De perfekta shortsen

Hela jäkla sommaren så har jag varit på jakt efter de perfekta shortsen. Utan någon vidare jaktlycka, tyvärr. De ska ha lagom längd, sitta bra,snygg färg etc...
Men hur typiskt är det inte att jag hittar 2 par shorts som näst intill passar in under kategorin "perfekta" nu när sommarvärmen går på sparlåga. Just my luck, skulle man kunna säga.
Som jag nämde så är de "bara" nästintill perfekta. De är aningen korta. Så celluliter och obefintlig solbränna lär ju blottas vid användningen, haha. Sen blev jag lite smålarvig i provhytten. Stod och omade mig, böjde mig i alla möjliga konstiga vinklar i säkert 10 minuter. Funderade på om jag verkligen skulle kunna bära upp shortsen. Jag menar jag fyller ju ändå 30 om några år! Så för att folk inte ska misstänka mitt patetiska "tror-att-hon-fortfarande-är-18-år-som-bär-shorts-i-modell-hotpants!" så sprang jag direkt efter shorts-köpen och inhandlade en ny anti age-creame! ;)

               
      Förutom shortsen så förnyades garderoben med en ny skjorta och kofta


                                           /sara

Lördag

Om lite mer än ett dygn är landar älsklingen och co på Arlanda, sen är han hemma. Vad känner man för detta då.
Så i dag måste det alltså lagas pajer så att allt är klart innan Mr O kommer hem. Sen får vi se vad planerna säger men troligen åker vi i väg redan på måndag. En kort liten familjesemester är väl tanken. Men vi får se vad vädret säger också, för är ju inte jätte kul att semestra när det bara regnar hela dagarna.

Nu blir det snart en tur till mamma för att lämna lillebror och äta lunch. Vad som händer annars i dag mer än tillagning av pajer vet jag inte. Men något kul ska man väl förhoppningsvis kunna komma på.

/Malin

Dagen

Har varit en fullspäckad dag, men bara med roligheter i stort sett.
Började med en tur in till stan där vi (lillebror, jag och Kapten) mötte upp Jessica och Inger.
Sen bar det av ut till småbåtshamnen för en omgång minigolf som det är delade meningar på vem som vann mellan lillebror och syster.
Så för att göra det enkelt säger vi att Kapten vann, så var det löst.

Efter det blev det en sväng till Söderköping för årets första och troligen enda besök på Smultronstället.
Blev glass där för syster och mig, de andra tre tog en promenad utanför och köpte glass och cola då de inte var sugna på någon storartad glass.




Sen bar det av för inhandlande av presenter till nästa veckas födelsedags pojke. Hela 25 år fyller han visst. Liten håller på att bli stor.

Nu har jag precis avslutat matlagning, blev biffstroganoff på resterna från lövbiffen från häromdagen och sedan har det bakats/lagats pajer inför kalaset nästa helg. Ännu flera ska lagas i morgon då jag försökt locka fram lite mer pajformer av någon.

/Malin


Titta...!

Titta, vad som dampner i brevlådan idag! Den efterlängtade fiberwig mascaran som jag bloggade om tidigare i veckan. Den ska få bevisa vad den går för först nästa vecka. Jag använder aldrig smink på jobbet så flörtandet får helt enkelt ligga på is över helgen. ;)

               


                                    /sara

gårdagens

God morgon på er! Vet ni vad? Nu så ska jag "bara" jobba helgen sen vankas det semester för min del igen! Wohoo! Bara att bita ihop och arbeta de där 30 timmarna sen så blir det till att lata sig för hela slanten. :)

Så idag så blir det lite hemmafix som att göra matlådor tex. Just nu så är jag helt torsk på pastasallad. Malin bjussade nämligen på det under tjejmiddagen igår och jag blev helt frälst som sagt. Köpte ingredienser påvägen hem igår. Och ställde mig och lagade och käkade pastasallad runt 23-snåret inatt, haha :) Så vi kan väl säga att jag kommer äta det iaf både ikväll och imorgon. Mums!

Här har ni gårdagens:

               
                 tischa och tights: h&m, cardigan: twilfit, väska: miu miu


Igår så åkte min halvförstörda cofferbag fram igen. Blir så himla ledsen när jag ser skadorna på den. Så funderar på att köpa en ny vartefter. Kommer nog satsa på en svart eller grå då.


                                                /sara

Fredag och två dygn kvar.

Nu är det nästan exakt 2 dygn tills han är tillbaka i Sverige. Jag saknar honom nog lite, men denna gång har ändå gått rätt smärtfritt. Inte en enda tår sedan han lämnade huset och endast ett få tal dagar med saknad. Annars har jag nog haft för fullt upp för att hinna ägna honom allt för många tankar.

Hoppas på presenter när han anländer, men innan han kan få komma hem måste jag nog få en viss Kapten att bli av med sin nya vana.

Husses kudde och täcke är ju inte helt fel.

/
Malin


Fredag och två dygn kvar.

Nu är det nästan exakt 2 dygn tills han är tillbaka i Sverige. Jag saknar honom nog lite, men denna gång har ändå gått rätt smärtfritt. Inte en enda tår sedan han lämnade huset och endast ett få tal dagar med saknad. Annars har jag nog haft för fullt upp för att hinna ägna honom allt för många tankar.

Hoppas på presenter när han anländer, men innan han kan få komma hem måste jag nog få en viss Kapten att bli av med sin nya vana.

Husses kudde och täcke är ju inte helt fel.

/
Malin


Nu har jag kirrat...

