gårdagens

Alltså om sanningen ska fram helt så går jag faktiskt nästan runt i träningsliknande kläder hela dagarna, absolut inte för att jag sportar jämt utan för att det är bekvämt och smidigt att ha på sig om man ska gå ut o kissa och bajsa (Haha, gillar att jag får använda mina två favoritord flera gånger om dagen nu) med Pyret 58000 gånger om dagen. Det är dessutom nästan det ända som jag shoppat de senaste 3 månaderna. Har nog inte insett förrän nu hur dyrt träningskläder kan vara, speciellt sportbh`s. (Dessutom så känner man sig mycket mer motiverad att träna i något (snyggt) som man trivs i än ett par urtvättade trasor från 2000-talets början.) Kan starkt rekommendera hm`s sportbh`s kostar bara 149 pix, finns i flertalet färger och klarar "skuttestet". När jag köper sportbh så skuttar jag alltid inne i provhytten (Jag vet, ser säkert urdumt ut...!) för att vara säker på att allt sitter på plats. Vill ju inte riskera att bli hakknockad under ett träningspass...! ;)

                
                Hela kitet kommer från hm:
Sportbh, linne, tights

                                              /sara


Kommentarer
Postat av: Patricia

Du är ser ju ut som en riktig atlet ju ;) Måste ha varit ett under att omvända dig, den som lyckades borde få nobelpris eller något! :P Någon gång måste du ju ge hela historien om hur du kom på att du skulle börja träna :)

2011-06-03 @ 01:01:34
URL: http://ubas.blogg.se/
Postat av: sara

Haha, tack så mkt! Men det är nog dessvärre bilden som ljuger lite...för jag ser ju även ganska solbränd ut, vilket jag absolut inte gör irl. Fråga bara min omgivning om detta, haha ;)

2011-06-03 @ 09:32:09
URL: http://egomani.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0