Valborg...

Idag så är vädret tyvärr inte alls lika fint som det har varit de senaste dagarna. Synd för de som skall fira valborg utomhus. Själv så jobbar jag vilket inte gör så mycket, men hade du frågat om jag skulle vilja jobba på valborg för 10 år sen så hade det nog varit en annan femma ;)

Lägger upp lite bilder från gårdagens fika med Lisa. Var hur trevligt som helst. Lisa tog en grillad smörgås med sallad, som såg jätte mumsigt ut. Själv så tog jag en budapestbakelse. Jag tar alla tillfällen som erbjuds att mumsa på gräddiga bakverk. =D

               image416
                   Lisa och grillad smörgås.

        image417
        mums eller mums!?


                                                    /sara

Hasselhoff i sex and the city...

Då var man hemma igen. Har precis avnjutit en underbar fika nere stan tillsammans med Lisa.
Ska slappa lite medan jag väntar på att desperate housewives ska börja. Får se vad de hittar på för tokigheter ikväll...?
Tänkte ge er lite tips på sjukt bra tv-serier. Här är min topp 3-lista. Följer fler än tre serier men då blir vi kvar här ett bra tag om jag ska rabbla upp dem...

1. Prison break
Denna tv-serie är så spännande att jag känner mig ilamående då jag tittar på den. Ingen går säker. Karaktärerna dör som flugor. Och bröderna Michael och Lincoln är ständigt på flykt.


2. Desperate housewives
Min typ av humor. Udda karaktärer i ett udda villa samhälle...


3. Las vegas
Var bättre förr då Ed Deline (spelades av James Caan) var med. Tillskottet; Tom Selleck`s karaktär passar in i tv-serien lika bra som David hasselhoff skulle göra i sex and the city...




bilder:
tv 3 
kanal 5
                                                             /sara

sovmorgon...

Tog mig en låååång härlig sovmorgon idag, lovely =D
Har sovit som ett litet barn inatt. Trodde verkligen inte att jag skulle kunna  varva ned och somna så snabbt igår efter den spännande säsongsavslutningen av min absoluta favorit tv-serie prison break. Himla jobbigt att behöva vänta ända till hösten för att få se fortsättningen.
Under gårdagen så hann jag även med en snabb vända till mina föräldrar. Mamma hjälpte mig att fixa lite kläder som behövdes sys om. Det är hon jättebra på. 

 image411
moi på päronas balkong....



                                               /sara

Sommar eller vadå?

Detta är då inte möjligt....

image410

Jag var ute för så där 1,5h sedan och kan lova att det inte ens var hälften av denna temperatur i och försäg stod bara termometern på 23 grader vid denna tidpunkt.
Ne här ska vi ha bevis dags att ta vovven och knalla ut igen.

Kanske borde tillägga att denna temperatur är där solen ligger på så sätt er inte i skuggan och tro att det är varmt;)

//Malin

Vad tycker ni?

Är så shopping sugen men kan ändå inte bestämma mig för om jag vill ha dessa sötnosar eller ej.
Vad tycker du om dom?

image408
Bild hämtad från have2have

/Malin

Rent och fint..

Åhh är så härligt väder nu när man tittar ut genom fönstret, ser till och med ut som det har slutat blåsa så mycket.
Tog en lång härlig promenad på 2 timmar med min galna vovve i morse. Ja han är med i tälje igen efter att ha fått vara hos mamma varje gång jag åkt  i ett års tid. Men eftersom det är Valborg på onsdag och man har tagit semester så man får lite mer tid med älsklingen så kunde Jansson få följa med och vi får åka bil både hit och hem. Wiee...

På tal om bil, har jag sagt att det nästa vecka ska återupptas försöket att få körkort. Så för alla som ska vara i närheten av Norrköping nästa vecka rekomenderas att hålla sig inomhus ;)

Ne nu ska det bli belöning efter att jag har städat och diskat nu i flera timmar...

image407
Vilken är belöningen ?!

/Malin


tubtoppar i massor!

Då var helgens sista arbetspass avklarat. (äntligen) Det ska bli så skönt med ett par lediga dagar, måste jag erkänna. Har en hel del saker som skall göras, både roliga och mindre roliga saker, sk måsten typ städa och tvätta.
Idag så ska jag bla bege mig ned till stan igen, för att lämna tillbaka pumpsen som jag bloggade om igår. Kanske hittar någon trevlig bikini ist. (åker ju till "Mallis" om mindre än 2 veckor)

Medan jag far ned till stan så får ni hålla tillgodo  med shoppingrapport innehållandes kläderna som shoppades i fredags. Insåg då jag fotograferade sakerna, att det blev tubtoppar i massor, ingenting som jag tänkte på mitt i shoppingen dock. Så det kan bli ;)

    
och så en väska såklart...


                                                 /sara

Varken Christian Louboutin eller Manolo Blahnik...

