Fäll ner!!

Vart ska jag börja. Allt började med att jag blev sambo egentligen men detta är ju snart 3 år sedan och problemet här hemma har jag väl kanske lärt mig leva med då jag insett att han är totalt omöjlig att ändra på.
Denna man kommer aldrig förstå eller lära sig att fälla ner toalettringen, i hans fall kanske det beror på att han bott mycket med sin far och att dom stora delar av tiden bara varit killar i huset och ingen då ha klagat.
Men ni mammor där ute, lär inte ni era söner att vi tjejer tycker det är äckligt om man inte fäller ner toaringen efter sig???

Många kanske tänker vad är problemet, men för mig är detta en stor sak, jag vill väl inte börja mitt toalett besök med att fixa i ordning efter någon annan. Jag vill inte se undersidan på toalettringen när jag kommer in på toaletten.
Jag förstår precis varför ställen ute har separata toaletter för damer och herrar och frågan är om man inte borde ha det i alla hushåll med. I alla fall i dom, där mannen inte fått lära sig att det hör till att fälla tillbaka ringen när man är färdig med sitt besök.

Att detta påverkar mig just nu beror som ovan nämnt inte på min kille, hans kiss får jag väl stå ut med men nu har vi manliga kollegor på jobbet och nu har även problemet kommit dit. Jag blir galen, jag har nämligen ingen lust att fälla ner ringen åt dessa yttliga bekanta. Jag vill att toaletten ska vara stängd med toalettlock. Jag anser även att man ska rengöra sin toalett efter sig om man gjort "det stora" vem tusan vill komma in på en toalett och hitta bajsränder efter någon annan.

Ser dock ingen lösning på detta för verkar ju som dessa män är hur många som helst och att dom finns överallt. Men om någon har tips på hur man lär om män så släng gärna i väg dom till mig.
Det sägs ju att man inte kan lära en gammal hund sitta men det är i vissa fall visst möjligt. Kan det vara så illa att våra hundar är smartare än världens män?
Kanske dags att låta kvinnor och djur styra världen så vi får lite ordning på allt ;)

/Malin



Bild kommer härifrån!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0