Sigge tyckte att...

Sigge tyckte att matte (jag) skulle lufta plånkan lite (mycket) på plånkan idag. Kan ju säga att dagens veterinär-besök kostade mig x antal tusenlappar! Alltid roligt med lite extra utgifter! Men som sagt det handlar ju bara om pengar, inget snack om saken när det handlar om en levande varelse, tycker jag...
Tydligen så har lillen fått tarmproblem/allergisk reaktion pga av något han ätit+ett upptäckt tandproblem. Så from idag och 3 dagar framåt så är det kokt mat som gäller+medicinering, därefter foderbyte+ny (den tredje, uppfödaren hade redan gjort två) avmaskning. Och om pyret är frisk om 2 veckor så är det 12-veckors sprutan som gäller, vi var tydligen tvugna att skjuta på den pga av Sigges nuvarande tillstånd.
Håll tummarna nu för att detta kommer att gå vägen!

               
Så här trött var Sigge i bilen efter dagens veterinär-besök. (Ånej, han var inte sövd). Vågar nog nästan påstå att jag var minst lika trött.


Ps: Jag vet att många av er antagligen tycker att det har blivit en massa tjat runt min lille valp men det är lika bra att ni vänjer er, för han är så pass stor del av min tillvaro nu. Och antagligen det närmsta jag kommer att komma "småttingar" för jag orkar inte med barn och hund samtidigt och om Sigge får ha hälsan i behåll så lär han ju leva minst 10 år till och då är jag på tok för gammal för att skaffa "människovalpar", haha ;)


                                       /sara

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Såå söt:) Vad är det för ras? Har själv en chihuahua som heter Zigge:) Hoppas han blir bättre!

2011-06-08 @ 09:24:26
URL: http://rebeccalindell.blogg.se/
Postat av: sara

Tack Rebecca! Sigge är en mops! :)

2011-06-08 @ 10:21:37
URL: http://egomani.blogg.se/
Postat av: Patricia

Åh så söt, hoppas han piggnar på sig nu! Ja veterinären är bra dyr, hoppas att du har försäkring då "spar" du iaf lite..

2011-06-08 @ 10:27:41
URL: http://ubas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0