Nej, de nya pumpsen är varken några Christian Louboutins eller Manolo Blahniks men ack så fina ändå. Men det mest väsentliga (och det värsta) av allt är att jag ska lämna tillbaka dem. Har i helgen provat dem (inomhus) och insett att jag inte kan ha dem. Nej, de är varken förstora eller för små, bara hemskt obekväma. Designen är ju bara helt fel: hälpartiet är på tok för högt och stelt.
Om jag är ledsen? Nej, förkrossad är ett bättre ord. De är ju såååå perfekta både färgen, lagom hög klack....ååååhhhh.... :(


             image401




                                                          /sara

Det där gick ju inte så bra...

Mäh, hur gick det där till!? Tanken var ju att jag bara skulle springa ned en snabb vända till stan för att prova och ev köpa skorna som jag tittade lite på igår. men vad händer? Jo, jag kommer hem med typ 3 st shoppingpåsar för mycket. Skyller på att jag var tvungen och shoppa lite eftersom  i helgen lär det ju inte bli något handla av. Jobbar idag fredag, lördag och söndag. Återkommer med full shoppingrapport.


              image400


Ps. Ni glömmer väl inte bort att nelly har rea nu i helgen. 20-50 % rabatt. Det finns en hel del godbitar att slå till på. Eftersom jag själv är medlem så har jag redan varit inne och kikat... ds


                                                                   /sara

inbyggda solglasögon...

En bekant till mig (manlig sådan) sade en gång; att något av det sexigaste han visste var när tjejer börjat få lite solbränna så att han kunde se vilka/hur käderna har suttit innan solbrännan...haha, jag antar att det inte gäller desamma som märkena som de stora pilotbrillorna lämnat i mitt ansikte de senaste dagarna ;)


             image399
             Kommer antagligen lämna sjukt snygga inbyggda solglasögon i ansiktet...

                                                                 /sara


En härlig dag med mycket sol...

Ja det har varit otroligt skönt att vara ledig i dag och inte klagar man när det dessutom är så varmt att man till och med har fått chansen att inviga altanen för det första middagen ute.

Dagen i bilder:

Frida och Jansson redo för en morgon promenad.

Och så var det mer Jansson som fick dra Frida än hon som bestämde. ( Tur att en annan i alla fall kan få honom att gå någolunda fint i kopplet )

Vårblommor som vi passerade på våran härliga promenix.

Frida och Jansson utan för Åby kondis efter att jag inhandlat frukostbröd.

Sen var man hemma och tog årets första frukost utomhus.. mumsigt var det också.

Ja vad gör hon egentligen?! Är så att solen var så stark att Frida inte såg det minsta på sin dataskärm, enda lösningen var att ge datorn skugga från alla håll och kanter :)

Slutade med att Frida valde att gå in och lägga sig för att plugga.

Under tiden så sysselsatte jag mig med följande.....
Flyttkartongerna som jag fyllt åt mamma i dag, måste tydligen göra allt själv om man vill ha det gjort



Sen så anlände nästan härliga tjej hit, Miss X kom för att plugga med Frida och visst gjorde dom det en del. Men vi hade även en härlig eftermiddag full av skratt och skitsnack....
Ja här är maten som serverades, titta noga på köttbiten... var första och sista gången F får grilla mitt kött ;P

Chicksen njuter av mat och sol..

Miss X och Jansson har hittat något väldigt intressant att titta på ( är dock inget som händer åt det håller vid detta ögonblick så vad de ser för spöke vet bara dom )

Och här avslutar denna skönhet dagen med att ta en powernap efter maten....

Ja det var en hel lyckad och eller ett hel lyckat dygn. Tack så jätte mycket tjejer och Jansson för att du lyckades få Miss X att bli så otroligt rädd att hon nästan gick igenom väggen in i huset för att slippa dig.... Vad hade Jansson gjort?? För första gången på länge hade han inte ens ylat när grinden öppnades och någon klev in på tomten.



/Malin


solmys på ballen...

Som bäddat för att missuppfattas (rubriken) ;)
Sitter o bloggar utomhus idag. På balkongen, närmare bästämt... Det är idag liksom de tidigare dagarna i veckan urfint väder. Men ändå lite för kallt för att äta glass, så det får nog vänta tills ikväll. (inomhus)
Utsikten består av ganska många campus-studenter som går till och från skolan. Jag fattar inte att de kan klä sig sååå snyggt med sin studentbudget. Jag själv var usel på det då jag pluggade. Var tvungen o dryga ut studielånet med ett deltidsarbete och tyckte ändå att det kändes fattigt.

På tal om arbete, så sprang jag nästan till jobbet igår. (Susanna Kallur hade inte haft en chans, haha ;)
Anledningen till den synen: Jag visste nämligen att en viss snygg, svart väska, som jag gått och suktat efter låg och väntade på mig där. Malin hade köpt den tidigare under dagen och lämnat av den där. Är hon en sötis eller vad?


          image384




                                                  /sara


Nattligt besök ;)

Ja det är vad jag väntar på och kan ju låta lite si och så med tanke på att jag har pojkvän. (Är inte han som kommer).

