the wedding

Tänkte bara lägga upp ett fåtal bilder från gårdagens bröllop. Med vädjan från brudparet så ska så lite bilder som möjligt läggas, utanför den speciella bröllopssidan på facebook. Men jag har tittat igenom vad andra bloggare har lagt upp på sina bloggar så jag lägger mig på ungefär samma nivå.

Så här var dagen i korta drag: Vigseln hölls i Oskars kyrkan, därefter så blev jag+ övriga familjemedlemmarna hämtade i en  hummerlimo som körde oss tillbaka till Stallmästaregården. De övriga 100 gästerna fick ta sig tillbaka med taxi. Väl på plats så dracks det bubbel innan brudparet anlände i en gammaldags, vit rolls royce. Fotografering med brudpar+familjer, därefter lite mingel.
Framåt 19-tiden så var det äntligen dags att sätta sig till bords...resten av kvällen rullade på i vanlig bröllopsanda; massvis med mat, rörande tal till bruparet, otroligt kul redovisning om svensexan, fri bar, dans men förvånandsvärt lugn och städad tillställning.

Ps: Tror att jag hann kära ner mig åtminstone 3 gånger under kvällen, varav 2 var upptagna, haha. ;)


                
                  Min älskade bror och min nya svägerska. <3
                
                   Malin
                      
                         Menyn
              
                Mina föräldrar, toastmastern och brudens far.
              
               Inte helt oväntat så trivdes jag vid dessertbordet. ;)
              
               På dessertbordet fanns bla godis, cupcakes och macarons. Mums!
               
                  Tårtan!


Kan sammanfatta helgen som en av de absolut bästa helgerna i mitt liv. Vilken upplevelse och dessutom få dela den med min älskade, underbara familj och en av mina bästa vänner, Malin. Ett minne för livet!



                                            /sara

 

 


The big day...!

Ja, då var dagen äntligen kommen! Då brudparet, tärnor, bestmen och toastmaster har stressat runt som yra höns så har jag tagit det hur lugnt som helst. Startade dagen med frukostbuffè har slappat större delen av dagen men nu så är det dags att börja fixa hår, make up mm för om ca 1, 5 h så kommer taxin som skall köra oss till kyrkan.
Håll tummarna för att Stockholms vädret ska vara med oss!


               
                 Min fulle! :)
               
                 Utsikten vid frukosten


                                                   /sara

 


Stallmästaregården

Då var man tillbaka på hotellet igen. Har varit ute och käkat thaimat och spelat minigolf med brorsan. Ikväll så blir det nog tidigt natti natti. Vill ju vara fräsch som en nyponros på bröllopet imorgon. ;)
Här är lite bilder på hotellet som vi bor på. Även bröllopsfesten ska hållas här på stallmästaregården imorgon.


                
                
                   


                                                 /sara

 


One more day to go...

Ber om ursäkt för gles uppdatering från semestern...Eller semester och semester, hittills så har jag mest sovit, klämt in en och annan kompisdejt och däremellan småstressat med de sista bestyren inför bröllopet som går av stapeln på lördag. Idag så har jag hunnit med att fixa bröllopspresenten, tagit en fika i solen och lämnat Sigge till hundvakten. Så nu är det bara ett spinningpass och ett frisörbesök som står emellan mig och Stockholm. Stcker upp redan imorgon så det blir ett par nätter borta. Ska bli mysigt!


Kom fram en främande man till mig och mitt fika sällskap (menat till mig): Ursäkta, men jag måste bara säga att du har det rundaste ansiktet jag sett...Ja, i förhållande till övriga kroppen, alltså(!?)

Jaa, vad svarar man på en sådan sak!? Tack så mycket!? Sjukt konstig sak att säga till någon, tycker jag...


               
               
                 Godaste macarongen jag någonsin har ätit!


    
                                            /sara

 


Elände och shopping...

Det finns väl knappast någon som inte har hört om hemskheterna i grannlandet Norge eller att superbegåvade sångerskan Amy Winehouse endast 27 år gammal gick bort i helgen...Man kan ju undra vart vägen är påväg!? Kommer dock inte gå in djupare på något av dessa samtalsämnen då jag är säker på att ni blir korvstoppade med nyheterna via media osv...

Med risk för att låta galet ytlig och kall så skjuter jag in en liten shoppingredovisning i samma inlägg...Sorry, för dålig tajming.

