Försökskanin!

Åhhh, herregud! Jag har så himla mycket tankar som far runt i huvudet på mig just nu. Jag känner mig omotiverad och "neggo" fast de flesta av kvällens funderingar är bra och positiva. Nu låter jag lite lagom schizofren kan jag tänka mig men skit samma!

* Igår så slog det mig att jag kan ha varit tillsammans med en av världens smartaste män. Citatet som han kläckte, skulle kunna jämföras med botemedlet mot cancer för många kvinnor. Så jävla ärligt och rakt! Me like!

* Ikväll så kommer jag lägga mig tidigt! Ska upp tidigt, tidigt, tidigt imorgon för att träffa en specialistdoktor gällande migrän och huvudvärk.  Ser fram emot detta besök!

* Jag har blivit tillsagd att stressa mindre. Så ikväll så ska jag testa att stänga av telefoner mm och försöka att varva ned. Blev rekommenderad några yoga och andningsövningar men känner mig lite skeptisk till dessa.

* Läste i en artikel att stress och ångest kan bla bero på att man har för låga halter av serotonin i kroppen. Så nu skall jag leka lite Anna Skipper och peppra kroppen med mina nyinköpta Omega 3-kapslar som sägs vara rika på just det ämnet.
Försökskanin var ordet! ;)

Trevlig kväll på er!

                
                 Fina fisken på burk för oss som inte äter vanlig fisk!


                                                     /sara


Kommentarer
Postat av: Patricia

Det stämmer, är serotoninhalten låg ökar risken att man blir deppig, stressar vilket tillslut ger ångest. Träna är ett bra sätt också att höja halten snabbt! ;)Skulle bra gärna vilja höra det där citatet också.Hoppas du snart mår bättre, kram!

2010-06-21 @ 20:33:53
URL: http://ubas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0