Mattime!!

Hade tänkt att hoppa maten och bara äta snacks som jag brukar när Mr O är borta. Men i dag gick det inte jag hade ju planerat mat och var trots att jag sitter här i min ensamhet sugen på det. Så här görs det Tacotårta mitt i melodifestivalen. Men vad gör det för hittills har det då bara varit skit.

Ne nu piper micron på mig att köttfärsen är klar...
/Malin

Vitage!

Vill någon ha en chanel vitage väska? Jag blev chockad när jag fick mail från Asos tidigare i veckan.
När jag läste namnet Chanel tänkte jag direkt KOPIA men vad fel det vissade sig att jag hade.

Just nu på ASOS finns det ett få tal Chanel vitage väskor och några få smycken att få tag i. Något för dig? i såfall slå till nu innan dom tar slut!

/Malin

10 things I hate...

Om en stund så börjar tokcharmiga tonårsfilmen "10 orsaker att hata dig" med bla Heath Ledger. Åhhh, vad jag gillade denna film när jag var yngre. Jag har säkert sett den 15 gånger, minst! Funderar på att pallra mig ut och köpa lite smågodis till filmen och jobbet...fast frågan är om det är värt det. Den är riktigt bajsväder ute. Kommer något snöblandat slask från himlen. Stanna inne med micropop eller bege mig ut i ruskvädret och bunkra upp med smågodis till filmen samt jobbet...hmmm?

Nedan så kan du titta på ett klipp av min favoritscen taget från ovannämda film.


             


                                        /sara

Tillbaka i verkligheten!

Senaste dagarna har varit lite overkliga för mig, två saker som hänt gick både lite fort och det är verkligen inte saker jag trodde skulle bli så bra/lösa sig så enkelt.
Men nog om det, jag har i alla fall kommit ur glädjeruset och ner på jorden så nu ska nog allt bli som vanligt igen.

I dag har det vankats jobb och i kväll blir det myskväll med lösgodis, naturgodis, chips och läsk för min del. Ensam med Kapten med så blir troligen att ligga på soffan och se på melodifestivalen altenativ någon film.
Mr O drar som tur är in till stan och kollar OS och dricker öl. Detta är lyx för mig, första kvällen på snart 2 veckor som jag kan se vad jag vill på tvn och inte behöver hyra filmer och ligga i sängen och kolla via datorn.

Ne nu måste jag tyvärr ut i rusket med vovven.

/Malin

När man är dassig och krasslig...

När man är dassig och krasslig så muntras man (jag) bäst upp med tidningar och kexchoklad...mycket kexchoklad, berg av kexchoklad. Det anser iaf världens bästa päron. <3


               


                                     /sara

En klädsam film

Glöm det där med att "coco chanel" eller att "sex and the city" skulle stå för prestationen årets "modefilm" Jag tror stenhårt på att filmen "A single man" eller med svensk översättning "En enda man" kommer att kamma hem den titeln. För mannen bakom den filmen är ingen mindre än modeskaparen Tom Ford. Och killen är ju inte dummare än att han passar på att låta sitt eget klädmärke lysa filmen igenom. Bland filmens rollinnehavare syns bla Colin Firth, (Har blivit Oscarnominerad för just denna roll) Julianne Moore, Nicholas Hoult, Gennifer Goodwin mf.

De bilder samt trailern som jag har sett lovar mycket gott: snyggt film ljus, häftiga miljöer, bra skådisar och inte minst kläder to die for.
Frågan är varför den inte fick en oscarnominering för best costume design?


                               

              

              

              
                 bilder: google


                                               /sara
          


dagens

Jag ska göra en kraftansträngning och åla mig ut, utanför dörren om ett tag. Jag har nämligen legat däckad i migrän till och från sedan igår morse. Men nu så måste jag ut för att handla hem nödvändigheter som toapapper, godis, linsvätska, migränmedicin samt järntabletter som jag har fått ett utskrivet recept hemskickat från min doktor. Det stod i brevet att jag hade låg järnnivå i blodet, ligger på 7 och men skall normalt ligga på 13-130(!?) 13-130 vaddå? Jaja, så nu blir det till att äta järntabletter dagligen i 3 månader.


                
                 kofta: hm, topp: hm, stuprör: gina tricot


                                           /sara

säsong 2 av True Blood

Nästa vecka blir det körigt värre framför tv`n. Inte mindre än 2 tv-serier sparkar igång efter jul-uppehållet: desperate housewives och true blood samt serie-start för Courteney Cox nya serie Couger town.
Don`t miss!

desperate housewives 2/3 kl 21 kanal 5

couger town 2/3 kl 21.55 kanal 5

true blood 3/3 kl 22 svt 1


               
                  true blood

             
                cougar town


                                            /sara

GLÄDJE!!!

Jag kan inte säga något egentligen men är såååå glad just nu över 2 saker. Vad kommer så fort jag kan och vill berätta det för er.
Men lever som i en bubbla i dag, inget kan sänka mig för jag mår så bra.!!!

/Malin

En eloge till facebook`s spärrservice

Idag så vill jag ge en eloge till facebook`s spärrservice. Trots att det är en så pass stor community så arbetar de verkligen rasslande fort. (Tack och lov!) Det fick jag erfara typ kl 4 imorse.
Jag loggade in och kollade läget, om det hänt något spännande på facebook under natten. Överst bland de senaste nyheterna så möts jag av nyheten att det har startats en öppen diskussionsgrupp om hur jävlig och hatisk jag är mot män, speciellt pojkvänner. Hurvida man skall kunna råda bot på mitt beteende mm. ALLT VAR TILLÅTET!
Gissa om jag blev chockad! Jag trodde knappt mina ögon. Skaparen till gruppen har dessutom ALDRIG NÅGONSIN varit i närheten av att varken vara min pojkvän eller ens lyckats få till en dejt med mig. Utan allt baserades bara på rykten. (skaparen av gruppen är fb-vän med flera av mina ex. Så de var givetvis inbjudna)

Så jag tog helt enkelt i med hårdhandskarna och anmälde gruppen. Snabbt som tusan agerade facebook och gruppen plockades bort inom loppet av 2 minuter.

