Dating in the dark

Tänk er att få gå på dejt ett flertal gånger med en och samma person utan att se honom/henne. Därefter så får du titta på några klädesplagg som tillhör denne personen så att du ska få en bild av vilken typ av klädstil denne har. Du börjar måla upp en bild av hur personen som du har dejtat ser ut och sedan pang boom så får du se denne i verkligheten och då raseras den bilden som du just har målat upp. Du får då välja om du verkligen vill fortsätta träffa personen som du famlat runt med i mörkret på x antal dejter.

Jag beskriver såklart den udda men roliga programidèn till kanl 5`s relativt nya dejting-program "dating in the dark" Såg programmet för första gången igår och fastnade direkt. Kommer absolut titta flera gånger på detta. En sjukt härlig knäpp på näsan till alla lögnare som brukar säga: "Nej, utseendet är ju inte så viktigt så länge personen har en fin personlighet." Yeah right!? Jag står iaf för min ytlighet. :)

               
                   bild


                                          /sara

Kommentarer
Postat av: Skönhetsbloggen!

:) Det programmet är väldigt underhållande.

2010-03-17 @ 11:37:10
URL: http://frida.blogg.se/
Postat av: Sabina

det är helt sjukt det programmet :p såg det igår också haha

2010-03-17 @ 12:41:19
URL: http://missmalmberg.blogspot.com
Postat av: Patricia

Det är vääääldigt underhållande samtidigt som det är lite hemskt faktiskt, vissa är så elaka.. Men samtidigt så vet de ju villkoren när de ställer upp på det ;)

2010-03-17 @ 20:33:03
URL: http://ubas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0