Kärlek <3

Allt för länge sedan jag körde en lista så här kommer en liten lista om kärlek.



Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?
Göra och göra. Antagligen bli väldigt sårad vilket jag skulle visa genom att bli vansinnigt arg. Vi stannar där innan det börjar hoppa grodor ang hur jag skulle visa min ilska...

Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med)
2,5 ;)

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
Det är väl klart! Alla tjejer har väl sedan barnsben drömt om ett riktigt prinsessbröllop.

Blir du lätt kär?
Nej. Men trillar jag dit, så gör jag det ordentligt! ;)

Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?
Jag faller för snyggon, haha. Nej, skämt och sido. En intressant personlighet, hur han för sig i sociala sammanhang och huvudet på skaft. Grrrr

Vad är det mest avtändande du vet?
Dryga killar som spelar på sitt utseende och har noll bakom pannbenet.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Jag tyckte nog att det var viktigare förut. Nu blir jag nästan dagligen påmind om att det är mindre viktigt. <3 Men lite gemensamma intressen är ju trevligt.

Hur länge varar dina förhållanden?
Mitt längsta hittills varade i lite över 5 år.

Har du fått ditt hjärta krossat?
Ja, tyvärr. Det finns nog ingen värre känsla. :(

Vad är det mest romantiska du varit med om?
Svårt att bara välja en sak men jag gillar ju vardagsromantik typ: hålla upp dörrar, frukost på sängen, blommor, vardagspresenter osv. :)

Hur raggar du?
Inte alls.

Har du en ”utseendetyp” hos killar?
Långa, slanka killar som ser propra ut.

Beskriv en perfekt första dejt:
Jag var på den perfekta dejten för ett par år sedan. Vigick på stan och handlade julklappar ihop, lunchade sedan gick vi hem till honom drack glögg, käkade lussekatter och lyssnade på musik. Avslappnat och bra.

Vem var din första kärlek?
Han hette Henrik.

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Helt okej om det känns rätt för båda parterna.

Vad tycker du om one night stands?
Samma svar som ovanstående. Just not my cup of tea. ;)

Hur är du som flickvän?
Mardröm; klängig, tjatig, bitchig, svartsjuk och grälsjuk.



                                      /sara


I dag är det synd om mig!

Fy fan va ont jag har i halsen rent ut sagt. Tur datorn inte ber mig prata för det är sjukt jobbigt.
Har även åkt på feber så blir att ligga i sängen hela dagen, eller måste bort till apoteket och hämta värktabletter men annars så.
Detta är så jävla dåligt tajmat bara, för jag ska ju vara på valborgsfest hos systrarna pricken i morgonkväll och som det känns nu kommer det blir svårt.
Tur man har svärfar där ute i närheten så man bara kan gå hem dit och sova om det skulle bli för jobbigt. Men vi får se, håller tummarna för att jag i alla fall ska orka med att äta och titta på brasan.

Stod och bakade äpplepaj i går förresten, det är ju inte lite typiskt att äpplena ska bli dåliga och behöva användas just då. Jag hade verkligen hoppas på att få äta den i dag, men så lär det inte bli.
Nu ska jag dra täcket över huvudet ett tag.


/Malin


mens, ligga och bajsa!

Det finns 3 saker somjag verkligen hatar att köpa: Tamponger/bindor, toapapper och kondomer.
Skitlarvigt, jag vet. Men ens allra "hemligaste" behov och nödigheter blir ju så himla uppenbara. Om jag hade jobbat som kassörska på hemköp så hade jag iaf tänkt så här när kunden langar upp följande...

Vid kondomköp en torsdag eller fredag kväll: Jaha, den lössläppta lilla rackaren tror att han/hon ska få ligga till helgen. Hmmm.
Tacka vet jag den gamla goda tiden då man hade "svärmödrar" som bävade för att bli farmor allt för tidigt. Hade en "svärmor" som köpte kondomer som lades i ett igenklistrat kuvert som hon sedan slängde ned i brevlådan hos oss med jämna mellanrum. ;)

Vid köp av toapapper:
Jaha, nu ska han/hon hem och bajsa toan full! Fräsht...eller inte! :O

Vid köp av tamponger/bindor: Här behövs väl knappast en kommentar.


                
                 Bild: Jaha, en sväng till hemköp då! :O



                                    /sara

Marabou polka, päron daim & nya Fun light

Slår ihop tre recensioner i detta inlägg. Så håll till godo nu, mina likasinnade sockerråttor! ;)

Fun Light: wild strawberry & watermelon
Såå jäkla god! Den smakar verkligen smultron. Vattenmelonen känner jag dock ingenting av. Men denna känns somrigt fräsh till smaken. Själv så dricker jag den flera gånger om dagen. Mums!

               
                 Betyg:  av 5 möjliga

 

Marabou polka är god men gör mig ändå lite besviken. Vet dock inte riktigt vad besvikelsen beror på. Chokladen skulle kanske kunnat innehålla lite mera bitar av polkagrisar så den smakade något mer. Men som sagt god ändå.

Betyg:  av 5 möjliga

 

Daim summer dream smakar mint och svagt päron. Jag vet ni hör ju själva hur smakkombon låter. Det är likaså här som med föregående recension. Den är god men ändå är det något som fattas. Här är det dock ganska lätt att räkna ut att inget slår daimorginalet därför framstår alla limited edition somganska slätstrukna...

Betyg:  av 5 möjliga

 

                


                                     /sara


Som en klump..

Jag har ont i huvudet och det känns som en stor klump i halsen. Har haft ont i halsen på morgonen men inget mer nu i över en vecka. Men eftersom det inte varit mer än så trodde jag det berodde på all pollen för näsan och ögonen har ju inte heller mått toppen.
Men så kanske inte fallet är, för i dag har jag ju ont nu på kvällen också. Eller ont är nog fel ord är mer som att det är en stor knöl i halsen som stoppar upp så jag inte kan svälja ordentligt.

Men jag ska inte deppa över det för i dag blev DET bokat.

Nu ska jag dricka lite te, eller orkar inte så går och sover direkt i stället och håller tummarna och hoppas att hals är som vanligt i morgon.

/Malin

Manhunter

Har just penslat mina tånaglar kolsvarta. Lacket bär det passande namnet "manhunter" och kommer från H&M`s egen kollektion. Har inte riktigt bestämt mig än om jag gillar färgen eller ej. I värsta fall så återgår jag till mitt standard-nagellack "midnight passion" även det från H&M.

