Vissa dagar måste man.

I dag var en dag då jag vaknade upp, tittade mig i spegeln och insåg att jag inte såg mänslig ut.
Helt likblek och med stora påsar under ögonen. Fanns inget val än att sätt fart med sminket så att inte Kapten och Mr O skulle bli vettskrämda när dom såg mig.

Så i dag vart en jobb dag som få då jag verkligen var sminkad. Så därför kan ni få en dagens, hade nämligen inte mysbyxor på mig heller.

Ursäkta minen men allt gick inte att rätta till efter skräckupplevelsen i morse.
Dagens: Byxor: Gina Tricot, Linne: Ellos, Cardigan: Zara, Väska: Nuknuk

/Malin



precis vad jag misstänkte...

Precis vad jag misstänkte...Jag är sjuk! Vilket jag alltid är då jag fryser inomhus...Jaja, det finns inte så mycket att göra något åt saken nu. Nu vankas det jobb. Det kommer att bli en lååååång natt känner jag på mig.

               

                                             /sara


mindre roligt på 48 timmar!

Okej, för nästan 48 timmar sedan så trängdes ett gäng hungriga, pratglada tjejer i mitt kök, inklusive jag själv. Nu 2 dygn efter så är det mindre kul. Jag har drabbats av en monsterförkylning: halsont, snuva, ont i kroppen och frossa! Observera att jag är en person som aldrig fryser...

                

               

               
               Erika ville som vanligt inte vara med på bild men hon närvarade också!

                                               /sara

Is-öra

Det är ju sjukt kallt ute igen. Det hade ju börjat tina upp och bli riktigt okej ute, men icke. Snabbt vänder det och så är allt tillbaka från början.
Långpromenaderna resulterar i frusna öron och en små öm hals. Inget kul alls.
Det är inte rättvist att jag ska behöva gå ut med en busig Kapten när Mr O sitter i min varma sköna bil och är på väg till "verkstaden" (hans bil har punktering så han behövde hämta ett nytt däck).

Ne jag borde få ligga på soffan hela dagen och bara slappa, äta massa onyttigheter och inte alls behöva göra någon nytta.
Tyvärr är mina dagar aldrig så, eller kan nog infalla någon per år.

Tillbaka till det jag faktiskt tar mig tid att visa er. Jag vet inte hur mycket ni vet om vart jag bor, men bor i alla fall i hus utan för Norrköping och bor vid en rätt så trafikerad väg. Detta har dock Kapten verkligen inte förstått för den senaste veckan har han fått något ryck att på hemvägen av promenaderna leta upp den största pinne han kan för att sedan springa och kasta med den hej vilt på vägen.
Man blir tokig på honom. I dag tog han ingen pinne utan det blev en stor gren, som tur var för tung att kasta med men han lyckades få med sig den hem efter mycket släppande och dragande.

Här är grenen fast efter att Kapten bitit bort alla små grenar som spretade hej vilt.

/Malin

Min bara min!

En rosa älskling kommer snart. Jag vann, det är helt otroligt jag vinner sällan men denna gång vart den min och BARA min.

Vad jag pratar om får ni veta inom en vecka förhoppningsvis.

Nu ska här sovas, i morgon blir det att skjusa Mr O på förmiddagen och sedan väntar jobb så räkna inte med att höra mig så mycket här under morgondagen.

Natti natt till alla.

/Malin

simply the best

Nu så är det ju ett par veckor sedan idrottsgalan gick av stapeln. Om jag ska vara helt ärlig så missade jag det mesta. (ja, tom Björn Gustafsson missade jag...) Okej då, jag missade allt utom nedanstående sångnr av Timo Räisänen, vilket jag är glad att jag INTE missade. Jag har alltid tyckt att han är lite småmesig men då jag såg hur han brände av sin egen version av Tina Turners låt simply the best så ändrade jag helt uppfattning. 

     
             klipp: youtube

                                            /sara

fattigare än fattigast

Okej, nu så är jag fattigare än fattigast! Anledningen har ni liggandes i nedanstående påse.
Jag spanade nämligen in något inne i mulberry butiken på stureplan förra helgen men köpte det inte eftersom det kändes lite dumt att slänga iväg så mycket pengar på ett impulsköp inne i andra butiken som besöktes. Men som jag ångrade mig då jag kom hem...Tur att man har finfina vänner som ställer upp och löser problemen!
Visar upp innehållet senare! Lovar att det är väl värt att vänta på...

                

               

                                    /sara
          

Prinsessor vill bara ha prinsessaker

För att göra detta ännu klarare så innebär det oftast rosa saker eller saker som är söta och passar mig perfekt.

Denna gång är det ingen väska, inga skor och inte heller några kläder. Det är en chock även för mig men jag har lagt ner några extra kronor på följande.

Ska det drickas te ska det ju åtminstonde se lyxigt ut.

Detta te som till och med heter prinsesste finns att köpa hos aromboden. Finns även en hel del andra goda och söta tesorter.

/Malin - Nu är det dags för jobb straxt

För er utan FB

Jag har visst folk i min omgivning som inte fattat att man bör ha facebook för att få se och veta allt. Bloggen talar om mycket men inte allt.
Tänker dock vara snäll mot er och bjuda på ett av fotona från i onsdags. Det kommer troligen flera men inte förrän efter 18/4. Eller kanske något mer, eh ja vet inte men bilderna som är tagna med en viss klänning kommer i alla fall inte innan.


Känner knappt igen mig själv, men blev grymt nöjd med dom flesta fotona som togs.

/Malin

nytt till beautyboxen

Då var hälften av morgonrutinerna klara: dvs jag har tagit mig ur sängen och tvättat av ansiktet samt använt in nya ansiktskräm från lush. Jag fick ju hem lite tester på deras produkter för en tid sedan som jag var så himla nöjd med att jag igår slog till på en kräm. Kan för övrigt tipsa er om att lush är en riktig guldgruva med bra produkter och bor ni i norrköpingsområdet så kommer ni antagligen bli mottagna av världens trevligaste personal dessutom...

               
               den söta ansiktskrämen i en lika söt burk och ännu flera tester. Denna
               gång så blev det en tvål som skickades med från butiken...

             
               köptes en ny flaska munskölj också. Inte speciellt rolig shopping men
               dessvärre nödvändig sådan...
               Denna invigs efter frukosten...

                                              /sara

Världens bästa morsa!

Det är helt klart min.
En jätte trött hund är det första man ser när man kommer hem, härligt då har mamma varit här med Buddy och Kapten har fått busa av sig lite.
Nästa sak är disken, all disk är alltid diskad när mamma har varit här. Underbart, tack!
Tredje saken är bröd, massa nybakade bröd från bageriet, kan det bli bättre? Speciellt inte efter en lång p-mötes tur som även innebär 1 timme extra tid för mig.

Tror i och försäg att denna påse var kvar glömd för den var helt full av bröd.

Tack för att du finns mamma!

Nu har jag inte tid med er mer, ska ut en sväng med Jansson till och sedan ska jag ta fram Louis som jag lovade Sara och sedan bär det av för tacos och tjejsnack för hela slanten. Hoppas Frida valde en god efterrätt bara.

//Malin

kan ju lika gärna ge er dagens...

Oj, vad tiden for förbi... Jag fastnade i ett telefonsamtal och hann inte ner till stan innan p-mötet, så det får bli en snabbis efteråt ist. Då jag ändå ligger efter i planeringen så kan jag lika gärna bli lite mer försenad och ge er dagens:

                
                kofta och tisha: divided, stuprör: hm`s barnavdelning,
                väska: monroe

                                               /sara

full rulle!

De lediga dagarna är väl menat som slappardagar eller är det jag som har missuppfattat det hela? Idag så har jag iaf "ledigt" vilket i mitt fall betyder gå in extra för att sitta i personalmöte! Men innan dess så skall jag röja undan den värsta skiten hemma, ev springa ned och köpa ny ansiktskräm. Efter mötet så blir det tjejmiddag hemma hos mig. Vi kör på på traditionsrätten tacos då vi får finbesök från london! :)

                
                 tacotallrik från ett av mitt och Malins stockholmsbesök förra året...

                                            /sara


...dagens sminkade...

Ja, som motpol till Malin`s osminkade så slänger väl jag upp dagens sminkade...
Detta bar jag på fotograferingen idag. Iofs så hade jag lika gärna kunnat bära mysbyxor eftersom det i stort sett bara fokuseraders i brösthöjd och uppåt på bilderna. Visar bilden senare...Nu är det dags att proppa i sig c-vitamin!

              
                Outfit: hm och alldeles föööör kort lugg, vilket jag störde mig enormt
                på under fotograferingen.

                                        /sara

Dagens osminkade

Ja då var man hemma. Håller på att steka lite raggmunk för nu kurrar magen ordentligt. Inget mer än banan till den innan i dag med risk att inte komma i rätt klänning.

Blev en hel lyckad kväll med massa skratt och roliga fotografier. Har en del här som ska tryckas upp och bli väggbilder. Men tyvärr kommer ni bara kunna få se någon enstaka bild tills efter min födelsedag då jag valde att fota mig med klänningen jag till 99% ska ha på 25 års festen.

Men nu ska ni få en dagens, denna är en osminkad sådan då detta är vad jag hade på mig när jag begav mig till fotostudion.


Byxor: Wear it, Linne: Gina Tricot, Cardigan: Zara

/Malin

cake for breakfast!

Ja, tårta till frukost kl halv 6 på morgonen är det minsann inte alla som får....Men jag hade tur och hann norpa en bit gul marsipantårta på jobbet imorse.
Nu så är det dags att sätta fart: duscha, lacka naglar, fixa håret samt välja kläder inför dagens fotografering. Det är väl en förbaskad tur att jag slipper sminka mig för då hade det tagit en halv timme till...

              
                förra veckan så smaskades det semlor och denna vecka så var det tårta
                vågar man hoppas på något gott till kaffet nästa vecka också!? ;)

                                                   /sara

Vad tror du om lockar?

Håller på att locka håret här för fullt. Tror det kommer bli en lockig lock till bilderna i eftermiddag. Kan dock inte bestämma mig helt säkert så vi får se när allt hår är klart om jag är nöjd.



Så här ser mitt huvud ut halvfärdigt.

/Malin

Klädkaos

Nu är det bara några timmar kvar tills jag ska åka. I dag är man ledig från jobbet men inte är det en lugn hemma dag för det.
Jag vann för ett tag sedan en fotografering och ska nu tillsammans med Sara och Jessica få genomföra denna.
Som alltid när jag ska gå utanför dörren får jag ångest över vad jag ska ha på mig. I dag är detta gånger 3. Ska nämligen ha något på mig, plus 2 st ombyten att fotas i. Har spenderat hela förmiddagen åt att komma fram till vad som kan passa.


Här har ni det ända som jag hittills kommit fram till.
Ja vet att jag måste ha lite mer kläder än skorna men dessa passar till mycket och får därför följa med.


I övrigt håller jag nu på att gå igenom garderoben för fullt, ska sedan hinna raka benen, hitta något att ta på mig dit (myskläder är ett altenativ) och sedan försöka bestämma mig för hur jag vill bli sminkad och hur jag ska ha håret.
Varför är kläder ett så stort dilema varje dag?


Så här rörig är min relativt nystädade garderob efter alla klädprovningar.

/Malin

säsong 5

Igår så började jag titta på den femte säsongsboxen av beverly hills. (den gamla, såklart. Den nya serien var skitdålig!) Om jag inte missminner mig så var det i denna säsong som Jamie Walters gästspelade. Oj, vad jag gillade honom. Jag vet att jag har hans gamla cd-skivor nedpackade i någon låda på vinden. Kanske blir till att hämta ned de gamla gitarr-popskivorna igen! 
Haha, med andra ord så gillade jag lynniga gitarrspelande sluskar redan då... ;)

             
              klipp: youtube

                                       /sara

Väskorna gör mig till en jävla hycklare!

Här kommer väskan som köptes i helgen. Vi visste med en gång att vi hörde ihop, även om jag var lite smått avvisande i början. Då butiksbiträdet stolt berättade att deras produkter endast bestod av riktig päls och det finaste kalvskinn som fanns och få tag på så ville jag lägga benen på ryggen och springa därifrån eftersom jag brukar vara emot sådant *host, host*
Men eftersom väskan var så fin så fick jag helt enkelt blunda för sanningen. Med andra ord så gör väskorna mig till en jävla hycklare!

                
               
                
                försök att blunda för min hemma outfit...Jag ville bara visa hur bra vi hör
                ihop! ;)

                                                     /sara
           

Lite JAG

Hade lite dödtid och hittade den lista på google så här får ni lite mer om mig.

Tio första:

Första bästa kompis: Moa måste det nog vara då. Vi växte upp grannar och jag tror vårat första möte var några timmar efter att Moa ploppat ur sin mamma på BB.

 Första bil: Min första egna, är den nuvarande. Här kan du se den

Första kärlek: Oj va ju kär i dom flesta på dagis och i lågstadiet men Niklas, Martin och Olle låg nog lite bättre till där.

