäraren öppnade brevinkastet. Lite komiskt med tanke på att det lika gärna hade kunnat vara falsklarm, dvs en ovälkommen reklambunt eller post utan paketavi. Men idag var turen med mig, minsann. Med eld i baken, osminkad, ofixat hår, iklädd mysbyxor så sprang jag iväg till posten för att hämta ut mitt efterlängtade paket som varit min största fixering sedan i början av förra veckan.
...innehållet var över all förväntan! :D


               
                   En liten ledtråd sticker upp ur dustbagen...


                                                /sara

PB för hela slanten.

Har karln på dop i Stockholms trakten och är nu hemkommen från mamma så tänkte slänga mig på soffan och mysa med Kapten och se Prison Break långfilmen.


Detta kom ju från CDON precis innan avresan till Danmark så är först nu jag tagit mig tid att plocka upp varorna.
Prison Break säsongen är komplett här hemma nu och när man handlade för den summan jag gjorde fick man välja en pocket och då blev det den ni kan se överst på bilden.

/Malin

Yogi`s closet

Egentligen så gillar jag ju att hålla en del saker för mig själv som mina smultronställen på nätet tex. Men jag känner mig snäll idag och eftersom jag redan har delat med mig av paris vintage så kan jag ju lika gärna dela med mig av ett av mina andra smultronställen: Yogi`s closet. Yogi`s closet köper in och säljer vidare designerväskor, smycken och skor. Och kan efter och genom en rad olika kontroller garantera dess äkthet.

                   
                                   bild: Yogi´s closet

                       
                                                              /sara

 


Jag är FET!

Okej nu har jag bildbevis på att jag blivit en tjockis.
På mindre än ett år har kroppen blivit hemsk. Jag måste banta, det får blir hårt nu fram till jul annars kommer jag ju sluta som ett världens fetaste kvinna!


Bilden är från Annandag jul 2008, alltså tagen för mindre än ett år sedan.

/Malin -Hjälp jag är ett fetto!


Havsutsikt

Här sitter jag hos min mor och har precis fått mat.
Mamma är helt klart bäst, ja efter mig då förstås. Hon har serverat mig hjortkött med potatis, gräddsås och blomkål. Inte alls fel, och mat till morgondagens matlåda blev det också.

Nu kom visst lillebror med, han har tillbringat senaste dygnet i Stockholm med bland annat ett besök på drottninggatan.
Även om jag hellre håller till på Östermalm själv så kan jag ju inte påstå att jag är helt oberörd av att han fick vara i huvudstaden när jag satt på jobbet.

Ne nu blir det visst kaffe och kanske kan jag hitta någon kaka till tilltugg med.


Hittade en bild på mor min också.

/Malin


Ge mig mål!

Ja jag ser på fotboll trots att karln är borta och tittar på matchen.
Finns inte så mycket annat på tv så lika bra att se hur Danmark spöar Sverige. Eller oj va fel det kan bli, Sverige vinner ju så klart (eller inte)

Vi får se vad som händer och hur länge jag orkar titta.


Bild lånad här!

Ser du matchen?

/Malin

Anka tycker inte om hm...

Nu har jag varit och handlat lite tidsfördriv, så jag har något att göra de nästkommande 10 timmarna. Bla så ska jag läsa om varför Anna Anka inte köper kläder på hm. (Hur man nu kan ogilla den butiken!?) Sedan så köpte jag ett av världens bästa tidsfördriv nämligen; godis. Näst efter att sova så finns det få saker som får tiden att rusa så fort som när man svullar.

Nu: Lite fotboll innan jobbet! Förbaskat dumt att Danmark-Sverige matchen går på 5:an av alla jäkla kanaler...

               

                                        /sara


Liten Stockholmsguide

Min underbara vän Lisa ringde nyss. Hon hade nämligen flytt Skåne för helgen och intagit huvudstaden. Hon ville ha tips på bra butiker och då poppade ideèn om en liten Stockholmsguide upp. Här kommer tips om mina Stockholmsfavoriter:

Shopping:

* Hela Birger Jarlsgatan. Här trängs mina favoriter: Mulberry, Bottega Veneta, Louis Vuitton, Gucci, Mrs H, Natalie Schuterman, Agent Provocateur mf.

* Två tre gånger, grym second hand butik på linnègatan på östermalm. Ligger en del okej butiker runt om också...

* Monroe inne i Sturegallerian har grymma kalvskinnsväskor från Frankrike. Grymt bra personal har de också!