               
               

 

                                           /sara


Tårta!

Pust, stånk och stön...Jag dör!
Så jäkla mätt jag är! Jag har på egen hand mofflat i mig 2 st winerbröd samt 2 gigantiska men super mumsiga tårtbitar. Ska försöka smälta det här. Testa mitt nyinköpta svarta nagellack (omjag orkar böja mig framåtlutad vill säga! :O ) samt kolla på kvällens avsnitt av desperate housewivies. Ikväll så hoppar jag nog kvällsgodiset till tv`n. :/

               
               


                                          /sara

Dagens

Jag har ta-mej-tusan varit lika effektiv idag som igår. Jag har nästan hunnit med allt som stod på "att-göra-listan" Allt utom hageby centrum men det tänkte jag besöka imorgon innan jobbet eller under helgen. Jag är nämligen långledig då pga av tillfälliga schemaändringar.
Började som sagt dagen med att tvätta. Har varit hos frissan och kapat barret, postat lite paket, varit en vända på stan och köpt födelsedagspresent. Hann även mitt i shoppingruset bli fasligt sugen på bakelse så jag har mer eller mindre jagat runt halva Norpan i hopp om att få köpa med mig en bakelse eller två. Det optimala hade ju varit ifall Lindahls som ligger mitt i smeten hade sålt två tårtbitar till mig. Men de delar tydligen inte på sina bakverk. Man var tvungen att köpa hela. Det hade blivit lite mycket tårta tom för mig...

               
                  tröja: hm, jeans: levis, väska: miu miu


                                       /sara

Lördagens...

Förlåt för sen uppdatering men skulle varit ledig på dan i går och laddat upp bilderna. Så blev icke fallet dock då jag blev kvar på jobbet från morgon till kväll.
Men här har ni lördagens i alla fall

Kavaj: Cubus, Linne: H&M, Jeans: Nelly

/Malin

Shoppingredovisning

Jag missade (sömn)tåget pga ett telefonsamtal. Så nu är jag pigg igen. Attans, också! Så jag passar väl på att dra en redovisning av det som shoppades idag.

                
                Fatta att dessa småsakerna gick loss på ca 1300 spänn! Sjukt ju! :O

* Hittade några chokladnyheter inne i godisaffären. :D Daim med päronsmak och marabou med polkagris. Återkommer med smakrecension senare.

* Torrschampo. Superdrygt budget torrschampo. Räcker hur länge som helst.

* Make up store`s treatment mascara. Inpackning som ger näring till ögonfransarna. Använder den varje dag. Love it!

* Hårsprayen "rockaholic" som jag till en början avskydde. Nu är jag svårt beroende av den. Står emot fuktig luft.

* Dust it för att pumpa upp snyggaste "knullrufset" ;)

* Ansiktskräm som skall bekämpa rynkorna innan de uppstår, ska därefter hålla dem på km avstånd, enligt butiksbiträdet. (Och för den slanten som jag pungade upp med så hoppas jag verkligen att det funkar.)


                                  /sara


Dagens

Så trött, så trött, sååå trött. Första lediga halvdagen efter helgen. Det är så stressande med allt man ska och vill hinna med när man väl är ledig. Jag har haft fullt upp idag från det att jag slog upp mina bruna. Började dagen med att springa ner på stan och sätta sprättpå lite pengar. Var tvungen att fylla på lite smink och hygienartiklar som tagit slut. Fick av okänd anledning ett shoppingbidrag av pappa i helgen. Jag antar att han tyckte att jag shoppat lite för lite den senaste tiden eller något sådant, haha. ;)
Därefter så träffade jag några kompisar på kvällen för lite skvaller. Alltid trevligt!

Nu så blir det bingen! Har nämligen minst lika mycket att hinna med imorgon. Jag ska tvätta, har bokat den tidiga tvättstugetiden. :/ Frisörbesök=efterlängtat som alltid! :) Ev spana in den nya shoppinggallerian i hageby. $$$

God natt på er! <3

Här har ni dagens trötta osminkade look:

               
                   kofta: åhlens, tisha: nelly, jeans: hm, väska: miu miu


                                    /sara


Väskförvaring

Om någon har något bra tips på hur man på snyggast möjliga sätt förvarar sina väskor, så är förslag välkommet! För just nu så kan man lugnt säga att mitt vardagsrum eller förresten hela min lägenhet är ett ultimate kaos! Har vid flera tillfällen funderat på att slänga ut soffgruppen och göra om hela vardagsrummet till ett enda stort jäkla "showrum" Klädförvaring och väskhyllor everywhere! Det vore väl något!? ;)


                
De väskorna som jag använder mest ligger framme dock inte på ett snyggt organiserat sätt. Hjälp mig!

                
                  Mitt gamla "väskbord" har fått ge plats för en dator ist.


                                        /sara

Raggmunk

Fan, detta är andra gången som jag misslyckas med Ekströms "nästan-färdiga-produkter" (första gången så var det deras smulpaj) Jag tänkte slänga ihop några raggmunkar och bacon till middag. Så det plus lite annat handlades hem. När jag kommer hem upptäcker jag att jag har köpt fel sylt. Jag har fått med min hallon ist för lingonsylt. *suck* Tyvärr så får det gå då jag är för lat för att gå tillbaka till affären.
Bilden på Ekströms förpackning utlovar krispiga, fina raggmunkar. Mina munkar blir kolsvarta! Så 4 st kolsvarta munkar, (förpackningen sade 10 st) simmigt bacon och hallonsylt blir min söndagsmiddag! Mums?!

                 
                


                                        /sara

Marabou passion

Igår så slog jag till på en chokladkaka. Jag hittade nämligen säsongsnyheten Marabou passion (limited edition) i godishyllan.
Kan ju säga att jag blev positivt överaskad. Den var supergod. Len, söt choklad som möter syrliga bitar av passionsfrukt. Mums! Chillin däremot känner jag ingen smak av(!?) Denna kaka kommer jag definitivt köpa flera gånger. Antagligen när jag har käkat upp denna. Typ imorgon då... ;)

                 


Betyg:  av 5 möjliga

                                      

                        /sara




Partytajm!