Första husdjur: Den första jag minns var en Katt, hon hette Tessan.

Första semester: Massa campingturer med familjen under hela uppväxten.

Första jobb: Plockade jordgubbar för 3 kr i timman. Snacka om slavgöra. Men man var ju aldrig hungrig på det jobbet så bra löneförmåner.

Första köpta skiva: Ingen aning, men säkert någon absolut music eller BSB

Första riktiga kärlek: han hette Anders mer än så får ni inte veta.

Första piercing: Räknas hål i öronen?! Annars var det naveln och det var den första och den sista.

Första konsert: Oj det minns jag inte alls

 

Nio senaste:

Senaste alkoholdrycken:Några glas rödvin, i söndagskväll..

Senaste bilfärd: Från jobbet i går kväll

Senaste filmen du såg: Såg någon på tv i förrgår men minns ej namnet. På Bio var det Twilight.

Senaste ringda telefonsamtal: När ringde jag senast… G ringde mig från jobbet nyss men när jag ringde någon senast minns jag inte. Kan dock gissa på att det var mamma, pappa eller Mr O för det var nog de personer jag ringde i helgen.

Senaste bubbelbadet: Oj det var länge sedan

Senaste spelade cd: Mötley crüe

Senaste kyss: Fick någon snabb puss i morse J

Senaste gången du grät: Var säkert i helgen för jag är en väldigt känslig tjej

Senaste måltiden: Korvgryta och ris

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar: Ja en som stod mig väldigt nära.

Blivit arresterad? Nej inte än

Blivit kär vid första ögonkastet? Ja i alla fall av utsidan

Fått ditt hjärta krossat? Ja

Sagt att du älskar någon utan att mena det? Ja

Haft ett one night stand? Kan nog ha hänt…

Busringt till nån? Om jag har ;)

Sju saker du har på dig: nu?! I så fall..

1. Mysbyxor

2. Turkost linne

3. Röd munkjacka

4. Rosa strumpor

5. Hårsnodd

6.Ett par trosor

7. Ett bandage

Sex saker du gjort idag:

1. Vaknat och myst med Kapten

2. Druckit massa kaffe

3. Promenerat

4. Kastat boll till en Kapten som absolut inte ville leka

5. Bloggat

6. Ätit choklad

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):

1. Mina väskor

2. Mr O

3. Kapten Jansson Sixx

4. Min familj & mina vänner

5. Mina skor

 

Tre val:

Svart eller vit? Svart

Sommar eller vinter? Värme så sommar

Choklad eller chips? Choklad utan tvekan

Två saker att göra innan du dör:

1. Spendera pengar

2. Skaffa familj

En sak du ångrar:

1. Finns både personer och saker jag ångrar men vill inte lämna ut något så säger händelsen med glaset som ”föll” från balkongen in i bilen.

 

 

Nu måste jag skynda i väg till jobbet.

//Malin


En mystisk knöl..

Det är synd om mig, våga inte säga något annat!
Jag sitter med bandage på handen och kan knappt röra den. I och försäg skönt då minsta lilla rörelse gör riktigt ont.
Vad som hänt har jag ingen aning om, men en mystisk knöl står upp precis mitt på handleden när man böjer den lite. Ser ut som ett ben som står upp så ingen vacker syn.
Nu har jag ju varken ramlat eller klämt mig så något ben kan det då inte vara.
En av mina arbetskamrater hade tydligen haft något liknande på handen och det kan tydligen vara överansträgning av handen.


Stackars jag, måste vara så att jag jobbat alldeles för hårt senaste tiden. Någon som har lust att jobba åt mig så jag kan få lite ledigt?

/Malin

Shoppa eller ej?

Jag älskar verkligen Asos, finns det en enda gång man klickar in sig på den sidan som man verkligen inte hittar en enda sak man skulle vilja ha. Jag har i alla fall inte kommit till den dagen ännu.

Vårnyheterna som rullat in är otroligt så ska jag shoppa loss, jag borde verkligen inte för har lite andra saker som jag behöver pengarna till närmsta dagarna.
Åhh det är så svårt, jag har sådant ha-begär efter lite vårnyheter i garderoben. Vad ska man ta sig till.



Detta är några av favoriterna just nu.

/Malin


New moon

Nu är datumet satt. 20 November kommer vi kunna se den läckra vampyren på bio igen.
Den andra boken i twilight serien blir alltså film i slutet av detta år.  Jag längtar verkligen tills det är dags att bege sig till biosalongen igen för att få dregla lite över en blodtörstig man.


Någon mer än jag som längtar till premiären av New moon?

/Malin

(bild lånad här!)

Ni har ju inte fått se..

Här kommer min lilla pärla äntligen på bild.
Tyvärr regnade det på henne när jag fotade men hon vart söt ändå.


Min lilla Fröken fikus ;)

/Malin

Godmorgon tisdag!

I dag är det andra dagen på en hemsk vecka. Dock vart gårdagen bättre än man kunnat drömma om. Som tur va så var dom kort om personal på tvåan så jag var tvungen att gå upp dit och hjälpa till och det var ju inte fel. Där var det nämligen födelsedagskalas och bjöds på tårta och kakor. Har jag tur kanske det finns lite tårta kvar i dag så man kan få sig en till bit, hihi.
Ska i alla fall göra dagens arbetspass där med så denna kväll kommer nog gå skapligt fort i alla fall. 
Nu ska här stoppas lite frukost i magen.

I dag serveras:


Två smörgåsar, en banan och massa kaffe.

/Malin

grön av...avocado...

Okej, då var dagens eller kanske tom veckans mest pinsamma händelse avklarad. Eftersom jag kände att jag hade ganska gott om tid idag innan jobbet så passade jag på att mosa en avocado för att göra en ansiktsmask av den. Med lite tur så hade allt slutat med porslinsfin hy men inte i mitt fall. Precis lagom till att jag kletat in allt av den gröna smeten i ansiktet så ringde det på dörren. Jag tog för givet att det var mamma eller pappa eftersom de är de enda som är tillåtna att komma på oväntat besök...Men icke då! Det är en TOKSNYGG kille från tele 2.
Tja, vad gör man!? I mitt fall så stod jag där med grön, kladdig avocado från haka upp till hårfästet, iklädd en svart urtvättad tröja från mellanstadiet...
Ni kan ju avgöra själva hur pinsamt det blev på en skala från 1-10...

               
                 tänk först kladda sen...

                                         /sara
               

Här kommer...

Här kommer shoppingen från hm butiken på hamngatan i stockholm. De har redan börjat få en en del vårnyheter...

                   
                Tror att jag har typ 5 par koftor med leopardmönster, dock i olika kulörer.

                 
                  Lång tröja som påminner lite om asos-tröjorna jag bloggade om
                  för ett tag sedan.

                 
                 Sist men inte minst ett par skor...

                                                  /sara

några säsonger sen...

Nu ett par säsonger efter att kändisarna har slutat att bära plagget så börjar jag att fatta "hajpen" Vilket är ganska typiskt mig faktiskt...

Kommer ni ihåg tröjorna (inte de fula mysbyxorna. De vill jag helst glömma) med kanin, pudel, ankare-tryck på, från juicy couture som nästan varenda kändis bar för några säsonger sedan? Jag minns dem iaf. Då tyckte jag att de var gräsligt fula och såg ut att komma från barnavdelningen... Nu gillar jag dem hemskt mycket. Och vad som är ännu bättre är att melba har fått in snarlika kopior för bara en bråkdel av juicy coutures priser... Jag funderar på att klicka hem en tröja med ankare på...klick, klick!? ;)

                       
                       så här såg kändisarna ut för ett par säsonger sedan...
                       bild: google

                                                /sara

Nu "tryter" fantasin igen...

Just då stressen runt julklappsjakten har lagt sig så sätter födelsedagsjakten igång.
Fan, vad trött jag blir på människor som inte kan komma på något bättre att säga än: "Jag vet inte vad jag önskar mig men överaska mig och använd fantasin" Använd fantasin själv för fan och kom på något, säg strumpor eller underkläder det låter iaf bättre än "jag vet inte"...
Överväger att låta godisboxen ta över så slipper jag hålla på och krångla...
Godisboxen är även ett hett tips från mig till er bloggläsare, tänk på att jippot alla hjärtans dag närmar sig...

                            
                                         bild: godisboxen

                                             /sara

Måndag igen..

Ja så var det måndag och en av de värsta arbetsveckorna ska göras. Som om den inte är tillräckligt jobbig som den i normala fall är. Denna är extra jobbig, chefen har nämligen flyttat p-mötet så att jag måste jobba en timma längre på torsdag.
Denna vecka blir inte skojig vad det gäller jobb, men troligen blir det i alla fall 2 stycken roligare saker att genomföra.
Den första är en fotografering på och sedan på torsdag blir det eventuellt taco med Sara, Frida och Miss X som än en gång är tillbaka från England.

Ja vi får se om veckan bjuder på något mer kul, men är tveksam till det för de där sakerna har jag verkligen trängt in mellan alla arbetspass.


I dag är det i alla fall eftermiddags/kvälls jobb för min del och det innebär att Kapten och jag först ska mysa lite nu och sedan blir det en härlig långpromenad. Tyvärr bjuder inte denna måndag på något vidare väder men man får väl se det från den ljusa sidan. Det är i alla fall inte 10 minus grader.

Nu ska här göras hushållsgöra, vi får se om vi hinner höras mer innan arbetet annars får vi hoppas det finns någon där ute som får en roligare måndag än jag.

/Malin

(Ps: Både handdukarna och kappan har fått sin vinnare, vinnaren är informerad)


gårdagens...

Här kommer gårdagens kalasoutfit:

                 
                  hela min outfit kommer från hm, where else!?

                                             /sara

           

avslutning på helgen...

Nu har jag kommit hem från födelsedagsfirande och tårtätande. Jag tänkte fota dagens outfit innan jag ålar mig ur strumpbyxorna. Sen blir det till att avrunda helgen framför tv`n. Först "bones" och direkt efter mordlösandet så blir det skrattfest iform av filmen "the ringer" Gillade ni filmerna: "den där Marry", "min stora kärlek" och "fäst vid dig" så är detta en film för dig. Det är nämligen bröderna Farrelly som ligger bakom den här filmen också. Missa inte!

                
                  först mordgåtor...

                
                 sedan skrattfest...                                          bilder: google

                                              /sara

I´m loving it

Väskor och skor är det bästa som finns. Just nu finns det bara en väska jag vill ha och fick i går klart från Sara att den finns till försäljning i Sverige. Frågan är bara vad priset ligger på, men det får jag ta reda på när nästa Stockholmsbesök närmar sig.

Tills den dagen så får det bli att leta snygga vårskor, fast hittade bara massa festskor och blir det inget Stockholmsbesök under Februari så blir det med all säkerhet minst 1 par nya skor.


Dessa två partyfötter kommer från have2have. En av mina absoluta favorit skoaffärer när det kommer till nätshoppingen.

/Malin

Vinna eller försvinna

Tänkt göra mig av med en sak nu. För några månader sedan gjorde jag en beställning från Ellos och fick då mat en kappa. Passande att ha till höst eller vår, dock var denna alldeles för stor för mig men jag har liksom glömt bort att skicka tillbaka den så i rensningen hittade jag den och tänkte nu ge den till någon av er.


Kappan är på bilden upptagen ur sin påse och därför lite skrynklig. Den är i storlek 38/40. Ganska stor mer ät storlek 40 än 38. Jag har normalt 36/38 i kläder och denna är extremt stor på mig.

I alla fall passar den dig? Vill du i så fall ha den GRATIS?
Den ända du behöver göra är att lämna en kommentar i detta inlägg med varför just du ska få den. Glöm inte skriva ut din mail adress i själva kommentaren så att jag vet vem du jag ska kontakta.
LYCKA TILL!

/Malin

"amish-outfit"

Så här såg jag ut igår då jag stressade runt i stockholm. Då jag rör mig i stureplanstrakterna så känner jag mig alltid extreeeemt "amish och fel bland alla stureplanstjejer. Jag vet att man aldrig ska jämföra sig med andra men ibland så är det svårt att undvika eller snarare omöjligt...

                
                stickad tröja: hm, stuprör: gina, stövlar: ellos 

                                    /sara

Rensning slutförd.

Herre gud vad är det för fel på mig i dag. Jag har ett kliniskt rent kök, har sytt upp gardiner med symaskin (aldrig hänt förrut) och rensat garderoben.
Det som är mest chockerande är att jag efter garderobsrensningen faktiskt hade plockat ut lite saker och inte bara bytt plats på dom, undra när det hände senast.
Den var dock inte riktigt sant för jag kom endast fram till ett plagg som jag ska kasta, resten ska bara få flytta ut i förrådet tills vidare i brist på plats.


Titta en och en halv påse med kläder. Ändå är garderoberna överfulla så måste på något sätt lura till mig flera garderober.


Här är det jag ska kasta, efter 3 år utan en fungerande dragkedja får nu ett av mina älsklingspar åka i soporna för har jag inte lagat dom nu kommer det nog aldrig bli av.