Ne det är ingen mindre än allas favort Korpan som snart kommer titta in här i mitt lilla hus, ska bli kul att spendera mer än några få timmar med henne. Var länge sedan vi gjorde något tillsammas bara vi.


Blir massor av skitsnack nu, och i morgon kommer bilder och mer info om vad detta dygn haft för händelser att meddela.
Tyvärr går det inte att lägga upp bilder nu så ni får inte se denna söta tjej förrän i morgon...


//Malin

Lite sent tillägg

Ja bättre sent än aldrig säger man ju och tack vare blogg.se så har jag gett upp att försöka ens lägga in ett inlägg efter de senaste dagarnas miljonförsök som misslyckats.

Men här kommer i alla fall lite tillägg i form av bilder. Bilderna är från avskedsfesten som Sara skrev om i lördags.


image378
Sara kan du äta utan att slicka bort sockret?!


               


I stort en super lyckad fest och festfixaren var som vanligt när det lilla extra ska fram MISS X
Fröken X lycka till med jobbet i London och ha det super bra, vi kommer och våldgästar dig vart efter... he he.

/Malin



never say never again...

Vilket härligt vårväder veckan har börjat med! Det sägs ju även att det lär hålla i sig veckan ut...Härligt för de som har möjligheten att vistas ute. Jag är riktigt avundsjuk på er. Själv så har jag en tuff vecka framför mig: jobbar mån, tis, tors, fre, lör, sön. Onsdagen lär nästan sovas bort tyvärr, åtminstone fram till lunch. Går av mitt nattarbetspass på onsdagmorgonen.
Om vädret tillåter så tänker jag äta glass utomhus i gott sällskap på min halvlediga onsdag. *längtar*
Och om det blir riktigt, riktigt varmt, så tänker jag inviga min nya, svarta kavaj. Haha, det är så typiskt mig; jag sade klart och tydligt för ett tag sedan att jag ville ha en ny kavaj till våren men INTE en svart sådan.
Och vad köper jag!?
Svar: En svart kavaj!!!!


Vad kan vi lära oss av detta då?
Never say never again...


           image377



                                        /sara

så var det på klassfesten...

Kan nog inte beskriva med ord hur lyckad denna helgen har varit i sin helhet. Jag menar: avskedsfest för miss X, releaseparty, klassfest och idag söndag så är det kanonfint väder när man vaknar. Kan det bli bättre?

Gårdagens klassåterträff kan enligt mig beskrivas med ett (½) ord: superkrystat. Jag menar de som man gillar och känner att man har något gemensamt med håller man väl fortfarande kontakten med eller??? Kom fram en mängd människor som jag gått i samma skola med och som jag inte ens kände igen utseendemässigt...
konversationen innehöll dessa standardmeningarna samt en massa tystnad att komma på något vettigt att säga ;) :

* Kul och ses!
* Vad gör du nuför tiden?
* Bor du kvar i norrköping?

Trots detta så hade jag en superkul utekväll igår!
Nästa klassträff: 10 år sedan vi tog studenten??? I`ll be there, hahaha


                 image366
                 Gårdagens outfit...

         


Stort tack till alla er som gjorde min kväll så...minnesvärt, underhållande... ;)


                                                        /sara

till partyväskan...

Hittade tyvärr ingen klänning på stan. Så det får väl bli "någon gammal trasa" som redan finns i garderoben. Har fortfarande inte en aning om vad jag ska ha på mig på klassåterträffen...inte bra alls...
Inhandlades dock lite saker som kan vara bra och ha i partyväskan ikväll:
"Hollywood fashion tape" så att kläderna sitter där de ska ikväll...
"Hollywood make-out mints" dålig andedräkt är ingen höjdare...


image365



                                           /sara

Bilder från gårdagens festligheter...

Oj, så trevligt det var igår. Både avskedsfesten och releasepartyt var superlyckade! Redovisar med bilder här nedan.
Nu skall jag ned till stan och leta efter en outfit till klassåterträffen ikväll. Har inte en aning om vad jag ska ha på mig eller ens kommer vilja ha på mig ikväll... Klädpanik!? ...yes, big time!

         
avskedsfesten...



      
releaseparty...



                                             /sara




                                               

releasefest och avskedsfest...

Ikväll så är det releasefest och avskedsfest som gäller.
Miss X flyttar tillbaka till London då hon fått jobb där igen. Kommer bli tomt utan våra speciella "skit-kvällar" På en sk skit-kväll så hyr man en usel skit-film, äter skit-mat och inte minst av allt snackar massa skit. ;)

Och ang releasefesten så är det INTE jag som ska släppa någon skiva. Så ni behöver inte vara oroliga, haha ;)
Nej, det är ett band som heter Nifters som ganska nyligen blev hypat av Daniel Breitholz (idoljuryn) som skall släppa en skiva som heter "Invisible cain"
Håller tummarna för att de kommer spela låten med den något udda titeln:
"If this one becomes a hit I swear I am going to kill myself"

Här är videon till låten:

hämtat hos youtube


                                                     /sara

Tack till mamma

I början av denna vecka va mamma och min favvo kusin på resande fot. Dom var nere i Tyskland och handlade på sig öl, vin och sprit till min kusins stora fest i sommar.
På vägen hem hade dom tagit en snabbis inne på Ullared och självklart hade mamma köpt med något hem till sin söta dotter :)

Detta blev det:
image346
image347

/ Malin


Hollywoods babyboom fortsätter...eller!?

