shopping!

Kan nog nästan säga att jag hängde på låset igår när lönen trillade in på kontot, haha. Det var så jägarns efterlängtat att få lufta plånboken lite! ;) Det blev en tubklänning och filmen "snabba cash". Har för mig att filmen nyligen släppts men det hindrar tydligen inte vissa butiker att sälja den för endast 99 spänn!?
Nu så ska jag nätshoppa lite innan jag sätter fart och tar itu med lördagen. Mamma droppar in här om ca 1 timme och på em ska jag träffa Fia.

Tillägg: Jag har den senaste tiden blivit en ganska "snål" shoppare. Jag har typ alltid älskat h&m. Tyckt att gina tricot varit okej pga sin snabbhet att snappa upp trender till låga priser. (kvalitet därefter också...) Men nu, nu tycker jag helt plötsligt att det är "dyrt" att shoppa på dessa ställen. Hittar jag en tröja inne på h&m för 299 kr så tycker jag att det är dyrt. Det är ju h&m ingen fucking gucci-väska!
Eller som Malin vid ett tillfälle sa när jag berättade om hur "snål" jag hade blivit. "Ja, jag håller med. Man vill ju inte betala typ 300 spänn för ett par jeans-shorts. Det är ju bara hälften av ett par byxor, därför borde de säljas till halva priset!" Kunde inte ha sagt det bättre själv! ;)

                 
               


                                               /sara


Kommentarer
Postat av: Patricia

Haha! Håller helt med er. Snygg klänning, det är underbart att få shoppa när man har väntat på det :)

2010-07-24 @ 17:28:40
URL: http://ubas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0