/Malin

nästan mänsklig...

Nu så börjar jag nästan känna mig som en riktig människa igen. Jag antar att det har att göra med de 2 koppar kaffe som jag druckit...
Nu skall jag iaf sätta lite fart här: hoppa in i duschen, klä på mig, kanske slänga på lite mascara om det hinns med, sen så skall jag uträtta en del ärenden under dagen. När jag kommer hem så skall jag visa er vad som shoppades i Stockholm igår. Tills dess så får ni nöja er med påsarna... ;)

                   
                   nej, jag har inte orkat packa upp sakerna än...

                                     /sara

Varför choklad?

God morgon allihopa! Hoppas att ni hade en bra lördag igår: med shopping, slappardag, utgång på krogen eller vad ni nu sysslade med. Själv så sprang jag runt på stureplan och hamngatan i går samt åt en galet god entricote igår, ifall någon undrade vad jag sysslade med i min frånvaro här på bloggen. Allt det där gjode mig hemsk trött och trots att jag sov hela vägen hem: sträckan mellan stockholm och norrköping så sov jag hela 12 timmar inatt!
Nu så är det dags för frukost! Här nedan har ni ett exempel på hur en ledig söndagsfrulle kan se ut för min del: frukt, smörgås, omega 3 kapslar, choklad och kaffe. Jag vet att många höjer på ögonbrynet åt chokladbiten men för er som dricker kaffe så är det säkert mer förståligt än för icke-kaffedrickarna. Jag brukar nämligen dricka ett par koppar kaffe på raken inom loppet av någon timme och tycker därför att det är gott att avsluta frukosten med något sött till kaffet.

               

                                         /sara

En kväll med fröken potta

Ja kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Mr O ville åka till Stavsjö och hälsa på Pricken så jag följde med för att besöka Frida och se hur livet lekte med henne.
Va en trevlig kväll full av vilda diskussioner. En full prick är inte den lättaste att tackla men kul var det i alla fall. Nu väntar sängen är helt slut och har ont i huvudet fast jag är den som är nykter.

Kort och tråkigt inlägg men ville bara meddela att jag lever.

//Malin

Köttfärslimpa och strike!

Då har mina gäster åkt hem. Riktigt kul och trevligt att ha pappa på besök, det händer ju inte allt för ofta. Att sedan lillebror var med var ju roligt för då fick man någon att retas lite med.

Storstryk i bowling fick jag med, 165 mot 185 poäng. Lillebror är ju i klass med lillfjölls nu så hon får passa sig på banan nästa gång.

Till lunch serverade jag köttfärslimpa med potatis, gräddsås, ärtor och morötter. Riktigt gott, nästan saftigare och godare glutenfri än vanlig.



Nu tänkte jag ta och diska undan lite här, byta gardiner i kök och vardagsrum och lägga på någon rosa på köksbordet igen. Köpte nämligen en bukett tulpaner på vägen hem förrut som kommer bli jättefina på mitt köksbord.

/Malin

Lyx är inte vardag

God förmiddag eller vad det nu är. Tog mig en sovmorgon och klev inte ur sängen förrän 9.40, riktigt skönt.
Sedan för att lyxa till denna lördag lite mer så serverade jag mig själv och Mr O lite lyxigare frukost än vanligt. Kanske inte det nyttigaste men ack så gott.

Nu måste jag tyvärr kila, så åka in och hämta upp pappsen och lillebror. Trevligt att dom ska komma på besök, funderar på om man ska bjuda på lite äpplepaj till efterrätt.
Ja vi får se måste i alla fall dra på mig skor och jacka nu.


Inte alls fel på lördagsmorgonen. Det enda som saknades var lite färska jordgubbar.

/Malin

stockholm imorgon!

Imorgon så sticker jag iväg på en extremt kort visit till Stockholm. Och tur är väl det med tanke på min egna lilla "lågkonja" ...så hinner jag inte göra av med sååå mycket pengar, fast man vet ju aldrig...

Får hoppas på lite tur, så kanske jag kan se fram mot en längre shopping-weekend tillsammans Malin inom en snar framtid ist för morgondagens snabbis. Men man får glädjas åt det lilla, så länge iaf...

               

                              /sara

Och det fanns i

Nu ska jag springa in och titta på alla pensionärers favoritprogram På spåret. Men först ska ni få se vad jag hade vunnit.


Inte illa och fort går det att hacka lök med.
Tupperware minihacker släng dig i väggen med denna är löken klar på ca 1,5 sekunder och du behöver inte anstränga dig.

/Malin


fina nyheter...

Nu rasslar det in finfina vårnyheter nästan dagligen hos nelly, dessvärre så har min egna, personliga "lågkonja" startat...
:(
Men för er som inte tänker hålla i slantarna så kan jag ju rekommendera dessa snyggingar:

               

                                            /sara

Inne i värmen

Nu är vi tillbaka efter ca 1 timmes bollekande. Va säkert kul för Kapten men jag är blåslagen....
Råkade ju sparka Kapten under hakan istället för på bollen, då han tyckte det tog för lång tid och försökte springa fram och sno bollen från mig.

Men han fick som tur va inte ont utan va bara jag som blev skadad som alltid. Nu är vi trötta och hungriga.
Tyvärr är inte Kapten mycket till hjälp i köket när det gäller tillagning av mat så han gjode precis som sin husse alltid gör.


Sova och pilla på snoppen... mycket mer än så kan dom inte.

/Malin

bortskämd

Åh, vad härligt...då var även min 3 dagars ledighet igång eller 2 ½ blir det väl eftersom jag har sovit bort en halv dag.
Nu skall jag äta frukost för att sedan hoppa in i duschen. idag så står ett efterlängtat frisörbesök på eftermiddags schemat!

Ps. Ville bara tacka min underbara nattarbetskamrat Cecilia som har skämt bort mig ordentligt. Hon har nämligen sett till att jag har fått smaska på mumsiga semlor 2 nätter i rad till kaffet. Tusen tack. De var supermumsiga! Ds

               
                Då har jag ätit årets första semlor, 2 nätter i rad, dessutom...

                                             /sara

Ja vann!

Jag älskar lotter och att vinna, alla drömmer vi ju om att vinna den där STORA vinsten någon dag.
Fast tills den kommer är det i alla fall tur att man får lite små vinster ibland för vem tröttnar inte om man aldrig vinner något.


Det är ju ganska stort så väger en del. Undrar vad jag har fått för något spännande, vill ni se?
Det får ni inte just nu för Jansson vill spela fotboll så vi ska gå ut.

/Malin

090123

Löning!
Är det inte underbart att få lön, nu blir det spendera av. Eller snart när alla räkningar och allt tråkigt är betalt.

Ska börja med att tanka bilen så att den går att rulla framåt ett par veckor till, sen blir det nog att försöka spara så mycket som möjligt då det med all säkerhet kommer gå åt mer pengar än planerat även denna månad.

Hade ju tänkt att ligga på soffan och loppa mig hela helgen men blir inte så, Mr O gillade inte min ide utan tyckte jag borde städa, diska och mycket mer. Vi får se hur mycket jag tänker göra men får troligen besök av pappa och lillebror i morgon så kan ju i alla fall göra lite fint i köket där dom ska serveras lunch.

Nu ska jag äta frukost och sedan blir det lek med Kapten.


Min frukost får mig att fundera på en sak, varför är allt laktosfritt så dyrt? Jag borde ha bidrag för att jag måste betala mera för min mat än andra. Kan jag använda det argumentet på nästa lönesamtal?
Skulle inte det argumentet vara nog kan jag komma på ännu flera till varför jag behöver mer inkomst än andra.

/Malin

Det i kan bli ditt...

Fick ju post i tisdags och paket kom från Ellos. Här ska ni få se vad det innehöll denn gång.



Blev alltså: En tunika/klänning, en cardigan, 3 st linnen och ett par pumps.


Fick 6 handdukar också, gratis. Vem gillar inte saker som är gratis?
Nu har dom dock fel färg så tänker endast behålla dom vita.

Detta ledder till att du kan få de 4 andra om du vill. De är i  mörk beige och beigefärg på dom, 2 av dom är lite mindre handdukar (typ gästhandduk storlek) och de andra 2 är vanliga handdukar, att torka händerna på efter toalettbesöket.
Passar handdukarna hos just dig? Lämna en kommentar och skriv ut din e-mail adress i själva kommentaren så hör jag av mig. Om ingen vill ha så åker dom i soptunnan om några dagar.

/Malin


Just nu...

Just nu så håller jag på att packa jobbväskan. Den väger alltid 1 ton, eftersom jag tenderar att packa ned halva min bostad i den. Om tristessen skulle smyga sig på så innehåller den böcker, tidningar, cd-skivor mm. Nu ikväll så packas även en extra cd-skiva, en godispåse samt en påse kaffe ned. Jag får snart börja med en in, en ut. Annars så väger väskan snart 2 ton!

              

                                             /sara

ful i munnen!

Jag får ganska ofta höra att jag kan vara ful i munnen. Om ni undrar vart det kommer ifrån så ska jag nu ge er ett exempel. Jag pratade nyss med mamma i telefonen:

I bakgrunden så hörs: Jamen, det var då självaste fan! Förbannade, jävla, helvetes, skit....!

* jag:
Vad är det som låter!?

* mamma: Äh, det är bara pappa som hänger tvätt...

* jag: Låter det så där då!?

* mamma: Det där är lindrigt! Du skulle hört då han bäddade rent i sängarna förut...

Ja, där har ni förklaringen till att jag stundtals är så grov i munnen. ;)

Ps.
Jag kan ju tillägga att mina päron skall åka och veckohandla nu på kvällen, så om ni har småbarn korka igen öronen med öronproppar, såvida ni inte vill lära dem diverse fula ordramsor. DS

                
                 Man brukar ju säga att det funkar att tvätta munnen med tvål...
                 bild: google

                                          /sara

veckans shoppingrapport

Här kommer veckans shoppingrapport. So far, kanske bör tilläggas eftersom det både vankas ledig helg och löning ;)

               
              
              
                leopardkjolen kommer med 99 % säkerhet invigas på onsdag...

                                   /sara

Veckans sista avklarat!

Då var veckans sista arbetspass över och jag har en 3 ledighet att se fram emot. Detta inträffar endast en gång per månad så är bara att njuta ordentligt.

Under denna helg ska jag vara duktig och få följande saker gjorda.

1. Tvätta minst en maskin tvätt
2. Diska minst en gång
3. Plocka bort alla mina saker som ligger och skräpar på köksbordet
4. Se till att få ner julgardinerna och ställa upp alla julsaker på vinden där dom hör hemma.
5. Laga stora goda måltider
6. Vara social
7. Bygga på hundgården
8. Ta minst 2 långpromenader med Jansson varje dag
9. Leka med Jansson ute i kylan och i skogen minst 2 timmar om dagen
10. Vattna mina halv döda blommor.

Kommer bli en helg full av projekt som ska genomföras........

Fast nu ångrade jag mig, jag tar och struntar i den där listan och ligger på soffan, ser bra filmer och äter skräpmat och massa godis istället.


Någon som även kan tänka sig komma och ge mig masage?

/Malin

En bild säger mer än tusen ord.

I går var det alltså dags att träffa nästan hela familjen. Pappa och storebror borträknade. Man ses allt för sällan nu när även dom två små blivit lite större.

I alla fall Jessica hade träning så Joakim, mamma och jag bestämde oss för att försöka få en bana så vi kunde kolla på Jessica men ändå ha roligt.
Så på det visset blev det och bara så ni vet JAG VANN....

och denna bild säger allt om stämningen.


                       Visst är jag snygg bakifrån?!                         

Lillfjölls första men absolut inte ändå strike.

Så ser hon ut där fram.

Åskådaren ville varken bowla eller vara med på bild, men det ena lyckades hon inte med.

/Malin
(Ps: Lillfjölls var inte med Joakim och mig så henne vann jag inte över)






Grönt är gott

Jag gillar sallader och grönsaker, men jag är helt klart för lat när jag lagar mat så salladen uteblir titt som tätt. För att detta inte skulle inträffa i dag så blev det allt i ett.


Hemmagjord broccoligratäng med lite bacon.

Helt okej, dock lite för stark ost som tillsattes, att tänka på till nästa gång.

/Malin

kvällens låt:

Kvällens låt: caesars palace`s "jerk it out"

        
    
              klipp: youtube

                                              /sara

Läckert!

Fick precis mail från Louis Vuitton och fick se bakomkuliserna på hur det gick till när Marc Jacobs med team fotade Madonna för vår/sommar kollektionen. Hon är grymt snygg Madonna och alla bilder som släpts är grymma.

Här är en av mina favoritet.

Väskan blir helt klart ännu läckrare när en snygg brud som Madonna bär upp den.

Vill ni se bakom kuliserna finns säkert filmen tillgänglig på hemsidan.