Nu har jag kirrat godis och film till tjejmiddagen. :)
Har köpt massor av gott smågodis, kit kat samt hyrt en actionrulle med skandalomsusade skådisen Mel Gibson i huvudrollen.
För övrigt så ska vi mumsa på pastasallad och kycklingspett, skvallrade Malin om... :)


                


                                        /sara

 


Finfin tradition

De senaste veckorna så har jag och Malin börjat med veckoträffar. Vi (Malin) lagar mat, käkar godis, skvallrar och hyr film, mitt i veckan. Skitmysigt. Man får liksom lirka in lite tjejsnack mitt i veckorna då vi knappt ses något alls på jobbet längre.
Nu så ska jag straxt iväg och köpa lite godis och hyra film inför eftermiddagen/kvällens tjejträff.

                
               På förra veckans tjejmiddag så käkade vi tacos och kollade på "farsan"


BTW: Malin extraknäcker som trädgårdsmästare medan hennes karl mr O är bortrest. Gissa plantan om ni kan!? ;)

                
               

                                              /sara


Jakten på Bambi

Bortsätt från mitt lotion och ansiktscream-beroende så är jag extremt noga med valet av mascaror. Jag vill ha tjocka, långa, kolsvarta välkammade ögonfransar. Och även om jag hittat ett par som jag verkligen gillar så är det ändå en ständigt pågående jakt efter de ultimata Bambi-ögonfransarna. Gjorde nu i veckan en beställning på den hypade japanska fiberwig mascaran. Längtar efter att den skall dimpa ner i brevlådan så att jag kan testa den!
Här nedan ser ni några av mina favoriter i mascara-djungeln. Och ja, jag använder allihopa beroende på vilket humör jag är på då jag sminkar mig. ;)

               

Från vänster:

* maybelline lash stilletto
ger intensiv blank svärta. Dock lite svårarbetad borste.

* maybelline colossal ger massor av svärta och volym dock inte så mycket längd till fransarna.

* maybelline pulse perfection är min nuvarande favorit. Älskar hur den vibrerande borsten böjer fransarna.

* kanebo 38 c sensai är helt fantastisk. Står emot svett och tårar men tvättas ändå lätt bort med varmt vatten. Minus för det saftiga priset.


                                    /sara


Dagens

Nu är jag hemkommen från stan, fattigare än vad jag tänkt mig. Tanken var ju bara att jag skulle springa ner och köpa en ny ant-rynk cream. Men det blev lite som sagt lite flera stop innan jag nådde fram till åhlens kosmetika-hyllor. ;) Visar upp de nya inköpen senare.

På hemvägen så myllrade det av sk "peking fanz" Tror att IFK ska spela någon match på parken ikväll. Och supportrarna har laddat i flera dagar nu. De har åkt med IFK-bilen vid flera tillfällen utanför mitt fönster. Sjukt störande när man har jobbat natt och ska försöka knoppa. En liten parentes där...Nu så blir det lite dumburk. Funderar på om jag skall bege mig till hemköp och köpa lite cashewnötter först, dock. Blev sannslöst sugen på det nu! :)

Här har ni dagens:

               
               cardigan: h&m, topp: mq, jeansshorts: h&m barn, väska: burberry


                                                /sara


70% off

Asos är nu inne på sin sista spurt på rean. Dom sänker nu varor med upp till 70% är det inte dags att kolla in även för dig?



/Malin


Dubbelkalas

I dag bar det av hem till kusin med familj för att fira gårdagens och fredagens födelsedagsbarn.
Bjöds på massa goda kakor och många skratt som alltid.




Väl hemma blev det kortspel och mat tillsammans med lilla syster och lillebror.

Nu blir det sängen.
/Malin


Ny karriär!?

Många av er har säkert redan varit inne och kikat på Nelly`s pågående skodesigner-tävling. Men för er som har missat den så rekommenderar jag er att gå in på sidan och leka loss med färgerna samt rösta på era favoriter. Hur skoj som helst!


Här nedan så ser ni mitt "mästerverk"


Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!



/sara


Regnet det bara öser ner.

Det är ju inte klokt, vart har min sol tagit vägen?!
I dag började semestern så nu håller alla tummarna för att värmen och solen kommer tillbaka snarast.

Helgen bestod av jobb och lite trevliga stunder ute hos Frida, Lina och Linus. I lördags blev det pizza och lek och i går blev det film och vin.
Mys helg, till och med på jobbet faktiskt där det blev utflykter båda dagarna trots det dåliga vädret.
Ja vad är det för väder, det har kommit så mycket regn att båda tobak och tunna är överfulla med vatten.
Så nu kan ju alla jävlar som tjatat om regn vara tysta, tack.




/Malin


Sista veckan

Sista veckan och därmed det sista rycket innan jag går på min andra semesterhalva. Ikväll så kör jag det första av 5 arbetspass. Avslutar nämligenmed 50-timmars arbetsvecka. Så nu blir det till att ladda med vitaminer, mineraler och gyrosrulle! ;)

PS
Nästa vecka så kommer solen och värmen tillbaka(!?) Hoppas, det iaf. ;)

                


                                           /sara

Från Tiffany`s...

Haha, vilken udda em/kväll det blev igår. Min brorsa+ flickvän var ju som sagt med och käkade middag. Straxt efter att vi har ätit klart så sitter bara vi tre kvar vid bordet. Då frågar min bror vad jag tyckte om Anna`s ring. (satt på höger ringfinger, därför hade jag inte lagt märke till den.). Jag svarade givetvis att den var fin. Vilket den verkligen var! Fort som attan klämmer de fram att de hade förlovat sig! Sedan inte så mycket mer snack om den saken(!?) Jaha, snacka om udda sätt att outa en förlovning på. Mamma och pappa var tvungna att kontrollfråga mig om de hade hört rätt när de smög i krokarna eftersom de inte direkt fick höra allt...