* Inne i Bruno gallerian på söder så finns whyred, american apparel och ett hm med en fantastisk hm trend-avdelning

* Inne på NK så finns (många) alla lyxmärken samlade under ett och samma tak. Ett heldagsgöra att ta sig igenom.

* För den som gillar det som är hot right now så funkar ALLTID, ALLTID Drottninggatan: hm-butiker i mängder, zara, pub, topshop souk-gallerian som bla innehåller beyond retro, pilgrim, friis & co mf.



Fika och äta:

* Sergel bageriet som ligger vid stimmiga "plattan" har grymma bakelser. Mums!

* Saturnus på Eriksbergsgatan på östermalm har bland de godaste och utan tvekan de största kanelbullarna jag har smakat.

* På Koh phangan äter du thaimat i thailändskmiljö. Inrett på ett urmysigt sätt som bör upplevas IRL. Ligger på Skånegatan (ett stenkast från "skrapan") på söder.

* Taste house ligger inne på busstationen (där bussarna går) säljer fin lyxig glass, lösviktsgodis, naturgodis och desserter till humana priser. Perfekt att köpa på sig ett lager inför hemresan.


              
                ...som jag sa: Saturnus har de största kanelbullarna! ;)

                                       
                            /sara

Har du sett lampan?

Det är konstigt vad små barn kan inponeras av. Vad är det som är så roligt med en glödlampa? En släckt sådan också, i långa stunder låg Wilma och stirrade upp i taket i dag när jag träffade henne och hennes mor hos min mamma.
Växt hade hon med, riktigt lång hade hon blivit men mycket mer hår var det inte på huvudet.

Här är en bild från förra gången vi träffades för så där en månad sedan.
En helt annat tjej som skratta och va nyfiken denna gång.

/Malin

Säga vad man vill om...

Säga vad man vill om provokatören Alexander Bard...Men en fena på att klippa ihop trallvänliga popdängor har han varit länge, länge, länge...


             
               video: youtube

               
Titta vad jag hittade bland mina cd-skivor. Jag gillade Alexander Bards hopkok redan innan snygg-Martin kom in i bilden. ;)


                                       /sara

The dress

I detta zebra-mönstrade fodral kommer jag svassa runt i nästa lördag!
Nu kommer antagligen någon-som-talar-först-och-tänker-sedan säga något dumt som "Jamen, den förra var ju mycket finare! Ja, då får ni väl tycka det då...för jag tycker att det är hundra gånger snyggare med en "halvfin" klänning som man trivs i, än en "kanonblåsa" som man inte alls trivs i utan går och drar och rättar till en gång i minuten. Ett gammalt outfittrick som alltid funkar, jag lovar! ;)

               
                   
Bara så ni vet tjejer; Zebramönstrat är paxat till nästa helg. Det gäller för samtliga som kommer befinna sig i Stockholm med omnejd!

                                    /sara


Ett sista hopp!

Jag har gjort det, jag har lagt ut dom där extra kronorna på express leverans för att ge mig själv två sista hopp inför Blogawards nästa helg.

Beställningen går från London och lovas vara hos mig senast torsdag 15 October. Så sitter dom skit blir det sopsäck den 17:e
Och på tal om London och Asos som klänningarna kommer ifrån startar dom sin säsongs rea i dag med upp till 50% rabatt.
Passa på att handla finns med säkerhet en hel del att klicka hem.


Så håll nu tummarna för att någon av klänningarna sitter bra.

/Malin - Kosta vad det kosta vill, nöden har ingen lag!


Gårdagens

Här bjussar jag er på gårdagens outfit:

                
                 stickad tröja: divided, tights: gina tricot, sjal: Matthew Williamson,
                 väska: mulberry

 

Nu så skall jag äta frukost och därefter svara på några mail.
Btw: på på tal om frukost. Check this out! Haha, några har spanat in vår betygsättning på bloggen! ;)

               
                                   /sara


Aj fan!

Helvetes mensvärk. Jag kommer ju inte ur sängen, när ska tabletthelvetena börja verka?!

Det är så otroligt synd om MIG i dag. Och det här ska vara ens lediga dag.

/Malin - Stackars JAG

Fredag!

Då var det en ny dag och inte vilken som helst utan fredag. Många av er där ute är nog överlyckliga nu över att skola eller jobb är slut för denna vecka. Men för vissa av oss innebär Fredagen bara början på en helg med jobb.

För mig innebär Fredagen denna vecka ledigt trots jobbhelg så jag har det lite lyx som jag nämde i går.

