Gilla eller inte gilla?!

Mamma fick en väska i går och denna ska vara någon finare variant för runt 2500kr. Nu är det så att den är hemma hos mig för att se om jag tycker den passar mig eller ej.
Kan inte bestämma mig dock, försöker gå och klämma på den, bära den och se om den på något sätt kan kännas Malin. Men jag vet inte jag lyckas inte få någon wow känsla men samtidigt ogillar jag den inte heller.
Kan endast i dags läget säga att inte inte är värd sina 2500kr i alla fall men kanske hade kunnat ge en 500-1000kr för den om jag ni skulle få den där otroliga ha-känslan.
Vi får se hur vida den får stanna eller ej men vill gärna ha era åsikter så bara jag kan få till ett bra kort så ska ni få se den sen.
Måste ta ut Kapten på en runda nu för snart dags att bege sig i väg till jobbet för andra gången i dag.
Hoppas på lite extra klirr i kassan nu lagom till födelsedagsfesten. Är förresten redan några som tackat jag så har i alla fall 4 personer som jag vet kommer utöver mamma, Mr O och jag själv.

Alla har dock inte fått inbjudan skickad till sig och detta beror på att jag trodde jag skulle träffa dessa personer inom en snar framtid så jag slapp skicka dom på posten men fallet kanske inte är så och då får jag väl sända i väg dom efter helgen.
Är i och försäg inte ens hundra på att jag fått med alla på inbjudningslistan så är det någon som känner sig bortglömt hör av er så kanske det finns en inbjudan i outskickade högen till just dig.

Ne nu var det Kaptens tur ja.

/Malin

Kommentarer
Postat av: Annelie Carlsson

Är de 4 gästerna jag och min familj ;-))

2009-03-05 @ 12:56:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0