Anyway, jag tycker att det är skitskoj att de har förlovat sig vilket betyder att jag kommer kunna gå på fancy bröllop vartefter. Vågar nog nästan lova att detta kommer vara i särklass det finaste bröllopet som jag någonsin har varit på. Och då har jag ändå varit på himla fina bröllop tidigare: 2 st har hållts på slott, samt 1 då en riktig prinsessa närvarade. Men som sagt brorsans kommer nog slå det mesta! ;)

Hann tyvärr inte knäppa någon bild på ringen men ska försöka komma ihåg det till nästa gång jag träffar dem. Den kommer från Tiffany`s vart annars? ;)

Stort grattis till Micke och Anna! <3


                
               

                                         /sara


Dagens

Vart har sommarvärmen tagit vägen egentligen? Håller tummarna för att den kommer tillbaka till veckorna 31-33! För då är det dags för lite mera semester samt lite augustifest! Längtar!

Idag, om en liten, liten stund så skall jag bege mig ut till mina föräldrar och äta lite söndagsmiddag. Det skall även närvara finbesök från USA, så idag åker mascaran på! ;)

                
                 Tröja:
h&m, byxor: gina tricot, väska: burberry


Tillägg: Byxorna är inte lika "naken-färgade" som bilden ljuger om. De har rynk-markerade knän och lite mörkare i nyansen som sagt.

 
                                               /sara

Har just sparkat...

Har just sparkat hem de här två godbitarna:

                

Det har varit en kanon eftermiddag då vi bara suttit o snackat massa skit och svullat allt ifrån ciabattas, godis, delicatobollar, glass mm. Jag är stoppmätt!

Tack snälla, fina Fia för presenterna! <3


                                            /sara

shopping!

Kan nog nästan säga att jag hängde på låset igår när lönen trillade in på kontot, haha. Det var så jägarns efterlängtat att få lufta plånboken lite! ;) Det blev en tubklänning och filmen "snabba cash". Har för mig att filmen nyligen släppts men det hindrar tydligen inte vissa butiker att sälja den för endast 99 spänn!?
Nu så ska jag nätshoppa lite innan jag sätter fart och tar itu med lördagen. Mamma droppar in här om ca 1 timme och på em ska jag träffa Fia.

Tillägg: Jag har den senaste tiden blivit en ganska "snål" shoppare. Jag har typ alltid älskat h&m. Tyckt att gina tricot varit okej pga sin snabbhet att snappa upp trender till låga priser. (kvalitet därefter också...) Men nu, nu tycker jag helt plötsligt att det är "dyrt" att shoppa på dessa ställen. Hittar jag en tröja inne på h&m för 299 kr så tycker jag att det är dyrt. Det är ju h&m ingen fucking gucci-väska!
Eller som Malin vid ett tillfälle sa när jag berättade om hur "snål" jag hade blivit. "Ja, jag håller med. Man vill ju inte betala typ 300 spänn för ett par jeans-shorts. Det är ju bara hälften av ett par byxor, därför borde de säljas till halva priset!" Kunde inte ha sagt det bättre själv! ;)

                 
               


                                               /sara


Dagens

Tänkte att jag skulle slänga upp en "dagens" innan jag byter om till "kvällens". Ska även slänga på lite färg på fransarna och kladda på lite av mitt klistrigaste läppglans, tänkte jag. ;)
Ikväll så blir det mat och film. Ganska passande då sommarvärmen verkar tagit semester idag/ikväll!

Önskar er alla den finaste fortsättningen på den här fredagen!

               
             cardigan: divided, tunika: wear it, tights: gina tricot, pilotbrillor: h&m
             (Solglasögonen har varit med hela dagen utifall solen skulle titta fram. ;) )


                                         /sara

döskalle scarf

I veckan så kom ju som sagt ett paket i brevlådan. I låg nedanstående skapelse. En scarf från den numera bortgångne modedesignern Alexander Mcqueen. Jo, jag vet den var som mest inne för typ 2-3 år sedan. Men jag älskar den ändå! Hade tänkt köpa den inne på NK när jag var i Stockholm sist men då var den slut. Så denna kommer ist ända från Paris!

               
               

                                            /sara


Vart är vi på väg?

Började dagen med lite tråkig men nödvändig shopping åt hund och Tobaken.
Efter det blev det en tur ut till mor för fika. Blev sedan kvar där och smsa in Jessica till middagen.
Sen drog morsan med sällskap till Söderköping och lämnade sina döttrar kvar.

Då vi verkligen inte hade en aning om vad vi skulle göra åkte Jessica och plockade upp I för att hjälpa oss hitta på något kul.
I kom med det briljanta förslaget att åka en roadtrip. En ordentlig omväg till ett ställe för att äta glass.

Vi startade upp med att åka in till stan och lämna Jessicas bil, sen bar det av...
Första målet var

den här färjan. Det blev en resa över Bråviken och landstigning vid Skenäs.

Sedan bar det av vidare till delmål två

Färja två gick över till Stegeborg, eller vänta det var ju där allt gick snett ja och vi efter 50 timmar på en färja som ska ta 5 minuter fick åka tillbaka och hamnade istället här.

Så ingen glass men hamburgare och en "ursäkta att den blev så stor" pommebricka.

Men vart var vi egentligen på väg då?

