31/1

God morgon på er! Hoppas att ni har haft en bra helg. Det har jag haft. Sista dagen i Skåne idag, eller halvdag snarare innan jag tar tåget tillbaka till Norrköping igen. Slänger upp lite bilder från helgen när jag kommer hem sen. Kan ju bla annat avslöja att de innehåller det godaste jag någonsin smakat, efterrätt såklart! ;)
Hörs senare!

                                            /sara

Mot Skåne!

Det verkar som om jag kommer iväg till skåne iaf. Kul! :)
Håller tummarna för att väglaget håller bara och att neråt resan går bra. Tyvärr så har det ju börjat snö och blivit kallt igen.
Ska försöka blogga lite från bussen samt uppdatera från Landskrona/Helsingborg så gott det går. Jag har ju en herre som är hemskt nyfiken på bloggen men som inte får läsa den. Haha, nej egomani är inte för alla...eller nästan iaf. ;)
Hörs senare!

                                          /sara

 


Ibland är han bra att ha...

Här har jag sedan i morse legat hemma och varit sjukt sugen på en semla.
Jag har hela dagen utan framgång försökt få någon snäll filur att komma förbi med en.
Tog en promenad med Kapten till bageriet men självklart var det inga semlor kvar när vi kom fram efter ca 30 minuter traskande i snön.

I alla fall det var nästan på gränsen att jag skottade fram bilen för att bege mig till stan och inhandla den där jävla gräddbullen men då kom min prins.
Och vad hade han med sig då om inte semla. Och inte bara en utan 4 stycken. Så nu har jag minst en till i morgon med.


/Malin

Godbitar från SAG award

Jaja, jag vet SAG award (screen actors guild) gick ju av stapeln för nästan en vecka sedan men jag har faktiskt inte hunnit spana igenom klänningarna förrän nu. Jag fastnade för 2 st. Kate Hudson och Anna Paquin fick in ena riktiga fullträffar.
Bilder lånade här


               
                  Anna Paquin i en klänning från Alexander Mcqueen

               
                 Kate Hudson bar en klänning från Emilio Pucci



                                   /sara
                   

When in Rome

Det verkar som att 2010 blir bioåret med stort B för min del. Jag vet redan nu att det kommer att komma en hel del godbitar till bioduken de närmaste 6 månaderna. Jag ska nog redan nu ska lägga till "When in Rome" till listan av filmer som jag skall se. Jag menar tokcharmige Josh Duhamel från tv-serien Las vegas i romantisk komedi...! Det spelar ingen roll hur dålig filmen är jag kan titta på bilderna. ;)



trailer: youtube


                                       /sara

Lotta Thell

Efter att ha sett filmen "I skuggan av värmen" förra veckan så blev jag ju förbaskat sugen på att veta hur det gick för huvudrollskaraktären Eva: höll hon sig ren, fick hon återfall, blev det något med Erik? Jaja, frågorna var många. Så jag slog till på resterande böckerna i samma serie. Lucky for me så var det kampanj: Ta 4 pocket betala för 3. 

Böckerna skall läsas i följande ordning:

Utan en tanke

I skuggan av värmen

Bortom ljus och mörker

Kärleksbarn

För kärleks skull

...för er som inte orkar läsa så såg jag att åhlens har filmen "I skuggan av värmen" på rea nu. Filmen och boken skiljer sig dock en del när det gäller handlingen och slutet...


              


                                       /sara

              


Tre framåt & åtta bakåt!

Det är värre en ett gympass att ta en promenad med Kapten i detta jävla väder.
Nu får det vara nog, jag avskyr verkligen snön. Det kan väl vara fint på julafton men där efter ska den bort.
Man ska ju inte behöva skotta uppfarten 7 gånger per dag för att komma in och ut med bilen.

På detta har jag små ont i magen och känner mig lite små hängig så vi får verkligen hålla tummarna för att det inte är någon basilusk som smittit in i min kropp och tänker anfalla den.

Nu ska Kapten och jag ta en tupplur för som sagt men blir inte lite trött av att försöka komma framåt i snön.

/Malin

Kändiscitat

"Det pirrar i magen, och man får nästan lite kräk-känslor."

Joel Kinnaman svarar på frågan: "Hur vet man att man är kär?"

Hmmm, att vara kär och vara i Joel Kinnaman`s skor måste verkligen vara en underbar känsla. *sarkasm* ;)


                                    


                                /sara

Mjo...filus!

Mjo, nu har det värsta illamåendet lagt sig. Vet inte om det är mitt svullande av dofilus-filen som jag handlade förut men sak samma. Funderar dock på att skona mina arbetskamrater från min närvaro imorgon p handledningen för man vet ju aldrig kan ju ha några baciller på lager.

Mina ärenden gick hyfsat de med. Fick med mig allt på inköpslistan utom treatment mascaran och Paul Mitchell-sprayen. Fick för mig att testa en annan. Så håll utkik efter en recension. Klänningen verkar sitta hyfsat på den med+ att jag varken har ork eller lust att leta efter något annat. 

             
               
               


                                            /sara

Neeeeej!

NeeeeeJ! Det får fan inte vara sant. Lagom tills att jag har plockat ut semester ett par dagar för att åka ner till Skåne så har något skit kommit smygande. För det första så vankas det tydligen stormvarning vilket känns så där lagom kul att ge sig ut på en 6 timmars resa på vägarna då. För det andra så känner jag mig dassig, riktigt jävla magsjuksdassig. Har hulkat ända sedan lunch nu pga av jobbigt illamående. Jag har ju inte tid med sådant här. Idag ska (skulle jag om jag orkar ta mig iväg) jag hämta ut min klänning som är specialbeställd till skåne-resan, handla alla 10000 beauty-things som har tagit slut i badrumsskåpet och imorgon så hade jag tänkt att ta en sväng till jobbet för lite handledning. This sucks med andra ord! :(


               
                  Yes, storhandling till badrumsskåpet.


                                 /sara

relativt nytt

Tänkte redovisa lite saker som jag shoppade förra veckan. Kände att det var dags eftersom jag nu i dagarna kommer att shoppa lite annat som jag ska ha till veckoslutet. Mer om vad som händer då återkommer jag med. ;)


               
Jag blev väldigt imponerad av att Fia som var med mig och shoppade, kom ihåg att jag sedan tidigare redan har en leopardkofta som den ovan. Vart den gamla har tagit vägen har jag dock inte den blekaste aning om. Så därför slog jag till på en ny.
               