Helt seriöst, folk slutar aldrig att chocka mig! En fråga återstår dock, Varför i helvete sitter X och tänker på mig kl 3 på natten och lägger ned så pass mycket energi att han skapar en facebook-grupp som kretsar runt mig, enbart mig? Sjuk, sjukare, sjukast!


                                    /sara


Rising stars

Jag satt ju uppe igår natt och tittade på bafta awards som ni kanske vet. 3 saker slog mig igår:
Bilder: google

2 skådisar som ni skall hålla koll på i framtiden är:

Carey Mulligan som har lika mycket utstrålning så att hon skulle kunna slå ut ett helt kärnkraftverk. Hon ser
lillgammal ut. Har bla spelat mot Johnny Depp i "public enemies" och är nu högaktuell i filmen "an education"

                
                         Carey Mulligan

Nicholas Hoult är den andra skådisen som ni ska lägga på minnet. Många kanske mest kommer ihåg honom som pain-in-the-ass-ungen-Marcus i fantastiska Hugh Grant filmen "about a boy" Killen har nu snyggat till sig avsevärt och kommer snart att synas ihop med Colin Firth i filmen "a single man"

                  
                     Nicholas Hoult

Den tredje saken som jag kom att tänka på: Uma Thurman måste tillsammans med Halle Berry vara den kvinna som åldrats med mest värdighet i Hollywood. Dessa kvinnor är typ 40 bast och blir bara snyggare med åren. Snacka om att dra vinstlott i genlotteriet!

                       
                             Uma Thurman


                                          /sara





Vilken start på veckan!!!

God morgon där ute i kylan! Här var det bara si så där 24 minusgrader när Mr O gick till jobbet i morse. Det har väl blivit lite mildare så där 17 minus nu men ändå.
Det är så kallt att Kapten vill vara i sängen i stället för i snön och min bil protesterar. Ja det är sant den startar inte alls.
Så det ställer ju inte bara till det lite utan ordentligt. Kapten skulle åkt till mamma när jag åkte till jobbet, men det är kört eftersom jag inte kommer dit.
Ute kan han ju inte heller vara så bara att plocka undan inne och hoppas på att han inte förstör något av värde.
Hur ska jag komma till jobbet då? Jo jag får som tur va skjuss, det kommer en bil och plockar upp mig vid halv 2 och så får jag hoppas på att Mr O kan hämta mig i kväll.
Hur jag tar mig till och från jobbet i morgon får vi dock se för någon bil lär väl inte vaknat till liv då.

Ja ja nog om det är bara sjukt irriterad på att denna vecka startar på detta sätt. Jag hade hoppas på att det var slut på denna förbannande kyla nu och att det i alla fall kunde bli några grader varmare igen. Men varför tro det, här blir det nog inte sommar och värme i år.

/Malin

Hur blir man av med FarmVille?

Är det någon som vet hur man gör sig av med f*cking, j*vla FarmVille? Varenda jäkla gång man loggar in på facebook så består typ 80 % av de senaste nyheterna om Farmville. Jag avskyr karl! Jag hjälpte en kompis (en gång för länge sedan) som ville ha hjälp. Han sade att jag skulle bli hans granne sen så behövde jag inte göra något mer. Ja, eller hur...!?
Jag vet folk som är så besatta av sina farmar att de sätter klockan för att inte glömma bort att ta hand om sina boskap. Det är ju lika sjukt som när wow-folket bestämmer träff för att spela ihop.

Anyway, om någon vet hur man tar bort den förbaskade applikationen så man slipper se 52000 notiser om diverse farmar så berätta gärna hur man gör. Jag ber på mina bara knän!


              


                                               /sara

bafta

Jag funderar på att nattsudda lite ikväll/natt. Såg att the bafta 2010 awards börjar kl 01 på kanalen star. Är det något jag gillar så är det galor: allt ifrån musik, film, mode...till bloggalor, haha ;)
Någon mer som ska sitta uppe med godisskålen och titta då diverse filmpriser delas ut inatt?

              



                                               /sara
                

                                         


gårdagens

Igår så åkte långkalsongerna och tjocka koftan fram igen. Fasen, vad trött jag börjar bli på snö och kyla...ja visst ja, jag var trött på vintern redan innan den slog till.
Suck, nu vill jag ha vår så jag kan börja använda min nya skinnjacka och klack på skorna igen!
Här har ni gårdagens:


                
                  kofta: stockh lm, (tröja under: lindex) jeans: levis


                                            /sara

Tanken är tom!

Tanken är tom! Ja, kroppsligt alltså. Min energinivå ligger verkligen på noll just nu. Hoppas att få mina provsvar från doktorn nu i veckan. Och ja, jag är livrädd den här gången. Jag har gått och grubblat hela helgen nu och har svårt att koncentrera mig på något annat när jag är i vaket tillstånd vill säga. Jag har sovit typ 12-14 timmar om dygnet, gjort någon aktivitet och gått hem och lagt mig igen. Kul i jul liksom!
Igår så blev det en långfika med Samuel mellan allt sovande. Killen var hemma i norrköping på snabbvistit, bor annars i Oslo. Herregud vad vi gotta oss i gamla minnen från gymnasiet. ;)


               
               
               
               
Jag hade svårt att bestämma mig så jag tog både cheesecake och nöt/kolapaj. ;) Samuel nöjde sig med kladdkaka, haha.


                                          /sara
             


Soffläge!

Trött, tröttare eller förresten tröttast.
Men hade en sjukt rolig kväll i går som slutade med att vi gjorde en brasa på en mindre lämplig plats. Men alla lever och vi kom hem hela även om det var i stortsett omöjligt att få en taxi då nästan alla bolag hade slagit igen på grund av vädret och lilla syster som skulle hämta oss satt fast med bilen.
Nu är det nog med snö alltså! Jag ska gå ut och skotta fram brevlådan men om jag gör det än en gång vill jag veta att det är sista gången på bra länge.
Men först ska jag se klart reprisen av jaktstarten i OS även om jag vet att Hellner tog guld och någon annan snubbe brons.