    
               
Just nu så är jag insnöad på cardigans med lappade armbågsdetaljer. Sjukt fint, tycker jag.


                                       /sara

P-fest!

Igår så gick ännu en av våra lyckade personal-fester av stapeln. Vi brukar ju sno ihop ett par sådana per år. Då släpper vi allt jobb och bara är oss själva, tror att vi har blivit väldigt mycket mer sammansvettsade  sedan vi började med dessa tillställningar.

Det blev en lugn städad kväll men eftersom jag är ganska ringrostig när det skall rullas hatt+min stigande ålder så blir det nog en hyfsat lugn söndag för min del. Måste även berömma Sigge som skötte sig skapligt igår och som dessutom lät mig ha sovmorgon till 11.15 idag! ;)
Klicka på bilderna för att se dem i större format.


          
Stort tack till bästa arbetskamraterna!                        


                                       /sara



gårdagen

OMG! Vad trött jag är! Har knappt sovit en blund inatt pga av allt åskande och blixtrande. Det har varit sådant skitväder 2 nätter i rad i Norpan med omnejd. Jag tycker att det är sjukt läskigt med åskan. :/
Anyway, hade behövt en rejäl nattsömn efter gårdagens efterskottsfirande hemma hos mina föräldrar...Full rulle som alltid. :)


               
               
               
               
               
               
Haha, min brorson Jacob (nedersta bilden) ska ju bla agera ringbärare på bröllopet och bortsett från det så ska han tydligen vara min bordsherre och rumskompis också, iaf om han själv får bestämma. "Sara, jag ska sitta mellan dig och Jerry, sen så ska jag sova i samma rum som dig...Så nu har jag paxat dig!" ;)

Min egen "paxning" ligger dock på en viss Carl eftersom Jerry redan är gift, haha. ;)


                                    /sara

 

 


Celsius-bluff eller båg?

Igår så var jag iväg och körde ett spinningpass. Hade egentligen ingen lust alls i värmen men har som regel att pallra mig iväg till gymmet hur omotiverad jag än är för det känns alltid så himla mycket bättre efteråt. Jag lovar! :)
Passade även på att testa en energidricka som min kompis tipsat mig om, har även sett att många på gymmet, inklusive instruktörerna brukar dricka dem...Celsius som den heter skall tydligen boosta prestationsförmågan samt sparka igång förbränningen. Bara att dricka den ska tydligen få kroppen att förbränna 100 kalorier extra!(?) Kan ju säga att den var superfräsch och god men eftersom jag är ganska koffeinkänslig så räckte det med några klunkar för mig. Blev så pass speedad att jag hade hemskt svårt att somna inatt...


              
                Finns med eller utan kolsyra, i flertalet smaker...


                                               /sara

samsung galaxy gio

Samsung galaxy gio, ja så heter min nya telefon. Hämtade hem den igår, den har suttit på laddning under natten, så jag ska väl ge den en chans och försöka bekanta mig med den senare. Jag är nämligen likt en omodern pensionär, livrädd för nya teknikprylar. Så att skaffa en pekmobil är en milstolpe för mig.
Upptäckte förresten att min telefonbok har försvunnit. Sjukt trist och framför allt skitjobbigt! Ska jag behöva lägga in alla kontakterna manuellt igen eller finns det något annat sätt? 

    
               
                              

                                             /sara


18/7

Wohoo, bara 2 arbetspass kvar innan jag rivstartar min andra semesterperiod. Men nu så vankas det ett par lediga dagar efter en arbetarhelg först.
Sitter och väntar på att Sigge ska dyka upp med min beställning från Mcdonalds. Jag är utsvulten ju!

Btw; Sigge har övernattat hos brorsan, Anna och deras hund Santi inatt. Och gissa vad, han är precis som ett litet barn. Att vara där på kvällen och busa runt med Santi hade ju gått bra och varit jätteskoj men att sova en natt borta...nja. Kan ju säga att han knappt ville/kunde sova något alls då. Mitt lilla hjärta! Har saknat honom massor!


