tropisk hetta...

Idag så är det verkligen varmt ute. Nästan lite tropisk hetta. Dagen har hittills spenderats till stora delar utomhus. Har i gott sällskap gått och kollat in lite olika "loppisar" Jag tycker att sådant kan vara ganska trevligt ibland.Väldigt mycket av det som säljs är ju tyvärr skräp men en del fynd går ju att komma över. Jag passade på att fylla på mitt dvd-föråd. Film är perfekt tidsfördriv tråkiga och regniga dagar...Att de sedan kostade 20 kr/st gjorde ju inget. Det kallar jag loppis-fynd!

Ikväll så blir det förmodligen utgång. Hoppas på något ställe med bra uteplats, typ "trädgårn"

     
      loppisfynd...
 
fin utsikt till och från "loppisen"


                                                                    /sara

Redo för jobb!

Ja i dag ska det alltså serveras på ett dop och är så underbart att äntligen få komma i lite mindre "mysaktiga" kläder till ett jobb.
Någon bild på vad jag brukar ha på jobbet kan ni glömma då vi ser ut som vaktmästare i våra arbetskläder. Men här kommer i alla fall en bild på dagens jobboutfit.


Till kläderna kommer jag bära vita pumps till 99%. Kan vara så att jag blir nekad och måste ha svarta skor men då får det väl bli så..

/Malin

En 12-åring med rynkor!?

Nu i veckan så är det sk "marknadsdagar" i norrköping. På marknadsdagarna så uppträder diverse artister,
öl-tält/uteserveringar slås upp och sist men inte minst så kan man fynda massor men det gäller och ha tålamod. Idag så var det varmt som attan och trångt men några godbitar fick jag med mig hem:
* en minikjol
* en randig skjorta
* en ögonkräm
* en nattkräm
Kläderna fyndade jag på jag på cubus barnavdelning. (strl 12 år) sedan så bar det av till cosmetika avdelningen inne i samma butik. Där hittade jag anti-rynk produkter från nivea.
Kort och gott så kan man säga att jag är en 12-åring som kör med anti-rynk produkter!

  

                                        /sara


Äntligen..

Ja här kommer bilder på en del av det som shoppades hem förra helgen. Denna helg blir det lugnt med shopping för min del, har fullt upp med dop, grillfest hos mamma och sedan en söndag full av slappande och förhoppningsvis massor av sol att njuta av.


           

       

Kläderna inhandlades på Stadium och New yorker

/
Malin





stars...

Jag har under en ganska lång period letat efter en klänning med stjärnor på. En svart eller mörkblå grund med vita stjärnor i massor. Nu har en av mina favorit webshoppar; glitzy tagit in en riktigt snygg klänning och en godbit till kjol!  

                                                  /sara

Ljuvliga amerikanare...

I dag fick jag present av grannen.... eller den var till storebror så bloggar endast om detta för att han faktiskt har läst bloggen någon gång då och då.
Och jag är ju världens snällaste syster så självklart vill jag ju visa honom vad som väntar när han kommer på hembesök i mitten av juni.



Jag vad är det... något konstigt kött typ torkat som mer liknar hundmat i mina ögon än något jag frivilligt skulle stoppa i mig.
Men i alla fall här broder har du en bild av det som väntar på dig, efter 2 år kom den söta farbrorn med ditt kött. Du trodde väl inte att han glömt det ??!!

/Malin



ny plattång!?

På mindre än ett år så har jag lyckats att ta död på 2 st plattänger. Börjar misstänka att det är fel på produkten eftersom jag bytte till en ny exakt likadan vid första missödet...och nu ca 3 månader senare så är det samma problem- Den sk ceramicen flagnar bort från värmeplattorna!?
Så denna gång byter jag helt enkelt varumärke (de förra var från OBH nordica) funderar på en "Vidal Sassoon" Den finns i en massa härliga färger, innehåller alla funktioner som jag kräver från en plattång och den är liten och smidig.
Finns hos eleven

   

                                               /sara

efterlyses:chinos!

