3 kärlekar

Här är 3 saker som får mitt hjärta att bulta lite extra för tillfället; Nutisal`s mandel mix, (beroendeframkallande) Marabou`s saltlakrits (kan vara deras bästa någonsin!) och slutligen en dvd-boxen "Six feet under".


                

För er som inte har sett serien så haffa den nu. Så vansinnigt kul. Serien kretsar runt familjen Fisher som driver en begravningsbyrå. Kan väl säga att de är ganska passande för jobbet. Hela familjen är tillknäppta och pryda på ett sådant vis att man bara måste älska dem. Den rebellisk tonårsdottern Claire som skulle kunnat vara Wednesday`s (familjen Addams) tvillingsjäl, David som är homosexuell (eller tarmtomte som han blir kallad i serien av en 11-årig flicka) vet knappt hur man lever ett liv utanför begravningsbyrån, Ruth som verkar leva kvar på 1930-talet och sist men inte minst Nate som är den mest normala i familjen. Han flyttade ifrån familjen i ung ålder pga av jobb men är nu tillbaka för att hjälpa till att driva familjeföretaget efter faderns död...

Älskar klippet nedan; Nate har av misstag och ovetande tagit en ecstacy-tablett i tron om att det var en huvudvärkstablett. Kan ju inte bli annat än succè vid familjemiddagen då mamma Ruth ska visa upp sin nya pojkvän... :)


                                                     /sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0