En prinsessa har landat...

Ja vart ska man börja?. Är i alla fall hemma i något regniga och tråkiga Sverige igen. Kroppen är inte alls med så i dag blir det mest att göra så lite som möjligt och njuta av det.
Hade en mindre bra resa hem om man jämför med den lyxiga flygningen jag fick på dit vägen.


Detta var förrätten man fick i första klassens 3 rätters middag. (som ni ser innehåller förrätten själv också 3 rätter)

Någon timme innan landning fick man ytteligare ett mål mat, denna gång fick man välja kycklingsallad eller pizza.
Hur maten såg ut på hemvägens tråkiga trånga flygning får ni inte se för det kan ju inte se mindre ätbart ut än så.


Blev en lång dag i går. Vi åkte från huset 18.00 Svensk tid (9.00 am för oss). Landade 12.00, då bar det av ut till Stavsjö för att säga hej till Oskar farmor. Därefter var det ju bara att åka hem och kasta ur väskorna så man kunde åka och hämta hem den svarta håriga sak som man verkligen saknat nu. Lilla Jansson var så glad att se oss och lämnar mig inte ens en minut nu. Verkar livrädd stackarn, men vad ska han tro han trodde nog jag övergett honom för gott.

Herre gud va jobbigt det var att skriva på svenska vet ju inte ens vart de knapparna sitter på tangentbordet längre. Försöker hela tiden skriva a i stället för å eller ä. Så detta korta inlägg har tagit enorm tid att få till.

Fick hur mycket bilder och saker att berätta om, främst får ni nog räkna med shopping redovisning i mängder för en tid framöver för det har blivit lite mer än planerat ;)
Men nu måste jag försöka vila lite för somnade 21.00 i går kväll och klev upp 5.00 i dag pigg och hur hungrig som helt, detta med tidsomställning är verkligen jobbigt.

/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0