Tionde Maj

Då var det alltså måndag. Började dagen med att besöka mamma och äta lite brunch, sen bar det av hem för att fixa incheckningen till resan på onsdag. Så nu är biljetterna på bruket och snart utskrivna av en viss herre.

Har precis fixat håret och ska väl välja ut lite kläder till kvällen snart. I kväll blir det nämligen att skjusa Mr O till fotbollen. Korpen drar visst igång i kväll. Kapten och jag tänkte passa på att vandra i stan under tiden karlarna spelar boll. För efter det blir det direkt ut till Mr O:s mamma för lite middag.
A är nämligen hemma i Sverige för en kort visit så det vankas familjemiddag i kväll. Blir säkert trevlig, och troligen god mat med så detta vill man ju inte missa.

Det är vad denna dag har att bjuda på i morgon är det tillbaka till vardagen och jobb som väntar, ska även hinna packa mina väskor och se till att allt är klart och jag är redo att åka på onsdag. Måste ju försöka få ner packningen något då en del saker ska med hem från Spanien men får se hur det slutar är ju trots allt hela 4 dygn som ska tillbringas borta så lite kläder går ju allt åt.


/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0