brandrisk!?

Jaha, nu vet jag vad som skall göras i eftermiddag. Jag ska köpa en ny plattång. Det är ett som är säkert! Har varit påväg att göra det vid ett flertal tillfällen men har hela tiden skjutit upp det. Bilden nedan visar min nuvarande plattång. Nej, den är inte gammal. Införskaffades i april i år. Keramiken har lossnat och idag så började det tom ryka och osa bränt...

               

                                       /sara


Är detta mitt semesterväder!?

Alltså synen då man drog upp rullgardinen i morse var ju ingen höjdare: regnet bara öste ner...Men jag får väl ha lite förtröstan: SMHI har ju faktiskt sagt att det värmen skall komma tillbaka!
Med andra ord så kommer jag att hålla mig inomhus och kura på förmiddagen, så får vi se om vädret blir bättre om några timmar.

Btw: Så här mysigt var det hemma hos mig igår kväll:kaffe, bullar, kakor och film mmmm, cosy.
Det kanske blir mer film nu förmiddagen, vi får se...

               
               tischan i ekologisk bomull är hur skön som helst....

                                                  /sara

kollektivt ha-begär...

Blogg och modevärlden är allt bra konstig. Den fungerar likt vinterkräksjukan. Den bara kommer och är näst intill omöjlig att stoppa, för har det väl börjat...
Vi kan ta ett exempel: Börjar en erkänd modebloggare (typ Fahrman, Kling, von Sydow i Sverige) skriva om ett visst plagg så hakar snart resten av modebloggarna på. Tror att det kallas kollektivt ha-begär.
Vårens och sommarens kollektiva ha-begär måste väl ändå varit kopiorna till den klänningen som Kirsten Dunst bar i miu miu`s kampanj-bilder. (för det var nog inte så många av modebloggarna som slog till på orginalet)
Någon som har öppnat en en modetidning eller läst en modeblogg som inte visat några av miu miu kopiorna!?
(bortsett från egomani då...haha ;) )

              
               Bild: miu miu
            
Fr vänster: topshop, forever 21, asos, glitzy

                                                      /sara

Städmusik...

Idag så är det dags att ha lite tråkigt. (går jämt upp, eftersom jag hade så roligt igår) På schemat står städning, sjukt tråkigt men nödvändigt. På eftermiddagen/kvällen så blir det film ihop med en kompis och man vill ju inte visa upp ett ostädat hem...

Ett tips: Jag lyssnar på bra musik då jag städar, känns som om det går lättare då. Idag så lyssnas det på gamla godingar från Thåströms gamla band:ebba grön. Favoriten är "die mauer"

              
              klipp:youtube

                                                       /sara

lite fattigare och lite fullare...

Ja, rubriken beskriver tillståndet ganska bra på mina två älsklingar: shoppingkontot=fattigare, garderoben=fullare =D

Stockholms-resan var verkligen hur lyckad som helst.
Tiden bara flög iväg, trots det så hann vi med både de finfina vintagebutikerna, stureplan, drottninggatan, hötorget samt äta en massa gott mellan butiksvarven. Men så trött  jag var då vi kom hem, stupade i sängen direkt, orkade inte ens packa upp sakerna som jag hade shoppat så de blev stående innanför dörren tills nu i morse.

Dagens tillstånd:träningsvärk som heter duga! ;)

               
                Vilket kap:
hittades i en vintagebutik, visserligen en kopia men vad gör det!?
      

Det var nog en himla tur att jag hade bärhjälp med mig ;)

                                               /sara


outfitbild och möblering...

Uppdatering angående min vardagsrums-möblering: Jag har hittat en grymt snygg "vikvägg" (en sådan som man kan använda till rumsdelare bla) Den tror jag skulle göra sig bra i mitt vardagsrum. Dock så var den ganska så dyr så jag avvaktade med köpet, tills jag kommer hem från helgens Stockholms-shopping. Så fortsättning följer...

Passar på och slänga upp en outfit-bild också ;)
Ursäkta det glåmiga, osminkade ansiktet. Blir inte mycket bättre än så här, slöa dagar. (+ att det är semester ;) )

                 
                 dagens fråga: hur många träd gick det åt till denna reklambunten!?

                                              /sara

Då var den igång...

Då var den igång, min semester alltså...sitter och äter lakrits, slötittar på z-tv och bloggar. Vi kan väl sammanfatta det hela med att jag njuter av min första semesterdag.
På dagens schema står: "pimpa vardagsummet!"
Jag har nämligen funderat massor på möbleringen i vardagsrummet inatt. (yes, på betald arbetstid, hihi) Så nu blir det till att leta prylar till hemmet!
Återkommer senare!
                
                godisfrossa, z-tv och bloggning på sofflocket- Livet är tufft! ;)

                                              /sara

1 ½ vecka kan göra underverk!

Ett arbetspass kvar, sen så har jag 12 dagars semester. (och ytterligare 2 veckor i augusti) Det ska bli riktigt skönt att få vila upp sig lite, dock så vill jag hinna med så mycket att hälften vore nog. Något som däremot är spikat och klart, är att jag startar min semester i Stockholm.
Som ni kanske kommer ihåg så var jag ju i Stockholm för 2 veckor sedan men då fanns det inte riktigt tid till att göra all den shoppingen som jag själv ville, så det får bli ett nytt försök nu till helgen.
Inget dåligt sätt att starta sin semester på, vill jag lova! =D

               
                bild:eniro

                                                        /sara

En vanlig fråga...

En av de absolut vanligaste frågorna som jag får av min omgivning är: Hur många väskor har du egentligen!? Helt ärligt så har jag faktiskt ingen koll, brukar inte räkna dem. Men nu så har även jag börjat oroa mig för min snabb-växande familj. Vet liksom inte vart jag ska göra av dem. De bor lite överallt i lägenheten i nuläget: i klädkammaren, på klädstången, i skafferiet...ja ni förstår ju själva ;) Och eftersom jag inte har en tanke på att sluta köpa väskor så måste jag ju hitta någon slags förvaringslösning, för så här kan det ju inte se ut. Min senaste fundering är att jag ska dela av vardagsrummet och ha halva som tv-plats, andra halvan som stort dressingroom. Vilket i-landsproblem!

                 
                 behöver nog iaf en låda till eller två...

                                           /sara

vilse i matbutiken...

Idag när jag var och storhandlade så virrade jag bort mig totalt. För av någon underlig anledning så hamnade jag bland böckerna och inte vilka böcker söcker som helst...nämligen bland kokböckerna. (och jag som avskyr matlagning) Kunde liksom inte riktigt slita mig då jag såg ett välbekant, varmt ansikte: Leila Lindholm. Ni har väl sett hennes matprogram på tv!? Hon är som en liten färgklick; glad, klämkäck...och en jäkel på att slänga ihop mumsiga cupcakes.
Var såååå himla nära att köpa kokboken och därmed bli en riktigt huslig bullmamma...