Hade tänkt att ni skulle få se det mörka håret i dag med. men ser inte klok ut i ansiktet och orkar inte sminka mig så vi får se hur det blir med det.

/Malin

Lördag och snön den yr!

Ja då var lördagen här och jag hade förberett allt. Kläder och skor men skorna vägrar jag ens försöka gå ut i när det på tomten är närmare 1 meter snö i vissa vallar.
Så nu får jag tänka om, något helt annat måste bäras och troligen kör jag till och med på platta skor för vore ju skönt om man stod upp i morgon och inte var helt invalid :)

Ska ta och platta luggen snart för har inte orkat sedan färgningen i går så ser verkligen inte klok ut. Säger som jag sa till Jessica och Mr O i går, " när jag vaknar ser jag mer ut som den där Mary i luggen än en söt tjej".

Hoppas ni får en bra lördag

/Malin

Oj oj det blev nog nästan svart...

Så där då var håret färgat också. Vart dock något mörkare än planerat så får se om jag låter det vara eller färgar om det.
Tack i alla fall lill söta syster för hjälpen och sällskapet efter, även om du mest satt vid datorn ;)

Nu sitter jag och kollar runt på FB och funderar lite på vad jag ska ha på mig i morgon på festen och hur höga klackar det ska bli om det blir snöoväder som dom varnar för.
Annars är det lugnt här, sitter och smuttar rosévin och njuter av att vara ledig.

Trevlig helg till alla!
/Malin

Miu miu väska till salu

Dags att fylla på med lite godbitar i bloppisen. Jag ska finansera lite shopping samt göra plats för min nya superdator. Mina väskor står nämligen på mitt datorbord och har gjort det i typ 1 år...så nu är det väskgallring som vankas så att datorn kommer på plats! ;)

Jag säljer min miu miu väska i modellen ruched shoulderbag by prada. Väskan är tillverkad i lammskinn och dess mått är 36*22*15 cm.
Dustbag, axelrem, äkthetskort samt kvitto finns.

Pris 4000 kr+frakt
Maila om ni har några frågor.


                
               
                

 

                                               /sara


Väskgallring på g!

Ville bara uppysa er om att en väskgallring är på G. Inom kort så åker Louis vuitton och miu miu väskor ut i bloppisen. Så håll korkgluggarna öppna! ;)
Nu så skall jag kila iväg till jobbet.

                                   /sara

Shopping

Här kommer redovisningen av min lilla shoppingrunda.


               
              Slog till på skinnjackan som jag gått och funderat på. Jag är supernöjd!

               
                 En fodralklänning

               
                 samt 2 st finstickade bastoppar.



                                 /Sara

 


Gaga

Helt seriöst, kan man göra annat än att gilla Lady Gaga? Kvinnan gör grym dansmusik samtidigt som hon utstrålar tillräckligt mycket pondus så att hon kan bära upp de mest udda outfits du kan tänka dig. R-E-S-P-E-K-T!


                
              Lady Gaga`s outfit på the brit awards som gick av stapeln härom kvällen



                                        /sara
                

Desperate housewives är tillbaka!

Jag såg just en trailer på kanal 5 om att desperate housewives ska köra igång igen efter det låååånga juluppehållet. Och som jag har längtat efter att hemmafruarna ska komma tillbaka! Ni minns väl hur spännande det slutade? Ett plan kraschade ju rakt in i ett pågående julfirande på Wisteria Lane. Tyvärr så anar jag att åtminstone en av karaktärerna strök med vid olyckan. Men vem eller vilka?
Första avsnittet kommer kretsa omkring hur livet hade kunnat bli om hemmafruarna agerat på ett annorlunda vis...spännande som tusan!

Säsongsstart 2/3 kl 21 på kanal 5


                  
                    Gabby x antal år framåt i tiden



                                                 /sara

Glassig lunch

Jag har just avslutat en väldigt glassig lunch. (Se bild) För er som trodde att man inte kunde äta sig mätt på bara glass så kan jag ju upplysa er om att det går. Dock så måste man äta ganska rikligt av varan. ;)
Nu så ska jag fixa lite med tvätten och därefter så ska jag vila lite och inviga min nya sovmask som inhandlades igår. Läste nämligen att sömn är bra för figuren. Toppen, nu kan man vila sig i form till beach 2010! 


               


                                            /sara

Onsdag 17 Februari

Så var det mitten av denna arbetsvecka, känns skönt att det endast är 3 pass kvar nu innan det blir helg och party. Jag behöver verkligen en riktig fjortisfylla nu så det ska vi nog se till att genomföra i helgen. Synd bara att man nästan garanterat kommer må piss på söndag. Men just nu känns det värt det för var bra länge sedan jag var riktigt rå full.

I dag händer ingen kul kan jag meddela, blir jobb för hela slanten. Så ska snart göra mig i ordning och ge mig av. Tur man jobbar med söta Madde så man kan snacka skit och äta massa onyttigheter :)
Har gjort i ordningen en hel hög rosa minisemlor som vi ska svulla i oss i kväll.

/Malin

Gårdagens

Idag så känner jag mig alldeles groggy vilket kan bero på mitt (mar)drömmaraton som jag kämpat mig igenom. Jag kan ha haft världshistoriens sjukaste drömmar, 2 st inom loppet av 12 timmar
Min 1:a sjuka dröm satte igång när jag gick och lade mig igår kväll runt 1 snåret. Jag vaknade straxt före kl 6 på morgonen av att jag var arg för att grannarna väsnades så mycket och att solen lyste in i sovrummet vilket i sin tur gjorde att jag inte kunde sova. Det sjuka var att mina påstådda sömnproblem bara var en mardröm. För när jag tittar mig omkring i sovrummet så är det knäpptyst och bäckmörkt. Så jag gick upp en vända och åt frukost. Därefter så gick jag och lade mig lade mig igen och somnade om. Så då var det dags igen...Drömde att jag och en tjejkompis var i London för att hälsa på min bror men av någon anledning så hade jag tappat bort adress, telefonnr och pengar. (rubbet) Så min kompis föreslår att vi ska gå på teater (hon bjöd eftersom mina pengar var borttappade) Väl inne på teatern så träffar vi min bror men ist för att bara följa med så säger jag: "Jaha, men då ses vi hemma hos dig sen då. Jag ska bara shoppa lite först!"
Ja, för vilka pengar då och varför i helvete tog jag inte adress och telefonnr när jag hade chansen? Kanske ska ta och kontakta en drömtydare om det fortsätter så här. *hjälp*

