Isigt värre

Äntligen är fredagen här och i dag vankas det mat och dricka med några av de underbaraste av mina kollegor.

Innan det ska jag dock hinna med lite styr hemma, men först av allt ska jag nu kliva ur sängen och äta lite för snart kommer mamma och hämtar upp mig och lilla syster så vi kan hjälpa henne med lite förberedelser inför i morgon.

På tal om lillasyster yster har jag haft hennel inneboende här senaste dagarna då hon av en speciell anledning inte velat vara i sin lägenhet, men har mest varit mysigt och bäst av allt i går hade jag hundvakt, fick mat när jag kom hem efter ett kvällspass och hela gården var skottad.
Bättre syster får man allt leta länge efter!

/Malin


Lika som bär?!

Behöver era åsikter i detta. Min syster sitter som fastklistrad framför bonde söker fru och har nu påstått sig hittat likheter mellan bonden Thomas och en person i våran närhet.


Så vad säger ni, ser ni några likheter?

/Malin


Det är dags för premiär..

Till helgen är det dags för årets första julbord. Nu blir det två gånger detta år innan själva julafton men det på fredag blir nog bara lite lätt och med bara vissa delar.
Det på lördag däremot är traditon och genomförs tillsammans med mammas sida av släkten varje år. Kan dock inte förstå att det redan på söndag är 1:advent. det känns verkligen jätte konstigt att vi redan är 4 veckor från jul.

Men visst finns det fördelar med att tiden går fort, detta år som mest har varit jobbigt går mot sitt slut och förhoppningsvis kan nästa år bjuda på en vändpunkt.
En annan fördel är att man nu får äta skinkmacka och risgrynsgröt i hur stora mängder man vill och detta har jag ju självklart tagit fasta på och i dag in tar jag årets första skinkmacka till lunch.


Hade nämligen världens bästa mamma här idag och lämnade över denna godbit.

/Malin

När man tror att saker ska vända..

Det är i dom stunderna man behöver energin mest. För vad händer om inte att man får en ny smäll i ansiktet.

Saken är väl den att det som hänt i sig kanske inte hade varit livet men som allt är just nu känns det som en stor del av något viktigt förstördes.
Om man åtminstonde hade fått sabotera prylen själv, men inte. Några jädrans klantar lyckades visst glömma bort att meddela att den var lagad... eller vad den lagad? Ja visst det som skulle bytas var bytt men att det sedan i stället var helt trasigt på andra delar är visst inte deras fel. Trots att dom är de ändå som varit i kontakt med prylen senaste 4 veckorna.

Livet är inte lätt någon dag längre, men det finns fortfarande dagar som är än värre än de övriga.

Nu ska jag äta lunch, för det är nog trots allt dagens höjdpunkt när man får äta.

/Malin

Bullbak

Det är ett bra tag sedan jag ens orkade öppna denna sida och ännu längre sedan jag hade något att skriva om.

Senaste tiden har varit tuff, det har hänt mycket i mitt liv som påverkat mig en hel del. Just nu går huvudet på högvarv om hur jag vill fortsätta närmsta tiden.
På jobbet har allt varit katastrof känns det som. Vad som hänt är jag inte tillåten att gå in på men kan säga så mycket som att det på verkat mig sjukt mycket negativt.
Måste hitta något annat att göra, något att gå vidare med i livet.
Funderar mycket på att plugga men kan ju inte helt bestämma mig för vad så därför vill jag ju inte riktigt ta steget fullt ut.
Har även tankar på tjänstledigt en period för lite roligare aktiviteter än det som vardagen erbjuder just nu.


Men nog om det, kan inte lova att jag tar tag i bloggandet riktigt ännu. Men något mer aktiv än innan ska jag förhoppningsvis orka vara. Efter nästa vecka har jag troligen fått lite mer information och kan då kanske lättare fatta ett viktigt beslut i livet.