/Malin

H&M-höstnyheter till frulle

God morgon på er allihopa! Kan ju nästan säga att jag är uppe med tuppen för så här tidigt brukar jag sällan vara uppe. Lite väl tidigt med tanke på att jag ska jobba 2 nätter nu. Så det får allt bli en tupplur på eftermiddagen, tror jag.
Väcktes av att posten var tidig. Det kom 2 mycket efterlängtade saker i brevlådan. Det ena var H&M`s katalog med höstnyheterna och det andra för ni hålla er till tåls med. Det visar jag upp senare! ;)
Nu så ska jag käka frulle och spana in det nya höstmodet för det blir ju (tyvärr) faktiskt höst vartefter...sent i år, hoppas jag! ;)

               


                                                /sara

115 kr rikare.

Det är inte varje dag man vinner på en lott. Det är ännu mer sällan man skrapar fram mer än det lägsta beloppet. Nu ska jag ju inte lura er så ni tror jag blivit rik men vann i alla fall 50 spänn på triss i dag och 100 kr på en tian lott i slutet av förra veckan.

Inte illa pinkat för att vara jag.

/Malin


Jaha, här sitter jag...

Jaha, här sitter jag med huvudet mellan knäna och en stor stickig tuss i näsan. Fick helt oprovocerat näsblod, mycket näsblod dessutom. Väntar på att skiten skall avta med hjälp av blodstillande vadd. *suck*
En superprodukt som verkligen funkar. Provade på vadden för första gången för ett par år sedan då en sjuksköterska på äldreboendet som jag då jobbade på gav det till mig. Hade liksom näsblod var och varannan vecka på den tiden. :/ Funkar även på vanliga blödande sår. Får blodet att koagulera snabbare.


                


                                                   /sara

the brave one

Här kommer ett filmtips på en riktigt obehaglig men fenomenal film. "The brave one" eller "The stranger inside" som den svenska versionen fick heta. Det är sällan som jag blir besviken då Jodie Foster medverkar i thrillers och denna var inget undantag. Den bästa hittills, tror jag.

Erica (Jodie Foster) är påväg att gifta sig med sin fästman. Men under en kvällspromenad så blir de överfallna. Överfallet är så brutalt att Erica hamnar i koma i 3 veckor. När hon vaknar får hon veta att fästmannen dog under överfallet. För att känna sig "tryggare" så skaffar hon en pistol som hon tvingas använda i självförsvar vid ett senare tillfälle. Efter den händelsen så kan hon inte sluta utan fortsätter mörda samt börjar spåra fästmannens mördare.
Se trailern nedan.

Betyg:  av 5 möjliga


     
           trailer: youtube


                                           /sara


Levande blå

Aj aj aj, har ont i mitt knä och det är blått kan jag lova. inte lite utan stort som en tennisboll. Även ryggen värker och kroppen är öm.
Det kanske till viss del beror på sprit men största delen på regn, hade det inte varit för regnet hade inte plankorna varit blöta och då hade jag inte ramlat på dom när vi skulle hämta dom vi tappade på vägen hem från spelningen i lördags.

Nu lite bilder...





Problem med bild uppladningen men några kom in i alla fall.

/Malin


saltvatten spray

Tycker ni liksom jag att nytvättat hår känns "bångstyrigt" och svårhanterat? Då kan jag rekommendera wellas saltvatten spray till håret. Den får håret att framstå som att du verkligen har varit på playan. Med svag doft av saltvatten så ger den håret struktur utan att håret känns flottigt. Innehåller även provitamin b5 och uv-filter omman ska vara riktigt noga. ;) Kostar ca 100 pix.

                


                                          /sara

För lite sömn men glad ändå.

Jag är fortfarande trött efter helgen men kanske inte så konstigt med tanke på grillfest till 3 i fredags och nästa sömn först söndag 20.30 om man ni inte räknar de 23 minuter jag somnade till under något jävla skit program på tvn i går runt 17.00

Nu finns det säkert ni som undrar varför man inte sov i lördags men var fest och efterfest eller ja nattpromenad med Jansson på det och efter det kom vi tillbaka och skulle sova. Men då var helt plötsligt en viss man försvunnen så var bara att ta Kapten och Monica med sig och försöka hitta hennes karl. En andra promenad runt ön på så där 1,5 timme fick det bli innan vi kom tillbaka och inser att han var hemma men satt på skithuset när vi ropade på honom.
Sen var klockan 5.30 och vi var hungriga så blev frukost och sen pigg igen och snacka skit alla tre till 7.00 då Monica somnade men hennes man och jag satt kvar. Sen var klockan 8.30 och ja varför sova när det redan är morgon och alla andra snart ska gå upp.

Mer om lördagen kommer senare, men först kolla FB och sedan packa upp jobbväskan.

/Malin

Dagens

Måndag, ny vecka och nya tag. Tyckte att helgen rullade på riktigt bra. Den gick hyfsat fort och jag överlevde värmeböljan tack vare de nya fläktarna på jobbet. De var guld värda! :)
Idag så är det först och främst "dygns-omställning" som gäller. Kan vara lite trixigt ibland att ställa om sig från natt till dag och sedan tillbaka igen. Sedan så är det handling, städning, tvättning och frisörbesök som gäller. Ingen direkt glamouröst med andra ord. ;)

Dagens:

               
                 linne:
h&m, kjol: monki, pilotbrillor: h&m


                                          /sara

Grillfest!

Gårdagen bjöd på grillfest här hemma på altan. Det blev en sen middag men när den väl kom till magen var det inte fel alls.