/Malin
(bild lånad här!)



svar till anonym:

Igår så fick jag frågan hur det går med min fransnäring från revitalash? Frågan kom dessvärre från någon anonym och därför kommer svaret här ist för på din blogg:

Svar: Jo tack, det går bra. Jag klippte faktiskt fransarna härom dagen. Vissa fransar har nämligen växt fortare än andra, vilket tyvärr gav ett synligt ojämt resultat, därav klippningen. Annars så är nog den största förändringen att de känns allmänt mera slittåliga än innan revitalash började användas.
Hoppas du blir nöjd med svaret och din egen revitalash-kur!

                

                                               /sara


Äntligen fungerar det...

Så här kommer den äntligen...

Jeans: Gina Tricot, Linne: Ellos, Cardigan: MQ, Väska: Jane Norman

/Malin

Dagen nr 2 - en dag försent

Gud var så trött efter gårdagkvällens aktivitet med lillebrosan att jag varken orkade ge er redovisning av det eller lägga in outfiten.

Men här i har ni outfiten från i går kväll.



Bild kan ej visas!

Som ni ser blev det inte mycket till outfit då blogg.se strular med uppladningen av bilder så ni får ha tålamod och vänta ett tag till.

/Malin

kändisar handlar också på ikea!

Att Malin och jag knappast är överförtjusta i ikea är ju inte någon hemlighet. Men då jag inser vilka sjukt snygga människor som faktiskt handlar på det svenska möbelvaruhuset (på andra sidan atlanten men ändå...) så måste jag ändå tycka att ikea är ganska coolt, haha ;)
Här nedan så shoppar Ryan Phillippe loss. Undrar om det blev köttbullar, sås, potatis och lingonsylt också!? ;)

               
                      bild: veckorevyn

                                  /sara

glassrecension till lunch

Här kommer min recension av glassen mandarin/grape från sia

När det kommer till glass så brukar jag inte vara så pipplig. Men den här glassen var seriöst bland den äckligaste glassen jag någonsin har ätit. Egentligen (med facit i handen) så fattar jag ju att smakkombon mandarin och grapefrukt INTE går ihop. Det smakar kräks, utan att överdriva...

               
                 betyg:  av 5 möjliga

                

                                      /sara

hatkärlek

Idag så har jag drivit runt lite på stan, vilket inte var helt smärtfritt. Jag var nämligen tvungen att flytta över pengar från mitt sparkonto till shoppingkontot och det medför alltid ångest eftersom då vet jag ju att jag har spenderat mer pengar än vad jag har avsatt för shopping/månad.
Nog pratat om ångest...Jag spenderade lite pengar inne på gina tricot. (och hm förstås) Jag måste erkänna att jag känner någon slags hatkärlek till den butikskedjan. Här kommer för cch nackdelarna:

fördelarna:

* De är snabba med att snappa upp diverse trender.

* Billigt, billigare, nästan löjligt billigt. De böhöver egentligen inte ens ha någon mellandagsrea. Vad blir ½ priset av en struntsumma?!

nackdelarna:

*Lite för mycket massproduktion. (jo, de är värre än hm, mycket värre) Ibland så ser man hela tjejgäng i likadana toppar. Inte speciellt personligt med andra ord...

* Ibland så kan man ju undra om kraven för att jobba i butiken innefattar: "snygg men sjukt otrevlig och helt sakna känsla för service" Tjejen i kassan som jag handlade av idag var så otrevlig att jag helst av allt hade velat slänga plagget i ansiket på henne...

               
             
                                       /sara


vilsna hippies!?

Alltså jag vet ju att smaken är som baken (delad) men nu måste jag få ventilera mina modeåsikter lite... Något som jag absolut inte förstår att folk kan tycka är snyggt så är det de sk "headbandsen" Det spelar ingen roll om det sitter på Elin Kling eller Nicole Richie det ser inte bra ut helt enkelt! Men som sagt alla får ju ha sin egen åsikt...

                                               
Pocahontas, woodstock...whatever!
bilder: veckorevyn

                                                 /sara

ännu en dagens...

I väntan på mitt frisörbesök nu i helgen så är snedluggen och knuten på huvudet tillbaka. 
Här får ni ännu en dagens: (nej, jag är inte det minsta bajsnödig som jag ser ut)

              
               cardigan: hm tunika med dragsko: hm stuprör: vero moda
               väska: chanel

                                                   /sara

Dags att äta

Nu har man varit och fixat stämpel till boken, hämtat ut kortet och ett paket. Har inte hunnit öppna paketet ännu så innehållet får ni se senare.
Men när jag endå var på konsum så passade jag på att köpa mig en lunchmacka då jag tänkte äta efter att jag träffat syrran, brosan och mamma i kväll.


Blev en kycklingcibatta. Smakar lite som fräcka frökens maffia macka men inte alls lika god.

/Malin

Dagens nr 1

Hade tänkt mig en slapp dag hemma framför tvn och min SATC-box, men riktig så blir det inte. Var på dagen tvungen att åka in till stan för att uträtta lite små saker så därför kan jag i dag (om jag inte glömmer att fota mig i kväll) ge er 2st dagens outfit.


Tröja: Asos, Byxor: Wear it, Väska: Louis Vuitton

/Malin

istället för kedjebrev...

Jag fick en lista skickat till min mail för ett par dagar sedan som man skulle skicka vidare. Jag väljer ist att lägga den här på bloggen så kopiera den gärna och utmana dina vänner om du vill...

1. Hur gammal är du om fem år? 31 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? mig, mig, mig
3. Hur lång är du? mini
4. Vilken är den senaste filmen du sett? på dvd minns jag inte men på bio var det nog twilight
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Vem ringde dig senast? Pernilla
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på hur social jag känner mig...
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
9. När såg du senast din mamma? förra veckan
10. Vilken ögonfärg har du? bruna
11. När vaknade du i dag? runt 11
12. Vilken är din favoritjulsång? happy christmas (war is over)
13. Vilken är din favoritplats? hemma
14. Vilken plats föredrar du minst? jobbiga situationer
15. Var tror du att du befinner dig om tio år? Det vet bara ödet... 
16. Vad skrämde dig om natten som barn? mörkret och övernaturliga saker...
17. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Det var nog igår då Malin berättade om hur hon skulle skaffa hundvakt...
18. Hur stor är din säng? 140 cm
19. Har du stationär eller bärbar dator? båda
20. Sover du med eller utan kläder på dig? på vintern så behövs extra päls
21. Hur många kuddar har du i sängen? 8 st
22. Vilka länder har du besökt? finland, danmark, frankrike, spanien,tyskland, thailand samt en del länder på genomresa
23. Vilka städer/samhällen har du bott på? Norrköping...
25. Är du social? nja, är lite av en ensamvarg
26. Vilken är din favoritglass? b&j eller hägendass
27. Vilken är din favoritefterrätt? många men paj och vaniljsås eller friterad banan med glass tillhör favoriterna
28. Tycker du om kinamat? gör inte alla det?
29. Tycker du om kaffe? japp, missbrukar det...
30. Vad dricker du till frukost? kaffe
31. Sover du på någon särskild sida? nej, sprattlar på rätt bra...
32. Kan du spela poker? ja, men inte som ett proffs
33. Tycker du om att mysa/kela?
med rätt person...
34. Är du en beroende människa? försöker att vara så självständig som möjligt men är duktig på att skapa beroenden...
35. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej
36. Vill du ha barn? tror det...
37. Kan du några andra språk än svenska?  engelska och extremt knacklig tyska...
38. Har du någonsin åkt ambulans? nej, som tur är...
39. Föredrar du havet eller en bassäng? havet, vilket betyder att man är på en ganska exotisk plats...
40. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, väskor, musik, film, godis
41. Äger du dyrbara smycken? nej, mestadels bara pilgrim
42. Vilka är dina favoritprogram på tv? prison break, las vegas, bones, desperate housewives
43. Kan du rulla med tungan? ja
44. Vem är den roligaste människan du känner? dött lopp, men Malin är en kul typ...
45. Sover du med gosedjur? nej
46. Vad har du för ringsignal? within temptation`s låt stand my ground
47. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? räknas plagg från högstadiet? isf ja...
49. Flirtar du mycket? nej, vet inte hur man gör...
50. Kan du byta olja på bilen? absolut inte
51. Har du fått fortkörningsböter någon gång? nej
52. Vilken var den senaste boken du läste? håller på med böckerna "breaking dawn" samt "style a to zoe"
53. Den bästa bok du läst? "om jag kunde drömma" eller "snö faller på cederträden"
54. Prenumererar du på någon veckotidning? ja, ganska många
55. Dansar du i bilen? nej inte ens på dansgolvet...
56. Vilken radiostation lyssnade du till senast? tror det var mix megapol
57.Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ett telefonnr
58. När var du i kyrkan senast? minns inte
59. Vem var din favoritlärare på högstadiet? ingen
60. Hur länge har du campat som längst i ett tält? någon enstaka natt...

                                             /sara

Här har vi en bebis...

Äntligen har klippen från gårdagens idrottsgala kommit ut på youtube. Är inte Björn söt?

Dom skulle ju kunna vara far och son på riktigt.

/Malin

WOW

Sitter och knäpper fram och tillbaka mellan mina tv-kanaler. Insåg för en stund sedan att det är idrottsgalan på svt1 och lyckades knäppa på det precis lagom när Gustavsson och lillGustafsson var på scen. Ha ha dom kan verkligen få folk att skratta.
Tyvärr har inte idrottsgalan klippet kommit in på youtube ännu men hittade detta....


Är detta hur vår världs WOW-spelar fungerar?!
/Malin

halv ledighetsdag

Idag eller rättare sagt imorse så påbörjade jag min 1 ½ dags ledighet. (eftersom man sover bort halva första dagen av ledigheten) Så här har dagen sett ut:

               
               började dagen med att ömsa skinn: skrubb och ansiktsmask

              
               har hämtat ut ett paket: innehållandes nya sängkläder

               
                legat på sofflocket: det går alldeles utmärkt att läsa och lyssna på 
                musik samtidigt...

               
               varit ute och handlat godis till kvällens prison break.
               Glassen blev jag så nyfiken på så den öppnades redan under

               las vegas-tittandet. Återkommer med betyg senare...

Social!? Inte det minsta, såvida man inte räknar in att jag babblat i telefonen i nästan 2 timmar, hua :/

                                            /sara


Vår nytt.

Finns ju inget bättre än när våren närmar sig. Man vet att snart är det varmare och man kan skippa tjocka jackor och lurviga vantar.
Hur underbart är det inte när affärerna reat ut vinterns plagg och fyllt på med massa härliga färgglad och tunna vårklänningar, kjolar och andra vårkläder.
Detta är ju den bäst tiden när det gäller shoppingutbud.

Just nu är jag ute efter en skinnliknande jacka till våren, äger faktiskt ingen för tillfället men vill verkligen ha en innan värmen närmar sig för mycket.
Om den blir svart, brun eller någon annan färg är inte bestämt ännu men en härlig skinnjacka till våren ska det bli trots lite sämre ekonomi för tillfället.


De här två läckra jackorna finns hos Nelly

/Malin

Något tips?

Sitter här hemma själv efter en behaglig hemfärd i min gröna sötnos med rosa muff. Dock ej på bild ännu då ljuset inte infann sig när jag väl kom hem.

Nu är det så att Mr O kommer äta ute med jobbet i dag så blir middag ensam i kväll och har verkligen ingen aning om vad jag ska laga och behöver tips.

Vad ska jag äta i kväll, har lite allt möjligt hemma så kom med förslag bara. Kravet är att det går skapligt fort och att det är mat som är god att värma till lunch dagen efter.


Kanske lite BJ till middag?

/
Malin
(Bild lånad här!)

Hyra designerväskor!

Jag tror bestämt att det var fler än jag som avundades de snygga väskorna i sex and the city-filmen. Men vad jag kanske avundades och störde mig ännu mera på, var kanske då Carrie`s assistent berättade om tjänsten där man kunde hyra designerväskor... Idèn var ju fullkomligt lysande så varför hade vi den inte i Sverige? Så fel jag hade. Vi har ju visst den tjänsten (sedan 2005): att hyra en designerväska. Spana in Fnitter om du tycker att det är för dyrt att köpa en egen.
Sa jag att det är en fullkomligt lysande idè!? ;)

                       
                                     bild: fnitter

                                                        /sara
 

coola, snygga Ebba!

Nu är det ju ett par dagar sedan sveriges modeelit trängdes på ellegalan. Många hade säkert laddat och förberett sig i månader för att vara galan`s snyggaste. Men vad föga gjorde det? Klart snyggast var Ebba von Zydow, som gick helt emot den kvinnliga strömmen och bar kavaj och byxor ist för klänning. Påminnde mig en hel del om Stella Mccartneys stil-sååååå snyggt!

                            
                             bild: elle

                                     /sara

För mycket av det goda!

Skäggiga killar som har det där utseendet "jag-orkar-inte-raka-mig-denna-veckan-utseendet"  brukar falla mig i smaken. Enligt mina killkompisar så är jag förmodligen en av de få av det kvinnliga släktet som tycker så...Men alltså tom jag kan få för mycket av det goda ibland. Vad sjutton har hänt med den annars så snygge Joaquin Phoenix!? Nog för att det är snyggt med skägg, men det finns ju gränser!