Just nu ligger Kapten och jag och myser här i sängen. Eller så det blir rätt i fall vissa läser det. Jag ligger i sängen under täcket och Kapten ligger på sin filt fast uppe på mitt täcke. Så rent praktiskt ligger han inte och hårar ner i din säng Mr O.


Stilen är sällan snygg när vi sover!

/Malin

Morgondagens borde..

Har en hel del jag borde göra i morgon.
Städa, tvätta, motionera, fixa ute, planera blommor, köpa saker inför Stockholmsresan m.m.

Nu är det bara ett probem jag behöver energi och den finns tyvärr inte nu så vi får se om jag orkar så mycket som en av dom där sakerna.

Nu blir det sängen i alla fall och fan ta den som ringer och väcker mig i morgon på min lediga dag.

/Malin

ang klänningen

Jag har nu suttit och svarat på en del frågor ang asos-klänningen som ligger ute till försäljning. Den vanligaste frågan är: Vad innebär storlek 8? Jag skulle nog översätta det till en svensk strl 34/36, i detta fallet så är den nog mest en strl 34. Om ni har några frågor ang matrial eller pris så finner ni sådan info här.

Ps: Ni glömmer väl inte att titta förbi bloppisen i högra spalten!? ;)
                        
                      
                                         /sara

                  

Nelly!

SE HIT!
Ni missar väl inte att Sofies mode och Nelly kör shoppingkväll.
I dag får alla som uppger rabbatkoden nelly09 100kr rabatt på ordern. Dessutom får ni som handlar fram till 22.00 i kväll en goodiebag från Sofies mode och senaste nummret av tidningen.


Vad väntar ni på jag har redan beställt!

Klicka på bannern till höger här på sidan och sätt i gång och shoppa!


/Malin

Torsdag känns som Fredag!

God eftermiddag på er!

Nu är jag äntligen hemma från jobbet, har varit full fart i dag så dagen har gått rätt fort som tur är.
I morgon är jag ledig. Känns lite väl lyxigt med tanke på att jag jobbar helgen men så är det i alla fall, straffas dock med att jobba måndagmorgon i stället så.
Men den smällen tar jag gärna för har en hel del att hinna med innan helgen och nu kanske jag i alla fall får tid till att göra hälften.

Tänkte faktiskt vara lite pensionäraktig nu och lägga mig på soffan, slö titta lite på gårdagens avsnitt av oskyldigt dömd och förhoppningsvis somna någon timme.


Bild lånad här!

/Malin

Update

Uppdate: Vilken jäkla flygande start jag fick på dagen nyss! Min nya galaklänning trillade just ner i brevlådan. Och den sitter verkligen som handen i handsken! Jag är supernöjd! :D
Jag visar upp den nya klänningen senare samt slänger ut den gamla till försäljning

                                /sara

kuvertväskan

Dagen`s viktigaste-att-göra-syssla-på-lediga-dagen är att gå på stan och leta accessoarer tills nästa veckas event. Med accessoarer så menas: eventuella smycken och en ny kuvertväska. Vanligtvis då det vankas väskjakt så är jag taggad som få men då det gäller kuvertväskor...suck, stön, stånk.
Jag menar, de är ju så små och opraktiska på något sätt. Dess enda syfte är att på ett snyggt och elegant sett se till att man får med sig det nödvändigaste (läppglans, mobil, kreditkort och ev kamera) på festen utan att komma kångkande på ett smockfull bayswater eller en partner som har fickorna fulla med sitt och ditt skit. ;)

               
                      
bild

                                            /sara


Sockervadd eller pannkakor?

Jag har egentligen inte tid med er, men innan jag glömmer det måste jag bara visa er något jag hittade på nätet tidigare i dag.
Det kanske bara är jag som är lite sen men har då aldrig hört talas om att man kan göra sockervadd hemma.
Inte nog med att man kan göra det själv, man kan även göra det i en rolig maskin som får en att minnas sin barndom.


Eller vad sägs om att göra Pannkakor på järn i stället för på spis?

För er som inte vill ha dessa saker men gillar serien finns det en hel hög med maskiner.
Alla Disney produkterna finns att köpa hos Ellos

/Malin

Äntligen hemma..

Då var dagen äntligen över och man var hemma och har hoppat ner i sin nya mysdress. Kan inte bli mycket bättre.
Eller jo lite, kunde ju vara en frisk karl som man möttes av när man kom hem istället för en som har ont i halsen och troligen feber.

Det var min kock som var sjuk så då fick det bli diet. Nämligen te och en clementin. Säg nu inte att dieten är dålig utan skyll i stället på min kock som vägrar laga mat och bara ligger i sängen.
Hans fel om jag får ätstörningar nu.


