detaljer

De flesta vet nog redan att jag avskyr heminredning. Jag tycker att det är så vansinnigt trist och sen så är jag helt blind då det kommer till att matcha möbler, med detaljer mm. Mitt vardagsrum är utan tvekan det rum som får mest undrande blickar. Tänkte ge er lite bilder på detaljer som får en del undrande blickar med jämna mellanrum:


               
En pålsklädd katt som ligger på en av högtalarna i vardagsrummet. Jag fick den av mina föräldrar. Den ska föreställa min första stora kärlek; min katt Sessan. Jag ville ta med mig min katt då jag flyttade in till stan men mamma och pappa var så fästa vid kissen så jag fick ge med mig och nöja mig med en kopia.
Jag vet den är ganska hemsk(ful) men eftersom jag har haft den i så pass många år och den har en gullig bakomliggande historia så har jag inte hjärta att packa ned den i någon kartong.
Onej, för er som undrar min (den riktiga)kisse finns inte längre. Men jag kan ju upplysa er om att hon blev 19 år gammal. Vad blir det i kattår?

               

               
Ett av mina väskberg. (har 2 till lika stora i klädkammaren) Väskorna som jag använder mest ligger huller om buller på ett databord i vardagsrummet. Egentligen så borde jag väl hitta någon bättre lösning på väskförvaring. Jag vet ju att någonting är fel då tom Philip kommenterade väskberget...och han är inte ens intresserad av varken väskor eller inredning:

Philip: Varför knölar du ihop väskorna i ett hörn? Borde de inte stå uppställda på någon snygg hylla eller något?


                                         
                                                /sara


Kommentarer
Postat av: Majsan

Dags att kontakta simon och tomas kanske? Eller ta en tur till ikea's förvaringsavdelning ;)

2009-12-09 @ 18:09:53
URL: http://style.dinturiel.se
Postat av: Magda

:-D

Då vet jag, var lite orolig där ett tag!

//Kram Magda

2009-12-10 @ 16:20:58
Postat av: Parre

Haha! Ja kanske på tiden att besöka IKEA :)

2009-12-10 @ 22:48:31
URL: http://ubas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0