Underbara underbarn!

Framme i Holte, det lilla söta samhället i Danmark där min bror bor sedan några år tillsammans.
Det var en resa full med underhållning från syskonen, fantastiskt hur fort en resa kan gå om man har rolia resekamrater.

Blev direkt från Färjan till Gentofte för att träffa familjens nyaste tillskott och vilken sötnos sen!


Lilla Victor föddes 29 september klockan 13.09.


Stolt farbror vågar efter mycket om och men hålla den lilla trollungen.

Nu blir det mat, sen sängen för i morgon ska dom hämtas hem till lägenheten och innan dess ska jag fixa lite städning åt dom och sen blir det att tillbringa hela dagen med bebismys!

/Malin

Goodiebagen

Kom på att jag inte har visat er innehållet i goodiebagen...
Tyvärr så var det en ganska sorglig historia om man jämför med de 2 tidigare åren.

...Och när jag ändå är igång så kanske jag kan ge en känga åt hela blog award-upplägget. Kändes varken speciellt exklusivt eller genomtänkt i år. Upptäckte flera småsaker som jag störde mig på under dagen, kvällen och efterfesten. Tex:

* Ställ för guds skull ut stolar till prisutdelningen. 95 % av alla i publiken bär antagligen skor med en minimum klack på 10 cm. Kändes sådär lagom skönt att stå en hel kväll: genom middagen, prisutdelningen samt efterfesten då vartenda bord på cafè opera var reserverat!

* Varför ta betalt för biljetterna om det ändå inte blivit någon förbättring mot föregående år.

* Bjud inte in flera bloggare än att tillställningen kan hållas exklusiv!

              


                                     /sara

Packar för att lämna Sverige.

Vaknar upp vid 6.30 än är det inte helt klart så ringer och dubbelkollar så jag än en gång får det muntligt bekräftat och så att det nu är vidare klickat till LA BOSS.
En lättnad har fallit över mig, det är nu dags att sätta fart och packa för om så där 4,5 timmar börjar min resa ut ur Sverige.
Det blir en weekend i ett annat land, att det skulle vara mycket varmare där tvivlar jag på. Men dagens temperatur får vi ändå hoppas på är den lägsta.

Stod inne vid ett varmt element och tittade ner på Mr O när han skrapade rutorna på sin bil, fan va ogillar höst/vinter och kyla.
Men i dag är glädjen total på annat sätt, så att det är 1 grad ute rör mig inte i ryggen för det lär vara ca 10 till när jag väl behöver maka mig ut om några timmar.

/Malin

Med maten i fokus

Igår så var det då slut på glamouren. Vi var 3 osminkade, trötta, mysklädda tjejer som käkade 3-rätters middag, slötittade på idol och letade efter weekend-resor till solen igår kväll. Kan ju lätt säga att det var maten som stod för glamouren!
Klicka på bilderna för att se dem i större format.

                 

                
               


                                           /sara

Dagens

Då sitter min första tatuering äntligen på plats! Tänkte vänta med att fota den tills den har läkt så ni får vänta lite till...
Nu så ska jag äta lite och invänta att min skjuts dyker upp. Tjejkväll hos Malin ikväll!

Dagens:
Skall dock byta kläder då det inte går att använda svarta plagg hemma hos Malin utan komma därifrån täckt med hundhår.

                          
                 jacka/tröja: gina tricot, linne: h&m, jeans: levis   


                                             /sara

Taggar galet!

Jag håller just nu på att ladda mentalt inför min första tatuering som skall göras om några timmar. Eller "taggar galet" som de coola kidsen tydligen säger nuför tiden. Fick lära mig det för någon vecka sedan, haha. ;)
Det som jag är mest nervös över är hur ont det kommer göra, för det kan vara så att jag är innehavare av världens lägsta smärttröskel! Sedan så har jag ju haft lite svårigheter gällande valet av ställe som den första tatueringen skall sitta på, samt motiv. Jag har 4 st motiv som jag (förmodligen) kommer tatuera ett efter ett. Men som sagt förstahands tatueringen av dessa har skiftat. Bytte så sent som igår... :O

Wish me luck!