Kan det vara så att det toksnygga paret Ashley Simpson och Pete Wents väntar smått?
Ryktet satte iaf igång och snurrade straxt efter att paret berättat om sin förlovning... Bröllopet väntas äga rum någon gång i maj och det påstådda barnet anländer med storken i oktober, detta ska en vän till Ashley avslöjat för en amerikansk tidning.
Dock så har ingen av dem bekräftat den påstådda graviditeten. Då Ashley gästade TRL tidigare i veckan och fick frågan så svarade hon kort och gott:

"Jag tycker att den frågan är opassande och ställa. Jag kommer inte att svara på det."

Fortsättning följer alltså...


                                image345
                                 bild: people   



                                                       /sara

Aj min hals värker!

Det är så synd om mig. Här har man feber och hur ont i halsen som helst, och som om detta inte vore nog kan jag inte vara hemma från jobbet för det. Finns inte en enda vikarie och vägrar sätta mina arbetskamrater i en jobbig situation där de blir inbeordrade att jobba. För min stackars älskade arbetskamrat har varit inne och jobbat 10 dagar i rad nu på grund av att den trejde VAB:ar.
Är verkligen sårbart att vara en så liten grupp som vi är.

Men kan väl stå ut med att jobba med lite feber, värre blir det ju med helgplanerna om febern och halsen inte ger med sig till på fredag. Jag ska ju på avskedsfest för MISS X och vill inte missa det, eller det som kommer hända senare på kvällen.

Ne nu måste det drickas te så man i alla fall kan få svälja ordentligt någon kvart.


image344

Bild från förr (snart ett år gammal): Test av gamla kameran efter massa krångel.

/ Malin

Smala modeller = fängelse/böter!?

Om du jobbar i modebranschen i frankrike så kan det vara så, att i framtiden kommer du straffas hårt om du marknadsför bilder på för smala modeller. Modellerna måste ha ett BMI över 18. Straffet för den som inte håller sig till lagen straffas med böter eller i värsta fall fängelse i upp till 3 år! 
Du kan läsa mer här

Tycker du att det verkar vara en vettig lag?


           image343
           bild: metro



                                                                 /sara


snart så ryker den...

Japp, snart så ryker den! Luggen alltså... Som tur var så var det inga större problem att få någon klipptid då jag ringde till frisören igår. Puh, vilken tur! Så om några timmar så är jag förmodligen lite lättare på huvudet. =D

Så jag kan även passa på att uppdatera veckans att göra lista:

* Klippning klart!

* Avskedsfest för en "viss flyttfågel" tillkom på att göra listan sent igår kväll...


                image342
                Gårdagens fika-outfit: En massa lugg...som idag ryker!



                                                    /sara

Såååå söt...

Var en snabb vända på stan idag, igen... (Brukar få den kommentaren;) Men hey, jag är tjej ju och avskyr liksom många andra tjejer att visa mig i samma outfit flera gånger och måste därför förnya garderoben ofta... Men idag så var jag snäll mot plånboken. Tittade mest runt, efter en ev vårjacka och hittade en supersnygg sådan i svart med 3/4 ärmar men den tåls att tänka på innan jag slår till. Kanske hittar någon annan ist. Ska utforska vad diverse webshoppar erbjuder först.
Hittade en såååå söt kappa av märket Milly då jag surfade runt, priset på kappan var däremot inte lika sött...


            image341


                                               /sara


stressig vecka (helg)...

Denna veckas kommande helg kommer bli något stressig... Ganska patetiskt att stressa upp sig för helgen redan i början av veckan, jag vet men kan inte hjälpa det. På fredag så är det release-fest som gäller! Kommer berätta mer om detta då det närmar sig...
Följs av  klass-återträffen på lördag... (trodde inte att jag skulle säga det men ser faktiskt fram emot det! )
Fram tills dess så ska jag  jaga rätt på en klipptid. Just nu så har jag så jäkla mycket hår så att man skulle kunna kapa det och göra en peruk utan att någon skulle märka något.
Nya outfits till fredag och lördag ska jag också försöka få tag på...
 Däremellan så ska mathandling och jobb klämmas in.

Idag: Träffa en kompis från förr... ska bli grymt kul! Har lite att ta igen innan klass-återträffen... ;)

image340
Bilden är tagen från min gamla blogg
: jag gör mitt "lugg-klippar-test"
Resultat: Japp, den behöver klippas!


                                                  /sara


Massor av nytt!!