På tal om huslig så skymtade jag även en desperate housewives-kokbok...det ni! ;)

                              
                      

                      bilder: adlibris

                                                  /sara

Är outfit-bilder verkligen kul?

Har just kommit hem från en lunch-träff, eller snarare blogg-coaching. Jäklar, det var ord och inga visor, men tack, alla tips är givetvis välkomna,både ris och ros...
Förslaget/önskemålet var att det ska förekomma outfit-bilder lite oftare
. Själv så tycker jag att det låter lite konstigt; att folk skulle vilja veta vad man har på sig eller inte...Men jag litar väl på tipset. Det kommer ju trots allt från en tjej med järnkoll...

Så vi gör väl ett försök....
                 
                  Detta känns lite egomani om något....

                                        /sara
           

vill ha, vill ha, vill ha...

Forever 21 har verkligen massor och åter massor av snygga kläder, skor och väskor nu. Och jag vet en som kommer go bananas i deras butiker den närmaste tiden. (behöver nog inte nämna några namn där ;) )
Plockade ut några godbitar från deras webshop. Skorna är ju bara föööör underbart läckra!

                         
                          

                                                   /sara

En prinsessas dagbok del 2

Ja nu kommer mer.... Vi aker namligen till Las Vegas i morgon jag och O sa tankte passa pa att uppdatera lite innan.
Blir en spa svit pa ett av varldens storsta hotell, kan det bli battre?


21 Juni
Har egentligen inte sa mycket att skriva for de sista dagarna har sett lika ut. Mest slappat under tiden som O och S fixat med bilar och sa.
Men lite kul har hant i alla fall, for det forsta sa kom inte Artur ner sjalv utan Magan var med sa det var ju riktigt kul.
Till kvallsmat bjods det pa Arturs alltid sa fantastiskt gofda onioncheeseburgers.Vart en svang ner till stranden med.
Efter middagen kom aven Max och Josefin hit sa nu har man traffat en stor del av ganget som var over forra sommaren.
Underbart att traffa alla och fa snacka skit..

22 Juni
Oskar, Stefan & Artur har tillbringat sagen mitt ute i oknen for att kolla pa bilar som ska satta fart rekord. Kul? Ne skulle inte vilja pasta det sa darfor avstod vi andra fran att folja med och Megan tog istallet oss till Laguna Beach. Sa otroligt vackert, och hur mycket mysiga affarer som helst.
Vi avslutade utflykten med lunch pa en resturang precis intill standparken sa man sag ut ovar vattnet. Laguna beach ar verkligen romantiskt men var ju kanske inte dar med ratt manniskor denna gang :D
Belv mexmat pa kvallen och kan lova alla att jag inte tanker vika mig for att ga med pa att ata det en enda gang till under denna resa.
Sa otroligt ackligt... HAr testat 3 olika stallen och olika ratter nu och det blir bara varre och varre. Maten igar eller kottet i tacosen sag ut precis som Hugos fodax (farskfoder for hundar) enda skillnaden var att det inte luktade lika illa.

23 Juni
I dag skulle jag foljt med Agneta och Andrea till en outlet vi var pa i borjan av forra veckan men blev inte sa pa grund av att jag ser ut som en uppblast ballong. Magen ar sju ganger storre an vanligt och jag far knappt pa mig nagra klader alls.Har aldrig langtat efter mitt badrum sa mycket som just nu, ar i och forsag inte endast 2:ans fel utan har ju aven denna forbannade period i manaden da man inte ska fa kanna sig fin.. kul att den skulle skjuta upp sig en vecka och forstora mina planer for vad som skulle goras i vegas. Men sant ar livet. Det ska ju inte alltid vara roligt att va tjej.

I morgon ska jag i alla fall fa tycka synd om mig sjalv shoppa, ligger tydligen massor av bra outlets pa vagen till vegas plus att ett av de storsta Macys ska passeras :D O langtar sa till i morgon och att fa gora av med mer pengar. Maste nog fa tag pa mamma dock sa jag kan fa lite mer pengar pa kontot for borjar bli tunt..

Ne nu ska har ta och vilas lite, alla gaster har nu lamnat oss sa tanke ta igen lite somn som jag missat senaste dagarna.

Pa aterseende

// Malin

bad day!?

I blomsteraffären idag:

*Killkompis: Har du ny väska?

*Jag: Det var ju den jag köpte i stockholm...

*Killkompis: När var du i stocholm då?

*Jag: VA!? LÄSER DU INTE MIN BLOGG!?

*Killkompis: Har nog inte gjort det, de senaste 3 månaderna iaf...Den är ju liksom så...tjejigt rosa.

*Jag: Mina andra killkompisar läser den ju...

*Killkompis: Ge dig! Jag följer ju med och köper blommor och du är inte ens min flickvän!

*Jag: Du är dum!

Inte nog med att en av mina vänner nobbar bloggen...Blomstret passade inte i krukorna som jag hade hemma heller...
Livet är tufft ibland...
               
               Nya växter i för små krukor...that`s hot!

                          /sara


long time no see...

Idag så kan jag ju upplysa er, som inte bor i norpa-området att: vädret är bajs! (ursäkta ordvalet ;) ) blåsigt, ruggväder...
Så jeansen åkte på för första gången på väldigt, väldigt länge...
Nu skall jag fara runt och leta efter lämpliga växter som har längre livslängd än en vecka.
Wish me luck!
                 
                 Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder...yeah right!?

                                         /sara

2 arbetspass...

Nu så kan jag riktigt börja känna doften av semester. Visserligen så blev semestern hemskt spretig i år (mitt eget fel) men skönt ska det bli iaf. Får bara ta och hålla tummarna att det fina vädret kommer tillbaka, till på fredag blir lagom.
Någon som jag vet njuter av sin semester är min kära bloggkamrat Malin. Tjejen gör ju för tusan LA osäkert just nu...avundsjuk någon?
Så fram tills på fredag (jobbar bara ons, tors denna vecka, wiiieee) så får jag hålla till goda med att se tillbaka på semesterbilderna från Mallis-resan i maj.

            
     

Lite skillnad mot åsk och regnrusket som var inatt...

                                        /sara

Esprit och wonderwoman

Min bästa killkompis sa en gång:
"Jag vet ingen som gillar att shoppa så mycket som du gör. Du kan ju inte ens gå förbi en tuggummiautomat..."