Anyway, här är gårdagens outfit:

               
                 skjorta: hm, stuprör: levis, väska: friis & co


                                        /sara


Rebell, rebell

Jag känner mig så där lagom rebellisk som står och gräddar våfflor på självaste semeldagen. ;) Jag hade tänkt trycka i mig ett gäng med glass. Sen så ska jag fota dagens outfit+ dagens inköp (bllir en gårdagens efter som den antagligen kommer upp först imorgon på bloggen) innan jag halkar ner i mysbyxorna. Planerar även att dra med mig datorn till soffan och nätshoppa lite ikväll. ;)

Btw: Hur uttalar man Fettisdagen? Fet-tisdagen, fet-is-dagen, fettis-dagen?

               


                                           /sara

Mat och tv

Nu har jag ätit om någon är intresserad och just nu sitter jag och dividerar med Mr O om vem som har rätt till tvn. Jag vill väl egentligen inte se något så där jätte mycket men allt är bättre än OS i alla fall när det är Curling.

Tyvärr har han åkt på Os sjukan och kan inte ge med sig trots att jag sitter och låsas gåter. Vad är det för fel på karln, men helt ärligt skit samma jag kan ju alltid gå ut i köket och göra rosa minisemlor att moffsa i mig.



/Malin

Klippt och klart!

Bildbevis!


/Malin

Present - Check!

Ja det blev en liten födelsedags present inhandlad till en söt tjej men utöver det blev det visst några lappar till som spenderades.
Så här har ni mina presenter...






till mig själv alltså!

/Malin

Tårar till brunch

Efter att ha haft en ganska "crapy" alla hjärtans dag så börjar det nu likna något. Jag tog en lång sovmorgon idag och vaknade först när posten kom. Mitt bland alla nedrans räkningar så låg ett kuvert med ett kort i. Jag kan ju säga att detta kortet verkligen gjort min dag! Så himla fint att jag inte finner några ord. Det är första gången någonsin som någon kallar mig för själsfrände och en massa andra fina (oförtjänta ) saker. Åhhh, snacka om att det var tårar till brunch. <3


               



                                                /sara

Jag gjorde det!

Det är en konstig känsla att inte riktigt känna igen sig själv i spegeln. Men nu är det försent och jag får stå ut, fast det gör jag för jag trivs. Jag gillar det skarpt och bättre blir det nog när man blir van.
Stackars Kapten bara som knappt kände igen sin matte när hon kom hem....
Vad gjorde jag egentligen? Det får ni veta senare.

/Malin

Morgon världen!

Hej där ute!
Tisdag morgon och ledig dag. Varför vaknar jag så tidigt när jag äntligen får chansen att sova ut?!

I dag blir det i alla fall en sväng in till civilisationen för klippning och presentletande till min kära barndomsvän som fyller 25 år just i dag.
Grattis Lina, men paketet får du vänta på tills på lördag. För då ska du firas ordentligt.

Ska ta en promenad med Kapten nu och sedan äta lite innan jag gör mig klar för stan.

/Malin

SHOES!

Eftersom alla hjärtansdag inte var någon höjdare så tänker jag själv unna mig presenter i morgon när jag ska in till stan för årets första klippning.
Men tills dess och i fall det inte finns något att ha i affärerna så kollar jag runt efter skor på Nelly.
Här har ni lite av det jag överväger att "råka" klicka hem...




/Malin


Bortglömd på vc

Är det något som jag avskyr så är det att känna mig bortglömd, speciellt inne på vc! Nej, oroa er inte jag menade inte wc utan vc som i vårdcentralen. Jag hade en tid inbokad där idag och satte tom väckarklockan på väckning bara för att vara säker på att vakna ordentligt. När jag kommer dit och anmäler mig och skall betala i receptionen så får jag veta att min doktor är sjuk och de på eget intiativ har bokat in en ny tid åt mig utan att ringa och meddela mig detta. Sjukt idiotiskt om ni frågar mig. Jag menar hur fan kan de veta att den nya tiden passar mig och varför ringde de inte och berättade att min doktor var sjuk så hade jag sluppit masa mig dit helt i onödan. Ja, receptionisten hade iaf inga vettiga svar på de frågorna(!)

Nu så ska jag ta och slänga ihop en pasta carbonara till middag. Det ska bli supermumsigt, har varit sugen på det hela helgen.


                                        
                                          min vårdcentral


                                /sara

Var har romantiken tagit vägen!?

Helt ärligt nu, tjejer...Hur många av er kan säga att ni är nöjda med hur ni blev uppvaktade på alla hjärtans dag igår? Och killar...med handen på hjärtat kan ni uppriktigt säga att ni verkligen behandlade er tjej som den prinsessa hon verklign är!? Jag hade en usel alla hjärtans dag igår om man ser det ur uppvaktningssynvinkel. Och alla mina tjejkompisar som jag har pratat med har haft lika dåliga och i ett visst fall ännu sämre gårdag än mig. Jag vet att alla hjärtans dag är ett kommersiellt jippo men jag skulle också ljuga om jag sade att det kvittar. För jag Ä-L-S-K-A-R all sötsliskig romantik. Och den varan var det förbaskat ont om igår.

Min alla hjärtans dag 2010:

* Frukost på sängen...nix

* Romantisk middag...nix

* Smycken...nix

* Blommor...nix

* Gulligt sms...check, fast det fick jag tjata mig till!