Just nu så är jag på jakt efter världens absolut snyggaste chinos. De perfekta ser enligt mig ut så här: låg midja, smal passform, ljus gråa eller ljus beiga.
Hittade ett par riktigt snygga med 3/4 långa ben hos mango. (bilden nedan)

Ps. Kolla in deras grymma outlet webshop där finns massor av guldkorn. Ds.

                                                 


                           /sara

Asos överträffar sig själva.

Som Sara tidigare nämt har asos hur mycket godbitar som helst just nu så har man en fet plånbok är det dags att öppna den och surfa hem klänningar, toppar m.m.

Själv hittade jag i går en riktig gobit därifrån, en härlig lite marintema inspirerad cardigans. Som alltid när jag hittar något jag bara älskar måste jag ju självklart dela med mig till våra underbara läsare...


Finns som sagt på asos.com

/Malin

Kläder till mig!!

Får nog börja med att ursäkta mig för att inte ha skrivit på så där några dagar.
Men har varit i Södertälje för troligen sista gången på i alla fall bra länge. (om inte jag åker på att städa lägenheten).
Ja i alla fall där var det full rulle med flyttpackning och pluggande av körkortsteori så inte blev det mycket dator för mig.

Kom med tåget till norpan vid 10.00 i dag och då jag inte hade körlektion förrän 11.05 så passade jag ju självklart på att ta en runda på stan med stränga ord till mig själv om att inte köpa något.
Hur tror ni det gick??

Här kommer svaret:

Ja vet (slå mig själv på fingrarna). Men kunde ju inte motstå den gröna klänningen och när man väl börjar är det svårt att sluta innan det blir mer än man tänkt sig :D

På tal om shopping så kommer bilder från helgens runda på stan upp inom kort.. den gången blev det betydligt mycket dyrare än i dag.

/Malin

pimp my wardrobe...

Här kommer sakerna som shoppats denna vecka. (so far...veckan är ju inte slut än...)

Klänningen från lindex med den snygga ryggringningen som jag nämde i ett tidigare inlägg. Gillade den så mycket att jag funderar på att köpa den i en färg till och ev korta av den något.
Tischor och linnen blev det ett par stycken också.
Sist men inte minst så blev det några saker som ska få pimpa några av mina redan befintliga plagg i garderoben, har inte bestämt mig för vilka än. Tröj-tryck som man stryker på (en fluga från 80-talet) samt en del guldknappar.

     

                            /sara

som en påse karameller...

Ichi har enligt mig den senaste säsongen levererat en riktig karamellpåse med färgglada godsaker. Härligt färgglada plagg till riktigt sköna priser.
Alla nedanstående plagg finns hos nelly som idag dessutom bjuder på frakten fram till midnatt.

   


                                                    /sara

AA att fortsätter leverera hits...

Ingen har väl vid det här laget missat American apparels hypade fodralklänningar? Nu fortsätter de leverera något som jag absolut förutspår som en given hit, nämligen en body som är lite annorlunda skuren. kommer säkert i massor av läckra färger vart efter...(samt en hel drös med billiga kopior hos gina tricot...kanske!?) Matcha godbiten med fodralkjol...ohlala
Finns hos nelly

                            


                                    /sara
 




te eller kaffe!?

Oftast så vet man om man är en te eller en kaffe-människa men inte jag. Jag har jättesvårt att placera mig själv i ett fack...men idag så fick 2 sortes te följa med hem efter mycket velande: ett rött och ett grönt. Jag var nog en av dagens mest krävande kunder i te och kaffe-butiken. Jag hade jätte beslutsångest bland alla te och kaffe-sorterna. Skulle gissa att det fanns ett par hundra sorter att välja bland...
Under tiden som jag sniffade mig igenom några av alternativen så berättade en av butiksbiträdena lite om te:

svart te: Har den mest uppiggande effekten eftersom det innehåller mest koffein och kan därför även upplevas som vätskedrivande.

grönt te: Innehåller mer vitaminer, mineraler och antioxidanter än svart te och sätter även fart på kroppens cirkulation...

rött te: Är helt fritt från koffein och därför ett bra alternativ till kvällsdricka. Även detta te är rikt på antioxidanter och mineraler...

      
       rött körsbärste och grönt guava valde mina smaklökar idag...