              
...Kan ju faktiskt sluta så, att jag kommer vara heltatuerad precis som Wentworth Millers rollkaraktär (Michael Scofield) i prison break!? ;)


                                               /sara


Bildregn från blog awards

Här kommer lite bilder från blog awards som gick av stapeln i lördags på cafè opera.

               
               
               
               
               
               
               
               

                                           /sara


Outfit nummer 2


Klänning: Asos, Skor: Din sko, Väska: H&M

Som ni ser fick tyvärr inte dom riktiga klackarna följa med på gala på grund av ryggproblem.

/Malin

blog award outfit

Finns knappast ord för hur trött jag är i nuläget. Jag har fått alldeles för lite sömn i helgen. Så nu ska jag försöka samla ihop mina sista krafter och släpa mig iväg till jobbet. Imorgon så är det jag som firar med lååååång sovmorgon! :)
Tänkte bjuda er på gårdagens galaoutfit. Mera omhelgen i både skrift och bildform kommer senare!

                
                  kavaj: h&m, klänning: asos, skor: nilson
               


                                                /sara


Trasig på både ut och insida.

Så var vi hemma i Norrköping igen efter en helg med mycket skratt men även besvikelse.
Mer om det kommer.

Nu ska det vilas på spikmatta för min del, ryggen har i stortsett värkt från i fredagskväll och värken har blivit värre och värre för varje dag som gått.
Ska bli underbart att få krypa ner i sin säng i natt efter två nätter på uppblåsbar säng.

Men bäst av allt är nog nästan ändå att få somna i famnen på den man älskar, att få pussas och kramas lite. För även om jag inte tänkt på honom speciellt mycket under helgen så inser jag nu när jag är hemma och han inte finns här att jag saknat honom massor.

Men snart kommer han och min lilla bebis hem så bäst att försöka vila sig så den västa värken och tröttheten försvunnit för stunden i alla fall.

/Malin

Shoe party

Malin och jag testar skor inför morgondagen. Misstänker att vi båda kommer ha sjukt ont i fötterna imorgon! :/

                
                 Mina skor som jag ska ha imorgon kväll...
               
                ...och Malin`s...


                                                    /sara


Dagens

Dagens största nyhet lär väl ändå vara att jag nu har bokat tid hos en tatuerare, i början av nästa vecka! Wohoo! Jag är galet nervös! Men det kommer nog gå bra. Utav de tatuerare som jag hittills har besökt, så har jag gillat den här killen varit klart bäst. Kändes som om han förstod mig. Vad det var jag var ute efter. Lite personkemi vid ett sådant här tillfälle kan nog vara bra som sagt...

Annars så har jag nog hunnit med att bocka av det mesta på dagens-att-göra-lista. Hann även med ett snabbbesök hemma hos Johan nu på em. Han visade upp några nya filminspelningar med sig själv i huvudrollen. Himla roliga faktiskt! Frågade om jag fick lägga upp ett klipp här på bloggenmen fick tyvärr ett nej där. Synd! :(

Nu så ska jag kasta mig över packandet. Sedan så blir det tidigt natti natti!

Dagens:

              
                tröja med skinndetaljer: h&m, topp: mq, jeans: levis


                                          /sara

dan före dan...

Idag så skulle man kunna säga att det är lite som dan före dan...För imorgon så pyser jag och Malin iväg till Stockholm. Shopping, bloggmingel och blogggala! Det ska bli underbart skoj men det som jag kanske ser fram emot allra, allra mest är att få träffa min bästa vän somhar lovat oss sovplats till på söndag!

Så som ni säkert förstår så har jag lite att stå i idag. Straxt efter lunch så ska jag möta upp Daniel. Han ska följa med mig till tatueraren...Sedan ska jag försöka få tid hos skomakaren somska fixa mina skor och slutligen så kommer kvällen bestå av packande.

Nu så blir det frulle!

