från gårdagens garderobsrensning...

Här är gårdagens skörd som ska flytta ut från min klädkammare! Ut med det gamla in med det nya! Så med andra ord så har jag jag nu en god anledning att fylla på mitt skoförråd och ett par nya jeans skulle inte heller sitta fel.
Nu i helgen så ska jag även försöka ge mig in bland de övriga klädgömmorna och bland väskorna och gallra. Det sistnämda kommer bli svårt. Har lite svårt att skiljas från väskor även om de inte har används på tid och evigheter. Brukar köra med 1 års regeln där... dvs att har den inte används på 1 år så åker den!
Är dessutom i behov av tips om hur man förvarar sina väskor på bästa sätt. För nu så ligger de bara och trycker i stora flyttkartonger. Har nämligen ingen möjlighet att ställa upp dem i lägenheten i nuläget, då de tar för mycket plats.

  
Dessa saker ska ut på blocket inom en snar framtid...



                                                            /sara

AA-feber!

Ni glömmer väl inte bort att nelly har 20-25 % rabatt på american apparel sortimentet nu i helgen. Fredag kl 18.00-söndag kl 23.59 30/3
Passa på att skaffa den hypade fodralklänningen med djup urringning i ryggen som budgetkedjorna kopierar så hejdlöst just nu. American apparels övriga basplagg går inte heller av för hackor ;)

                                                      /sara

ordning och reda

Vaknade kl 8 idag, lite för tidigt om du frågar mig. Hade inte haft något emot att sova ett par timmar till. Men kan man inte somna om så...Kommer med största sannolikhet sova gott på eftermiddagen ist.

Idag så hade jag tänkt ta ett par tag i mitt bortglömda hem: dammsuga, torka golv, putsa badrummet och sist men inte minst gallra i klädkammaren. Jag gör det med jämna mellanrum. Det som åker ut skänks bort eller hamnar ofta på blocket. Får se hur det blir efter dagens omgång.
Har den senaste tiden funderat på att göra en Malin. dvs att ha ett helt dressingroom, eller iaf ett halvt. Ena halvan av vardagsrummet står ju typ ekande tomt. Tåls att tänka på iaf.
Något som jag borde skaffa är snygga förvaringsboxar till klädkammaren. "house of hedda" har grymt snygga sådana. Har plockat ut några godbitar här nedan.

image271image272





                                           /sara

Härligt

Är så skönt ute. Jansson och jag har startat dagen med en härlig långpromenad. Är så skönt att bara ha sin egen vovve hemma för då slipper man känna sig elak emot den andra när man tar med sig Jansson på pomenad.

Solen skiner, är väl några minus men det märkte man inte i dag utan var riktigt skönt att gå.

Som jag sagt innan börjar ju mitt nya liv från i dag så har börjat dagen med en äggrik frukost, känns bara som denna diet kommer ge ett ordentligt problem. GASER! Eller kanske är det en myt att man blir gasig i magen av ägg, men det lär väl märkas.

Nu till det jag egentligen startade datorn för att visa.

image270

Jag berättade på bloggen tidigare (kan ha varit den gamla bloggen) att jag skulle få en bikini med döskallar från Halens i början av April. Men den kom redan i går, vet inte ens om jag gillar den ännu. Fast vad gör det, den kostade mig endast 100kr med alla rabatter jag fick.

//Malin

Blommor!

Att blomstermönstrat kommer slå stort under våren och sommaren är det väl inga tvivel om. Syns redan på kjolar, klänningar, blusar mm. Själv så slog jag till på en blommig väska idag. Har gått och funderat på den ett tag nu. Har haft lite svårt att bestämma mig för om den är snygg eller ej. Så jag bestämde mig för att den var fulsnygg helt enkelt. Utmärkt som slit och släng väska i vår och sommar.

Ikväll så blir det våfflor med glass och filmen "american pie 2" (kanal 6 kl 21.00) Har sett den ett antal gånger men gillar den. Den matchar min sjuka humor perfekt! =D

image269
Min nya favoritdetalj: avtagbar axelrem.


                                                    /sara


         

Ja det närmar sig.

Efter en jobbig förmiddag på jobbet och ett p-möte bar det av till City gross, där inhandlades start maten för mitt nya liv.
Inte billigt att gå på diet det är säkert, handlade mat för över 1000kr och då är det bara för helgen och torsdag o fredag nästa vecka. Sjukt?! Ja jag vet.
Men jag har lovat att ge det en ärlig chans om 14 dagars öppet köp på dietprogrammet har man så utan minsta resultat innan dess går jag ur.

image268

Ett helt köksbord med mat blev det, och visst gjorde nog storpacken av kött och fisk en del till att priset steg i skyn.
Blev även en Plaza kvinnan tidning så den ska jag ta och koppla av med nu tillsammas med en god burk päron loka.

//Malin

gårdagens shopping...

Hade tänkt och redovisa den redan igår eftersom den inhandlades då men bloggen krånglade big time så det var bara och gilla läget...
Hittade en ursöt, svart minikjol med guldknappar. Den tillsammans med ett vanligt, enkelt vitt linne kommer nog användas en del när värmen behagar att komma.
Det köptes även lite smått och gott som behövdes fyllas på hemma: ett kit med bomullspinnar mm, ansiktsrengöring och budgetörhängen.

image266
Ett stycke musikant (mus-i-kant) haha ;)



                                                    /sara

Ny vändning i livet

Ja då var den enda lediga dag man hade denna vecka snart över.
Har i och försäg haft en rätt trevlig dag. Frida var ju här någon timme på förmiddagen så man fick snacka av sig lite. Sen kom J och vi har suttit hemma och tagit det lungt ätit korvstroganoff och galit som två tondöva gamar till singstar.

Jag verkar dessutom vara den enda som missat att det är fotbollsmatch mellan Sverige och Brasilien i dag, här sprang man till tvn vid 21.00 och skulle knäppa på tv3 för att se topmodel och upptäcker att Sverige faktiskt är på tv. Märks att mamma och Joakim inte är hemma för då hade det varit det enda som det pratas om senaste veckan.

Men nu till det jag egentligen gick in här för att berätta. Efter allt påskgodis och all mat så känner jag mig svullen som en gris och hur mår man bra när man känner att magen vuxit flera cm senaste veckan?
Nu vet jag att minst en person (Sara) kommer säga att jag inbillar mig. Men hur det än är på den fronten så bestämde jag mig för att gå på en av mina roliga/jobbiga dieter igen. Så i dag har jag spenderat en hel del tid framför datorn för att ta fram den som känns mest passande för stunden.
Och nu har jag fattat ett beslut, från och med fredag börjar mitt nya liv.
Här ser ni det Gi viktkoll. Expressens "viktväktarna" ska här provas, älskar ju att testa dieter för att hitta så många fel som möjligt så detta ska bli kul.
Ska i alla fall ta bort pastan, potatisen och riset tillfälligt och välkomnar nu allt grön.
Målet är att gå ner 9 kg till Usa resa. Vet att många säkert tycker 9 kg var att ta i men målet är högt så blir jag av med 3kg är jag mer än nöjd :D
Kan till och med berätta för er att GI Viktkoll var enda klubben som jag kollade som man fick vara med i och gå ner under ett normalt BMI. Så detta var enda klubben som tillät mig gå ner mer än 3 kg.
Så där är redan deras första fel, inte kan det vara okej att låta folk gå ner till anorexia vikt?!
Andra dåliga saken hittade jag direkt när jag kom in på min sida, för laktosintoleranta är det minst 10 gånger svårare att följa deras diet än för andra. Detta på grund av att de inte tagit fram ett enda laktosfritt recept utan att man då får räkna och krångla själv för att få till bra sammansatta måltider. Och ibland går inte ens detta då alla laktosfria produkter inte finns med i deras livsmedelsebank.