Åhh, vad jag längtar efter att få använda mina nya skoletter med pyttelilla kilklacken. Eller i ärlighetens namn så längtar jag efter att kunna använda vad som helst med klack just nu. Uggs i all ära men jag är fasligt trött på att var lika lång som en smurf. (3 äpplen hög)


                                        /sara

 


Snabba cash

I söndags så var jag och Malin och såg mediahypade filmen "snabba cash" Eftersom varken jag eller Malin hade läst boken så hade vi väl egentligen inga direkta förväntningar på filmen mer än att få se Joel Kinnaman`s snygga nuna. ;)
För att vara svensk film så kändes den ganska nytänkade. Den hoppar mellan 3 personers tillvaro men med tiden så vävs de 3 personernas öden samman i ett virrvarv där knarksmuggling och blåsningar karaktärerna emellan blir värdagsmat. Emellanåt så känns filmen väldigt "grabbig", obehaglig och rörig...Men i det stora hela så är den helt okej. Filmen lyfter helt klart tack vare skådespelarinsatserna. Kinnaman är som klippt och skuren som fejk-stekare.
...Jag kommer antagligen att hänga på låset när de 2 uppföljarna släpps också.

Betyg:    av 5 möjliga


              
             

  
                                           /sara

 


Kanske, kanske inte

Jag vad ska man kalla dom, fulsnygga. Det är något man gillar hos dom men man kan inte sätta fingret på vad.
Samtidigt är det något som gör dig tveksam till ett köp.


Kan inte bestämma mig för vad jag tycker. Så vad tycker ni?

Skorna finns hos Asos

/Malin

gårdagens

Igår så var jag på årets första biobesök. Snabba cash. Det kommer en recension från antingen mig eller Malin vartefter.
Här har ni gårdagens outfit:


               
                 kofta: mq, tunika: wear it, tights: gina tricot


                                       /sara

Home sweet home.

Då var man hemma efter ytteligare en hel dag på kurs, nu är det bara en heldag kvar sen är det endast kortare pass innan kursen är klar.
Känns skönt, även om dagen var helt okej och lunchen verkligen underbart god.

Har även haft ett samtal med chefen nu på eftermiddagen om min framtid på arbetet, kan dock inte säga mer då inget är klart utan det mest är tankar som delats och mer diskussion om det ska ske i morgon.
Känns i alla fall skönt att ha fått tala om vad man känner så att korten är helt öppna och hon är medveten om vad jag känner inför fortsättningen.

Nog om det, nu ska jag gå och koka potatisen, för i dag blir det älgkalops som mamma varit så gullig och fixat till mig när hon var här hos Kapten tidigare i dag.

/Malin

Bilder från Linkeboda

Här är lite bilder från i lördags. Jag var ju där för att spana in rock karusellen och en proppfull inflyttningsfest. Båda delarna var väldigt lyckade. Bilderna visar festen från den städade sidan då det fortfarande fanns barn under 5 år med. ;)

                                                                              
               
               
               
               
               



                                     /sara
               

 


gårdagens

Hmmm, antingen så har jag blivit helt intolerant mot alkohol eller så håller jag på att bli sjuk. Lika illa båda delarna, jag vet. Men jag har verkligen mått bajs idag. Så det får bli en tupplur innan bion för jag vill ju inte riskera att somna ifrån filmen. ;)

Btw: Så här var jag klädd igår när jag gjorde Linkeboda:


                 
                  cardigan: åhlens, topp: hm, jeans: levis


                                   /sara


I skuggan av värmen

Min fredag gick verkligen i tv och filmens tecken. Jag hade ju bestämt mig för att se både Clintan-dramat och Haiti-galen men tyvärr så var det ju ett par timmars glapp däremellan så jag sprang ut och hyrde en film då för att fördriva tiden. Vanligtvis så är chansen att jag väljer en svensk film lika stor som att morgondagens temperatur skulle stiga till +10 grader ute...Men som sagt det blev en svensk rulle. "I skuggan av värmen"


Filmen bygger på boken med samma namn. Jag läste den för ett par år sedan. (i samband med Mallorca-resan om jag inte minns fel.) Tyckte att det var en tung, gripande men ärlig bok om att kärlek och drogmissbruk. Tyvärr så lyckas inte riktigt filmen fånga allt. (som vanligt, då böcker filmatiseras) Filmen kan verka lite flummig ibland då huvudkaraktären som är heroinmissbrukare börjar hallicunera då hon är hög. Men skådespelarna gör annars karaktärerna rättvisa. Maria Crèpin gör kanske sitt livs roll som vilsna heroinmissbrukaren Eva. Och Joel Kinnaman ÄR verkligen make-matrial som polisen Erik.
Nedan så kan du se trailern.


Betyg:     av 5 möjliga

 

 


klipp: youtube


                                               /sara

Söndagen är fullbokad!

Sista dagen på helgen, detta suger men så är det att vara en kvinna i karriären ;)

I alla fall så kommer denna dag bjuda på lite trevligheter, så ska passa på att njuta av den.

Det börjar med att jag ska besöka min kusin, egentligen för kryddparty men för min del blir det även för att överlämna julklappar till kusinbarnen som jag inte träffat sedan innan jag drog till USA. Sen blir det att åka hem en kort stund för att senare i kväll hämta upp Sara för ett besök på Mc Donalds och bio.

Så ser min dag ut, men nu blir det frukost och en promenad med vovven.
/Malin

Måste bara...

Måste bara visa er vilka förbaskat snygga koftor som går att beställas från glitzy.
Jag fullkomligt älskar den beiga döskalle koftan. Den har även snygga mocka detaljer på armbågarna. Den svarta koftan med gulddetaljer och sjömansknappar går inte av för hackor den heller. Hade beställt dem på stört om det inte vore för att de skall handtvättas/kemtvättas. Inget av dessa moment är något som jag har som favoritsysselsättning ju. Men snygga är de, så det tåls att överväga en beställning iaf. ;)

           



                                         /sara

Gårdagens

Här kommer en gårdagens:


               
                tröja: divided, jeans: levis


Dagens schema är fullspäckat. Jag skall sätta fart och riva fram någon vettig outfit, sminka mig och därefter bege mig till grannkommunen Linköping. Där så vankas det inflyttningsfest samt en spelning i musiktävlingen rock karusellen. Ett par kompisar är med och tävlar så givetvis ska jag vara där och heja på dem.


                                         /sara


Dagen går i städtecken!

Lördag och jag hade planer på att ha far, bror och syster på middag men ändrade planer på grund av saker jag inte tänker tala om för er.
I alla fall, detta gör ju att jag fått all tid i världen till att städa så det ska jag göra. Eller först ska jag kolla på Armageddon fick ett sug efter att se den efter att ha städat fram den ur en hylla.