SÅ DÄR DÅ VAR MAN PÅ G. OM WNEN TIMME BÖRJAR PARTYT. I KVÄLL BLIR DET FEST MED EN HEL HÖG SYSKON. SKA FÖRST TILL STOREBROR PÅ MAT OCH FÖRFEST SEN BLIR DET TROLIGEN UTGÅNG. SKA ÄVEN FÅ TRÄFFA FAMILJENS FÖRSTA SYSKONBARN AOM BARA ÄR NÅGRA VECKOR GAMMAL. KOMMER NOG BLI EN TOPPEN KVÄLL.                       VAD HITTAR NI PÅ DENNA LÖRDAG?                                                                                                                      /MALIN

Min nya coffer bag

Dags att visa upp mitt senaste väskköp. Det blev en Miu Miu coffer bag igen. Jag har ju haft en tidigare men sålde den till en urgullig tjej. Anledningen till att jag sålde den var att den rosa färgen inte riktigt kändes som min stil+ att jag tyckte att den var lite för stor för mig. Men som sagt jag älskade ju designen på väskan och kunde inte riktigt släppa taget om den. Så jag har till och från letat efter en mindre modell i en annan färg. Och vips så snubblade jag över en bild på nedanstående skönhet! :)

Miu Miu coffer bag i färgen "corallo"  i storlek medium. <3

               


                                               /sara


1 del glassrecension+1 del väskinköp!

Ibland är jag så himla klumpig...eller det där är nog en lögn jag är ofta klumpig! Jag hade ju tänkt att ge er en recension på den nya Ben & Jerry-glassen som jag åt förra helgen. Men på något vänster så har jag lyckats radera bilderna från glasstestet så detta får helt enkelt bli en recension utan bilder.

Ben & Jerry: peanutbutter, cookie dough var supermumsig. Det kan jag inte förneka. Men att punga upp med 26 spänn för en pinnglass känns ju sådär lagom bisarrt. Men å andra sidan så kostar ju nästan diamstruten och magnum-glassarna också så mycket. Helt plötsligt så känns 49 kr för en ½ liter b&j-glass som värsta reafyndet! Kort och gott en god glass somfår nedsatt betyg pga av det höga priset.

Betyg:  av 5 möjliga

 

På tal om dyra saker. Tänkte ge er en försmak av vad jag hämtade ut igår. Ett mycket, mycket efterlängtat paket. Skönt att flygen har kommit igång lite grann nu så att min väska äntligen kunde anlända. Visar upp den under helgen!

                   
                


                                          /sara


gårdagens

Fasen jag har verkligen inte turen på min sida...eller så är det dålig karma. Gårdagen var toppen men slutade på ett sämsta möjliga sett. Jag är inte den typen av tjej som gråter för ingenting utan har oftast ganska långt till tårarna, ilska brukar ligga närmare till hand för min del. Igår så var det tyvärr inte så utan då var gråten närmare till hands. Pissigt slut på en dag som varit så bra.

Nu fredag, lönefredag! Måste tröstshoppa lite...eller massor snarare!

Gårdagens:

               
                 kofta: vero moda, t-shirt: vila, jeans: levis


                                     /sara

Joel Kinnaman for MQ

Ni har väl inte missat att ärkesnyggot Joel Kinnaman är säsongsmodell för klädkedjan MQ?

Min kompis Fia tyckte att jag i sann fjortisanda skulle fråga butikspersonalen om jag inte kunde få med mig en poster på karln i naturtrogen size, haha ;)

               

                               Här kan du se fler kampanjbilder.

 

                                          /sara


Full rulle!

Idag så har det verkligen varit full rulle! Direkt efter min brunch så gick jag ned på stan för att ta hand om några bankärenden. Därefter så blev det ett besök hemma hos min barndomsvän Johan och hans sambo. Var ju tvungen att inspektera deras "nya" lya. Så himla fin! Jag har paxat den om de skulle få för sig att flytta därifrån. En sekelskifts lgh med 2 st kakelugnar, stor klädkammare belägen mitt i city. Det kan ju knappast bli mycket bättre än så.
Senare på eftermiddagen så var det dags för shopping med tillhörande (obligatoriskt) intag av mat, tillsammans med Fia och Liam. Den enda av oss som fick något gjort var Liam. Han slog på stort inne på H&M. ;)
Sedan var det dags att hämta upp ett mycket, mycket efterlängtat paket. Ni kan väl knappast gissa vad det innehöll. (Visar upp det senare i vilket fall.)
Slutligen så var det väl tänkt att jag skulle pallra mig iväg för att spana in invigningen av den nya shoppinggallerian i Hageby men krafterna tog slut så nu avslutar jag ist kvällen iklädd mysbyxor, klämmandes på mitt nyaste inköp. ;)

                
            Jag käkade en helt okej "blandsallad" i samband med shoppingen.
               
                 Gullungen Liam
                 
            Finaste, underbaraste Fia. Guuud vad jag ser fram emot 8:e maj! ;)


                                          /sara

 


Fäll ner!!

Vart ska jag börja. Allt började med att jag blev sambo egentligen men detta är ju snart 3 år sedan och problemet här hemma har jag väl kanske lärt mig leva med då jag insett att han är totalt omöjlig att ändra på.
Denna man kommer aldrig förstå eller lära sig att fälla ner toalettringen, i hans fall kanske det beror på att han bott mycket med sin far och att dom stora delar av tiden bara varit killar i huset och ingen då ha klagat.
Men ni mammor där ute, lär inte ni era söner att vi tjejer tycker det är äckligt om man inte fäller ner toaringen efter sig???

Många kanske tänker vad är problemet, men för mig är detta en stor sak, jag vill väl inte börja mitt toalett besök med att fixa i ordning efter någon annan. Jag vill inte se undersidan på toalettringen när jag kommer in på toaletten.
Jag förstår precis varför ställen ute har separata toaletter för damer och herrar och frågan är om man inte borde ha det i alla hushåll med. I alla fall i dom, där mannen inte fått lära sig att det hör till att fälla tillbaka ringen när man är färdig med sitt besök.

Att detta påverkar mig just nu beror som ovan nämnt inte på min kille, hans kiss får jag väl stå ut med men nu har vi manliga kollegor på jobbet och nu har även problemet kommit dit. Jag blir galen, jag har nämligen ingen lust att fälla ner ringen åt dessa yttliga bekanta. Jag vill att toaletten ska vara stängd med toalettlock. Jag anser även att man ska rengöra sin toalett efter sig om man gjort "det stora" vem tusan vill komma in på en toalett och hitta bajsränder efter någon annan.