Sällskapet var det inget fel på heller, blev en del goa skratt och tävlingar i rita gissa vinn.
Sista tre gästerna lämnade väl festen vid 3 tiden och då kröp Kapten och jag trötta till kojs. Tur man tog och städade undan innan man la sig för hur underbart var det inte att vakna till allt porslin rendiskat och alla burkar/flaskor ner plockade där dom ska vara.

 




Klänningen kommer från Asos

/Malin


Fredag!

Är inte direkt överlycklig över att helgen är här eftersom det för min del innebär jobb ist för lata dagar/nätter då man kan göra vad man vill. :/ I måndags natt då jag jobbade var det hutlösa 36 grader inomhus. Att öppna fönstren är uteslutet då det kommer in alldeles för mycket insekter... Hoppas iaf på att helgen skall rulla på bra, både för oss som skall jobba och för er som ska ut på raj-raj. ;)

Har iaf varit och handlat hem lite saker till helgen. Godsakerna hade jag helst av allt avnjutit framför tv`n i gott sällskap men nu så får de åka ned i jobbväskan ist. Kan tipsa er om att en av världens absolut bästa filmer går ikväll på kanal 5, kl 21. "American beauty"

                
Detta räknar jag med att konsumera under helgen. Förrådet kan ev behövas fyllas på till söndagsnatten. ;)

   
                                             
                                             /sara


gårdagens: uppdrag proppmätt!

Herregud, vad är det som händer!? Så fort jag blir bortbjuden eller äter ute så äter jag mig halvt fördärvad dvs slutar inte äta förrän gränsen "proppmätt" är passerad med råge! Kan ju troatt jag äter för 2 och gårdagen hemma hos mina föräldrar var inget undantag. Åt 2 potioner grillat: första vändan bestod av grillad fläskfilè och potatisgratäng och andra vändan gick jag lös på barnen`s grillspett klyftpotatis och bearnaisesås. Liksom bara för att testa om den var okej. Vilket den givetvis var. Senare på kvällen så vankades det bullar, kakor och tårta. Även 2 vändor där! Efter sista vändan så smög sig det dåliga samvetet på, så det blev lite snack om träning med Anna. Kändes ju som ett litet steg på vägen, att iaf ta ordet "träning" i munnen. Att sedan utföra det fysisk är en helt annan femma! ;)

                
               
               
               



                                                     /sara

 


Dagens

Nu är jag redo att möta dagen. Men det är ju nästan så man knappt hinner ut från duschen innan svetten lackar igen. Ska uträtta några ärenden innan jag sticker ut till päronen och grillar.
Här har ni dagens outfit. Funderar dock på att dra på mig ett par tights under eftersom klänningen verkligen är i kortaste laget. En riktig musikant! ;) (mus-i-kant)

Ha det gött i värmen! :)

               
                 klänning: sisters point, cardigan: åhlens


                                           /sara

2 days in a row.

Nu blir det grillat 2 dagar i rad! Så himla underbart! Jag älskar att käka grillat!
Igår så brände jag och Malin av en riktig tjejkväll. Mysigt som alltid! Vi grillade, (Malin grillade. Jag tittade på ;) ) frossade i smågodis och tittade på kritikerrosade filmen "shutter island" som dessvärre inte var så mycket att ha. Så jag lugnar mig nog med att läsa boken. (patient 67)

Idag så blir det som sagt mera grillat. Ska på eftermiddagen åka hem till mina föräldrar på familjegrillning. Tyvärr så kommer inte brorsan närvara då han först anländer till Sverie nästa vecka. Så i eftermiddag så blir det "bara" mamma, pappa, jag, Anna, Anders+ 4 knoddar vid middagsbordet ute i Jursla!

                
                 Gårdagens tjejmys! <3


                                                    /sara

För svullna fötter...

För ett par veckor sedan så hittade jag en kanonprodukt hos skomakaren. Nämligen en spray lämpad för skinn/läder skor. Man sprayar på in och utsidan av skon och tar därefter på sig skon. Sprayen gör så att lädret/skinnet blir mera följsamt och töjer sig något. Perfekt att använda på nya skor som kan kännas lite stela eller för sommarfötter som svullnat i värmen och behöver lite extra utrymme! ;) Sprayen kostade 50 spänn!

               
                
              

                                      /sara


Finaste vännen!

Pernilla, min allra, allra bästa vän har stuckit iväg på semester till Paris! Fasen vad tomt det är! Vi brukar ju prata nästan dagligen i telefonen! Det bästa med Pernilla är att jag kan anförtro mig med allt till henne, när som helst! Inga sanningar blir liksom obekväma och jag vet att jag kan ringa kl halv 4 på morgonen och böla utan att känna mig dum! På fredag/lördag så är det jag som slänger mig på telefoten. Då vill jag höra allt om din lyxshopping och hur många macarones du mumsat i dig! ;) Miss U, baby! <3

                
                En typisk "sara/pernilla situation" idiot-stirra på varann...
               
                ...för att sedan brista ut i gapskratt! :D


                                              /sara


Loreal solar expertise

Har just öppnat en ny kategori i bloggen: "produkter som rekommenderas" Där kommer ni hitta tips om/på produkter som jag och Malin själva använder och tycker att de är så bra att de förtjänas att tipsas om. Det kan vara allt från ätbara saker till beauty stuff. Enjoy! :)

Först ut är solskydds serien från Loreal-solar expertise. Jag har bara använt dessa två produkter ett par dagar men är hittills mycket nöjd med dem. Den ena är en sololja som skyddar som en en vanlig solkräm. Den ger ett snyggt blänk, är lätt att applicera och känns inte lika fet som vanlig solkräm.
Produkt nr 2 i samma serie är en sk after sun-produkt. Även den i oljeform eller torrolja om man ska vara riktigt noga. 2 st produkter värda att testa!