                
                 Dannyboy

 
                                             /sara

Dagens

Jodå, jag lever trots att jag varit lite frånvarande här på bloggen. Det har inte hänt så mycket sedan sist utan den vakna tiden har mestadels bestått av jobb, jobb och ännu mera jobb. Så nu ska det bli skönt med lite ledighet. Är lyxledig fram till söndag. Underbart! :)

Kvällen kommer jag spendera med en kladdig ansiktsmask i fejjat, godisskålen är laddad och till det så ska jag skämmas och skratta åt veckans tv-höjdpunkt: "Kungarna av Tylösand" 

Här bjuder jag er på dagens trötta:

               
                 cardigan: classified, topp: hm, jeans: levis


                                              /sara

Gårdagkvällen

Fredagskvällen bestod av mys hemma hos Malin.Ni vet; tjejsnack, sjukt god mat, mig trallandes på lady gaga-låtar...Allt var nästan perfekt bortsett från bristen på godis. Jag hoppade ju som sagt på en sockerfri vecka igår morse, som jag lyckades bryta på 15 timmar också. (varav 5 av dessa timmar bestod av sömn)
Det blev nämligen ett besök på Donken framåt småtimmarna+en ensamstående kexchoklad! Så jag tror att jag lägger ned det där med diet, helt enkelt!

Vi hann även spika resor och boende till Stockholmsvistelsen nästa helg! Toppen!

                
                 Fredagsmiddagen bestod av: grillat, sallad och pommes. :)


                                             /sara

Du är inte "DEN" typen!

Jag blir så full i skratt...eller nej, det blir jag ju inte egentligen. Snarare tvärtom. Tjejer pratar ju ofta om sina drömbröllop. Man kan göra det med nästan vem som helst; sina supertighta väninnor och de lite mer sporadiska.
När jag tar ton brukar jag ganska ofta få reaktionen öppen mun eller höjda ögonbryn. Senast häromdagen, faktiskt. När jag frågar om detta förvånade ansiktsuttryck, så får jag 97 % av gångerna till svar: "Du är inte DEN typen som gifter sig!"
"Jaha, vaddå typ!?" brukar jag givetvis undra. Dessvärre så brukar personerna ifråga inte kunna eller vilja vidareformulera detta antagande. Så med andra ord så har det ingen positiv klang: "Du är inte den typen!"

               
               "Slampiga" och "lössläppta" tjejer brukar ju inte anses som giftastypen. 
                Men jag kan garantera ER att jag är ingetdera. Däremot analytiker ut i
                fingertopparna! Jag har ett sjätte sinne och är grym på att läsa av andra
                människorns lögner och kroppsspråk. Kanske för att det är en del av
                mitt dagliga jobb också... 


                                                        
                                                  /sara

Classified

Jag har ju varit lite nyfiken på Blondinbella`s klädkollektion ett tag nu, så efter mycket om och men så slog jag till på 2 st plagg från Classified. En kabelstickad tröja samt en cardigan, båda två i marina nyanser.

De verkar helt okej, dock något stora i storlekarna. (Jag tog strl xs på båda) Men ska prova dem lite noggrannare imorgon, tänkte jag.

                
               
               

                                                    /sara

 


gårdagens

Nu ska jag samla mina sista krafter till att fixa iordning något att äta innan jobbet. Har legat däckad i migrän sedan lunch. Men ska på något vänster försöka ta mig iväg iaf...

Gårdagens:

              
                tröja: tiger of sweden, linne: mq, jeans: levis


                                           /sara


Lillfredag

Onsdag brukar ju kallas för lillördag, vilket då betyder, att idag så vankas det lillfredagsmys! Fast i mitt fall så blir det sällan litet...Har bunkrat upp ordentligt med: tidningar, snacks, plommon, choklad och sedan ska jag sluka resterna från gårdagens äpplepaj! Planen är den att från och med fredag så får jag ta och dra in lite på godsakerna. För då börjar jag min egna lilla nedräkning till Blog awards. Med andra ord en vecka har jag påmig att se till att klänningen sitter som den ska! Fast vi får väl se hur det går med den saken. Jag är ju skitdålig på att avstå från det onyttiga. Jag unnar mig ju sötsaker i olika former varje dag som sagt...