Bild lånad här!

/Malin

Mera sevärt!

Här kommer några fler tips på vad som kan tänkas vara sevärt på dumburken ikväll:

Flags of our fathers Ett krigsdrama signerat Clint Eastwood med sötnosarna Ryan Phillippe och Jesse Bradford i de ledande rollerna. Börjar kl 20.00 på kanal 8


Hope for Haiti Kändistät stödgala för det jordbävningsdrabbade Haiti. Här kan du läsa mer om vilka artister, skådisar och andra celibriteter som kommer att närvara på galan. Börjar kl 02.00 på kanal 5


                               /sara

Livsfara!

Just nu så känns det som om man sätter sitt liv på spel så fort man går utanför dörren. Är det inte is på backen så hänger den förrädiskt i tapper från taken. Idag när jag var påväg hem från stan tex så höll jag på att göra en rejäl vurpa utanför en fullsatt snabbmatsställe. Kan väl säga att en (stackars) okänd man fick ta den värsta smällen ist. Jag tappade nämligen kontrollen totalt, över både armar och ben då jag skulle kliva över en isfläck. Så jag dundrade rakt in i den okända mannens rygg varpå han faller framlänges. Pinsamt värre! :O

Nu så skall jag ta en liten snabbfika och efter det så tänkte jag slänga upp lite flera tv-tips inför kvällen för er som inte tänker utsätta er själva för direkt livsfara utomhus ikväll. ;)


Tillägg: Jag är livrädd för att ramla och slå mig och i värsta fall bryta något ben när det är så här halt ute. Så numer hasar jag runt i platta skor (uggs) och hamnar därmed i jämnhöjd med
5-åringarna. Saknar verkligen mina fusk +10 cm! :(


               
               


                                              /sara


               


Filmtips för kvällen.

I kväll går det en hel del bra filmer av olika slag om man har lite mer kanaler än bara 1-6.

I försäg säg går den första filmen jag tänker tipsa om på TV 6.

Denna film är väl i mina ögon lite mer av en killfilm men ändå rätt okej om man gillar action och övernaturligheter i form av bland annat kraftfulla vampyrer.
Filmen jag pratar om är


Filmen börjar 21.00

Nästa film kan ni som har Tv1000 kanalerna bänka er framför. Det är faktiskt en svensk film som visar mycket av det samhälle som förr inte var så accepterat som i dag.
Många människor under samma tak och sjukt mycket skratt beskriver väl denna Lukas Moodysson film bra.
Filmen är så klart!

Även denna film börjar 21.00

Finns förutom dessa ovanligt mycket bra filmer på tv i kväll, men någon av dessa blir det i alla fall som jag mofsar i mig chips till.

/Malin


God morgon världen!

Hej där ute. Ledig i dag som jag nämt men redan vaken.
Passade på att gå upp tidigt för att åka och inhandla lite mat till helgen då jag absolut inte vill armbåga mig fram i eftermiddag när alla andra tänker inta Maxi.

Var en evighet sedan ni fick någon dagens av mig har jag insett så tänkte bjuda er på en gårdagens i alla fall för just i dag går jag bara runt i myskläder.


Top: Gina Tricot, Leggins: Forever 21
Till detta fick en svart Marc Jacobs följa med ut.

(Ursäkta det ostädade golvet men så här ser det ut hos mig varje gång Kapten haft föräldrafri fest.)

/Malin

lyx vs budget

Förra året så sucktade jag efter en viss klänning från Alexander Wang.
Rihanna och Paris Hilton var några av de lyckliga få som lyckades roffa åt sig en godbit. Såg nu att Asos har tagit in en snarlik kopia. 


              
                 Orginalet från Alexander Wang

                             
                                Asos fina look-a-like



                                                        /sara

Inför tredje twilight-filmen...

I mitten av året så går ju den tredje twilight-filmen upp på biograferna och ska man agera varulv så är det lika bra att börja odla hårväxt redan nu:


                

...skämt och sido. Inget gästspel i tredje twilight-filmen. Det är bara golden globe vinnaren Mo`nique som struntat i att använda rakhyveln på ett par veckor...eller ett par år. ;)


                                         /sara


Sista dagen!

Jag har inte på börjat den ännu men den känns rätt okej för jag kommer ju vara ledig fredag, lördag och söndag sen.
Sen väntas kurs måndag så inte förrän tisdag är jag tillbaka på jobbet.
Känns lite lyxigt att få så pass långledigt.

Ska ta och hoppa ur sängen nu, kasta i mig lite frukost och sedan motionera lite vovve. Mycket mer hinner jag nog inte för börjar redan 12.00 i dag.



/Malin

Nelly nytt!

Finns alltid något jag vill ha vid besök där och just nu är jag inne på lite längre randiga tröjor och nu har jag hittat en model jag gillar så man kanske skulle ta och göra ett klick.



Finns dessutom i tre läckra färger så man behöver ju inte bara välja en :)

/Malin

Kurs igen.

Ännu en kursdag avklarad, nu är det bara 2 heldagar och 6 st 2 timmars pass kvar innan man får sitt kursintyg och kan kräva lite mer lön ;)
Fast är skönt med lite variation, är ju skönt att träffa andra människor och att få höra lite om hur andra har det på sina jobb.

Vill passa på att tacka mamma här med för den goda kålpuddigen, den hade du gjort riktigt bra.
Finns ingen människa som är så bra som min mamma.

Nu blir det en lugn hemma kväll framför tvn/datorn för min del. Plutten är nämligen på hockey så jag har alla medior för mig själv i dag.
Så skönt, för vem gillar att dela med sig.

/Malin

The bitch is back!

The bitch is back! Eller vad ni nu vill kalla det...Missed me? ;) Jag har saknat er iaf. <3
Jag gör nu alltså ett försök att komma ur min 1-veckas-långa-tycka-synd-om-mig-själv-ekorrhjul. Bloggpausen som i själva verket var tänkt som en slags present till mig själv då jag skulle komma underfund med hur jag vill göra med vissa saker som jag gått och mått dåligt över. Men jag kan ju säga att det inte hjälpte mig ett dugg. Att skriva av mig på bloggen har ju varit som min dagliga terapi i snart 2 år. Fasen vad tiden gått fort!
...Men som sagt nu är jag tillbaka och gör ett nytt försök. Kickstartar med en gårdagens:


               
                 Tröja: hm, jeans: levis, väska: mulberry


                                        /sara


                

Redovisning!

God morgon solstrålar!
I dag vankas det tyvärr jobb hela eftermiddagen/kvällen för mig men innan jag hoppar ur sängen, fixar lite frukost och går ut i snön med Kapten så blir det redovisning av det som inhandlades i går.