              


                                       /sara

Mac

Hittills så har ju den här helgens inlägg handlat om presenter som jag fått av mina nära och kära så det är väl lika bra att fortsätta på samma spår. Så vi avslutar helgen med en present som anlände nu i veckan. Denna dyrgrip är en present från min kära storebror.


               
               
Det är inte varje dag man får en Mac-apple med (super)stor skärm, trådlöst tangentbord, mus och liten burk bara sådär. Jag har inte packat upp den ännu bara öppnat kartongerna och tjuvkikat lite på den. Den ser fantastiskt fin och dyr ut. Kostade tydligen ca 25000! Helt galet ju!


                                           /sara

 


Hälsoband

Nu så ska jag visa er mina nya armband:

               
               
Nae, jag vet...de är inte speciellt vackra men tydligen så ska de var nyttiga. The next big thing efter spikmattan kanske. Runt omkring oss så finns massa positiva joner (kommer från bla datorer mm) som kan orsaka tex huvudvärk och trötthet. Dessa armband avger negativa joner som gör att kroppen finner en slags balans som kan yttra sig genom en rad positiva egenskaper tex: bättre blodcirkulation, bätre syreupptagning i blodet mm.
Jag började använda mina armband igår natt och tyckte mig känna mig lite piggare än vad jag har gjort de senaste månaderna. Placebo eller ej...jag tror på detta.


                                      /sara

Hermes on the wall

Egentligen så hade jag tänkt visa min present som jag fick nu i veckan men det väntar jag nog lite med... ;)
Så jag visar ist upp en av mina julklappar, typ 1 ½ månad efter julafton, haha. Nej, skämt och sido. Det här konstverket tåls att visas upp. Det är en stor tavla från Hermes. Vad den kostade...Det vågar jag inte ens tänka på. Den kommer inom en snar framtid åka upp i sovrummet.


              
                jupp, stor som en bordsskiva!
              

 

                                                  /sara


Alexander Mcqueen

Jag liksom många andra fick sig nog en rejäl chock igår då det med nyheterna kom ut att rock`n roll designern Lee Alexander Mcqueen var död. Designern hittades hängd i sin lyxvilla i london. De som har följt Mcqueens twitter kan vittna om att allt inte stått rätt till och att designern varit deprimerad sedan mammans bortgång...
Bilder: google


               
                 Lee Alexander Mcqueen: 1969-2010

                   
                     Få har väl glömt döskalle-scarfen som han designade för ett par år
                     sedan. Den hängde runt var och varannan kändishals. Kanske borde
                     införskaffa en nu...

              
       Anna Paquin`s fullträff från årets SAG awards var signerad Alexander Mcqueen.



                                                 /sara

Termometer chockar...

Det är något som är fel när temperaturen går från minus 0.2 till minus 16 och sen dagen efter det till minus 2.1
Hur kan det vara så stora förändringar bara över en natt. Det är ju helt sjukt. Jag vill ha bort det här nu!
Det får vara nog, jag vill ha vår och härliga kvällar på altanen.
Men som det ser ut är det något jag detta år kommer få vänta på till framåt sommarhalvåret.

I dag är jag i alla fall ledig fram jobbet. Ska ta en sväng till affären och inhandla lite mat, men annars blir det bara att plocka undan lite här hemma och få lite helgstämning.

Men först behöver jag frukost för nu kurrar magen odentligt efter att ha fått ligga vaken i sängen och och vänta i nu ca 2,5 timmar.

/Malin

Tokyo drift

Nu så ska jag hoppa in i badrummet för en riktigt varm härlig dusch och när jag kommer ut så väntar tv`n på mig. Såg förresten att fast and the furious: tokyo drift går på 6:an direkt efter det nya vampyrdramat. Så skiter sig den nya serien helt så får jag väl nöja mig med att titta på lite snygga bilar ist. För er som inte har sett fast and the furious:tokyo drift så kan jag ju säaga att den är helt okej. Den bästa i serien om ni frågar mig...visserligen så har jag inte sett den allra senaste än då men om man jämför de övriga 3 filmerna. ;)


               
                 Film och godis= vardagslyx



                                             /Sara

Dagens!

Lite jobb och kurs har dagen bestått av men nu är man äntligen ledig än dag innan det blir en helg med mera jobb.

Här i alla fall en dagens


Top: Gina Tricot, Jeans leggins: H&M, Väska: Marc Jacobs, Scarf: Bubbleroom

/Malin

vampyrdrama

Sitter och värmer mig med en kopp kaffe i size XL, bläddrar i dagens metro och bloggar. Allt på en och samma gång. Funderar på om jag skall bege mig ut i kylan igen för en snabb sväng på stan och kanske köpa hem något gott till eftermiddagskaffet. Jag får nämligen besök då. :)

Hur som helst så ville jag bara slänga in ett inlägg om kanal 6 nya vampyrserie "vampire diaries" som startar ikväll kl 20.00. (med dubbelavsnitt dessutom) Kan det vara något att ha? Kanske det, iaf i bristen på alla andra serier som jag brukar följa: desperate housewives, true blood, bones...Som sagt jag ska nog ge den nya serien en chans i bristen på annat att se.


               


                                             /sara

 


Nu börjar det röra på sig...

Nu jäklar börjar det röra på sig ordentligt i Nellys webshop. Vårnyheterna börjar rassla in en efter en, good stuff dessutom. (Haha, nu låter det som jag pratar om något helt annat som är mindre olagligt att bruka... ;) ) Jag har valt ut några av mina favoriter här nedan. Check them out!

                   
Ursnygga paljettoppar men hur fasiken tänkte designer då han valde Pamela Anderson och en ålandes Madonna som tryck!? Designern kunde väl iaf ha tagit en bild då Madonna fortfarande gjorde bra musik ist för att tokträna och jaga killar i 20 års åldern. (från typ mitten av 80-talet) Och Pamela...känns ju sååå aktuell idag, eller?

                  
                    Både tightsen och klänningen känns väääldigt mycket "Sara" ;)

                  

Egentligen så är jag ingen tända-ljus-människa utan snarare en blåsa-ut-ljusen-människa. Men va fasen, någon gång i framtiden kanske, vem vet? ;)
Parfymer däremot älskar jag. Och jag vet sedan tidigare att make up store gör fantastiska parfymer.


