Inget för den finkänslige...

Många av er har säkert tittat på det kungliga dopet idag. Det gjorde inte jag. Det närmaste Estelle`s dop jag kom, var att äta bakelsen som konditoriet idag hade till Estelle-dopets ära...


               
           

Jag har ist ägnat större delen av dagen till att rusta upp för kvällens box-pass. Vilket har varit ett helgöra, ätit och druckit med jämna mellanrum och toppade det hela med en middagslur.
Kan ju säga att jag var skapligt nervös inför passet. För de som inte redan vet om det, så har jag noll känsla för vad som är lagom/tillräckligt. Vilket förra veckan resulterade i en mer eller mindre kollaps på gymmets toaletten förra veckan. Sjukt pinsamt! Hade iofs kunnat bli värre, hade jag stannat kvar i träningssalen någon sekund längre så hade jag kräkts ner den stackars killen jag boxades emot. Men detta undvek jag dock smidigt genom att diskret säga att jag skulle gå på toa...Så efter att jag hade kräkts färdigt, så begav jag mig tillbaka in i salen igen för att fortsätta passet. Då slog det mig att med tanke på hur lång tid mitt toalett-besök hade tagit så trodde säkert killen att jag var gick ut för att göra nr 2. Pinsamt igen! ;)


Haha, på tal om pinsamheter så berättade min box-instruktör idag att hon höll i ett combat pass för ett par år sedan. Och mitt i passet när hon skulle göra en jump-kick så hamnade hon fel och bröt benet inför hela träningsklassen. Och i väntan på ambulansen så hade hon så ont att hon var tvungen att be en deltagare springa och hämta en hink som hon kunde kräkas i...!


Anyway, kvällen box-pass gick hur bra som helst; utan kollaps, kräkningar och brutna ben. Allt var som vanligt; Jag som tror att jag ska dö vid minst 3 tillfällen under passet av utmattning och mjölksyra. ;)


                                          /sara

Kommentarer
Postat av: Katarina

Ja det kunde blivit lite pinsamt att kräkas på någon annan. Det är bara att le och träna vidare. Med tiden kommer du att klara av att känna din energi och hur du ska fördela den hihi,. Jag har vid några gånger fått sockerdipp pga för mycket energi åtgång. Kram på dig boxartjejen och kör hårt!

2012-05-23 @ 13:19:33
Postat av: Patricia

Haha! Vad är det för en träning du sysslar med egentligen, vad hände med den lugna, fina och hederliga spinningen? ;)

2012-05-23 @ 21:25:45
URL: http://envilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0