Nehe har inte tid med er måste fortsätta se på Trueblood.

/Malin

Finally!

Äntligen så får jag nu slänga mig i soffan med diverse mumsiga saker. :)
...som sagt nu desperate housewives och senare ikväll true blood!

               

               

              

                                              /sara


dagens

Nu är jag hemkommen från personalmöte, vilket betyder att jag är leddig i 1½ dag, wiiiee :)
Jag har sedan lunch längtat efter att få åla på mig mysbyxorna, sjunka ned i soffan, svulla massa sötsaker och titta på gårdagens inspelning av desperate housewives. Men kom just på att jag glömt handla hem lite nödvändigheter typ toalettpapper och tandkräm mm. Så det är bara att bege sig ut i blåsten igen. Typiskt!

Här har ni dagens:

               
                 kofta: åhlens, topp: mq, jeans: vero moda, väska: mulberry

                                                  /sara


Jag har ju mer...

Jag har visst minst 2 paket till som ni inte fått se innehållet i. Det ena hade ju klänningar som var tänkta till Blogawards men där den ena i alla fall absolut inte kommer att få följa med så den ska ni få se nu.


Kommer från Nelly.

Nu måste jag stänga ner här och skynda mig ut med Kapten på bajsrunda för ska ju hämta upp lillasyster och köra henne till jobbet innan jag börjar kl 13.

/Malin

Får man göra så här!?

Jag vaknade precis, till tonerna av nedanstående låt. Min första tanke var: Får man göra så här!? Inte för att Mariah Carey förstört låten. Det låter helt okej faktiskt. Men att ens ge sig på Foreigner`s brakhit borde vara olagligt. Det går liksom inte. Det är ju lika dödsdömt som att låta ett korplag möta brasiliens landslag i fotboll i ett VM-slutspel!

             
                 klipp: youtube

                                              /sara

Bubbelroom.

I går fick jag ju som sagt paket, eller var om jag ska vara helt ärlig i måndags som det kom i min brevlåda. Men eftersom jag jobbade då hann jag aldrig hämta ut det.

I paketet fanns den efterlängtade nya mysdressen.

Färgen gör sig ju inte riktigt rätt men den är i alla fall typ marinblå.
Kapten ville gärna visa er sin stora mun med så ni vet vad ni får möta om ni försöker sno min mysdress.

I paketet fanns även följande, och det var verkligen precis vad jag behövde nu när kylan börjat krypa sig på.

Den rosa är en lång jätte tjock härlig halsduk. Den övre passar kanske dock lite bättre nu innan den värsta kylan slagit till.

/Malin

Sol och vind

Hej där, då var man äntligen ur sängen. Klockan har tyckt att jag ska gå upp sedan 8.30 men kroppen ville något annat och snozzade på så mitt sinna kunde drömma vidare om hur jag stod i centrum och världen kretsade runt mig.
Jag fick allt jag ville ha och jag mådde perfekt, livet kunde inte bli bättre. Och bäst av allt är ju att det är lite så mitt liv är. Jag vill alltid stå i centrum, alla ska tänka på mig i första hand och så vidare.
Så vi får väl se det enda som måste ändras i verkligheten är att jag ska kunna få allt jag vill ha, jag ska inte behöva jobba inom denna skit Kommun för att kunna köpa mig det jag vill ha.
Tråkigt att man ska till jobbet så man inte kunde snoza vidare och fortsätta drömma.

Kapten verkar också drömma något härligt, han ligger och springer i luften och voffsar lite tyst och sött.

Nu blir det frukost här så man kommer i gång för som det känns nu har jag ingen energi alls till att sitta i personalmöte och sedan jobba hela kvällen. Tur att vädret är vackert i alla fall, även om det blåser en hel del där ute.

/Malin

Sov sött

Nu ska jag krypa ner i den varma sängen och mysa med Mr O. I morgon kommer bilder på innehållet från paketet jag fick i dag.

Sov gott, för det ska i alla fall jag göra.

/Malin

Klicka här...

Klicka här och gråt! Länken gör iaf mig gråtfärdig av ha-begär.
Mumsfilibabba, vilka godingar! Men smakar det så kostar det...

                                   /sara

IKEA har vi glömt.

Har helt glömt bort att fota sakerna från IKEA tills nu när jag var och hämtade ut ett paket och insåg att jag kanske borde plocka upp påsarna från IKEA i hallen innan jag öppnar det nya paketet.

Så här har det äntligen fastnat på bild, var inte så mycket onödigt denna gång utan mest lite bra och ha prylar.