               
                 Bild från gårdagen. (lånad av Anna) <3

 

                                            /sara


återträff

Igår så vankades det shopping och lunch med mina två av mina favorittöser från gymnasietiden. Fia och Mia som var hemma på besök från Norge med sin lilla bebis. Oj, vad mycket kul jag har haft med de här tjejerna. Fia och jag gjorde vårt bästa för att påminna Mia om diverse snedfyllor som ägde rum för ca 10 år sedan...vilka hon givetvis inte kunde minnas(!?) ;)
Känns dock lite konstigt att jag är den enda av de tjejer som jag umgicks med i gymnasiet som inte har fått barn. Tror att det var flera som hade gissat på att jag skulle bli mamma först...men så blev det ju inte.


Jag: Det märks att det har varit en lång, kall vinter...

Fia: Jaha, hur?

Jag: Det är massor av nyfödingar överallt ju!

Fia: Nyfödingar!?

Jag: Ja, en nyfödd, flera nyfödingar...


               
               
               

 

                                              /sara

 


Klänning till bröllopet...

Känns så jädrans skönt att säga att klänningen är kirrad till bröllopet. Lite i sista minuten eftersom det bara är lite över 2 veckor kvar. Så nu får jag spurta fram ett par skor och en väska lite kvickt också...
Slänger ut en strategisk bild på MIN klänning som jag ska bära på bröllopet. Mest för att pinka revir och visa att ingen annan kan bära samma...! ;)
Känns dock lite surt att jag hann köpa på mig 2 st klänningar som var för stora innan jag hittade rätt. Men jag får väl helt enkelt öppna en egen balklänning shop inför nästa vår då det vankas studentbal, haha. ;)

                                               Icon Dress SEK 599, Nelly Trend - NELLY.COM
                                              Här kan ni se fler bilder av den



                                         /sara

Black swan

Jaha, då har jag också sett den. Äntligen, kanske jag ska tillägga. Kom ju aldrig iväg då den gick på bio. Jag pratar givetvis om kritikerrosade filmen "Black swan" vilken gav Natalie Portman både en golden globe och en mycket välförtjänt Oscar.
Filmen handlar om en ballerina som sagt men säkert förlorar sitt förstånd. Vilket kanske inte är speciellt konstigt med tanke på att allt kretsar runt balett, påtryckningar från tränare, mamma samt den stenhårda konkurensen...
Varje gång jag ser en film med Natalie Portman så slår det mig hur vansinnigt vacker människan är...fram till nu, nu så går det inte att undgå vilken fullkomligt lysande skådis hon också är!
Detta är en mörk, dämpad psykologisk thriller som hoppar mellan verklighet och huvudpersonens fantasier. Filmen var studvis mycket obehaglig, otäckare än väntat!

 av 5 möjliga


              
              
              
              
                  bilder: google

                                       

                                                /sara

 


Och så lite Söderköping

Igår så blev det en spontantripp till grannkommunen Söderköping, eller "Sörping" som vi östgötar brukar säga...
Vädret var toppenfint så det var riktigt mysigt att gå och strosa utmed kanalen. Givetvis så blev det ett besök på smultronstället. Så igår bestod min lunch av 3 glasskulor samt en halv mjukglass. :)
Hoppas er Söndag var lika lyckad...! <3

Lite onödigt vetande; Bitar av filmerna "Götakanal" och Astrid Lindgren`s "Madicken" spelades in här...


              
              
               Oroa er inte! Min Sigge är laglydig. Inget bajsande...vid skylten iaf! ;)
              
              
              
              
              


                                    /sara                              

 

 

 


Munken in the park-dag 2

Igår så blev det ännu en sväng ner till munken in the park. Det var riktigt mycket folk ute. Men som man brukar säga gratis är gott(!?)
Hann även med en sväng hem till Johan mellan varven. Här kommer lite bilder från gårdagskvällen.
(Klicka på de små bilderna för att se dem i större format.)


                
               
                          
              
                En toppenkväll med andra ord! :)


                                          /sara

 


Jaaaaa!!!!

Okej, jag vet det är lite väl tidigt att vara överpositiv, på en lördagsmorgon men det kan inte hjälpas. Sigge väckte mig kl 7 och jag bara råkade vara på sådant där toppenhumör! :) En av anledningarna kan nog vara att jag efter mycket om och men och 2 klänningar som inte passade, äntligen hittade en som gjorde det! Hittade den på ett helt oväntat ställe dessutom. Så nu är det bara skor och väska kvar, the easy part.