Ja kan lova att förhandstitten jag fått i dag visar på att Cocoo.se har hur mycket nya läckerheter som helst.
Förutom att dom tagit in de väl sålda budskapsarmbanden med flera texter och i nya färger så är butiken fullproppat med härliga halsband, örhängen, klockor m.m.

Här kommer lite små plock av saker som jag personligen fastnade för:

image339

/Malin

Björn Gustafsson lever livet som singel...


Klippen är hämtade hos youtube

forever 21, beställning nr 2...

Här kommer redovisningen av varorna från min andra beställning från forever 21. Jag är verkligen supernöjd med ALLA sakerna, speciellt väskan som påminner om Marc Jacobs trish bag. Den är så fin att jag knappt kan sluta titta på den ;) Tyvärr så kommer den inte riktigt till sin rätt på bilden här nedan, där den ser ganska plastig ut.

Har fått en del frågor ang beställningar från forever 21, både här på bloggen och en del privat... Här är de vanligaste:

* Hur är de i storlekarna?
Enligt mig helt normala, varken stora eller små, så ta din vanliga storlek.

* Hur är det med frakt och tullavgifter?
Extra utgifter iform av fraktkostnader och tullavgifter får du räkna med (även om jag själv slapp) eftersom forever 21 ligger i USA och därmed utanför EU...

   image335
    Is this a hottie or what!?

  


                                              /sara

Då var det roliga slut.

Ja nu var man alltså ett år äldre. Det känns... inte något speciellt mer än att det nu är 3 dagar mindre kvar tills man är 25.
Tiden går, inte långt alls nu till man måste börja tänka på att planera för en framtid.

Den bästa presenten förblev den bästa. På måndag ska pappren vara påskrivna och sen är det klart. Så inom kort är man alltså sambo igen. Jippi!
Längtar så, men nu till det jag egentligen startade datorn för...

Här kommer lite bilder från min födelsedag, tyvärr blev det inte så många då batteriet på kameran dog efter halva kvällen.

                               


/Malin






Mimmi, blondie och sailor

Oj, oj, oj nu ligger jag efter rejält med shopping-rapporter här på bloggen. I torsdags då jag var på stan med Lisa så inhandlades 2 st sköna slit och släng-linnen. Ett med Mimmi, (Vet inte om hon liksom Musse heter Pigg!? orelevant men ändå...) Det andra linnet var med blondies sångerska Deborah Harry på.
Spanade även in Hm`s Marimekko-kollektion men hittade ingenting som föll mig i smaken.

På hemvägen så hämtade jag ut min sailor inspirerade klänning som jag tidigare har bloggat om. Den passade! =D Dock så blev jag lite besviken över att den såg så billig ut i kvaliteten. Kan inte riktigt sätt fingret på vad det är men jag har fått för mig att det är pga de billiga, fula plastknapparna i guld... Så de lär ryka snarast och kommer då ersättas med snygga guldknappar. 
Så jag kommer göra en djupdykning i mammas knapplåda inom en snar framtid. Är för övrigt alltid på jakt efter snygga guldknappar som jag kan pimpa diverse plagg med. 

image323
Hm har massa toppar och linnen med snygga tryck just nu...
 



                                                       /sara

Igår så var det full rulle hela dagen...

Igår så hann jag inte blogga någonting eller snarare orkade inte... Det var full rulle hela dagen så när jag kom hem på kvällen igår så var jag på tok för trött för att skriva ett vettigt inlägg. Så jag redovisar lite bilder från min och Lisas runda på stan. Väldigt, väldigt trevligt med lunch och några snabbvändor i ett par butiker (shopping för mig) Den tjejen kan man helt enkelt inte ha tråkigt med.

Vill även passa på att säga 2 st grattis i efterskott:

* Malin, som fyllde år igår! (jag vet, jag sa grattis igår med men ändå...) Snart blir det våffeltårta ;)

*
Världens, sötaste, underbara Lisa, som jag lunchade med igår; grattis till ditt nya jobb! ;)

image319
dagens outfit står Lisa för: ALLTID, ALLTID så sjukt snyggt klädd. Kolla in hennes toksnygga, nya converse här nedan...

   


                                               /sara

Visste ni detta?

Känner ni igen mannen i denna filmsnutt?

 
Ja det är Björn Gustafsson

/Malin

Bästa presenten...

Ja det har i alla fall jag fått i dag, och då menar jag inte sakerna som jag hittills fått inslagna utan ett telefonsamtal från min pojke.
99% klart nu att jag inom kort kommer bli sambo igen. Allt hänger nu på att inte chefen uppe i storstadsregionen kommer med ett super bra lönelyft. Så nu hålls tummarna att han inte ska kunna erbjuda tillräcklingt mycket för att förstöra min dröm än en gång.
Ne nu ska här fortsättas att fira för snart kommer ju familjen med, ännu har ju bara kussen och hennes söta tjejer varit på besök.

Del1
Maja: Malin vet du va Cajsa sa när hon var liten?
Malin: Nej vadå?
Maja: Hon sa Jessica persika
Malin: Jasså gjorde hon!