                                    
                                      bild: people

                            /sara


Tillökning

Helt slut så får be om ursäkt för att ni inte hört från mig på hela dagen.

Jobbade från 7-14 och sen bar det av hem och vända för att Mr O hittat en bil som vi skulle åka och titta på.

Den är inte rosa men söt ändå. Ni får se den i morgon för det är ju inte tillräckligt ljus ute så jag kan fota den nu.
Men nu har jag i alla fall fått en egen bil, den har lite små saker som vi ska fixa vart efter men annars är den perfekt för mig och kapten.

Nu ska jag hoppa i myskläder, äta snacks och kanske lite mera pizza. Ta en filt och slänga mig i soffan för att se på handboll.


/Malin
(Bild lånad här!)

nästan bortglömd shopping...

Här kommer lite shoppingredovisning som jag nästan helt hade glömt bort. Några av plaggen har ni ju redan sett...

              

                                         /sara

Är jag tillbaka?

Alla jag träffat i dag har nog fått höra hur deppig jag är, vad svårt jag har att bli riktigt glad just nu. Handlar lite här och lite där men inget får mig att känna wow den måste jag ha. Inte ens väskor som jag i vanliga fall gillat duger.
Det har nu pågått i en vecka typ men i eftermiddags kom äntligen vändningen.
Titta bara här så förstår ni.

 Finns den i Stockholms butiken? I så fall är jag sjukt fattig inom kort.
Om inte gör jag det mesta för att få hem den till Sverige.

/Malin - Jag är tillbaka!
(Bild lånad här)

Nu blir det smörj!

Det kan nog vara så att jag har den känsligaste hyn världen någonsin har skådat. den reagerar på allt: stress, sömn, ansiktsvård, värme och kyla. Det sistnämda kan vara orsaken till att jag just nu har den värsta hyn någonsin. Anledningen till att jag misstänker att den kyliga luften är boven i dramat, är att det hela startade i samband med monsterkylan för några veckor sedan. Min ansiktskräm liksom frös till is i ansiktet samt att jag fick känslan av att hyn var för liten. Den stramade, big time!
Så nu är jag i testgropen igen för att få bukt med min problemhy. Jag fick med en del tester från lush butiken förra veckan. Hittills så har det funkat bra mot den stramande hyn och det känns otroligt rent och fräsch att smörja in ansiktet, eftersom de bara använder naturliga ämnen i produkterna...

               

                                  /sara

En till mellan två personer

Samtal om kvinno respektive mans göra fortsätter denna konversation fördes mellan mig och en person som vi kan kalla R

Jag: Ja ska nog involvera mig politiskt.
R: Varför? Du vill ju knappt gå och rösta och nu ska du gå med i ett parti? Förresten vilket?
Jag: Vet inte, men det rätt oväsentligt. Jag vill bara få bestämma lite. Vi måste ju nämligen få till det här med könsroller på ett jämnare sätt.
R: Okej vad ska du börja med att ändra på 2030 när du blir stadsminister?
Jag: Ja det blir nog att byta plats på alla roller. Männen ska göra hushållssysslorna och vi kvinnor ska få högst inkomst.
R: Ja men då får ju ni göra mans göra då med så klart.
Jag: Absolut för det är ju lätt, sitta vid datorn, pilla på snoppen och dricka öl kan väl alla.
R: Ne jag syftade mer på sånt som att laga bilen, koppla saker i hemmet och liknande.
Jag: Nej de sysslorna får ni behålla.
R: Varför? Skulle vi inte byta sysslor.
Jag: Jo men skillnanden är att alla kan diska och laga någon form av mat. Däremot kan jag verkligen inte laga en bil. Hade jag kunnat hade jag ju inte haft något behov av en karl.
R: Dig som stadsminister blir då ingen succe för Sverige
Jag: Varför?
R: Det tar vi en annan gång, måste kila nu.

/Malin

lika som bär!?

Okej, här kommer 2 st bilder på 2 sjukt snygga karlar. Den ene snyggare (Josh) än den andre men ändå...Är de inte lite lika varann? Om jackass Johnny Knoxville tog och fixade till sig lite så kanske tom sångerskan Fergie skulle ha svårt att skilja honom från maken Josh Duhamel!?

        
        stora bilden: knoxville, lilla bilden: duhamel           Usmagazine

                                 /sara

Vem ska göra?

Så här låter det ofta här hemma förstår inte varför jag ska göra allt!

Jag: Älskling kan inte du ta och plocka in den torra disken och diska efter maten om jag lagar mat?
Mr O : Ne det är tjejgöra och förresten lagar jag mat till dig varje kväll du jobbar.
Jag: Ja men dessa dagar diskar ju jag, så då borde väl du kunna diska när jag lagar mat?
Mr O: Det är faktiskt så att man vissa dagar är trött när man jobbar och inte orkar.
Jag: Ja men så är det väl för mig med, men om inte jag gör det blir det ju inte gjort.

Tills sist börjar Mr O i alla fall plocka in disken.... Helt plötsligt slår han i foten i Janssons vattenskål och vi får vatten över hela golvet. Klar med inplockningen av disken ( eller de få saker han visste var dom skulle vara) så går han tillbaka till datorn.

Jag: Hallå ska du inte torka upp?
*inget svar*
Jag: Hallå! Du måste torka upp det gör inte vattnet av sig självt. Jag ska inte behöva städa efter dig.
Mr O: Men det var ju Kaptens vatten så han får väl torka upp, inte mitt fel att den stod i vägen.
Jag: Inte hans fel att du är klumpig och slår foten i skålen.
Mr O: Jag vill inte, det är inget roligt. Du kan göra det.
Jag: Ne jag tänker inte städa efter dig

Efter mycket om och men och 100 suckar reser han sig och torkar upp... eller i alla fall lägger en handduk över vattnet.

Några timmar senare när jag ska se på film.

Jag: Älskling DVD:n fungerar inte!
Mr O : Ne he
Jag: Kan du fixa den då?
Mr O: Det kan du väl själv?
Jag: Ja, men det är ju mans göra.

En snäll Mr O reser sig upp och listar ut felet på dvdn.

Senare....

Jag: Älskling kom ett tag!
Mr O: Vad är det nu då?
Jag: Men kom hit så ska jag berätta.
Mr O kommer in i vardagsrummet....
Mr O: Ja vad ville du?
Jag: Ja fryser kan inte du ge mig filten som ligger där vid tvn?
Mr O: *suck* kan du väl hämta själv?
Jag: Ne för det är mans göra att ta hand om sin tjej.


Förstår ni vad jobbigt jag har det?!

/Malin

gårdagens...

Haha, det börjar nästan bli en vana att jag lägger upp min outfit 24 timmar efter att jag använt den. men bättre sent än aldrig, eler hur!?

              
                kofta: modström, omlotttröja: hm, stuprör: veromoda
             
                                        /sara

Dagens pass avklarat!

Då var man hemma igen efter 3 timmar jobb. Eller det är väl kanske lögn, 1,5 timme effektivt arbete och resten skitsnack tillsammans med annan personal men ändå.
Är så skönt att jobba detta pass, egentligen känns det totalt värdelöst att åka in för 3 timmar man det har ju sin fördelar för man kommer upp tidigt och hem tidigt så att man kan göra massa nytta hemma. Som till exempel det jag ska göra nu..

Det finns en skillnad från gårdagen. Kapten får inte vara med. Eller jo det få han man inte på bilden för räcker ju med att jag gett ut ett bildbevis på att han är i soffan där han absolut inte får vara för Mr O

/Malin

Snacka om att gå in för sitt jobb...

Jag har vid tidigare något tidigare tillfälle nämt att jag gillar bröderna Schulmans humorsajt 1000 apor. En favorit är stekarskolan med bwo-Martin men det klippet har nog fått lite konkurens av detta klipp då Alex Schulman jagar stackars Björn Gustafsson. Snacka om att Alex går in för sitt jobb...

            
               klipp: youtube

                                            /sara

kvällsmat på fräcka fröken`s

Ikväll så smaskades det kvällsmat på "fräcka frökens" Sjukt mycket folk hade tyvärr bestämt sig för att göra likadant, så trångt värre blev det.
Kan varmt rekommendera deras goda smörgås "maffia" som bla innehåller kyckling, någon god, kladdig men säkert hemskt onyttig röra samt en del grönt...

                
                     mums!

                                      /sara        

Tv-kväll.

Kalaset var toppen, det bjöds på köttfärspaj och svamppaj så slapp ju till och med laga lunch. Sedan blev det kaffe och tårta. Riktigt gott var det, födelsedagsbarnet/värdinnan är grym i köket.

Extra kul var det att ytteligare en av mina gamla arbetskamrater kom så fick man höra lite om hur det var på gamla jobbet och hur hon hade det nu förtiden. Riktigt kul och otroligt trevligt.
Bäst av allt var så klart gratis mat...

Nu har jag varit en duktig tjej i några timmar, tvättat och plockat fram mat att tillaga till middag senare, tagit en promenad på flera timmar med Kapten och ska straxt plocka in den torra disken.
Efter det blir det att slappa för det förtjänar jag, ska ligga framför tvn hela kvällen och går det inget bra ska jag sträck kolla på SATC så det så.



/Malin

Not forever

Nu har jag lyssnat igenom de nya skivorna riktigt ordentligt. Riktigt bra köp måste jag säga... Snow patrol`s album fick mig stundtals att tänka på den numera splittrade, svenska gruppen popsicle. (dock en lite rockigare variant)
Någon som kommer ihåg popsicle? Om inte så kanske ni blir påminda om ni lyssnar på nedanstående låten, som är från början av 90-talet.
             

             
               tur att youtube finns...

                                     /sara

Ännu en klänning till den stora dagen.

Nu börjar det dyka upp flera och flera klänningar i alla webshopar som kan komma att hamna bland kandidaterna om vilken som ska få äran att bäras av mig under födelsedagsfesten i April.
Tur man ska fira två dagar så att man får använda i alla fall två klänningar.
Den senaste ibland kandidaterna är följande klänning, den är dock inte hemköpt ännu så vi får se hur det blir.

Bild kan ej visas!

Ne he det gick visst inte att få låna den bilden och lägga upp i detta inlägg så ni får klicka här för att se den i stället.

/Malin

Kalas

Fick precis ett samtal från mamma som undrade om jag skulle följa med och gratta en gammal vän till familjen och en föredetta arbetskamrat till mig.
Självklart är jag på när det är något gratis som ska stoppas i magen, och sen är det alltid lika kul att hälsa på denna tjej. Kanske även min barndomsvän är hemma, vi får se.

I alla fall detta leder ju till att jag var tvungen att klä om från pyjamasbyxor och morgonrock, så här kommer en dagens.


Cardigan: H&M, Linne: Gratis produkt, Byxor: Usa (minns ej affärens namn), Väska: Nuknuk

/Malin

Godmorgon

Eller kanske borde säga förmiddag snart för klockan var visst över 10.00.
Gick upp ur sängen för 5 minuter sedan, underbart med sovmorgon. Nu är det abstinens här så under frukosten blir det att sitta vid datorn och kolla in vårkläder.


Detta ska jag stoppa i magen nu.

/Malin


Nörden i mig vaknade!

Det blev inte speciellt mycket tittande på det inspelade lipstick jungle igår. Jag somnade väl några minuter in i serien så jag fick inte någon direkt uppfattning om hurvida serien var något att ha eller inte. Vaknade upp senare lagom tills att prison break gick i repris på tv`n, vilket var perfekt eftersom jag ändå hade tänkt att se det efter lipstick jungle. Tanken var väl att därefter förflytta mig från soffan in till sängen men ist så fastnade jag för ännu en reprissänd serie nämligen: "Terminator: the Sarah Connor chronicles" Jag har sett säsong 1 tidigare och tyckte att den var oväntat bra. Handlingen utspelar sig mellan kultfilmen terminator 2 och halvsega terminator 3...
Har även hört rykten om att en terminator 4 är på gång. Nördigt som satan men jag kommer antagligen släpa med mig någon stackare för att se den på bio eller hyra dvd`n om ryktet visar sig vara sant...

                       
                                     bild: cdon

                                               /sara

STÖRIGT!

Hämtade ut min beställning från cdon nyss och då jag kommer hem så upptäcker jag att den bara innehåller halva min beställning! Störigt eller vad!? Det stod nämligen inget om att varorna inte fanns i lager men men...
Här är iaf en halv beställning från cdon: filmen "factory girl" om stilikonen Edie Sedgwick. 2 st cd-skivor: kings of leon`s album "only by the night" och snowpatrol`s "final straw"

                
          
                                            /sara

högaktuell t-shirt!

Okej, här kommer ännu en t-shirt som skapar ha-begär hos mig. Det är en t-shirt från french connection`s herravdelning föreställandes golden globe vinnaren Heath Ledger som jokern. Har hört att de ska vara små i storlekarna, så de funkar säkert finfint som oversize tischa även för tjejer!

                               
                                                      bild: french connection

                                           /sara

Fullt upp och snart jobb.