                                    /sara


dagens

Herregud, vilken dag! Kom hem runt kl 8 imorse efter att ha jobbat natt, sov 2 timmar, kastade i mig frukost/lunch, sprang tillbaka till jobbet för att sitta i möte fram till kl 16, sprang hem, pratade lite med "fin" och stupade i soffan fram till nu. And now what!? Jag är klarvaken och skulle kunna vara vaken hela natten men hur kul är det?

Här har ni dagens:(trötta, osminkade ;) )

               
                 cardigan: hm, tunika: wear it, tights: monki, väska: friis & co


                                               /sara

Morning!

Ska snart ge mig i väg för ett möte på jobbet och sen en kväll med jobb. Är väl inte så där jätte sugen, men det får gå.
Måste nog tyvärr ge mig ut och skotta bort vallen som plogbilen återigen slängt upp framför min infart, för annars lyckas jag väl fastna som vanligt.

Men först av allt lite frisk luft tillsammans med vovven.

/Malin

603 <3

Hämtade ut ett paket från ellos igår. Kunde nämligen inte hindra mig själv från att klicka hem ännu ett par levis jeans i modellen 603. Just denna tvätt heter stay black och har precis som jag väntat mig en fantastisk passform, aningen låg i midjan kanske...Men hur som helst så ska jag införskaffa alla tvättar i levis 603-modellen. Sedan jag upptäckte dem så tittar jag inte ens åt andra jeans i butikerna.


              
              Just ja, 2 set med lakan var det erbjudande på också. Så de slank med.


                                         /sara

Norge har nog aldrig...

Norge har nog aldrig låtit så bra i mina öron som nu. Donkeyboy`s låt ambitions går på högvarv på min spotify-lista.



 lånat från youtube


                                          /sara

 


Vår 2010

Det kanske känns som det är långt borta och speciellt i dag när det kommit ännu mera vita flingor och lagt sig som ett nytt täcke över vägarna.
När ska detta sluta? Är svårt att handla hem vår nyheter när man inte kan se ett slut på detta vita och kalla.

Men man får ju leta så gott man orkar och i alla fall försöka peppa sig själv att det här måste ha ett slut och vid slutet finns värmen. Så här lite nytt och mesta dels vårigt från Have2have





/Malin

Tisdag 9 Februari

En kall och tydligen på många håll återigen snöande dag. Hur vida det snöar utanför mitt fönster har jag ingen aning om för ligger fortfarande i sängen med nerdragna persienner.
Ska väl försöka och dra mig upp och äta lite frukost i alla fall. Annars är det ingen speciellt inplanerat i dag, är lite hängig med ont i huvudet så blir nog en lugn dag.

/Malin

Laddar med kärlek!

Jag håller just nu på att laddar inför veckans första arbetspass. Laddar gör jag med kärlek iform av delicatos kusligt goda kakor och Johnny Cash`s fantastiska cover på U2 dängan one. Det är inte ofta en cover överträffar orginalet men Cash visar att det går...

Trevlig kväll på er! <3


               
               



                                                 /sara
               


gårdagens

Måndag och ny vecka...känns väl sådär om jag ska vara ärlig. Jag är ju väldigt mån om min fritid och den varan blir det ytterst lite av den här veckan, tyvärr. Jag kommer befinna mig på jobbet alla dagar utom torsdag, så den dagen är uppbokad redan nu.

Btw: Här har ni gårdagens outfit:


               
                 klänning uppvikt som tröja+stuprör: divided


                                                /sara
             

Hur äter ni er frukt?

Okej, nu behöver jag er hjälp. Philip och jag startade en mindre diskussion ang HUR man äter en sharonfrukt...


Jag: Vill du ha en frukt?

Philip: Nej, jag orkar inte skala...

Jag: Men ät den som den är då...

Philip: Jamen, det går ju inte. Sharonfrukter SKA skalas!

Jag: Det finns ju inget att skala!?

Philip: Jaha, så du äter apelsinerna med skalet på också då eller?

Jag: Nej, självklart inte. Men hur fan skalar du en sharonfrukt? Med potatisskalare eller?

Philip: Ja


Hur äter ni er sharonfrukt? Med eller utan skal?


               
                 Med eller utan skal...?


                                                     /sara



                                           




ut och äta

Jag sitter färdig och väntar på att Philip skall komma och plocka upp mig. Vi ska ut och äta något. Söndagslyx! <3
Hörs sen!

                                   /sara

Godaste chokladen

Godaste chokladkakan (tveklöst) just nu heter marabou sensation-caramelized almonds sea salt. Själv så tycker jag att det är sjukt konstigt att så motsatta och udda smaker kan bli en sådan smaksensation. Jag menar karamelliserade mandlar och havssalt låter ju ganska udda som kombo...Men icke! Haffa denna godbit i godishyllan snarast.
Ett litet minus dock för det ganska saftiga priset. (ca 20 spänn) Men kakan känns dryg och man nöjer sig med några rutor åt gången...

Betyg:      av 5 möjliga

 

                



                                       /sara


Liten skrutt fick sen julklapp.

I torsdagskväll när jag kom hem från jobbet berättade mamma att Janssons andra julklapp från henne och Joakim äntligen kommit och låg nere i mitt förråd.
Så sprang ner för trappen (som på tal om något helt annat var rena iskanan med en halvmeter snö).
Väl uppe satte vi ihop klappen..

Tack mormor men jag är visst "något" större än alla trodde!

Hur vida Kapten ska behålla sin nya Fatboy säng får vi se, han gillar ju pengar så vem vet ;)

/Malin

Dyrt men rent.

Då var helgen snart över, fy va tiden går. Det är alldeles för lite ledigt för min smak.
Har i alla fall haft en trevlig helg som började med att leta stan runt efter den billigaste maskinen för att inte förlora allt för mycket pengar.
Det gick väl lite si och så för den jag tänkt mig för 5998kr fanns ju självklart inte i lager här i stan när jag väl skulle köpa den.
Så det fick bli att lägga på ca 1000kr till, men o andra sidan fick jag med mig maskinen hem direkt då så på det sättet var det ju värt det.