Ne nu ska här planeras inför veckohandlingen jag ska göra i morgon som start på min jakt att bli fit till beach 2008.

/Malin

¤#¤%¤&=)(&(!#%%/&%

Okej, nu så har jag utan något direkt givande resultat suttit och försökt lägga upp inlägg efter inlägg här på bloggen. Den har tam-mej-fan krånglat större delen av kvällen! Ganska störit! Så blev jag arg!? Nej, nej, nej, Jag blev skitförbannad och ville helst hiva ut min oskyldiga, lilla bärbara genom fönstret. Men då hade det sannolikt inte blivit något bloggande alls på ett bra tag framöver!
Nöjde mig ist med att gå loss på en stackars schwarzwaldtårta som jag inte ens orkade vänta på att den skulle tina. Hetsätning då den är som bäst! skyller på blogg.se då jag skriver in mig på hälsohemmet inför beach 2008!

image264
och detta gjorde jag all by myself


                                     /sara

Denna hemska beslutsångest

Satt på jobbet förra torsdagen och en arbetskamrat som säljer Oriflame visade mig att dom denna månad har med en väska i katalogen (hon vet hur väsktokig jag är).

image263

Så nu är den svåra beslutet om jag ska köpa väskan på bilden eller ej? Den kostar inte ens 200 kr så egentligen är det inga pengar man kan liksom inte bestämma mig för om jag ska satsa på den här och en lite billigare till eller om jag ska slå på lite större och köpa något lite dyrare.

Till något helt annat. Får beklaga att inläggen dröjt i dag men har varit otroligt svårt att komma in på bloggen pågrund av uppdateringar i systemet.

/Malin


Alcudia

image262
bild: ving

Äntligen så är min vårresa bokad! Härligt! Om lite mer än en månad, dvs i början av Maj så befinner jag mig på Alcudia, Mallorca. =D
Känns härligt att ha något att se fram emot då sommaren känns avlägsen.


                                                 /sara

                                             


Bloggare två fyller i ego-listan.

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: småirriterad men samtidigt glad (är ju ledig från jobbet så)
Favoritgodis: choklad. Annars är väl snacks godare än godis enligt mig.
Är det nåt du absolut inte äter: ja det finns nog mycket men vita bönor är det jag kommer på nu.
Kläder just nu: Mysdress
Musik just nu: Ingen hör bara surret från den förbannade datorn
Vad sa du senast: hej då vi hörs! (Frida var på morgonbesök)
Favorit-hangout: min säng
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Tror inte det blir annolunda så vill stanna här och nu.
Fisk eller badkruka: badkruka.
Saft eller alkohol: Loka
Hur många kuddar sover du med: Just nu 3 st.
Favoritväder: Sommaren utomlands, när solen lyser och det är närmare 30 grader än 20.
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: Mobil, favoritväskorna, O, Jansson och sudukoböcker.
Spelar du nåt instrument: nej, men spelade gitarr när jag var ca 8 år.
Morgon- eller nattmänniska: Kvällsmänniska
Sparare eller slösare: Hmm var nog en spara men blir mer och mer slösande från min sida
Bästa film: Oj finns ju för många bra för att nämna en.
Tror på liv på andra planeter: Ja
Kommer du ihåg din första kärlek: Klart man gör.
Är du fortfarande kär i honom: Nej inte det minsta.
Har du några homosexuella vänner: Hmm det där är en svår fråga, för jag är inte säker. Men ingen som talat om det för mig i alla fall (men har mina misstankar gällande en av dom)
Tror du på mirakel: Självklart
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja då
Har du en besatthet? Shopping, väskor och god mat.


/Malin

ego-lista!

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött pms-monster/barbapappa ;)
Favoritgodis: kombon choklad och nötter
Är det nåt du absolut inte äter: lever, ål, och andra konstiga köttprodukter
Kläder just nu: mysbyxor och def leppard tröja
Musik just nu: lydias debut skiva: "gloria can`t dance"
Vad sa du senast: inga barnvänliga ord ;)
Favorit-hangout: mitt hem
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: trivs bra i nuet
Fisk eller badkruka: badkruka.
Saft eller alkohol: vatten
Hur många kuddar sover du med: sju
Favoritväder: 20-25 grader varmt och sol.
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: låt oss hoppas att det aldrig händer, skulle få beslutsångest.
Spelar du nåt instrument: nej, men fiol vore trevligt att kunna spela.
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare: båda
Bästa film: har många men "Den gröna milen" är bra.
Tror på liv på andra planeter: Ja, varför inte!? 
Kommer du ihåg din första kärlek: hur skulle jag kunna glömma...
Är du fortfarande kär i honom: nej.
Har du några homosexuella vänner: inte som jag vet om iaf, tyvärr ;)
Tror du på mirakel: absolut
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja
Ser du dig själv som tolerant mot andra: jag försöker!
Har du en besatthet? godis och shopping.




                                                         /sara


Hej! Jag heter Sara...

Hej! Jag heter Sara och är en pms-kärring! Och nu talar vi om den värsta sorten, dvs den som inte bara är det i en kort period per månad utan är smågrinig jämt. ( Cruella de vil`s bortglömda syster...)
Hittills så har jag lyckats hålla mitt dåliga humör hyfsat i schack på bloggen...Antagligen därför som det inte kom något vettigt inlägg från min sida här igår. (sorry)
Igår så bestämde sig min nya, rosa telefon för att dö. Eller iaf mikrofonen på den. Så det blev till att välja mellan att skicka den på lagning på obestämd tid eller pengarna tillbaka. Det blev det sistnämda. Så utan telefon men två klädesplagg rikare så var jag ganska sur igår. Tyvärr så verkar det dåliga humöret stannat kvar även under natten.
Här är några saker som skulle göra mig gladare/snällare för stunden:

1: Ett oväntat högt lönebesked med posten idag.

2: Att all jä**a snö försvinner

3: En dvd-box så jag kan plöja avsnitt efter avsnitt av min favorit tv-serie.


 
shoppades igår i humörsbehärsknings-
syfte.



                                                                     /sara


Löning

Ja äntligen är det dags för den härliga lönen att komma in på kontot.
Denna månad har jag verkligen längtat efter den för behöver få shoppa lite snart och man vill ju helst inte norpa allt från sitt sparkonto bara för att man är en dåligt betald vårdare.
Ne när det kommer till att gå in och plocka pengar från sparkontot då går gränsen, det gör jag endast när jag verkligen måste. Sen finns det ju kredit med så det man ju alltid utnyttja lite för att fördela shoppingen lite jämnare över varje månad.


Ne nu måste jag ta och fixa lite här hemma, för ska ju som vanligt i väg och jobba om några timmar.

/Malin

Nu ger jag upp!

Nu så ger jag upp! kastar in handuken! etc...Hade tänkt att jag skulle slumra tidigt ikväll men inte då. Har legat en bra stund och vridigt och vänt på mig i sängen, men kan verkligen inte somna. Störigt som tusan!

Kom på att jag inte redovisat hur man kan äta "flytande godis", som jag lovade att jag skulle förklara tidigare idag...
Jag hade aldrig tidigare hört talas om något som kallas för "chokladfontän" inte förrän igår iaf... Min kompis tyckte att vi skulle premiärköra hennes chokladfontän som hon hade fått i julklapp innan utgången och så fick de bli.
Så himla skojig pryl! Totalt onödig egentligen, men ack så kul! Fontänen "pumpar" smält choklad och sen så doppar man godis, frukt eller valfritt tilltugg i fontänen. Vi valde marshmallows. Så låt oss säga att det var ett "glatt"  chokladproppat sällskap som försvann ut i norpa igår ;)

     
Samling runt chokladen!
 
på palace...


