Heaven is a place on earth

Igår sparkade årets sommarsemester igång! Och kan hittills konstatera att om resten av dagarna, gällande mina 2 veckors ledighet går lika fort som igår, så kommer denna sommar vara extremt kort. Så nu gäller det att passa på att njuta! :)
Igår så spenderades hela dagen ute i lilla skoga, straxt utanför kimstad. Trots att jag är inbiten stadsbo så tycker jag anog att detta kan räknas som himmelriket delux. Trädgården och sommarhuset är i en klass för sig. Min vän Mats har fått förfrågan att vara med i inredningsmagasin vid flertalet tillfällen. Men tackat nej, varenda gång!
Förra året så bestämde Pirjo och jag att besöket ute i lilla skoga skulle bli vår sommartradition, igår så hängde även Vickan med. Lika trollbunden hon. :)
Det var välkomstfika, fantastisk middag som tillagades på uteplatsen (Lars är nämligen kock) flera efterrätter som avlöste varann. Lilla Sigge hade hur mycket yta som hälst att springa lös på, tillsammans med hundarna Doris och Gunnel! Lycka för alla inblandade parter! :)
 
 
 
Har "bestämt" mig för att köpa ett av grannhusen  som går i tidig 1900-talsstil och tillhörande sjötomt. Bara en rik make som är villig att hosta upp x antal miljoner saknas! ;)
 
                                    /sara
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Patricia

Åh vilket härligt ställe - riktigt fint!

Tycker att det kan bli ditt mission denna semester, hitta en rik man och gift dig, borde du ju hinna på 2 veckor! ;)

2012-07-24 @ 23:36:36
URL: http://envilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0