Nu invigs den så äntligen blir det rena kläder här hemma igen och denna gång kan dom även torkas utan att plockas ur. Känns skönt, men det kostar att ha det lite lyxigt.

/Malin

Frossa

Frossa i dubbel bemärkelse. Hela lördagen har i stort sett gått åt till att frossa godsaker. Malin och jag har under eftermiddagen sysselsatt oss med att baka semlor. Jaa, jag vet de ser lite halvläskiga ut på bilden nedan men de var faktiskt fantastiskt goda. Nu däremot så klingar inte ordet frossa riktigt lika bra. Jag kan nämligen inte somna utan har drabbats av frossa. Jag skakar tänder likt en skallerorm. :( Men ska göra ett nytt försök att somna om, ska nämligen upp lite skapligt imorgon...är ju tanken iaf.


                
                 startade med lunch från spicy hot
               
                 godis till efterrätt
               
               
                 semlabakning...vi gjorde dubbel sats. ;)
               
                 i mini format...
               
                 så att man skulle orka äta många.
               


                                           /sara

 

 

 

 


Inväntar ett mirakel!?

Idag så ska jag Malin och miss X köra på en riktig svullardag. Så om ett par timmar kommer Malin hit så vi kan sticka iväg och handla godis, ingredienser till bakning och hyra film. :)

Det står ständigt så mycket onyttigt på mitt schema: tränar aldrig, går på ständig sockerdiet, jobbar heltid natt samt att jag närmar mig 30 (*gulp*) eller nåja, jag är närmare 30 än 25. (på håret)
...Så nu ska jag börja latemans vägen till ett nyttigare liv. Jag slog till på(blev pålurad) lite naturprodukter som ska göra att jag åldras med mera värdighet(!?) ...eller det var iaf vad telefonförsäljaren sade. Så nu startar jag med mitt nya hälsosamma liv. Återkommer med åsikter. ;)


                


                                                   /sara


             

.

Följ min blogg med bloglovin

Kate Moss designar väskor

Från att ha varit det franska märket longchamps ansikte utåt i flera år så har Kate Moss tagit ett steg längre och har tillsammans med Sophie Delafontaine longchamps chefsdesigner tagit fram en väskkollektion som inom en snar framtid kan huggas från butikerna.
Vanligtvis så är jag inget stort fan av varken Kate Moss eller longchamp. Men enligt vad bilderna visar så ser ju detta fantastiskt ut! Me like!


               
               
               
                 Här hittar du fler smakprov från kollektionen


                                           /sara

Fredag 5 Februari

Hej där ute i kylan. Här ska jag snart göra mig i ordning och bege mig in till stan för det där jävla inköpet på flera tusen som jag verkligen inte ser fram emot.

Tur mamma ska med så jag slipper göra så här tråkiga sysslor själv, hade hoppas på att få Mr O att genomföra detta åt mig men han är ju alltid så seg så då hade jag ju troligen fått vänta i ett halvår.

Nu ska jag klä mig och kasta i mig en smörgås
/Malin

från spenderarrundan

Detta inhandlades tidigare under veckan:


                 
                  tröjklänning, klädrulle och ny hårspray ;)
                
                  2 st nya skjortor


Tillägg: Hittade även en ursnygg jacka som jag är förbaskat sugen på. Dessvärre så kommer den att gå loss på ca 2000 spänn. Jag blir alltid lite dumsnål gällande allt utom väskor, haha ;)


                                        /sara


Sonia Rykiel del 2

Ja det är snart dags för H&M och Sonias andra del av sammarbetet i butiker runt om i landet.
Som alla bra kollektioner så kommer inte heller denna till Norrköpings butiker, men man får väl ligga på webshopen den 20 Februari. För i den här kollektionen till skillnad från den första finns det faktiskt en del plagg som jag vill ha i min garderob.





Någon av er som ska besöka butik eller klicka hem plagg?

/Malin

Det riktiga kaoset...

Sara nämde snökaos i Skåne, och visst stackars som men hallå vad här hänt här över natten.
Min bil syntes knappt i morse i sin snövall och att ta sig till jobbet tog 38 minuter i stället för 12 som det brukar ta. Att åka den vanliga vägen var omöjligt, det vara bara att åka runt hela skiten då gärdena hade snöat igen totalt.
Det här är kaos, det är inte plogat på en enda jävla väg mer än motorvägen. Och vad hjälper det om motorvägen är fin när avfarterna är förjävliga.

Kom inte ens upp på parkeringen här hemma, en halvmeter snö nästan som hade blåst upp i stora vallar så vara bara att gå in och byta om och ge sig ut och skotta. Så nu si så där en timme senare står entligen bilen på sin parkering och Kapten och jag kan gå in.
På tal om Kapten, fick mig ett gott skratt när jag insåg att till och med snöhundar avskyr blåst. Jag stod och skottade för fullt när Kapten sätter sig utanför bakluckan på bilen och börjar gnälla, börjar så med tassen på bilen...
Så var ju bara att släppa in honom i bilen och ja där låg han och sov medans hans matte fick slita arslet av sig.

Men jag lever i alla fall och det är ju alltid något. Vi får dock hålla tummarna för att detta slutar inom kort så jag kan ta mig till jobbet i morgon också för i dag var det verkligen på gränsen.