I övrigt så har dagen bestått av en promenad i ösregn och piskande motvind. Jag skulle iväg och titta på en tatueringsstudio som jag blivit rekommenderad att gå till. Dessvärre så var det stängt när jag kom dit idag. Så promenaden tvärs genom stan, i busvädret var förgäves. :(
Har även hunnit med en sväng i butikerna ute vid maxihuset utan att bränna några direkta pengar! ;)

Nu: soffläge!

              


                                        /sara

The rules of attraction

Har just tittat färdigt på en hemskt udda film! Sarkastisk, full av svart amerikansk humor och packad med kända och halvkända skådisar: James van der beek, Jessica Biel, Kate Bosworth, Ian Somerhalder, Swoosie Kurts, Shannon Sossamon mf.
Kolla bara in det här youtube-klippet. Skrattade riktigt gott åt denna pinsamt sjuka halvnakna dansscen. Jag är ju svag för killar som dansar fånigt! :D

               
                  the rules of attraction


                                                        /sara

Te med Tekakor

En ledig måndag efter ledig helg är verkligen inte fel. Dock är inte denna den bästa då jag har världens jävla mensverk.

Men lite har man ju ändå fått gjort. Har varit och handlat lite och sedan blev det en sväng till mamma där det bjöds på lunch.
Efter det bar det av hem för att städa men hade ingen lust och var så sugen på nybakat så i stället för att städa, slängde jag ihop en sats med tekakor. Så nu blir det nybakade tekakor och en kopp te, sen några värktabletter och någon timme i sängen.


Då det gång på gång påpekats att jag borde lägga upp recept på saker jag gör så visst här kommer det.

5 dl Kokande vatten
2,5 dl Havregryn
Lägg grynen i en skål och slå på vattnet.
Lägg i 50 g smör och låt svalna till 37grader.

Smula sedan i jästen och rör om. Tillsätt 1tsk salt och 2 msk socker.
Tillsätt vetemjöl så att degen går att arbeta med (ca 10dl)
Låt sedan jäsa 30 min under duk.
Forma sedan 20 bollar av degen och platta ut dom.
Låt jäsa yttligare 30 min.
Grädda sedan 7 min på 225 grader

Hur enkelt som helst!
/Malin

Kungarna av Tylösand

Okej, jag vet. Premiäravsnittet gick redan för ett par dagar sedan men chocken har fan inte lagt sig än! Och då ska ni veta att jag är inte den pryda sorten. Även om jag själv väldigt, väldigt, väldigt sällan slår till på någon karatefylla så har jag ändå upplevt det på nära håll vid flera tillfällen. Har tex varit i Visby under den sk "stockholms veckan" vid flera tillfällen. Champagnesprutande brats i massor! Nuför tiden så vaskar man ju(!) Jag har bott i studentkollektiv. Då folk under festens akt klättrade ut på taket på fjärde våningen...och vid utflyttningsfesten så stormades lägenheter av poliser...!
Men som sagt programmet "Kungarna av Tylösand" slog det mesta. Eller snarare deltagarna! Herregud! Vart har de hittat dessa människor!? Personer som anländer från tågstationen i trosor och cowboy hatt, går under smeknamn som "Jockiboi", ett hus som har ett sk "knullrum" och varje gång någon får till det så tickar ett slags räkneverk igång i högra hörnet av tv-rutan!!!

Jaja, tänk er en blandning mellan big brother och paradise hotel ocensurerat!

Programmets producent Calle Schulman har verkligen slagit huvudet på spiken! Vilka jäkla skriverier det kommer bli! Löpsedlar i massor!

För er som missade första avsnittet så går det i repris ikväll: Kanal 5, kl 22.50

              
                  kungarna av tylösand


                                                       /sara

The blind side

I går såg jag tillsammans med några vänner filmen The blind side med bland annat Sandra Bullock i en av rollerna.

Hade väl inga större förväntningar på den och många drama filmer brukar i mina ögon bli långtråkiga.