Så där då blir det frukost här.
Ska försöka göra allt lite snabbare än vanligt så jag hinner till utlämningsstället för att hämta mitt paket.

/Malin

redovisningen får vänta!

Kamera batteriet dog under fotograferingen av inköpen och jag ska sova nu.
Så batteriet får ladda över natten och så kommer bilder i morgon.

/Malin

Jag älskar staterna!

Jag ligger i sängen och gråter inom mig av saknad. Shoppingsutbudet och klimatet. Blir jag tvungen att flytta från detta kalla tråkiga land blir det helt klart till mitt favorit land, mitt paradis.

Inte bättre blev det av att jag dum nog att surfa in på Forever21:s hemsida och upptäckte att det som alltid finns mängder av kläder som jag vill ha!
Men nu är det stopp, fick nämligen tull på slag på skorna som skickades efter från Australien förra veckan. Var i och försäg värt det med tanke på att jag fick betala 2700 + tull istället för 4000+porto.
Precis tjänade på det även om det hade varit skönt att klara sig från tullen också.

Här kommer lite ögongodis till er från Usa:s bästa budgetaffär!



/Malin

Årets första!

Efter besiktningen i dag blev det som sagt lite shopping främst för att få något kul ut av dagen men även för att jag väntade på att mamma skulle bli klar i stan så jag och Kapten kunde besöka henne för en fika.

Självklart ville jag ju unna mig något gott till fikat så passade på att äta för mig årets första...

Semla!!!!

Självklart gott som alltid, men nu ökar suget efter mina och Saras specialsemlor ännu mer så måste nog bli ett bak snart med lite lakrits, hallon, choklad, kola och självklart några nya varianter.

/Malin

Besiktning.

Hej där!
Sorry för i går men fastnade framför Johan Falk och sen somnade jag så därför blev det inget mer inlägg i går.
I alla fall i dag har jag varit iväg och gjort något som jag absolut inte ska behöva göra.
Det är mina ögon ett killjobb, så detta ska straffas för mannen i detta hushåll. Tur nog så var min mamma snäll och följde med som psykologiskt stöd tillsammans med min varg.


Tyvärr blev min skitiga motorsak inte godkänd på grund av något med att bromsara fråga inte mer för jag är tjej.
Men allt som egentligen är fel på den verkade nisse i verkstaden inte upptäcka så istället för byte av hastighetsmätare, ruta med mera så blev det bara lite smörjning av bromsar och sedan en ny kontroll.

Jaja nog om det där tråkiga, tröstade mig lite med shopping efter så. Mer om det sen.

/Malin


God morgon söndag!

Då var det dags att kliva ur sängen för veckans sista dag. Känns väl så där med tanke på att jag hellre har måndag i dag.
Ska nämligen tillbringa dagen från 11.00-21.00 på jobbet, så finns inte mycket glädje över att kliva ur sängen i dag.

Vad har ni söta läsare tänkt att ägna denna söndag åt då?

Nu lämnar vi sängen för lite frukost här, vi hörs i kväll!

/Malin

Kanske annat än skor?!

...vad tror ni?


//Malin

Lånad här!

Nästa inköp?

Jag är riktigt sugen på ett par nya skor. Menar då inte tråkiga vinterskor utan ett par snygga partydojor.

Har kikat runt lite och finns en hel del snyggt, men just dessa fastnade jag för lite extra. Vet dock inte varför, för dom är ju inte direkt speciella.


Skon finns att köpa hos DIN SKO.

/Malin


Trött tröttare tröttast!

Vaknade i morse av att en viss karl skakade mig.
"Hör du inte väckarklockan eller?, du ska väl upp?" Insåg då att ljudet på mobilen var på minimalt. Jaja kom i alla fall i väg och i tid till jobbet. Det är vad som räknas.
Var och är fortfarande riktigt trött så blir att sova middag snart skulle jag tro. En liten powernap annars orkar jag nog inte fixa till något käk till kvällen.

Gårdagen blev seg och mysig framför tvn med en skapligt tidig sänggång.
Var ju inget speciellt på tv som var nödvändigt att se så la mig på spikmattan och råkade somna i stället.
Ja för er som blir fundersamma, det går lätt att somna på spikmattor.


Bild lånad här!

/Malin

Det börjar bli dags!

Nu har Kapten och jag legat på soffan och sovit i ca en timme. Det var riktigt skönt, mysigt och behövligt.
Men nu är det bäst att sätta lite fart, magen kurrar nämligen och jag hade tänkt ge den hemmagjord pizza. Men för att det ska bli så måste jag ju sätta en deg på jäsning.

Annars blir det en lugn kväll hemma. Ska ju upp och jobba i morgonbitti vid 7.00 så mycket annat är det inte värt att anstränga sig med.


Var visst inte alla som tyckte vi vilat färdigt.
Ursäkta mörkret men man vill ju inte tända lampan så man väcker någon så söt.

/Malin

En förändring behövs!

Jag är sjukt trött på mitt hår nu och vill göra en större förändring. Är dock rädd när det kommer till håret då jag kommer gömma mig till håret blir som vanligt om jag inte blir nöjd.

Hittade i alla fall ett roligt test hos veckorevyn nyss där man kan prova med lite olika "kändis" frisyrer.
Vet tyvärr inte hur man lägger in bilderna här i inlägget men kopierar in länkarna så kan ni väl vara gulliga och kolla och se om ni tycker någon passar bättre än någon annan.
Kanske blir det något i stil med bilderna ni får se när väl frisörtiden bokas.


Frisyr 1

Frisyr 2

Frisyr 3

Frisyr 4

Frisyr 5

Frisyr 6

Frisyr 7

Frisyr 8

Frisyr 9

Frisyr 10

Frisyr 11

Frisyr 12

Hoppas ni fick er ett gott skratt nu, det bjuder jag på.

/Malin

Fredag 15 Januari 2010

God morgon alla söta personer där ute!
Vaknade för så där en timme sedan och har sådan jävla huvudvärk att jag bara är uppe och vänder. Tänkte nämligen stoppa i mig Ipren och försöka somna om en liten stund.

Bild lånad här!


/Malin

Dröm sött

Har så sjukt ont i ryggen efter att ha suttit lite snevriden och lyssnat hela dagen. Så nu blir det straxt sängen för mig.

Sov Gott
/Malin

Shoppingsugen.