Ser dock ingen lösning på detta för verkar ju som dessa män är hur många som helst och att dom finns överallt. Men om någon har tips på hur man lär om män så släng gärna i väg dom till mig.
Det sägs ju att man inte kan lära en gammal hund sitta men det är i vissa fall visst möjligt. Kan det vara så illa att våra hundar är smartare än världens män?
Kanske dags att låta kvinnor och djur styra världen så vi får lite ordning på allt ;)

/Malin



Bild kommer härifrån!

Jonas vill vara anonym

På tal om drömman (föregående inlägg) så verkar Jonas inte vara den typen. För det första så går man inte ut med att man vill skilja sig från sin fru/man i direktsänd tv och för det andra så verkar han inte vara den smartaste typen.

För er som inte redan har sett eländet. Ni måste verkligen kolla in detta!




                                    /sara

Drömmannen

Haha, igår så hade jag och Erica en ganska konstig konversation om hur drömmannen skulle se ut:


Erica: Han har väl inte håriga tår eller fingrar?

Jag: Nej

Erica: Hårig rumpa då?

Jag: Nej, men han harganska håriga ben.

Erica: Jaha, men sådant går att fixa till i efterhand. Låter som ett riktigt kap till kille ju...!


Nejdå, vi är inte ytliga. Inte alls! ;)

Googlar man ordet drömmannen så kommer en bild på skådisen Jake Gyllenhaal upp. Not my cup of tea men smakenär ju som baken.

              
                    Drömmannen alias Jake Gyllenhaal!?


                                 /sara

Natt-utbildning

Ohhh my god! Jag är verkligen inte gjord för tidiga mornar. Spelade visst ingen roll att jag kröp till sängs straxt innan kl 23 igår. Jag var så jäkla trött imorse när jag släpade mig upp för att ta mig till nattarbetskursen. Fick en hejdundrans start på dagen också. Började med att badrumslampan gick sönder. Och innan jag fick upp den nya så hann jag tappa den gamla lampan i golvet. Kras! Skitkul att fumla svärandes i mörkret när man har bråttom, liksom. Miss nr 2 kom iform av snö från himlen...Men efter dessa missöden så får jag väl ändå säga att dagen har tagit sig. Helt okej utbildning som bla innehöll lite hälsolära för nattarbetande människor, info från sjuk och hemvårdsteam, grupparbeten och forumteater. Men framför allt så var maten toppen. Frukost med kaffe och smörgås, lunch: chili con carne/salladsbuffè och slutligen eftermiddagskaffe med hallonpaj och vaniljsås. Inte ofta man rullar hemfrån en utbildningsdag pga paltkoma. ;)

                 
           Eftermiddagsfikat serverades i snygga pappers/plastförpackningar.


                                            /sara

Strike!

Så var det dammsuget i hela huset, bordet är äntligen tillbaka på sin riktiga plats efter festligheterna här när jag fyllde år.
På tal om födelsedag fick jag i går besked från fotografen att hon fotat med fel inställning så att de flesta bilderna är suddiga. Så vi får se om en enda bild från den tillställningen går att visa upp.

I dag blev det förutom städning en sväng in till stan och hämta upp lillebror. Hämtade honom, tog en sväng ner till Statiol och köpte korv med mos och skjusade honom till bowlingen. Han har nämligen träning på tisdagar. Så blev man kvar där under hans träning. Mamma ville fota honom så jag sprang runt och fotade och hade mig.

Försökte även få lite syskon kort på oss men gick som det gick.....

"Okej le vi för nu ska det tas kort!"

Nehe det gick visst inte perfekt vi försöker igen...

"Nu räcker vi ut tungan"

Nehe då log man visst.

Tur träningen gick bättre för lillskiten än fotograferingen.

/Malin

Tidigt natti-natti

Ikväll så blir det barnsligt tidigt natti-natti för min del. Jag ska nämligen upp ruggigt tidigt imorgon bitti. Det vankas kurs för nattjobbare, obligatorisk sådan dessutom. På programmet så står det att en man från manpower hälsopartner AB skall komma dit. Anar att de bla ska reda ut begreppen sömn och den eviga frågan om det är okej att käka på nätterna. Vore ju trist om de nekade oss det enda roliga tidsfördrivet vi har, nämligen att äta. Jag äter nämligen middag kl 24, mellanmål runt kl 2-3 och frukost runt 5-snåret. Säger de att det är fel att göra så, då skyller jag ifrån mig och säger: "Jag gör det inte själv men jag har höööört att andra gör så." Hahaha ;)


Nu så blir det lite te samt dejting in the dark och desperate housewives. Sen snarklådan!

               


                                       /sara

Mina två första kärlekar

Tänkte spola tillbaka bandet ett par år och visa några er några bilder på mina två första kärlekar här i livet. Nämligen mina gamla husdjur som tyvärr inte lever idag.

               
               
Min första kissemiss hette Sessan och blev över 18 år gammal. "Kattig" som få. Full av integritet och en extreeeeem manshatare. Det finns nog inte en enda av mina manliga besökare som inte har blivit attackerad av denna dam. Var så vansinnigt mån om sitt revir och familjelojal. Lyssnade aldrig om någon utomstående tilltalade henne. That`s my girl.

               
               
Petter eller Prutten som alla kallade honom för, sprang jag på av en slump inne i en djuraffär. Kärlek vid första ögonkastet. Började tjata på mina föräldrar att jag ville ha en kanin men de sade "nej" Så trotsig som jag var så köpte jag honom ändå, haha. Kan ju säga att mina päron blev så förälskade i honom att jag inte ens fick ta med honom när jag flyttade hemifrån. Världssnäll och tillgiven liten krabat. <3


Just nu är jag så där vrålsugen på att skaffa husdjur igen. Trots allt jobb som det innebär!


                                 /sara


Vart är min värme?

Jag sitter här i soffan och fryser, antingen är jag på väg att bli sjuk eller så är det för att altandörren är öppen och värmen verkar ha försvunnit härifrån.

I dag ska det städas lite här tvättas lite här hemma och kanske städas lite också. Förutom det hade jag tänkt besöka en vän men det visade sig att det inte alls passade i dag när allt kom om kring så vi får helt enkelt skjuta upp det till en annan dag.