Del2
Kusinen: Maja berätta för Malin vad du sa i bilen förrut
Maja: Jessica persika
Malin: Men Maja du sa ju att det var Cajsa som sa så och inte du
Maja: Det var jag.

Barn kan verkligen hitta på för att inte vara den som var busig.

/Malin

Till mig mig mig bara mig

Ja då var det dags då, en av årets paket öppningar har börjat.

En hund som kommer upphoppande i sängen, inte för att lämna paket utan mer för att få öppna dom.
En mamma som precis som alltid har köpt presenter som hennes älskade dotter önskat sig.
Dags att sätta fart nu. smörgåstårtan ska garneras och gästerna kommer anlända under eftermiddagen, bäst att börja röja lite här hemma och städa loss för i dag är det bara MIN dag.

image318
Tack till Mamma, lillebror och storebror för dom otroligt fina klockorna, ni har ju smak trots allt ;)

Bättre bild på klockorna och andra kort från dagens kalas återkommer jag med i kväll.

/Den "gamla" tjejen (Malin)

När orginalet inte räcker till...

Jag vaknade för typ en 30 minuter sen! Jo, det är faktiskt sant. Har sovit som ett litet barn. Sovmasken på, öronpropparna i och rosebud salvan under näsan... Det sistnämda kanske är en av anledningarna till den goda sömnen. Under min förkylning så har jag tampats med  andningsproblem genom näsan som för övrigt liknar en röd clownnäsa nu. Satte en liten klick rosebud salva med mintlukt under näsan som rensade upp samtidigt som den lindrade irritationen efter allt snytande. Det fungerade verkligen. Ibland så är inte orginalet alltid bäst...

Kommer senare redovisa mina nya saker från forever 21 =D
Nu: Kaffe, det kan behövas!

image317
överst: orginalet och nedan den uppdaterade versionen med mintlukt.


                                          /sara

Inte bra alltså.

Precis som Sara har jag nog slarvat med halsduk lite för ofta senaste tiden. Har nämligen med blivit ordentligt snorrig under natten och suttit och snorat nu under två möten.

Peppar peppar har jag ännu inte fått någon feber eller så där hemskt ont i halsen i alla fall.
Men är ju synd om mig och vad måste man göra då? Jo shoppa så vem vill ta en runda med mig till typ Stockholm och slösa lite pengar, är så trött på vårat tråkiga utbud i Norrköping. Tyvärr får jag nog nöja mig med det några dagar till då jag jobbar hela veckan i stort sett.
Fast o andra sidan vet jag en tjej som fyller år på torsdag ;) Hoppas hoppas att alla kommer med fin fina presenter då för jag vill ha!!
Tråkigt dock att inte brosan kommer hem tills dess, inte för paketens skull för dom är ju inte så många men för att jag nu står utan någon fungerande bärbar dator.
Det är inte sant vilken otur jag har vad det gäller datorer, som om det inte räckte med att jag förstörde min sötnos. Nu har jag tydligen även lyckas få O:s dator att vägra starta.

Så här sitter man på mamma trista sega pc och misslyckas med alla försök att få upp en endast bild från kameran.
Är inte livet orättvist?!

Ne ska ta och försöka komma igång med lite städning nu för så här kan det inte se ut när gästerna anländer till kalaset i övermorgon.


Ha-begär!

image316
Skon kommer från Nelly.


//Malin

var rädd om lilla halsen...

Jag brukar alltid vara noga med att klä mig varmt om halsen. Men den senaste tidens vårvärme förblindade mig helt och jag började slarva med sjalar/halsdukar, inte bra... Men kan ju säga att jag bet mig själv i rumpan där, för det gick ju så pass bra att jag nu har dragit på mig halsont, förkylning och feber- igen! (var sjuk för mindre än en månad sen, också) Så var rädd om lilla halsen!

Hm har för det mesta ett grymt utbud på snygga, prisvärda sjalar. Hittade för ett tag sedan en riktigt läcker leopardmönstrad sak. Tror att denna skulle göra sig bra till skinnjackan i vår...

                                                   image315



                                             /sara


Blakes Lively`s snygga kavaj!

Kavajer är så snyggt. Det är lite som det ultimata vår/sommar-plagget. Perfekt att ha på sig kyliga sommarkvällar tillsammans med en somrig klänning eller till jeans och ett linne.

Själv så har jag lite svårt att hitta en som verkligen känns helt rätt. För jag vill inte ha en vanlig enkel svart som försvinner i mängden. Men har sedan en tid tillbaka sett bilder på Blake Lively från gossip girl i en ljuvlig vit kavaj med marina-inslag. Kavajen hittar du hos net-a-porter.


image312 image313
bilder: people  och net-a-porter


                                                            /sara

sexy back!

Åhhh, jag spanade just in denna godbiten hos asos. Den påminner ganska mycket om mina älskade AA-fodral+ rosett då ;)
För er som inte visste så är asos mer eller mindre experter på toppar och klänningar med snygga och spännande rygg-ringningar.
Även ni killar (vet att det finns killar läser bloggen också, har fått det bekräftat på mail och facebook ;) borde besöka asos webshop. Finns en del godbitar till er där också.