Jag har inte köpt en enda pryl sen jag kom hem från Usa. Eller små saker kanske men inget stort vad jag kan minnas i alla fall.
Händer dock att jag förtränger en del inköp så kan inte lova.
I alla fall så har det nu börjat komma attacker med shoppingsug som nästan ger mig ångest när jag försöker hitta vägar att motstå. Jag vet, är fullt frisk ;)
I alla fall så blev det i dag för mycket så nu spanar jag webshoppar, är dock besviken på utbudet så har ännu inte blivit något köp. Och ska försöka låta bli några dagar till.

Fan, jag kom på mig själv! Jag klickade ju hem några saker från H&M för bara några dagar sedan. Har nog förträngt det eftersom dom inte hunnit komma hem till mig ännu.

Det jag skulle visa er är i alla fall en riktigt söt stickad tröja som jag fastnat för.


Ser riktigt skön ut i mina ögon och för den intresserade så kommer den från Bubbleroom

/Malin

Ne vi stänger inte ner.

Det är sant, Sara tar en paus men jag ska nog försöka hålla er uppdaterade med en del ändå.
Visst kommer detta innebära något sämre uppdatering på grund av mina arbetstider men jag gör mitt bästa för att hålla er glada.

I dag har jag i alla fall suttit på kurs i proffisionellt förhållningssätt. Ska ni gå denna kurs 4 hel dagar och 6 handledningstillfällen. Känns helt okej även om det var riktigt jobbigt att sitta och lyssna en hel dag när man är van att ialla fall kunna göra lite annat på jobbet.

Men gratis kaffe och macka till frukost, kaffe, frukt och chokladbitar till eftermiddags fika och sedan soppa och paj till en billig peng till lunch.


Inte fel med lite blåbär och hallonpaj.

/Malin

Kurs!

SITTER PÅ KURS, RÄTT SKÖNT ATT SLIPPA JOBBA. NU VET NI VART JAG HÅLLER HUS.
/MALIN

Bloggpaus

From idag så kommer jag att ta en liten bloggpaus på obestämd tid. Beroende på hur jag mår och vad jag kommer fram till så kan den vara alltifrån ett par dagar till...ja, det får ta den tiden det tar helt enkelt.

Ha det fint så länge, så hörs vi snart!


                                        Massa kramar/sara


Efterlängtad problemlösare

Glitzy har tagit in en för mig efterlängtad problemlösare: "zipholder" En slags snodd som låser fast dragkedjan i gylfen som hela tiden envisas med att hasa ned. Inga fler "öppna ladugårdsdörrar" med andra ord. ;)
Levereras i 3-pack och kostar futtiga 39 pix. Här kan du läsa mer om produkten samt beställa den.


                                       


                                               /sara

första gången...

Okej, detta känns ju lite udda måste jag erkänna. För första gången så kommer Philip sova i min lägenhet utan att jag är hemma. Detta är ett stort, jäkla steg för mig. Jag brukar alltid se min lya som något väldigt privat och har haft förbaskat svårt för hela sambo-grejen (Nej, han är inte påväg att flytta in permanent) däremot så har jag inga som helst problem med att vara kombo med någon. Jag har bla bott i kollektiv tidigare. Konstigt det där...

Hemmet är för mig så privat att jag inte ens velat lämna tidigare pojkvänner ensamma med mina päron hemma. Fast det är nog mest paranoia. Jag är rädd att mina päron skall börja berätta pinsamheter från förr som man helst vill hålla för sig själv, haha. ;)

Men det här ska nog gå bra och förhoppningsvis så står min lägenhet kvar imorgonbitti när jag kommer hem igen. Jag får väl ta och börja lita lite på folk. Rättvist ska väl vara rättvist. Killen har ju låtit mig husera fritt i sin lägenhet då han har varit på jobbet...


                                           /sara

 


Det är som man inte har något liv!

Inom vården är man inte människa man är en robot som ska kunna ställa om sitt liv på några dagar. Från att man ska vara ledig en viss dag och jobba ett pass en annan dag till att man inte alls är ledig den dagen och att det pass man skulle jobba är borttaget.
Var är framförhållningen, vart är förståelsen för att man har annat utanför jobbet som påverkas av alla dessa ändringar?
Jag är så trött på mitt jobb just nu, och vill verkligen göra något annat. Men vad är det egentligen som jag vill göra och hur ska jag ändra på det så att mitt liv blir som jag vill?

Men annars är allt bra, ska gå och fixa i ordning mig för sängen nu.
/Malin

This is much more me!

För ett tag sedan så sålde ju jag min babyrosa miu miu cofferbag till en söt tös. Jag älskade och älskar fortfarande designen på cofferbagen men eftersom jag redan har en babyrosa väska (mulberry) + att jag upplevde att väskan var i största laget för mig. Så därför beslutade jag mig för att sälja den. Men nu så har jag hittat en mindre cofferbag hos "nettan" i en färg som tilltalar mig mycket mer än min gamla. Lite komiskt dock att den kostar som den stora varianten. Den åker definitivt upp på 2010 års önskelista.


                                     
                                     
                                     




                                     /sara

Sol ute.

Det får mig att tänka tillbaka på dagarna i värmen så vi kör ett sista bildinlägg för den tiden.




Det är inte till alla varma mackor som man får grillchips som tillbehör.


Här en bild från den sydligaste spetsen. Tyvärr var det lite dimma så man kan inte se Kuba i bakgrunden.


Julafton blev det thimat och sedan en drink på ett av de hotell kändisarna brukar bo på när dom besöker Miami. Som ni ser kan man ligga ner och dricka sin drink, kan kunde även avnjuta sin middag vid ett bord i poolen.

Sen bar det av hem, och det är inte alla resor

Man får sådant benutrymme att man kan ha dom raklånga och ändå inte nå fram...

/Malin




chanel tattoo

I vår och sommar så är det tatueringar som gäller iaf, enligt det Chanel. Det franska modehuset hade vid vår och sommarvisningen prytt sina catwalkmodeller rikligt i diverse tatueringsmotiv. Men oroa dig inte. Du behöver inte skaffa en permanent accessoar för att vara trendig. Chanel har verkligen tänkt på allt och lanserar nämligen en kollektion med liknande fejktatueringar som prydde modellerna. Kollektionen är döpt till "Les Trompe L’œil de Chanel"

Trompe l'oeil
betyder lura ögat...

                           
                              bild


                                                   /sara


back together

Sover man bort en hel dag för att man känner sig krasslig så borde man kunna(få) sova lite till för att bli bättre eller helst helt frisk. Men icke då. Nu sitter jag klarvaken, fortfarande dassig och försöker få tiden att gå med hjälp av film och läsa skvallen på nätet. Lyckades även smocka i mig en rejäl potion av resterna från tjejmiddagen. Så nu kommer jag antagligen vara vaken åtminstone 3 timmar till medan maten smälts. Great!