                                                                      /sara

Björn tipsar...

Här kommer tips på hur man smälter påskmaten och spar tid, på en och samma gång...


klippet är hämtat hos youtube

Anna skippers mardröm...

Jag har inte så stor koll på hur mycket godis som äts per person i sverige men kan nog säga att min familj höjer snittet/skalle ganska duktigt. Utan att överdriva kan jag säga att det lätt fanns över 20 kg godis hos oss i påsk!
Stor familj!? Nej, de som får ägg är jag och mina 2,5 brorsöner. (Den ½ är egentligen inte mammas barnbarn men hon envisas glatt med att köpa, julklappar, födelsedags,namnsdagspresenter och självklart påskägg till honom också)
Igår så åt jag godis i både fast och flytande form. Hur det där med flytande form gick till återkommer jag med senare under dagen ;)
Något måste ju helt klart vara fel då 6 och 7-åringar inser att det är mer godis än vad de kommer klara av att äta.
Så om det var svårt att få tag i godis över påsken i norpa så fanns stor del av sötsakerna hemma hos oss...


image246
Dessa bamse-ägg väger ca 10 kg st!

     
Förmodligen Anna skippers mardröms-projekt...




                                                        /sara

Glad påsk.

I dag har det verkligen varti full fart.
Vid halv tio åkte vi inte till stan för att O skulle hinna köpa något snyggt att ha på sig på tisdag.
Sen bar det av till hans mor för lite förmiddagskaffe och smörgås. Va riktigt gott och trevligt hade vi med.

Ja sen va det ju bara att åka raka vägen till mamsen och Janne för lite mat. Riktigt gott, och Malin fick smaka ål för första och sista gången. Var även otroligt trevligt sällskap. Speciellt kul var det att få träffa Jannes dotter med, vi får hoppas att det bli någon trevlig sammankomst snart igen.

Tack Janne för lotterna, har redan vunnit 20 kr på keno, vi får se om det blir mer sen när lottot avgörs ;)


image240
Påskägget från mamma (önskar man det största så får man det med). Här är det dock påfyllt med påskgodiset jag fick av O också.
Tack till er båda och tack mamma för tian lotten med för nu har de 10kr jag vann blivit 20kr genom en ny lott.

Så hittills har Malin tjänat 40 kr.

           


// Malin

Tillägg: 27kr i vinst på lotto2 med, man kan ju bli rik på påsken.

full rulle...

Jag är hur trött som helst just nu, fast jag egentligen inte borde vara det. För gårdagen var grymt lugn: lång eftermiddagsfika hos "fräcka frökens" och sen hem till soffan med mitt rosa, gulliga påskägg som jag fick av Marcus.
Gjorde liksom säkert en halv miljon av de svenska folket gjorde igår- tittade på "let`s dance" men orkade tyvärr inte fullfölja spektaklet utan somnade gott någonstans mitt i programmet...

Idag så är det full rulle därmot:  luggklippning hos frisören om en stund, hem till mina päron straxt efter lunch för att äta, träffa goda vänner på kvällen och om jag orkar slå på stort så blir det kanske även utgång...Vi får se!

Jag avslutar detta inlägg med att citera Morgan Christoffersson, karamellkungens vd:
här hittar du hela artikeln.

"Man köper inte godis för att vara nyttig utan för att det är gott. Vi försöker inte vara hälsosamma."

image239
påskägg från Marcus: ett rosa, gulligt, ägg i tyg...



                                             /sara

påsklov!

Då har även jag vaknat till liv, eller knappt...går fortfarande på sparlågan, brukar vara så då man avslutat veckans sista natt-arbetspass ;)
Men f.r.o.m idag så började min påskledighet- UNDERBART! Ser fram emot ett par riktigt lata dagar innehållandes: umgås med nära och kära, äta god mat, ha annat än arbetskläder på sig ;) och sist men inte minst äta sjukt mycket godis! Jag anser att man aldrig blir för gammal för påskägg. Tycker att det är en mysig gest att få/ge bort  ett påskägg. Gärna ett gulligt, glittrigt ägg ;)
Jag tjuvstartade visserligen mitt påskfirande igår: pappa var och lämnade en påskpresent i form av en ny nalle. En rosa liten godbit, lika rosa som bloggen ;) Japp, jag vet: Jag har världens snällaste pappa och mamma!
...fortsatte firandet på jobbet där jag hade godis-orgie. Chefen hade nämligen varit förbi och lämnat en påskhälsning bestående av: romerska bågar och små godis.

image237


                                                Glad påsk önskar: Kingsize ägget och Sara

                                


Rutigt

Som alla säkert vet är ju mönster väldigt inne nu och helst mycket mönster.
Själv gillar jag randigt rätt mycket, rutigt är nog mindre jag men när det gäller dessa skor är det bara för snyggt.

image234       
Skon kommer från Asos.

Tror den skulle göra sig riktigt fin till min svarta klänning från American Apparel.
Dock så kostar skon 3318,52 kr.
Så som det ser ut i dagsläget så får den drömmen förbli en dröm.
Samtidigt så tror jag nog klacken är något för hög för mig, beställde ju ett par ankelboats från asos där klacken såg mycket mindre ut än den på bilden ovan. Och den klacken visade sig vara närmare 15 cm och max 1/2cm bred.

/Malin

PB tillbaka

Åhh vad jag längtar. Vet egentligen inte om jag tycker programmet är så bra längre men det är som en drog, jag bara måste se det.
I alla fall 31 Mars är Prison Break  tillbaka på tv3 igen, härligt.

image233
Bilden är hämtad från TV3.se


/Malin

Långledig..

Eller lång och lång men i alla fall ledig 3 dagar nu. Ska bli så skönt att bara få vara hemma och försöka att ta det lugnt och inte stressa.
Det var ju i alla fall vad man hade tänkt sig men fy för föräldrar i bland. Syftar inte på mamma nu för hon kan ju det där med att planera väldigt bra, hon frågade redan i januari/februari någon gång om vi skulle komma och äta påskmiddag där.
Ja så man hade ju tänkt att va skönt då blir det lugnt och ingen stress, men så var det inte. För när Mr O kom i går så var det ju mycket mer som måste göras denna helg. Han ska hjälpa sin pappa i stortsett varje dag, och det är väl okej för det är ju inte som jag behöver göra. Men sen kom det fram att han sista dagarna bestämt med sin mamma på lördag med. Så nu ska vi hinna till stan för att han skulle shoppa något och sen ska vi till hans mamma. Detta ska vi hinna med innan vi ska vara hos J klockan 14.00.
Jag är redan stressad och då är det inte lördag förrän i morgon. Blä för denna storhelgs stress som alltid ska vara. Att folk inte kan försöka planera lite bättre.

Och som om detta inte var nog så har min hund blivit galen, för tredje natten i rad så har han fått för sig att man inte ska sova på nätterna utan att det är bättre att leka då. Så i natt vid 5.00 var det dags igen, en liten Jansson som kommer och slår på mig med sin tass, åhh jobbigt är ju första tanken. Så bestämmer mig för att han ska få gå ut i fall han behöver uträtta något behov.
Vi går runt där ute några minuter sen kommer han med sin förbannade tennisboll i munnen, svansen viftar som bara den och ja det är dags att leka i natt igen.

image230
                                             Ne han är inte alltid så här vaktande utan oftast är han rätt söt.                                                    
   Ögonen säger allt.