Så sant som det är sagt...
2 st toppar har tröstshoppats. Anledningen? inte den blekaste...men om ni skulle ge mig en minut så skulle jag säkert komma på minst 100 skäl till varför man SKA shoppa. ;)

                

                

                                              /sara


världens bästa filmer!?

Entertainment weekly sammanställde nyligen en lista över världens 100 bästa filmer, gjorda mellan åren 1983-2008. Här kan du se hela listan.

Smaken är ju som baken...så jag tog och slängde ihop en egen lista med några av mina favorit filmer. (utan inbördes ordning)

* En djävulsk romans: filmen håller fortfarande trots 10 år på nacken. Och vilka skådisar: Reese Witherspoon, Ryan Phillippe, Sarah Michelle Geller, Selma Blair, Joshua Jackson, Swoosie Kurts, Sean Patrick Thomas.

* Realaty Bites: Winona Ryder, Ethan Hawke, Ben Stiller upplever tonårsångest och arbetslösheten på 90-talet. Danny Devito har producerat filmen.

* Nyckeln till frihet: Jag gillar nästan alla filmer som bygger på Stephen King-böcker. Pinsamt nog så har jag dock aldrig läst en hel bok av författaren någon gång...

* Den gröna milen: Se motiveringen ovan...

* Flying daggers: Med risk för att låta lökig, så har nog aldrig kombon kärlek och våld varit så vackert...

                       
                        scen ur "en djävulsk romans"

       bild:newsday                                    /sara

cravings...

Undrar hur många som har ett starkt sug efter fet, salt, onyttig mat idag!? (Bästa botemedlet dagen efter, enligt många) Jag vet att jag har det, även om jag inte var ute och slirade igår...fast i mitt fall så tillhör matsuget vardagen.
Nu skall jag göra mig iordning för jobbet. 4 arbetspass kvar sedan....semester! =D

               
               När man har bråttom så får man skippa bestick och tallrik, eller!? ;)

                                                  /sara

En prinsessas dagbok del 1

Hej alla!

Det ar i arlighetens namn som jag medger att jag saknar Sverige aven om jag trivs lite for bra har.

Hade ju inte raknat med att kunna blogga nagot sa har tyvarr inte med mig sladden till kameran sa ni far noja er med text som till och med blir nagot svarlast och irriterande. Men kan inte vara i fran bloggen langre sa ni far helt enkelt sta ut!

15 Juni
Detta var dagen da vi lamnade Sverige for 3 veckor utan for LA.
Resan kunde ju inte borjat battre som vissa av er redan vet, en prinsessa ska behandlas som en prinsessa och det ar val milt sagt hur min flygresa hit kom att se ut.


pa grund av nagot krangel med platser sa visade det sig att O och jag inte skulle fa nagra platser da alla som bokat vgerkade dyka upp och plan ar ju alltid overbokade sa nagra blir ju utan.
I alla fall "oturligt" nog fanns det platser kvar i 1:a klass sa vi kom med.
Valkomst champange, tre ratters middag, allt man ville ha var gratis, stor kudde, riktigt tacke och en mega stor fotolj som gick att falla ner till en sang, minst tva meter fran mitt huvud fram till stolen framfor nar man lag ner.
Framme i Atlanta fick vi byta plan for att komma vidare till Santa Ana, har blev resan inte lika rolig utan man fick ater bli gammal svensson och aka trangt och javligt.
Huset6 vi bor i ar ca 500 kvadratmeter och helt underbart vackert, kan nog tanka mig att byta liv med dessa manniskor for alltid. Alla sovrum har egna badrum och sangarna ar helt fantastiska.

16 Juni
Forsta dagen i denna frammande vardsdel. Vaknade vid ca 3 pa natten pigg och glad. Hade j usovit hela resan till Atlanta tryp (nar jag inte at) sa att lyckas stalla om tidsskillnaden direkt var omojligt.
Blev en resa for att leta telefonkort denna dag. Vi kom fel och hamnade i stallet pa ett underbart stort shoppingcenter men da jag var dar med Mr O och hans far blev det inga lang vandor man fick kolla i affarerna utan vi sa atervanda dit en annan dag i stallet.
Till slut fick vi tag pa telefonkort som ar hur bra som helst, varannan gang man ringer gar man plus och varannan gang dras det minimalt med pengar. Nagot hel skumt men bra for da kan man ringa hem och prata mycket :D
O och jag akte sedan till Sears dar jag hittade en vaska for ca 140 kr som jag sjalvklart inte kunde motsta.
Pa kvallen fick vi besok av Artur, var riktigt kul att traffa denna harliga man igen. Han hade tydligen bott tva gator bort fran varat hus sa han tog med oss pa en mysig promenad runt omradet. Vi bor endast 15 mingang vag fran stranden sa ligger helt perfekt detta hus och shopping stallen overallt.

17 Juni
Fortfarande svart att sova men lyckades i alla fall somna om i  natt och vaknade 5.30 i stallet.
Blev en resa ut till ett outlet omrade i dag, en affar hade en hel vagg med Kathy van Zeeland vaskor sa det var nog den affar jag stannade langst i.
Kopte dock ingen vaska men blev en tubtop/klanning i alla fall.
Vi akte sedan till en harlig strand och at lunch ute pa en pir pa resturangen Ruby`s. Jag tog en kycklingsallad och alla andra at ju sjalvklart hamburgare.
Pa sen eftermiddagen tog O och jag bilen ( som forresten ar en ny mustang) ner till stranden och kollade hur det sag ut dar. Riktigt fint sa far val ge O nagra dagar att surfa dar sa jag i alla fall inte ar lika vit som nu nar jag kommer hem.

18 Juni
Detta dag borjade lite si och sa vi skulle hitta ett wal-mart men kartan ledde oss helt fel sa vi fick aka hem och soka pa internet efter ett nytt. Till slut kom vi i alla fall till ett och dar kopte vi kartbok, strumpor, tops, balsam, branda mandlar, vin (for 2 dollar flaskan) en dusch till min vattenslang hemma. Ja det var det lilla vi handlade denna gang.
Sedan bar det av hem for att se Sverige matchen som tyvarr vissade sig vara mindre vard att se.

19 Juni
Borjade dagen med en promenad otroligt skont. Tank om fler an jag ville rora pa sig mer an vi gor. O och S kopte biltidningar for nu skulle jakten pa bilar borja.  Blev dock inget billetande for dom denna dag utan de fick aka pa shopping med oss andra.
Vi var pa Mervyns och dar koptes ett linne, en tubtop, en t-shirt, presenter till Maja, Cajsa och Joakim sa ni har mycket att langta efter nu. Blev sedan in pa ett till wal-mart och dar hittade jag shorts, en strandklanning, lappglans, nagelack, orhangen, mysbyxor och presenter till Jansson.
Kvallen tillbringade vi hos Eric och Rut, vanner till S. Blev super god grillad middag och riktigt trevligt. Valdigt trevliga och mysiga manniskor de dar. i ska tillbaka dit nasta lordag da det ar Graduation party for deras son.

