Nya twilight!?

Har precis lagt in en beställning på några böcker. Kan knappt bärga mig innan de dimper ned i brevlådan. Mest efterlängtad är boken "Varma kroppar" som jag nog kommer slänga mig över direkt. Så här beskrivs bokens handlingen av Adlibris:

 
"Zombier har inga känslor - om de inte äter av din hjärna.

Världen har fyllts av zombier och ingen vet varför. R är en av dem.

Zombier har inga egna känslor eller minnen - men om de äter av en människas hjärna återupplever de scener ur den personens liv.

Det är så det går till när R blir förälskad. Han dödar en ung man och övertar hans kärlek till flickvännen. Nu har R ett mål i tillvaron. Han vill hålla kvinnan gömd från de andra zombierna och se till att hon överlever.

Den unge mannens känslor blir som en drog för R; bit för bit äter han av pojkvännens hjärna. Scen för scen upplever R hans liv, och det förändrar honom för alltid."


Wohoo, förväntningarna är höga som tusan. Kommer nog passa perfekt för en nörd som mig. Filmatiseringen sägs vara klar och preliminär biopremiär är 10 Augusti. Med bla snygga Nicholas Hoult ("Om en pojke" "En enda man") i en av rollerna. Perfekt i väntan på sista delen av twilight och nästa hunger game-film.


                                                                       /sara


Kommentarer
Postat av: Patricia

Lät faktiskt riktigt bra och väldigt spännande - måste nog se den filmen sen :)2012-06-19 @ 08:10:58
URL: http://envilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0