/Malin


till blåkulla...

Idag så skall ju alla häxor och påskkärringar flyga till blåkulla. Jag skulle nog idag med mitt humör kunna räknas till de förstnämda-häxorna. Egentligen så var jag ju fullt medveten om mitt mardrömsscenarion redan då jag gick hem från mitt arbetspass imorse...
Klockan 11.30 så vaknade jag av att dörrklockan ringde, inte en signal som man skulle kunnat ignorera och somna ifrån, snarare oavbrutet ringande. Fick gå upp och öppna. Två glada påskkärringar stod där och ville ha någon slags belöning. (pengar, godis etc) Så sur som jag var då så passade jag på att skicka de gamla bananerna, som annars skulle åkt i skräppåsen idag. (bruna) Kanske inte riktigt vad påskkärringarna hade tänkt sig: varsin brun, mosig, rutten banan...

image229
Den här häxan (moi) hade iaf velat ha med sig denna
godbit, "baby coffer bag" till blåkulla.
Finns hos asos


                                                                                 /sara

Måns <3 Marie!

Idag så kan man i många av landets tidningar läsa att Let`s dance-Måns Zelmerlöw och A-teens-Marie Serneholt numer är ett par. De träffades via Måns manager och nyheten är även bekräftad från Måns sida. Gulligt par men kan inte låta bli och tycka synd om Måns ex-flickvän...

image227
bild: aftonbladet

                                                        /sara

Budgivning!

Budgivning, är precis vad jag och Malin har pysslat med denna snöslaskiga tisdags-eftermiddag. Och nu pratar vi inte om ebay utan facebook.
Japp, Malin hittade en funktion som heter "owned" där du kan köpa och sälja människor alternativt ge bort dem i present. Livsfarligt kul och underhållande, ända tills vi upptäckte, att för oss helt okända män började "köpa oss"


Sara: Öppna plånboken! Jag vill inte vara "ägd" av någon främmande man!

Malin: Ja, ska ta och ordna upp det där, för jag har hur mycket pengar som helst, eftersom jag själv har blivit köpt.
Jag slog på stort nu och köpte tillbaka dig för 30.000. Hoppas han är fattig nu så han inte har råd att köpa dig igen.
Fick du paketet på "owned"?

Sara: Va, kan man skicka paket också? Vad skickade du?

Malin: Jag gav bort X till dig. Hoppas att det kom till dig så inget pervo fick henne gratis!


image226
2 bönor till priset av 1 ;)


                                                         /sara


En höjdare!

Igår så hade 100 höjdare säsongs-start. Själv så missade jag det eftersom jag somnade på barnvänlig tid igår.
Här är iaf ett gammalt klipp från samma tv-serie.
Urhärliga Pontiak visar hur sexig dialekt vi har här i norpa. ;)


hämtat hos youtube

                                                                /sara

Äntligen.

Ja då har man i alla fall tillgång till en dator någon timme nu då.
Så tänkte passa på att slänga upp några av bilderna på det som inhandlades i söndags.

image224
T-shirt från H&M och Cardigans från Gina Tricot.

Och här kommer en bild på det som köptes till lillebror i namnsdagspresent. Tur han inte läser bloggen då han har namnsdag först på torsdag.


Inköpta på H&M

Är klubbvecka denna vecka på H&M för er som missat det. 10% rabatt på köpet :)

/Malin


Tillbaka i normal dygnsrytm...

Då var jag tillbaka i den normala dygnsrytmen igen. Vaknade ganska tidigt men ändå utvilad. Härligt!
har på förmiddagen hämtat ut mitt paket från forever 21. Och jag slapp betala tullavgift! Vilket jag nästan hade räknat med att jag skulle få göra, då folk i min omgivning som är vana(re) nätshoppare hade skrämt upp mig...
Varorna verkar helt okej, so far...Dock så är jag lite skeptisk till den randiga tröjan som visade sig vara magkort, har ju tyvärr ingen tvättbräda och visa upp...

image222

image223


                                                         /sara

Budgetshopping och nudlar.

Trodde verkligen inte att jag skulle behöva se mer snö och slask innan sommaren. Men tji fick jag...
Hade jag ägt ett par gummistövlar idag då jag sprang iväg till mitt lunch-möte så hade de garanterat åkt på.

Nog pratat om väder, redovisar istället min budgetshopping: Det blev en grå fodralklänning i bästa AA-stil. Hoppas bara att den är i någorlunda kvalitet. Och en svart tröja med mc-stuk.
Nu ska jag äta wokade grönsaker och nudlar från spicy hot. Mums! =D


image221



                                                                /sara


Tröst shopping.

Helgen har verkligen inte varit något att jubla över.
Hemska arbetspass och ingen energi alls till att göra något åt det. Jag måste nog leta nytt jobb för inser mer och mer att jag inte kommer orka med det här i längden.
Avskyr att inse att jag inte kommer fixa en sak men i det här fallet är det så hemskt att man verkligen inte kan föreställa sig hur förrän man varit där.

I alla fall, som om detta inte vore nog. Fick jag i går kväll det jag befarat, bekräftat. Mitt söta äpple (datorn) går inte att rädda. Utan nu står man i det jobbiga beslutet att köpa en ny eller ej.
Beslutat mig för att det måste bli en ny men det lär få vänta lite eftersom det sparas till Usa-resan nu och det finns massa andra saker jag måste köpa först.
Så tills dess blir det att stå ut med den här burken som man inte kan ladda upp kort på och mammas sega dator.

Hade tänkt ge er lite  bilder på vad som inhandlades i går när jag hade en riktig tycka synd om mig själv dag, men det får vänta tills tidigast torsdag då jag kan komma åt en dator att lägga in bilderna på.

Det är synd om mig...

//Malin

Björn till Belgrad!?

Vi kanske skulle ta och strunta i att skicka Charlotte Perelli till Belgrad och ist skicka detta blonda charmtroll...
;)


klippet hämtat hos youtube

status: knäpp!?

Haha, ändrade precis min facebook-status till: "Längtar efter måndag!" Kanske ska lägga till status: knäpp här på bloggen då. ;) För det är ju ganska knäppt, få människor går nog hemma idag och längtar efter att det ska bli måndag. Men jobbar man helgen så har man förhoppningsvis en efterlängtad ledighet och se fram emot.
Jag ska efter morgondagens inbokade möte försöka samla kraft och energi till en shoppingrunda. (super efterlängtad, lidigt av svår shopping abstinens nu i helgen.)
Ska bla titta efter en skjortklänning Hm. Min kompis Lisa har den i randigt. Och den är verkligen superfin, men själv så ska jag jaga den i vitt.

                                           image220


                                                     /sara

Pretty Betty!

America Ferrera,  tjejen som spelar huvudrollen i tv-serien "ugly Betty" är inte det minsta "ugly" utanför tv-serien.
Nej, tvärtom...
På bilden nedan vimlar hon tillsammans med Alexis Bledel känd från gilmore girls

image217               bild:
vecko revyn
image218Som Betty...bild: kanal 5



                                                               /sara

Fint linne...

Upptäckte nyss en internetsida som sålde en del fina kläder och accessoarer från kända märken som: rules by mary, replay, diesel, BZR, mf. Hittade ett vanligt, enkelt, vitt, baslinne som jag gillade...

                              image216
                                 linne från bzr finns hos brunos way



                                                                             /sara

pest eller kolera...

Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker är allra värst och tråkigast med att tvätta men det lutar åt "slutgörat" Dvs när all den vikta tvätten skall in i garderoberna, klädkammaren, byrån eller upp på klädstången. Upplever det som ganska jobbigt faktiskt. Men nu så är tvättandet snart avklarat och jag kan ägna mig åt roligare saker =)
Nästa punkt på schemat- äta! eller nästan iaf, först var det tvätten ja....

                image215
              Tack och lov så krympte 4 påsar smutstvätt ner till 3 st med ren och vikt tvätt ;)




                                                                       /sara

Trött och sliten

Nu var man i alla fall hemma och i dag ska jag inte göra något direkt ansträngande mer.
Köpte med mig cosmopolitan hem och tänkte lägga mig i sängen och läsa och smaska choklad.
För i helgen lär jag inte få tid för mig själv, bara massa tråkigt jobb.

Va ofräsht det är med hund ibland på tal om något helt annat. Gav min lilla sötnos ett grisöra för så där 10 min sedan och ja nu har han smaskat i sig det. Snäll som han ofta är kommer han och vill tacka, och hur tackar han då. Jag inte på det sätt jag skulle vilja i alla fall, utan kommer upp i sängen och precis när jag ska pussa honom på nosen rapar han rakt i ansiktet på mig.
Tack för den!

Tyvärr har inte min bror lyckats laga min dator än, så räkna inte med allt för mycket aktivitet på bloggen från min sida i helgen, får vara glad om jag kommer åt en dator att kolla min mail i från.
Och som det ser ut så kommer datorn inte bli lagat på länge om inte jag tar och letar upp installationsskivorna som jag trodde brosan hade och inte jag.
Att jag inte kan hålla ordning på viktiga saker...
Så snälla alla håll tummarna för att jag ska hitta dessa förbaskade skivor snart.

Nu ska den trevliga hunden rastas

På återseende!
/Malin

vårnyheterna är nu på plats!

Då var vårens väsknyheter hos bags and fashion på plats. Och tjejer jag varnar er: Hjälp vad mycket snyggt!
Ska titta lite närmare på godbitarna senare idag och ev skicka iväg en beställning. Har plockat ut några godbitar som jag föll för...

    
Jag vet att jag tjatar om väskor i spy bag-modeller men de är toppenbra: De rymmer halva bohaget.

 
                                                                  /sara

vårjacka...

Personligen så älskar jag skinnjackor :(fuskskinn) svarta, bruna, cognac-färgade etc. gärna med lite mc-stuk på dem. Men ibland så kan det vara snyggt och bekvämt med en lite lättare jacka som nu till våren tex. Har hittat en riktig godbit till jacka från juicy couture. Tycker den både har fantastisk färg och verkar ha en fin passform. 5 av 5 möjliga om du frågar mig. Finns hos Revolve Clothing.

                                      image209
                                      Bonusdetalj:
De 3/4 långa ärmarna.



                                                            /sara

varit ute i friska luften...

Japp, då har jag varit ute i friska luften. Första gången sedan i söndagskväll, om man bortser från de gånger jag varit ute och skräppåsen. Var tvungen och komma ut lite eftersom jag ska jobba imorgon+helgen och har bestämt mig för att vara tillräckligt frisk då för att gå till jobbet. 
Men sjuttsingen, vad kroppen hade tagit stryk av att vara sängliggandes dessa dagar. Kondis=zero Inte för att jag var tränad för fem öre innan, men att bli anfådd av att gå typ 100 meter...Det suger ganska bra.
Men nu så är jag hemma igen. Ska kura lite i soffan, dricka chokladte och äta kolakaka. =)

image204
Dagens outfit:
svullna ögon och röd, rinnande näsa ;)
  
Aptiten är det sällan eller aldrig fel på, inte ens vid magsjuka...


                                                                      /sara


moi storleksfixerad!?

Sent igår kväll så tittade min mamma förbi med lite "krya-på-dig-saker." Hon hade köpt med tidningar, godis och bananer. Och inte vilka bananer som helst utan små, minibananer. Så det var inget snack om saken. De gamla bruna bananerna åkte i soppåsen och minibananerna- Ja de är så söta att jag knappt vågar äta dem, vilket jag antagligen måste börja med snart, då bananer har ganska kort livslängd.

image203
Har ni sett en så här liten någon gång!? ;)


                                                                  /sara

Stackars naglar.

Sitter här och studerar mina naglar och inser  att dom ser hemska ut just nu.
Bara delar sig och är allmänt besvärliga. Det vita är nästan helt genomskinligt och jag måste verkligen bli bättre på att äta vitaminer så jag kan få tillbaka färgen på dom.

Så har tillbringat morgonen med att leta upp lite nya produkter till mina små naglar, för nästan alla produkter är slut här hemma och jag känner att dom inte riktigt fungerat som jag hoppas så nu blir det att dessa något nytt.

image202
Här är några av produkterna jag överväger att beställa hem.  Produkterna kommer från Nailsbodybeauty.se


/ Malin

Björn blir sur på swebuss...

Jaja, vi vet det är inte söndag. För er som inte visste så brukar ju egomani  ha söndags-tradition och visa diverse klipp med Björn Gustafsson. men nu så gör vi en liten avstickare. Det är ju trots allt lill-lördag idag och trist väder ute. Så här bjuder vi på något som piggar upp: Björn berättar om när han blev sur på swe-buss.

klippet hämtat hos youtube

smycken...

När det kommer till smycken så älskar jag armband och stora örhängen. Att just dessa smycken faller mig i smaken kan nog vara så att de faktiskt går att använda samtidigt utan att man ser ut som en vandrande julgran, vilket lätt händer om man kombinerar tex stora örhängen tillsammans med matchande halsband.

Cocoo har just nu en massa godbitar som du kan smycka dina handleder med. Och det är okej att använda flera samtidigt om du skulle få beslutsångest.
Har valt ut några av mina personliga favoriter här nedan:

image197

Stora bilden: Carpe Diem-(fånga dagen) armbandet tror jag personligen blir en riktig hit nu i vår.



                                                        /sara


Ända från andra sidan "pölen"

Jaaa, här är den, min efterlängtade Kathy van zeeland. En snäll tös köpte den till mig i USA, då de är ganska svåra att få tag på här i svedala och utbudet är väl inte så roligt det heller. Så vitt jag vet så är det bara åhlens i sthlm, wedins i sthlm och en speciell väskbutik i gtbg som säljer dessa väskor. Men om det är någon som vet om något mer ställe där man kan få tag på detta väskmärke (fysisk butik eller över nätet kvittar, så länge de shippar till sverige) så är alla tips mer än välkomna!

image194
Väskan är i lite ormskinns-liknande mönster...
Det klassiska kathy van zeeland-smycket.


                                                       /sara

Åhhh, då var han äntligen här...

Äntligen så var han då på plats. Flugit ända från USA bara för att bo med mig. Och som jag längtat...
Nu skall lunch förtäras och sen kommer bilder upp på min amerikanske snygging.

                                             /sara

Kan inte låta bli..

Jag måste bara få visa er denna vecka som jag hittade på luckybag.enshop.se.
Enligt Sara min kära blogg kollega så skulle den nog passa mig perfekt.

image193
Nu förstår ni säkert vad jag menar? Men är inte riktigt så döskalletokig att jag går och köper denna väska för 449kr.
Ne då finns det andra väskor som jag hellre lägger dom pengarna på.


/ Malin

Tårta är ju aldrig fel..

GRATTIS PAPPA!
Då har pappa blivit ännu ett år äldre, han börjar bli gammal nu och åldern tar ut sin rätt. Det ser man på huvudet kan jag lova, det blir bara mindre och mindre kvar.