/Malin

Bästa lunch-haket

Jag har säkert tipsat er om Paus kök och cafè tidigare men jag gör det igen nu. De har utan tvekan det bästa lunch-haket jag testat. Brukar köpa deras mix-sallad med jämna mellanrum. Igår så slog jag till på en sådan. Ren och skär vardagslyx! Man får välja 5 st tillbehör till sin sallad, varorna är superfräscha och man får mycket mat för pengarna. Så för mig så brukar det räcka till lunch dagen efter också.
Vanligtvis så mixar jag ingredienser som inte ens matchar. Igår så blev det: kyckling, kräftstjärtar, mozzarella, rostbiff och parmaskinka+rhode islanddressing


              
                jodå, i botten av detta så gömmer sig salladen, tomaten och gurkan


                                                /sara


gårdagens

Jamen, herregud! Nu får det väl ändå vara nog med snö. Det har säkert kommit 1 dm snö inatt och för tillfället så ser det ut att komma ner något snöblandat blask från himlen. Detta är antagligen den värsta vintern som jag upplevt i vuxen ålder.
Dagens göra är städning, om jag orkar vill säga...Jag har skjutit på det i ett par veckor nu. Skitsnuskigt, jag vet! ;) ...och på kvällskvisten så vankas det jobb.


Här har ni gårdagens:

               
                 cardigan: åhlens, klänning: christopher Kane, tights: gina tricot


                                                 /sara

vaddå snökaos?

Jag ska alldeles straxt bege mig ut igen. Har bara varit hemma och duschat av mig allt hår från förmiddagens frisörbesök.
När jag var nere i Skåne så var det ett jäkla tjat om det rådande snökaoset. Kan ju upplysa er om att det bara låg lite fjun på backen där om man jämför med vad vi har här i Norpa.

X: Fan, så jävla mycket snö och så är det kallt och jävligt...Värsta snökaoset ju!

Lite senare när jag och Philip är ensamma

jag: Vaddå mycket snö? Har ni haft mycket snö här...eller har den smält bort?

Philip: Nej, enligt skåningar så råder det snökaos vid ½ cm snö. De vet knappt vad snö är...


               
                 världens undergång...för skåningar!? ;)


                                            /sara

Rubiks kub

Ni som är mellan 25-35 år kommer säkert ihåg rubiks kub som en av era leksaker som små. Jaa, jag hade också en. Kan ju stolt berätta att jag "löste" den vid 5-års ålder också. Eller riktigt så var det väl kanske inte. Jag kom på den brillijanta idèen att jag kunde byta plats på de färgade klisterlapparna. Arbetet tog visserligen lika lång tid som det gör att lösa problemet den naturliga vägen...Kan ju säga att mina föräldrar var mäkta stolta över att att ha ett geni till dotter. "Lösa" rubiks kub som 5-åring liksom. ;p

...Jag slog till och köpte en rubiks kub till Philip innan jag åkte ner till skåne. Det var som en liten present eftersom han hade klarat sin sista tenta, så nu ska han bara ansöka om sin examen innan han kan titulera sig som civilingenjör...samt lösa rubiks kub, haha ;)


                



                                               /sara

Ledig :D

Är så glad för idag är min lediga dag. Kan inte bli mycket bättre än att bara få slappa en hel dag.
Har i och försäg varit i väg och handlat hem lite mat till oss och till Kapten nu på morgonen men utöver det ska jag inte anstränga mig allt för mycket.

Mamma och lillebror skulle titta förbi lite senare på lunch, skulle ju egentligen åkt till stan och blivit lite fattigare men det får vänta tills på fredag för jag har ingen lust i dag.

Nu blir det promenad!
/Malin

Kan omöjligt somna nu...

Jag kan omöjligt somna nu. Jag har under kvällen lekt med min nya present. Jag fick en spotify-invite av min underbara vän Jonas. Inte en dag för tidigt. Jag älskar det här; att klicka runt bland all musik och sätta ihop mina egna spellistor.

               
                bild


                                         /sara

Rockaholic

Här kommer den utlovade recensionen av hårsprayen "rockaholic" som inhandlades förra veckan. När jag köper hårspray så är följande  egenskaper viktigast: att den ska tåla fuktigt klimat. Det vill säga frisyren (i mitt fall luggen) ska inte rasa ihop såfort jag kommer utanför ytterdörren. och för det andra så ska den inte göra håret flottigt efter att ha burit den i ett par timmar...

Rockaholic blev jag rekommenderad att använda då jag berättade om mina krav för personalen på hårvårdsbaren. Den skulle enligt dem sitta som berget i den fuktiga, vinterluften som råder nu.
Jag kan ju bara säga att detta är mitt absolut sämsta köp den här månaden. Sprayen är svårfördelad och gör att håret känns som en klibbig massa. Efter ett tag (ca 2 timmar) så känns håret dessutom skitigt och tungt. Det enda positiva är den fräsha godisdoften och den färgglada förpackningen. Nej, detta kändes verkligen som att slänga 200 kr i sjön.

Betyg:  av 5 möjliga


              



                                          /sara

 

 


En lyckad fest!

Då var jag tillbaka i Norrköping efter en trevlig helg i Skåne. Helgen har bla innehållit ankomstmiddag på o`learys, lite shopping, 25-årsfest samt lite annat som inte bör tas upp här på bloggen. ;)

Här kommer lite bilder från Tommy`s 25-årsfest. Lite komiskt dock att han fyllde 25 förra året, haha ;) Undrar om jag också kan komma undan med en 25-årsfest så här i efterhand!? ;)


               
               
               
                 Kan nog vara så att Tommy och Lisa lyckats sätta ihop den
                 bästa 3-rätters meny jag någonsin har ätit. Efterrätten var
                 oslagbar!

               
               
                 födelsedagsbarnet in action. ;)


                                           /sara


Sjuk eller bara slutkörd!

Då har man jobbar hela helgen, var en helt okej lördag med tårta och godis men långa dagar och energin fanns inte alls i kroppen. Finns fortfarande inte, är jätte trött och vill bara gå och lägga mig och sova.
Tror nästan att jag håller på att bli förkyld eller något för är tung i huvudet och känner mig frusen och små kraslig. Men men är bara några få timmars jobb i dag och tillsammans med en underbar person så det står jag nog ut med.

I morgon är jag ledig och ska om orken finns ge mig på en storstädning, jag känner att det verkligen behövs. Ska även bege mig in till stan och bli 6000kr fattigare, värst av allt är att det verkligen inte är på något som jag vill ha.

Ne nu måste jag ge mig ut och skotta fram bilen också eftersom den här jävla snön aldrig verkar ta slut.

/Malin

RSS 2.0