2009-03-06

En vecka har snart gått och ja jag får väl erkänna att jag saknar honom sjukt mycket. Så nu vet alla. Ingen stark tjej som vill stå på sina ensamma ben här inte. Vet att jag sa att det skulle bli skönt men tar nog tillbaka det där.

Men nu nog om det för annars börjar jag väl bölla och det är ingen vacker syn. Nu är det ju i och försäg bara lillebror som kommer se det men ändå.

Jobbat hela dagen så är helt slut nu men haft en härlig eftermiddag. Blivit en del skratt och bowling matcher här hemma i dag.
Lilla syster och favorit Inger har varit och hälsat på. Aldrig fel det, synd bara att det blir så sällan men det kan man väl ändra på.
Vet i alla fall nu att festen börjar växa i person antal i alla fall. Ytteligare 3 personer har tackat ja så detta kommer nog bli året stora händelse för min del.
Dags att sätta sig ner lite i helgen och knåpa ihop en önskelista bara så att folk får lite tips på vad lilla jag vill ha när jag blir stor.
Fast nu ska jag ta och tillaga lite pomme och korv då brosan gärna ville ha lite lagom till tv-kvällen som väntar oss. Blir nog tvungen att se på Lets dance om jag vill se på tv men det får väl gå för är ju skönt och trevligt att man slipper sitta ensam i alla fall.
I morgon får jag besök av en fantastisk tjej som frivilligt kommer och underhåller mig på sin lediga helg. Trots att hon större delen av denna vecka legat nerbäddad och sjuk.
Ska tacka henne med trevligt sällskap och lite god mat tänkte jag.

Men jag skriver mer senare när jag fått mig lite i magen och inte har en varg som hoppar på mig för att han vill leka.

/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0