               


                                               /sara


Ha ha jag är inte avis!

Det känns skönt att sitta hemma i Sverige och veta att tre karlar åkt över altlanten för semester och så hamnat i Miami när prognoserna där visar åska och regn nästan varje dag.
Varför lämna Sverige när vi har det bra mycket bättre och finare vädermässigt här?!

Är dock lite tomt när nisse är borta och Kapten styr och ställer ordentligt när jag jobbar så är inte helt lätt att vara den som är lämnad hemma.

Men vi klarar oss och i dag har vi till och med varit duktiga och rensat ogräs på så en yta på en gånger en meter.

Nu ska jag ut i värmen igen men denna gång blir det soffan på altan och en bok.

/Malin

Självplock!

Självplockning när det kommer till jordgubbar is the shit! Har varit och valt ut de finaste "gubbarna" jag kunde hitta ihop med pappa. Hela 10 kg fick föjla med mig hem. Så nu blir det till att äta jordgubbar varje dag en vecka framåt! ...eller kanske inte med tanke på hur snabbt jag slukade de förra 5 lit jag fick. De var borta på mindre än 2 dagar! Så sjukt gott ju!

                
               


                                            /sara

 

                   


shoppat!

Här kommer en liten shoppingredovisning. Har ju glömt bort att visa er vad jag shoppade under semesterveckan. Inget märkvärdigt men här kommer plaggen:

               
Ett linne med tryck. Detta är i lite längre modell så det kommer användas både till jeansshortsen och tightsen.
En randig cardigan! :)
En grön kjol
i lite festligare modell
2 par bomullsbyxor. Har letat som tusan efter ett par militärgröna bomullsbyxor. Så dessa är perfekta. På rean dessutom. 125 kr/paret. Ett par ljus beiga fick följa med hem också. ;)
               
              
Fick lite beslutsångest ang vilken färg på kjolen som jag skulle köpa idag. Så en i varje färg fick följa med hem. Perfekta passformen. Påminner massor om Herve Leger i både modell och matrial. Me like!
En sommarklänning som är jättesnyggt skuren i ryggen!


                                      /sara

Salig lördagskväll

Igår så var det årets hittills varmaste dag i Norrköping. När jag pep ned till stan för att möta upp Daniel straxt före kl 4 på eftermiddagen så var det ofattbara 32 grader ute. Härligt!
Kvällen spenderades bla utanför resturangen saliga munken som höll igång i en minifestival. En gratis sådan med artister som: Magnus Carlsson, Veronica Maggio, Moneybrother, Timo Räisänen mm. Festivalbesöken blev förhållandevis kort då glass vid Halvars lockade mer. ;)

               
               
               
Det blev en liten omväg hem på kvällen. Då Daniel ville visa upp en viss olycksplats. Har lovat att inte berätta vad somhände på platsen för 2 år sedan men det ligger en sjukt rolig historia bakom. ;)
               
               
               
               


                                           /sara


5 liter gubbar

Nu så skall jag sätta igång och rensa 5 liter jordgubbar. Med andra ord så blir det en brunch innehållandes röda, mumsiga sommarbär+glass. Tänkte avnjuta det framför tv`n och titta på ett eller två avsnitt från någon av de nya dvd-boxarna. Efter det så blir det Danny-time!

               
               


                                               /sara

I`m bored

Ledig och uttråkad! Hur fasiken går det ihop sig!? Detta var ju helt otänkbart förra veckan då jag hade semester. Då gick allt i ett. Full rulle hela tiden, hade knappt tid att sova ens! Och nu så sitter jag och slötittar på gamla reprisavsnitt av Beverly hills 90210 på 4:an. Funderar på att ta en sväng ut till mina föräldrar som kommit tillbaka från Stockholm. Hela min kompiskrets som fortfarande bort kvar i Norrköping verkar antingen vara bortresta eller jobbandes ikväll. Typiskt!
Imorgon däremot så råder det ingen brist på aktiviteter. Daniel har bla föreslagit: minigolf, biljard, bowling, sola, fika på stan mm.

               


                                        /sara


Ledig dag!

Så vaknade man ju självklart 7.15 och var pigg. Varför ska detta alltid hända mig när jag väl är ledig och vill sova ut?

Jag satte mig i alla fall och översikts räknade alla spargrisar för att sedan ta en tur in till City och sätta in dom jävlarna på banken så jag blev av med alla 50-öringar.
Sen blev det en snabbis till Forex för att växla DKK till mamma. Ut till mamma för att lämna pengarna och ta ett dop i deras pool.

Kom på vägen ut till mamma på att jag totalt (som vanligt) glömt äta frukost. Men vad gjorde det.

Paj och glass sitter ju aldig fel som något av dagens matmål.

Fick även lite lunch innan jag begav mig hem igen.

/Malin

reafynd!

Alltså vart är mina extra semesterdagar när jag behöver dem!? Eller i annat fall min stenrike make som skall supportra mig så pass mycket ekonomiskt att jag kan jobba ideellt!? Det är min första arbetsdag som står på tur efter semestern som ni säkert har förstått. Har idag sysselsatt mig med att ladda mentalt samt uträtta en del ärenden: en sväng ut till maxi, hageby centrum och pakethämtning.

