Mors dag

Bortsett från gårdagens barnkalas så blev det även ett besök hemma hos mamma. Detvar ju mors dag om någon råkat missa det...
Brorsan och Anna (som köpte Sigge till mig) kom också förbi en sväng. Hela familjen samlad med andra ord. <3

                
               
               

 

                                      /sara

 


När Sigge har somnat...

När Sigge har somnat så vankas det egentid. Efter dagens sista stop: videobutiken, så var Sigge helt slut. Så nu ska jag smaska ostbågar och kolla på film innan det är dags att krypa till kojs.

               
               


                                               /sara

Det kom ett brev...

Det kom ett brev med posten tidigare i veckan. En inbjudan till sommarens bröllop. Det är brorsan som skall gifta sig. Ska bli så underbart roligt. Jag älskar ju sommarbröllop! Ska bli extra skoj att få klä sig i lång/balklänning. Inte ofta ett sdant tillfälle dyker upp ju! :)


                


                                      /sara

Macarons

If you snooze, you loose. Fasen vad effektiv jag varit pga min tidiga väckning. (Blev väckt kl 7 imorse) Har hunnit med ett besök i djuraffären ihop med Pyret, varit hos frissan-välbehövligt, handlat hem lite till mitt ekande tomma kylskåp och nu så ska jag straxt iväg och luncha med mamma, därefter så ska jag leta present till morgondagens födelsedagskalas.
Känner dock på mig att det kommer att bli en liten powernap på sena eftermiddagen! ;)


               
               
Lycka!
Titta vad jag hittade i matbutiken: macarons- mina favoriter! I storpack till humant pris dessutom! Har redan provsmakat 4 st-en av varje smak. Kanske inte riktigt i samma smakklass som ladureè men helt okej ändå.
För er som inte har en matbutik eller kondis som säljer dessa ljuvliga munsbitar så kan ni beställa i dèlces de france webshop (Helt fantastiska, har testat alla deras smaker) eller här.


 
                                                   /sara

Dagens citat

"Of all the things I`ve lost, It`s my mind I miss the most"

-Ozzy Osbourne

                


                                               /sara

Fredagsträning!

Lyxade till det med ett gymbesök nu på eftermiddagen. Känns som det var evigheter sen...eller över 1 vecka sen iaf. Har inte blivit mycket av den varan sedan Pyret flyttade hem hos mig. Så jag passade helt enkelt på idag när jag lyckats skaffa hundvakt. :)
Det blev ett bodypump-pass med ett helt nytt program. Så vi får se om jag lyckades chocka musklerna tillräckligt mycket för att vakna upp med träningsvärk imorgon. ;)


Nu: En välbehövlig dusch och sedan så blir det fredagsmys! Godispåsen och chipsen ligger och väntar på mig! :)


                
                Haha, världens tröttaste lilla kille kom och mötte sin
                slutpumpade matte vid dörren. <3


         
                                                    /sara

You`re so full of sh*t!

Nu så håller jag på att ladda med glass o kolasås till torsdagens tv-höjdpunkt: "Du är vad du äter" Alltså för några program sedan så insåg jag hur lite Anna Skipper egentligen vet. Det var en person med som gick på så kallade lyckopiller. Vilket Anna Skipper tyckte skulle åka direkt i soptunnan eftersom det var "onödiga ämnen" Blev nästan upprörd när jag såg eländet...För Anna Skipper och er som inte redan visste så kan jag ju upplysa er om att det finns ganska många mediciner som man inte bara kan sluta med, hux flux sådär! Det kan bla göra personen sjuk på olika sett, både fysiskt och psykist, lägg därtill att många skapar sk abstinensbesvär. Och sk lyckopiller är exempel på mediciner som kan ge dessa biverkningar vid ett för snabbt avslut, utan nedtrappning.

Så nu kommer jag göra tvärtemot vad Anna Skipper säger. Nämligen unna mig sådant som min kropp är sugen på. 

                


PS: Anna Skipper har säkert rätt i att vi borde röra på oss mera samt äta en hel del grönt men det behöver ju inte gå till någon jädra överdrift!
Gillar du "Du är vad du äter" s ska du även spana in mtv`s program "I used to be fat" I <3 it!                                               /sara

Träning och Sigge-mops!

Gudars, vad länge sedan det var som jag bloggade! Känner att jag är lite ringrostig men hoppas att jag kommer bli varm i kläderna så snart som möjligt.
Kan väl i stora drag smmanfatta att vinterhalvåret varit den den absolut värsta tiden i hela mitt liv! Så vidrigt att jag inte ens skulle önska min värsta fiende, den situationen och måendet som jag befann mig i då. Därav bloggpausen. Men som sagt nu så tar vi nya tag!

Sen sist jag bloggade så har jag lyckats införa två stora nyheter i mitt liv som jag är riktigt stolt över:

1: Jag har börjat träna och jag älskar det! Helt galet, jag vet! De somkänner mig vet ju att jag är en notorisk latmask! De flesta reaktionerna bland min omgivning, när jag outat denna för mig nya sysselsättning har överlag varit chock! Roligast var min kompis Johan`s reaktion. han var tvungen att fråga om det var sant, 3 gånger efter varann. Första gången för att se om han hört rätt. Andra gången för att bekräfta fakta. Och tredje gången för att försäkra...! Haha. :D

2: Jag har precis blivit med mops! I förgår så fick jag en födelsedagspresent i förskott av min bror och hans fästmö. Jag behöver väl knappast säga att det var utan tvekan den bästa present jag någonsin har fått! Så lita på att Per-Sigurd (Ja, han heter så. Helt allvarligt!) aka Sigge, kommer att synas massor här på bloggen framöver!

               
              
                Mitt charmtroll. <3 (Bilder lånade från brorsan)


                                      /sara

 


RSS 2.0