2009-03-09

Hej måndag. Eller är väl inte direkt glad att den är här.
Nu ska vi inte klaga. Är bara så förbannat trött på att det är vitt på marken och att snön mest är blaskig som man blir helt genomsur i skorna efter varje promend. På detta så är man allmänt trött och vill bara gilla i sin säng hela dagen och deppa. Men inte det heller ska man få utan jobb jobb och mera jobb är det som väntar i dag.
Något måste hända snart för så här kan man ju bara inte stå ut i längden. Vart är min vår och min värme?
Ja har i alla fall lite sol i dag som om det skulle pigga upp mig något. Men snön ser ju i alla fall något snällare ut då än vad den är.
Funderar på en shoppingtur på vägen upp till Arlanda när jag ska hämta Mr O. Ska tydligen hämta honom rätt sent på kvällen och då skulle det ju passa perfekt med lite shopping innan och sedan någon långdragen middag på en mysig resturang. Någon som ska med?
Har inte helt bestämt mig för om jag ska göra så, beror lite på hur dags affärerna stänger då jag helst inte vill ha allt för många timmar av bara väntan på att ett plan ska landa.


Ne nog med sura miner nu, här ska det ut och motioneras snart, eller väntar nog någon timme så är Kapten extra trött sen när det är dags för mig att sätta mig i bilen för ännu en dag av tjat i öronen.


Tur att någon gillar det vidriga vädret.

/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0