              
              
I paketet så låg ett reafynd från nellys sommar rea. 59 pix+fri frakt! Har den sedan tidigare i svart men för 59 kr så kunde jag inte motstå att slå till på en till i grönt somär min absoluta favoritfärg!
              
Jobbar man natt så krävs det en hel del kaffesurplande...och kaffet i sin tur kräver en hel del fikabröd. ;)


                                          /sara

 


Gårdagens!

Som Sara nämnt så tillbringade vi några timmar på stan och lunchade tillsammans i går. Underbart som alltid.


T-shirt: Only, Jeansshorts: H&M

/Malin

Eclipse!

Bättre sent än aldrig säger man ju så här kommer en bedömning.




Var ska man börja. Tror nog jag tycker denna film var snyggast gjord av dom tre som hittills kommit.
Jag tycker filmen fängslade och spännande. Denna film har precis som de andra fångat kärleken och man kan inte annat än ryckas med och känna pirret i kroppen själv.

Filmen är mer än klart värd att se, och jag känner redan att jag längtar tills den kommer ut på DVD eller kanske tills nästa gång jag ser den på bio.

Jasper som tidigare haft en mindre roll i filmerna kliver verkligen fram i denna och han gör det ordentligt, det är nog inte många tjejer som kan sluta drömma våta drömmar om honom efter att ha sett denna lite över 2 timmar långa film.

Betyg:
4,5 av 5


/Malin
Bilden är lånad här!

Väska på vift!

Måste bara berätta om ett missöde från i lördags, då vi var påväg hem från Båstad...
På kvällen när vi skulle tillbaka till Helsingborg så hade vi för det första svårigheter att hitta till tågstationen som låg helt avsides och öde från allt annat i Båstad. Så vi fick helt enkelt förlita oss på en sk gps från en mobiltelefon. Men det gick ju bra. Så vi hann med sista tåget. När vi hade satt oss till rätta på tåget så upptäckte vi att en av väskorna fattades, dvs den stod kvar på perongen när tåget började rulla! P-A-N-I-K! I väskan så låg bla: hemnycklar, mobil mm.
Efter en del diskuterande så hoppade Tommy och Lisa av i Ängelholm och tog en dyr taxiresa tillbaka till Båstad för att hämta väskan. Philip och jag fortsatte tågresan till Landskrona. Därav den osminkade utgången i lördags!

Så här i efterhand när väskan med alla tillbehör är tillbaka på rätt plats så kan man inte annat än att dra på smilebanden åt eländet!

Tillägg: Philip har i efterhand berättat något som inte jag hörde, nämligen när Tommy mitt i paniken försökte "lägga skulden" på mig och Philip. Hahahaha

Tommy: Varför sa ni inte till om väskan!?

Philip: Vaddå säga till? Vi har ju våra egna väskor att hålla reda på...!

              
              
Så här pigga och glada var sällskapet dagen efter missödet och utgången i Landskrona. ;)


                                              /sara

           

 


Sista semesterdagen

Tänk er den värsta sortens söndagsångesten, multiplicera det med 10 så har ni en ganska bra bild av min situation just nu. Min första semesterhalva på 12 dagar har gått alldeles för fort. Men oj vad skoj jag har haft! Hade ett alldeles förträffligt avslut på semestern idag i sällskap med Malin. Vi har lunchat, käkat glass på en fejkad sandstrand mitt i city och shoppat. Nu så skall jag avsluta kvällen med att svulla lite och titta på en film som jag nyss var iväg och hyrde: "500 days of summer" med bla Joseph Gordon-Levitt somjag alltid varit lite svag för...eller iaf sedan tredje klotet från solen-tiden och 10 orsaker att hata dig.

Här är lite bilder från sista semesterdagen:

               
               
               
               
               
               


                                                    /sara

 


Helgen...

Hej där ute i vårat avlånga land och ni utanför med så klart.
Har inte hunnit med er på grund av fullt upp med jobbiga men nödvändiga saker i helgen och sedan jobb hela dagen i går.

Men nu är jag tillbaka i dagarna med mina lediga stunder igen för tillfället.

Helgen bestod av att måla och skrapa, och det var självklart så tråkigt som det låter. Speciellt med tanke på att termometern vissade över 40 grader i solen och detta jobb endast skedde i sol då de få ytorna med skugga inte räckte till för platsen som krävdes.



så var alla fönster utan köket grundade nu återstår bara några helgerna jobb med att måla dom också.
Tur pappa hjälper till så man inte behöver hålla på i flera år.


Mr O var ingen stor målare utan ägnade största delen av helgen åt sina små växter.
Och sist med inte minst hade vi latast utav alla!


/Malin

Dagens

Inne på sista semesterdagen nu. :( Sen så får jag hålla mig lugn ända till vecka 31 då det vankas mera semester.
Idag så står lunch och en sväng på stanmed Malin på schemat. Ska bli riktigt nice. Hoppas även på att solen skall titta fram...
Här är dagens med tillhörande solbränna! ;)

               
                 klänning:
asos, väska: miu miu


                                                   /sara

 


Satellite

Nedanstående låt för tankarna tillbaka till lördagskvällen. Tyckte varken bu eller bä om låten innan. Men efter i lördags så har den satt sig på hjärnan. Antar att i rätt sällskap så kan det mesta bli roligt och bra! ;)