                                 /sara

new dress

Det blev en riktigt lyckad dag igår. Morsdag-firande med repris på den goda pajen som jag åt hemma hos Malin förra veckan, shoppingen-turen blev dock lite kort igår, så det blir nog en vända till idag. Skall bla köpa lite nytt lösviktste och ev lite smaksatt kaffe.
Redovisar klänningen som inhandlades igår. Kommer lite fler bilder på övrig shopping senare.
bilden är tagen från lindex

                    

                                /sara


Nästan som lördag ju...

Idag så är det nästan som lördag ju, iaf för mig och Malin som har jobbat i helgen och är därför lediga i ett par dagar. Ska ta och se över mitt kära hem, har ett mindre grustag i hela lägenheten, sen så ska jag fira mamma i efterskott. (var ju morsdag igår) sist men inte minst så skall jag ned till stan. Shoppingsuget har nämligen varit enormt under hela helgen. Shoppingtarmen har skrikit efter kjolar, klänningar, väskor mm.

Dagen började lite halv lyckat:

    
Någon som gjort samma misstag? Dvs fyllt på kaffeburken utan att ta ur kaffeskopan först. Lär mig aldrig ju...
Det var bara att sätta igång att gräva. Visste ju precis vart den låg, i botten av burken under allt kaffe.


                                                 /sara

dyraste årstiden?

Sommaren måste utan tvekan vara den dyraste årstiden: roligaste shoppingen, semester-avdrag på lönen, mer utgång iform av resturang/cafe/nattklubbesök mm.

Hittar ständigt nya kläder, väskor och skor som vill flytta in i min garderob under sommarhalvåret. Här så har jag plockat fram tre godbitar som skapar HA-BEGÄR. Klänningarna kommer från asos

  
triss i snygga-vill-ha-klänningar...


                                     /sara

                                               

läsvänligt för modenördar...

I veckan så hämtade jag ut ett paket på posten innehållandes böckerna: "fashionista" skriven av Martina Bonnier som i 20 år jobbat som redaktör på diverse modemagasin.
"väskor-en passion"
Behöver väl knappast berätta vad den boken handlar om...
Hittills så har jag bara hunnit bläddra igenom böckerna som hastigast men det ser mycket lovande ut, massor av läckra bilder vill jag lova.

      
När man beställde fashionista-boken så fick man en söt shoppingpåse med texten fashionista på...


                                                     /sara

en midsommarnattsdröm

Nu så är det mindre än en månad kvar till midsommarafton. (fredag 20/6) Så jag passar på och tipsa om en klänning som jag tycker skulle passa perfekt att dansa i då. Passar även utmärkt för er som skall på sommarbröllop.
Midsommarnattsdrömmen kommer från stylebystars


                                


                                               /sara

Tack Sara!

Mega super tack till världens mest väsktokiga tjej, bästa arbetskamrat, super bloggkollega och fantastiska vän!
Menar Sara så klart. Denna tjej är ju bara för underbar på alla sätt.

Fick min försenade födelsedagspresent i går och vad kan det ha varit???
Ja självklart det som både hon och jag anser som viktigast i livet, nämligen......


En väska så klart!

Super tack tjejen, älskar den massor!

Sen vill jag passa på att tack Sara igen och sen Frida så klart för en fantastisk rolig och skrattfylld kväll full av godsaker. Vi måste göra om det snart.

/Malin



torsdags-grillning...

Då var bloggen äntligen igång igen och förhoppningsvis så har alla konstigheter runt den också upphört nu när blogg.se genomfört sitt utdragna plattformsbyte.

