Städa och fixa

I dag har jag mest gott runt och tänkt på hur mycket jag har att göra tills i morgon kväll.
Städade barummet och hallen men sen var det stopp. Hallå är ju sol ute och då vill man ju sola. Så tog en bok med mig och la mig på altan.
Fick kanske inte så mycket som planerat gjort men spela roll, det blir som det blir i morgon. Bara man har trevligt sällskap så kommer det bli kul.

Skjusa in Mr O till stan förrut han skulle visst ut och dricka öl med några killkompisar. Passade på att ta lite pengar ur hans plånbok innan för att kunna köpa mig lite mat. För hur kul är det att laga mat till sig själv.

Fixa lite skålar från mamma med så skulle dit och hämta dom innan jag kunde fortsätta städa. Nu vart det tyvärr inte riktigt så. Janne och mamma satt och lata sig på sin altan så blev kvar där och blev då bjuden på mat med. Hemgjord pizza i pizzaugn. Grymt gott, problemet med det hela var bara att jag glömde bort vad jag hade och göra så åkte inte därifrån förrän ca 22.00

Nu är jag alldeles för trött för att städa så en bakis Mr O ska allt få slita arslet av sig i morgon för att allt ska bli klart och perfekt inför kvällen.
Ne detta blev mest en kort summering av dagen, eller egentligen av hur mycket jag skulle gjort men som jag inte gjorde.

Vi löser det i morgon nu ska Kapten och jag mysa i sängen. För man får ju passa på när karln inte är hemma och säger i från om hundar i sängen.

Natti natt
/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0