Merry Christmas

Det är nog det vanligaste utrycket här i dag. Alla verkar på något sätt känna sig tvugna att uttala dom orden när man går ur en affär, möter någon trevlig filur på gatan eller liknande.
Känns skumt för annan som inte är van att främlingar säger detta till än bara man går förbi, vi är verkligen ett osocialt folk vi svenskar om man jämför.

Men nog om det, här är typ allt stängt, eller några av dom små lite mer turist aktiga affärerna är öppna men där finns ju inte mycket att hurra över.
I kväll blir det i alla fall middag med Anna, ska bli trevligt. Skulle ha gått ut i går men då allt här har öppet fram till 24.00 dagen innan julfirandet så fick vi inte tillfälle utan hon var tvungen att jobba.
I stället blev det resturangbesök med våran gamle man här på hotellet Otto. En Österrikare som är hur snäll och generös som helst.
Efter maten blev det ett besök på det fina kändishotellet Delano. Bilderna går så sakta att ladda upp här så det är därför ni inte fått se mycket av resan men lovar massproduktion av bilder så fort vi kommer tillbaka till kylan.

Nu ska jag sätta mig ner och skriva alla dessa tråkiga vykort. Beklagar att det inte blir många av er där ute som kommer få något men hur kul är det att spendera semestern med att leta brevlåda. Ni vet ju ändå hur vi har det genom att läsa inläggen så.

Otto och Mr O första gången Österrikaren lagade mat till oss.

/Malin

Kommentarer
Postat av: iiiiiiiiiiiiiiii

Rätt Malin strunta i vykorten o bara njut av semestern. kram

2009-12-26 @ 11:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0