Igår så var det grill-kväll hemma hos Malin. Det passade så bra i det fina men lite kyliga maj-vädret.
Det var länge sen som jag var så mätt som jag var igår, då jag och Frida "rullade" hem vid midnatt. Men ack vilken lyckad kväll det var. Ny torsdags-tradition i sommar!? matorgie!



          

                                                     /sara

sex and the city+Fergie=sant

Med lite drygt en månad kvar till sverige-premiären av sex and the city-filmen så lägger jag upp ett youtube-klipp med ledmotivet: "labels or love" Sjunger, det gör ingen mindre än black eyed peas-Fergie






                                             /sara

Marint och bedårande...kan ju knappast bli bättre!

Hur bedårande gullig var inte denna klänning då? Själv så blev jag extra förtjust i den vita "kragdetaljen" vid bysten, de vita fickorna samt de röda knapparna. Finns hos halens.

                                                image479

                                        /sara

Slut på ledigheten...

Ja, då var det tyvärr slut på ledigheten. Och jag som precis hade börjat gilla rollen som hemmafru... ;)
13 dagar har jag varit ledig. Känns alltid lite jobbigt att sätta igång och jobba igen efter lite semester men det är ju som sagt bara att bita ihop...till nästa semesterperiod om typ en månad.

Nu skall jag ta och fixa till mig lite, ska luncha med mamma idag. Planerar även att ta en sväng till din sko som nu har hur mycket snygga gladiatorsandaler som helst. jag tror att ett par svarta sådana skor kan bli grymt snygga i sommar tillsammans med mitt nya blodröda nagellack.

                  image478
föreställ er det röda lacket på ett par tånaglar istoppade ett par svarta gladiatorsandaler...eh!?

                                                         
                                                                     /sara
                          

saknar eftermiddagsfikan...

Har precis kommit hem från en lunch/fika på stan med gott sällskap. För min del så blev det en pastasallad med kräftstjärtar. Måste börja och ta mig i kragen nu inför beach 2008. Blev alldeles för mycket godsaker på mallis...eller mer än vanligt och då är det illa ska gudarna veta. ;)
Bakelser eller andra godsaker blev det varje dag till eftermiddagsfikat på mallis.

image472
Gissa om jag saknar att köpa mumma till eftermiddagsfikan!?

    

                                                               /sara

Mallorca shopping...

Ni trodde väl ändå inte att jag skulle komma hem tomhänt från min lilla semester? Shoppingen var helt okej på mallorca. Jag gillar att blanda billiga fynd med lite mer exklusiva godbitar. Så jag plöjde allt ifrån de billiga marknadsstånden till de exklusiva varuhusen.

image464
min nya darling köptes på ett varuhus som var deras motsvarighet till nk eller åhlens (typ)

       
fulsnygg väska med tryck, salt och peppar-figurer, scarfs, toppar och ny plånka...

                                         /sara

the view...

Slänger upp lite bilder som jag tog från balkongen på hotellet. Utsikten gick ju absolut inte att klaga på.
Jag har hur mycket bilder som helst från semestern. Så det får bli en liten följetång med bilder...

Nu skall jag ned till stan och växla in mina pengar. Har inte rört ett öre av de pengarna som jag växlade in...men oroa er inte jag har faktiskt shoppat en del på mallis ;)
image460

  

                                     /sara

Borta bra men hemma bäst!?

Då var man hemma i svedala igen. Sista dagen på Mallis så hade jag faktiskt hemlängtan. Vilket jag tog tillbaka så snart planet hade landat på flygplatsen. Varför då, då? Jo det var ju tokkallt väder. Hade räknat med att det skulle vara hyfsat skönt väder då vi landade. Men icke då... Hade dessutom gått på den gamla klassiska semester-fällan: Jag åkte alldeles för tunnklädd från Mallorca, iklädd tunn trikåklänning utan långärmad-tröja så frös jag ganska duktigt då vi kom hem ;)

Nu sitter jag och går igenom min mailbox som svämmat över veckan då jag varit borta. 97 st mail! Detta samtidigt som jag mumsar godis och dricker gott bryggkaffe. Två saker som jag saknat enormt mycket.

             image459
   pringles, kexchoklad, polly, cookies, kaffe, facebook, blogg- allt på samma gång!