Så dagen bjöd på födelsedagskalas efter jobb och några timmar vankande av och an på stan med lillsyrran m.fl.
En hel okej dag och va verkligen länge sedan man träffade syrran så var riktigt trevligt även om man kunde gjort något roligare än att gå genom varuhusen 15 gånger (inte mer än någon enstaka affär besöktes under dessa varv).

image190
Men Jessica varför kan du inte vänta tills alla satt sig?!


Lite mer bilder från pappas kalas, dock får ni bara bilder på vissa då andra vägrade ställa upp.
Tyvärr är inte ens födelsedagsbarnet med....

   

// Malin



Söt som spunnet socker...

Har skickat iväg min första order till forever 21. De hade en himla massa snygga kläder för typ inga pengar alls. Tyckte att jag varit en riktigt duktig budgetshoppare ändå tills jag kom till kassan eller så var jag helt enkelt föööör duktig så de var tvungna och lägga storkovan på portot istället. Så tänk på det då ni beställer, att portot kommer skjuta i höjden + ev tullavgift. Visar vad som beställdes då varorna är på plats. Tills dess så kan jag ju tipsa om en urgullig klänning som tveklöst skulle beställts om den funnits i min storlek.

image189
söt som spunnet socker eller vad?


                                                                                 /sara

Svårt att ta egna beslut!?

Kan det vara så att jag är en velig person som har svårt att ta egna beslut!? Nja, jag hoppas iaf inte att min omgivning uppfattar mig så. Men man kan ju börja undra, då man hittar en återkommande logga i min garderob:
"What would ....do?" Okej att de här personerna anses vara mer eller mindre erkända genier på sina områden...
;)

image187
Skämtsam tröja med en bild föreställande Kate Moss, köpt straxt efter "skandalen"
image188
Macgyver är nästan kultförklarad hos mig och I löööööve the picture ;)


                                                              /sara

Rachel Bilson

Rachel Bilsons personliga stil imponerar mer och mer på mig. Bilderna här nedan visar en bekvämt, vardagsklädd Rachel men ändå sjukt stylish.
Tjejen är även högaktuell i filmen "Jumper."
Här
kan du se trailern.

image184 image186
bilder: people

                                                                                  /sara

These shoes are made for walking.

Tror att jag har hittat, precis den skomodellen som jag varit på jakt efter en tid nu. En svart sko som går i mormors-stuket. Skon hittade jag hos forever 21 som nu shippar även till Sverige- toppenbra!
Tror nog att skorna skulle passa perfekt till mina AA-fodral som ett alternativ till de klassiska pumpsen.

image184
Skorna finns även i brunt.



                                                                /sara

toalettbesök

Är det någon gång kul att sitta på toaletten?. Inte enligt mig i alla fall. Vet att det finns dom som kan sitta och läsa och ta det lugnt när dom uträttar sina behov, men personligen vill jag bara därifrån.
Är det bra att stressa på toaletten? Säkert inte, och tror jag kan sluta med det nu.

För här är uppfinningen som gör att även jag kanske kan uträtta mina behov i lugn och ro.

image182

Är det inte smart. Pappret med sudoku på finns att köpa på  megagadgets.se . Det kostar dock 69kr rullen så det det passar endast personer som inte gör "tvåan" för ofta, eller personer som likt Bill Gates tjänar så pass att dom pengarna inte märks i plånboken.

/ Malin


Så jag

Nu är alla smyckes nyheter inkomna hos Bags and Fashion. Jag satt precis på deras sida och kollade runt lite och vad hittade jag då om inte något som jag måste ha..

image181

Dom är ju bara så Malin att jag inte kan motstå dom. Innehåller rosa och är av en bra storlek.
Dessutom kostar dom bara 139 kr så hur ska man kunna låta bli. Känns dock som jag får vänta i alla fall 2 veckor för då kommer alla väsknyheter in och är till 99% säker på att jag i alla fall ska ha minst en av dom som man kan se kommer.

/ Malin

Munch...

Har precis avnjutit en "munch" tillsammans med mycket trevligt sällskap. Så vad är en munch egentligen? Jo det är motsvarigheten till brunch fast den äts på eftermiddagen istället. Ordet myntades under själva svullandet...
Tog dessutom "fel dag" till våffelätandet. Var nämligen helt bombsäker på att det var våffeldagen idag (våffeldagen är 25/3) eftersom de flesta matbutiker nu i veckan skyltat med massa bra priser på våfflor och när en kompis berättade tidigare i veckan att han skulle äta våfflor på söndag så var det ju inget snack om saken...

Nu: Ta det söndagslugnt och försöka smälta min sockerkoma ;)

image180



                                                        /sara

Borat Mankini

Vem trodde att det skulle bli en trend?
Inte jag i alla fall, men nu har det visat sig att fler än Borat går runt med den så kallade Borat Mankinin.

image179
En svensk har även setts posera i denna gröna mankini och det är ingen mindre än artisten Basshunter.
Så för er män som nu känner att ni bara måste skaffa detta läckra badplagg, finns det att skicka efter från coolstuff.se

//Malin

Björn hos Robins...

Japp, i fredags så gästade sveriges mest aktuella (nalle)Björn talkshowen "Robins." och för er som missade det...


hämtat hos youtube

Nya läckerheter..

Och som om det inte vore nog med att dom fyllt på sitt sortiment med massor av härliga nya kläder.
Så har Nelly&Noel fraktfritt hela helgen.

Här kommer några smakprov:

                               
         Samantha                         ICHI                          American Apparel


Personligen är jag riktigt intresserad av att införskaffa den blå klänningen från American apparel för både färgen och modellen är så lockande.

/Malin



sjukling!?

Tror bestämt att någon håller på att bli sjuk-och i detta fallet så är det jag. Vaknade i morse o huvudet kändes ett par storlekar föööör stort, snuvig och ont i halsen. Så har laddat upp med min superdunder-förkylningskur. ;) Har nämligen varken lust eller tid att bli sjuk nu.
Så bäst att sätta fart, måste bla hitta någon som kan hjälpa mig med min dator som krånglar, saker behöver inhandlas, städning och tvättning är mer eller mindre superaktuellt. Någonstans däremellan ska jag försöka hinna vara social :)

Ps. Tjejer ni glömmer väl inte bort att det är "internationella kvinnodagen" idag. =) Ds

image174
dagens lunch:
Förkylningsbrus, bafucin och näsdukar ;)


                                                                 /sara

Här kommer mer.

 Mer från den härliga sidan bags and fashion.

Jag hittade en sak i går som jag inte vet om jag gillar eller avskyr, är en jobbig sits. Vill ha den, men samtidigt känns den "för mycket".

image173

Visst känns den lite för krimskramsig, men det är något i den som jag bara älskar och drömmer även om klockan tillsammas med en hel svart outfit så vi får se kanske trots allt måste ha den.

Och på tal om Bags and fashion så kommer det en hel del nyheter till deras sidan inom dom närmsta dagarna så håll utsikt.


//Malin





Ändrade planer...

Ok, nu har jag gått hela eftermiddagen o stört mig på att jag inte har löst det där med väsk-problemet tidigare. Så istället för att gå ned till stan och leta upp en liknande väska som den jag hittade hos "bags and fashion"byter jag nu hela kvällens planerade outfit. Och tro inte att problemet är löst där...Nej, mitt sällskap måste också byta från svart/vit klädsel till vad det nu blir- lutar åt vinrött/svart men det kan ju hinna ändras har ju ytterligare en timma på mig och krångla haha.