Händer med andra ord inget spännande i mitt liv i dag vad jag vet än i alla fall.

/Malin

Dress of the day

Ni har väl inte missat att Bubbleroom kör dress of the day varje vardag. Dagens klänning är helt okej om ni frågar mig men den som riktigt fått min uppmärksamhet är den som kommer på torsdag.


Den är inte en wow klänning men det är något med den som får mig att fastna för den och jag skulle helt klart kunna tänka mig den till en av vårens alla fester.

/Malin

Vad fan hände här då?

Åhhh, vad het Wentworth Miller var då tv-serien prison break började sändas på tv för typ 5 år sedan. Killen var ju så snygg att det stack i ögonen när man tittade på honom.
...Men nu suckar jag dock inte lika mycket över hans uppenbarelse. Vad fan var det som hände där egentligen?

            
               Då                                                    idag


                                           /sara

Ny vecka+gårdagens

Ny vecka och from idag så kommer det ske lite schema-förändringar för min del. Det kommer bli en del byten av arbetspass pga av utbildningar mm. Pest eller kolera vet jag inte än.

Nu så ska jag iaf hoppa i lite kläder. Älskade mammi kommer nämligen hit med lunch. Tror att det är någon typ av tröst eftersom jag var så knäckt igår eller för att jag har prioriterat att shoppa kläder, väskor mm ist för mat. :/

Här har ni gårdagens:

                
                 kofta: åhlens, topp: hm, jeans: levis, väska: burberry


Ps: Kom på att jag måste nog vara världens slöaste kvinna. Antalet gånger som jag bär make up/månad kan nog räknas på 1 hand. Tur att det är solglasögon-säsong nu så kan jag gömma mig. ;)


                                         /sara

              


Måndag 19 April

Så var en helg med arbete till ända och man var ledig. Vad ska man spendera sin ledighet med då rå? I dag blir det nog bara att ta det lugnt för är så otroligt trött i hela kroppen. Känner även mig täppt i näsan och lite små öm i halsen så vi får verkligen hoppas att det bara är allergi och inte någon förkylning som är på väg.

Ska väl försöka plocka undan lite här hemma med. Är även ledig i morgon och då tänkte jag se om det är någon som har tid eller lust att ses.

Nu blir det i alla fall lite mys med Kapten i soffan och sedan lite frukost. Fick ju inte träffa min lilla hårboll på hela lördagen så vi har massor av pussar och kramar att ta igen.

/Malin

Söndagsångest delux!

Varannan söndag så har jag söndagsångest delux. Anledningen till att jag bara har söndagsångest varannan vecka är simpel. Jag är bara ledig varannan söndag och träffar bara Philip dessa helger. Nu så har har åkt hem till sig och jag håller på att ställa om mig för ännu en vecka med en massa jobb. Som vanligt så han jag gaffla lite på honom innan han åkte. Det har liksom blivit en vana. När vi står i hallen och han ska ta på sig sin jacka och skor så blir jag alltid så himla arg på honom för att han ska åka ifrån mig för att jobba. Då kommer både det ena och det andra glåporden ur munnen på mig. Däremot så får jag aldrig den känslan när jag åker hem ifrån honom. Då brukar jag tycka att det ska bli ganska skönt att komma hem och vara ifred. Ganska konstigt...

Nu så ska jag försöka få bukt med min söndagsångest med hjälp av; godis, winerbröd och den nya b&j-glassen. (återkommer med en recension senare.) På dumburken så vankas det mordlösningar i fenomenala tv-serien Bones och därefter så ska jag se Casino Royale. Jag är förmodligen en av de sista i världen att se Daniel Craig axla James Bond-manteln efter Pierce Brosnan. :O


               


                                     /sara

Försenade aprilskämt

I fredags efter tapas-middagen så kom ämnet aprilskämt påtal. Himla kul. Jag som bara hade sett det usla skämtet som min ica-butik körde med. De skyltade på kungsgatan om att de hade ett supererbjudande endast för den dagen (1:a april) 1 liter absolut vodka för 99 kr! Skitkul...eller inte! Roligt däremot var aprilskämten som de andra i sällskapet hade varit med om; allt ifrån besprutande Jas plan i blekinge till deltagande i squash-landslaget. Favoriten var däremot något som helt gått mig förbi trots att det var ett lokalt aprilskämt. Tv-nyheten (aprilskämtet) var något i stil med att för att undvika frusna ledninga/växlar (sträckan Norrköping-Linköping bla.)så skulle de gamla "linbanskorgarna" från kålmården brukas. Men passagerarnas säkerhet var självklart viktigast. Så de skulle kort och gott utrustas med hjälm, knäskydd och fallskärm! Allt detta stod dessutom Kålmårdens VD och bekräftade. Haha, sjukt kul! Synd att jag missade det när det gick på tv. 


                
För er som inte visste så såg de gamla linbanorna från Kålmården ut så här. Tänk er att sitta i en sådan under vinterhalvåret försedd med hjälm, knäskydd och fallskärm sträckan Norpan-linkeboda, haha ;)


                                         /sara

Dagens

Tänkte för en gångs skull bjuda er på en dagens manliga outfit:

              
Fråga mig inte vad Philip har på sig för det har jag ingen aning om. Poängen med detta inlägg var väl först och främst att poängtera hur jäkla snyggt det är med koftor, även på killar. Jag tror även att Philip har förstått det nu...eller iaf att jag tycker att det är döööschnyggt! (Haha, och nej han var inte överlycklig över att jag skulle envisas med att blogga om detta eftersom han inte var tillfixad i håret(!!!) ;) )          

För övrigt så har vi hunnit med en sväng på stan med tillhörande lunch! Lördagsmys! <3


                                           /sara   

Dagens

Ikväll så slår vi på stora djungeltrumman. Det snackas om att vi ska käka tapas. Mysigt! Det var hur länge sen som helst jag åt det. Att ha flera små rätter att välja mellan är helt klart underskattat. Nu så ska jag stressa vidare och slänga upp håret i en toffs innan jag blir upplockad av sällskapet. Trevlig kväll på er!
Här har ni dagens:

               
                 skinnjacka: mq, tröja: hm, jeans: levis skärp: sisters, väska: burberry


                                        /sara

Bree Tanner!