                                                    /sara

Mycket att göra?.... ooohh nej!!

Eller jo..
Känns som jag har allt för mycket att göra, så uppackningen av mina saker här hemma går i slowmotion just nu.
Så hade man ju tänkt att nu är man långledig (3dagar) och då ska jag allt se till att få lite ordning i alla fall i köksskåpen.
Men  kan nog glömma det för som det ser ut nu, kommer morgondagen bli full... ska handla, sen ska man vara hundvakt åt Buddy hela dagen och det går väl bra om det är sol och vackert väder så dom kan vara ute men det är väl bara ännu en önskan som aldrig kommer gå i uppfyllelse.  Sen kommer ju inte O ner förrän på lördag så har ju planerat in att ha Frida på övernattning så man får lite sällskap.
Lördagen blir det konfimation och sedan kommer ju o så då lär det ju inte hinnas med mycket här hemma heller.
Söndagen ska vi väl försöka att hinna in till Bauhaus och köpa målafärg så man kan få komma igång med badrumsrenoveringen innan vi drar till USA.
Ja så när ska jag få in uppackning av mitt porslin då?
Eller ännu viktigare när ska jag få tid med detta......
image458

Det kanske viktigaste just nu... då tanken är att man ska ha gjort och klarat av teoriprovet innan resan. Så mindre än 1 månad har jag nu på mig att lära mig dessa jobbiga och förbannat tråkiga böcker.

/Malin

väskor..

Någon som såg på nyhetsmorgon i går Söndag?
Ne inte jag heller, men enligt en av mina arbetskamrater som vet hur väsktokig jag är så var det en tjej med som hade skrivit en bok om handväskor och sin passion för dessa.

image457
Bild: tv4.se

Måste bara ha!!

/Malin

Mallorca i eftermiddag...

Jag börjar ana att mina vänner som kallar mig för sista-minuten-människa, att de har rätt. Just nu så gör jag tre saker samtidigt: äter frukost, bloggar och packar min resväska.
Packningen skulle blivit klar igår egentligen men icke då. Jag fick så svår packnings-ångest! Det spelar ingen roll om jag bara ska vara borta över helgen eller i flera veckor. Packnings-ångesten dyker alltid upp, när jag ska resa bort och när jag ska resa hem igen. Jag är nämligen jättenojig över att jag ska glömma kvar något!

Hoppas att jag får med mig allt nu. Ha det toppen alla goa glada! Ses om en vecka, förhoppningsvis med lite snygg solbränna. Annars så vet jag en som ska kleta med brun-utan-sol ;)

ps. Ryktet säger ju att ni ska få hit rikligt med sommarvärme nu till helgen, så vi får väl se vem som är brunast nästa helg! ;)

         image455
         packning...

        
         och frukost...


                                                     /sara


birthday girl

Idag så passade jag på att tjuva iväg min underbara vän Fia innan hon skulle iväg och göra lite nytta på sitt jobb. Det blev en vända på stan samt massor av härligt skitsnack ute i solen där vi njöt av sommarvärme och ben & jerry-glass.
Lägg märke till ur snyggt jag har matchat daim med lila paketsnöre ;)
Grattis igen, Fia!

   
Glassen var försvinnande god och värd varenda krona. ovan kan ni ju se hur ledsen
jag blev då min glass var uppäten. Underbart är kort...

                                      /sara


Ledig men ändå massor att göra...

Vaknade ju ganska tidigt idag, utan väckarklockan. Det var nog den kroppsliga stressklockan som tyckte att det var nog bäst och sätta fart nu.
Sent igår kväll så anlände även resväskan som allt skall packas i. Men blev dock ingenting packande av, sparade det tills idag/ikväll.