20 Juni
Midsommar hrmma i Sverige sa hoppas ni alla haft en bra sadan. Sjalv fick man tillbringa den har i huset med slappande da herrarna var pa biljakt. Blev dock en svang ner till stranden pa eftermiddagen.

21 Juni
Annu en dag med for lite att gora for min smak. Vi skulle ha besokt Fransis i dag men blev inte av utan O och S akte till banken for att fixa med pengar. Oskar har namligen hittat en bil som ska med hem, sa nu ar det dags att skynda pa korkortet nar man kommer hem sa man far provkora den innan det blir vinter och den ska sta i garaget;
Mer om den bilen far ni se och veta nar jag kommer hem.
Artur kommer ner i dag igen och han ska gora sina super mega goda avokado burgare till kvallsmat. Langtar redan...
Ni far val fortsatta ha det bra hemma for det ska jag ha i det rekord varma CA. Vi far se om jag kommer hem eller om jag kanske stannar, helt sakert ar det inte annu ;)

// Malin



Gammal kärlek rostar ALDRIG!

Den där kavajen, ger mig mardrömmar...Ni minns den väl!? Den superhypade godbiten från topshop som gick åt som smör i solsken. Nåväl, tillräckligt fort för att jag skulle bli utan den iaf. (jag var förkrossad, Malin vet...)
Någon som hann lägga vantarna på ett exemplar är Eva Longoria-Parker.
Nu när jag ser kavajen igen, så är det som om allt bubblar upp igen...gammal kärlek rostar aldrig, snyft, snyft...

                 
                  bild: people

                                                        /sara

Hälsoläsk...

Kan läsk vara nyttigt?
Nja, nyttigt eller ej...men ett bra kompliment till bra kost kanske...
I slutet av sommaren så kommer coca cola light att lansera sin sockerfria läsk i 2 st nya hälsosammare alternativ till den vanliga light drickan. Drycken kommer i dessa varianter:

* coca cola light plus vitamins: innehållandes b-vitaminer med smak av citrus.

* coca cola light plus green tea: Innehåller grönt te och kommer därför vara rikt på sk antioxidanter.

                                            
                                             bild: msn hälsa

Spännande, spännande...undrar om det inte kommer en variant med omega 3 också? För isf så kan jag ju sluta köpa kosttillskott. ;)
                                             /sara

midsommarfirande...

I år så hamnade midsommarafton på min schemalagda helg. Så med andra ord så blir det inget sill-ätande och nubbe-drickande på bryggan i skärgården för min del ikväll. Vilket faktiskt inte gör så mycket. Valborg och midsommarafton känns inte så viktiga längre men jul och nyårsafton däremot- det är helger då jag vill vara ledig!
Blir nog trots allt lite, lite midsommar-firande ändå för min del. Färskpotatis med kall sås är ju ett måste! (äter inte sill eller burkskinka) Blir ev något grillat till, vi får se vad som bjuds... ;)

Eftersom jag är en "unnig" person så unnar jag mig gärna saker då och då (ofta) som idag. Detta ska jag ta med till jobbet:
              
              Videobutiken som ligger i mitt kvarter precis börjat sälja 1-pot. förpackningar
              av b&j-glassen. :) En cola fick följa med också. Det är ju trots allt midsommar.

                         Glad midsommar!

                     /sara

konstnär+toppmodell=arty

Arty heter den kommande kollektionen från lindex. Det är ett sammarbete mellan klädkedjan och konstnären Cecilia Carlstedt, som målat tavlorna som syns i kampanjbilderna samt designat tröj-tryck. Ansiktet utåt för sammarbetet är den svenska toppmodellen Vicky Andrèn.

             
              bild: glamour

                                                    /sara

Nykär!

Jo, jag är riktigt, riktigt nykär. Har liksom svävat på rosa, fluffiga moln idag. Objektet för all min kärlek är den svarta, midjekorta jackan med 3/4 ärm som jag bloggade om tidigare idag. Fan, vad jag kommer att bo i denna. Den åkte på redan idag ihop med den nya tunikan i ekologisk bomull.
                            
               

                                   /sara

today I`m wearing this

Gårdagens matchresultat låter vi vara osagt. Det gick ju som det gick...
Tar och bloggar om något som är roligare än förluster ist, nämligen shopping... ;)
Som ni kommer ihåg så var jag och hämtade ut 2 st paket igår på posten. De var efterlängtade även om hälften av innehållet i ett av paketen skall skickas tillbaka... (la redoute)

Linnet är gjort av superbegåvade Anna. Här snackar vi konstnärinna. Jag tror hon kommer bli ett namn att räkna med i framtiden. Kul med kläder som inte bärs av varenda kotte...

Sköna baslinnen från la redoute creation. Det gröna är i ekologisk bomull.

Den midjekorta jackan med 3/4 ärm som jag var och bytte till mig på stan igår. (den första gick ju sönder) Denna kommer användas flitigt i sommar vill jag lova!

                                          /sara

kvartsfinal eller ej...

Oj, oj, oj så spännade det ska bli och se om Sverige går vidare till kvartsfinal ikväll. Hemma hos mig så har vi iaf bullat upp minst sagt med massor av smaskens till matchen.
Kan ju passa på och säga vad jag tror att matchresultatet blir: 2-1 till sveriges fördel...

                  
                   thaimaten kommer att få sällskap i magen av detta...

                                               /sara

                

ärenden innan fotbollen...

Ska alldeles, alldeles straxt iväg och fixa lite saker innan fotbollsmatchen sverige-ryssland ikväll. Jag ska hämta ut några paket på posten, byta en tröja på stan som gick sönder efter första tvätten, äta thaimat med en kompis och handla massa smaskens till matchen. Låter jättenördigt men det är viktiga saker det där! ;)

Anyway, nya kathy-väskan får hänga med ut på en premiär-tur idag. Lägg märke till det ljuvliga rosa fodret i väskan. (lilla bilden)
                  
                  Kapar bilden både för att skydda er och mig själv. Vill inte riskera att ni
                  hoppar högt av förskräckelse vid synen av mitt osminkade ansikte ;)
                                 /sara

HJÄLP!!!