Äntligen är nästa bok här!
Den nyfödda vampyrens väg till Familjen Cullen beskrivs i boken bree Tanners andra liv. Älskar man dom 4 första böckerna i Twilight serien är nog även denna ett måste.
Finns inte ute i butik ännu men går om man vill att förhandsboka i vissa webshoppar och butiker.


Jag längtar tills Bella Och Edwards kärlek återigen går att somna till på kvällarna.

/Malin

Prosit!!

Fy för denna pollen. Det är sjukt vad fort det kommer bara det blir lite varmt.
Jobbade på förmiddagen och kände mig väl rätt okej, handlade lite efter jobbet och sen hem och njöt av solen en liten stund. Sen vart det nog. Började nysa hysteriskt och få kliande känsla i halsen så var bara att gå in.

Väl inne blev det medicinering och efter det blir man ju tyvärr rätt trött första gångerna så var bara att bädda ner sig på soffan och sova några timmar.
Men nu är jag uppe igen och har precis kommit hem från att ha varit och hämtat ut Mustangen.

Nu ska jag väl försöka få i mig något att äta men vet inte riktigt vad än.
Eller först ska jag kika in på Nelly rean för det har jag ju inte hunnit med.

/Malin

Nakenyoga

Jag hörde på radion härom dagen och då det pratades om att komma i form inför beach 2010. Det som fångade mitt intresse var när de kom in på den allra senaste träningsformen, nämligen nakenyoga. Helt seriöst hur udda och sjukt låter inte det? Kan bara föreställa mig hur jobbigt det skulle vara och hamna i den bakre raden då man ska inta vissa yoga-positioner. Vill ju liksom inte titta upp och mötas med ett daim-kryss eller liknande. :/

                                              


                                     /sara


REA!!!

Om mindre än en timma drar Nelly igång som medlemsrea. Alla medlemmar får som alla år chansen till att handla före alla andra.

Men vet ni vad, även ni får chansen i år. Jag har nämligen fått möjligheten att ge er inloggningskoden till redan!!
Nu tänker ni ju självklart, FAN vad ni älskar mig. Och jag vet det gör alla.

Så vill ni in på rean, klicka på länken ovan och ange koden: TDPREMIUM
Så häng på låset nu när klockan slår 00.00 och shoppa loss.

/Malin

Middag ute!

Hej där ute! Här har det spenderats två dagar efter jobbet utomhus. Är helt underbart med vår.

I går byggde vi upp det nya "palatser" på altanen. Efter det passade vi på att inviga det med att äta första middagen utomhus.
Helt fantastiskt att äntligen kunna äta ut igen.


Nu blir det både soliga och regniga dagar ute igen :)

/Malin

Inte acceptabelt

Jag kan vara en riktig bråkstartare. Ibland så behöver luften "renas" och det gör den bäst genom ett rejält gräl. Dessvärre så är det ganska svårt att gräla med någon som kapitulerar och lägger sig platt redan innan bråket ens har börjat.

Jag: Du borde göra något roligt. Typ: skaffa kanin eller hund. Ett ludet, gulligt djur...

Philip: Nej

Jag: Nähe, varför inte? Eller så kan vi se till att du byter stil, frisyr och gör oväntade saker...

Philip: Tycker du att jag är tråkig?

Jag: Blir du arg om jag säger ja?

Några sekunders tystnad...

Jag: Varför säger du inget. Blev du arg?

Philip: Nej, jag accepterar.

Jag: Accepterar vad?

Philip: Att jag är tråkig.


Egentligen så ska jag väl bara skratta mig lycklig att Karln inte är lika mycket bråkmakare som jag för då hade väl ett tredje världskrig brutit ut vid det här laget. Frågan är nu bara vart eller mot vem somjag ist ska vända min aggresion emot.

                                        /sara                                                

13/4

Det blev en kort sväng utanför dörren iaf idag. Mörkaste solbrillorna på, sedan bar det av till apoteket och maxi-området. Det blev lite små inköp. Och nu så ska jag återinta soffläge igen för att invänta Desperate housewives.

               
               

                                    /sara


Not in love

Vilken trevlig landning jag gjorde igår...eller snarare störtdykning. Vaknade med sådan sinnessjuk migrän så igår blev inget vettigt gjort. Pendlade mellan sängen, badrummet och medicinskåpet. Fast egentligen så var det ju ganska väntat att en migränattack delux skulle anlända eftersom det har ruckats ordentligt på de vanliga rutinerna och slarvats med sömnen den senaste veckan. Idag så blir det nog en liknande dag. Känner mig nästan bakfull från gårdagens tablett och kräk-orgie. Så nu ska jag krypa upp i soffan fortsätta repeat-lyssna på Enrique Iglesias låt "Not in love"
Hörs senare!
           


                                     /sara     

Outfits!

Jag hade en sjukt bra födelsedag med härliga gäster från förmiddag till långt in på natten. Tack till alla för den underbara dagen.

Var ju rätt trött i går efter allt firande och sedan så var det så fint väder så helt ärligt hade jag inte en tanke på att ge er något läsvärt.
Men tänkte att nu ska ni i alla fall på outfitsen från lördagens partaj.... Bilder från själva festen kommer senare, det var nämligen Jessica som fick vara fotograf dagen till ära.


Dagen: Top och Leggins från Gina Tricot.


Kvällen: Klänning: Asos, Strumpbyxor: Belpino

/Malin

Bloppis: gucci solglasögon

Ett par äkta gucci solglasögon. Har ett par år på nacken. Men endast använda ett fåtal gånger så de är i nyskick, inga repor eller liknande på glasen. Levereras med hårt fodral. Pris 500 kr.
Köparen betalar frakten!

              


                                       /sara

Bloppis: LV

Säljer 2 st mycket välgjorda Louis vuitton kopior. De är verkligen identiska med orginalen. Jag har jämfört. ;)

Den rutiga Louis vuitton damier canvas hampstead pm är aldrig använd. Levereras med dustbag+tillbehör. 350 kr

Den svarta Louis vuitton paris speedy cube black. Är använd men i mycket gott skick. Levereras med dustbag och tillhörande axelrem. Pris: 300 kr

Vid frågor och intresse så kommentera eller maila.
Köparen betalar frakten!

                
               


                                     /sara


10 April

God morgon. Det är väl ingen där ute som glömt vad det är för dag i dag??

Här ska det i allla fall bakas tårta nu!
/Malin

Oj oj oj...