Har på flera ställen läst att Sienna Miller och Jude Law tydligen är tillsammans igen(?!) Ett av världens absolut snyggaste par då det begav sig...ja, innan Jude började fingra på barnflickan och tappa håret vill säga. Själv så tror jag sällan eller aldrig på repriser när det kommer till kraschade förhållanden där en av huvudingredienserna är otrohet.

Back in the days:

                            
                                  
                           
                             bilder: google



                                                  /sara
                

Någon mer som ska se?

Ni missar väl inte Johan Falk på tv4 som börjar nu?

Det värsta är bara att jag kommer till 90% somna i nyhetspausen om jag inte kan sysselsätta mig med någon. Men vad hittar man på kl 22.00 i 20 min utan att störa Mr O som troligen kommer försöka sova vid den tidpunkten.



Nu börjar det så vi hörs!
/Malin

Någon mer som ska se?

Ni missar väl inte Johan Falk på tv4 som börjar nu?

Det värsta är bara att jag kommer till 90% somna i nyhetspausen om jag inte kan sysselsätta mig med någon. Men vad hittar man på kl 22.00 i 20 min utan att störa Mr O som troligen kommer försöka sova vid den tidpunkten.


Bild lånad här!

Nu börjar det så vi hörs!
/Malin

H&M till värmen

Sitter och kollar runt på internetshopar. Blir så sugen på att vårshoppa även om det är långt i från väder för att börja använda något tunnare än vinterjacka ännu.
Hittade bland annan en söt klänning på H&M som jag tror jag klickar hem vart efter.

Tänk när man kan gå i bara klänning igen.
Hoppas verkligen det blir som förra året, att sommarvärmen tittar fram redan i början av April.

/Malin

sjuk

Det verkar som att gårdagens härliga tjejmiddag tog knäcken på mig: Jag har haft en enorm feberfrossa hela natten, ont i halsen samt illamående. Måste därför ställa in dagens träff med J som jag hade sett fram emot. :( 
Dagens aktivitet blir därför att krypa mellan sängen och badrummet. Nu är det väl ändå okej att säga: Det är synd om mig!"
Får hålla tummarna att resten av gårdagens middags sällskap klarade sig och vaknade upp friska och krya.


                                     /sara

 


Söndag och det går åt rätt håll!

Det är ju nästan så man jublar när man kollar på termometern och inser att det "endast" är -7 grader ute i dag.
Känns skönt att veta att man i alla fall kanske komer känna sina fingrar och tår när man kommer in från promenaden med Kapten.

Annars blir det bara att slappa i dag, inget planerat har vi utan vi ska nog bara ligga framför tvn/datorn och vara osociala mot varandra tills det är dags för sängen igen.

/Malin

Förra årets löfte...

Jag känner mig riktigt duktig och produktiv idag. Jag har fått en hel del gjort: handlat hem mat och godis till kvällen`s tjejmiddag, städat samt hunnit med ett frisörbesök och en välbehövd klippning.
Tänkte berätta lite detaljer runt frisörbesöket. Förra året (runt nyår -08) så kom min frissa och jag överens om att jag skulle dra ned lite på hårtvättandet, vilket har gått sisådär om ärligheten skall fram. Enligt min frisör så har mitt hår sådan kvalitet att det skulle räcka med 1 max 2 st hårtvättar i veckan, skulle det krisa så ska det räcka med en rejäl dos torrschampo. Håret kommer tydligen tacka mig i långa loppet(!?) Men det är lättare sagt än gjort att avstå från hårtvättarna för är det något jag är fåfäng runt så är det mitt hår. Att gå osminkad på stan är inget som direkt stör mig men att hasa runt med flottigt hår går fet-bort!


                

                      Nelly Furtado har världens snyggaste hår i videon say it right
                      ...antagligen nytvättat och nyfriserat också för den delen. ;)



                                                 /sara


2010-01-09

Lördag och om 40 minuter ska jag vara klar för avfärd. Vi ska ju i väg och kolla på ett hus nu på förmiddagen. Men än så har jag inte att säga om det för är mer för att bara titta än att köpa. Så inga förhoppningar om att det blir affär har jag.

Annars blir det som sagt tjejmiddag i kväll och innan det ska jag väl försöka göra lite nytta här hemma med.
Har inte ens vågat kolla på termometern ännu för räknar med att jag kommer låsa in mig och vägra gå ut på hela dagen om det är allt för kallt.

Nu får fan värmen komma tillbaka, för nu har alla julfirare och skidåkare haft nog med snö enligt mig.

Vi hörs när jag kommer hem så får vi se vad jag har att säga om huset.

/Malin

Yttligare en tid i lite varmare klimat.

Eftersom det tydligen går mer åt kyligare hållet än varmare utanför mitt hus så blir det här lite bilder från yttligare lite bilder från USA.


Ne det blev inte flera krokodiler utan ett av världens största märkesoutlet. På 5,5 timmar hann vi gå igenom ungefär 1/4 av affärerna. Tyvärr blev det inte mer än så då jag hade två mindre shoppingsugna karlar med mig.


Gatan vi bodde på


Å visst kom solen men det fortsatte blåsa en del..


Utsikt över havet från South beach park.
Otroligt påkostad och fin park men kanske ska tilläagga att ingen vanlig svensson bodde här.

Fredag!!!

Äntligen helg, ska bli så skönt med lite ledigt. Har haft en riktigt seg och jobbig dag på arbetet så ska bli skönt att sätta sig ner sen och inse att man är ledig till på måndag i alla fall.
Helgen är ännu inte så där jätte planerad, ska träffa Sara och Miss X på lite mat, sen ska jag även åka och kolla på en sak på dagen i morgon. Mer än så är inte inplanerat och det känns bra för jag behöver verkligen vila upp mig efter denna vecka på jobbet.

/Malin

Rapport till himlen

Jag sitter och tittar på den svenska miniserien "Rapport till himlen" En goding från -94. Riktigt skojig; hundvalpsöte Johan Widerberg, läskige Stellan Skarsgård och fullkomligt lysande Kjell Bergqvist. Kjell Bergqvist är utan tvekan sveriges bäste skådis. Så vansinnigt rolig!
Filmen kostade under 50 lappen hos ginza. Ett riktigt fynd! ;)

            
                 klipp: youtube


                                               /sara


Nu börjar ju detta bli löjligt!

