Vasaloppsspinning

Idag så doftar det verkligen vår i Norrköping, solen skiner och det är på gränsen till vårjacksväder...Så det blev en långpromenix nu på em tillsammans med Sigge. Senare idag så blir det träning, har dock inte bestämt mig om det ska bli bodypump eller spinning än. Såg förresten att gymmet har börjat skylta om sin årliga "Vasaloppsspinning". Är himlans sugen på att ställa upp men vet i tusan om jag är i tillräckligt bra form för det. Man vill ju inte krokna innan mållinjen liksom. För er som inte vet vad Vasaloppsspinning är så är det ett låååång spinningpass på hela 5 timmar non-stop. De flesta som testat spinning vet ju att man kan vara ganska så svettig och trött efter ett normalt 60 minuterspass på spinningcykeln.
För att hålla ett bra tempo på det långa passet så kommer det finnas flera instruktörer på plats som byter av varann. Under passets gång så kommer det finnas blåbärssoppa och bananer i sann Vasalopps-anda!
Jaja, har ju ytterligare några dagar kvar att bestämma mig...Men som sagt kanske dags att börja pasta-ladda redan nu utifall...! ;)


                             
              
                Bilder: google                                                /sara


Kommentarer
Postat av: Patricia

Haha! Klart du ska ställa upp på det, hejja hejja :) och nästa år kanske du orkar riktiga Vasaloppet eller åtminstone tjejvasan;)Härligt väder ni verkar ha det, här är det fortfarande lite snö kvar så man kanske borde flytta söderut - iaf så här års!

2012-02-29 @ 22:15:16
URL: http://envilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0