Slänger upp lite bilder från gårdagens shopping: 2 bikinis blev det. (kanske blir en till idag. ska ned en vända till på stan) 2 st tygkassar. (den ena går köpepengarna till välgörenhet och den andra är av ekologisk bomull) Guldknappar till min sailorklänning. (orginalknapparna var så gräsligt fula, så de byts ut) En svart fodralkjol, ansiktsmask och daim (med skogsbär, ny smak)

     

                                                 /sara

nödvändigheter och onödigheter...

Då kan jag pricka av bikini och reseapotek på checklistan iaf. En del mindre nödvändiga saker fick också följa med hem...hehe, som vanligt ;)
Idag så invigde jag även min sailor-inspirerade tygväska och de röda gladiator-sandalerna med kilklack. Köptes förra året på sommarrean. Vilken jäkel jag är på att förutspå trender va!? ;)

           image444


                                                   /sara

tidsoptimist!? javisst!

Just nu så uppför jag mig som den värsta sortens tidsoptimist som man kan tänka sig. Med mindre än 2 dagar kvar så har jag fortfarande massor kvar att göra:

* hitta en resväska
* tvätta och ev stryka kläder som skall med
* packa
* växla pengar
* köpa saker som behövs: reseapotek, köpa en svart bikiniöverdel (har underdelen) annars så blir det      nudiststranden ;)
* fira ett födelsedagsbarn
* hinna träffa några sweethearts innan jag åker

Bäst att jag sätter fart nu! Har slöat in i det sista med lyxigt nybakad frulle från konditoriet.

                  image443
                  få saker är så gott som nybakat...


                                                             /sara

Mer skor till mig

Finns två saker i livet man inte kan få för mycket av, eller finns flera än två men dessa två är saker som gör kvinnan.
Skor och väskor så klart!

Fick hem min beställning från have2have.se i går och älskar verkligen dom vita skorna med rosett som jag visade er här på bloggen förra veckan.
Blev även ett par andra pumps, dock känns dom lite små så ska skicka tillbaka dom och hoppas på att de finns i en 1/2 storlek större.
Fick även mina efterlängtade streetskor från syrran i dag. Har ju bestämt för rätt länge sedan att jag skulle köpa dom av henne då hon tycker de är lite små.

image441
Lägg märket till den tjejiga skokartongen som skon står på, och som detta inte vore nog var varje sko inlagt i någon form av dustbag.

image442
Lite smutsig och lätt använd sko.

/Malin


vita kläder kan ställa till det...

Krispigt vita kläder är så snyggt och fräscht på sommaren. Speciellt då de kommer i matrial som dessutom rör sig snyggt typ viskos. Men där dyker det mer än ofta upp problem som tex att kläderna visar lite mera än vad som var tänkt från början. Har funderat på om man skulle satsa på hudfärgade underkläder nästa gång man använder vita, tunna kläder, för underkjol känns för mycket 90-tal om ni frågar mig...

Nedan: snygg, vit och säkert genomskinlig klänning. Funderar på om jag ska beställa den som försökskanin. Kommer från style by stars

                                  image440

                                     /sara


Härliga sol

Har varit så skönt ute i dag, och nu är klädsträcket ute invigt för i år. Första tvätten har fått torka ute, härligt!
Har annars varit en dag med mycket att göra, packat för fullt åt mamma och även hunnit med att ränsa lite ogräs i trappan. Men fy så jobbigt det är, har endast gjort 4 trappsteg och det kändes som jag höll på i en evighet.

Fick tips från mamma om att grannens rabarber var mogna så var inne där en sväng och plockade några och här kommer resultatet av det: image439
En härlig rabarber och hallonpaj med grädde!

Ja något skulle man ju allt få unna sig med efter att ha slitit så mycket både ute och inne.


Eftersom Sara bloggat om våran utekväll med jobbet i går så vill jag bara skriva TACK till alla som var med, var en riktigt trevligt kväll, och Gullevis knappflopp var kvällens skrattfest.

/Malin

Bilder från personalmiddagen.