                                       /sara

Bilder från Skåne

Tillbaka i Norrköping igen efter ett par störtsköna dagar i Skåne. Har på 3 dagar hunnit beta av Helsingborg, Landskrona och Båstad i gassande sol. Kan helt ärligt säga att jag inte har varit så här solbränd som jag är just nu, de senaste 15 åren! Detta trots 2 veckor i Thailand, ett antal besök på Kanarieöarna och Mallorca. Skulle väl kunna säga att det är tack vare att jag verkligen har legat och pressat, pressat och åter pressat i en massa timmar på stranden i Båstad. Hann även med och ta årets första dopp i havet. Skönt! Bortsett från att ha jobbat stenhårt på min bränna så har vi kökat goda luncher och middagar ute. Och tack vare ett "missöde" med en väska så fick jag testa på att gå ut och dansa oduschad, (Direkt efter en heldag på beachen!!!) osminkad i platta sandaler. Men det gjorde faktiskt inte så mycket. Hade faktiskt den roligaste utekvällen på länge trots detta. Så det kanske blir mer av den varan i sommar, haha. ;)

                
               
               


                                                   /sara

En borta, tre kommer..

Så var det fredag. Varmt och gött även i dag och det ska ju hålla i sig hela helgen med.
Ska snart ha tjejmiddag tillsammans med tre underbara gamla klasskompisar. Det ska grillas och testas en ny färskpotatisgratäng så vi får se om det blir ätbart eller om kvällen bara får bestå av dricka.

Mr O har lämnat huset för att undkomma allt tjejsnack och tillbringar natten hos sin far. Däremot är Kapten hemma så en kille bland de fyra brudarna finns det i alla fall.

Bäst att kolla grillen så inte hela huset brinner upp.

/Malin

Syskonbesök!

Jag, lillsyrran och lillebror tog i dag en biltur ut till halvsyrran som bor lite mitt ut i ingenstans. Där bjöds det på fika och spelades kubb. Självklart var jag i vinnarlaget.


Bilden visar förlorarna så klart och så en vinnare som distraherar. Tyckte inte vi skulle lämna ut personerna som inte lyckades vinna en enda match av tre. Därav markeringarna ;)

/Malin


 


Skrik och panik!

Skrik och panik! Imorgon så bär det av till Skåne. Checkade av med Lisa inför resan och gissa vad!? Lisa föreslog att jag skulle packa ned bikinin. *Gulp* Nu för jag igen för att jag smaskat som en idiot på semestern...eller hela livet snarare!
Jaja,inte så mycket man kan göra något åt, så här i sista minuten. Så det är väl lika bra att fortsätta på samma spår som tidigare. Kakor, godis,glass, chips och skräpmat har byggt min kropp! Så efter att jag har packat färdigt så tänkte jag avsluta kvällen med att bläddra i nya ellos-katalogen och S-V-U-L-L-A gifflar som min snälla mamma har köpt till mig.

Trevlig kväll på er!

               
Skåningarna kommer antingen dö av chocken av min bländande solbränna eller av andra men som man kan tänkas få då man får syn på en människa som hela sitt liv frossat i onyttigheter utan att träna. ;)
               
               
               
Shrek gifflar med ny, okänd smak!

                                           /sara


Gårdagen

Igår så träffade jag Malin för första gången på evigheter. Det var alldeles för länge sedan vi träffades. Känns så himla bra att ha någon som förstår en precis. Vad det än är. Jag har haft turen att träffa två sådana underbara människor. Pernilla och så förstås Malin. Ni vet sådana där människor som inga sanningar blir obekväma för. Du kan berätta precis allt! Det finns vänner, nära vänner och så finns det själsfränder! Jag hyser sådan jäkla respekt för dessa, framför allt de sistnämda. Pojkvänner kommer och går men fina vänner består!

På tal om kärlek så blev det massor av den varan igår. Malin och jag var iväg och såg premiären av den hypade filmen "eclipse" Me like säger jag bara! :D Med lite tur så kanske Malin slänger upp en recension vart efter... ;)

Idag så har jag späckat schema: Ska iväg till vårdcentralen. Igen! På eftermiddgaen så ska jag träffa min vän Christian som är hemma en sväng från Vietnam. Och slutligen hem och packa inför morgondagen.

               
               
 På 2 timmar hinner man: äta på donken, äta mjukglass vid glasstornet, köpa godis i en proppfull godisaffär och slutligen tränga sig in i en fullsatt biosalong.


                                              /sara

 


En bra dag som blev en underbar kväll

Gårdagen började med att jag såg på FB att mamma och små syskonen skulle åka ut och hälsa på familjens gamla hund. Eller från början var det Jessicas hund men i slutet fick han flytta runt hos oss alla innan vi hittade ett nytt hem åt söta Buddy.

Var jätte kul att få träffa honom och se att han mår bra, han hade väl lagt på sig en hel del kilon men annars var han sig helt lik.
Dom som äger honom nu är ett helt underbart par som man inte kan tycka illa om.
Vi fick även veta att Buddy kommer hem på ett par dagars visit till mamma i september, Kapten kommer bli helt tills sig för detta är som hans älskade storebror och saknaden efter honom när han flyttade var sjukt stor från min lilla bebis.

Efter besöket hos hunden blev det en tur med mamma och lillebror till LEONS i dag igen. Jag kommer bli fet av all skräpmat denna semester vecka men då får det vara så. För hur ofta har man semester liksom.

På kvällen bar det ju av tillbaka till stan för en dejt med Sara, den startade på Mc Donalds lite mer än två timmar innan filmen Eclipse startade.
Har fått höra av många att två timmar är för mycket men för oss var det garanterat för lite för vi fick stressa med godis och efterrätts inköp efter.

Hade i alla fall en helt underbar kväll med min sötnos, det var länge sedan jag log och skrattade så mycket senast.

/Malin

RSS 2.0