Ta-mig-tusan, vad fult! jag var precis och kollade in VIP-rean hos nelly. Hittade då dessa...Och höll i ärlighetens namn på att trilla av stolen. Skorna är i det klumpigaste laget. Lägg dessutom på en 15 cm underifrån så liknar de ju buffaloskorna som var en fluga i slutet av 90-talet.
I vanliga fall så är jag inget fan av platta skor. (Jag får nämligen känslan av att jag är långbens fru, som tränar till "tjejvasan" ) Och dessa skor gjorde mig ju knappast heller till någon anhängare till "vi älskar platta skor!"

                                      
bild: nelly                                  /sara

Ibland så måste man handla snabbt!

Det var så himla synd att det inte blev någon riktig shoppingtur då jag besökte stockholm i lördags. Hann endast med en futtig timme på drottninggatan. Av den där timmen så kan ni ju lugnt räkna av 60 % av tiden. Den gick åt till att stå i kö och trängas med alla turister som var i stan. Så det blev inget stå och åma sig i omklädningsrummet, eller stå och vela ang vilken av klänningarna som var finast...Nej, ibland så måste man handla snabbt! Köra på säkra kort som man vet att man kommer få användning för...
Så detta fick följa med hem:
* en kathy van zeeland väsk. Japp, likadan som Malin har. Kunde liksom inte motstå den då den var prissänkt med mer än halva priset...
* beiga pressvecksbyxor
* favorittvålarna från lush

                  

                    

                                        /sara

Carrie`s eiffel tower bag!

Tycker ni liksom jag att en av världens bästa stylister heter Patricia Field? Ni vet kvinnan som ligger bakom filmgarderober som "sex and the city" och "djävulen bär prada" Ja, isf så tycker jag absolut att ni ska spana in hennes webshop. Där kan du tex beställa det berömda "Carrie-halsbandet" från tv-serien fast med ditt eget namn förstås.
Eller varför inte eiffel tower-väskan som Carrie bär på diverse bilder från långfilmen...

                   
                   mr Big, Carrie och eiffel tower bag...


bild: www.patriciafield.com

                                                               /sara


hy som Kylie...

Vill tipsa er om en superb sommarprodukt: "Eyeko cream" Ansiktskrämen är en 3-i-1 produkt. Den kan användas som ansiktskräm, ögonkräm och highlighter. Superprodukten är laddad med vitaminer och ljusreflekterande ämnen som ger intrycket av en jämnare hy. Eftersom krämen inte är så fet i konsistensen så är den perfekt nu på sommaren (+solskyddsfaktor såklart ;) )
Låt er inte luras av den "barnsliga" förpackningen. Kylie Minogue är en flitig användare av produkten...
Finns hos bla blush
                                        

                                    /sara

läsvärt vid tråkiga dagar...

Nu uppmanar jag er absolut INTE att överge min och Malins blogg, men det skadar ju inte att tipsa om andra läsvänliga bloggar och krönikor. Jag har två st favoriter:

Anders Rydell: Är en kille som enligt mig är lite av den manliga motsvarigheten till Carrie Bradshaw (sex and the city) Skriver fantastiskt roliga och underhållande krönikor om bla sex och relationer. Kommer under hösten även att ge ut böcker. spännande, spännande....

Malin Wolin: Är sambo med en fotbollsspelare i Kalmar FF. Lämnar inte mycket över till fantasin vare sig det är toalettvanor eller sovrumsdiskussioner. Har även skrivit boken: "Ser min röv lång ut i den här?"

                                                     /sara

smarta ting...

Smarta ting som tex praktisk förvaring är en lyx som vi inte unnar oss speciellt ofta. Hittade en websida som visar just dessa sakerna. Vad sägs tex om förvaring av smycken eller hygienartiklar eller en uppfinning som nästan är gjord för mig och Malin, nämligen en "väskinsats" Väskinsatsen fungerar som en slags innerväska som kommer i olika storlekar så att den passar just din väska. När du ska byta väska så flyttar du helt enkelt bara över väskinsatsen och du slipper allt "små pillande"
Smarta och praktiska saker hittar du hos Exerro

                       
                       undrar om mångsysslerskan Hilary Duff`s väska inne-
                       håller någon väskinsats!?
                       (prada fairy bag)

                                             /sara

När vänner inspirerar...

Jag har ju som sagt varit på jakt efter ett par riktigt snygga gladiatorsandaler. Och hela tiden så har jag trott att de snyggaste skulle komma i färgen svart. Men det kan ju ändra sig, smaken alltså...
Min kompis Lisa hade ett par galet snygga snadaler i färgen cognac.
Hur som helst så hade jag så svårt att bestämma mig, så jag har just beställt ett par i brunt och ett par i svart. Hoppas bara att de passar. Brukar inte beställa skor över nätet, storlekarna kan ju vara lite luriga...

                  
                  Lisa`s snygga sandaler gav en hel del inspiration...

                                           /sara
           

Jag har lekt supermodell!

För er som undrat vad jag har haft för mig det senaste dygnet. Så kan jag avslöja att jag varit Stockholm och lekt supermodell, haha ;)
När Sverige spelade sin spännande förlustmatch mot Spanien så höll jag på som bäst med att posera framför kameran i en svettig studio.
Med andra ord så har det varit en glamorös helg: blivit proffssminkad och fotograferad av duktig fotograf! Dock så var jag inte helt nöjd med sminkningen. Tyckte att det var lite väl tung make up men i det stora hela så var det en rolig upplevelse!
                    
                    Resultatet: Jag kravlandes på en röd skinnsoffa i onaturliga ställningar!

                                             /sara

boring!

Helt seriöst, finns det något tråkigare än att göra hushållssysslor; städa, laga mat, tvätta, och stryka? Skulle inte tro så. Det är därför jag sällan lagar mat i mitt kök, för då kommer du aldrig ut från köket igen! Däremot så har jag inte kommit på någon godkänd ursäkt för de övriga sysslorna.
Ikväll så blir det strykning, packning ev lite fotbolls-tittande och väldigt tidigt natti, natti. Jag behöver min skönhetssömn inatt, eftersom jag ska iväg tidigt till vår vackra huvudstad imorgon.

På tal om fotboll; Det ser tyvärr inte bättre ut än att jag missar matchen mellan sverige-spanien imorgon. :(
För jag tror absolut inte att mitt sällskap vill se matchen från "kungsträdgården"

              
               världens tråkigaste fredags-sysselsättning...

                                   /sara


potential!?

Hittade en randig klänning inne i en vintage-butik idag, som jag tror har potential att bli fin till vardags att gå och slita i. Egentligen så tycker jag bara om att fynda väskor och skärp när det kommer till secondhand då det lätt blir lite "skabbigt" enligt mig men denna hade ju alla märkeslapparna kvar så den var oanvänd och kostade nästan ingenting ju.