Just nu ligger delar av garderobernas innehåll på sängen. Någon kommer få roligt vid hemkomsten ikväll/natt då personen ifråga ska krypa ner i sängen för att sova- Denna personen blir nog jag ;)

image172


                                                                                 /sara

Nu ska vi se..

Är så trött på datorer.
Igår trodde jag att det var bloggen som krånglade men börjar tvivla på det och inse att det nog är den här datorn som inte gillar mig.

Saknar verkligen mitt lilla äpple nu som aldrig gjort mig irriterad.

Men vi ska i alla fall försöka nu för 10 gången att få upp ett inlägg, har inte kunnat lägga upp bilder eller lägga till länkar alls sedan i går.
Och i dag är det i stället internet i allmänhet som strular. Så fort man börjat skriva så kommer det upp en ruta med felrapport och allt bara stängs ner.
Ja så kul har jag..

Men får väl glädja mig med att det är Fredag och man är ledig i helgen. Vad som ska göras är ännu inte bestämt men något ska man väl kunna komma på.


//Malin

Väska med klös...

Samma problem som alltid, klädkammare, garderober och klädstänger fulla med kläder och väskor (har däremot kommit på att jag har dåligt med skor, måste fyllas på...) men ändå ingenting att ha på sig. Känns problemet bekant? Ska nämligen hem till Johan ikväll och hade ju faktiskt laddat med att köpa en klänning till just det syftet men upptäckte att jag inte äger något matchande väska! En ytlig katastrof men enligt mig så kan faktiskt en väska lyfta en hel outfit.
Kan vara så att jag hittat väskan med stort V, iaf till kvällens klänning och skor. Dessvärre så bor den ju inte i min väsksamling (ännu) men tåls att fundera på till nästa väskköp. Den Versace-inspirerade godbiten kommer från bags and fashion 

image169
Leopardmönstret hade verkligen lyft hela min outfit...

 
...får tyvärr ta någon helt annan väska till detta...


                                               /sara

Snart så är det fredag! =D

Ja, jag vet, det är ganska vidrigt sagt eftersom inte alla är lediga från sina arbeten, utan faktiskt jobbar i helgen. Kan nog inte påminna mig om att jag någonsin hört någon säga: "Åh, vad kul jag ska jobba i helgen, riktigt längtar..." och dessutom menat det. För hur mycket man än gillar sitt jobb så är det ju faktiskt till helgen som man vill vara ledig.
Har själv blivit riktigt grinig och slängt radion halvvägs till "Linkeboda" (smeknamn för grannstaden) då de på radion sagt: "Då var det äntligen fredag!"

Anyway, hoppas ni, alla  får en toppenkväll!


image168
Mörkt ute, fredag om några timmar! 

                                                                      /sara =D

Presentaskar- hit eller miss!?

Antingen så älskar man dem eller så avskyr man dem. Jag är en sådan person som tycker om dem. Även om de är färdigförpackade och inhandlade på statoil en kvart innan överlämningen.

Eleven har fin, fina presentaskar för alla prinsessor ;) Något att önska sig i påskägget som ett alternativ till godis, pengar, trisslotter, biocheckar och allt annat som brukar förekomma i ägget!?


   
Alla  ovanstående presentaskar är hämtade hos eleven


                                                   /sara


Borta bra men hemma bäst

Ja vardag var det ja. Och här hade man planerat att ta en lugn dag med en skön promenad på jobbet. Blev inte riktigt som jag tänkt mig och var ju säkert 5-10 grader kallare här hemma än uppe i Tälje.
I alla fall efter en lång och rätt plågsam dag så vill man ju bara hem och slippa allt, gärna shoppa lite för att trösta sig.

Ja det var i alla fall vad jag tänkte när jag satt i bilen på väg hem. Men att vara borta några dagar är inte alltid fel för .. så underbart det är att komma hem!

image162

Inte en enda räkning utan bara massa trevlig post i form av rabatter, tidningar och H&M:s nya vår katalog.
Kan ju inte bli mycket bättre välkomnande presenter än så.

/Malin

Vilse i väskan...

Då åkte den fram igen min lila, stora motorcycle bag. Förra året så användes den flitigt eftersom den är perfekt om du skall få plats med mycket saker. Och fram till nu så har den legat lååååångt inne i klädkammaren. Det som är mindre bra med dessa giganter är när man ska hitta något. Som nu tex, att hitta en huvudvärkstablett verkar mer eller mindre omöjligt...

image161
Väskan är en present från en mycket generös kompis.



                                                         /sara

Herve leger

Åhhh, då finns äntligen mitt absoluta vill-ha-klänningmärke i en butik, hyfsat nära. Mrs H har nämligen tagit in ett begränsat antal Herve Leger-klänningar.
Exempel på kändisar som har burit de figursmickrande klänningarna är: Victoria Beckham, Lindsay Lohan, Sophia Bush, Rihanna, mf

VILL OCKSÅ HA!

image159
Bilderna: mrs H


                                                 /sara

Säger samma som Malin-vardagen är tillbaka!

Precis som Malin berättade så är vardagen tillbaka, även för mig :(
Har precis kommit hem efter en supersnabb vända på stan, efter mitt morgonmöte. Passade på att fylla på lite varor som blivit förstörda efter gårdagens kylskåps-misär.
Kalasfint väder ute men ändå ruskigt kallt i luften.

image158
kexchoklad och tidning=belöningen för att jag gick upp sååååå tidigt ;)


                                                          /sara

Vardagen är tillbaka.

Ja nu var ledigheten slut om några timmar och jobbet kallar åter.
Har ont i halsen och ryggen men inte tillräckligt för att sjukskriva mig och stanna uppe i Tälje.
Ne klockan 11.00 bär det av hem, känns trist att behöva sitta på ett tåg i 1 h och 18 min när solen väl skinner och man vill vara ute och gå.
Hoppas det är lika härligt väder hemma så jag i alla fall kan få mig en promenad på jobbet.

Sitter och kollar på massa gamla bilder, är helt underbart vilka minnen bilder kan ge.
Hade tänkt lägga upp lite bilder men då dom flesta innehåller flera personer än jag. Så vill jag ha deras godkännande innan jag vissar något här.

Ne om jag skulle ta och diska lite nu och sen göra mig klar.


//Malin


Perfect day...

Haha, nu kommer jag få en massa klagomål här, speciellt från Johan som även finns med här nedan på dagens bilder. Han framförde åsikten att det förekom på tok för lite text i denna blogg.
Och egentligen så har det väl inte hänt så speciellt mycket idag. Ingenting som kan avslöjas här utan att någon stackare känner sig allt för "uthängd" iaf ;)
Så här kommer dagen i bilder ist:
          
Dagen har bestått av fika och shopping med Fia. Och även Johan fick vara med på ett hörn.




Kan dock avslöja dagens i särklass sjukaste sms:
Har du lust att vara med i en film? En polare till mig ska spela in en fest-scen och behöver statister som krökar i bakgrunden. kl 17 ikväll. kram...


                                      /sara


Och så var dom äntligen mina

Vet inte om jag ska tacka vädret eller ej, men som jag tidigare nämde så fick jag i alla fall min promenad ner till centrum i dag och ja alltid blir det lite mer än planerat när man väl börjar handla.

image141

Båda skorna kommer från Dinsko och glasögonen är inhandlade på Åhlens.