                                 image309

                                 finns även i svart...


                             /sara
                                   


tacos, bowling, miss little X och jakten på den perfekta festen...

Det var en grymt lyckad kväll igår. Vi började med Tacosmiddag hemma hos miss little x. Fasen vilken tjej, Du imponerar på mig varje gång då du bjuder hem oss...lite Martha Stewart över dig ;)
Kvällen fortsatte i bowlinghallen. Där Malin mer eller mindre sopade banan med oss...
Kvällen avslutades med godisfrosseri och jakten på den ultimata festen... (haha, lång story det där med jakten...)
Ni skulle varit med ;)

image294
kvällens färger:
grönt och svart...Inte uppgjort men Malin och jag tycks ha en förkärlek till samma saker. ps det är inte första gången som vi dyker upp i mer eller mindre samma outfit och antagligen inte den sista heller ;)

         
  


Tack tjejer för en superlyckad kväll!


                                                      /sara

Frukt är INTE godis!

Har precis kommit hem och ska hoppa in i duschen, så jag är ren och fräsch när jag ska träffa chicksen ikväll... =D
Var bara tvungen att äta något litet för att pumpa upp min sockernivå lite grann. Kändes som om den låg nere vid fotknölarna...
"Frukt är godis!?" vilket jäkla skitsnack! frukt är definitivt INTE godis!
Hade köpt hem en påse torkad frukt av diverse olika anledningar, men usch så äckligt!

Nu skall jag hoppa in i duschen! Kvällens outfit blir av det lediga slaget: Då det ska förekomma aktiviteter som mumsig tacos och bowling! =D

image293
Att frukt skulle vara godis är en osann myt...


                                                       /sara

Oroligt...

Microlax, ja det är laxermedlet jag pratar om, testade det på Jansson i går på grund av att han inte bajsat som han ska senaste dagarna.
Det ska enligt förpackningen verka på 5-15 min och kan lova att när det gällde Jansson var det i alla fall inte sant, han fick insprutat vid 8 i går kväll och sen som han som en stok hela natten och han har inte ens bajsat en enda gång ännu. Så aldrig mer Microlax till honom, och troligen blir det inte det för mig heller om det ska ta flera dagar innan efekten kommer.

Ne sorry här sitter jag och pratar bajs, det var ju inte meningen.
Blir tjejkväll men Sara, Frida och fröken X i dag, ska bli kul. Ska bowlas och ätas tacos, så nu har både Sara och jag fixat fram så vi har kameran redo för att åtminstonde få till ett kort på Mrs X och förhoppingsvis kan vi även få lägga upp det här (troligen inte).


Ne nu ska jag gå och kolla om O behöver någon mer hjälp med alla dessa tegelpannor på taket.
Sen blir det att börja fatta beslutet om vad jag ska ta på mig i kväll, då jag är i Stavsjö minimeras alternativen i alla fall till de 4 outfitarna som jag plockat med mig hit.

//Malin

så sorgligt...

Okej, nu blev det lite kaka på kaka. (2 st inlägg direkt efter varann) men kan låta bli och beklaga mig över hur ledsen jag blev att jag totalt missat hm`s art by-tischor/linnen. Jag visste ju att de skulle släppas i mars/april och jag har letat som en tok i de fysiska butikerna utan något resultat. Så klickar jag in på deras webshop och får se att de redan har släppts och är mer eller mindre slutsålda! (min storlek iaf) Visserligen så hade jag ju på känn att tröjorna skulle ryka fort som attans. De är ju så fina, menar jag... Trodde nästan man skulle få något mail om att de var på väg in i webshoppen eller något...

image292
denna hade jag tänkt  mig bla...


                                                                 /sara

Inviger helgen...

Här sitter jag och inviger min lediga helg med en mumsig pommes frits-tallrik. Japp, bara pommes och en massa ketchup. Sjukt gott! =)
Hade verkligen sett fram emot en grym helg full med aktiviteter men får nog ta det lilla lugna.(idag/ikväll iaf) Har dragit på mig någon mysko förkylning som smög sig på igår. Kändes som jag skulle hosta sönder mina stackars lungor inatt då jag jobbade. Så det blir med andra ord en lugn fredag för min del. Nästan så man skäms över att ligga i sängen då det är så härligt väder ute. (kände det då jag gick och köpte pommisarna) Men måste vara frisk tills imorgon då jag och Malin+ 2 andra sköna bönor ska planera vår efterlängtade shoppingresa till london! För det vill jag verkligen inte missa.

Ha det fint så länge!

image291


                                                  /sara

One size fits all!?