                    
                    ska korta av den så den går straxt över knäna, tänkte jag.

                                               /sara

tror jag har bestämt mig...

Har nu under kvällen ägnat lite tid åt att försöka bestämma outfit tills på lördag, så jag vet vad som behöver strykas till.
I nu läget så lutar det åt denna gråa miniklänning. Smakråden tycker dock en annan klänning men jag går på magkänsla. Och magkänslan säger just nu den grå klänningen...men å andra sidan så har jag ju typ ett dygn på mig att ångra mig ;)

                  
                  tummarna upp för mitt klänningsval...eller!?

                         /sara

kärt barn har många namn...

Jumpsuit, playsuit, sparkdräkt- kärt barn har många namn... Få har väl missat att den endelade dressen (över och underdel sitter ihop) är ett av de sk nyckelplaggen nu i sommar. Och visst är det snyggt! Men mer praktiska plagg finns ju...för förr eller senare så måste man ju gå på toaletten...
Dessa 3 kommer iaf från Halens. Plagg nr 1 är min personliga favorit...

  

                                             /sara

mera tjat...

Om någon har uppfattat mig som tjatig idag gällande sex and the city, så kan jag lika gärna spä på och tjata lite om lax och puderrosa också... ;) Jag hittade en riktig sötnos i just den färgen hos forever 21. Gissa om jag blev blixtförälskad!? 

                      
                                       /sara

Ett steg närmare?!

Då var teoriprovet utfört. Måste säga att det var mer nervöst än jag hade räknat med. Vart osäker på de mest självklara frågorna.
15 min från att provet startade ansåg jag mig färdig och hade besvarat frågorna så som jag trodde dom skulle vara.
Någon hade sagt till mig innan att så fort gör man inte provet, man måste gå igenom och tänka efter. Självklart vart jag osäker när alla svar var lämnade och tog en genomgång av frågorna. Ändrade då 4 svar till något annat (fråga mig inte varför)
Så hur slutade det hela då?
Hade ju tänkt ge er bildbevis på det man då denna dator inte kan ladda upp bilderna från kameran får ni nöja er med siffror.
61 av 65. Bra skulle nog många säga, själv säger jag skit!!!!
Varför? För att de 4 frågor jag ändrade är de fyra frågor jag därmed fick fel på så vad hade resultatet varit om jag hade stått fast vid det jag sa om att första svaret nästan alltid är rätt??... Jo 65 av 65.
Men nu är det ju rätt mycket strunt samma för provet är GODKÄNT och Malin får resa på semester utan en press om att klara teoriprovet när hon kommer hem.

Ett steg närmare målet.... Körkortet.
En lyckad dag som förhoppningsvis fortsätter i samma stil efter hårfärgning i kväll.

//Malin

uppdatering:mera sex and the city

Mycket sex and the city-snack nu, jag vet...
Här kan ni se trailer för den 2 timmar och 25 minuter långa godbiten till film som väntar er...
                                            
bild: sf
                                                       /sara

Lax och puder

Vad har egentligen lax och puder gemensamt? Jo om du lägger till färgen rosa efter så har ni en ganska bra bild av min för tillfället älsklingsfärg på kläder. Färgen känns fräsch att bryta av med till tex svarta kläder eller stora mörka solglasögon.
Kan det vara så att det laxrosa/puderrosa ha-begäret hänger ihop med sex and the city-febern som råder runt om i världen just nu!? Här kan ni iaf hitta grymma skor som skriker Carrie Bradshaw, som ni kan kombinera med era lax/puderrosa plagg.

                      
                   
                   puder och lax från min garderob....

                                            /sara

Titta, de är som oss, nästan iaf...

Måsta bara visa er dessa härliga bilder på desperate housewives-Eva Longoria-Parker och hennes basketspelande äkta make Tony Parker. Bilderna är tagna då paret besökte new york och de ägnar sig åt samma saker som vilken svenne som helst gör en varm sommardag: parkhäng i gröngräset och svindyr shopping. Well, ta bort svindyr så är de ju nästan som vilket par som helst...

                    
                   mys i central park
                  
                   ...och lite shopping...

bilder: people

                                                   /sara

                

uno, dos, tres

Jag är helt slut som människa. Shoppingen tog verkligen knäcken på mig och ändå så gjorde vi bara det som vi skulle  då vi var på stan- kollade efter klänningar, dvs inget smygande in i väskbutiker, inget jag ska bara...
Jag var så trött att jag var tvungen och ta en tupplur då jag kom hem efter shoppingen. Jag hade lite beslutsångest gällande klänningen till på lördag så inte mindre än tre klänningar fick följa med hem. Har dock inte bestämt vilken som kommer brukas på lördag...

Ikväll så blir det givetvis fotbolls-matchen sverige-grekland på tv!

  
3 st miniklänningar fick följa med hem, men vilken
får följa med på lördag?

                                                      /sara

Vi som längtar till 11 Juli.

Äntligen har vi i Sverige fått ett datum för när amerikanarnas mest populära telefon kommer att släppas här.

Den uppgraderad modellen av Iphone kommer mitt i sommaren och källor tror att efterfrågan kommer bli gigantisk.

Är du beredd att köa för att få Appels "sötaste" och mest fantastiska telefon?



Bild: iphoneinfo.se

Vet inte om jag är beredd på rusningen och 12 min väl framme i kassan för att få telefonen först av alla men en sak är säker och det är att Iphone kommer att finnas i min handväska under Juli månad.
Bäst av allt är ju att det beräknad priset är betydligt mycket lägre än man först räkande med. Telia kommer släppa den för runt 1000-2000 kr.

/Malin

Nu gäller det...

Vanligtvis så brukar jag flyga upp ur sängen då "shopping-och-någon-annan-betalar" står på schemat men idag så var det segt. Det är officiellt nu: Jag är sjuk! Kan inte komma på någon annan förklaring till den dåliga aptiten till sötsaker och shoppingen skall vi vinte tala om...
Well, tycka mer synd om mig själv får jag göra senare...för nu så gäller det att hitta en klänning tills på lördag!

                    
                     väskan är packad med pappersnäsdukar och halstabletter...

                                               /sara

sommarförkylning!

Denna måndag har gått i lathetens tecken. Jag har nämligen lyckats dra på mig en hej-dundrans-sommarförkylning under helgen. Så idag så har jag i stort sett inte gjort mycket alls, eller nu ljög jag nog. Jag har verkligen inte gjort något mer än att köpa nya pappersnäsdukar eftersom de var slut.
Så dags att sätta fart och vara lite produktiv nu...Med produktiv så menar jag fortsätta och läsa boken
"väskor-en passion"
Den är verkligen jättebra, så den rekommenderar jag. Till läsningen så ska jag klämma sista tårtbiten i kylen. Och äta godiset som jag fick av min supergulliga bloggkollega Malin. 