Nu är det handlat, undan plockat i köket, bullarna är bakade och 2 maskiner tvätt fixade.
Så nu återstår bara ungefär dubbelt så mycket jobb till innan jag kan ha kalas.
Men det fixar sig säkert om jag gjorde det jag skulle i stället för att hänga här vid datorn. Så en spark i baken på mig och jag får fortsätta med tråkigheterna.

/Malin

New dress

Igår så kom ett litet paket, lagom stort att rymmas i mitt brevinkast. En liten ljusglimt i mitt trötthetskoma. Hade varit toppen att inviga den på Malin`s födelsedagskalas nu på lördag men tyvärr så jobbar jag då och får vänta med både födelsedagsfirande och klänningsinvigning.

                
                  tight armèinspirerad klänning. Me like!


                                         /sara


häsoklocka...

För ett par månader sedan så bloggade jag om ett par "hälsoarmband" som jag trodde stenhårt på. Fick frågan vart de var köpta men eftersom de var en present så hade jag ingen aning. Jag vet fortfarande inte riktigt säkert vart de kommer ifrån men jag kan tipsa er om att webbutiken le shop har fått in klockor med samma effekt från samma märke som jag har på mina armband. Klockorna är vattentäta och finns i 11 färger samt i strorlekarna xs, s, m. Check them out!

                                  


                                         /sara


Hemma fru...

Det är då ingen lyx att gå ner i tid om ni trodde det. Eller okej i mitt fall kanke det är lite lyx. Mer tid med Kapten och mindre att betala i räkningar men utöver det så blir det ju mer tid till sådant som är tråkigt.
Och i dag måste jag ta tag i sånt för i morgon är det ju kalas!!!

Dagens göra är inte något glaumoröst men det måste göras...

  • Handla
  • Besöka systemet
  • Städa
  • Tvätta
  • Baka bullar
  • Baka kakor
  • Förbereda tårtan
  • Förbereda maten tills i morgonkväll
Detta är vad jag måste göra utöver allt annat som jag gör varje dag.
Men vi hörs senare
/Malin

Övertid

Herregud, vilken flummig vecka detta har varit! Började med att jobba måndagnatt och tisdagnatt som vanligt. Gick hem och sov typ 2 timmar innan jag begav mig tillbaka till jobbet för personalmöte. Därefter så bär det av till maxihuset. Blir uppringd av jobbet som beordrar in mig igen med 3 timmars varsel pga av att annan personal blivit sjuk. Fick jobba ytterligare en vaken natt.
När jag kom hem imorse så hade min kropp slagit på energireserven vilket gjorde att jag omöjligt kunde somna. Kom i säng straxt innan lunch.
Med andra ord. Jag har gått runt på 2 timmars sömn och varit vaken i ca 43 timmar. Nu har jag 3 arbetspass kvar denna vecka. Vilket ger en summa på ca 63 arbetade timmar när veckan är slut! Hängde ni med?

Ikväll så är det jag som ska ta det lugnare än lugnt. Ska slöglo på tv och äta gott. Jag har precis varit och köpt hem en sushi-låda och lite godis som jag ska mumsa på. :)

               


                                /sara

Onsdag 7 April

Det börjar närma sig helg. Redan onsdag och jag har bara i kväll och i morgon kvar att jobba innan jag tar helg.
Helt underbart med långledigt även denna helg. Blir dock inte så mycket ledigt för ska fixas och donas inför kalas och fest på lördag.

Förutom jobb i dag blir det nog lite tvätt här, börjar ju inte förrän 15.00 så ska väl försöka hinna med att i alla fall tvätta en maskin och kanske städa lite i badrummet.

/Malin

Love...

Är och har varit sugen på Americanska pannkakor med smör, sirap och jordgubbar nu flera dagar och längtar så otroligt mycket bort till staterna och deras kultur. Men självklart främst shoppingen. Så för att tänka sig bort lite har jag kollat semester bilder och fönster shoppat i webshop.




Älskar verkligen denna affär!

/Malin

Tisdag 6 April

Hej där ute!
Så var man hemma från jobbet och Kapten ligger och myser på "hemlig" plats.
Borde egentligen passa på att baka lite mer bullar och annat tills på lördag men orkar verkligen inte så funderar skarpt på att skippa det för har ingen ork. Somnade sent i natt och kunde inte riktigt sova utan låg och vred och vände mig och tittade på klockan till och från hela natten.
Men så är det i bland, allt blir inte som man tänkt sig.
Ska nog ta en liten middaslur som pensionärerna nu så kanske energin kommer tillbaka.

/Malin

gårdagens

För somliga så är det fortfarande helg men inte för mig. Ska fixa lite och äta, matlådor inför ikvällen/natten och sedan pallra mig iväg till jobbet. Jag hade INTE protesterat om chefen skulle erbjuda mig en extra ledig dag nu. ;)

Här är gårdagens oufit:

               
                 skjorta:
hm, jeans: levis, väska: burberry


                                         /sara

Trodde jag ja...

Visst tusan var det fler än jag som blev förvånade att snön kom tillbaka!? För er som undrar så började det att snöa runt 3-tiden inatt. Jag var tvungen att gå ut på balkongen för att kolla om det verkligen var sant. Tyvärr så var det ju det. Lite små komiskt då jag typ 12 h tidigare stått på samma ställe och impregnerat mina väskor och skinnjacka inför våren. :/
Undrar vad som krävs för att våren skall komma tillbaka? Soldans, kanske? ;)

                


                                        /sara

Våren försvann

Jag ska aldrig merl yttra mig om att jag är säker på att våren är här. Jag ska aldrig mer säga att tussilago, snödroppar och krokusar är tecken på att våren kommit. För kolla ut i dag och inse att vintern är tillbaka är då riktigt jobbigt.

Jag som var så duktig och planterade blommor i mina krukor veckan som var och så är det bara vita högar just nu.

Nu är jag verkligen deppig, och vad ska vi göra åt detta då? Jo jag tänker tröstäta av all choklad från påsk och tycka synd om mig själv tillsammans med min arbetskamrat på jobbet i hela dagen.
Ja som sagt, i dag är det tillbaka till jobbet som gäller så det är vart jag kommer tillbringa min annandagpåsk. Och detta gör mig absolut inget för hemma hade jag troligen bara suttit vid datorn och deppat över snön.


Tur att jag tog in riset så inte det också blev vitt!

/Malin

Våren är verkligen här...