Som ni ser blev det dom otroligt läckra blåa skorna. Hittade dock inte dom svarta så det inköptet för vänta till jag är hemma i Norpan igen. Blev i stället ett par andra svarta skor som var nersatta till endast 150 kr. Som om det skulle gå att motstå att köpa skor som inte ens kostar 200kr även om man känner att plånboken egentligen skulle må bra av att man lät bli.
Vad det gäller glasögonen så vet jag självklart att det är klotrunda och gärna små typiska John Lenon glasögon som gäller. Men dom passar inte mig särskilt bra så därför blev det ännu ett par lite mer fyrkantiga för min del.

Sen hade man ju tänkte ta en sväng förbi GinaTricot också. Men jag vet inte om det är jag som är blind eller om det är Södertälje som inte fattat att den affären är ett måste i centrum. Kunde i alla fall inte hitta den så där sparade jag säkert några hundralappar.

Här kommer en bild på det som inhandlades på GinaTricot i Norrköping förra veckan.
image142


/Malin

Lyx.se

Nu gör lyx.se om sin sida och den blev verklgien bättre.
Älskar verkligen siten, den har allt en modeintresserad kan behöva till och med en liten shop med en del riktigt läckra plagg, skor med mera.

  Kolla bara in dessa pumps från Steve Madden dom är ju bara så grymt snygga. Pris 854kr för  medlemmar.

Eller vad sägs som dessa byxor...

som kommer från J & Company. Pris 854kr för medlemmar.

Att bli medlem på Lyx.se kostar ingenting men ger rabatter och bonuspoäng på alla köp.


/Malin

Åhh underbart

Är så otroligt skönt ute i dag. Solen har även kommit hit med andra ord och jag kunde ta mig efterlängtade promenad ner till city.
Hade dock glömt att det var så här långt att gå, vart är genvägen jag var så säker på att jag kom ihåg.

I alla fall kom fram till centrum och självklart blev första affären att besöka  Din sko. Vad som inhandlades får ni se senare för nu måste jag ha koffein. (Espresso)

image138

Här är en bild på min söta espressobryggare. Fick den av lillsyrran i födelsedagspresent.
Espressobryggaren finns att köpa på Lagerhaus för ca 100kr

Bilderna jag tagit i dag blev ltie si och så för hur jag än vände och vred mig så var solen där och något i vägen så det blev skuggor här och var.


/Malin

Jäkla kylskåp!

Upptäckte för en stund sen att mitt kylskåp fryst sönder min mat, nu under natten. Sånt är ju bara fööööör retligt. Så jag har ägnat mig åt att kasta frukt och grönsaker nu på morgonen.
Anyway, det är aphärligt väder ute idag! =D Så frukosten kommer avnjutas på balkongen- premiär för i år!

image137
mot balkongen!

                                                                /sara

Slö måndag...

Idag så har trots det fina vår-vädret mesta delen av dagen spenderats i sängen. Sovandes, vaknandes, somnat om, ätit, sovit lite till...Varför? Håller jag på och bli sjuk? Nej, inte ens om jag känner efter, så känner jag mig sjuk, bara hemskt trött. Har nämligen börjat jobba natt igen och håller på och "ställa om mig"
Nu så är jag ledig och ska försöka komma tillbaka i rätt dygns-rytm igen. antar att det låter helsnurrigt..!? Men kvällen lär fortsätta i samma slappa stil: mysbyxorna på, massa godis, bläddra i resekataloger och försöka bestämma vårens resmål, samt titta på de hyrda filmerna som aldrig blivit av. Fick nämligen för mig och hyra film i helgen men när filmen väl satt i dvd-spelaren så var jag av någon konstig anledning inte alls sugen på att se på någon film!?

image133
  

                                                                /sara

Ny årstid nya inköp..

Ja nu är det vår, i alla fall vissa dagar. I Norrköping var det tydligen fin fint väder, och det är ju klart det kommer nu när jag åkt i från stan några dagar.
Hade tänkt att gå ner en sväng till city och shoppa lite men icke, här har det varit så mullet att det ser ut som att det ska börjar regna vilken sekund som helst.

Så fick bli lite fönstershopping via nätet i dag i hopp om att vädret är något bättre i morgon så jag kan promenera ner till stan så jag får något nytt i garderoben denna vecka.

Sitter och funderar på två par pumps som jag gillar riktigt mycket, men kan inte bestämma mig om jag ska köpa båda eller ej.
                    

Skorna kommer från Dinsko.

Hur ska man göra?
Är nog trots allt tur att vädret får mig att inte vilja gå ut i dag så jag kan tänka över beslutet lite till.


//Malin


Lika som bär

Ja visst finns det likheter mellan dom...


      Väskan kommer från Ellos och kostar 449kr 


 Malins väska som är inköpt på Wedins förra året. 


//Malin








  


dr denim...

Jag känner att det börjar bli dags att uppdatera min jeans samling lite. Jag älskar jeans och testar gärna på att köpa olika märken. I garderoben trängs bla jeans från: blue cult, antik denim, joe, true religion, frankie b, hm och gina tricot. Hittade underbart fina jeans från märket dr denim inne på nellys sida.

image123 image124

                                                                  /sara

Sova sova sova...

Det känns så skönt i hela kroppen att få sova ut ordentligt. Inte för att jag sovit så värst dåligt senaste tiden men det är något i kroppen som gjort att jag som en inställd ringklocka vaknat mellan 8.00 & 8.20.

Och nu ska här ätas frukost, tyvärr blir det inte lyxfrukost utan får bli en ostmacka med en liten yoghurt till.


Tänkt om Frida kunde komma med frukost varje dag....
image122
Här är smörgåsarna som Frida hade med sig vid sitt senaste besökt. Hon är verkligen en ängel den tösen.


//Malin

ny partyvän?

Kan vara så att jag har hittat en ny partyvän. Har sedan sena hösten, förra året haft mer eller mindre våta drömmar om ett visst väskmärke, Kathy van zeeland. Och nu så har jag ev hittat en ny vän som jag kan hålla i handen på krogen.

image116
Bild: amazon. Den finns även i silver. svårt val...



                                                                       /sara

Till er som missade Björn /ni som inte kan få nog...

Här kommer veckans Björn, till er som missade honom igår eller om ni bara inte kan få nog...
Klippet är hämtat som vanligt hos youtube

Karlskrona 1/3-08

väntar på veckans charmis...

Är ju typ en evighet sedan jag skrev jag vet. Men blir lätt så när man måste jobba hela helgen. Och utan min älsklingsdator så är det så besvärligt att gå in på internet. Saknar verkligen mitt vita äpple där allt går på några minuter.


I går hann man med en del shopping med innna jobbet så lovar att återkomma om det inom dom närmsta dagarna ska bara åka hem till mitt Tälje så jag får en dator jag förstår ordentligt när jag ska lägga in bilder.


Nu är det melodifestival på tv och blä det är tråkigt, men går ju inte att missa det när man vet att Björn kommer snart!


//Malin


Helkväll...

Blev en riktig helkväll igår, med frieri och tjejsnack. Jag säger bara satan i gatan vilken mysig lägenhet min kära vän Lisa skaffat sig. Eller jag anar snarare att själva lägenheten i sig inte var så speciell, utan att Lisa är en riktig fena på att inreda.
Blev kvar där till långt in på natten. Var verkligen jätte, jättre trevligt. Tack för en super lyckad kväll, världens sötaste Lisa! =D 

Frieri hann jag också med. Lika bra att passa eftersom det dröjer 4 år innan vi tjejer får chansen igen. 10 minuter innan jag sticker iväg till Lisa:

Jag: Ska vi gifta oss?

Marcus: Anammar du skottdagen?

Jag: Tänk på det iaf. Puss!

Hur seriöst var det där då? ...nja... ;)


image111
Lisa and her crib.
   


                                                   /sara

RSS 2.0