Men denna film band mig verkligen vid tvn. Den är otroligt känslosam och man får verkligen huvudet att sätta igång tankarna på hur bra man har det som bland annat alltid haft en säng att somna och vakna i. Tur det finns underbara människor som är beredda att öppna sina hem för att hjälpa dom som inte har det lika bra som oss.
Betyg:

/Malin

Måste unna er ett gott skratt...

Måste ta och unna er ett gott skratt, tänkte jag.
Bara för att jag själv svackar just nu, så behöver jag ju inte vara missunsam. Ni som inte redan har sett klippet på min facebook-sida, spana in detta! Och ni som redan har sett det. Kolla igen! Sjukt roligt! En killkompis skickade det till mig i somras, när jag var på dåligt humör. Och fick på det viset mig att skratta hejdlöst! :D

      
           youtube


                                         /sara

11 september

Dagens datum är den 11 september. Datumet som har på flera sett blivit befogat som ett mörkt datum.

Kommer ni ihåg vad ni gjorde den 11 september 2001? (World trade center) och den 11 september 2003? (Anna Lindh avled av sina skador, på Karolinska sjukhuset efter knivdådet på NK)

                                             
                                       /sara


Walk this way!

Tack alla fina nära och kära som stöttar mig i denna utdragna, berg och dalbane-hjärtesorg! Det betyder verkligen allt för mig!
Jag vet att det kan vara vansinnigt påfrestande och svårt att sitta och trösta någon som är ledsen och går igenom någon slags separation, för vanligtvis så är det ju jag som sitter på andra sidan och tröstar. Vid det här laget så borde jag vara något av en expertis på detta. Jag har kört godis, glass, tidningsköp, hyra film varianten. Allt det där som jag brukar göra för andra i den här sitsen, fast som sagt då är jag ju på andra sidan och tröstar.

...Något som jag däremot inte vill höra är vilken skit eller idiot killen har varit! För det har han verkligen inte varit! (Med facit i handen så kanske det tom varjag som sabbade det vi hade.) Jag vet, för jag har träffat riktiga idioter tidigare. Vilket har gjort att det inte varit speciellt svårt att avsluta tidigare förhållanden. Så hur ni än tröstar; snälla ni, måla inte skit över någon som inte förtjänar det. Jag lovar att ni ska få göra det när jag väl träffar en skitstövel. Fritt fram att låta de verbala kängorna hagla!

...Hur som helst, så kommer det kanske bli lite gnälliga, deppiga kärlekstörstande inlägg på bloggen framöver. Så ni får helt enkelt stå ut med det...

Sedan så vill jag passa på att ge en dagens ros till finaste bloggläsaren Patricia! Ditt mail rörde mig verkligen till tårar. Happy tears, dock! ;)
Har även fått en del andra knuffar i rätt riktning från ganska oväntade håll...Tack för igår Daniel! ;)

                               



                                                    /sara

Dagens

Ledig dag, idag. Ska träffa Daniel nu på em. Har inte så mycket annat att tillägga för tillfället.
Dagens:

                
                kofta: (ny) divided, linne: mq, jeans: levis


                                                      /sara

Paj 20.45

Det är inte varje dag man ställer sig och börjar göra paj 20.45.

Det är helt och hållet Saras fel att det blev blåbärspaj vid denna tidpunkt.
Jag försökte övertala mina facebookvänner att komma med något sött och gott till mig och enda svar jag fick var Saras. "Jag äter blåbärspaj och glass"
Tack för den Sara, det gör jag också numera!

/Malin

Detta kommer ingå i nästa Guinness rekordbok!