Det finns ju vissa saker som verkligen tyder på att vintern är över och våren är kommen. Och i helgen har flera av dessa visat sig.
Tidigare har man ju hört fågelkvitter varje solig dag men nu finns även fullt av vår blommor längs vägarna.



Nu blir det mat igen, och denna gång Lasagne!

/Malin

Påskdagen..

Solen skinner även i dag. Underbart kan man ju tycka om man nu inte heter Malin och har världens jävligaste mensverk.
Så blir en dag inne på soffan i dag till största delen. Känns inte så där jätte kul när man tittar ut och känner att man hellre tagit sig ut på en härlig promenad i dag. Men det är bara att glömma om jag inte på något sätt kommer på hur jag ska fästa vetekudden på magen i stående ställning för då ska jag nog kunna ge mig ut en stund i alla fall.


Nu ska det i alla fall ätas lite mat, för även om jag till största delen levt på godis sedan i går så behöver jag nog lite vanlig mat också.
Dags att servera sig själv ingefärakryddad skinkstek med potatis, sås och äppelmos.

/Malin

Rejäl brunch

Hmmm, det blev visst en lite längre sovmorgon än jag hade tänkt mig idag. Så nu gäller det att sätta fart. Ska kasta i mig lite brunch, göra mig i ordning och försöka hinna iväg till någon butik som har öppet och säljer hyfsat färskt fikabröd. Får besök av älskade "Babystjärt" på em. Det var på tok för länge sedanvi sågs. Vi har har hela tiden gått om varann. När jag har varit ledig så har hon jobbat. När vi båda har varit lediga så har den ena av oss blivit sjuk. Men nu jäklar, ska vi äntligen ses och snacka skit! :)

                
Min senaste mat-besatthet: Stekt potatis som ska serveras med en gnutta ketchup. Har den senaste tiden ätit den 1-2 gånger/dag. Till brunch och i bästa fall även till kvällsmat. Mums!


                                     /sara

Dagens

Drar en snabb fotopose (en halv dagens outfit) innan jag nu skall bege mig tillbaka in till stan.
Hej så länge! ;)

               
                 kofta:
mexx, topp: hm, jeans: levis


                                               /sara

bildregn

Glad påsk på er!
Just nu så är jag hemma hos mina föräldrar och firar påsk. Mat, godis, fika och bus går omlott med varandra. Synd bara att inte brorsan min kunde komma.
Här kommer ett bildregn från gårdagen och dagens påskfirande.

               
               
               
               
               
               
               
               
               

                                       /sara

           


Bästa påskharen ever!

Jag är kär!!! Jag ska gifta mig med årets påskhare, han är bara såååå otroligt bra.
Synd bara att hann gömma "ägget" innan jag hann se honom. För så här i efterhand vill jag verkligen träffa honom och tacka för det bästa påskgodiset någonsin.



Den lilla rosa kaninen får jag tacka mamma för och det lilla ägget pappa.
Men mest tack till världens bästa påskhare!!!!

/Malin

Glad påsk!

Snart är det påskafton, men jag har redan avnjutit en påskbuffe hos mamma och oxfilé hos svärfar. Var inte fel med något av det kan jag lova.
Nu väntar sängen och i morgon ska pojkarna kolla min bil så blir väl en lugn dag för Kapten och mig skulle jag tro.

/Malin

Whatya want from me

En enda lyssning krävdes det. Och nu så sitter den Karlssons klister i mitt huvud. Den går liksom på repeat! Adam Lambert`s sköning till låt.

                             /sara


40 års kris före 30.

Hur fan kan det vara möjligt att få en typ av 40 års kris innan 30?
Jaja, jag har iaf råkat ut för det typ. Att fylla 20 var deprimerande. Jag blev firad dvs påmind om att vuxenlivet verkligen var ett faktum och man var tvungen att börja ta vettiga beslut ist för att leva i den ständiga lekstugan. Ha någon slags aning om vad man ville göra med sitt liv. (Där fumlar jag visserligen fortfarande i mörkret)
30 står på tur om ett par år. Och jag känner på mig att det kommer att bli riktigt, riktigt jobbigt. Jag har i stort sett daglig ångest över vad jag har åstadkommit med mitt liv. Jag har ett fast jobb med en lön som jag klarar mig på-check! Men sen då? Jag är inte förlövad, inte sambo, ingen högskoleutbildning (Visserligen så har jag starkt funderat på att börja plugga igen. Kurskamrater, här kommer "mamma" som är typ 10 år äldre än er! ) och inga barn. Jag läste att den genomsnittliga åldern i Sverige för förstfödda barnet var straxt över 29 år. Så det skulle kunna funka men frågan är om jag vill det med så mycket oupplevda saker. Jag har hört att bästa sättet att motverka kriser är att ta tag i dem innan de är ett faktum. Lättare sagt än gjort med andra ord.
Inatt så slog det mig, när jag och min arbetskamrat pratade personnr att om nästan exakt 10 år så kommer jag antagligen stå och bäva för att 40-strecket knackar på inom loppet av ett par år. 40-jävla-år! Vid det laget så har man med andra ord levt hälften av sitt liv om man satsar på den genomsnittliga levnadslängden! *Gulp*

Dagliga tankar som cirkulerar i mitt snart 30 huvud:

* Botox!

* Högskola

* Villa, volva, vovve-tugget


                                        /sara


Say hello to my new baby!

Jag slog till på en ny väska för ett tag sedan. Har en längre tid jagat efter en snygg, svart skinnväska i lagom stor modell. Mitt sökande tycktes vara förgäves fram tills förra fredagen. Då fanns det inte så mycket annat att göra än "klick, klick" Så damp äntligen postavin ner i brevinkastet i tisdags. Lycka!

Ska nog inviga den nya snyggingen nu till påsken! :D

               
                 Say hello to my new baby!


                                        /sara

Första dagen och nu ledigt!!!

Så där då var den första dagen klar. Det kortaste arbetspasset på evigheter är nu avklarat och efter det blev det en sväng och handla hem lite mat till helgen.
Väl hemma så hittade jag en tom hundgård, men efter så där 45 minuter kom en bött och skitig Kapten och traskade på gården.
När vi båda väl var hemma så satte vi igång med lite förberedelser inför nästa lördag....


Nu ska jag ta och laga lite mat här straxt. Men först måste jag nog prova en till bulle.

/Malin

RSS 2.0