2 pkt servetter, 2 st skärbrädor, 1 handduk, 1pkt batterier, 4 st diskborstar och 4 st blomkrukor(endast en i varje storlek på bilden)


8 st cocktailglas

/Malin

så hösttrött...

Igår så gick vi på nytt schema på jobbet. Mina arbetspass ligger nu på så vis att jag har helledigt (fre, lör, sön) varannan helg ist för att småjobba varje helg. Det ska bli kanonskönt! Lite övriga ändringar är mera sammarbeten i huset så man skulle väl kunna säga att jag får träffa flera arbetskamrater. Med andra ord så tror jag att dessa ändringar kan bli riktigt, riktigt bra. :)
Nu gäller det bara att få bukt med (höst)tröttheten. Jag har rotat fram mina järntabletter ur medicinskåpet. Jag brukar köra en veckas kur med jämna mellanrum. Och så berrocan. NU kör vi!

                

                                            /sara


Dagens kändiscitat

Dagens kändiscitat är visserligen några månader gammalt men jag kan inte låta bli att publicera det eftersom jag tycker det är så beundransvärt av Lady Gaga att ta ryktena om att hon skulle vara tvåkönad med en nypa salt.

"It`s just a little bit of a penis and doesn`t interfere much with my life."

Ja, det var sångerskan`s svar då hon fick frågan om vad som skymtats under de tighta kläderna.

               
                
                    bild

                                           /sara


Dagens.

Här jag bara hemma och vänder. Har varit i väg och storhandlat och nu har jag kastat i mig lite blodpudding och vitkål.
Någon mer än jag som gillar det?
Ska nu bara bajsa med Kapten sen så ska vi väl göra oss i ordning för 22 års kalaset och prinsesstårtan som väntar hos lillasyster.


Linne: Halens, Cardigan: Zara, Leggins: Gina Tricot.
Till detta blir det stövlar från Din sko och väska från Nuknuk om jag inte hinner ändra mig en gång till.

/Malin

Me LIKE!

Jag kanske måste ha lite nya skor, har i och försäg en beställning på några par som väntas komma inom dom närmsta veckorna.
Men kanske ska även dessa klickas hem till mig.


Skorna finns att klicka hem hos Have2Have om du är intresserad.

/Malin

Blomster

I fredags innan vi skulle ge oss av till Danmark var min mamma här på ett snabbesök. Hon var här och lämnade över en bukett med rosor.
Anledningen var att hon tyckte Mr O skulle köpt det till mig på grund av en speciell anledning men han gjorde inte det, utan glömde bort vad som skulle firas. (som vanligt).


Visst är dom fina?
Tur man har en mor som förstår att man ska ha blommor när något ska firas.

/Malin

Du är en idiot...!

Den uppmärksamme har kanske märkt att jag har plockat bort gårdagen`s bloppis-inlägg med mina designerväskor. Det kändes konstigt att lägga ut mina älsklingar till försäljning. Det gjorde det verkligen...och jag var med största sannolikhet inte redo att skiljas från dem. Men vad som krävdes för att ta tillbaka inlägget var en hel del grubblande samt ett sms: Du är en idiot om du säljer dina designerväskor! Var stolt över dem ist!
Så efter mycket grubblande så stannar de.

Och beslut nr 2: Jakten på nästa väska börjar. En beige chanel eller en stor modell av den svarta 2.55:an ligger pyrt till!

               

                                      /sara
                 


Vi gratulerar!


Grattis till lilla syster som fyller 22 år i dag.

HURRA HURRA HURRA

/Malin

Dansk Zara shopping.

Inhandade ju inte speciellt mycket för att vara jag utan blev endast två saker som fick följa med hem från Danmark och både kom från Zara.
Är riktigt glad att jag gick in där trots att jag försökte undvika dom vanliga butikerna som finns i Sverige. För hade jag inte gått in hade jag inte fått tag i det som jag nu letat efter ett tag.

Färgen gör sig mer rätt på den lilla bilden.



/Malin

Mer barbariskt...

Mycket mer barbariskt än så här kan det nog inte bli: Jag sitter iklädd sunkiga urtvättade mysbyxor och mumsar på små söta baby-sköldpaddor som jag köpte i godisbutiken tidigare idag. Och som om inte detta vore nog så sitter jag och slö tittar jag på tv 400`s repris-omgång av "buffy och vampyrerna"
Om en stund kommer mamma hit. Hon skulle titta-förbi-och-säga-hej innan jag pyser iväg till jobbet. Härligt!