                  
                  hoppas att den smakar lika bra som den gjorde för 3 dagar sen...
                 
                Hur gullig får man vara egentligen? Malin hade lämnat en påse godis
                till mig i lördags då jag kom till jobbet. Tack sweetie, lovar att glufsa
                bättre än jag gjorde i helgen.

                                       /sara


Vill ha

Har nu länge gott och letat efter dom perfekta gladiatorsandalerna men e få jag hittat som jag verkligen vill ha finns ju självklart inte i min storlek , för att alla J*vlar ska ha samma storlek som just mig...

Så har nu varit inne på dinsko.se för att se om min storlek går att beställa hem men inte ens det. Såg dock nu att dom hade ett par som jag i alla fall gillar på bilden i min storlek på Maxi så får väl försöka hinna med ett besök där innan det bär av till LA på söndag.



Gick tyvärr inte att få fram en större bild men ni ser ju lite av den i alla fall.

/Malin

Chicy...

Jag fortsätter att tipsa om snygga klänningar, eftersom nu till sommaren så går det åt minst en klänning om dagen...är det inte så?! (hihi, gillar ombyten då jag är ledig ;) )
Tillsammans med koftan så delar klänningen 1:a platsen på mest användbara klädesplagget, enligt mig.

Hittade för ett tag sen en sida som säljer snygga kläder från asien. En del av klänningarna är tom kändisinspirerade. Och du kommer nog nästan bli ensam om att bära plaggen eftersom de bara köps hem i begränsad upplaga (inget gina tricot med andra ord) och nyheter dyker upp i webshoppen i stort sett varje vecka.

                  
                            Nicole Richi`s klänning finns bla till bra pris hos chicy


                                                       /sara


Justin Timberlake+J Lindeberg

Justin Timberlake är en riktig mångsysslare. Han kan nämligen inte bara sjunga, dansa och skådespela...visste ni att han även designar kläder!? Klädmärket som han har tillsammans med barndomskompisen (Trace Ayala) heter "William Rast" Kläderna i kollektionen är sportinspirerade och säljs bla hos amerikanska  nordstroms
Till hösten så kommer Justin och Trace lansera en jeanskollektion i sammarbete med Johan och Marcella Lindeberg.
(Johan Lindeberg= grundaren till svenska succemärket J Lindeberg)
Och inom kort så kommer förmodligen även William Rast-kläder säljas i sverige...

                        
                        kan han spela golf också? Vissa människor kan allt...
                        tror de iaf ;)

                                                  /sara



Sega freda..

Ja det är väl kort och gott så man kan säga om min gårdag. Fast värst av allt är att jag gick runt och loppa och helt grömde bort att slänga i väg ett sms till Sara och gratta på födelsedagen... det är lite så jag skäms nu. Men träffar henne i kväll och då ska hon i alla fall få överaskningen som jag glömde hemma i går när jag gick till jobbet.

Eftersom gårdagen kändes så seg och aldrig tog slut, ingen som hade tid att komma hit, en pojkvän som inte kom på grund av att de aldrig blir klara med ombygnaden och inte minst en Jansson som endast ville ligga i skuggan och slappa.
Så var ju bara för mig att plocka upp saker ut kartonger, sola och sen avslutade jag kvällen med att slänga på lite kött på grillen så att man i alla fall fick njuta av något lite extra.

   

/Malin


födelsedag=egodag!

Om man räknar bort faktumet att man blir äldre så finns det nog inga dåliga saker med att fylla år! Jag menar presenter, tårta, sång- you name it! Jag hade en fantastisk födelsedag igår. (därför var det dåligt med bloggandet från min sida, sorry!) Vill även passa på och tacka alla mina gulliga vänner som grattade via telefonen och facebook som jag kanske inte hann svara på igår, men det var lite småstressigt ett tag under dagen...
Presenterna bestod av: En goodiebag innehållandes massor av smink och hygienartiklar. Las vegas-box, säsong 4. Choklad, en av chokladkakorna innehöll 86 % kakao så nu måste jag lära mig och äta mörk choklad ;) Ett par träningsbyxor och ett par pyjamasbyxor. Klännings-shopping. Det sistnämda ska mamma och jag ut på nu i veckan. Mamma visste att jag var/är på jakt efter en klänning inför nästa helg. Men vågade inte köpa någon så hon följer med, så jag själv får välja ut någon ist.

              
              Oj, höll nästan på att glömma rosbuketten...den fick jag dagen innan...

Som om detta inte vore nog: Fick världens gulligaste mottagande på jobbet igår också: kramar, sång och fika!


                             /sara

Världens goaste Lisa!

Har precis kommit hem från en härlig lunch, som avnjöts på stan ihop med Lisa. Det blev en födelsedagslunch, som förutom skratt och smaskigt skvaller innehöll en fin present till mig! =D Tack Lisa, du är verkligen en toppengo tjej!

               
                här är världens goaste Lisa...
               
               Min fina födelsedags present: fin skål med godis!

                                /sara

sugar hangover...

Det blev riktigt sent igår-helkväll med extra allt! (godis hemma i soffan) Hade svårt att somna (omställningen från att jobba natt) och eftersom jag äter då jag jobbar natt så var kroppen helt inställd på att göra det igår också eftersom jag var vaken. Så det blev en plundring av mitt godis-förråd och ingen liten sådan...kunde typ känna av min sk sugar hangover då jag vaknade.

Idag så är det frisör-besök med luggklippning som gäller därefter så ska jag möta upp världens goaste Lisa på stan. =D
På em/kvällen så skall jag jaga efter en nice rullgardin till sovrummet. Helt hopplöst med enbart persienner på sommaren.

                
                Gott & blandat-påsen var det enda som inte slank ned...

                                                       /sara

Usa shoppingen närmar sig...

Tiden bara rinner iväg, har massor som ska vara klart innan jag lyfter från landet om mindre än 2 veckor. Vet inte hur jag ska hinna med hälften men det måste gå....

I alla fall har nu i kväll suttit och kollat runt lite på shopping och internetshoppar från Usa för att se ungefär vad dom har för utbud just nu och hittade då bland annat


denna söta topp från Forever21 och kan lova att dom hade fullt av gobitar just nu som jag verkligen fastnade för.
Så nu är det bestämt minste en forever21 butik kommer besökas när semestern väl börjar.

/Malin

fusket kallas brun-utan-sol...

