Lång dag för lille Sigge...

Ojoj, vilken lång dag det har varit för min lille Sigge idag. Besök hos veterinären för en försenad 12-veckorspruta. Min lille knubbis lyckades charma alla patienter med tillhörande hussar och mattar och även självaste veterinären. Kan bara upplysa er om att det kan vara jobbigt ibland, att vara ägare till en så pass söt hund som Sigge. Nästan alla vill nämligen stanna oss för att hälsa och klappa Sigge. Och Sigge är ju inte den som är den. Nej, han måste hälsa på alla. Annars så är man oartig. Mer social och kärleksfull varelse får man leta efter. Han älskar alla: andra djur, barn unga, gamla-ALLA! Vill vara med överallt: i sängen, sova i knät framför tv`n, sitta i köket då man äter och helst även vara med i badrummet men där går min gräns... ;)


                
                 Socialiserade med en annan hund i väntrummet idag. :D

...som sagt efter sprutan så bar det av, ut till jursla. Där käkade jag och Malin grillat medan Sigge försökte sig på att bli kompis med hennes jättebamsing till hund. Därefter så blev det med Sigge`s mått mätt en rask långpromenix i ösregnet...


              
               Just nu: Tröttisen orkade inte ens gå ur transportburen efter bilresan.



                                                   /sara


            

Kommentarer
Postat av: Susanna - living the dream

Haha, så där är Stella också, hon charmar allt och alla och hon är översocial på både gott och ont ;) Speciellt när hon var i den åldern som Sigge är nu så stanna folk och ville ta bilder på henne, filma (!) och bara mysa med henne. Pjuuh! Är man inte van med uppmärksamhet innan så kan det bli en rejäl omvändning ;)



sv; det verkar inte vara overdrivet många som säljer den selen. Hojta till om du vill att jag ska se efter i butiken brevid oss :)



2011-06-22 @ 22:09:04
URL: http://www.miss0.blogg.no
Postat av: sabina

vilken sötnos

2011-06-23 @ 09:36:27
URL: http://sabinamalmberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0