Alltså helt seriöst; Nu börjar det ju bli löjligt kallt ute och inne med för den delen. Jag var ute och köpte lite godis nyss och frös som en nakenhund trots vaddering bestående av: leggins, mysbyxor, t-shirt, cashmirkofta, stickad kofta, fleecejacka, ullkappa, halsduk, mössa, vantar och uggs. Det verkar ju inte finnas någon hejd på kylan. Om detta är resultatet av hur vi har förstört ozonlagret och miljön så lovar jag att bli öveedrivet klimatsmart. Jag kommer att rota igenom både mina egna och andras soppåsar, aldrig använda hårspray, etc, etc...

                                  /sara

the proposal

I måndags så hyrde vi hem den romantiska komedin "the proposal" En riktig skitfilm från början till slutet. Skådespelarna överdrev både skådespelet och skämten för att tittarna verkligen ska förstå hur "roligt" det är(!?)
Filmen är dessutom nästan 1 h och 50 minuter men känns snarare som 550 minuter! Mina frågor är: Vem på expressen gav filmen 4 av 5 i betyg och hur i helvete tänkte han/hon då? För det ända positiva som jag kan komma på med filmen är att Sandra Bullock aldrig har varit snyggare...vilket iofs kan bero på att hon fick lite hjälp på traven av en viss hermes birkin som dinglade i armvecket större delen av filmen samt att hon kom dragandes på en bagage-serie från Louis vuitton i modell väldigt exklusivt!

Betyg:  av 5 möjliga

                     
                       bild: cdon



                                        /sara


När man inte kan sova...

Min kropp har gått och knäppat till sig. Egentligen så borde jag ha varit jättetrött konstant de senaste dagarna men nja...Det började i måndags då jag gick av det sista av helgens 3 arbetspass. Ist för att sova ut ordentligt så blev det bara ca 2,5 h sömn innan det var dags att sätta fart. Hade tänkt att kompensera det med tidig sänggång på kvällen och lång sovmorgon på tisdagen men icke. Philip och jag nattugglade fram till nästan halv 4 på måndagnatten/tisdagmorgon, gick upp kl 9 på morgonen. Sedan satte kroppen stopp. Jag däckade ca kl 21 igår kväll och vaknade utvilad kl 1 på natten. Med andra ord för att göra en krånglig (längre) berättelse kort: Min kropp har vant sig med lite sömn och konstig dygnsrytm!
...Bästa sysselsättningen inatt var då att sätta igång med lite nätshopping. Det blev allt ifrån kläder till cd-skivor. En av skivorna innehåller bla nedanstående låt med David Bowie.


Jaja, där fick ni en liten redovisning på vad jag har haft för mig de senaste dygnen! ;)

             
                klipp: youtube


                                                   /sara

Jävla nyinflyttade!

Min natt har varit en pest. Jag har en ny inneboende som lever fan så fort det blir tyst i huset. På något sätt måste jag göra mig av med denna. Kanske det kommer kosta filuren livet men det är faktiskt min sömn som rubbas och när den rubbas blir jag en otrevlig person på dagarna och det vill nog ingen runt mig ska ske.
Tur Mr O var här i natt så han kunde springa och skälla på filuren gång på gång, men tyvärr verkade det inte få den att vilja flytta utan senast halv 8 i morse hörde jag den stöka runt i köket.


Något i stil med den här fast säkert mycket skabbigare lär nog min inneboende vara. Har som tur är inte sätt annat än hans bajs ännu.
Förhoppningsvis är han död och begraven redan i natt.

/Malin
Bild lånad här!

Den nya babyn

Ni har ju inte fått sett henne, för den här gången är det en hos som fått flytta in.
Den blev bara en liten bebis från Usa men det beror mycket på att den väskan jag suktat efter ett tag nu inte fanns där som jag trodde. Men på något sätt ska jag nog få tag i den sötnosen också vart efter.


Väska: Betsey Johnson

/Malin

Tala är silver, tiga är guld...

Jag måste väl ändå vara en av de mest pinsamma människorna i världen. Igår tex så satt jag och Philip och pratade om dåliga julklappar och födelsedagspresenter. Och jag drog min topp 3-lista över "dåliga" presenter. So far so good. Tills vi ska sova på kvällen vill säga...Då klämmer han ur sig att han har 2 st paket till mig (Jippi! :D ) Kan ju säga att jag höll på att dö av pinsamhet då jag fick se att sakerna var 2 av de sakerna som fanns på min topp 3-lista som jag dragit för honom 2 timmar tidigare. Visserligen så tyckte nog Philip att det var lika pinsamt.

Tur för honom att jag lyckades släta över pinsamheterna genom att låta "stackarn" följa med mig på shopping och bjuda mig på thailunch idag, haha ;)


                                /sara

Jag vill fly!!

Man går där ute för att man måste, man fryser från topp till tå. Näsan känns som den är full av gubbar som frusit fast. Is sätter sig i hårslingorna och håret känns som en stor tova.

Varför i hela friden stannade jag inte i värmen! Svenska vintern kanske är fin, men fy fan va kallt, det är ju hemskt att behöva plåga sin kropp i denna kyla varje dag.

Så för att värma upp oss igen efter en lång promenad så tittar vi på lite bilder från julresan.

Billys swamp zoo


Träsk


Mr O:s nya vän


Sen fanns ju denna lilla Aligator som faktiskt var rätt söt.

Visste ni att man Musse Pigg finns på riktigt. Eller ja hans ättlingar i alla fall. Men varje dag blir en hel del av dom mat till dom krälande djuren hos Billy.

/Malin

Morgon morgon...

God morgon, eller god förmiddag kanske det ska vara så här dags. Ligger i sängen och kollar FB, och läser mail.
Solen skinner in genom mina fönster och man får en liten glädje känsla. Så blir nog snart att kliva upp och klä på sig så man kan gå ut och busa i snön med Kapten när solen är framme och det i alla fall känns något bättre med vinter än i vanliga fall.

Annars så ska jag bara göra lite små grejer i dag.
Jag ska bland annat för första gången i mitt liv fylla på torkarblads vätska i bilen. Varför kan man ju undra, och där är svaret för att det tar sådan förbannat lång tid när man ber någon annan göra det.

/Malin

2010-01-04

Så var det första dagen i vardagen tillbaka. En dag avklarad på jobbet och jag längtar redan till nästa långa ledighet. Som troligen blir först i sommar tyvärr men ändå.
Tur man i alla fall har en mjukstart och är ledig redan i morgon. Vad jag ska göra då vet jag ej, men tror det blir att lata mig så mycket som möjligt så jag inte kör slut på mig själv redan första veckan på året.

Nu ska jag laga italiensk pastasås med kyckling.