                 
                 Laddning inför jobbet: godis och berocca

                 
              
                                           /sara

Jag kommer INTE på ditt bröllop!

Vanligtvis så älskar jag att gå på bröllop men då Pernilla berättade att hon skulle kunna tänka sig något udda då hon gifter sig och länkade nedanstående klipp så blev jag rädd...eller snarare vettskrämd! För det första så är jag usel på att dansa och för det andra...jag tror inte att jag vill komma till ditt bröllop längre. :/


             
                klipp: youtube

                                              /sara


Kan jag svenska fortfarande?

Det är sjukt va fort man tar efter ord från personer man umgås med. Det är en nackdel när man befunnit sig i ett annat land. Det var alltså för länge med 2 dygn för att inte börja bryta på danska.
Det är väl inga hela meningar men vissa ord som kommer ur min mun låter verkligen inte helt svenska. Men förhoppningsvis försvinner dom så fort jag kommit till jobbet och fått träffa någon svensk människa igen.

Har tyvärr inte fotat mycket under resan, främst för att det har regnat konstant hela tiden så att alla bilder ute sett så tråkiga ut och sen för att vi mest varit på lite finare ställen där det inte känts helt rätt att slänga upp kameran.
Men en sak jag inte kunde låta bli att fota så ni skulle få se var gårdagens frukost.


Dom finns verkligen i sjukt många sorter, godast var helt klart kanelweinebrödet. Så även jag fick alltså fira Kanelbullen dag även om det blev på ett lite annolunda sätt.

/Malin

gårdagens

Att vara sängliggandes i ett par dagar är rena döden för både hy och hår. Det kan nog gårdagen`s intyga, haha ;)

                
                  kofta:
hm, t-shirt: vero moda, tights: monki

Tillägg: Jag har fått en del frågor ang mina tights med skinndetaljer. De kommer som sagt från monki. Men sist jag kollade så var de slut. Jag kan tipsa om att mq säljer ett par liknande för er som är sugna på ett par. ;)

                                           /sara


Hem ljuva hem..

Det har varit en jobbigt resa hem. Suttit mesta delen i bilen sedan 10.00 i morse. Som om det inte vore hemskt nog har jag suttit på färjor som gungade så man kände sig fullare än när man hade sina värsta fjortisfyllor.

Nu ska jag bege mig till sägen och njuta av lite sömn.

/Malin

perfekt för väderbiten hy

Jag måste bara tipsa er om en riktigt bra hudvårdserie som jag nyligen upptäckt. Den heter Weleda och finns att köpa bla hos åhlens och i hälsokostbutikerna. För en tid sedan så köpte jag på prov dagkrämen Iris från weleda-serien eftersom den ska verka skyddande på känslig hy som reagerar på kyla och vind. Och min hy är verkligen i känsligaste laget. Den blir rödflammig och får finnar pga ingenting...Men denna dagkräm blev jag så nöjd med att jag idag även slog till på nattkrämen. Dubbelt skydd alltså. Perfekt nu när den kyliga höstluften börjar komma.

Tillägg: för er som inte har åhlens eller någon av hälsokostbutikerna med weleda-sortimentet så finns de här

               

                                    /sara


Nu ska jag fira kanelbullens dag!

Dagen har gått i shoppingens tecken. Först en sväng nere i city och därefter maxihuset. Jag slog till på några tröjor, en ansiktskräm, 4 st kanelbullar samt lite annat smått och gott. Och efter den ansträngande shoppingrundan så var jag tvungen att ta en eftermiddags lur på 1 ½ timme. Haha, nu låter det som om jag har blivit pensionär som behöver middagslurer hit och dit...sak samma resten av söndagen lär också gå i pensionärens tecken: lättsmält tv iform av one tree hill och ev någon söndagsfilm. Nice!

               

                                       /sara


Kostsam sjukdom!

Idag så mår jag helt okej, lite matt i kroppen men det hör väl till. Så idag så hade jag tänkt att bbe mig utanför dörren. Måste ju ta och slå till på några kanelbullar iaf. Det är ju kanelbullens dag och allt. Baka egna finns det däremot inte energi till. :/
eftrsom jag har haft all tid i världen att grubbla under min isoleringsvistelse, så har jag kommit fram till något så befängt som att jag ska leta nya galaklänningar, inte till er utan till mig själv. Jo, visst har jag redan min galaoutfit färdig men tänk om jag hittar en som är finare. Så nu har jag typ 2 veckor på mig att bräcka mig själv. ;) Med andra ord så kan man väl sammanfatta min 24 h magsjuka som ganska kostsam eftersom jag antagligen INTE hade kommit på detta under Skånevistelsen. Hmmm.