One size fits all!? ...yeah right!?
Jag avskyr när det står så: "att en storlek passar alla"
För jag tror/vet att det är skitsnack...Har nämligen väldigt svårt att tro att någon som drar storlek 34 faktiskt kan dela kläder/garderob med någon som drar tex storlek 44!
Innehåller one size-plaggen magisk superstretch eller vad?! För isf borde det ju vara ganska praktiskt att tillverka ALLA plaggen i detta magiska material. Skulle spara sjukt mycket tid att leta efter den rätta storleken...för att inte tala om att det inte skulle finnas någon avdelning som heter varken size zero eller big is beautiful.

Påtal om one size så beställde jag en klänning som jag gått och funderat på ett tag. Det är en snarlik kopia av en randig juicy couture-klänning. Men som sagt inget fel på budget-varianter. Den beställda varianten kommer från glitzy
Låt oss hoppas nu att one size: fits all, eller passar mig vore ännu bättre ;)

image289 image290
lyx vs budget


                                                              /sara

Nytt till garderoben!

Ja lovade ju att slänga upp bilder från gårdagens shopping med Frida.
Eftersom Frida gav mig väskförbud så blev det dock ingen sötnos med hem. Trist jag vet ;)
Men o andra sidan sa hon att under resan till London är det okej att jag köper upp till 10 väskor och att hon tar hem 5 av dom åt mig om min väska blir full. Så ja bara att börjar leta resa nu så man kommer i väg i vår som planerat. Härligast är ju att alla som ska med är på fortfarande så det blir nog av. *längtar*

image288
Jackan inköp på Vila, Linnet på Gina Tricot och skorna kommer från Din sko

Är helt kär i mina nya rosa pumps, kan inte sluta titta på dom, så nu får våran och sommaren komma så man kan börja använda dom ordentligt med.

Ne nu ska jag bege mig till jobbet.

//Malin

Trött tröttare tröttast

Fy alltså är helt slut och då har jag trots allt sovit fler timmar än jag brukar.
Hade dock en hund som började göra gnälliga läten runt 7 i morse så från 7-8 var väl sömnen inget vidare med tanke på att jag vaknade var 5:e minut av något gnällande ylande ljud.

Men nu till något roligare. Tack till Frida för en underbar stund på stan i går, även om den blev kort eftersom jag skulle jobba.

Blev en härlig MAFFIA på Fräcka Fröken till lunch.
image287
Beklagar bildkvaliten men har inte riktigt fattat vad et är för inställning som ska ändras när man fotograferar mat.

Blev även lite shopping i går på stan och bilder på det kommer upp senare.
/Malin

Shopping och rättelse...

Undertiden som bloggen låg nere så passade jag på att fylla på lite nytt i garderoben. Så det får bli en något sen shopping-redovisning.

Rättelse: Det verkar som om jag får äta upp det jag skrev igår: Att plattformsbytet skulle vara klart. Vi är tillbaka på det gamla. De ville inte riskera att bloggarna (75000 bloggare) skulle få sämre driftmiljö än innan. Läs mera här

   
Eftersom shoppingredovisningen är lite försenad så har skorna redan varit ute
på en premiärpromenix. Därför ser de inte splitter nya ut ;)


                                                    /sara

nämen...välkommen tillbaka!

Nämen, lookie, lookie...bloggen fungerar ju igen! =D
Vad härligt! Efter att stora delar av blogg-sverige stått stilla i ett par dagar, så verkar det som om plattformbytet är avklarat. Äntligen!
Som jag längtat efter att läsa alla härligt underbara bloggar som finns och inte minst av allt skriva på min och Malins rosa, lilla bäbis.

dagens topp 3 lista:

1:
Bloggen fungerar igen!

2: Har premiär fikat utomhus i superhärligt, april-vårväder.

3: När ica´s kassabiträde berömde min outfit och parfym! Vilken ego-boost!

image280



                                                    /sara

Lunch

Ja nu är det dags att äta lite. Och då det endast blir soppa i dag så får jag väl titta på bilden från igår och njuta av att se den goda tacosen som blev över från i söndagskväll.

image279

Mumsigt var det. Åt upp den på bild i går till lunch.

Vad det gäller den här bloggen börjar jag bli sjukt trött på blogg.se. Trodde verkligen att allt var klart i morse när jag äntligen kom in och kunde lägga upp ett inlägg. Men verkar som det fortfarande krånglar emellanåt.

Ne lunch var det ja!

//Malin

Ja nu var allt som det ska igen.

Kan bara beklaga att inget inlägg kommit upp sedan i lördags. Många av er vet nog att blogg.ser har varit under arbete då det bytt plattform så att komma in på bloggen har varit omöjligt för oss som skriver. Rätt ofta har det även varit omöjligt att gå in och läsa bloggen. Men vi har inte lagt ner utan det ska förhoppningsvis gå ännu bättre att skriva nu när plattformen är bytt.

Sitter här och funderar på om man ska ta sig en sväng ner till centrum i dag eller om jag ska spara mig till i morgon och ta ett tidigare tåg tillbaka till stan och ta en lång vända i affärerna innan jag börjar jobba.

Blev lite shopping i går även om det mest vara nödvändiga saker som jag hade behov av at byta ut här uppe.

image278

/Malin

RSS 2.0