Lägger upp lite bilder från gårdagens personalmiddag.
Haha, det låter som om det var stort och pampigt, (typ nobelmiddag) men nej, vi är faktiskt bara 5 st som jobbar ihop, varav 4 var med ut och åt igår.
Vi började med att äta urgod mat på durkslaget sen begav sig sällskapet vidare till harrys. Och där så gick det vilt till vill jag lova. Så livat att knapparna i en viss blus flög all världens väg ;)

      

Tack för en superlyckad utekväll tjejer! Det måste vi göra om snart! =D


                                                                           /sara

Bikinipanik!

Ojojoj, så segt det var att gå upp idag. Skyller på gårdagen då jag var ute med jobbet...Återkommer med mera om det spektaklet. ;)

Idag så blir det en promenix ner till stan när jag tagit mig samman. (först kaffe och frukost. det behövs!) Ska köpa på mig lite saker som kan vara bra att ha med sig på resan. (åker ju på frdag =D) Reseapotek, solskydd och det viktigaste av allt: minst en ny bikini.
Jag avskyr verkligen att köpa bikinis.Det är så stressande att hitta en modell som passar och som man verkligen trivs med, eftersom det inte är bytesrätt på sådana varor.
Kommer antagligen komma hem med någon enfärgad-historia, kanske en vit. Tycker att vita bikinis är sååå snyggt då man fått lite färg. Min förra vita bikini blev totalförstörd på toftastranden (gotland) för något år sedan. haha, vilken misär ;)
Denna vita bikini kommer från ellos


                               image431


                                                       /sara

              

snyggast datorväskan!

Detta är ta-mej-tusan den snyggaste datorväskan jag sett! Den ser ut som vilken snygg designerväskan som helst ju. Innehåller dessutom innerfack för pennor mm. Tjejig som attan! =D
Finns hos style4it

                                                        image430

                                        /sara

Vilka nötter!

Idag så är det verkligen inte något vidare trevligt väder ute. Det är mulet, blåsigt och regnet hänger i luften. Riktigt innesittar-väder med andra ord. Får hålla tummarna för att det fina vädret kommer tillbaka tills imorgon, då jag och Malin ska ut och äta med jobbet.

Ikväll så blir det en lugn kväll med filmmys. Har laddat snacksskålen med nötter. Ska försöka att låta bli och äta av nötterna innan filmen. För har man väl börjat så går det inte och sluta.


           image428

Och vad är detta då? Här har du svaret.



Lilla bilden: saltå kvarn


                                                          /sara


Mina uk

Hittade nyss 2 st supersöta klänningar från Mina uk. Vill ha dem båda nu! 
Finns hos nelly


                         image426   image427



                                                      /sara

ELD!

Ja det brann ordentligt i går runt om i vårat land.
Här kommer lite bilder från firandet i Stavsjö, blev dock inte mycket kort för var ju folk i vägen överallt.

Facklorna som ska tända elden bärs fram.

  Jansson på march i fackeltåget
  S och G hänger också med i tåget.
S och en av dom härliga polackerna som gör det otroligt skrattfullt att besöka svärfar för tillfället
Och så var brasan äntligen tänd.
Ännu mera eld...
Världens bästa pojke, en fotograferande polack och en polack till som gömmer sig bakom O ;)


Var verkligen en härlig kväll, god thai mat och härligt sällskap.
Tyvärr får ni inte kort på det "enligt många" härliga fyrverkeriet. Detta på grund av att det startade 28 min innan vi räknat med så jag fick springa hem bakom en Jansson som aldrig varit så ointresserad av att lukta på saker som denna kväll. Var riktigt synd om honom, han var så rätt att han inte ens kunde stanna en enda minut på vägen hem. Lider med honom och alla andra hundar som inte kan njuta av dessa vackra färger som lysser upp våran himmel.

/Malin




mera sailor...

Min förkärlek till marininspirerade kläder har väl knappast undgått någon. Det känns liksom som en tidlös klassiker som återkommer varje sommar.
Spanade in denna superläckra kavajen. Den kommer få dig att se superfräsch ut de svala sommarkvällarna.
Finns hos halens

                                            image418






                                                /sara

RSS 2.0