Nu så ska jag passa på att utnyttja att det blev en tidig väckning; Ska äta en riktigt stabbig onyttig frukost, så jag får massor av energi innan jag ska iväg och träna, med lite tur så kanske jag hinner med en powernap på em innan det bär av hem till Johan och en sväng ner till munken in the park.

Hoppas att ni ALLA får en toppen lördag! <3


               


                                     /sara

Munken in the park-dag 1

Har varit nere en sväng på stan och kollat lite på Munken in the park. Det är öltält, bajamajor och gratiskonserter mitt i city. Minifestivalen håller på i 2 dagar och gästas av artister som sahara hotnight, soundtrack of our lives, Kjsa Grytt, Eric Gadd mf.

Måste säga att vädret är perfekt för detta. Satt och stekte rätt bra i solen när vi kollade på bandet rawhypnol. :)


               
               
               


                                          /sara

 


Crap, crap, crap...

Crap, crap, crap...mother f****ng crap! Ja, ungefär så gick svordomsramsan igår då klänning nr 2 landade hemma hos mig. Pratar förstås om klänningen till bröllopet som tycks ha blivit en enda lång följetång.
...som ni säkert redan har förstått så passade givetvis inte denna heller. Börjar känna lite småpanik då bröllopet stundar om mindre än en månad. Jag vägrar ju liksom att dra på mig en klänning som jag absolut inte trivs i, då går jag hellre naken!

Suck, stön och stånk, återkommer med bild på den nya klänningen (som inte passade) vid ett senare tillfälle.


                           
Tänk vad bra det hade varit om jag kunnat låna Mila Kuni`s Elie Saab-klänning från Oscar`s galan. Hon kommer ju troligtvis inte bära den 2 gånger. Hade varit perfekt ju. Klänningen är en lila spets dröm.


                                            /sara

Dagens

Dagens tjurpuppa skulle man kanske kalla inlägget...förklarar mera varför senare. Nu så är jag på språng!
Later...

                
                 Kofta & linne: divided, linne: (under) mq, tights: gina tricot


                                                /sara

Favoriterna just nu

Skippade shoppingen idag, skjuter upp det tills imorgon ist. Blev lite omotiverad pga av det trista vädret. Så det fick bli en stund i soffan med mina favoriter: Bästa godiset-tutti frutti och marabou chrunchy (beroendeframkallande) tittandes på bästa tv-serien-Dexter! Jesus Maria vad jag älskar den serien! Fick hem box nr 4 förra veckan. I`m freakn`love it! Späckad med mordgåtor, kryddat med svart humor och störtsköna karaktärer. Om du inte har sett serien, haffa den genast!

Ska klämma 1 avsnitt till innan det bär av till gymmet. Tjing, så länge!


              

 

                                            /sara


Mera shopping

Trots att jag shoppade en hel del förra veckan så är klädtarmen inte mättad. Funderar på att ta en sväng förbi h&m`s rea lite senare idag, fick ju oväntat några oplanerade timmar till övers...

Anyway här är förra veckans shoppingskörd: Blev en del plagg till hösten som tex kabelstickat, koftor 2 par av h&m`s grymma träningstights  mm och så 2 st fodralklänningar. Älskar fodralklänningar, ju tightare desstå bättre! ;)


              
              

 

                                                    /sara


Ingen lurar mig!!!

Haha, måste berätta om en sak som hände igår. Jag och min kompis Daniel pratade om en fest som ska äga rum nästa helg. Varpå Daniel säger: "Vad ska du klä ut dig till?" Jag blir helt ställd och tyst för stunden. Börjar fundera på hur såg egentligen facebook inbjudan ut, stod det verkligen maskeradtema? Alltså killen som håller i festen skulle mycket väl kunna ha maskeradtema då han är ett fan av temafester, speciellt halloween...Men nej, jag kunde inte minnas att det skulle vara maskeradtema...Efter mycket om och men så erkänner Daniel att han bara försökte lura mig att komma dit utklädd, då omgivningen skulle haft sina vanliga kläder. Haha, men den gick jag inte på!

Kommer och tänka på den där bisarra scenen i filmen "legally blonde" då Reese Witherspoon`s karaktär blir utsatt för ett likadant skämt och dyker upp på festen utklädd till en playboy bunny!


                                 
                                   legally blonde


                                                      /sara 

RSS 2.0