/Malin

Första redovisningen.

Det blev ju en del shoppat i Usa även om jag höll mig långt under budgeten jag satt upp. I alla fall första 4 dagarna innan jag visste om väskan skulle komma fram eller ej.
Men en del kläder blev det ju inköpt och här kommer några av dom.





Alla plaggen inhandlade på Forever 21. Den affären är bara bäst och den fanns i nästan alla köpcenter vi besökte.

/Malin

I dag blir det klappar!

Sista dagen på semestern. Känns tugnt måste jag säga, vill verkligen inte börja jobba i morgon speciellt inte med tanke på att jag ska börjar redan 6.45 och mitt dygn inte alls velat gå tillbaka till vanligt sedan hemkomst.
Jag kommer inte i säng förrän 3.00-4.00 och hör inte väckarklockan alls utan sover som en stock till 11.00.

Så Sara sötis om jag inte dyker upp i morgon vid 7 får du börja telefontrakasera mig ;)

Nu ska jag städa i ordning lite här för snart kommer Joakim och mamma på mat och lite julklappsutdelning.

/Malin

Årets första high & low...

Jag ska om ett par timmar iväg och avverka årets andra arbetspass. Men tänkte passa på och ge er årets första high & low-lista. :)


High:
Mms är ju så himla mycket roligare än sms. Äntligen så har Philip också fattat det nu. Och har därför börjat skicka allt ifrån gulliga självporträttsbilder till bisarra egenfilmade videosnuttar. Sjukt sött! :)

                                            

Low:
Jag har inte handlat något på årets rea och om ärligheten ska fram så är jag inte heller speciellt intresserad av att trängas inne på gina tricot eller ens hm. En rea som jag däremot hade velat gå på är mq`s vip-rea som jag fick inbjudan till. Den startar kl 8.00 imorgon. Tyvärr så missar jag den pga av jobb. :(

               


Bilder: google


                                              /sara
                            

Mer Miami

I väntan på att Mr O ska komma hem från innebandyn så vi kan åka till hans mor, slänger jag upp lite mer bilder från resan.


Miami slott. Fast i nutiden var det visst ett hotell och en golfresort


Hamnen i Bayside


Och sen en bild jag inte ens visste fanns...


Hard rock Café i Bayside
Bayside är verkligen värt ett besök om ni ska till Miami. Fin havsutsikt som trängs med massa märkes affärer.


En glad Mr O efter att han övertalat sin flickvän att få fotas tillsammans med "häxträdet"


Mr O avslutade ännu en shoppingdag med en liten öl.


/Malin


Full fart.

I dag ska det hinnas med att inhandla lite små saker till morgondagen. Har inte riktigt allt hemma som jag behöver för det jag ska tillaga.
Efter det eller framåt kvällen ska vi bege oss ut till Mr O:s mamma på middag och sen ska dom väl ge varandra julklappar antar jag.

Det är väl i kort vad som händer hos mig i dag.
Vad ska du hitta på då?


En liten bild på stranden precis i övergång dag/kväll.

/Malin

Hemskt men sant.

Innan vi åkte till Florida fick vi reda på att där fanns en del underliga lagar. Deras lagbok behöver helt klart uppdateras en hel del, Eller?!




  • Samlag får endast förekomma i ställningen Missionären
  • Att duscha med någon av motsatta könen innan man är gifta är straffbart
  • Du får inte sjunga på allmän plats om du bara har badkläder på dig
  • Efter 06.00 är det olagigt att fisa på allmän plats
  • Det är förbjudet att åka Skateboard utan licens
  • Mannen får inte kyssa sin hustru på brösten
  • Oralsex är strängt förbjudet
  • Att somna under en hårtork är olagligt och kan ge böter
Hur tänkte vi i val av resemål.

/Malin
- Yes enklare att hamna i finkan kan det ju inte bli....

Finaste traditionen

Jag har precis tittat färdigt på "Ivanhoe" Ni vet Sir Walter Scott`s romantiska klassiker. Jag har så länge jag kan minns, suttit bänkad på nyårsdagen för att se denna underbara film. Och likt förbannat så väljer han fel tjej varje år och jag gråter som en baby. Den här tv-klassikern är tusen gånger viktigare för mig än vad Kalle anka på julafton någonsin har varit.
Ni som aldrig har sett "Ivanhoe" behöver varken misströsta eller vänta till nästa nyårsdag. Den finns att köpa som dvd hos cdon nu.

God fortsättning på er! <3


                       


                                    /sara

Nytt år och nya planer

Första Januari, fan vad det förra året gick fort. Men nu tar vi nya tag. Det är som sagt ett nytt år och då blir det en ny start. Det finns en hel del som jag ska försöka ändra på under detta år och vi får väl se vad som blir som jag hoppas.

Bland annat har jag redan nu en stor plan för vad jag ska tillbringa min sommarsemester med.

Nyårsafton i går, besökte mamma som fyllde år på dan och åt bullar. Sen på kvällen bar det av hem till Kim och Mattias på middag. Tre rätters blev det så var verkligen inte ila. Smakade hur bra som helst. Sen var väl meningen att jag skulle vara nykter och köra hem men så blev det inte riktigt. Utan vi blev kvar över natten och där av anledningen till att ni inte hört något från mig förrän nu.

Bilder blev det dock inga för av någon anledning låg inte alls kameran i väskan som jag trodde, utan den låg snällt på skrivbordet här hemma.
En riktigt trevlig och lyckad nyårsafton. Tack alla närvarande för en trevlig kväll/natt.

/Malin

Nytt år och nya planer

Första Januari, fan vad det förra året gick fort. Men nu tar vi nya tag. Det är som sagt ett nytt år och då blir det en ny start. Det finns en hel del som jag ska försöka ändra på under detta år och vi får väl se vad som blir som jag hoppas.

Bland annat har jag redan nu en stor plan för vad jag ska tillbringa min sommarsemester med.

Nyårsafton i går, besökte mamma som fyllde år på dan och åt bullar. Sen på kvällen bar det av hem till Kim och Mattias på middag. Tre rätters blev det så var verkligen inte ila. Smakade hur bra som helst. Sen var väl meningen att jag skulle vara nykter och köra hem men så blev det inte riktigt. Utan vi blev kvar över natten och där av anledningen till att ni inte hört något från mig förrän nu.

Bilder blev det dock inga för av någon anledning låg inte alls kameran i väskan som jag trodde, utan den låg snällt på skrivbordet här hemma.
En riktigt trevlig och lyckad nyårsafton. Tack alla närvarande för en trevlig kväll/natt.

/Malin

RSS 2.0