Fan, vilken jävla pissdag! Kvällen har verkligen sugit banan! Eller okej senaste månaderna med betoning på senaste 4 veckorna. Det har varit de värsta veckorna i mitt liv. Har aldrig känt mig så ensam och vilsen. Vanligtvis så har jag varit lite av en ensamvarg och alltid gillat att ha mitt eget space. Men inte nu längre! Kan ju säga att den här kvällen lutar åt guiness-rekord. Det stod tidigare under kvällen, verkligen klart för mig att mina två största kärlekar har glidit ifrån mig. Mycket väntat men känns ändå som en fet, jäkla, chockerandet smäll över käften. 
...Och jo, tydligen så kan man vara kär i två personer samtidigt men av olika anledningar. Svårt att förklara...
Jag vet ju att jag kommer att komma över det här, vartefter. Även om det inte känns så just nu. Jag har varit med om att få hjärtat krossat tidigare men då var det annorlunda. Jag hoppade upp i dejtingsadeln direkt då samt flyttade in i ett kollektiv. (Det bästa jag någonsin gjort!) Jag var liksom inte ensam då. Så klarar jag mig igenom detta helt på egen hand så kommer jag att klara allt!

Kom ihåg, att ärlighet varar alltid, alltid längst! Sanningen kommer ändå fram på ett eller annat vis. 
Hellre ledsen och sårad av sanningen än lycklig med lögnen!

                               

                                          Min nuvarande status, i ett nötskal!



                                                            /sara

Nästan som tics...

Vad du än gör, presentera inte din nyblivna pojkvän för mig! Iaf inte om du tänkt behålla honom. Du behöver inte oroa dig, för att jag ska försöka sno honom för det har jag som oskriven regel att man ger blanka fan i andras boyfs. Men däremot så kommer jag att sätta hans toleransnivå på prov. Big time! Jag älskar nämligen att grilla mina tjejkompisars nya killar (kör den iofs i mildare variant på killkompisarnas nya flickvänner också...) med frågor samt göra dem multi-generade. Det sistnämda är lite av min specialare! Håll i er nu! Jag brukar börja prata om bajs! Det spelar ingen roll vart vi befinner oss. Nästan lite som verbala tics! Senast så satt vi och käkade ihop. Och jag drog upp ämnet som om det hade handlat om vädret. Min kompis höll på att sjunka genom golvet, haha. Och killen blev så generad att han knappt vågade titta på mig resten av lunchen. Lägg där till, att jag hotade att komma efter honom och slita huvudet av honom om han skulle vara taskig mot min tjejkompis. Kort och gott så kan man kalla mig "flickvän/pojkvännens kompis från helvetet!

Exempel på hur jag kan dra igång bajs-snacket: "Alltså jag förstår inte...Jag har så jäkla ont i magen. Det måste nog vara för att jag varit forstoppad i en vecka! Det vore ju skönt att ha lite rörelse i tarmarna varje dag. Har hört att det ska vara bra. Har ni bajsat idag!? ;)

               
                Retsticka med verbala bajs-tics!


                                               /sara

Dagens

Är precis hemkommen från en shoppinglunch med några kompisar från Stockholm. Urtrevligt! Det slår mig verkligen hur innerligt trött jag är på tråkiga Norrköping. Måste ta och ta tag i det där...Mitt nya liv, som jag smått startade för någon vecka sedan, går ju ut på att ta tag i saker och ting. Jag har länge gått och stört mig, på mig själv. Jag är helt enkelt inte nöjd med den typen av människa som jag har blivit. Arg, osjälvständig, svartsjuk, avundsjuk och missunsam både mot mig själv och andra. Men det blir små, små steg.
Senast så ville jag ha en diamant ring, så jag unnade mig en. Nästa steg; jag har i typ 12 år velat ha en tatuering men fegat ur varje gång. Men nu jäklar ska jag ta tjuren vid hornen och övervinna nålfobin! Nytt jobb och ny stad finns också med på förändringslistan. Men som sagt. Små steg och ett i taget!

Dagens:

                
                jacka: mq, tröja: mq, jeans: levis, väska: monroe


                                            /sara


Uhm...

Dagens fråga: Om man har fått ett telefonnr. Så hör det väl till god ton att höra av sig, vare sig man är intresserad eller ej!? Eller är det bara jag som är uppfostrad på det viset? Jag menar, om jag skulle ge mitt telefonnr till en kille så gör jag ju det i den förhoppningen att han faktiskt ska höra av sig. Eller vad säger ni?

Men om man ändå tänkt att avböja det hela, så gäller det ju att ha en god förklaring till det hela. Tåls att tänka på!