I dag är jag i alla fall ledig och har tillbringat dagen hemma med mina saffrans påsar.
Årets första saffrans bak är nu avklarat.


Det blev tre varianter, eller två fyllningar på tre sätt.
Mandelbullar, Mandel och choklad bullar och bara chokladbullar

/Malin


Marc by Marc Jacobs

Tyckte att det var hög tid att slå till på en ny väska för att pigga upp mig själv. Det var ju ett tag sedan nu...Så igår ringde det på dörren och där stod ett paketombud med ett väl inslaget paket! Älskar hemlevererade varor! (även om det kostar ;) )
Det blev en svart, riktig "sara-väska" som min kompis brukar säga om vi ser något i kläd/accessoar-väg som är min stil! Jag är så himla nöjd med den! Perfekt vardags-väska! <3
Vanligtvis så brukar jag inte vara så förtust i Marc by Marc Jacobs eller Marc Jacobs-väskor eftersom de oftast är så tunga i modellen...och ni kan ju tänka er hur det blir då jag dessutom alltid öser i halva hemmet i väskan: allt ifrån dator, böcker, ett halvt apotek, plånbok etc...Lyckligtvis så var denna lammskinnsklädda sak fjäderlätt! Modellen heter "Kelsey" och finns i flera färger, är faktiskt lite sugen på en i vinrött också! ;)

               


                                                  /sara

tuttar på burk!

Idag så har jag köpt mig ett par nya bröst! Haha, eller nu skojade jag bara. Jag slog till på en cream som skall ha en uppstramande effekt på dekolletaget. Allt för att hålla ålderstecken på så långt avstånd som möjligt!

Stod inne i lush butiken och kollade på tvålar, då en tjej kom in i butiken och berättade för expediten hur nöjd hon (och sambon) var med resultatet från bröst creamen. Så jag slog till på en tutt-cream jag med! För vem kan ignorera sådana lysande recensioner!? Så jag nyttjade mitt presentkort som jag fick i födelsedagspresent för några månader sedan. Bara så du vet Fia, nu har du betalat mina nya bröst! ;)

                
               
Enligt expediten så kan man även använda creamen på mage, lår och andra kroppsdelar som man vill tighta till!


Vi får väl se hur det här går!? Men jag är ju alltid på när det gäller att testa nya beauty-grejer! Skitskoj ju! :)

           
                                          /sara


5/11

Fredag redan! Och för min del så väntas det jobbhelg, tyvärr. :( Hade mycket hellre varit ledig, legat på sofflocket, umgåtts med mina kompisar eller tagit en sväng till Stockholm.

Gårdag kvällen var så himla lyckad! Jag hälsade på ett par nybakade päron och deras lika nybakade bebis. En riktig sötnos! Brukar ju annars tycka att barn är skitläskiga! :/ Så det svullades kladdkaka och glass, skvallrades mm. Torsdagsmys på hög nivå med andra ord! Lägger inte ut någon bild på den lilla familjen här eftersom de är ganska måna om privatlivet. Men kan säga att det antagligen är Norpans snyggaste familj! Jisses vilka gener barnet har att brås på! ;)

Nu så väntar jag på att min beställda mcdonald`s mat ska dyka upp. Ringde bud på 2 st cheeseburgare, en mellan pommes och en mcflurry daim! Ska svulla lite och kolla på satc-filmen som jag inte hann med igår. Fastnade framför ett jackass-maraton som gick på tv igår kväll.
Btw: för er som gillar jackass lika mycket som jag så har 3D filmen premiär idag! Sugit nog så verkar det somatt Norrköping inte kommer att visa den på filmstaden! Skittrist ju!

