I´m alive!

I`m alive! I`m back!
Tror att det nästan var en vecka sedan jag bloggade sist. Jag har legat däckad i någon typ av influensa. Måste väl medge att min kära doktor hade rätt. Hon förvarnade att jag skulle bli rejält sjuk nu om jag drog på mig något skit pga av mitt nedsatta immunförsvar. Jag har legat i sängen, i soffan, på golvet sovit 2 timmar i stöten och typ grinat för att jag har haft så jäkla ont i kroppen. Att resa mig från liggande ställning till sittande position har ungefär varit lika angenämt somatt bli påkörd av en buss...med andra ord så har bloggandet känts sådär lagom avlägset.
Jag har tom plågat mig igenom trillioner avsnitt av skitserien "the hills" som rullat typ dygnet runt på mtv. Jag har inte ens orkat sträcka mig efter fjärrkontrollen. Nu har ni fått en hyfsat bra bild av hur synd det har varit om mig.

...Men som sagt from imorgon så kommer väl saker att rulla på somvanligt igen. Jag ska på hot & våld-utbildning för andra gången i mitt liv. Ska bli skönt med lite närkontakt med jobbarkompisarna. Jag ska hosa, hosta och sprida mina baciller på allt och alla som kommer i min väg, muhahahah ;)

               
Vems sjuka idè var det att ersätta musikvideor med skitserier som "the hills" på mtv? Omde absolut måste sända serier så ska det var "jackass" Kiss och bajs-humor när den är som bäst. ;)


                                      /sara

Kommentarer
Postat av: Patricia

Åh stackare! Influensor är verkligen hemska.. Skönt att höra att du mår bättre! Kram

2010-03-23 @ 20:02:31
URL: http://ubas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0