                
                                    /sara

Batteri-laddning

Tar mig en lugn fredagskväll. Har laddat med massa att mumsa på. Kommer varva kvällen med lite läsning, fotbolls-tittande samt en del skissande på min (förhoppningsvis) blivande tatuering!
Har sedan många år tillbaka varit himla sugen på att tatuera mig men fegat ur i sista stund, varenda gång. Men just nu, så är jag mera sugen än någonsin på att skaffa en. Jag har tillsammans med Daniel varit och besökt en tatuerare i stan idag. Så vi får väl hoppas att det går hela vägen den här gången. Har bestämt vilket motiv jag ska ha men har lite funderingar ang utformningen...Så det kommer jag syssla med ikväll. Kan kalla det för lite batteri-laddning inför morgondagen då jag tänkte hitta på något med mina fina arbetskamrater! :)

                
               
                jordgubbs-cheesecake och kokostårta


                                                    /sara


My new best friend!

Berättade ju tidigare i veckan att jag varit och spenderat ganska mycket pengar hos en guldsmed. Och nu har ni fått suga på karamellen tillräckligt länge, tycker jag. Dags att visa upp:

                
                 Lider av lite pms-svullna fingrar för tillfället, dock! :/

Jag slog som sagt till på en vitgulds-ring med en brilijant i. Har alltid velat ha en riktig diamant ring. Tycker att det ser så jäkla "classy" ut!
Har dock fått en del reaktioner från omgivningen, som tyckt att det var väldans konstigt att jag slängde ut så mycket pengar på smycken till mig själv.
Men va fan! Jag har ju ingen som gör det åt mig, så jag får helt enkelt använda mina egna förvärvade pengar och även om jag hade haft en pojkvän, så skulle jag nog haft svårt att kräva att få den här typen av smycke. Det är ju ändå år 2010! Slår ett slag för min egen strävan efter självständighet som fått sig en törn den senaste tiden.
Himla nöjd är jag iaf. Love it!

                                                 /sara

Billiga månaden

Det finns gränser för vad man ska stå ut med, här kör vi en billiga månaden i september. Det har gått två dagar och gårdagen bjöd på saker som fanns hemma och hade så mycket kyckling + tillbehör så blev en god kycklinggryta.

I dag har dock billiga månaden verkligen visat att det inte är gott att leva budget.

Visst har jag alltid tyckt att ravioli är lite halv äckligt. Men mindes inte att det var så här vidrigt.
Det är ju inte ätbart man får ju kvällningar.
Så hej då ravioli och hej knäckemackor minst 2 middagar denna månad.

/Malin

Wings and guns

Slog till på ett par örhängen för ett tag sedan. Är supernöjd med dem och kommer antagligen inviga dem nu till helgen.

               
               

Har funderat på att börja göra mina egna smycken. Ni vet, införskaffa tänger, pärlor, rubbet och tillverka unika, egna smycken. Någon av er som har testat? Är det svårt, måntro?

                                             /sara


Sockerdetox!

Igår så spenderade jag några mycket underhållande timmar ihop med Fia. Det började med fika på stan, vilket kanske var en av årets sista utomhus-fika i solen!? Därefter lite shopping. Jag jagade anti-rynk cream och hjärtat mitt var på jeansjakt...
Nu till det huvudsakliga med detta inlägget. Fia går, sedan ca 1 ½ vecka tillbaka på sockerdetox. Och som den snälla, stöttande vännen jag är, så ville jag testa hennes gränser. ;) Jag beställde in en urmumsig tosca-cheesecake (bland det godaste jag ätit) när vi fikade. Nähe, funkade inte! Fia nöjde sig med sin kycklingsmörgås. Efter shoppingen så inhandlade jag snask i affären. Funkade inte heller. Fia smuttade på sin pepsi max. Och efter det så gav jag väl mer eller mindre upp och avslutade "testet" med att kasta godis från balkongen vid hemkomsten! ;)

               
               
               
               
                Hahaha, jag älskar den nedersta bilden. Godisregn für alle! ;P


                                           /sara


RSS 2.0