Livet är verkligen inte roligt när det kommer till vardagen och allt tråkigt den för med sig.
Ska snart ta ut lillen på en promenad och sedan bär det av till en kväll på jobbet. Jag måste verkligen hitta någon annat jobb för trivs inte alls med det jobb vi gör eller situationen vi är i.
Skit samma, varken vill eller orkar prata jobb, egentligen gör jag bara detta inlägg för att ursäkta mig från att jag inte kommer skriva något vettigt inlägg alls i dag.
Håller tummarna för att Sara kan göra dagens inlägg läsvärda i alla fall.

Skulle gå upp 8.30 och vara duktig, diska, städa, blogga som en tok och gräva lite i hundgården.  Men dagen blev väl inte riktigt som jag planerat, låg och halvsov i sängen till 9.30. Satte mig vid datorn men huvudet var tomt. Gick till köket och fixade frukost som jag satt och åt i mini fart.
Efter det tog jag en dusch, sen var det bara att ge sig ut med Kapten för att göra honom glad.
Diskade faktiskt när jag kom hem och snabb städade lite i köket. Gick ut och satte spaden i marken för att se om det tinat på så att hundgården går att göra färdig. Det var väl någolunda tinat men fy så tråkigt att gräva, gav upp efter 2 spadtag och nu sitte jag här.
Ska gå och sätta på en kopp te till mamma och sedan ge mig ut än en gång med kapten.

Visst har jag ett glamouröst och roligt liv? Ne jag har blivit lat, något måste göras men jag orkar inte.


Titta min blivande hundgård på bild, meningen var dock att ni bara skulle fått sett den men orkade inte gå ut igen så fotade genom fönstret och då blev konsekvensen ett parasol och ett staket.

/Malin


Ännu en dagens

Efter handlingen var det meningen att jag skulle ta tag i lite städning och diskning här hemma. Men hur kul är det på en skala?
Jag valde i stället att svänga av med kjol och strump byxor och klä om för en tur ut till Frida. Hos Frida blev det lite allmänt prat och lite singstar sjungande, sen var det bara att hämta upp Mr O på jobbet och nu är magen hungrig och vill ha korv.
Självklart ska den då få det också men först dagens nr 2 till er!


Linne: Stadium, Jeans: Wear it, Skor: Dinsko, Väska: Jane Norman
Utan på detta åkte det sedan på en av Oskars hoddies för att inte frysa ihjäl.

/Malin

vårkläder från hm

Nu har min beställning från hm`s vårkatalog kommit och jag är supernöjd!

    

                               /sara

"sex on fire"

Jäklar, vad seg jag är! Jag har verkligen sovit uselt idag, som tur är så är det bara 2 nattspass, där jag har avverkat en av nätterna.
Funderar på att pigga upp mig själv lite och springa iväg och hämta ut lite paket som ligger och väntar på mig på posten. Jag vet iaf att i ett av paketen så ligger en efterlängtad cd-skiva: kings of leons senaste album "only by the night"

           

             kings of leon: sex on fire

                                               /sara

Jag har shoppat igen!

Var flera veckor sedan jag intog maxi huset senast och det var inte roligare än sist tyvärr.
Hittade dock en fejkad skinjacka på cubus som jag överväger men köpte inte med den hem.
Var inte på maxi för att shoppa till mig själv och lyckades för en gång skull att låta bli h&m och MQ.
Blev endast tråkig handling på Ica i dag, för att en sur hund satt i bilen och väntade.


Tråkig shopping, tråkigt att plocka upp. Någon som kan komma och göra det åt mig?

/Malin

P-möte för vad?

Känns trist. Gick upp halv 7 i morse för att skjusa Mr O till jobbet så att jag kunde låna bilen när jag skulle in på personalmöte.
Kändes dock som ett väldigt meningslöst möte, som vanligt knappt några nya beslut och ingen närvarande chef.
Mycket prat om alkohol och rökning, en del skratt och en hög goda bullar.
Tack Madde, det får du göra om!

Hade det inte varit för bullarna hade jag varit jätte sur för att jag satt och åkte in till jobbet för 3 timmars prat om, ja nästan inget.

Men fick ju i alla fall klä i ordning mig lite och det kan ni ju få njuta av då jag missade kameran hemma så att bullarna inte kunde dokumenteras.


Tröja: Asos, Kjol: Melba, Strumpbyxor: H&M, Skor: Ellos, Väska: Louis Vuitton

/Malin

motion+mcdonken=jämt ut

Jag trotsade blåsvädret för att ge mig ut och köpa cheeseburgare tidigare idag. Herre min skapare! Jag var ju typ genomsvett då jag hade tagit mig till mcdonken respektive hem med maten. Motvind hela vägen hem så nog fick jag motion alltid. Man kan väl säga att mina cheeseburgare och pommisar gick jämt ut med motionen som jag fick idag, haha ;)

               
                  mmmm, väl mödan värt!

                                                       /sara

Ni missar väl inte snyggingarna i kväll.

I kväll är dom läckra karlarna tillbaka på tv3. Skönt att det endast var en veckas uppehåll för jag har saknat dom läckra kropparna som springer runt och försöker rädda sig själva och hela USA.

I kväll 22.00 är dom tillbaka...

(Bild lånad här)

/Malin



Missad statistik

Alla bloggar som jag dagligen läser, utan min egen då förstås. Kommer i dag missa statistik om inte bloglovin kommer igång igen.
Det är nämligen så att det är väldigt få av de bloggar jag läser som jag går direkt till sidan på, brukar nämligen inte kolla förrän bloglovin visar att dom uppdaterat.
Men eftersom bloglovin inte fungerar får jag väl göra lite nytta stället. Kan ju vara bra men inte specielt kul.

Tur att inte alla våra läsare tänker som jag för då skulle inte vi heller ha några läsare förrän denna förbannande bloglovin fungerade igen.


Nu kom jag på något onödigt att göra. Jag gör som Kapten och lägger mig på soffan.

/Malin

golden globe

Dagens stora snackis måste väl ändå vara golden globe-galan som gick inatt. Flest priser vann Kate Winslet-2 st statyetter för bästa kvinnliga huvudroll: "revolutionary road" samt bästa kvinnliga biroll: "the reader"
Även förhandstippade Heath Ledger vann pris för sin rollinsats som jokern i filmen "the dark knight" -bästa manliga biroll.
Nu till det viktigaste av allt: Klänningarna:

Mina favoriter:

                
                   
Stora bilden: Brooke Burke
Nedre raden från vänster: Christina Appelgate, Drew Barrymore,
Eva Mendes och Melissa George

Sedan så finns det ju klänningar som jag bara höjer på ögonbrynen åt:

               
                 
Stora bilden: Renee Zellweger (vad fan tänkte du och stylisten på!?)
nedre raden från vänster: Maggie Gyllenhaal och Jenna Fisher

bilder: Us magazine

                                            /sara

090112

Godmorgon. I dag är det jobb som vanligt. Denna vecka är rätt okej dock för att vara en vecka då man jobbar helg. Nu ska ni dock inte tro att jag längtar till klockan 14.00 när jag ska kliva in på jobbet och på börja veckans första arbetspass men känns rätt okej att jobba 14-21 i dag, 9-12 i morgon, 13.45-21 på onsdag, va ledig torsdag, jobba 7-10 fredag, 7-16 lördag och 7-14 söndag.

Fast för att klara av dessa arbetspass behöver man ju självklart uppmuntring och lite sådan fick jag från H&M i fredags.



/Malin

"I`ll be there for you"

Jag har precis tittat färdigt på filmen "a lot like love" för 4:e eller 5:e gången. Jag tycker att den är så himla gullig. En riktig må-bra-film som varken innehåller några rollprestationer som ger några oscar-statyetter eller krångligheter, bara en massa hjärtligt skrattande.
Haha, det är nästan så man blir lite småkär i tondöve Ashton Kutcher som ger sig på Bon jovi`s låt "I`ll be there for you" allt för att vinna Amanda Peet`s hjärta...

             
               klipp: youtube

                                   /sara

Kläder under bilresan.

I dag har det inte hänt mycket, men skjusade en bakfull Mr O till hans mustang så han kunde flytta den till ett annat garage.

Sen blev det fika hos hans mor och efter det åkte vi och hämtade lite asiatisk takeaway

Klädde i alla fall i ordning mig i lite annat än mysbyxor så här har ni en dagens.


Jeans: wear it, Skor: Din sko, Cardigan: MQ, Halsduk: H&M, Jacka: Veromoda

/Malin

väskgallring-big time!

Jag fick ett smått hysteriskt utbrott nu på eftermiddagen och rev ut alla väskorna i klädkammaren. Så nu ryker typ hälften av dem som stått och samlat damm. Har jag inte använt dem på ett år så lär jag nog inte sakna dem i fortsättningen heller. Så hittar ni något som ni gillar hör av er! Ni kan fynda bla friis och company, kathy van zeeland mm.

          
ovanstående väskor 50 kr/st

        
ovanstående 100 kr/st 

Annars så bli det loppisen bland snålfolket! ;)

                         
                                                /sara

80-tals djur

Att jag är svag för diverse 80-tals saker är väl inte direkt någon hemlighet. Så att dessa tröjor med djur tryck som skriker secondhand från 80-talet föll mig i smaken var ju då inte så konstigt. De skulle passa grymt snyggt med ett par stentvättade jeans och snygga pumps. (ja, jag tror att stentvättade jeans, kjolar och jackor kommer att slå stort i vår...)


bilder: asos

                                          /sara

Konstig förkylning

I går framåt eftermiddagen började min hals sluta värka och ryggen mådde skapligt efter en hög tabletter.
Nu är dock allt som i går morse, jag blir tokig. Antigen är man väl sjuk eller inte jag kan inte vara halvsjuk det orkar jag inte med.

Vart i alla fall så pass pigg i går att jag både var ute på lång promenad med Kapten, duschade honom ordentligt så att han var jätte sur på mig hela kvällen.

Fick besök av lillsyrran på kvällen med, hon kom hit med killen och hjälpte mig färga håret. Tack lillfjölls!.



Blev ungefär samma färg som innan, något mörkare kanske.

/Malin

gårdagens "in your face outfit"

Trots förkylningen så valde jag att sätta på mig "vanliga kläder" igår, även om jag helst av allt hade släntrat utanför hemmet i mysbyxorna. Vardaglig oufit med LV-väskan på armen, som fullkomligt skrek "in your face" enligt mitt sällskap.

                
                  haha, lite skrikande då. Det kan jag nog erkänna... ;)
                  kofta med markerat axelparti:
hm
                  topp: hm
                  stuprör: divided
                  overknee stövlar: ellos
                  väska: louis vuitton

                                                 /sara

London har sina bra sidor

Ja tro nu inte att jag har blivit vänd och gillar London resan men Asos.com är en sida ingen kan tycka illa om och företaget finns i London. Dom har i dag ingen egen "riktig" butik men jag kan verkligen inte förstå varför för älskar webshopen.


Dessa två toppar kom till mig från Asos i förrgår.

Inte för att detta har med inlägget att göra men min stora dator fungerar igen tack vare en söt Mr O så nu kommer det kunna läggas in bilder som vanligt.

/Malin

Något för alla smaker...

Hurra, vad massa bra det går på tv nu i helgen! Det finns film för alla smaker, ett riktigt gott och blandat utbud! Perfekt eftersom jag har planerat att ta det extremt lugnt nu i helgen och vila bort min förkylning.

"the league" med bla Sean Connery tv 3 kl 21.30

"world trade center" med bla Nicholas Cage tv 4 kl 21.30

"scream 2" med bla Neve Campbell tv 4 kl 00.05

"what`s love got to do with it" med bla Angela Basset kanal 5 kl 22.30

Då vet ni iaf vad jag gör ikväll...zappar mellan filmerna. Imorgon så blir det dock lite lugnare. Då går komedin "a lot like love" med tokcharmige Ashton Kutcher på tv 4.

 bilder: lovefilm

                                       /sara

Skönt med frisk luft!

Herregud, jag ÄR verkligen sjuk! Det är inte ofta som jag tycker om att vistas ute i friska luften, speciellt inte i januari månad. Men efter gårdagens tristess så var det faktiskt skönt att få komma ut i friska luften.
Avnjöt en riktig förkylningslunch på wayne`s, där hela mitt sällskap var mer eller mindre förkylda. 

                
                 
                

                                         /sara
     

Snälla ge mig värme..

Sitter och lägger upp bilder från i sommar oh Usa resan på facebook, attans vad sugen jag blir på att åka tillbaka. Är riktigt sur och avis på Mr O som ska få uppleva allt det där igen inom kort. Överväger faktiskt att ringa chefen och be om snabb semester så att jag med kan åka, men då behöver man pengar och jag är fattig :(

Ska ligga här sjuk och drömma mig bort till värmen i alla fall

Sol, värme och bra shopping.
Fan ta Mr O om jag inte får mycket presenter vid hemkomst.

/Malin

generös...