                
                 tänker så det knakar...

                                                   /sara


Tyskland väntar...

Hej där hemma. Nu är det snart dags för den sista danska frukosten.
Det får bli mackor med choklad eller sylt. Riktigt gott, speciellt med choklad med kanske bör undvika det efter chokladmouseen jag fick till efterrätt i går.

Om två timmar är vi ute på vägen i alla fall, då bär det av till resans sista anhalt Calles. Sen blir det hem med en bil full lastad.

Måste säga att jag haft riktigt trevligt, trots att det bara var min "jobbiga" storebror vi hälsade på.
Men goda skratt har man ju fått även om det bara är för att dom och till och med bror min låter så roligt när dom pratar.
Vi ska inte prata om dom roliga orden jag lärt mig, så nu blir det inget mera Rosa hos mig till exempel. Utan vi kommer köra på "lyseröd" (Ursäkta stavningen men det har inte gått så långt att jag lärt mig skriva danska bokstäver i alla fall)


Den här krabaten ska jag ju hämta hem på vägen med.
Saknar min lilla hårboll.

/Malin

Tack Jeckiii

Tack till lillsyrran för den nya headern. Vi är som alltid med dina jobb nöjda.
För detta är du värd en länkning så alla som vill veta vem min lillsyster är klickar HÄR



/Malin

Regn och kö..

Då var vi tillbaka en sväng, ska snart i väg och käka mat på någon resturang.
Blev inte så jätte mycket shoppat då jag inte hittade en enda perfekt galaklänning men blev i alla fall två lite mindre inköp från Zara. Visar när jag kommer hem.
Har kameran med mig men klumpig som jag är tog jag självklart med den USB-sladd som inte fungerar.

Vädret här är kass, det spöregnar och blåser storm. Som om det inte vore nog har vi fått stå i bilkö i ca 1 timme för att det var någon olycka.

Men vi har trevligt och T och L hälsar till alla som hälsat till dom. En speciell hälsning går dock till lillebror J.

/Malin

Dags för lite lördagsaction!

Nu klättrar jag snart på väggarna. Min lediga lördag har hittills bestått av: bloggat 2 gånger, (detta blir det tredje inlägget) ätit frukost bestående av avslagen cola och torra knäckemackor samt en tupplur på 2 timmar. Så nu tycker jag gott att det är dags för lite lördags action! jag har slängt ihop några scones eftersom jag håller på att dö av hunger. Nu får det bära eller brista, antingen så stannar maten kvar i magen eller så får jag stationera mig i badrummet ett tag efter intagen måltid. Lite lördagsaction med andra ord. Spänningen är olidlig.

                

                                          /sara


klänningar från bubbleroom

Här kommer en hel radda med snygga klänningar från bubbleroom. Priserna på de klänningarna som jag här nedan har valt ut börjar på 299 kr och sträcker sig uppåt. Enjoy!
Klicka på bilderna för större format.

                                
                                

                                  /sara


Uttråkad

Just nu så är jag uttråkad som få. Vanligtvis så brukar jag ju äta när jag inte har långtråkigt men med en ev pågående magsjuka så är det kanske inte det smartaste.
Funderar på att gå igenom webshopparna i jakt på en present till mig själv samt lite tips på galaklänningar.

                     /sara-isolerad i sjukstugan med sig själv. :(


Danmarks rapport.

God morgon Sverige!

En snabb rapport innan jag ger mig ut i regnet.
Har det bra, sovit gott och ätit smörgås med choklad.

Nu vet ni!
Hörs efter ett litet shopping äventyr.

/Malin

idol

Hittills så har jag faktiskt inte sett ett enda helt avsnitt av årets omgång av idol. (göra-bort-sig-tv-för-den-oblyge) Men detta verkar ju vara ett avsnitt som går till idol`s historia.
Eller?


klipp: youtube

                                               /sara

 


Men det där var väl onödigt!?

Typ nu så skulle jag varit framme i Helsingborg, blivit upplockad av Philip och åkt vidare till Landskrona. Om saker hade gått som planerat vill säga. Men ödet ville annorlunda. Så nu har jag antingen ätit något olämpligt eller så har jag råkat ut för någon typ av magsjuka. För i Skåne befinner jag mig då inte. De enda ställena jag kommer att pendla mellan ikväll är: sängen, vardagsrummet och badrummet.
Vid tillfällen som dessa så är det väl ändå tillåtet att tcka synd om sig själv(!?) Dessvärre så funkade det väl sådär med sympatisökandet hos vissa personer. ;)

Jag:
Jag kommer inte ner till dig idag för jag är sjuk.