Jag är sååå avundsjuk på er som har den typen av pigment i huden så att ni blir så där fräscht solbrända. Själv så har jag tyvärr inte den fördelen, för jag blir på min höjd röd i hyn pga att jag bränt mig i solen. Hur jag än försöker så blir jag inte brun, och tro mig jag har försökt: har knaprat morötter så att det mesta blev orange`t (ja, precis det mesta ;) ) pressat så jag fått soleksem etc... hade tom under en period smeknamnet "vitsippan" (ex-pojkvän och vännerna kom på det fyndiga namnet till mig)
Så, så här års då är jag flitig användare av brun-utan-sol. Men tyvärr så är det ett helvete att få skiten jämt och inte orange-flammigt.
Innhandlade idag 2 sorters bodylotion som ska ge lite bus-bränna. Och sen så fick några toppar följa med hem också...

         
          Alla tips om hur man får skiten jämt är välkomna...
           
         3 st toppar som kommer blotta fusk solbrännan...

                                 /sara
     


oväntat besök...

Någonting som jag INTE tycker om; är oväntade besök eller att folk dyker upp med kort varsel. Idag så råkade jag iaf ut för det...men peppar, peppar så lyckat det blev...
Imorse då jag kom hem från jobbet så glömde jag helt bort att stänga av telefonen. (gör alltid det för att få sova ifred) Så vad hände? Jo, självklart så ringde telefonen och väckte mig. Besöket (telefonterroristen) planerade att komma upp och hälsa på inom en snar framtid (10 minuter) Och lika mycket som mina vänner vet att jag avskyr oväntade besök så vet de även att jag är en lätt-mutad-gottegris!
Så ca 10 minuter efter väcknings-samtalet så satt vi och åt urgulliga bakelser och jordgubbar. Svårare än så är det inte att få mig på andra tankar ;)

        
         tror att bakelserna skall föreställa grodor...
        
        Tack för det oväntade besöket M!

                                                       /sara

                                  

mtv movie awards

Natten till måndagen så var det riktigt kändisspäckat i Studio city, där årets mtv movie awards gick av stapeln. Tycker att det är lika kul varje gång och se hur kändisarna klär sig på röda mattan. Det spelar ingen roll om det är en oscar eller mtv statyett som skall delas ut...
Jag har plockat ut de två donnorna som jag tyckte lyckades bäst. Den ena väntad och den andra oväntad....

  
Sara Jessica parker gör sällan några modemissar...Men sen så blev hon ju stilguru med hela världen också.
(carrie i sex and the city) Här syns hon i en L`Wren Scott klänning och vita louboutin skor. Tjejen blir ju dessutom bara snyggare för varje år som går...


Paris Hilton var för mig oväntad att bli en av vinnarna bäst klädda-kategorin. (mina kategorier) Men å andra sidan, vem skulle inte se ut som en dröm i en ljuvlig Betsey Johnson-klänning som denna!? Kanske har Paris snappat upp lite från oerhört välklädda lillasyster!? (Nicky Hilton)


bilder: vecko revyn

                                                      /sara


En fullspäckad lördag...

Ja lördagen blev inte lite stressig.
Jobbade ju på ett dop till kl 17 och 18.30 skulle man infinna sig hos mamma för grillning. Var en mega lyckad dag och framförallt kväll så tänke ge er den här i bilder nu när jag äntligen är hemma och kommer åt en dator som kan ladda upp dom.
Tyvärr fungerar det för tillfället inte att lada upp klipp här annars hade ni fått sett en Ricke med riktigt härliga historier och en något annolunda sång ;)

Den absolut finaste doptårtan min moster har bakat den och Åby kondis gjort skylten.

Dopkillen i egen högperson.

Min här "söta" syster ;)

Grillad kycklingfilé och färskpotatis vad det som serverades och mums för sommarpotatisen.

Två här lite små fulla killar och Janbanans dotter.

Janne i och hans gulliga mor (janssons bästa kompis)

Boccia blev det också och tyvärr vann ju just dom ni ser på bilden. Men det är väl inte mer än rätt när man har så snygg stil som Ricke (i mitten på bild)

Och där kom visst lilla jag, tyvärr inte längre uppklädd för kylan och myggen kom smygande.

Och sötnosen var självklart också med på festen här dock lite mörk bild.

O lirrar på sin gurra och alla sjunger med. (Ricke dock mycket mer än oss andra) Här på bild
Mr O, Gunnel, Kjell och Janne.

Och Buddy fick vara med en liten stund innan han och Jessica for hemåt.

Lika som bär.. eller hur?? =P

Gun i hörnet, Pillan i mitten och så Pillans pojkvän. Med vad han nu försöker föreställa här det vet dock ingen...

Ja och även denna kväll ledde till ett slut. Jansson var så trött på festen att han kröp upp i soffan och myste med sin dagmatte.
När Jansson säger godnatt är det dags att gå så framåt kl 2.00 skjusade Gunnel hem en söt liten vovve, en smått dragen Malin och en riktigt full O som hängde ut genom bakrutan och gjorde något vi inte behöver nämna här under resan hem.
Super lyckad dag vart det i alla fall och har nu lovad och bjudit in alla närvarande vid detta kalas till inflyttningspartaj hos oss efter hemkomsten från USA!..

See you later.....

/Malin

Yves Saint Laurent

Idag skriver förmodligen halva blogg-sverige om den franske modeskaparen Yves Saint Laurents död.
Och egomani kan ju definitivt inte vara sämre. Modeskaparen avled i söndagskväll i sitt hem i Paris, 71 år gammal.
Här kan du läsa mera.

                                
                                bild:aftonbladet


                                        /sara

alkoholfritt!

På sommaren så brukar jag skippa de "tunga" parfymerna på dagarna och använda alkoholfria dofter ist. Parfymer som innehåller alkohol kan nämligen lämna sk solfläckar på huden då solen ligger på. "Dessert beauty" har ett brett utbud då det kommer till alkoholfria produkter: dofter, badskum, bodylotion, smink mm. Produkterna kommer i supersöta förpackningar och är dessutom ätbara! Grundarna till märket är inga mindre än sångerskan Jessica Simpson och Randi Shinder (ligger även bakom märket clean)


         
         varför bara dofta godis då man även kan smaka mumma!?


                                    /sara

pascali...

Hittade härom dagen en för mig ny webshop, när jag surfade runt. Jag är nämligen på jakt efter snygga klänningar. Klänningarna är dessutom tänkta till ett speciellt tillfälle, i mitten av juni närmare bestämt. Ni får suga på den informationen så länge. Återkommer vad det handlar om, då vi närmar oss...
Klänningen som jag hittade i webshopen passar inte riktigt till det speciella tillfället men fin är den iaf och inte speciellt dyr heller.
Klänningen finns hos "Pascali"

                     

                                    /sara


RSS 2.0