               
Testade mcflurry magnum brownie för ett tag sedan...Men kan väl säga så här. I fortsättningen så håller jag mig till mcflurry daim! ;)

                                         /sara


4/11

Ledig dag idag och det ständiga tvånget att hinna med så mycket som möjligt, som man inte hinner med då det vanligen vankas jobb. Behöver flera lediga dagar det är ett som är säkert! ;)
Hittills så har jag spenderat dagen med att försöka reklamera en "glapp" plattång, vilket gick käpprätt åt skogen. Kort och gott personalen på åhlens har väldigt konstig policy! Så det fick bli till att casha upp för en helt ny ist, för utan plattång kan jag inte gå utan mer än ett par dagar...MAX! (Givetvis så inhandlades den INTE hos åhlens den här gången!)
Därefter så bar det av till maxiområdet. Kollade lite butiker, samt avslutade med en snabb sväng inne på "my candyland". Inhandlade lite sött så att jag (ev) klarar mig till på lördag. ;)

...och om några timmar så ska jag iväg och inspektera nybakad bebis! Därefter så ser jag fram emot att komma hemoch slänga mig i soffan med ostbågarna och sex and the city-filmen som inhandlades tidigare idag.

               
                 dagens inköp


                                                /sara

Sista ordet!

Haha, jag måste bara berätta en sak. Under kvällens jobbmöte så var jag bara tvungen att framföra miss missnöje ang skostölden till chefen. Jag berättade hela historien om hur de försvunnit spårlöst och att jag letat överallt i husets 3 våningar. Och för att strö lite extra salt till det hela för att visa mitt missnöje så avslutade jag med detta:

Jag: Så i ren protest så tänkte jag gå barfota på jobbet och hoppas på att jag skulle trampa på något vasst. Efter det så hade jag lagt in en arbetsskade-anmälan...

Chefen: Och då hade jag ifrågasatt varför du inte hade några skor på fötterna!

Jag: Det hade jag haft om de inte hade blivit stulna på MIN ARBETSPLATS!

Visserligen så insåg chefen sarkasmen och ironin i mitt tonfall men visst tusan är det ändå skönt att få sista ordet serverat bara så där!? ;)

               
Det firades halloween på jobbet förra helgen. Ovanstående bild var en present från jobbarkompisarna, satt fastnitad i kalendern på kontoret. ;)


                                               /sara

19-21

Nyligen hemkommen från ett välbehövt frisörbesök. Ska duscha av mig lite lösa hårstrån sedan klippningen, fika lite och sedan bege mig iväg till jobbet för möte. Jag vet, ganska sjuk tid men mötet skall vara 19-21 ikväll! Så chefen får allt jobba över, hihi! ;)

               
Kan rekommendera både de nya ballerina kakorna med vanilj/kladdkaka samt det röda (koffein-fritt) blåbärs teèt från friggs. Försöker nämligen dra ner på koffeinet pga av de oönskade bieffekterna. Ingen höjdare eftersom jag i grund och botten är kaffe-älskare. :/


                                                 /sara

Köp era egna prylar!

Alltså finns det något så irriterande som folk som inte kan hålla kleptoman-korvarna i styr!? För andra eller tredje gången inomloppet av 2 år så har jag blivit bestulen på saker på min arbetsplats. För 2 år sedan så knyckte någon min påse gott & blandat och min kexchoklad. Okej, jag fattar ju om någon blev sugen och inte orkade gå till affären...Men har du "lånat" något lämna tillbaka det då! Kommer ihåg att jag kom till jobbet med vetskapen att jag hade lite godis som låg och väntade på mig...Ja, ni kan ju gissa exakt hur "glad" jag blev när det var stulet!

Igår när jag kom till jobbet så upptäckte jag att någon hade tagit mina scholl! Alltså fatta; vem fan är så jävla dum i huvudet alternativt sjukt, idiotiskt snål att de stjäl ett par använda inneskor!? Och mina jobbskor dessutom! Jag kan lova att det inte blir nådigt för tjuven i fråga om jag får tag på henne! (Antar att det är en tjej, inte många killar som har samma sko-strlk som mig...) 

                                     


                                                 /sara

RSS 2.0