tips på impregneringsmedel

När jag och Malin befinner oss i Stockholm i slutet av veckan så måste jag ta och fylla på mitt lager av impregneringsmedel till mina dyrgripar. Jag är ju som många av er redan vet, en sucker för dyra väskor och är väldigt mån om att sköta om dem ordentligt så att de är fina i många år framåt. När jag behandlar dem så sprayar jag collonil nano tech på dem var tredje till var sjätte vecka beroende på matrial. (skinn och läder var tredje vecka och mocka var sjätte vecka) Just den här sprayen har jag köpt inne på mulberry och det är den bästa, enligt mig. Den är dryg (har räckt ca ett 1år ) och funkar även till skor om man så vill.


                

                                        /sara


Kommentarer
Postat av: Jennie

Vad kostade den?

2009-10-12 @ 14:43:56
URL: http://nennsan.blogg.se/
Postat av: Patricia

Vilket bra tips, trodde dock inte att man behövde göra det så ofta.. Men var kan man köpa det någonstans, bara på Mulberry? Fungerar det ungefär lika bra med vanligt inpregneringsspray?

2009-10-12 @ 19:32:01
URL: http://ubas.blogg.se/
Postat av: sara

Jennie: Den kostar ca 100 kr.



Patricia: Jag är ju lite rädd att testa ngt annat impregneringsmedel än det som jag blivit rekommenderad att använda på dyrgriparna så jag vet inte hur annan spray funkar på väskorna.

Hittills så har jag bara sett sprayen hos mulberry men det är en bra ursäkt att gå in i butiken. ;)

2009-10-13 @ 10:11:48
URL: http://egomani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0