Philip: Vad är du för sjuk?

Jag: Magsjuk! Det är sååå synd om mig!

Philip: Men det var var väl onödigt att bli sjuk!? 

               
När man är sjuk så vill man ha föräldrarna nära till hands. Det spelar ingen roll hur gammal man än blir. De vet hur man pysslar om en sjukling. Mamma och pappa var här och kastade (Ja, ordagrant kastade. De ville inte riskera att bli smittade.) in lite tidningar och film på eftermiddagen. Jag vågar i nuläget inte lämna hemmet... :/

                                     /sara

 


Offentliga inbjudan.

I dag kom den i brevlådan, den offentliga inbjudan till 17 oktober.
Fick även två andra paket med från ett mindre glamuoröst företag.




/Malin

Vad är det för väder i Skåne?

Idag, så sticker jag liksom Malin söderut. Men till skillnad från henne så håller jag mig kvar på denna sidan av öresundsbron. Jag kommer spendera helgen i Landskrona och ev lite tid i Helsingborg. Det ska bli så himla skoj. Något som däremot är mindre skojigt är att jag vaknade upp med migrän och frossa. Så jag ska äta lite frukost och migränmedicin och krypa tillbaka en stund till sängen innan avfärd.
Ett stort frågetecken ang vädret i Skåne dock? Jag frågade Philip igår kväll men jag blev inte direkt klokare av det:

Jag: Hur är vädret i Landskrona?

Philip: Vet inte, lite höstigt, kyligt typ...

Jag: Vet du inte? Du bor ju där! Är det kallt?

Philip: Sådär...

Jag: Okej, vinterjacka-kallt eller bara kalltkallt?

Philip: öhhhh, typ kallt.

Så om någon med lite bättre väderkoll vet hur ni ska beskriva vädret i Skåne. Tipsa mig gärna! ;)

               
                 Nothing fancy:
som ni ser så packar jag i en slit-och-släng-väska

                                            /sara

Fredag...

Jag är ledig! Vad kan vara bättre än det?
Ska snart försöka ta mig upp ur sängen och börja packa för i eftermiddag bär det av ner till Danmark för att hälsa på storebror och hans tjej.
Han ringde mig i går med inköpslistan
"Köp med 2,2kg Arla hushållsost, 3 st påsar Polly (röda) och 2 påsar Ahlgrensbilar." Dom har det inte lätt i Danmark som får leva utan Polly som är så otroligt gott.

Ska försöka fota inköpen från IKEA med så ni ska kunna få se dom inom en snar framtid, men lovar inte att jag hinner innan det bär av neråt i eftermiddag.


Tre av mina övriga syskon.

/Malin

Another man: Robert Pattinson

Okej, hur orättvist är inte detta? Herrtidningen "Another man" får ett vansinnigt, snyggt, svartvitt omslag med toksnygga Robert Pattinson på, signerat Hedi Slimane. Vad får vi tjejer: Ett rosa/rött omslag (typ jämt) med någon Gossip girl-tjej på framsidan, medföljande usel sminkpenna och tips om hur man får rätt hösthår...
Nja, inte helt rättvist kanske...

                                  
                
               
                  bilder

                                        /sara

Män som hatar kvinnor

Okej, nu har jag äntligen sett filmen "Män som hatar kvinnor" med tanke på hur stor den filmen blev och hur populär Stieg Larsson`s bok är så får det väl nästan räknas som allmänbildning. Här kommer min recension:

Jag är ju inget fan av svenska filmer men denna var helt okej med fina skådespelarinsatser från sveriges skådespelarelit. 
Dock så hade de gott kunnat korta ner den med 30-40 minuter (filmen var 146 min) så jag upplevde den som om den verkligen var i längsta laget. De första 80 minutrarna kändes som en evighet då filmen tog lite för god tid på sig att komma igång. Jag måste nog erkänna att jag gillade den iaf så pass mycket att jag ska se uppföljaren "Flickan som lekte med elden" Men eftersom den filmen antagligen är lika lång så väntar jag tills dvd-släppet så jag kan ta ett par bensträckare under filmens gång...

                    
                       betyg:  av 5 möjliga

                                      /sara

 


Stressad

Idag så har jag massor att göra. Dagen innan jag gör ännu en liten avstickare till Skåne. Det ska tvättas, packas, fixa lite ärenden som jag har skjutit på in i det sista. Så bäst att sätta fart nu! Hörs senare.

                               /sara





RSS 2.0