Jag är inte den som snålar. Nej, jag ska dela med mig av alla mina härliga förkylningsbaciller idag till alla som kommer i min närhet, med omnejd. Det har nämligen bestämts att jag ska luncha med några kompisar idag och eftersom jag ändå ska äta så kan jag göra det i gott sällskap. Men sen så blir det raka vägen hem till sängen igen.
Så om ni ser mig på stan så delar jag ut gratis förkylning till alla!

                
                   gullig lunch... bild: google

                                                  /sara

Nu är vi två

God morgon och hoppas denna dag försvinner fort.
Vakna upp med så där ont i halsen som man har i början av en förkylning. På detta har jag en rygg som jag knappt kan röra i dag och ett huvud som bara värker och värker.

Blir en dag i sängen, som längst går jag nog till soffan men det är bara för att vi inte har tv i sovrummet.

Någon som vill tipsa om bra halstabletter som hjälper snabbt? Vet att dom gjort reklam för några "mirakeltabletter" på tv som finns på apoteket men kan inte komma ihåg namnet.

Tills vidare får jag väl nöja mig med gamla vanliga vicks.

Hoppas ni har roligare planer för helgen än sängen.

/Malin

På tal om hundar..

Som om vi skulle pratat om det innan i dag, ne ja vet det men ändå.

Tack vare min "varg" är jag utan dator eller har ju den bärbara, bara lovat Oskar att få ha den och sen går det ju inte att lägg in bilderna från kameran på denna så nu är jag sur.

Vad exakt Kapten gjort behöver vi inte gå in på men kan säga att det inget dyrare som måste fixas denna gång, men måste in till en affär som säljer datortillbehör för att få ordning på den.


Ängel? Ne ni tittar på djävulen själv.

/Malin

"hundöron"

Nu så är tristessen ganska så påtaglig. Jag sitter i sängen och viker sk "hundöron" i ett par nya postorderkataloger, äter choklad (ja, man får äta i sängen då man är sjuk...) och lyssnar på Elvis Costello. Det är fredag och jag är ledig-underbart! Mindre underbart är att jag antagligen större delar av ledigheten kommer att få dras med tristessen och känslan av att innehållet bakom pannbenet håller på att smälta bort och rinna ut genom näsan, uuuuhhh! :(

                
                  right now...

                                 /sara

"stora tuttar"

För er som tycker att jag är "lite" konstig så skyller jag på det gamla uttrycket: "Man blir som man umgås..."
Jag höll på att skratta ihjäl mig första gången då min "filosofiske och djuptänkande" vän startade en grupp på facebook. (går inte in på vad den handlade om nu...) Nu så är han igång igen! Denna gång så heter hans nyöppnade grupp "stora tuttar" och om jag skrattade mycket förra gången så skrattar jag ännu mera nu.
Och inte nog med detta, gruppen kommer ihop med en rumpbild (påklädd sådan) och gruppbeskrivningen:

"Skapar en grupp där folk öppet kan diskutera stora bröst. Blev lite sur för att ingen skrev i min multiverse grupp och skapar den här gruppen i protest mot alla människor som bara använder för xxx. (skratt)"

haha, vad kan man säga mer än att jag älskar facebook och mina kompisar! :)

PS
Ni vet väl om att egomani också finns på facebook! DS

                                                /sara

Jaha, då var det dags igen!

Utomhus så ser det ut att dofta vår idag, inomhus i min lägenhet däremot så stinker det vitlök...
Vitlök i mat doftar och smakar toppen, att knapra rå vitlök däremot är ingen höjdare. Det kan jag lova er, för det bestod min frukost av: rå vitlök, alvedon och förkylningsbrus.
Ja, vad säger man? Då var det dags igen! Förkylningstider...och självklart så drabbas man då man är ledig och vill hitta på något kul, ist för att ligga hemma i sängen.

                
                 yummie, vi kan iaf dra slutsatsen att jag inte är vampyr...

                                                /sara

gala säsong...

Nu är det verkligen högsäsong för diverse galor. Igår så gick bla people`s choice awards av stapeln i Los Angeles där batman-filmen "the dark knight" tog storslam, hela 5 statyetter kammade filmen hem.
Här hemma i kalla Sverige så var det grammisgala där man väl får kalla Kleerup galans stora vinnare.
Och på söndag så kan nattugglorna titta på golden globe-galan på kanal 9 kl 1.55
Så på med partystassen!

                              
                              Jessica Stroup visar hur en slipsten skall dras:
                              i ett herve leger-fodral på people`s choice awards...
                              bild: veckorevyn

                                         /sara

Min underbare Marc Jacobs...

Fan, vad bra det kan vara att slänga in en önskelista då och då på bloggen. För ett par dagar sedan så skrev jag en lista på väskor som jag ville ha. Några snälla kompisar som uppmärksammade detta inlägget fann en av väskorna som jag ville ha, till ett överkomligt pris på rean, så de ringde och frågade om de skulle köpa den och skicka den med posten till mig...
Och igår så kom den!
Lite surt är det att man inte bor i stockholms området som sägs ha den bästa rean någonsin. Det skall tydligen finnas en hel del godbitar att haffa.

               
                min underbare marc jacobs...

                                               /sara


En drottning...

Jag satt på rasten i går och surfade runt lite på bloggar. Finns ju inte så mycket att göra under 30 minuter om det är 15 minus, för vem vill gå ut och ta luft då?
I alla fall hittade en blogg som egentligen inte var något speciell i mina ögon men ögnade igenom den snabbt och insåg att den var kopplad till en webshop.

Klickade mig in där och ja webshopen är både söt och enkel. Den enda nackdelen är att dom bara har ett få tal plagg och bara i vissa storlekar. En annan nackdel är att man måste betala med förskottsbetalning, vilket inte alltid känns som en säker metod.

Men självklart hittade jag i alla fall några saker som skulle kunna passa fint i min garderob.


Webshopen heter queenpeach och är helt klart värd ett besök.

/Malin

Sista julklappen anlände...

I går fick jag paket i brevlådan, äntligen anlände mammas julklapp till mig.
Det var ju ingen direkt överaskning då jag redan visste vad jag skulle få men ändå otroligt härlig känsla när paketet kom och man äntligen fick se den i verkligheten.


Visst är den fin, min nya lilla älskling?!

/Malin

Paket=lycka!

Idag så anlände ett paket till mig, eller snarare en paketavi för att hämta ut ett paket...
Och innehållet...ja det har jag pussat och kramat på en hel del idag!

                
                 ful kartong med fint innehåll...

                
                  visar vad dustbagen innehåller senare...

                                              /sara

Super kallt

Nu klagar jag i onödan jag vet, för var minst dubbelt så kallt häromdagen. Fast den dagen behövde jag bara gå ut till bilen, sätta mig i den och åka och jobba.
I dag där emot har jag varit tvungen att gå lång promenad med vovven för Mr O har ju börjat jobba igen och kan ju inte göra det åt mig då.

Är inte kul alls att ge sig ut med kläder så man ser tjock och ful ut i. Men nu när alla grannar fått sett min fina outfit kan jag väl bjuda er med på den.


Snygg?! Ne ja vet men det var ju inte meningen.
Byxor från Gina, Skor från skokanonen, jacka flera år gammal. Malin = frusen redan innan promenaden.

/Malin

Louis vuitton+Stephen Sprouse=igen!

I februari så släpper Louis Vuitton ännu ett samarbete med den numera avlidne ikonkonstnären Stephen Sprouse
(1953-2004)
Stephen Sprouse har vid ett par tillfällen släppt samarbeten med Louis Vuitton som blivit succè. Nytt för i år är bla skor, leggings, klänningar och skateboards med tillhörande väska. Brädan+fodralet kommer att gå loss på ca 58000 kr...

              
                ny hobby för 58000 pix-väskan ingår!

Ansiktet utåt för kampanjen är ingen mindre än Louis Vuittons egen chefsdesigner- Marc Jacobs...naken dessutom!

                                      
                                                  bilder: glamour

                              /sara

Ett lite festligare sådant..

Sitter som nästan alltid och loppar mig framför datorn när jag egentligen borde diska och städa lite. Men hur kul är det om man jämför med hur underbart det är att sitta och kolla på kläder.

Surfade in på forever21 för en stund sedan och hittade ett linne. Kollade på det och "ja det var väl fint" mer va det inte med den saken.
Men har nu gått med Jansson på en promenad och under denna tänkte jag mest på vad detta linne skulle passa till och när jag skulle kunna använda det.
Vet inte ännu om jag är beredd att chansa med tull och så för ett endaste linne men tänker i alla fall låta er se det.

Finns även i vitt och grått här.
Varför är man inte Mr O i LA nu, för chansen är minimal att det finns kvar när han kommer dit.

/Malin


Vampyr nummero dos!

Jag tror att jag hittat en till bok som jag gillar. Sara nämde den i ett inlägg före jul och jag vet att dom gjort en svensk film baserad på denna bok.
I alla fall den är allt annat än lik vampyr boken med världens sötaste vampyr. Den här boken är nästan grym, det som jag hittills gillar med boken är att man läser den utifrån hur dom olika personerna upplever saker.
Boken hoppar mellan ett antal personer men är ändå inte speciellt svår att följa med i.


Recenssion på boken kan ni få när jag är klar, men har en bit kvar.

/Malin

dagens strandbild...

Donatella Versace verkar ha unnat sig en hel del under jul och nyår, dock inte att äta...

                            
                               bild: veckorevyn

                                                /sara

Heidi Klum tischan

För er som är på jakt efter den populära Heidi Klum tischan så kan jag tipsa er om butiken Colorez, som säljer den i en massa olika färger. Förutom Heidi-tishan så finner du bla Kate Moss, Beatles, Marilyn Monroe-tröjor, sjalar, väskor mm i butiken. En riktig guldgruva med andra ord.

                           
                              bild: colorez

                                                   /sara


teknikens under...

Tekniska och eldrivna saker vill sig inte idag! Mobilen och datorn har bråkat med mig likaså tvättmaskinen och dammsugaren. Det sistnämda hade jag räknat med att det skulle inträffa den närmaste tiden. Jag är nämligen expert på att döda snabeldrakar. Deras genomsnittliga livslängd då de är sambo med mig brukar vara 1 ½ år. Min nuvarande röda köptes i november förra året. (matematiken får ni göra själva ;) ) Det hela slutade med att soppborste och skyffel fick rycka in som vikarier för den döda dammsugaren...
Nu skall jag trösta mig med skvallertidningarna och filmen som pappa var här och lämnade för ett tag sedan. Och med min tur så lär väl tv`n eller dvd`n explodera eller något. (Jag har faktiskt varit med om att en tv exploderat. Ingen trevlig upplevelse. Stora golvlampor och allt annat som stod i närheten flög all världens väg...)

               

                                                          /sara

outfit: 6/1-08

Här kommer en dagens:

               
                klänning: american apparel, kofta: cubus, skärp: Viktor & Rolf
                tights: gina

                                             /sara

Kan någon förklara!

Vet att det troligen går snabbare att googla och då framstår jag inte heller som en idiot men vad tusan är trettondagen för något?
Menar vad är det som är så speciellt med denna dag? För mig är dess enda fördel att jag jobbar och att jag i och med detta får helg ob för det. Inte fel, då det i mina ögon är en vanlig tisdag.


Nu är det dags att leka, och sedan bär det av till helvetet...

/Malin

trettondagsshoppingen

Dessa plagg shoppade jag igår. Bla en randig tröja, antalet randiga godbitar har jag sedan långt tillbaka tappat räkningen på. Men just denna gillade jag pga den ursköna kvaliteten och de snygga knappdetaljerna på axlar och i ärmsluten...



          
       Det verkar som om beige, marinblått och svart kommer utgöra basen
       i min garderob i vår...

                                             /sara

trettondagsafton: outfit

Hemkommen, stelfrusen och ca 1000-lappen fattigare men med en massa nya plagg.
Jag har faktiskt varit väldigt effektiv nu på em. Jag har både hunnit gå igenom city och varit en sväng ute vid maxi området i kylan...
bjuder på en suddig dagens...

               
               randig tröja: jc, svart kofta: hm, stuprör: gina, stövlar: ellos

                                               /sara

Silver vs svart

Hittade ett par riktigt fina skor nyss. Dom finns ju självklart inte här i stan eftersom våran stan inte förstår att vi behöver ha bättre skoaffärer.
Skon hittade jag på Biancos hemsida så vid nästa Stockholms besök (om det blir ett snart) ska jag absolut se om de finns.


Kan tänka mig att använda skon till min födelsedag om den fortfarande kommer att innebära klänningen jag vissade er.
Mitt dilema är dock vilken färg jag ska ha på skon om jag köper den, har kommit så långt att jag endast väljer mellan dessa två nu.

/Malin




Det förklarar ju saken...

När man inte jobbar sk "raka veckor" så glömmer man ofta bort de röda och nästan röda dagarna, iaf så gör jag det. Jag tyckte att det var lite märkligt att det var så himla folktomt på gatorna då jag gick hem imorse. En av orsakerna var säkert trettondagsafton eller så ville folk helt enkelt inte lämna sina varma sköna sängar för att ge sig ut i kylan...
Så åter till de där röda och nästan röda dagarna. Själv så tycker jag mest att de är ivägen. Som nu då jag är ledig i 1 ½ dag och inte kan göra de sakerna som jag hade tänkt pga av att allt inte är öppet som det brukar... Månaderna januari-april är ena riktiga skitmånader om ni frågar mig. Kallt, kallare, kallast i väntan på våren. En av få höjdpunkter är semlorna...

               
               dessa sötnosarna bakade jag och Malin förra året...

                                            /sara

Ledig!

Har precis klivit ur sängen, eller för så där 40 minuter sedan men så grymt skönt det. Första dagen på länge då man verkligen sovit ordentligt och haft en fantastisk natt i lagom varm säng.

Inget jobb väntar i dag heller så förhoppningsvis blir det bara att åka och köpa bilen. Det är svin kallt ute så vill helst av allt bara se en bra film och mysa i soffan. Men så lär det inte bli för finns ju alltid massor av sysslor som måste göras.

Nu ska jag i alla fall gå och äta lite "helgfrukost"



/Malin

2009-ett nytt väskår!

2009! och därmed ett nytt väskår! I år så tänkte jag unna mig lite extra i väskväg! Ja,ja sucka ni...Men vem annars skulle ge mig något så fint som nya designerväskor? och efter pengarna som jag själv har fått slita ihop på kommunalt arbete så förtjänar jag faktiskt det lilla extra... Helst av allt så hade jag velat kickstarta året med att besöka Natalie Schuterman och mrs h rea...

               
               drömväskan nr 1 just nu. miu miu`s röda cofferbag. Men en i grått 
               eller grönt skulle jag heller inte tacka nej till....
   
...en marc jacobs, miu miu, ysl eller jimmy choo...Gimmi, gimmi, gimmi!

bilder: google

                                                     /sara


Kom visst något mer i fredags..

Blev så uppe i att klänningen från Nelly var helt perfekt i fredags så glömde helt bort det andra som låg i paketet.
Gick runt och svängde i min "kalas"klänning och missade helt att prova det andra plagget.

Men nu är det testat och jag har beslutat att även behålla det då den är perfekt precis som jag hade hoppas efter att sett bilden.


Bilden gör den inte helt rättvis men till och med här är den såå fin.

/Malin

Gårddagskvällens

I går efter jobbet var det bara hem och fixa till sig, sedan bar det av ut till Oskars mamma och hennes karl för mat.
Serverades kalkon och till efterrätt frukter i ugn med vitchoklad och glass. Var riktigt god mat och helt okej sällskap.

Missade tyvärr kameran hemma och har inte riktigt fått till någon bra outfit bild men har i alla fall en som ä någolunda åt er.

Klänning: American apperal, Cardigan: GinaTricot, Strumpbyxor: Lindex

/Malin

Jag ska gifta mig!

Vet ni vad? 2009 så blir det bröllop för min del! Snabba puckar här! Inget trams med att man skall vara förlovade med varann i ett år innan man gifter sig...
Inte nog med det. Jag kommer vara den vackraste bruden som världen någonsin har skådat i min fina designer brudklänning... Ja, så kommer mitt 2009 att bli ifall en av mina vänner liksom jag drömmer sanndrömmar. Jag fick detta skräckinjagande meddelandet av min kompis som drömt detta inatt. Scary! :O

                
                om ni någonsin undrat hur en diamantring för 35000 kr kan se 
                ut, så har ni ett exempel här...

                
                 nej, den är inte min! Jag var bara tvungen och prova! ;)

                                                  /sara

Det blir kalas!

Nu vet jag, i går fick jag nämligen hem min beställning från Nellys och bestämde mig direkt för att klänningen som var med kommer bli min födelsedagsklänning. Alltså den klänning jag bär på min 25-års fest.

Ja nu fick ni visst veta det med, det blir 25-års kalas och det äger troligen rum den 10:e eller 11:e April. Mycket mer än så får ni väl inte veta.
Eller kan meddela att det inte kommer bli så jätte stort för till 99% kommer festen att äga rum här hemma. Är det så blir det endast 15-20 gäster (vi bor ju litet) så vill du komma är det nog viktigt att du meddelar det snabbt. Där efter får du hoppas på att inbjudan kommer till din adress eller mail under mars.


kommer känna mig som en prinsessa i denna. Eller vänta nu jag är ju en prinsessa så det var ju inget speciellt med denna!

/Malin

Mailen är nu öppen!

Från och med i dag går det att maila till egomani. Dock är det något fel i länken för tillfället så man får gå via profilsidan om man klickar på mailen. Men kopiera det och klistra in i ditt mail så går det utmärkt, eller låt profilen öppnas och klicka på mailen igen så kommer meddelande fönster upp.

Mailen är till för er alla, det är för frågor, information och tips. Ja allt om man nu ska berätta vad det är bra för kortfattat.

Vill ni på något sätt komma i kontakt med oss men inte göra det via kommentarsfälten så maila oss på [email protected]

/Malin

Shopping på jobbet.

Finns det något som är bättre än när dom man jobbar med så gärna vill åka ut till maxi huset så att man själv kan passa på att snabbkolla igenom affärerna.
Wedins har nu halva reapriset på hela sortimentet så kunde ju inte bara gå förbi utan att ta mig en titt.
Detta ledde ju självklart till ett köp med eller rättare sagt två stycken nya par.



Fanns otroligt nog en hel del snygga par kvar på Wedins men dock inte i min storlek. Tur var väl det annars hade jag väl inte haft en krona kvar nu.

/Malin

Mozartkulor

Denna förmiddag så har jag sysselsatt mig med att göra sk Mozartkulor. Ja, jag vet att julen och nyåret redan har varit men ibland så måste man släppa loss sitt begär...(tyvärr så gör jag det nästan jämt, hmmmm)
Jag har ätit dessa underbara godingar vid 2 tillfällen under förra månaden. Första gången i en avlång variant och andra gången så gjorde jag egna kulor i mellandagarna. Sjukt enkelt och sjukt gott!

               
                 mandelmassa/marsipan, nougat och blockchoklad är allt som
                 behövs...

Rulla kulor av nougaten som du sedan bäddar/rullar in i mandelbassan/marsipanen. Rulla sedan kulorna i smält choklad och ställ in i kylen.
Så enkelt att tom jag klarade av det med lyckat resultat! :)

               
                mums till eftermiddagskaffet!

                                                            /sara

kannibalism och annat skit!

Oj, vad jag har tittat på film detta år och 2009 har ändå redan börjat ju...! Men å andra sidan så var jag nog knappast ensam om att ligga på sofflocket och zappa mellan tv-kanalerna igår...
Här kommer iaf 2 recensioner: "Hannibal rising" och "the company"

"Hannibal rising"
Detta är filmen som berättar bakgrunden till varför den ökände Hannibal Lector började mörda och äta upp människor. Så den utspelar sig alltså innan de övriga filmerna i serien: "Röd drake" "När lammen tystnar" "Hannibal"
Jag har hela tiden tyckt att Hannibal Lector varit en av de läskigaste mördarna som filmduken någonsin har visat men efter att ha sett denna "Hannibal rising" så tyckte jag synd om honom emellanåt...En otäck film (jag blundade säkert sammanlagt 10 minuter pga av otäcka scener) som överaskar och aldrig blir långtråkig...
betyg:    av 5 möjliga

"the company" Kombinationen dans och kärlek har ju funkat förut så varför skulle den inte funka mellan snyggingarna Neve Campbell och James Franco!?
Hjälp, hjälp, hjälp denna film som varade i ca 2 timmar var ungefär lika stimulerande som ordjakten som gick på tv 4 på nätterna förr. Drama, dokumentär, dansfilm? Sällskapet uppskattade inte heller filmen det minsta så vi snabbspolade den i hopp om att det skulle hända något oväntat i filmen...men icke, tom då vi snabbspolade filmen så var den seg...
betyg:                     av 5 möjliga

               

                                                        /sara

Dagen efter mat.

I dag ligger en stor del av Sveriges befolkning hemma och har ont i huvudet, det blev troligen en drink för mycket här och där i går.
Personligen mår jag prima, har pysslat här hemma lite och myst framför tvn med kanal 5:s medley av Vänner.
Självklart infann sig ju hungern hos mig med så blev en snabb vända till City gross för att handla hem lite små saker som saknades för att kunna göra lite pizza.


Dessa matbitar satt inte fel i magen och bäst av allt blev över så jag kan ha med i lunchlådan till jobbet i morgon också.

Nu ska jag gå och göra mig klar för från och med i morgon är vardagen tillbaka än en gång och jobb väntar nu hela helgen.

/Malin

Victoria`s secret

Dags att börja med maten så jag hinner äta innan det är dags för de diamantprydda underkläderna och änglavingarna...
Jag menar förstås Victoria`s secret fashion show 2008. Modeshowen börjar kl 20 på tv 3. Don`t miss!

                      
                          bild: google

                                                /sara

nyårsdags-tradition!

Nu har jag varit ute och köpt loka, grillchips och ostbollar för snart så skall jag avnjuta min absoluta favorit nyårsdags-tradition. Jag skall nämligen se "Ivanhoe" Ni vet den kusligt långa (som blir ännu längre med all reklam som tv 3 kommer stoppa in var 20:e minut...) och romantiska filmen om riddare.
Den har jag tittat på så länge jag kan minnas, redan innan jag förstod handlingen...(eftersom jag inte var läskunnig på den tiden...) Så detta är tradition sedan blöjstadiet! ...eller nästan iaf.

                               
                                      bild: google

                                      /sara

Sol

Det är så fint ute, solen skinner jätte vackert, perfekt solsken för en härlig promenad. Eller ne förresten är hur kallt som helst, har absolut inte den minsta lust att dra på mig vantar, halsduk m.m. för att promenera något längre.

I dag blir en dag inne i värmen med mindre roliga sysslor så som disk, tvätt och lite städning.

I går fick förresten min nya telefon flytta in, detta mest för att Mr O skulle ringa ett samtal men den får nog stå kvar tills den riktiga platsen är helt klar.

Nu kan ni ringa hem till mig igen, men bli inte förvånade om jag spottar och fräser i telefon för är lätt att man får in rosa ludd i munnen.

/Malin

lugnt och skönt...

Det blev ett lugnt och skönt nyår för min del. Det känns inte viktigt alls att gå på största festen längre. Det räcker fint med att spendera årets sista kväll med de närmaste...
Från början så såg planerna ut på det viset att vi skulle gå ut och käka men det visade sig att det praktiskt taget var omöjligt att få bord, antingen så hade resturangerna stängt eller så var de fullbokade. Därefter så var planerna att gå vidare till en nyårsfest hemma hos en gammal kompis och skåla vid 12-slaget där...

Men som sagt planerna ändrades i sista stund. Jag fick halvt stressa ihjäl mig då jag for iväg och panikhandlade nyårsmiddag, efterrätt, tilltugg och film då jag vaknade. Därefter så träffade jag mina färäldrar en stund innan nyårssminket åkte på i 110 km/h...

               
                  "inbakad" fläskfilè, ugnstekt potatis och grönsaksblandning,
                  kall bearnaisekräm och ädelostsås fick agera varmrätt.

              
               Det började tidigt med bubbeldrickan, redan i samband med effterrätten.
               Glass med varm exotisk fruktsallad och några stänk sirap till 
               efterrätt...

               
                 sysselsättningarna innan och efter 12-slaget. godis och film.
                 ( återkommer med film betyg senare)

              
                wohooo, gott nytt år! bästa utsikten i stan för fyrverkerierna....

                                             /sara

Säg hej till det nya året

Då var årets första dag här.
Natten till denna var inget rolig alls kan jag lova, har legat och knuffats i en smal soffa med vovven som vägrar låta mig vara en cm i från honom.
Jag visste ju att han var rädd men fy alltså, inte kunde jag minnas att det var så här illa.
5.05 i morse verkade allt smällande från olika håll upphört så då smög jag mig loss från vovven och kröp ner i sängen. Ryggen mår verkligen inte bra nu men vad gör man inte för att ens älsklingar ska känna sig trygga.

Gårdagen var i alla fall en succe i matväg. Allt jag lagade vart nästan för gott så är överlycklig att både huvudrätt och en liten klick efterrätt finns kvar att smälla i sig till lunch i dag.

Började kvällen med en liten fördrink.
Sedan gick det vidare till förrätten.
Till huvudrätt blev det en härlig fläskfilé variant.
Efterrätt med chokladsmak... mums
Tog mig en liten favoritdrink framför tvn senare på kvällen i väntan på det sista ätbara.
Tills sist blev det ju självklart lite snacks att sitta och mumsa på i väntan på alla hemska *bom*

Massa gott att äta och dricka men hade och har fortfarande ont i halsen så njutningen var inte max. Champangen står fortfarande i kylen för ville bara sova när klockan närmade sig 24.00 så bestämde mig för att skippa skumpan och bara sitta och hålla om min ängel i stället.

Nyårslöftet skippade jag helt då jag vet att jag sällan kan leva upp till dom.
Lämnade ni några löften i går?

/Malin


RSS 2.0